Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, de hülye vagyok, ez ugyanaz a kettő :?
Kép

büngyike

Ruhák még:

Kép Kép Kép

Ezek a kedvenceim :)

büngyike

Visszatértem....
Kicsi vicskom nem hagyott aludni, eljárta kállai kettőst, majd a palotást a pocimban..pedig adtam neki túró rudit, almalevet és még egy bögre teát is 8)
Ráadásul olyan tömény hagymaszag jön valahonnan, hogy kibirhatatlan...

Mára megint meleget mondanak :( gyorsan túl kellene esni a főzésen
Vasalószörny legyőzött tegnap, de ma újra felveszem vele a harcot..

Büngyi, nagyon szép! Mi is vettünk a brendonban ilyen plüss overállt (csak nem macis..), nagyon tetszik, legszivesebben én is magamra húznám... :wink:
Szerintem ez alá egy h.u. body, és rugi elég..bár attól függ, milyen hideg van..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

A csigás nagyon állat! 8)
Én is tennék képet, de oly béna vagyok, mert a gépünk túl nagy méretben / felbontásban csinálja a képeket, és én meg nem tudom megszerkeszteni.. :oops:
na mindegy

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Küldd át nekem és lekicsinyítem ;)

küldöm priviben a mailcímet.

büngyike

Jó reggelt!

Büngyi: én is ilyesmire gondoltam, csak én fehérarany párti vagyok.
Ma le is megyek az ékszerészhez és megkérdezem vállalja-e a fülbevalót?!
Nekem is van majdnem egy ugyanilyen plüss rugim, és van egy rendes overálom is az nagyon jó vastag! Alá szerintem elég egy body és egy rugi. Ha kivisszük akkor még úgy is kap egy kis takarót is.

Vicsok: nekem 3adag babaruhám és 5 adag mosott ruhám van ami a miénk, szerinted mennyire van kedvem a vasaláshoz??? :D :(

Lányok a szeptemberi topicban záporoznak a babák! Mindenki a 37-38 hétre szült eddig. Asszem lassan egy kicsit átalakítom a táblázatunkat is.

Kellene mennem tornára, de kiderült, hogy ez baba-mama és kismama torna együtt. Nem igazán értem azért ez már teljesen két külön állapot?! Vagy nem?

Na reggelizem valami finit, croissantot asszem.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Jaj, én is azt álmodtam, hogy a 38. hétre születik meg Heléna :shock:
És nagyon könnyen kijött, öröm volt az egész szülés, reggel így ébredtem :cry:
Az eddigi rémálmaimhoz képest ez csodálatos volt és nagyon boldog voltam (-ok)

Én is a fehéraranyat favorizálom, főleg magamon. Úgy gondoltam, hogy a picinek azért legyen egy ilyenje elsőre, aztán majd meglátjuk, ha nagyobb lesz, mit kap. Ebbe nagyon beleszerettem, először gyöngyöt akartam (csináltatottat) de lebeszéltek, mert a gyöngyöt ragasztják és az nem megfelelő egy pici babának.
Ez meg majdnem gyöngy :)

Jó vasalást Csajok, én tegnap megcsináltam, igaz, azok felnőtt ruhák voltak... egyelőre.

büngyike

1187853750.92.xls

Légyszi nézzétek meg a táblát, akinél hiányzó adat van vagy nem stimmel az szóljon.
Ági29 és Gerika! várjuk a neveket!
Akinél két név van és már eldöntötték az is jelezze légyszi, mert nem mindíg tudom követni az eseményeket. :D

Kép
masika

Oké az én részem :)

Basszus, belenéztem a szeptemberibe :shock:
Gemese csak úgy elment szülni, mert elfolyt a magzatvize a 37. héten :shock:
Hát nem semmi, akkor máris mosok :) Jaj, nagyon izgi, én már alig várom, hogy itt tartsunk.

büngyike

Sziasztok !

