Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Emilke is néhány mp-re már ül, de aztán előre dől. Én is az ölembe etetem, ott is a bal oldalamra teszem és így látom a száját. Nekünk pihenőszékünk nincs, a babahordozóba meg tuti nem rakom, mert vajszínű a belseje :lol:
De így is a gyereket a partedli mellett be kell terítenem egy pelenkával, mert miután a szájába nyújkált a kajálás közben előszeretettel törli a combjába.

Gratula a kempingezéshez!

Ha pedig egy jót akartok sétálni ajánlom mindenkinek a Vácrátóti botanikus kertet. Mi is mindjárt indulunk oda.

Orrszívó: nekünk pesztonka van, de még nem vettem ki a dobozából. Még nem kellett!

Alin

Kép
alinkat

Sziasztok!

Mi is Vácrátótra készülünk!!!

Hétvégén anyósnál voltunk,a Fanni nagynénjének hozták az új kutyusát: 8 hetes Berni pásztor :) Már van egy 4 éves is.

Nekünk kézi elemes van, egyszer próbáltam használni, szerintem jó, de mi inkább megelőzünk Sterimarral-bevált!!!

Fazsu,Alin: Minden baba máskor csinál mindent :)
Fanni 5.5 hósan ült,7 hósan állt,fél 8 hósan elindult az ágyban körbe, de csak 10 hósan mászott és megfordulgatni is csak ha muszáj volt, akkor :)

Nagyon édesek lehetnek hamizás közben a picik :)

Fanni épp sztrájkol a kajálással! :shock: :D

Ő tudja! 8)
Vendég

Szia Bacilivi!

Én is a Szunyoghy doktorhoz járok terhesgondozásra és megkérdeztem tőlle. SAJNOS NEM MENT SEHOVA. Csak terhesgondozást vállal de szülést már nem.
ezért én gondba vagyok hogy váltsak e dokit vagy szüljek ügyeletesnél az Uzsokiba?!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Menyasszony! Voltatok Vácrátóton?? Mi de. voltunk és örömmel nyugtáztuk, hogy a hétvégi tömeghez képest, most alig volt valaki. Emilke aludt egy nagyot a jó kis levegőn.

Itt egy kép Emilkéről: Így eszik Ő

Kép

Kép
alinkat

Szia Alin!

Ez csak beállítás! Egy baba nem eszik ilyen szépen!!!! :lol: Ügyes! Nem is maszatolja össze magát! :D (Bár gondolom, ez az első falat. ...) :o)

Más is a pesztonka orrszívót javasolta. Itthon van porszívós, csak a nyaralásra elég macera még porszívót is vinni magunkkal! :lol: :lol:

Írtam pü.-et Vadvirágnak. Talán emlékeztek rá. Most várja a 5. 6. babáját. Lányok lesznek/vannak és 33 nap van mg hátra a 40. héthez. Ez azért nem semmi. :shock:

Ildikó! Mi nem méricskéljük a babáinkat, csak beszámolunk róla, hogy milyen ügyik!! :) Egyébként köszi a Patika előtti bébiszitterkedést! Ott miért nincs rámpa??? :?

A Szunyoghyt sajnálom! Igaza van. (amennyiben ő döntött így.)

Indrid! Milyen a munkahely?

Berna! Hol vagy?

Zsuzsa
fazsu

Alin! A második sorban mosolygós arc van! :)

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Menyasszon:
Ezek a kék szemek tisssssssssssssssztára pasi igéző szemek. :shock: :shock: :shock: Azt hiszem Zoli majd sós puskával állhat az ajtóban,hogy őrizze a házat!!! :lol:
Petrus sem evett ma jól,lehet,hogy éreznek valamit.frontot???
Milyen a kis kutyi? Hol van róla kép? :lol:
Kép Egy kicsit mélyre sikeredett a dekoltázsunk...Bocsika :oops:
Alin:
Valahogy ismerős ez a helyzet.Mi is így szoktunk kinézni,meg még maszatosabban.Nekünk van asztalra tehető etetőszékünk,de most már nem jó,mert kifordul oldalra és nem látom a száját. :( Én is az ölembe veszem,de nem igazán sikeres.A mamáéknál van ikeás etetőszék abban szemből szupi az etetés. :)
Kép Ördög egy leányzó ,már az aquváriumnál is fel tud állni :shock:

Pusszantás Mindenkinek! :lol:

[Kép
heldzs

Sziasztok!

