Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hajni, ha az jobban oldja a feszültséged (nekem pl. igen) akkor bőgj egy kicsit!
De ne pánikolj! Sztem nincs rá addig okod, amíg egy másik mérés ezt nem igazolja! És nem fogja! Hidd el!

Kép
ermoni

Móni:
3x mérték. 3x nem téved a gép ekkorát. :shock:

Bpd:
82.3, 79.1, 81.3 ( 32+5)
Hc:
301.1, -, 301.1 (31+2)
Ac:
260.8,277.4, - (31+0)
FL:
65.9, -, - ( 33+6)

Eszerint a becs súly: 1843 g. ( az egyikre 1789, a másikra 1998g-ot hozott ki, ebből átlagolt ennyit)

Kép
Kép
h@jni

Na figyuszka Hajni
ahány gép,ahány doki mást mér.Ezért nem is lehet pontosan tudni uh alapján hogy mekkora pontosan a baba.Amikor mentünk Pécsre itt a dokim hétfőn 17/6 naposnak mérte ,rá csütörtökön Pécsen 17/2 nek mérték miközbe miniméterek nőtt,na most akkor????
Ezért nem is bízok az uhba most már,marad a mensi aztán kész,csoda hogy egyáltalán az uhás időpontot írták be a könyvembe.Uhák között ugrálnak a méretek majd másfél hetet.Lepény NO PARA!!!!Majával 30ik héttől 2es volt,36ik héten 3as volt és még úgy vittem 5 hétig.Igaz nálam is elcseszték a súlybecslést,mert sokkal kisebb lett mint vártuk,de hidd el egy 2500 gramm feletti baba már totál jó :-)
Nálatok is van 36 heti uh ügye????mikor mész?

Móni
csak lazán,nyugi én is keményedek,meg melegem is van,meg pakolunk,rámolunk.

suttogó:nekem nem tetszett azért adtam el,elolvassa az emebr aztán helló,érdekes hogy csoportosítja a babákat és mégis egy kaptafát húz mindenkire
Vendég

Timi:
nincs uh, nálunk a 32. hetes az utolsó. de nekem mindig csinál a dokim, én nem a h-ba járok uh-ra, hanem ő csinálja a magánrendelésen, szval tuti csinál majd most is. Főleg, h faros....

De most nézem a 32 hetes papírt. Azon bpd 78 mm van, a kiskönyvemben meg bpd: 88 mm. Most akkor mivan?? :?: :?: :roll: :roll:

Kép
Kép
h@jni

Hajni
akkor majd ő biztos megnyugtat :-)
nyugi tényleg a lepény,fokozatosan meszesedik a kettes még egyáltalán nem rossz ennyi idősen.
meg tnyleg ahány gép,doki annyi adat,hidd el
Vendég

Hajni!
A papírt a gép köpte ki? Mer' akkor egyszerűen elírták! Van ilyen!
Na, ez jó hír! Méhlepény, Timi látod megnyugtatott!
Timi! Mi van már azzal a kisággyal?

Kép
ermoni

Sziasztok!
Vagyok és már megyek is...nem akarok itthon parázni, anyáéknál alszom, mint a régi szép időkben. :lol:
Fürdőruhás kép nincs, mert nem voltam elég bevállalós... :oops: Nektek is jobb, nekem is jobb... :lol:
Megyek, mert éhes vagyok, nem volt még vacsi, eddig lábat lóbáltam....
Jó pihit mindenkinek....reggel jövök... :lol:

marek

hát ezt az 'érdekfeszítő' estét, ami nekem jutott mára :| oké, dolgozgatok, olvasgatok, pihengetek, de ha Móni leírja, h Tátra és h nem bír a fenekén ülni.... jajjjj... én is viszem majd a gyerekeket (mindhármat) mindenhová. megyünk Marekhez tóparton várat építen meg pingpongozni, Timiékhez gyurmázni meg galambokra csúzlizni, meg .... minek álmodozom én itt? mennyi idő az még!
csak tök jó zene megy a rádióban, ilyenkor a barátnőmmel szoktunk volt iszogatni, aztán buli valahol... nem is az hiányzik (bár egy pofa sört becsapnék az arcomba :wink: ), inkább az emberek, a nyüzsi...
na, majd kapok én még nyüzsit, asszem, ezerrel... :lol: csak másfajtát...
(bocs a szófosásért)

Hajni, jobban vagy? :roll:

Kép
an°°di

Móni:
igen, a papírt a gép dobja ki. Akkor most melyik a jó szted??

