Annyit mondott, hogy ha nem verzek az jo, ha ujbol erosen elkezdek verezni hivjam.
De szerinte nem lesz gond, de most neztem a neten, hogy a hematomak nagy resze vetelessel vegzodik.
Mondjuk jo, mert nekem csak 6x12 mm-es amiket olvastam azok min 3 cm volt.
Na mindegy. Most alszom egyet, majd jon az uram, megmondom neki vigye le a szennyest es hozzan kajat.
Magi!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Csak pozitívan szabad gondolkodni! Nem lesz semmi baj!
Lányok!
Tegnap reggeli hőm hüvelyben 36,7 volt, ma 36,8. Viszont megcsináltam a tesztet, és csak épphogy erősebb, de még mindig alig észrevehető:( Hogy lehet ez? Ilyen lassan emelkedne a hcg-m? Vagy nem is emelkedik? Teganap egész este ugy éreztem, hogy majd szétdurran alul a hasam....és ma is volt olyan már a suliban...
El vagyok szomorodva, hogy nem igazán erősödik az a teszt
Én csináltam tegnap is és ma is lh tesztet, a mai a tegnapinál erősebb, és mikroszkóposon tegnap csak karikák voltak a main pedig már félig páfrányos, szerintem 1-2 nap és pe lesz.
En mindentol undorodom csak ezektol nem.
Volt egy het, hogy csak majkremes kifli jott be kefirrel,
Aztan sonkas kifli kefirrel
Most vajas kifli kefirrel.
Jelenleg nem verzek, nem barnazok, nincs semmi kulonos, kicsit erzekeny a jobb oldalam.
De alitolag a hematoma ilyen.
Semmi tunet, egyszercsak elont a ver. Semmi gorcs semmi.
Ezert is nehezz vele pihenni mert nagyon jol erzi magat az ember.
Jáááj, Magi! Ilyen dolgokat csak 5 óra után szabad irkálni, mert én már csak akkor tudok majd enni! Küldjél már egy kis kefírt légyszi! Lehet, h ki kéne szaladnom a boltba, úgysincs most annyi meló.
magika én egyéb okokból itthon vagyok szeptember első hete végéig. Majd én vidítalak. Mert ha nemsikerült nekem most attól még ide tudok jönni mert a 2008-ból nem csúsztam még ki.
Koszonom!
Most arra gondoltam, hogy jovohet penteken elmegyek a maganrendelojebe egy UH-ra, hogy felszivodott e vagy sem.
VAgy nagyobb lett vagy kisebb.
10 paradicsom az nem semmi! Magamból kiindulva elég - én sem eszem többet, volt már olyan is, h csak napi egyszer ettem, egyszerűen nem kívánok szinte semmit. De most a kefírt azt nagyon, úh lehet, h tényleg elhúzok a boltba..
Amugy arra gondoltam, hogy hetfon lehetet, amitol veromleny lett.
Delutan akkorat hanytam, hogy aszittem meghalok.
Kijott az egesz napi kaja es hat nem reszetezem, hogy ilyen meg nem volt velem soha, az uram is megijedt hirtelen, mert olyan voltam mint aki nem onmaga.
A hasam annyira preselte ki a kajat, hogy majdnem alajultam, mert addig levegot sem tudtam venni.
A nagy preselestol konnyezett a szemem is.
De nem en csinaltam, hanem a szervezetem.
Utana nagyed oraig remegtem es egesz estig aludtam ugy kikeszultem.
Lehet az nem tett jot.
Akik hanyni szoktak ugye nektem nem igy szokott lenni.
Mert hat nekem sem igy volt eddig.
Magi most hogy ezt mondod, eszembejutott az unokanővérem. Ő most 37 hetes, és neki volt ilyen a 9. héten. neki is nagy hányás után lett vérzése. Bent is volt a kórházban egy párnapig. de szerencsére a babának semmi baja nincs. Most már nem sokára megszületik.
Szerintem is jól teszed ha elmész jövőhéten magánba uh-ra, legalább megnyugszol.
10 paradicsom, érdekes ám, mert in is mind a 3 terhességnél őrülten kívántam a paradicsomot, kilószámra ettem. Abban nagyon sok folsav van, szóval az csak jó...... annyit egyél ami jól esik.
Magi!
Nem lesz semmi gond a barátnőmnek ue.volt és a 12 hétig néha így bevérzett és ma már 5 hónapos a kisfia neki azt mondták sok pihi és kímélet!
Nem lesz baj!
Semmi olyat nem csinaltam ami miatt amugy kialakulhatott volna.
Zoli is meg csak 12 kg tehat O sem egy nehez gyerek.
Bar eddig siman felemeltem, nem okozott gondot.
Szia Gabi!
Jó hogy itt vagy 26 a Jónás nap így 25 én!
De még nem jött meg és attól tartok pont az nap fog és akkor nagyon kicsi az esély inkább a mencsi végén lenne esély rá.
Mindig 25-26 napos most meg már a 28 tartok!
Szerintem direkt kicseszik velem a szervezetem.Utánna meg 2 hónap szünet lesz !MEG FOGOK ÖRÜLNI!!!
Nagyon el vagyok keseredve!
Neked szorítok hamarosan baba költözik a pocidba!
Betti azért nagyon drukkolok, hátha még is sikerülni fog. a 14. 15. nap nekünk is hétvégére esik. Pont esküvőn leszünk, de mondtam apának hogy reggel mielőtt elmegyünk elkapom, meg miután hazajöttünk vasárnap akkor is. Nehogy már egy esküvő közbe szoljon.
Betti hát igen, neki is új a helyzet, hozzá kell szoknia. bölcsiben van amig dolgozol?
Nekem is Réka kezdi az ovit szeptembertől, kiváncsi vagyok hogy milyen lesz a beszoktatás. De én úgy vagyok vele hogy minden ovodai szoktatás engem is megvisel. Nekem is hozzá kell szoknom hogy már nagy kislány. Most különösen rosszul érint hogy most már egyedül leszek itthon.
Nem a nagymamik vigyáznak rá felváltva!
Nekem jövő Szept.-től megy de már előre félek az elválástól ez is nagyon megvisel pedig így tuti jó kezekben van!
Magika te ebben jobban vagy szakértő mint én. a 9. napig 36,8 volt a hőm, az volt az utolsó clostys nap. tegnap meg ma 36.6 volt a hőm. Lehet hogy most volt van a pe? ez igazából most tudatosodott bennem, hogy lejjebb ment a hőm.
Kepzeljetek el, hogy miutan hazaert Zoli elmeseltem neki, hogy a kisteso beteg lett, anya elment a doktorbacsihoz, hogy meggyogyuljon, de most emiatt anya nem tud hozzad szaladgalni.
Zoli erre felhuzta a polom adott pocakra puszit es modogatta, hoyg szeretlek, gyogyulj meg mert szeretlek.
Azt hittem megzabalom.
Betti, Gabi!
Mindent bele!!!!++++++++++++++++++++++++++