Helga: Háát, nektek is ideje testőröket fogadni Mrs.Huncutszem mellé!!! 8) Gyönyörű és nnnnaaagyon ügyes !!!!!!!!!!!!!!!!!!Látni a kis arcán,milyen büszkén néz körül,hogy már áll!!!TündéLili ! :)

Fazsu: Szivesen máskor is! Nem csak ott nincs rámpa...Újpest Központ...Aluljáró...metró... :cry:

Tudom ,h nem méregetitek,csak érdekességből irtam le, Fanna pl. nagyjából megforditotta anno a dolgokat :)

Alin: Mi csak készülünk Vácrátótra ! Ezek szerint hétvégén tömeg van? Mondjuk nem csodálom, nagyon sok helyről hallottam,h milyen klassz!

Nagyon édes Emil baba!!!!!!!!!!!!!!És milyen helyesen fogja a kanálkát!

Kép A csajok :) [/img]
Vendég

Sziasztok Csajok!

Lehet hogy 20.-a környékén már lesz lapim fogok netezni.

Rettttegjetek:)

Zécske már tök ügyi ül,föláll, járkál ha fogjuk a kezét és teper 1000-rel a komppal
Kép

viki28

Szia Viki!

Sokat nőtt Zéti! Nagyon helyes, igazi fiús arca van! Ha van kedved, válaszolhatnál, hogy újra szopizott-e Zéti, mikor egy időre abba kellett hagynod a szoptatást.

Adél ritkán sír, annál többet kiabál! Tök hangosan, úgy, hogy beszélgetni sem igazán lehet mellette, azt kiabálja: áááá-ááááá-áááá-áááá-áááá. És ezt képes 5 percen (vagy tövább) keresztül is csinálni.

Ha valamelyikőtöknek még nincs lépcső elé helyezett védőkorlátja, az IKEA-ban érdemes megnézni, ott ezresekkel olcsóbb (bükk színű), mint máshol. Mi ma szereltük fel (104 cm-es lyukra kellett).

Üdv mindenkinek!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Sziiia Viki!!! Zé gyönyörű mint mindig!!!!És naon ügyeske!!!!!!!!

Fazsu:Aranyos lehet Adél! Szerintem Ő is beszélgetni akar biztos Veletek ilyenkor :)

Mi Brendonban vettük az ajtórácsot, ott akcióban naon olcsó volt.
Én imádom az IKEÁT, de rácsot (talán csak azt) pont nem ott vettünk (én egy bizonyos záródási technikát szeretek ezeknél,azt kerestem), de tényleg ott nagyon olcsó!

Fanni vagánykodik,mászkál a mászóalagútjában/sátrában,tapsolgat,ha tetszik neki valami :)És egyre többször indul neki kapaszkodás nélkül,valamint igen hosszú ideig áll kapaszkodás nélkül,aztán nagyokat nevet :)

Kép :)
Vendég

Sziasztok!

Biztosan tudtok nekem segíteni.
Egy JÓ szölész-nőgyógyászt keresek Újpesten.
Köszi

Susye
susye

Szia Susye!
Irtam privit!

-------

Front van.
Fanna frontérzékeny.
Én is.

Itt kéne leforgatni a Való Világ 22. szériáját ,komolyan mondom:)

:shock: 8) :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szégyellem magam, mindig csak az Uzsokis fórumig jutok el, annyit bírja a manócska. Nem szereti, ha anya nem ugrásra kész. :oops: :lol:
Ja, és vigyáz anya vonalaira is. Mindig akkor igényli a közelséget/evést/pelenkázást, amikor leülnék enni. :D
De legalább már van egy kis étvágyam. Az ivás az megy, szerintem 4 liter minimum lemegy, párom szerint több is. Kiskacsa lettem.