Büngyi : Nagyon édik a ruhák, nekem a fehér tetszik a legjobban !!!
Lehet,hogy én is teszek fel pár képet , bár legutóbb főleg nagyméretben vásároltunk, ami majd csak 3 hónapos kor után lesz jó.
Hétvégén meg újra indul a beszerző körút :-)

Kalloni: sok sikert a varráshoz !!!!! Én úgy bele jöttem,hogy a végén szomorú lettem, mert elfogyott a tennivaló, de lehet,hogy varrok egy csere függönyt is tavaszra .

Képzeljétek reggel lementem a háziorvoshoz, mert a belgyógy. vizsg. még hátra volt, de előtte 2x is kardiológushoz küldött.
Most ,hogy visszavittem a leleteket azt hittem minden OK, de nem !
Megint rossz az EKG, hiába mondtam neki ,hogy nincs semmi panaszom és ennél jobbat nem tudok produkálni ( ötödször voltam ) , ráadásul valami szívzörejt is hallott . Jól agyonfirkálta a kiskönyvemet, hogy mindenféle bajom van , és megint kell mennem kardiológiai kivizsgálásra mert nem szeretném ha emiatt csak császározni engednének .

Masi : Nagyon szép lett a babaszoba!100 % -ban kész ?

Én is nézegettem a többi topikot, és meg is ilyedtem ,hogy ha így haladunk lassan nálunk is jön hamarosan a bébieső :P pedig még mindenkinek van intéznivalója ahogy látom .

Szerintem a vasalás- undor általános terheskori jelenség :wink: , én is kerülgetem 2 napja a szárítót, de nincs hozzá energiám. Még jó ,hogy csak 1 adag van !

Folyton elálmosodom . Ti nem ????
Pedig vasat is eszek , de olyan nyomott vagyok egész nap .

Lehet,hogy le is dőlök egy kicsit és majd du. jövök . Sziasztok !

Kép
sheepy

büngyi: nagyon cuki a kapucnis szerkó!!
a fülbevaló is szép, de én valami egyszerűbbet szeretnék :)
jó reggelt vicsok :):)
masika: 39???? az igen! telik ám az idő :):):)

Kép
tidi

Miert szulnek hamarabb a csajok szeritntetek ??? mi velunk is igy lesz ??

masi, hol laksz ( csak a sok arany miatt...:):) ahhaha
bungyi, gyonyoruek a holmik!!! hivd fel oket, hatha kiviszik hozzatok is, ti hol laktok, hogy az annyira messze van ? nem azt mondtad, hogy az oktogon kozel van hozzad?
shep, vicsok, tobbiek is udv

en nem vasalok es nem is fogok, a gyerekruhakat 95 fokon mosom es kesz.
viszont TAKARITONOT keresek ezerrel - nem konnyu feladat. nincs vkinek egy bejaratott, jo fajtaja ??? Elore is koszii :)

puszi : bogy.
bogyogyorgyi

shep - en is nyomott vagyok, mar minden ddu. alszom 1 orat, a munkammal is le vagyok lassulva igy - de hat ez van
bogyogyorgyi

mennyire erős a gyomrotok?
találtam egy hülye k..vát..és kiakadtam hogy ilyen van...

Kép
tidi

masi: vicsok nincs a táblázatban :wink:

Kép
tidi

Bogyogyorgyi, nem mennek össze??Legalábbis némelyik a 95 foktol :roll: Nekem meg még nincs vasalódeszkám,szóval nem egyszerű ügy addig...!!

Büngyi jók a cuccok!!! :)

Nem lesz Samukának bundesliga sérója!!! :lol: :lol: De növeszteni azt fogjuk majd idővel kicsit szeríntem!!Ahogy ismerem magam,meg az Apját.. :D :D

Az én egyik ismerősöm is 37 hetesen szült meg nemrég!!Neki kijött az a nyákizé,meg görcsölgetett..,aztán bementek a kórházba és nemsoká meg is lett a baba!! :shock: :)

Szép napot csajok!!Megyek "túrázni"egyet a városba!!