Andi:
nem, sőt... utánaolvastam... és hát most az új parám:
hypotrophia :shock:

Kép
Kép
h@jni

A papír! Ott a gép végez minden számítást a bejelöltek alapján! Sztem elírták!

Kép
ermoni

Héj Andi! Hívott Téged Marek várat építeni? :lol: Vagy pinyózni? :lol:
Na, nálunk van homok! Ide jöhet mindenki homokozni! Az egész kert egy nagy homokozó!

Kép
ermoni

Sziasztok!!

Hajni, no ugyanígy paráztam anno én is és pont te nyugtattál meg!

Egyrészt kétféle gép és két külön doki tuti máshogy mér, azaz a SAJÁT dokid adatait hasonlítgasd össze, hogy lásd a fejlődést.
Másrész én is azon voltam kiakadva, hogy 2 hét alatt meglódult, majd a következő 2 hétben alig nőtt (ekkor volt kisebb) utána láss csodát - 2 hét múlva megint meglódult és akkora volt, amekkorának lennie kell. Na ez is lehetséges, de szerintem egyszerűen elmérte... látom, hogy néha mit kinlódik, hogy ki tudja a képet merevíteni, pont amikor a mérendő cucc ott van, ahol lennie kell, mert a gyerek annyit mocorog, hogy mire megnyomja a gombot, elmoccan... múltkor mondta is... pedig főorvos és nagyon sok betege van, tehát gondolom némi rutinja is, mégis... ja és a szupi 4D-s gépnél is rajta volt a leleten, hogy +/- 10%, no az azért nem kevés!!!

Suttogó, a napirend tetszett nekem is, mi volt a fürdetésnél? Az nem maradt meg annyira... vagy nem is baj az? :wink:

Marek, a képet sajnáljuk nagyon! Jóccakát anyucinál!

Ja és utálom, ha keményedik a pocim... ne rémisztgessen már itt ez a k*rva front, kéremszépen nekem ez még korai, majd a 36. hét után...

Andi, te meg lelkesen szed nekem azt a gyógyszert és pihizz!!! Hubával nem cseszhetsz ki, tehát alsó hangon 5-6 hét még kell, hogy a szülinap és a névnap ne mosódjon össze!! De menni fog az mint ágyba...

(fúúúú Zsu, asszem most én is szépen megaszondtam, pedig nem szoktam élőben káromkondi, nomeg a gyerek miatt is gyorsan le kell erről szokni)

Jutta

KépKép
jutta

:cry: :cry: :cry: nem. tényleg nem hívott.

sebaj, akkor megyünk hozzátok, Móni!!!!

Hajni, hagyd abba az olvasást!!!!!

lelépek. Apuka moziban haverokkal, én meg sztem kicsit már büdös vagyok, úgyhogy irány a zuhany!

holnap is leszek...
jóccakát!!!!!
:arrow:

Kép
an°°di

Ja, egy jó sör vagy egy jó mojito vagy egy unicum... na majd egy év múlva! :wink:

Kép
ermoni

Hajni, no az meg mi a szösz? (ezt még én se hallottam, pedig tudjuk a nagy szakirodalom rajongóról van szó)

Jutta

KépKép
jutta

ÁÁÁ, beszéltem egy dokival a scheringclub.hu-n. Áll. jó orvos.
Ő azt írta, h legkésőbb holnap reggel kórház. :shock: Befekvés.
Mert napi több ctg kell, a gyerek visszamaradt a fejlődésben és baj lehet. :?
Most ha ennyire nagy a gáz a szonográfus szólt volna nem???

