Új privát üzeneted érkezett!

Harivera!

Sima peg-perego culla amitt vett.
A mozese autoba teheto, ami fontos volt nekem.
4 nagykerekes vazzal.
Zolival volt tobb fele kocsink is, de ez valt be a legjobban.

Esernyore meg mindig van egy Quenee Zappunk.

Autosulesnek meg egy Nania kerekes hordozonk.

Kepet nem tudok csinalni, mert be van zacskozva a kocsi, kibontani meg nem akarom.

Magi
Vendég

Neked mi a velemenyed rola?

Magi
Vendég

Vera
Ez milyen kocsi???Mármint márka,felszereltség?

Én most a Jané-ben (Carrera MAtrix) gondolkozom...párat találtam használtan is,de még nem válaszoltak a mailemre. :?
A tesz-veszen licitáltam egy sportkocsira (Mclaren Triumph),bár ha többfunkciósat veszek akkor nem kell külön sport...
Vendég

Nekem Zoival bebeConfort everest systemem volt.A hordozot soha nem hasznaltuk, mert a naniat hasznaltuk, annak van kereke es autoban hagyhago adaptere.

A sport reszt sem hasznaltuk nagyon, mert addigra mire kikerult a mozesbol mar motoron lehetett tolni es van egy zappunk is.

ellenben a mozest eg eves koraig hasznaltuk.
Nagyon szerette.

Igy nekem a legnagyobb es legjobb autoba kotheto mozes volt a fontos, ami a peg-p-nak van.
Ahoz meg csak a 4 kereku vaz johetett szoba, mert a GT3 129 ezer ft, es ugy sem hasznalnank ki.

Tehat en ezert is dontottem a sima klasszikus babakocsi mellett.

Ja es ami meg jo benne, hogy nincs szabadon rugoja, bolygoja.
Nekem ezzel mindig gondom volt.
Nyikorgott egy ido utan a rugo, a bolygot meg a portol tisztitani kell, mert aruhazban a kovon vagy a linoleumon nem forgott el.

Magi
Vendég

Magi
Néztem a PP-t is,de nem a sima klasszikus változatot hanem a P3 MS Top b.kocsit.Itt is az a jó,hogy a hordozó a fix talpra tehető.És a mózes is beköthető ez nálam is fontos).
De a Jané-nél nincs fix talpa a hordozónak (olcsóbb is).
Vendég

Nekem hordozo nincs most hozza, de az nem is kell.

Igy volt 85 ezer.
De van hozza mozes teli-nyari kupola meg labzsak, vagy minek mondjak, szunyoghalo, sportresz, ahoz is labzsak.
Szoval esovedo es pelustaska nincs hozza egyedul, de az nem is kellett, mert pelus taskam van, esovedot meg megvan a beberol, ami szerintem minden sportra ramegy, mert akkora.

A jane-t en is neztem, mert jo konnyu, es tenyleg arban sem rossz, de az is 160-170-nel kezdodik ujonan.
Hasznaltat nem akartam.

Igy most papa ezt 85-ert megvette, fel is vitettem vele a tetoterbe, mert Zoli megrohamozta.
Jo mert meg mindig belefer a mozesba, csak kicsit log ki a laba. :lol:

A jane matrix mozes hordozo sem rossz, csak az picike es egy evig tuti nem tudnank hasznalni. A sima mozes az nagyon jo.

Magi
Vendég

nos. ami nagyon jó kocsimárka az a peg perego, ABC Desing, a jané is jó csak nekem az nem tetszik hoyg enm fordítható mega sport ülés. Nekem ez egy szempont. Jók még a pierre cardin is és ők olcsók is. Sok van nagyon. Inkább ami rossz, amit ne vegyetek soha azt tudom mondani. És ez a Graco. Nyekereg hamar kilazul, eltörik a hidegben.

harivera
Budapest XXI. kerület

Én megcáfolom hogy rossz lenne a graco. nekem 3 gyerket bírt ki, hidegben, hóban fagyban. lépcsőztem vele. neklem bevált. Viszont most inkább nagykerekűt vennék.

Bocsi ma szomorksabb vagyok olvastam egy szomorú történetet a Szent Imrés topikban, magam alatt vagyok:(:(:(

Gabi

Kép
lieglgabi

Jo reggelt lanyok!