Nagyon ügyesek a babáitok. Furi, hogy nemsokára a miénk is ilyen kis ügyeske lesz. :D

Ti mértétek anno hogy mennyit szopizik a baba? Nem tudjátok, hol lehet kölcsönözni jó mérleget? Dokinéni mondta, hogy lehet, hogy kéne csinálni egy tesztmérést. Persze nem mintha éheznénk, csak kicsit száraz a szája a babának, és lehet, hogy szomjas. De állítólag szopis babának nem kell folyadékpótlás... passz! HELP!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Képzeljétek kiderült, hogy nem a főztőmmel volt baja Emilkének, egyszerűen csak a répát nem bírta. Minden mást megeszik a lelkem. De jó is mert főzelékek terén igencsak gyér a bébiétel kínálat. Szóval elhetároztam, hogy a répát, paradicsomot megveszem bébiételben és a többi dolgot pedig én megfőzöm.

Fazsu! Neked Adél megissza a mélyhűtött tejet?? Nekem tele van a hűtőm, de idegenkedem felhasználni. Két adagot még a hozzátápi elején kiolvasztottam, de olyan furi szaga meg íze volt (nem tudtam eldönteni, hogy megromlott, vagy alapból ilyen), hogy kiöntöttem.

Ja és vettem nem csöppmentes, csőrös poharat és abból iszik néhány kortyot. Úgy látszik nem az ivással volt a baja csak a szívással.

Teriroll!

Hozzám a dokinő az elején minden héten jött és nekem írnom kellett, hogy mikor mennyit evett a gyerek. Azt mondta ez azért kell az mert a babák hajlamosak imitálni az evést, na ez nálunk tényleg bejött. .
Mi a patikában kölcsönöztük a mérleget.
Folyadék: látod még Emilkém sem iszik semmit szopi mellett, úgyhogy ha igény szerint szoptatod tényleg nem kell.

Fazsu! Köszi a rács ötletet! Az Ikeában egyébként még van tépőzáras előke 700 Ft/5db. Sztem ez is megéri!

Alin

Kép
alinkat

SziasztoK!

Dolli: Ne viccelj, az is klassz,h oda tudsz irni,hogy arra van időd!!!!
Mi innen kölcsönöztünk anno légzésfigyit és mérleget is:

http://www.babaorzo.hu/

De,ha a tesztmérés jól sikerül, és a doki nem mondja, akkor szerintem nem kellene mérleg- simán összezavarhat, de persze ha szügséges, akkor hasznos segitség lehet.

Alin: Örülök,hogy kiderült,h Emilke nem szereti a répát! Igy azért sokkal könnyebb lesz!

Ikeában van még 10 darabos pamut kendő is 400-ftért, -nagyon jó az anyaga,Ők mosdókendőnek árulják, de mindenre jó!

Voltunk tegnap a Vácrátóti Botanikus Kertben-hááát tényleg valami gyönyörű!!!
Én imádom James Redfield irásait, egyből az ugrott be, meg amúgy is természetimádó vagyok :)

Kép

Meg a Nógrádi Várban (Fanni ezt nagyjából végig aludta) :)

Kép

Ma is csavargunk,még szükitjük az ötleteket,hogy hová :)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat! Egyenlőre nem mérlegezek, mert ma voltunk mérickélni és 3900 grammosak vagyunk, úgyhogy elmúltak a paráim. :D Viszont, ha szükség lesz rá, akkor legalább tudom, hogy hova érdemes fordulni.
Alin! Ez általános dolog, hogy lehet a patikában bérelni mérleget, vagy csak tudsz valami szuper helyet? Teljesen meglepődtem rajta... :o
Egyébként igény szerint szopizunk, azért is volt furi, hogy itassam a szopik között teával vagy vízzel.