Kép
Kép
h@jni

Andi! És mehetünk mi is panelozni? Sztem kertes gyerekeknek meg az az érdekes! (Pl. én gyerekkoromban állandóan lakcsira akartam költözni! :lol: :lol: :lol: )

Kép
ermoni

Na, én mára ennyi voltam. Joccaka. :arrow:

és köszi Mindenkinek. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajni!
A gépbe is ember viszi be az adatokat. :) Lehet, hogy rossz volt a hallása, vagy csak figyelmetlen volt. :?
Nyugi, nincs semmi gond a méretekkel. Doki csinálta, vagy csak egy betanított asszisztens? Babamoziknál, nem mindig szakember végzi a méréseket, tudtommal. Főleg, ha nincs fogalmuk az átmérőről és egy kicsit arrébb jelölik be, tuti akkor a téves mérés.
2-es fokozott tényleg nem rossz. Enyém még 1-be sem volt, ezért kellett a zselé, nem tudom melyik jobb, talán a tiéd. Hamarabb megszülsz. :) Mármint nem a kiírt időponttól hamarabb gondoltam, hanem a vajúdás lesz rövidebb.
Faros, az nem gond, én már teljesen beleéltem magam, hogy farosan fogom megszülni, még a császitól sem félte, de ez akkor lett volna csak, ha 4 kg felett lett volna a Tesó, vagy nem tágultam volna rendesen. A faros babákat, már természetesen úton is lehet szülni, bevállalják a dokik. Előnye, nem lesz megnyomva a kicsi feje. :) Jó, csak nyugtatni akartalak.

Köszönöm szépen, hogy mindenki írt a tarifákról.
10x-es az nálunk is megy.
Itt is megkapják a profok, vagy főorvosok a 90 vagy efölötti h.pénzt. De itt is vannak, akik adnak, vagy sem. Mindenesetre én biztonságba fogom érezni magam a saját dokival és szülésznővel. Legalább nem fogom magam annyira kiszolgáltatottnak érezni. Remélem.

Andi!
Válad? Mitől fáj? Véletlenül alvás közben, nem erre teszed a súlypontot, hogy a kicsiknek kényelmesebb legyen? :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! Faros... természetes szülés! Nekem megmondta a dokim kerek-perec: ha második lenne, akkor mehetne a természetes, de így első babánál nem vállalja be! Csak császár.... Ez van! Én már nem is foglalkozom vele! Van ugye, aki direkt ezt szeretné!
Hát, remélem Hajni azért fog tudni aludni!
Én is el, mert úgy látom sehol senki!
Na, nyugodalmas jóéjt!
(Timi, kiságy? Megvagytok már?)
:arrow:

Kép
ermoni

Én is remélem, hogy Hajni, nyugodtan tud aludni.

Zsu!
Vigyázz kukorica és gyümi együtt. :) Tudod, hogy jártam 2 hete. :D

Nekem is megállapította tegnap a doki, hogy az orrom és a pofim változott, de még nem szülünk, elmondása szerint Ő nem a jóslós fajta, mint az idegen nénik a boltban. :) Minden estre az óta figyelem magam, és tényleg, szépen kikerekedtem. :( Ujjaim dagadnak , lassan a redőnyt sem tudom felhúzni, de ez Manónál is így volt. Fizikumom 1 hét alatt a béka segge alá ment. :( Pedig még van meló bőven.

Pocak körfogat, igen, tényleg változik. A gyerkőc helyezkedésétől függ. Mindig a köldök magasságában kell mérni. Ha az érték kisebb, nem azt jelenti, hogy a gyerkőc kisebb lenne.

Rooming, nálunk is dettó, mint Hajninál, esélyük sem lett volna pótlást adni Manónak. Fürdetés is 15 perc volt méréssel együtt. Reggelente hoztak be minden babának egy kis steril vizet, ha estlég csuklana, adjuk a gyerkőcnek, de ennyi. Én alkalmaztam mikor már a tejcsi sem segített neki, sajnáltam mikor csuklott, nekünk sem valami kellemes.