Missfried
Kép
missfried

Tidi, ki az?? :)

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Hiányzok a táblázatból :(
Tehát Vicsok (Anikó) kor 29 /na jó, 2 hét se kell, és 30/, szülés: 2007.10.20 baba: András

Szegény Sheepy! Én sem voltam még belgyógy vizsgálaton, azt a háziorvosnál kell intézni??? Az meg szabin van szept 3-ig..

Fülbevaló: anyukám mikor megtudta, h baba lesz, máris azon gondolkozott, milyen aranyat vegyen...főleg, h lánynak indult..aztán mikor kiderült, h fiú, szerencsére letett róla.. :) [/img]

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Tidi, mi történt??

Cuki, jó hogy visszatértél! Álmokkal látom mindenki hadilábon áll. Én hetek óta visszatérek az középisk. / és vagy főiskolás koleszomba, már pakolok össze, de rengeteg a cuccom, nem férek bele a táskákba, és lekésem a vonatot...
Máskor meg hogy még otthon lakom anyuéknál, későn érek haza, és lopózom befelé a lakásba, hogy fel ne ébredjenek anyuék...
:evil: hrhrhrhr, tiszta lekiismeret furdalással ébredek..

Missi, vigyázz magadra, meleg lesz a városban!

A szülésznő is azt mondta a kórházban, h 37. hét után lehet jönni.. :shock:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

cuki lehet, hogy már mondtad, de mért vagy ennyire rajta a szept. 24-én?gratula a 33.héthez!!! :lol:
vicsok: nállunk háziorvos, de 15 perc volt az egész.
sheepy: remélem minden rendben lesz! :wink:
CSAK ERŐS GYOMRÚAKNAK, és nem kismamás, kisbabás dolog.. www.ize.hu a buszmegállóban masztizó ribi... :shock:

Kép
tidi

:lol: ezt most írta a barátnőm szülés témában:

"a volt osztálytársam mesélte, h 9 éve amikor szült szfváron, a mellette lévő ágyon egy cigányasszony szülte a 9. gyerekét, majd felkelt a szülőszékből és kiment elszívni egy szál cigit,hehehhe
éva meg azt mesélte, hogy szülés utáni nap, a mellette fekvő csaj elővette a kis elemózsiás kosarát: sonka, kolbász, szalonna, és elkezdett falatozni, pedig ugye ilyenkor könnyű, egészséges kaját kéne enni, a másik csaj meg közölte, h neki meg haza kell mennie szoptatni a másik a gyerekét :-))) mert a szomszédasszony arra nem képes"

Ezt meg a másik ,akinek már 2 is van:

"Itt legalább szentesen külön kis szobák vannak, de persze így is áthallatszik minden. Nekem Hunornál szerencsém volt, egyedül voltam, nem kellett senkit hallgatnom. De Miránál igen: kis koszos c igánylányt. Kiabált ám: Jááááj Issstenem, meghálok! hihi Sajna nem jött össsze neki. De az ikrek igen. Aztán másnap bejött hozzám, persze már volt lenn cigizni akkorra, én meg meg sem bírtam mozdulni, és faggatott: Háááát teeee meg hogy bííííírtad így, még csak nem is sikítotttáááá."

:D

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Cuki! Kapsz még fotót, ezek most mind 56-os modellek, kivéve az overallt, az 62-es. Kisebb méret nem is volt belőle.

Tidi :) Ezt már láttam. Irtó primitív a csaj, de az is, aki belerúg.....

Bogyó! Én Káposztásmegyeren lakom. A kedvenc helyeimről nem jön ki ide senki :S Az Oktogon nincs közel, de szeretek bemenni a civilizációba :)
Van egy takarító-brigád ismerősöm, ha gondolod megkérdezem, hogy van-e kapacitásuk. Rendesek nagyon. Állandóra kell?

büngyike

vicsok :D
a tesóm átkérette magát másik szobába, mert nem akarta, hogy adzsipszi rokonok ott csesszék a rezet...hangoskodtak, meg özönlöttek be, nem zavartatták magukat..és mikor kiküldték őket a nővérek lentről az udvarról folytatták, kiabálltak fel a 3.ra.. :shock:
kiváncsi vagyok én hogy birom majd síkííítás nélkül! :):):):):)
sonka kolbásztól jó lehetett bent a szag... :roll:

Kép
tidi

Tidi, húú, ez durva volt..de a legjobb, amikor belerugott a másik...
És ezt komolyan ott vették fel??? Hát fel vagyok háborodva..

