Sziasztok!
Zsuzsi!
Remélem most már semmi gond nem lesz, és megkaphatjátok az oltást. Nem mintha az annyira jó lenne, de akkor legalább tuti nem beteg Szandi, és azon is túl lesztek.
Márti!
Mikor lesz a héten a nagy nap? Mármint mikor mész UH-ra, dokihoz, a bábákhoz?
Rolandnak hogy telt az elmúlt szolgálat? Remélem nem volt sok riasztásuk az ünnep miatt!
Tegnap mi is benéztünk a tűzoltóságra, megmutattuk a manóknak a tűzoltóautókat, élvezték. Azért az udvaron levő pocsolyák mindent vittek, egyiktől a másikig rohangáltak egyfolytában. Hazaérve teljes ruhacsere kellett.
Milyen volt a nagymamizás?
Zsuzsi!
Én sem tudom, hogy akkor most lehet-e gratulálni. A múltkor már azt hittem, hogy akkor mégis közös nevezőre jutottatok, és jöhet a 3. babó. Ezek szerint még nincs lefutva az ügy. Azért remélem, hogy megoldódnak a gondok, és mindketten örülni tudtok. Ebben az esetben boldog babavárást kívánok nektek.
Egyébként nem védekeztek? Csak mert ez már a többedik lehetőség a legifjabb érkezésére, és nem annyira tervezett.
Gratula Katának a rács nélküli ágyban alváshoz. Nagyon ügyes!
Edith!
Nagyon jók a tortaevős Kriszta képek! Főleg az utolsó tetszik, ott nagyon kis huncut a kis szőkeséged!
Előtejjel kapcsolatban nem tudok okosat mondani, nekem nem volt.
Évi!
Hogy sikerült a Medvefarmozás?
Edit!
Örülök, hogy apukád ismét otthon lehet. Talán ott újból erőre kap kicsit. Hogy sikerült a hétvégi buli?
Julcsi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Végül hétfőn is jártatok valamerre?
Ibolya!
Ti merre mentetek végül?
Barbi!
Akkor hajrá Balcsi és jó idő a héten!
Nálunk eléggé light-osra sikerült ez a hétvége. Zsolti szombaton dolgozott még, vasárnap itthon tettünk-vettünk, aztán bevásárolni voltunk, tegnap meg kicsit benéztünk Keszthelyre, szóval semmi extra. És sajna megint oszlásnak indultam, múlt héten kezdődött pár pöttyel a hasamon, akkor azt hittem, hogy vmi összecsípkedett. Teljesen felforgattam az ágyunkat, ágyneműcsere, stb, hogy elűzzem a betolakodót, de azóta kiderült, hogy nem csípés. Azóta már jól elterjedt, kezdek megint szörnyen kinézni. Pénteken elmentem dokihoz, a diagnózis: vmilyen vírust szedtem össze, ami így jön elő. Gyógyulás kb. 5 hét. Csak azt nem tudom, hogy honnan számoljam, mert még mindig terjed, szóval nekem ez még nem a gyógyulás. Az az igazság, hogy nem hatnak meg a bőrgyógyász diagnózisok, eddig nem nagyon jöttek be. Csak azért mentem, hogy egyértelmű legyen, nem fertőző, nem kapják el a manók. Az ok és a gyógyulás hossza meg rejtély marad számomra, eddig is mindig így volt. Nagymamám aranyos volt, közölte anyukámmal, amikor felhívtam, hogy szerezzen nekem időpontot a bőrgyógyászatra, hogy mi van, ha megint terhes vagyok, mert ugye anno a terhességemet kezdtem csalánkiütéssel, és a végét is azzal zártam, ami 2 hónapig tartott. Anyukám azért megnyugtatta: az is felnő majd. Persze szó sincs újabb jövevényről, legalábbis még én sem tudok róla. Mindenesetre a barátnőmnek is rögtön ez jutott eszébe, de lehűtöttem a kedélyeket. Belém beszélik a gyerket.
Múlt héten strandolni is voltunk, de akkor már eléggé sok pöttyöm volt, így nem akartam fürdőruhában riogatni a fürdőzőket, így én nem tudtam úszkálni. Gyerekek élvezték, Flóra jött-ment, intézkedett a vízben, Marci a szokásos üvöltéssel fogadta a Balcsit, és nem is volt hajlandó belemenni. A víztől 3 lépésre dagasztotta a sarat, azt nagyon élvezte.