Andi!
A pelus száma tényleg nem sok, nekünk is ennyi volt /2-vel. :) Kezdetekben sűrűn kell cserélni.

Megyek, mert holnap lagzi és még szalad a ház. :)
Reggel fodrász, legalább egy darabig kinézek valahogy. Szülés előtt még egyszer el kellene menni, de már lehet, nem érek oda. :)

Szép álmokat mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni!
Az én dokim reméykedett, hogy természetes uton szülök, ha még faros is. Akiket én hallottam, az első babánál is bevállalták. Az tuti, hogy így hosszabb valamivel a vajúdás. De ez tényleg doki függő, és a Tiéd a legjobbat akarja neked. Az a lényeg, hogy problémamentes legyen a szülés, és szépek, egészségesek legyetek. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hajni, szerintem a saját dokidat kérdezd, vagy ha ő nincs pár napig, akkor a saját kórházadba menj be, de szerintem csak meg fognak nyugtatni!!!

Jolka, ne már, te pár nappal vagy csak előttem.. most akkor kezdjem nézni a pofázmányom? Jajaj!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Jutta!
nem tudom. :) Nekem is az elmúlt napokban lett ilyen. Szerintem most kezdtem vizesedni. A sűrgőségi óta nem nagyon kaptam Apától dinnyét, de tegnap újra eszem, mert alig megy ki belőlem víz, de mellette pedig sokat iszok. :?
Na majd jövő héten Mutiék kikúrálom magam...:D

Hajni, hogy vagy?
Többiek, és Ti?

Kellemes hétvégét!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hát az éjjelem inkább hagyjuk.... :?
De reggel beszéltem a dokimmal.
Megnyugtatott. Szte az adatok rendben vannak, csak a végén nem lesz nagy hanem 3-3.4 kg. ( nem is kell nekem nagyobb :wink: )
Faros babát nem lehet rendesen mérni, ő sem tud, hát még egy szonográfus. :shock: :? Nagyon kiaakadt, h mit paráztatnak, mikor pont 1 hete szólt nekik, h ezt fejezzék be. ( úgy látszik nem csak engem. :roll: ). Szte a lepényemnek semmi baja, de h megnyugodjak kedd reggel 7-re bejön és csinál nekem uh.t a nagy h-i gépen,meg valami áramlás izét.
Ez a visszamaradt a fejlődésben dolog meg lehetetlen szte,mivel az nem 3 hét alatt alakul és ki fokozatosan, meg min. toxémia kell hozzá. :shock:
Bpd: a 73-93 közötti a normális a 34-5. héten. A 73.as 2 kg lesz a végén a 93-as meg 4kg. Genetika. :oops:

Hát ez van. Hosszú lesz a hétvége az tuti, de legalább megnyugtatott.

Köszi csajok az aggódást, igazából az a doki rakta fel tegnap az i-re a pontot, és azon buktam ki teljesen. De most ha gáz lenne akkor már a h-ban lennék, de a dokim nagyon nyugodt volt és azt mondta, h semmi bajunk.

Kép
Kép
h@jni

Halihóóóó!

Ezennel meghívok mindenkit iszapvárat építeni a tópartra!!! Szerzünk egy nyaralót jó nagy, biztonságos udvarral és benépesítjük őszi babákkal... :lol: :lol: :lol: Jöhettek ezen a nyáron is, ha még most akartok építeni :wink:

Hajni!! Mi van veled?? Most komolyan bemész a kórházba? :roll: Egyébként az orvosok nagy része ezért nem szereti a babamozit...mert valóban nem mindenhol csinálja szakember...