Ez az utolso nap!
Meg ezt ki kell birni.
Bar szerintem ma sem maradok itt 4-ig.
Ma nincs ugy sem a fonok.

Jovo heten mar csak 4 oraban leszek.
Ja es jovo heten mar mindenkinek mondhatom, mert eddig nem volt publikus a cegnel.

Szoval mar csak ma szoritsatok legyszi.

Lexa!
Mi van veled?
Miert nem jelentkezel?

Magi
Vendég

Lanyok!

Megint eleg ramatyul vagyok, ugyhogy lassan megyek majd haza.

Magi
Vendég

Gabi!

Én már tegnap óta magam alatt vagyok a Szent Imrés történet miatt! Most is azt nézegettem, olyan szörnyű, előreláthatatlan, váratlan az egész! Nem is tudok mit írni. Kemény dolog lehet ezt feldolgozni. :cry:

Márti
borossné becz márta

Lanyok!

Nekem a Szent Imres topic kicsit santit.
Olyan szinten, hogy a 16. heti genetikai uh azert van, hogy ott megnezzek a veset, majat, szivet, hogy minden megvan es ok vele.
Ott miert nem vettek eszre, hogy csak fel sziv van?
Nekem a verkeringest is neztek, tobbszor is, hogy minden ok es hogy a koldokzsinoron nincs e csomo. Szoval nem ertem, ez miert nem derult ki elobb????

Magi
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Bocs, hogy ennyire eltűntem, nem önszántamból volt, csak vasárnap óta nem volt netünk!:( Azóta viszont sokminden történt...... szerdán elkezdődött a nyelvtanfolyamom.... és ezzel egyidőben szerdán ebédidőben nagyon megéheztem, ettem valamicskét, de egyből a WC-n kötöttem ki, de végül ugy döntött az étel, hogy benmarad. Tegnap ugyanez volt. Ma a melleim akarnak leszakadni a helyéről...... és ma reggel csináltam egy tesztet! Nem merek semmit elkiabálni, de halvány, de jól kivehető két csíkos...szóval az az ehavi mensi valószínű csak átverés volt....gyanus is volt nekem, hogy a szokásos 5 nap helyett 3 nap alatt vége lett..... Mindegy, most megvárom a jövő havi mensi idejét, és akkor tesztelek majd ujra!! Kérlek drukkoljatok, hogy az a csíkocska erősödjön!!!

Pussz mindenkinek!!
d.dodó

Sziasztok

Hát igen én is ezt mondtam, de mostanában egyre több helyről hallom hogy nem nézték meg rendesen. Nem rég egy ismerősöm mesélte hogy az ő babájának sem vették észre a genetikai uh-on meg a többin sem hogy súlyos szívfejlődési rendellenességgel született. És 4 hónapnál tovább nem fog élni:(

Nem értem hogy történhet ilyesmi:(

Én ma nagy elhatározásra jutottam, Norbi még sem megy iskolába, marad még egy 1 évet oviban, remélem nem teszek ezzel rosszat. Anyuékkal össze is vesztem emiatt, mert ők minden áron azt akarják hogy menjen, de elvittem a betti ofőjéhez ő megnézte a feladatokat amiket ott csinált neki és kiderült hogy sok mindent nehezebben csinál mint kellene, ami nembaj, csak még nem fejlődött ki nála rendesen, majd 1 év alatt bőven behozza a lemaradást. Nem hiába aggódtam, anyai megérzés.

Végül nem mentem el a munkahelyre sem. Minden marad a régiben.

Dodó szerintem nem kell várnod olyan sokáig a teszttel, két naponta duplázódik a hcg szint, úgy hogy hétvége felé nyugodtan csinálhatsz szerintem.

Itt van a keresztfiam így elmegyünk egy kicsit apával biciklizni, bár egy kicsit összekaptunk az előbb.

Majd jövök még este

Sziasztok

Kép
lieglgabi

Gabi!

Nem ismerem ugyan a kisfiadat meg a körülményeket, meg nem is akarok beleszólni, de óvónőként nagyon támogatom, ha a gyerkőcök minél később mennek iskolába! Rengeteget fejlődnek 1 év alatt, az iskolai elvárások pedig nagyon magasak, már ott érvényesül a versenyszellem, arra pedig jó, ha lelkileg-testileg-szociálisan is megérik a lurkó! Úgyhogy szerintem jó döntést hoztál!