Ez a Vácrátót felkeltette a fantáziámat! Alig várom, hogy kimozdulhassunk jobban. Remélem, még idén eljutunk. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Végülis a Miskolci Állatkertet (vadasparkot) néztük meg (nagyon szép,nagy,sok állattal) utána pedig Lillafüreden a vizesést,tavat,stb :)

Fanni a vadasparkból kifelé még egy órát ráhúzott a játszótéren és tök jól elbandázott a vele egykorúakkal-meg nagyobbakkal is :)

Kép
Vendég

Cia Dolli!

A patikában bérlős dolgot én is Alintól hallom elsőként, de klassz dolog!!!

Vácrátót gyönyörű, szerintem pár hét múlva megnézhetnétek!

Ősszel is szép lesz, akkor már szinesek a levelek!

Én úgy hallottam,h csak nagyon-nagy hőségben kell itatni a szoptatott babát, de erről is megoszlanak a vélemények.
Vendég

Ildikó!

Ti nagyon nagy világjárók illetve országjárók vagytok! Ez tetszik! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Alin! Szerintem az olvasztott tejnek förtelmes szaga és íze van!! Az első adagnál teljesen beparáztam, de figyeltem Adélt, és nem lett semmi baja. A lefejés után azonnal, még melegen elraktam, és felolvadás után azonnal odaadtam Adélnak! Ami megmaradt, már nem adtam oda a következő etetésnél. Melegítés után fél órán belül el kellett fogynia a tejecskének! Az elején nem frissen raktam el, de nem lett semmi baja Adélnak, csak az íze volt rosszabb. Én nem főzök vele. Már nincs olyan sok! :cry: :cry: Na, mindegy... De! Ha inni adod neki, akkor ne legyen három hónapnál régebbi, ha főzöd, akkor hat hónapig eltartható az anyatej.

Adél - talán - fogzik! Egész nap nyugtalan, és néha akkorát vág belém az öklével, hogy az tényleg fáj. Már nagyon várom a fogacskáját! :) Kár, hogy ez neki ennyire fáj! Remélem vasárnap előtt kibújik. Nem szeretném, ha a kempingben ordítani a kis drága! :)

Ildikó! Ezt a babakocsit még nem láttam! Nagyon szupi!!!! 8)

Ma megvettük az orrszívót! Valakitől, aki csak megnézte, majd visszazárta a dobozt. Tényleg teljesen új még.

Dolli! Én sem itattam teával! Azt gondoltam, hogy az csak a helyet veszi el a tejecskétől! Igaza van Alinnak, tedd mellre többször! Ő is ezt tette Emillel, míg nem ivott! A tejecskében minden más is van, ami jobb, mint a tea. Egyébként a szopi elején hígabb is a tej, tehát ha csak rövid időre teszed mellre, szinte csak "vizet" iszik! Egyél is! Én láttam a tejemen, hogy amikortól nem ettem olyan jól, vizesebb lett. Ne ijedj meg! AZ elején amúgy is zsírosabb, utána hígabb lesz. Tehát, ha később nem lesz olyan zsíros, az nem feltétlen a te hibád, de a higabb és a még hígabb tej között is van különbség!!!!!
Jó nagy baba ez a kis Géza! Ha tudsz, tegyél majd fel képeket!

Sziasztok!

Zsuzsa
fazsu

KépKép

Zsuzsa
fazsu

Sikerült!!!!!!
Tudtam olyan kis csíkot készíteni!!!!! :lol: 8)

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Cia Zsuzsa!
Nagyon ügyi vagy,klassz a vonalzótok! 8)
Ez az a babakocsi,amit "télre"kapott Fanni-ABC Design.
Nagyon klassz kocsi!Minden talajt bir,változtatható a tolókar iránya,nagyon nagy,szuper funkciókkal.
Jógázni,BKV-zni meg ott a Brevi a 3.7 kilójával :)

Dolli: Én mennék többször is, régen is mentem,imádom a természetet!

Fanni újra eszik rendesen! A gyümölcsöt is falja,mint rég :) Másfél hét volt,mikor nyammogott, de az 1 évesek szoktak ilyet, és több egyidős bababaritól is hallottam,h Ők is sztrájkoltak épp akkor,mikor Fanna.

