Sziasztok!
Ma megint nagyon termeltetek, nem győztem olvasni.
Megvolt az AFP! Eredmény kb. 2-3 hét, ha rossz, akkor postás hozza, ha jó, akkor 4 hét múlva a terhestanácsadáson kapom meg a papírt. Szóval most nem fogom várni a leveles postást....
Elmondtam a dokinak a barnázás témát, meg hogy genny volt a vizeletemben, azt mondta, hogy amennyiben kétszer volt egy folt, teljesen természetes, akkor nem az, ha napokig folyamatosan, vagy hetekig ilyen folyás van. De van olyan, aki emellett is egészséges babát hordott ki, tehát erre nem lehet adni.
Egyébként azt mondta még, hogy a sárgás folyás, ami egyébként tök normális, egyik következménye lehet enyhe barnázás. A hormonváltozás az oka, illetve valóban az elmaradt mensi idejében is sűrűn előfordulhat. Úgyhogy minden ok.
Ja és azt is mondta, hogy a védőnők sokszor eltúlozzák a dolgokat, és egy kicsit rosszabb eredmény nekik már tragédia, pedig a terhesség tulajdonképpen a szervezetnek egy szokatlan állapot.
4 hét múlva újra megyek, utána kapok időpontot a következő UH-ra. De már alig bírom addig!!!! Még 5 hét....atyám.
Remélem addig sokat fog mocorogni a kis pindurka, hogy érezzem minden oké.
Fiú vagy lány kérdés: a lányommal 0,8 volt a MoM, akkor ezek szerint nálam bejött ez a logika?!
Bár szerintem erre nem lehet adni, igazából az a biztos, amikor már megszületett a kis jövevény
Akkor tuti a neme!
Most megyek, lányzóm nem hagy kibontakozni
)
Sziasztok:
Kata