A Szent Imrés topicban leírják egyébként, hogy ez egy nagyon ritka fejlődési rendellenesség, uh.-val észrevehetetlen, a kislánynak ugyanis jól látható volt, hogy 4osztatú a szíve (ezt látja az uh), de a szívének a hátsó fala hiányzik, azt pedig nem látja az uh. (legalábbis az orvosok ezt mondták)
A kislány valami csoda folytán ma önállóan lélegzett, szonda nélkül! Szorítsunk értük, akármi lesz is!

Márti
borossné becz márta

Márta én is így gondolom az óvodát.
Igen én is olvastam hogy lélegzett egyedül a pici, ezt nagy jó volt olvasni, de eszembejutott ápolónőként hogy egy jó párszor tapasztaltam azt hogy halál előtt kitisztult az eszméletlen, vagy nagyon jól volt.
De nagyon nagyon remélem hogy az ő esetében arról van szó hogy javul az állapota és csoda történik vele. Küldöm én is a+++++++++++++++++++.

Nagyon magam alatt vagyok és ülök a gép előtt hogy minden hozzászólást elolvassak.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

Tegnap mikor olvastam a jo hireket, egybol nekem is ez jutott eszembe. :cry:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok ma? Én 2 napja egész jól, de asszem ez megínt múlandó lesz! (általában 1-2 nap iszonyat szar, majd 1-2 nap egész jól vagyok)

Magika!

Nem semmi, hogy már meg is kaptad a babakocsit! :) Nekünk megvan még Peti mózeses kocsija, egy jó régi Peg Perego, de nekem nagyon bejött, most is azt fogom a kezdetekben használni! Genetikai uh. egyébként már nem 16, hanem 18 hetesen van, 16 hetesen csak vért vesznek AFP-hez, az uh-t 2 héttel később csinálják!!!

Szent Imrés sztorit elolvastam, olyan borzasztó, hogy ilyesmi még manapság is megtörténhet, mikor annyi vizsgálat, meg uh, meg stb... rendelkezésre áll! :cry: :cry: :cry:

Harivera!

Babakocsi jól néz ki nagyon! :)
Hogy vagy, tünetek vannak már? És a visszered jobban van?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Harivera!

Szerintem hagyd abba a hőmérőzést! Ne idegesítsd magad vele, mostmár van + teszted,bármi is lesz, azon a hőmérőzés már nem változtat! Amúgy ha nem mindig ugyanakkor méred, nincs is jelentősége, ne aggódj! Úgyis minden rendben lesz, csak ártasz vele, ha izgulsz a hőd miatt!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Harivera!

Én is igy voltam, hogy ott van ugye a halvány csíkos tesztetm, de ma reggel hőt mértem, és csak 36,5 volt..... szóval nem volt 37. De én is ugy vagyok vele, hogy szerintem nem ezen múlik, bár reggel én is elgondolkodtam, hogy lehet mégsem vagyok terhes. Hát majd kiderül. De szerintem én sem fogom ezzel idegesíteni magam, hogy méregetem a hőmet, hiszen én sem tudok soha nyugisan aludni, közben fel kell kelni wc-re, vagy épp kinyitni az ablakot ha melegem van, ezek meg már mind befolyásolhatják szerintem! Viszont mindenhol pattanásom kezdett nőlni...nem tudom ez annak a jele lehet e, de mondjuk elég idegesítő......az orrom hegyétől elkezdve a mellemig, mindenhol pattanás van!

Többiek remélem jól vagytok!!! Holnap délután fogok elvileg ujra tesztelni! Azért délután, mert reggel suliba megyek, és csak suli után tudok lemenni a patikába! Kicsit tanácstalan vagyok, hogy az olcsóbbat vegyem-e vagy a drágább Clear Blue-t! Lehet hogy a Clear Blue megbízhatóbb........bár az állítólag csak 50 mg-tól mutatja ki....de lehet hogy mégis azt veszem......határozatlan vagyok?? Vagy mégsem? :lol:
d.dodó

Sziasztok!!!

2 napig nem volt netünk...
Pénteken Győrben voltunk,körülnéztem babakocsi ügyben.Asszem eldöntöttük...PP P3 Mod.Sys.,majd keresek róla képet...várunk még vele,lehet lesz valami akció vagy kuponos (kevés rá az esély),stb...

