Új privát üzeneted érkezett!

SZIA LEXAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :P

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok

dodó szerintem a 36,7 az annyira nem rossz hő, főleg hogy nem tudjuk mennyi a ciklus első felében. De szerintem nem rossz.

Hát én tegnap jó hülyeséget csináltam:( összemostam a sárga ruhát a fehérekkel, erre jól megfogta a ruhákat, ráadásul párom legjobb nadrágját meg pólóját, na meg persze az enyémet is. Kaptam is tőle hogy hogy lehetek ilyen hülye:( végül is igaza van:( Az a baj hogy nem is lehet hipozni sem mert van bennük minta, és a nadrág is krémszínű. Próbáltam cloroxal, vanishal, de semmi. Mehet a kukába:(
Megigértem neki hogy ma elmegyek és veszek neki másikat.

Nekem a hőm ma 36,6 volt. Igaz most valahogy egy fél órával előbb ébredtem. Utána meg már jóval később, meg nem is aludtam valami jól. Sokszor fent voltam.
Ma már szerintetek elkezdjem nézni az lh teszttel? Mert így a clostyval elvileg 28 napos ciklus lesz. Vettem 2 dobozzal, így erre a hónapra elég lesz. A számításaim szerint kb hétvégén lesz a nagy nap:)

gabi

Kép
lieglgabi

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?
En eddig egesz jol.

Gabi!
1000-rel megy a drukk.
Szoritok nagyon.

Betti!
Neked is 1000-rel megy a drukk.

:lol:

Lexa!
Nekem is nott a hasam, mert a gombos naciaim nagyon kenyelmetlenek.
Szupi a kep, amit feltettel.

Anyukamnak hetvegen lesz a 60. szulinapja. Penteken apaval majd felkoszontom, hogy szombatra a bulira majd tudjon vele dicsekedni.
Elkeszult a fotokonyv is, aminek szinten remelem orulni fog es kap egy szep utat ajandekba apuval.
Nagyon izgulok, hogy mit fog szolni hozza.

Magi
Vendég

Magika köszi a drukkot. Szerintem nagyon fog örülni anyukád az ajándéknak. Tavaly mi is befizettük anyuékat egy nyaralásra a szülinapjára. Jövőre ő is 60 éves lesz. Ráadásul nekünk a 10 éves házassági évfordulónk, és ha minden igaz akkor a diploma is meglesz. Szóval úgy gondoltuk hogy csapunk egy nagy bulit, főleg hogy addigra már kész lesz a ház is, és akkor házavatóval egyben lesz. Tök jó lesz:)

Lexus nagyon szupi a kép, csinos vagy és már szépen kezd növekedni a pocid is

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

Akkor nalatok is olyan fergeteg buli lesz, mint nalunk volt ket hete.
50 fo volt. Jo sokan voltunk, de nalunk minden evben van ilyen, igy szerencsere mar gyakorlott vagyok e teren.

Ha szervezesben segitseg kell, szolj irok szivesen tapasztalatot.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Köszi a bókokat, Csajok :oops: Magi! Várunk tőled is egy pocakfotót!!!

Dodó! Először is üdv, mi még nem találkoztunk, másodszor nagyon drukkolok, h pozitív legyen a teszted, majd mindenképp írd meg, h mi lett az eredmény!

SZIAAAAA DINNYEEEEEEEEEEE!!! :D

Olyan szar idő van :?

KépKép
lexus

Lexa!

Nekem alapjaraton is nagy a hasam, tehat nem teszem itt kozze, mert hat van onkontrolom. :oops:

Magi
Vendég

Lanyok!

Mi ez a pangas!

En lassan megyek haza, mert mar csak 4 oraban dolgozom a heten, jovoheten is. :lol:
Utana egy het szabi es utana meg nem tudom, hogy lesz.

Ha hazamegyek ledolok aludni, mert annyira elfaradtam, hogy majd aludnom kell.

Ehes is vagyok, de most a hajkremes kenyer helyett, mar csak sonkas kenyeret tudok enni, mert semmi mast nem kivanok.

Veletek lanyok mi van?

Magi
Vendég

Én hülye abban reménykedtem, h ezzel a betegséggel elmúlnak a rohadt hányingerek is.. Hát miért is történt volna így? :evil: Most múlt el, komolyan mondom, kezdem feladni a reményt, h ennek valaha is vége lesz! A kajára gondolni sem tudok, pedig majd kilyukad a gyomrom, olyan éhes vagyok!