Jolka! Andinak azért fáj a válla, mert fekve gépel....el nem tudom képzelni, hogy bírja, de ha ez ilyen jól megy neki, akkor szerintem mindent kibír :lol:

És én is akarok menni Timiékhez galambra vadászni :lol: :lol: Szerintetek meghív minket??? :roll: Csak nehogy addigra levágják az összes galambot... :roll:

Egyébként tök jól aludtam...lehet, hogy végleg hazaköltözök... :lol:

marek

Hajni!!! Akkor most már nyugi...! Nincs semmi gond, úgyhogy próbálj meg másra is gondolni a hétvégén... :lol:

marek

Hali
Marek
eg ám,jöhet mindenki jut mindenkinek gakamba,ha elfogy maradnaka akacskák,csirkék esetleg a kutyák :-)

Hajni
mondtam,no para

Móni
kiságy áll úgy egymagába,lassan kimosom abba is a cumót,benylonozom aztán kész minden :-).
Farkas éhesen keltem ,megyek enni,csak elöbb ráállok a mérlegre,hogy is állunk.

Nincs nyitva itt apatika :-( nekem meg csak 3 szem renniem van, mi lesz velem keddig???
Vendég

Ki az a Reni??? :lol:

marek

Sziasztok!

Na végre, valami értelmes dokival beszéltél Hajni!!! Éljen - éljen, kedden menj be a magad megnyugtatása végett és addig se ezen töprengj!

Ja és egyél nekem rendesen, tudom, hogy téged is mindenféle diétával nyaggatnak, na ez szerintem hülyeség, kivétel ha vki tényleg cukorbeteg (nem hinném, hogy bárki is az lenne közületek, már bocsi - Mareket is rárakják a kórházi diétára és majd kiderül. hogy nem az) vagy mondjuk extrém sokat hízik, ez olyan 15 felett kezdődik, és a 20 feletti ami tényleg extrém...
(Tudom még mindig nem vagyok doki, de több ismerősöm szült kb. 20 kg súlygyarapodással, amiből több mint 10 lejött szüléskor és makk egészségesek voltak ők is és a babák is, most meg kb annyik mint terhesség(ek) előtt... ez is alkat kérdés szerintem...)

Most komolyan Niki körberöhögne minket, hogy neki se a méhszájára nem kiváncsi senki kéthetente, se a cukrára, se nem UH-zák agyba-főbe és még a súlyával se b*sztatják naphosszat és vhogy ők is megvannak... és lehet, ha néznénk egy országstatisztikát ők produkálnának jobb adatokat!

Jóóóóó tudom, én vagyok az egyik szakirodalom és para királynő, de kezdem úgy gondolni hogy feleslegesen szivatjuk magunkat!

Marek, gondolm jó néha újból anyuci kicsi lányának lenni! És hát ott teljes ellátás van, meg kényeztetés! :lol:

Jolka, akkor dinnye kúra? Én is újra kezdem, mert mintha vizesednék... Még nem nagyon, de azt nem szeretném kivárni!

Jutta

KépKép
jutta

Timi! Neked is jó reggelt és jó étvágyat! Gyomorsavad van?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Hajni! Ugye, mondtam, h dumálni kell a saját dokiddal!
Ma egy kicsit én is jobban aludtam... (új módszert találtam ki!), remélem hosszútávon is beválik!
Jolka! Ez van, az én dokim nem vállalja! Nyilván közrejátszik az is, h olyan az alkatom, amilyen (pl. nincs akkora nagy hasam, h egy lassan 40 centis gyerek megforduljon!), meg tudod, az én koromban már óvatosak!
Szép légy ám a lagziban! És jó mulatást!
Timi! Hajrá! Én még semmit nem mostam ki! Nem raktam a helyére...sztem szeptember elejétől állok rá a témára! (Ja, amúgy a szeptemberi topikosok is elkezdtek szülni! Niki mostmár oda írogat!)

Kép
ermoni

Nem nagyon leszek, mert rendbe vágom a házat, az meg egyre több idő.... :?
Vigyázzatok magatokra!
Szép hétvégét!