Büngyi, Káposztásmegyer nem a világ vége! Legalábbis nem jobban, mint őrmező...
megkaptad az emailt?

Takaritónő nekem is eszembe jutott tegnap, hogy a nagytakaritást nem kéne egyedül bevállalni..de azért a barátnőimet se akarom befogni, anyu meg már kicsit öreg, hogy létrázzon...felvetem a témát Apának, hátha előáll vmi jó ötlettel.. :)

Hjajj, megint "csöpögök" egy kicsit ciciben..ez nálatok is mindennapos??

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Nem jött mailem :shock:

büngyike

vicsok: szerencsére én még nem észleltem hasonlót (tej+csöpög) :D

Kép
tidi

Csöpögés: nem mindennapos, de szokott.

büngyike

Na alvás helyett egy jót beszélgettem a kollégákkal telefonon, holnap be is ugrom hozzájuk, mert már nagyon hiányoltak :-).

Végigolvasgattam a szeptemberieket is , és közben a Hepatitis-es eredményről eszembe jutott amit a szülésfelkészítőn mondtak :
Ha valaki szeretne érzéstelenítést ,akkor az anestesiologusnak vinni kell friss , max. 1-2 hetes vizsgálati eredményeket is , mert különben nem csinálják ! Legalábbis a Jánosban.

Tidi : hogy miket nem találsz a neten :shock: !!

álmok: szoptatásos, de folyton elfelejtettem enni adni a babának, mert egy csomó más dolgom is akadt, így kb. 2 x kapott 1 nap alatt enni. Már másodszorra álmodtam ugyan ezt .
Lehet,hogy lassítani kéne, mert egy csomó mindennel foglalkozom egyszerre ,mégis olyan mintha semmivel nem jutnék előrébb ,főleg ami a babás dolgokat illeti.

Képek :
[img]http:%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1187860843.12.jpg[/img] Kép Kép Kép

Az utolsót anyukám találta a szekrénye mélyén , a hugomé volt 21 éve :-). Nem túl fiús , de nosztalgiából hordani fogja :-)
Az újjatlan pedig a hazahozós ruha lesz , egy body + rugi felett.
Jó meleg polár , úgyhogy fújhatmajd az őszi szél !

Kép
sheepy

Elírtam , szóval az lesz a hazahozós ,aminek nincs zárt lába , de a karján végig ér .

Kép
sheepy

Masika: Én sem vagyok benne... :( nem baj.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Édes rucik :)
Közben én is elküldtem Vicsoknak a fotóit, remélem hamarosan felteszi.
Sheepy! Én is álmodom hülyeségeket néha, de erre azt mondják "természetes" :shock:
Nálunk a csigás lesz valszeg a hazahozós.

Az EKG meg ilyen-olyan eredményedet nagyon sajnálom, mikor mész legközelebb? Vérnyomás okés? Jól érzed magad? Nem lehet, hogy xar az ekg készülék, ilyen már volt nekem is sztkban :?

büngyike

cuki: jó étvágyat! :):)
sheepy: a polár szerintem tök jó! hugié meg retros :):):)
na nekem mára ennyi! otthon pakolok, takarítok..halászlé lesz a kaja, imádom. szigorúan paszírozva, szálka miatt..nem hiányzik egy vakbélműtét! :shock:
bájbáj :wink:

Kép
tidi

További képek tőlünk:

Kép Kép Kép Kép

Ez utóbbi kérdéses, hogy nyáron jó lesz-e rá... 68-as, a barátnőm nem tudott neki ellenállni és megvette :roll:

büngyike

missi, ami tonkremegy a 95 fokban, az megy felmosonak :) ezzel biztositom a fertotlenitest, akkor nem kell vasalni , ne vegyel deszkat, mert akkor kezdheted a vasalast is vele :)

vicsok, neked 2 gyereked van mar ?? nekem ez kiesett....de jo ! gratulalok es tok jok a neveik is

tidi, jezuus

cuki, huu, akkor jol vagy, es a vernyomasod ? visszamaszott?