Amúgy én sajna nem 4 órában dolgozom, és nem is fogok úgy, azt hiszem.. az itt megoldhatatlan lenne. Most eldöntöttem, h titkolom (nem szeretem ezt a szót használni ebben az esetben, de ez van :?) a 12. hétig, már ha tudom a pocak miatt, és akkor aztán tisztázok a főnökkel mindent :roll: Mellesleg kapom a kedves megjegyzéseket idebent, h "Alexa, maga hízott a nyaralás alatt" Jókat nevetek rajtuk :D

KépKép
lexus

Lexa!

Nekem most kezd elojonni a rosszulletem.
Nekem ilyenkor szokott, majd ledolok pihenni es ugy kelek fel, mint akit agyonutottek es az egesz delutanom egy csodhalmaz.

De mar csak 40 perc es megyek haza.

Amugy en is a szabik miatt tudok 4 oraban dolgozni.
Van meg egy csomo szabim es ugy beszeltem meg a fonokkel, hogy egy heten 3 nap szabit veszek ki, igy 4 nap fel nap, tehat 4 ora, penteken meg nem jovok. :lol:

En sem birok semmit megenni, csak a sonkas kenyeret vajjal paradicsommal, paprikaval es tea.
Semmi mast. De meg a szagoktol is kivagyok.
Szegeny apat sem birom, miutan megfurdik es jo illeta van, de nem birom. Rosszul vagyok.

Amugy mar csak 2 het es 2 napig kell titkolni. :lol: :lol: :lol:
Majd ird meg, hogy mit mondtak.

Magi
Vendég

Itt vagyok újra.
Oda raktam a kaját, sültcsirke lesz rizsel.

Hát képzeljétek hogy jártam. Ma kuka nap van, és párom elfelejtette kitenni, szerintem azt hitte hétfő van. Én vittem ki, erre pont akkor a kapuban akkorát villámlott, meg dörgött hogy én ilyet még nem hallottam. Volt égett szag is. Annyira megijedtem. Rendesen rosszul lettem, a vérnyomásom 160 lett,a szivem meg úgy vert. 120 volt a pulzusom. Aztán meg elkezdett fájni a bal vállam. Remélem csak azért mert egy iszonyút ugrottam ijedtemben és megrándult. Hát nem kívánom senkinek, pedig én nem félek a vihartól, de azt hiszem, ezek után nem így lesz.

Lexus fránya roszzullét, remélem hamar elmúlik.

Magi te meg pihizz egy jót. Én is örökké aludtam.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Sajnálom, hogy Ti is rosszul vagytok! Belőlem tegnap este is kijöt minden, de ma jól vagyok :D

Lexa!

Jó lehetett ez a hízásos megjegyzés! :) :lol:

Magika!

Kitartás, mindjárt alhatsz! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Gabi!

Azert vigyazz magadra.
Nalunk van egy torony es mindig abba csap bele a villam, ezert mindig ha nem lenne valami kioldonk tonkre menne mindenunk.
Akkor mindig aramszunet min. 30 perc.

Elotte mielott beszereltettuk a kioldot 2 szamitogepunk banta.

A nedves foldbe is tud menni, majd bekerul valahogy a foldelesbe es ugy a lakasba.

Na mindegy.
Tessek vigyazni.

Magi
Vendég

Na én most ilyen Győri Jó Reggelt!-et rágcsálok, úgy tűnik, ez bennem marad, és múlik a hányinger is! Kopp-kopp-kopp! Meg kedvet kaptam a teához is, ahogy Magi leírta, fel is tettem neki a vizet :D

Gabi! Azt a rohadt ... :shock: Még jó, h nem lett semmi bajod!!! Nem csodálom, h ennyire megijedtél.. Jobban vagy már? 120-as pulzus, az fincsi! Még olvasni is rossz volt!

Te Viki! Gratuláltam én már neked Picurkádhoz? :? :oops: Mert ha nem (meg akkor is, ha igen ;)) nagy GRATULA!!! Kicsit lyukas az agyam mostanában ... ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!
ma is vége a sulinak!

Lexa! Igen, mi még nem találkoztunk, elég új vagyok:)! Én is nagyon reménykedem, hogy pozitív lesz a teszt!