Kicsit aggódom csajok!!!HOL LEHET LEXA??????Privimre sem írt.:( Valaki esetleg nem tud mail címet vagy hasonlót???
MEgadtam neki a telószámom is,de arra sem érkezett semmi... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok lanyok!

En ma jobban vagyok.
Feltunoen es meglehetosen jol.
Remelem azert minden rendben odabent.

Lego!
Lexarol en sem tudok semmit en is aggodom erte.

lanyok!
A homerozesen nem kell idegeskedni.
Van akinel nem emelkedik meg nagyon es a 36,5 vagy kicsit kevesebb az mar a megemelkedett ho.
Olvatam hogy az egy nagy tevhit, hogy csak a 37 folotti hovel lehet valaki terhes.
Nem az a lenyeg, hogy mennyi, hanem, hogy az egyen alalphojehez kepet emelkedjen.
Ha valakinek alacsonyabb akkor a terhesseg alatti ho is az lesz.

Magi
Vendég

Sziasztok lanyok!

Ma egesz jol voltam egesz nap.
Meg horgaszni is volt idom elmenni apaval.

Zoli is jott.

Kép

Jo ejt!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Nagyon el vagyok keseredve!! Ma vettem uj tesztet....a Clear Blue (drágább) (összesen két féle van ebben a hülye városban) mellett döntöttem...hazajöttem, és megcsináltam. És semmivel nem lett erősebb mint a pénteki (másik fajta)! :( Szóval lehet hogy nincs is semmi! Most nagyon rossz kedvem lett..... tudom, hogy nem szabadna egyfolytában ezen gondolkodni, de valahogy nem megy...!! Na mindegy, én már csak ilyen peches vagyok! :cry:

Remélem ti jól vagytok!!!
d.dodó

Sziasztok!

Magika örülök hogy jobban vagy, nagyon jó a kép:)

Hurrá én ma szedem be az utolsó clostyt aztán jöhet a móka :D .
Az normális hogy az első fázisban a reggeli hőm hüvelyben mérve 36,6 és 36,8 között van? Ma 36,8 volt. Ma vagyok a 9. napon.

Nálunk gyorsan eltelt a hétvége, ma nem volt kedvem főzni, sült halat eszünk majd. Amúgy is későn reggeliztünk.

Többiek merre vagytok?
Én is aggódom hogy mi leht lexussal, már jönnie kellett volna, remélem nincs semmi gond vele.

Gabi

Kép
lieglgabi

Dodó ha ott a pozitiv csík akkor az bizony az, nem tudom lefényképeni és felteni ide? Kiváncsi lennék rá hogy milyen.

Gabi

Kép
lieglgabi

Bocs azt akartam írni hogy nem tudod lefényképezni?

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Dodó!

Azt, hogy a teszt erősödik-e vagy nem, csak akkor lehet megállapítani, ha ugyanolyan márkájú tesztet csinálsz, ugyanabban az időben! Vagyis, ha reggel csináltad az elsőt, és egy másik fajtát csináltál pár nap múlva délután, az nem jelent semmit! Ha ott a halvány 2. csík, akkor baba. Szóval szerintem ne keseredj el, hanem 2-3 nap múlva, ébredés utáni 1. pisiből csinálj egy olyan tesztet, amilyet legelőször csináltál!!!:D Nyugi, minden rendben lesz!

Gabi!

Akkor hajrá utsó closty! Na meg persze, hajrá babóca!!! Szorítunk Neked!
Ha hüvelyyben méred a hőd, az több tizeddel is magasabb lehet a szájban mértnél, így szerintem normálisak az értékeid, a második fázisban majd 37 fok fölé fog menni!!!!

Magika!

Jó a kép a kisfiadról!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rólunk: Én tegnap pocsékul voltam, hánytam reggel, meg este is 2x, meg ma reggel is, de most egész tűrhető a dolog, az ebé egyelőre bennem van! :D Peti nagyon édes, mindig szól, ha pisilni kell, még a kocsiban pelusban is, így kiszálltunk útközben 2x is és lepisiltük a kocsikereket, utána egész úton ez ment :" pisi, apa auto kerék" De már mond egész mondatokat is, pl:hajmosásután nekem: " anya haja vizes" szóval alakulunk, sőt már mindent megismétel, amit mondunk, ma reggel meg a feje fölé emelte a kiskalapácsot azt azt mondta, hogy: esernyő, na nem ilyen tisztán, de meg lehetett érteni :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

viki de eddig is hüvelyben mértem és akkor nem volt csak 36,5 vagy az alatt, vagy lehet ez a gyógyszer hatása hogy esetleg a hormonok most jól működnek?