bungy, allandora kellene, de olyan nincs akit te is kiprobaltal ? amugy erdekel amit ajanalnal, legyszi a privibe irjad koszike, bogyogyorgyi@gmail.com egyenesen es ne a babanet privire klikkelj, az nem jon at.
a teletal.com tuti, hogy kiveiszi, ok Bugyira is kimennek :)de komolyan, mondjuk az nem olyan bio, de van vega is, es sokkal olcsobb mint amiket mondtam neked

shep, csodaszep ruhk, foleg a bekas !! :)

szoval MITOL SZULTEK A SZEPTEMBERIBEN ilyen sokan hamarabb ? nem tudni ?????
bogyogyorgyi

Cuki!
A nyuszis az 56-os a két másik hímzett, az osztrák 0-3M van ráírva (vagyis hónap), de szerintem 62-nek felelnek meg.

büngyike

Bogyógy - neeem, a barátnőmnek van már 2 gyereke....de a barátnőm korban annyi mint én...

Büngyi, tündéri ruhák :) és köszi a képeket, mindjárt felteszem őket
most épp pihenek vasalás közben... :wink:
lakásfelújitás után, babaszoba, kezdetleges állapotok...ha teljesen kész lesz, csinálok újat..
Kép
Auchan szerzemények
Kép
és a plüss overáll sapival
Kép

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Nem tudni mitől szülnek hamarabb, de jönnek a babák, ráadásul nem is második babások, ugye ott gyakrabban várható.
Én azért örülnék, ha a lányom megvárná, amíg mérleg lesz a horoszkópja :) Tehát szept. 20-után valamikor (asszem így van...)

büngyike

Vicsok! Nagyon szépek ezek a babaholmik és a szoba hihetetlenül vidám! Gratulálok, a baba jól fogja érezni magát :)

büngyike

Hali!

Na ma fülbevalót vadásztam délelőtt itt a környéken, maradok a csináltatásnál most már tuti, nem volt egysem ami tetszett volna.

Vasalószörny még mindíg figyel :?

valaki írt múltkor a málnalevélteáról, mire is jó ez a csodaszer?
Segiti a tágulást? Mikor kell elkezdeni inni és mennyit?

Shep: még nem a végleges formája a szobának, tegnap este még tanakodtunk apával egy kicsit, majd hétvégén még tologatjuk a bútorokat.

No, csatolom újra a táblát, kivettem belőle néhány nevet akik már nagyon régen nem jelentkeztek, és beleraktam akik kimaradtak. Ezer bocsi. remélem így rendben van!
1187864737.59.xls

Kép
masika

Masi!
A málnalevél tea az állítólag csak népgyógyászatilag van igazolva, vagy mi... nekünk a palástfüvet ajánlották szülőpozíciós jógán, mert az valóban tudományosan igazolt, hogy segíti a méh izomzatának erősödését és a szülést könnyíti.
De azt is mondták, hogy a málnalevelet is ihatjuk evvel együtt.

Adagolás:
fél literhez két kiskanálnyi teafű
mindkettőt leforrázni, 3-5 percig (ne tovább) állni hagyni.

Naponta, a 34. héttől.

büngyike

A kanapéra került közben egy csíkos ágytakaró, meg van már egy kis szines csíkos szőnyeg is...

Vasalószörny 3 ing kivételével legyőzve 8)

Sheepy, nagyon tuti a békás rugi :)
Húúú, éhes vagyok, megyek és eszek valamit.