Kép
ermoni

Móni:
hát nem tudom, h az enyém vállal e faros szülést.
Igazából erről még annyira nem beszéltünk, de sztem nem, főleg mivel én sem vagyok nagy darab. :oops: Bár nekem ugye a második szülés, és a jelek szerint nem lesz nagy baba.
De bevallom én nem szeretnék faros szülést. Utánaolvastam múltkor és hát köszi nem.... :?
Inkább vágjon fel, mint baja legyen a gyereknek. :evil:

Kép
Kép
h@jni

Gondolom azért volt ma ilyen nagy a csend, mert senkinek nem jött be a babanet!
Jól vagytok?
Én holnap sem nagyon leszek, megyünk valahová csavarogni...
Vigyázzatok magatokra!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Jó reggelt! Na csak nem? Van babanet... a tegnapi nap :twisted: (ez a babanetnek szól)

Tegnap voltun Corába bevásárolni, vicces volt... a pelenkákat kb 15 percig nézegettük végül 2 félét vettünk (Pampers New Baby 3-6 kg giga pack ill. Huggies Nem Born) mert fogalmunk se volt... :lol:

Ezen kívül vízhőmérő, fésű, olló és tsai... :wink:

Namég 2-3 kör és kész vagyok, utána asszem balról jobbra, majd jobbról balra pakolom a cuccokat és gyönyörködöm! 8) :wink:

Hogy telik nektek a hétvége? Hétfőn jönnek tesómék és anyukám, egész héten ramazuri lesz!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!!!
Tegnap egész nap nem volt Babanet? Este akartam benézni, de nem sikerült, azt hittem, hogy ti egész nap csevegtetek...

Remélem minenki jól van!!!

Most jöttem anyáéktól, aludtam egy kilenc órát...persze megszakításokkal, de akkor is...tök jó volt.... :lol:

Nálunk ma nagy a felfordulás, tegnap végre befejeztük a szobát...holnap takarítás..keddtől pedig wellness..

Akit érdekel...baromi édes kocsikabátot láttam a tescoban...fehér, macis, olyan lesz benne a gyerkőc mint egy jegesmedve...én biztos fogok venni egy nagyobb méretet, mert gyönyörű :lol: :lol:

Most megyek, megpróbálok embert varázsolni magamból...tegnap egész nap kóma voltam...volt valami front esetleg? De az is lehet, hogy csak a sok alvás...akkor viszont ma se számíthatok sok jóra... :roll:

marek

Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok, szeretnék kérdezni valamit.
Van akinek szüksége lenne csúcsminőségű és könnyű újszülött kortól használható babakocsira?
2 Maclaren márkájú nagyon szuper vadonatúj babakocsit kaptunk Németországból, akik vették, ki sem bontották, mert mindenhová autóval mennek, az én lányom már 2éves, neki nem kell már új kocsi... szóval eladásra kínálom.
Ha valakit érdekel, keressen, szívesen bemutatom, küldök képet, infot e-mailben az enyém angelface@freemail.hu.

Még1x elnézést a bepofátlankodásért!

Üdvözlettel: Zsófi
hoope

Sziasztok!

Köszönöm még1x a bíztatást Mindenkinek. :lol:
Már úgy várom a keddet, bár félek is tőle. :oops:

Csináltam én is csíkos felsős képet és az új raanda gatyát. :?

Kép

Kép

Ez pedig a pocokfej. :evil: :evil:
Kép

Mi tegnap moziban voltunk, mivel apuka ma jött haza, így Marcival. Lecsót néztük. :wink:

Ma ebédelni, köszönteni. Most alszik a család. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Az alsón látszik a nagy seggem. :evil: :evil:

Bakker, nagyobb,mint a hasam. :?

Kép
Kép
h@jni

Andi:
Boldog névnapot Hubának. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Nagy a csend! Szokásos hétvége? Vagy a tegnap után mindenki feladta a babanetezést?

Hajni, ne röhögtessetek már a nagy seggekkel, sehol se látom...
Tök jól nézel ki és kész!