Gabi

Kép
lieglgabi

Köszi a bíztatásokat!

Gabi!
Köszi! Akkor legalább az első tesztet nem beképzeltem, hogy halvány...a másik (mai) tényleg nem az! Remélem 2-3 nap múlva jó hírekkel szolgálhatok!

Viki! Oké, akkor majd veszek egy olyat, amilyet először csináltam! Gabi megnézte, mert elküldtem neki msn-en a képeket, és azt mondta az elsőn tényleg ott a halvány. Mindenesetre a melleim fájnak! Hát majd meglátjuk!!!
d.dodó

Sziasztok!
Gratula az új pozitív teszthez és ami ott van az ott van!

Mi megjöttünk Egerből holnap meg meló!
Én is aggódok Lexáért!

Minden pocakosnak jobbulást!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!

Egy másik topikban olvastam, hogy a closty emeli a hőt, mert ugye a hormonokra hat, vagy valami ilyesmi, úgyhogy nyugi, szerintem az a lényeg, hogy a második felében még magasabbat mérj!!! Megy a drukk :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lányok, csak a reggeli mérés számit? Most kíváncsiságból megmértem hüvelyben (előtte sosem mértem ott) de most napközben volt 37:13! Mérjem meg reggel is hüvelyben? és ha 37 felett van az jó? Mindenesetre előbb megint volt hányingerem miután megettem egy almát!
d.dodó

Sziasztok, nem vesztem el csak anyunál voltam 2 napig, jelentem 3 NAPJA JÓL VAGYOK!!!!!!!!! Csak enyhe émelygés és semmi több, a baba érzem hogy rendben van.
Remélem ez így is marad.

A közhiedelemmel ellentétben a Clearblue sokkal gyengébb teszt a többinél, asszem 40-es HCG-től mér, a többi 20-25-től úgyhogy dodó nyugi!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr!

a ClearBlue-t nem ismerem, én mindig a sima Dm-est vettem(azt a kék szögletes dobozost) vagy ha patikában, akkor a Gabrielt, vagy rossmanban a oneStep-et! Egyik sem vert át soha, ha nem volt csíkos, akkor tényleg nem volt miért, ha csíkos volt, akkor volt is miért, most ennél a terhességnél rengeteg tesztet csináltam, mert nekem is nézni kellett, hogy erősödik-e a csíkocskám, és ez volt a jó jel, ami miatt kaptam még haladékot a műtétre, hogy bazi erős lett a 2. csíkocska, annak ellenére, hogy uh-al még nem látszott semmi a méhben!

Örülök, hogy jól vagy, kívánom, hogy maradjon is így! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

dodó szerintem se agyalj most ezen, a hőt csak reggel nézd a nappali az nem érdekes. és mindennap felkelés előtt ugyan abban az időben. és lehetőleg hüvelyben vagy végbélben.
Ne keseregj, még semmi nincs veszve.

Akkor lehet hogy a hőma closty miatt magasabb, jaj ez a párnapos időszak olyan lassan telik, de jó ez a várakozás, kiváncsi vagyok.....

Szegény Mirka baba angyalka lett:( én már meg is sírattam, annyira sajnálom őt és a szüleit is. Énnem tudom hogy hogy tudnám ezt feldolgozni, de azt hiszem sehogy:(

Na pusz

Gabi

Kép
lieglgabi

Dodo neked szerintem nincsen izgulnivalód. Nekem sejtelmesen halovány a csík de még van 5 napom a megjövetelhez. Az eredetihez. Nekem most 4 napja hasmenésem van és ma úgy fájt a hasam mint ha meg akarna jönni. De arra még tuti van 5 napja. N amajd pénteken csinálok egyet vagy szombaton.

Voltunk kint a red bullos bulin és épp haza jöttünk időben mert tuti megint vihart kaptunk volna akkora volt itt. Nagyobb mint tavaj.
Kép Kép Kép Kép Kép a söröses a férjem:)

harivera
Budapest XXI. kerület

Iiiitt van elveszett Lexa :) Olyan édesek vagytok, h aggódtatok, köszönöm! Nem teljesen volt alaptalan, nagyon rosszul voltam, de szerencsére rendeződtek a dolgok, és már olyan jól vagyok, h első dolgom volt ideülni ;) Nőtt a pocim!!! Ha gondoljátok, mutatok képet!