A rosszullevőknek kitartást! Csak elmúlik hamarosan!
d.dodó

Az előbb a hűtőből akartam kivenni a teát. Ne mondjatok semmit :roll:

Dodó! Drukkhegyek mennek! ;) +++++

KépKép
lexus

Ma suli után lementem a városba, és vettem megint olyan tesztet, amilyet először csináltam, és halvány lett....még egy pár napig várni kéne vele még szerintem hogy megcsináljam, de nehéz lesz megállni.... (csak hát nem akarok annyi tesztet feleslegesen csinálni, mert olyan rohadt drága itt) ezért jó, hogy otthon már drogériában is lehet venni...itt csak patikában, csak két féle van, és rohadt drága!!!
d.dodó

dodó semmivel nem lett erősebb mint a multkori?

Vigyázok magamra, már jól vagyok, a karom, vagyis inkább a vállam fáj, olyan mint amikor egy kicsit izom lázam van.

Nagyon megijedtem:(

Gabi

Kép
lieglgabi

Dodó! Tudom, h mit érzel! Nekem is nagyon nehéz volt kivárni, míg végre megcsinálhattam a tesztet. De hidd el, itt ezerszer gyorsabban megy az idő, ez tapasztalat! ;) Nem csinálsz ovulációs vonalzót?

KépKép
lexus

Gabi!
Rosszul fogalmaztam a mondtaot....a múltkori ilyen fajta lett halvány....pont azt mondom, ezzel szerintem várni kéne még egy pár napot, de nehéz lesz megállni ugyis hogy megcsináljam...pedig muszáj lesz, mert itt drága a teszt!
d.dodó

Mi a fészkes fenétől fájdult meg a vállad, Gabi???

KépKép
lexus

lexus nagyon remélem hogy csak attól hogy ijedtemben egy nagyot ugrottam és esetleg megrándult. A kukát a jobb kezemmel húztam ki, attól em lehet, mert a bal vállam fáj.

De már mindenféle hülyeség az eszembe jutott. Csak egészségügyis ne legyen az ember:(

gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Lexa!

Köszi a gratulát! :D

Dodó!

Hány napja csináltad az első tesztet???? Mert ha legalább 4 nap eltelt, már erősödnie kell! Én most szinte minden nap csináltam az első héten tesztet (az előzmények miatt) ua.-t a tesztet 4 napig, és 3. nap még uo. halványka volt, mint 1. nap, de 4. napon reggel már erősebb, aztán meg 3 nappal később már erősebb volt a controllnál! Drukkolok! :D

Gabi!

Jobbulást kívánok, remélem tényleg csak megijedtél!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lányok köszi az aggódást. Már jól vagyok, azt hiszem a kezem se fáj már.

Ma megyünk a párommal a Kikába íróasztalt nézni.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok.
Lányok azokhoz intézem a kérdésemet akik clostit vagy milyen gyógyit szednek arra hogy rendre megjöjjön. Ez ugye peteérés segítő vagy csak mensi beállító? Ha szedem lehet mellette sexelni hogy baba legyen? Mert ha most nem jött össze akkor elmegyek a dokihoz mert nagyon sokáig tart egy ciklusom.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera ez peteérés serkentő, de mivel úgy kell szedni hogy a pe kb 14 nap előtt vagy után lesz 1-2 nappal így a ciklus beáll 28-30 napra. Én is ezt szedem. Én a ciklus 5. napjától 5 napig 2x1-et. aztán a 11-18 nap között van a pe.

gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!
Hazaértem a manó még alszik így gyorsan írok!
Lexa!
Örülök hogy megvagy! :D
Magi!
KÖSZI a drukkokat!

Többieknek jobbulást és reméllem én is hamarosan követlek benneteket!

Sok puszi:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Viki!
Pénteken csináltam reggel...de az nagyon halványka volt...azóta még nem.....de ma vettem egyet, ugyanolyat mint ami halvány lett...
d.dodó

Dodó!

Ha péntek reggel halványka volt, akkor holnap reggel (5 nappal később) már erősebbnek kell lenni, szerintem holnap reggel már megcsinálhatod! Megy a drukk egy szép, jól látható 2. csíkért! :D

Betti!

Neked is megy a drukk! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Köszi a drukkot, remélem hatásos lesz:)! mondjuk ma is hányingerem volt ebédidőben, és csak pároltzöldséget ettem:)
Amúgy én arra gondoltam, hogy esteleg nem pont félidőben estem teherbe, és esetleg emiatt halványabb a teszt mégcsak! De remélem lesz ez még erősebb is. Délután ugy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni!
d.dodó

Dodó!

