Sziasztok!
De jó megint jönni!"Meggyógyították"a gépünket.
Tündének Boldog hófordulót,és kisfiamnak is,így utólag!
Kijött Martinka első foga,felül,a jobb első!Aztán úgy látjuk,szintén felül jön a többi is,a bal első és második.Alul semmi.
Vettünk Neki masszírozós kiskefét,rágcsálja is rendesen!Múlt héten volt 1-2 nyügisebb éjszakánk,de nem volt nagyon vészes.Gondoltuk,hogy jönni fog a foga.
Megvettük Martinka első szandálját!!Végigjártuk a fél várost,mire találtunk egy normálisat!Nem akartuk elhinni,hogy ilyen nehéz ügy lesz!A Siesta 10-15 ezer között mozog,a másik véglet meg a kínai olcsó kőkeménytalpú.Na,aztán mégis sikerült találni.Amikor ráadtuk,csak nézett,hogy mi van,mi ez a lábán!Aztán meg kérdőn nézett ránk.Olyan édes volt!Hát,szoknia kell.Mondta a védőnő,hogy itthon legyen rajta majd,amikor már járni fog,mert olyan padlónk van,amiben nem tud kapaszkodni a lábujjaival.(laminált,műpadló,járólap)
Én is elolvastam a másik topicot,nagyon szomorú!Jól megölelgettem a kisfiamat.
Nálunk este fürcsi van,aztán szopi,és alvás.Cicin alszik el,de nem tudom,mikor megy ez majd magától.
Az én férjem 8 órát dolgozik,aztán itthon van.Előfordul azért a túlórázás is,akkor este jön,fél 7 körül.Azt hiszem nem panaszkodhatom,sokat velünk van.
Nekem féltestvéreim vannak,egy 17 éves öcsém anyukáméknál,és két húgom,17 és 13 évesek,apukáméknál.Hát,igen,sokminden máshogy van már ,mint amikor én voltam ennyi idős,pedig nem telt el sok idő!Szerencsére nincs velük semmi gond,de döbbenet,amiket mesélnek.
Martinkának már adhatok sajtot,Danone gyümijoghurtot,Danoninót,babapiskótátA Danonínó nagyon bejön Neki!A szilvára azt mondta a védőnő,hogy az üvegeset ajánlja,mert a gyümi elég rostos marad,nem lehet rendesen összeturmixolni.Adott már valaki gyümi-szilvát a babájának?
Minden beteg babának jobbulást!