Lego drága! Most látom a prividet, telóm pedig még mindig nincs. Kicsit szar így, már intézi a cég, majd természetesen írok, ha lesz számom, meg minden :)

KépKép
lexus

lexus de jó hogy jöttél, már nagyon hiányoltunk. milyen volt a nyaralás? És mi történt veled? mi volt a gond? Remélem semmi komoly.

Harivera jók a képek nagyon. Azóta nem csináltál tesztet?

Gabi

Kép
lieglgabi

Vera! Most nézem, nagyon jó ez a kocsi! Mi még nem kezdtünk el ilyen komolyan nézegetni, én csak azt tudom, h olyat szeretnék, ami mózeskosaras. Ez még így nagyon tág, de hát van még időnk!

Gabi! Köszi :) Nagyon klassz volt a nyaralás, újászülettem alatta teljesen, nagyon jól éreztem magam, fantasztikus volt pihenni végre! A baj náthával kezdődött, majd fejfájás, láz, többszöri hányás.. az orvos azt mondta, megfázás. Na, köszönöm! De szerencsére Törpicsek edzett kölök, minden rendben van vele, növekszik már láthatóan is, én meg már jól vagyok!

KépKép
lexus

Szia Lexa!

Örülök, hogy jó volt a nyaralás! Sajnálom a betegséget, de fő, hogy már jól vagytok mindketten és növekszik a babácskád! :D

Harivera!

Jók a képek! Drukk az Újabb + teszthez!

Gabi!

Mirka babát én is megsirattam ma, nem is kicsit.:( SZegény Peti meg nem tudta, mi baja van anyájának! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Lexa!
De jo hogy jottel.
Mar en is aggodtam nagyon.
Gyogyulj meg hamar!

Gabi!
Igen delutan olvastam a szomoru hirt. :cry: :cry: :cry: :cry:

Delutan olyan rosszul voltam, hogy el sem tudom mondani.
Most mar jobban vagyok, varjuk a tuzijatekot, mert nalunk a tetoter ablakabol latszik.

Magi
Vendég

Lexus értem, sajnálom hogy beteg lettél, de alényeg hogy már jól vagy és a pici is jól van. És kérünk pocis fotót:)

Magika sajnálom hogy megint roszul voltál, reméljük hogy nem fog sokáig tartani.

Mi nem mentünk be Pestre a tavalyból okulva, most is vihar van Pesten. Mi majd tv-ből nézzük.

gabi

Kép
lieglgabi

Mi is a tv-nél maradtunk, meg gondoltuk, hátha lesz itt is vmi, hát nem. Na mindegy, megvagyunk mi tüzijáték nélkül is! Meg tiszta vicc, h kábé 10 perce dőlt el, h lesz-e vagy sem.. remélem, senki nem megy innen, nehogy vkinek vmi baja legyen :roll: Magi! Azért ti is vigyázzatok ott a tetőtéren!

Mindenkinek nagyon köszi a kedves sorokat, aranyosak vagytok :)

Itt a kép Gabi kérésére :)

Kép

Na rohanok nézni. Annyira szééép!!!

KépKép
lexus

Sziasztok Lányok!

Mi a véleményetek, lehet a Béres cseppel együtt szedni a magzatvédő vitamint? Meg akarom erről kérdezni az orvosomat is, de hozzá csak egy hónap múlva megyek, viszont a Béres Gravidát már szeptember elejétől szedni akarom!

Márti
borossné becz márta

Szép jó reggelt mindenkinek! Gondoltam suliba indulás előtt irok még egyyet!
Remélem ma mindenki jól van.....

Ma reggel mértem felkeléskor hüvelyben 36,7-et. Nem tudom ez jó e vagy sem. Mindenesetre ma ugyis be kell mennem a városba pénzt kivenni, ugyhogy lehet hogy veszek egy olyan tesztet, mint amilyen az első volt. Hát nagyon kíváncsi leszek! Majd meglátjuk!

Na, asszem most összeszedem magam, mert mindjárt indulnom kell a suliba. majd ha a városban is végeztem, akkor jövök!

Vera! Te csináltál azóta már uj tesztet??

Na, majd jövök! Addig is minden jót mindenkinek!
d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?