Hányadik napon tartasz, és hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Hát mindig pontos 28 napos a ciklusom, és 6 napos szokott lenni a mensim. Most augusztusban is megjött, de 3 napot tartott összesen, szóval nem tudom az még igazi volt vagy sem. Ha az nem volt igazi, akkor a 42. napon.....
d.dodó

Betti! Olyan régen láttalak már! Örülök, h jelentkeztél! Nagyon drukkolok neked! Tudom, h meló van meg minden, de a kedvemért próbálj meg egy kicsit gyakrabban jönni közénk, okés? ;)

Dodó! Csinálj légyszi ovulációs vonalzót, úgy nyomon tudunk követni :D

KépKép
lexus

Lexa!
Olyat hogy kell??
d.dodó

Ok, csináltam, de hogy kell ide berakni??
d.dodó

kipróbálom, hogy látszik e:) elvileg beraktam

d.dodó

Na, sikerült! De mondom, ez alapján elvileg ma van ovulációm, viszont én eddig mindig megéreztem, most meg nem érzem...., helyette az egész hasam fáj!

d.dodó

Dodó! Na, így azért már jobb ;) Még akkor is, ha nem azt mutatja, amit gondolsz :P Nagyon kíváncsi vagyok a teszted eredményére!!!

KépKép
lexus

Szia Lexa!
Oké próbálok gyakrabban jönni!
Dodó!
Szorítok nagyon!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexa!
Teszteredményre már én is nagyon kíváncsi vagyok!:)

Betti!
Köszi hogy szorítasz!!

Lányok! Én ilyet még nem éreztem....ahelyett hogy az egyik oldalam szúrna (ovuláció), az egész hasamat ugyérzem, mintha szét akarna robbanni.....nagyon feszül!! A végén még tényleg lesz itt valami:)

No, megyek filmet nézni! Majd holnap jövök!
Jó éjt!

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Rossz hirem van. :cry: :cry: :cry: :cry:
Reggel mikor felkeltem elmentem pisilni. Pisi utan mikor meglattam a wc-t tiszta ver volt elek piros es nem keves.
Na gyorsan csinaltam is egy tesztet is, hat nem volt az a nagyon eros. :cry: :cry: :cry:
Na hivtam az orvost, aki 8:30-kor fogadott is a MAV-ban.
Megnezte ultrahangon, de akkor mar nem vereztem.

A baba jol van, szepen no van szive es vele semmi gond szerencsere ellenben felette van egy hematoma, ami szerinte reggel durrant el.
Fuggetlen a gyerkoctol, de megis ott van.

Igy most itthon fekszem.

Ami furi, hogy szerintetek normalis, hogy csokken a HCG szintem?
A hajam sem hullik mar 3-4 napja es rosszulleteim is csokkentek.

Magi
Vendég

Magika

Jaj, :( nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen, feküdjél nagyon sokat. Én bízom benne hogy semmi baj nem lesz. Az a lényeg hogy a babával minden rendben van. A doki mondott valamit erről a haematómáról? POntosan nem tudom mikor, de elkezd csökkenni a hcg szint. Utána nézek neked a nagy orvosi szülészetes könyvemben.

Gabi

Kép
lieglgabi

Magika annyit találtam hogy kb a 9.héttől kezd el csökkenni a hcg szint.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

koszi!

Most vagyok a 9. hetben.

Szoval akkor realis.
Hat msot fekszem es fel sem fogok kelni pentekig, csak meg azt nem tudom, hogyan birom ki.

Magi
Vendég

Hali!

Magi! A frászt hoztad rám az üzenet elejével, akkorát dobbant a szívem, hogy hú! Már a legrosszabbra gondoltam. Nem csodálom, h így megijedtél, nagyon rémisztő látvány lehetett! :( :( Én is drukkolok, h ne legyen semmi baj, de nem lesz, és tényleg pihizz sokat! Olvass, tv-zz, a lényeg, h bírd ki vhogy, és ne akarj kiugrani az ágyból!!!

KépKép
lexus

Magi hidd el menni fog, mert muszáj. Nem lesz semmi baj, mi drukkolunk. Mikor menned a dokihoz?

Gabi

Kép
lieglgabi

Így van, maximálisan egyetértek Gabival :)

KépKép
lexus

a nagy ijedségben már nem tudok írni. Szóval, mikor kell menned legközelebb a dokihoz?

Gabi

Kép
lieglgabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?