Sziasztok!
Gica,
Köszönöm!Tényleg,sokat jelent a majom kis lelkivilágomnak az efféle jószó...
Nagyon remi,hogy kihúzod addig ameddig szerenéd!Ha úgy állsz hozzá,sztem menni is fog!Én is úúúgy szeretném,ha jó sokáig bent maradna a két kis Bogyó és erősen,kis gombócul jönnének a világra!Szoktam Nekik mondani,az imámba is benne van!
Úgy tudok aggódni amikor csendesebbek!Olyankor úgy szeretném látni mit csinálnak!Már amiatt is szóltam,hogy ne rosszalkodjanak a köldökzsinorral(sem),bár azt mondta a dokim,hogy segített már úgy világra gyermeket,hogy 7X volt rátekeredve,és makk egészséges volt,csak szép hattyúnyaka lett állítólag...
Ja,és kész lett a husi,már nyoma sincs...
Ja,és a nevem...véletlen volt,de nem titok,így hívnak!
Dóri,
Neked is nagyon köszi,azért megnyugtató,hogy nem gyagya vagyok és más is van így mint én!Erre még rájön,hogy van egy ilyen kis "igazság bajnoka" tulajdonságom,mint jellegzetessége a vízöntőnek...
!És úgy bánt,ha nem azt aratom amit vetettem!
Azért az a csaj a közel 2 4 kg-os gyerkőccel...Durva!
Maminti,
Én is mindig azon filózok lesz e tejem!Sajnálom amit a fidnál átéltél...Ez a másik amitől fosok..ezen a fórumon,de másik topikban olvastam ilyen esetekről és mond6omjól megilyedtem!Amúgy szopipárnával nagyon kircsi aludni!Én szinte már nem is tudok másképpen!Földobom a lábaimat,vagy alátámasztom a pocim,vagy a hátam támasztom meg,szóval többféleképpen és nagyon jól tehermentesít!Drága férjem meg is szokta jegyezni,hogy sokan vagyunk már az ágyban...
Ha tudsz szerezz be!Arányosan nem olyan nagy összeg sztem mint amilyen hasznos!(kb.7e ft.)
Csilla,
Sajnálom a lázat,az evésért viszont nagyon irigyellek!!!
Bogyók rettentő válogatósak!
Annyira bió már minden,úgy meginnék néha (mert ugye inni is csak keveset szabad nekem...)egy dobozos fantát,vagy ennék egy hot-dogot,vagy valami ilyesmi...Rendelni sem merünk étteremből mert az sem mindig jön be...Így van az,hogy mindig főzök.
Benszi,
Nem Szilvi,Zsuzsa.
De megmondom a frankót,szinte senkit nem ismerek,mert az álltalános iskolán kivűl semmit nem ott végeztem..És a mhelyem is 9 éve a krisztina krt-on volt-van!
Juci,
Remi,sok hasznosat megtudtudsz ma!
Ja és én is 'hajrá természetes szülés' tag vagyok!!!
Tontica,
Már csak az hiányzik,hogy az érzékenységemmel megbántsalak...Még lelkifurim is legyen...
Csak azért írtam a feketelistát,mert már legalább 3x írtam Neked egymás után és nem válaszolsz...
Bocsi!
És bizti vagyok benne,hogy baromi nehéz lesz 2 gyerekkel fórumozni!Büszke lehetsz magadra,amiért a ilyen többfunkciós szuper mamai vagy!
Én nagyon szívesen póstázok Neked magyarnyelvű könyvet,csak írd meg milyen jellegűt szeretnél és milyen címre!Tényleg szívesen küldök,mert én is nagyon szeretek olvasni!
Most megyek vacsit gyártani!
Ja és Gica!
Az ikrescsajnak 2 évesek az ikrei és gyakorlati dolgokról fagattam!
Segítség,ha megmondod mire vagy kivi,mert rengeteg dologról beszéltünk és lehet,ami engem igen,Téged nem is érdekel!
Puszi mindenkinek!
Leila