Sziasztok! Megjöttünk Tapolcáról
Igyekszek hamar végigolvasni ...
(Olvas-olvas-olvas...
) No megtörtént
Köszönöm Mindenkinek a drukkokat, a korábbi babaragacsokat, köszönöm a gratulációkat, nagyon kedvesek és aranyosak vagytok, hatalmas puszi mindenkinek!!!
Brumm: Ne keseredj el, amiért nem tették meg, csak Nektek akartak jót vele, lázasan tényleg nem tanácsos
Én képzeld a transzfer utáni estére lettem nagyon beteg, szerencsére csak egy "hétköznapi" nátha volt, de nagyon megviselt, szerencsémre nem lett belőle bajság
Küldök Neked sok-sok + energiát és előre is sok-sok babaragacsot!!
Hanna: Gratulálok a szép tüszőcskékhez, egy nagyszerű teljesítmény
sok-sok + energia Neked is
Holnap estére tényleg erősebben feszülhet a pocód, úgyhogy tessék azért pihengetni.. Tényleg meglepő hogy vasárnap is csinálnak punkciót
Utána tessék sokat feküdni és rengeteg fehérje és folyadék
Krisz: teljesen megértem hozzáállásodat a teszteléssel kapcsolatban, korábban nekem is voltak kudarcaim, de a hőd az tényleg szuper, szerintem egy próbát megérne
Apacs: köszönöm
transzfert követő 12. nap van ma
, én annyira nem értek a HCG szintekhez, azt mondta a Dr. hogy nagyon jó
És tényleg voltunk fagyizni és sétálni, csak az eredményhírdetés előtt.
Dezsi: Kívánom Neked is, hogy sikerüljön minden + feléd is küldök + enerdzsít!! Sokat!!
Pandácska: igen, Te megmondtad és félve hittem Neked
De innentől igen, mond csak, Te jósnő vagy? Bár Te kismami vagy, s gondolom megérzed a kismamák jelenlétét
Tudom, ezt most nagyon bőlére vettem, ne haragudjatok meg érte.
Mellékesen: nagyon jó érzés tudni, hogy fejlődik bennem Pöttömke vagy Pöttömkék, de mégis már most aggódok újra. Jövő pénteken kell visszamennem, azt mondta a Dr. hogy akkor talán látunk is valamit az UH-n. Mai UH-n szépen látszódott minden sárgatest, a petefészkek sem mentek össze, úgyhogy első ránézésre mondta az UH alapján, hogy "sikerült"
Nem húzom tovább: hatalmas pusy mindenkinek!
Erika