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Tidi, ez kééész!!! :D :shock: :shock: Én nem értem komolyan egyes emberek ennyire unatkoznak és ilyen magas szintű feltünési viszketegségük van??Mert hogy nem élvezte az tuti!!Ennél már csak az a "dákós csaj"volt "jobb"!!A Cool-on láttam multkor!!Én az ilyeneknek ha tudnék varázsolni...asszem tarantula pókot varázsolnék a pin@juk helyére!! :lol: (Lehet nem így írják.. :wink: ))

Mennyi cuki rózsaszín ruci!! :) Vicsoknál is édesek,bár ott nincs olyan :wink:

Missfried
Kép
missfried

Jaa és Sheepy ruhája is imádnivalók!! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Szóval Sheepy baba ruhái na :)

Missfried
Kép
missfried

Hellóka Missi! Voltál "túrázni?"

Nos, a videóhoz még annyit, hogy nagyon primitív kell legyen valaki ahhoz, hogy ilyesmire rávegyék. És még az után is folytassa, hogy belerúgnak.

Én csípem a polgárpukkasztást, de nem ezt a formáját :shock:

büngyike

Hát ez nagyon durva volt, minden esetre! És az élvezéstől messze volt...Missi, ez a tarantulla jó :lol:

Húú, bekajáltam, nézek egy kis tv-t, hátha tudok rajta szunyálni egy jót...Husileves fő, pipi bepácolva, Kisvicsok is nyugiban van most, végre...szóval nincs akadály.. :wink:

Mondjuk még az ágyneműket akarom kitenni az ablakba egy kicsit, hogy szellőzzenek...

majd jövök

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Nálam nemrég járt a védőnő és nem csak a málnalevél teát ajánlotta, hanem homeos bogyókat is.

A következőket:

A 34-36. héttől:

CAULOPHYLLUM 5CH napi 1x5 golyó a méhnyak puhítására

ARNICA 9CH napi 1x5 golyó vérzésmegelőző, visszérjavító, és a majdani sebgyógyulást elősegítő

PULSATILLA 15 CH ez a depresszió megelőzésére, rossz hangulat ellen ha hosszú lenne a vajúdás

Vajúdás közben:
CIMICIFUGA 9CH felváltva a CAULOPHYLLUM 5CH- val félóránként 5 golyó elősegíti a tágulást

Szülés után:

APIS 30 CH napi 3-4x5 golyó A gátmetszés után javasolt, ha a gát és környéke duzzadt, szúrón fájdalmas és a jegelés jólesik.

ARNICA 15 CH napi 2x5 golyó A szülés után vérzéscsillapító, sebgyógyító, fájdalomcsillapító hatású.

STAPHYSAGRIA 30 CH napi 2x5 golyó A gátmetszés vagy császármetszés sebgyógyulását serkenti, javítja, és fájdalomcsillapító hatású.

Én azt hiszem a jövő héttől elkezdem szedni ezeket.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Mi újság?? Látom mindenkinél minden rendben van. Csak ámulok és csöpögtetem a nyálamat az ééédi babaruhákra és szobácskákra. :oops: Tényleg minden nagyon szép!! Nálunk még sehol semmi, nem babonából, csak nincs rá időnk. Meghát az asztalos is olyan, mint a kutya vacsorája... Eléggé mérges vagyok rá. Semmi nem halad.
Képzeljétek tegnap mértem a pocakomat és már 106cm. :shock: Lassan akkora vagyok keresztben, mint hosszában! :shock:
Képtelen vagyok mindent visszaolvasni. Na de majd most!!! :D
És utána jövök, ezt vegyétek fenyegetésnek!! :wink: :D
Vendég

ezek a homeopatias bogyok allitolag sokat segitenek, en is jovo het vegen kezdem + malnalevel teat

egyre szebb ruhak jonnek :)
imadom a kis bundazsakokat, az mar nekunk is van , meg sok kis rugdalozo, allitolag a legjobb az egyreszes, mert az nem csuszik fol nekik....

bungyi , ma is csak gyum vacsorazol ? bevalt ez a dolog ?
bogyogyorgyi

KERDES :
lanyok, ti meg birtok szexelni ? nalunk tobb mint 10 napja semmi :(
nem is tudom hogy van-e hozza kedvem, de olyan komikusnak erzem mar magam....:)
bogyogyorgyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?