Andi, mit kapott Huba névnapjára? És Petra nem verte ki a hisztit, amiért ma Huba az ünnepelt? :wink:

Csak nekem nincs szerencsém a Tesco félékkel (Corába se nagyon volt semmi) :?: :twisted: :twisted:

Andi, Zsu (vagy bárki aki volt arra) a Váci úti Tescoba érdemes menni?

Andi, te mikor is vonulsz kórházba? Csak hogy tudjuk mikor menjenek a drukkok!
És Marek drága, Te mikor fekszel be, hogy eldöntsék, hogy be kell e feküdnöd máshova is (bár ezt még mindig nem értem no)? NEked is mennek a drukkok, mert azért a cukor se vicces téma...

Ja TV-ben (National Geografic) állati terhességekről volt egy műsor...
Bakker az elefánt 22 hónapig terhes!!! Szerencsétlen...
bezzeg a kutyák 63 nap alatt letudják az egészet!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
:wink:

Én úgy emlékszem, h Andi és Marek is kedden vonul.

Kép
Kép
h@jni

És te is a dokihoz!, ugye?

No akkor sok-sok drukk és pozitív energia csajok!!
Bár itt lesz a család, de majd azért bekukkolok, hogy informálódjak!
Andi és Marek, ha gondoljátok néha küldhettek sms-t vkinek, hogy tudjuk minden OK veletek és mi van éppen!!

Ritát meg ha jól gondolom lassan kiengedik Lalával együtt! De jó neki!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
igen, én is kedden megyek 7-kor a kórházba. Remélem ok lesz minden és nem fognak bent. :?

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Sehol senki? Jól vagytok?
Én ki vagyok nyúvadva a mai naptól...
Nem bírok már, na...
Andi, Marek, Hajni hajrá kedden, de remélem addig még "találkozunk"!

Kép
ermoni

sziasztok!
hát nincs valami virágos jó kedvem.Az egy dolog hogy ez ahülye babanet má meg szórakozik,a másik hogy smemi se jön össze.Elakartunk ma menni fürcsizni,én mondjuk nem fürödtem volna,de Maját még szerettem volna egy ilyen programmal meglepni,persze gész nap hol esett hol nem,holnap meg még rosszabb idő lesz állítólag.És ami nagyon rányomja a hangulatomra a bélyeget ,hogy véletlenül rátaláltam a Szent Imrés topikra,azóta nem tudok magammal mit kezdeni,csaka kkor olvassatok utána,ha nem fusztrál benneteket.Nem szeretném ha haragudnátok rám amiért leírtam,ezért tényleg csak az olvassa el aki akarja.Mindenesetre egy kis pozitív energiát mindenki küldjön a a picilánynak.

Hajni
szép nagy a pocid :-) remélem kedden végképp megnyugtatnak :-)

jajj úgy szeretném már a karjaimba tartani Bibikét
na lépek
Vendég

Hajni! Csini vagy, és sztem nem nagy a sejhajod! Fehér gatya ide-oda!
Timi! Én nem merem elolvasni! Egy rövid mondatban foglald össze! És biztos szükség van ott az energiára, tőlem megy!
Itt tök jó idő volt! Sajnálom, h nem jött össze a pancsi!
Én keddre csak egy laza védőnő látogatást tervezek!

Kép
ermoni

Timi:
én tudtam róla. :(

Móni:
nemáááá, ez nem ér. :lol: :lol:

Mára búcsúzom. Veszek be 3 magnéziumot és elfekszem. 3 órája görcsölök. :? :shock:

jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajni, hogy telt az éjszaka? Remélem megnyugodott a pocid!!
Megy a drukk holnap, de akkora a Lilla-lakosztály, hogy csak félremérés lehet! :lol:

Timi, NE parázz nekem! Te már tudod - meg Hajni és Jolka - hogy egészséges, szép gyereket tudsz szülni - tessék Majcit megnézni és megnyugodni, hogy a következő is ilyen szép és egészséges lesz....

Móni, te meg csücsülj már le a popódra!! Ne terheld túl magad... látom nehezedre esik visszavenni a tempót, de itt az ideje!!

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?