Sziasztok
Mindenkinek köszönjük a köszöntést!
Anyapoc
Bocsi, utólag nektek is nagyon boldog szülinapot! Ugye egyszerre tartottátok?
A katicás tortába beleszerettem, így már tuti azt kap Flóra a 2. szülinapjára. Az elsőre még egyszerű tortája lesz pár marcipánfigurával, mert azok még jobban fogják érdekelni, mint a torta, annó Gergővel is így volt, aztán a 2.szülinapra kapott egy ugyanilyen autós tortát, csak pirosat és azóta azt emlegeti, ezért is kellett neki most is autósat rendelni. Pedig én most mást akartam, sőt meg is rendeltem, de rá 2 napra megkérdezte, hogy "Anya ugye nekem autós tortám lesz?", mire én'"Persze" és már hívtam is a cukrászdát.
Azért lett kék, hogy legalább a színe különbözzön.
Mák
Képekkel kapcsolatban köszi!
Tapika
Neked is köszi!
Képzeljétek mi történt ma velünk.
Az IKEA-ban voltunk és Gergő a kedvenc kutyuskáját, amit mindenhová hurcolt magával és vele is aludt elvesztette.
Hiába kerestük, pedig tudom hol felejtette, de mire észrevettem, hogy nincs nála a kutyuska és visszamentünk valaki már elvitte.
Gondolhatjátok szegénykémet! Én is elsírtam már magam a végére, mert tudom mit jelentett neki. És azt nem értem, hogy aki megtalálta, az miért vitte el? Látszott, hogy egy agyonfogdosott kis koszos kutya, látszott rajta, hoy valakinek a mindene! És ha a szülő észrevette, hogy a gyereke megtalálta, miért nem adta le?
Mondjuk az információban a csaj iszonyú szemét volt, mert nem mondta be a hangosbemondóba, mert ő ilyet nem mondhat be, csak ha a gyerek vész el.
Most próbálok valamit kitalálni, valahonnan szerezni egy ugyanilyen kutyát, mert egyelőre Gergő megnyugodott, hogy majd felhívnak minket, ha valaki megtalálta, de hát tuti, hogy elvitték, mert akkor már le lett volna adva, mikor kerestük. Na, közben egy kicsit zagyván is írok, csak még mindig felzaklat a dolog.
VÉgül az IKEA-ban hagytam a telefonszámomat, ha mégis leadnák...de nem sok reményt látok rá.
LÁnyok
Felteszek 2 képet kutyuskáról, ha valaki tudja, hogy van ilyen az ismertségi körében és nem kell, ott ül a polcon, akkor én megvenném! Előre is köszi!
Most megyek is, nagyon kifárasztott ez az egész.
Puszi
Orsi