Ezt már kb.7 hótól csinálja, de mindig megnevettet: olvas egy könyvet, amiben az egyik oldalon opusszumok vannak, és lógnak le fejjel lefelé a fáról. Fanni nézi,összeráncolja a szemöldökét és megforditja a könyvet :D Aztán lapoz, ott meg ugye igy nem stimmelnek az ábrák,megint gyanúsan néz és megint megforditja.Aztán lapít,tűnődik és visszalapoz,mert mindet meg akar érteni, addig nem tágit tőle :D

Kép A sátracskája-imádja ! :)
Vendég

Hello csajok!

Van már netem :lol:
Olvastam hogy nálatok is vannak kaja gondok
Zécském egy hete nem kajál rendesen persze a nasi menne,de gyümit nem tudok beleeröszakolni az istenért sem :(
Remélem :( elmulik ez az idöszak

Szopizni nem szopizik azota megjott nem kellett neki én meg nem kinlodtam.
Azota is tápit eszik és tök jol néz ki.
De éjjel még mindig felkel 2x kajálni 210-240ml kib 2x
ugyhogy nem semmi.
Szerintm sosem fogok 1 éjjelt sem végig aludni.
Amugy meg már tök jol elvan kb 30percig a járokában :roll:
ez már haladás
Na röviden ennyi mert letelt a 30perc :lol:
kép nincs mert ez csak kölcsön laptop

Pusssssssssz

viki28

Sziasztok!

Viki! Üdv újra! :)
Zétinek boldog hófordulót! :D
Nem irigyellek az éjszakáid miatt! Én sosem voltam nagy alvó, gondoltam, hogy ezért nem is fognak megviselni az éjszakai szopizások, de tévedtem. Mosott rongy vagyok. Egy nagy boldog mosott rongy! :lol:

Zsuzsa!Próbálkozom vele, és úgy néz ki, sikerül... Mármint a tea abszolut mellőzése. Csak sétához viszünk magunkkal, de azt is inkább biztonsági vésztartaléknak, eddig még nem kellett hozzányúlnom. :)
Képet majd párom bütyköl, és rakunk fel. Nekem ehhez nincs idegzetem :oops: :lol: No meg időm sem egyenlőre, hogy kísérletezzek. Ő meg profi benne. De ő meg állandóan dolgozik, mire hazaér, hulla. Na majd talán hétvégén. Bár sűrű a program. :?
Nagyon jó lett a vonalzótok! :D

Ildikó! Édes ez az opusszumos sztori. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Lányok adjatok tanácsot, milyen idény zöltséget adhatok most Emilkének?? Spenótot, sóskát hogy adtok a gyereknek? Spenótot bébiételben a hipp-est néztem, de abban van tej, meg tejszín, mélyhűtöttet meg nem akarok adni neki.

Alin

Kép
alinkat

Sziasztok!

Kép Boldog Hónapfordulót Zétény!!!!

Dolli: édes ez a hasonlat ,amit irtál arra,hogy érzed magad néha :) A lényeg a BOLDOG!!! :)

Alin: A spenót jelentős B1,B2,és C-vitamin forrás,és a vas tartalma is magas, a sóska szintén nagyon jó ennivaló - szerintem klassz,h elkezded neki adni! Főzését tekintve,ha nem akarod tejjel, akkor vizesen készitsd el,úgy,ahogy magatoknak készitenéd, ha darabosnak találod,turmixold , de a turmixolással sok levegő kerül az ételekbe,áttpaszirozhatod szitán is,ez a jobbik, a kelkáposztát,zöldbabot turmixolás után is át kell szitán is nyomni.

Meleg vizben tedd oda ,igy hamarabb forr,kevesebb vitamin veszik el ,és kevés vizben,fedővel,szintén emiatt, a vizét pedig használhatod a higitásához,sok vitamin fől ki oda belőle- kivéve a spenótnál, annak keserű lehet a vize,ott a mellé kinált krumpli vize használható fel!!!

Kb. 15 dkg friss spenót,1-2 kisebb krumpli kell hozzá,kevés sós viz.
A sóskához pici cukrot is tegyél Neki,és azt mindig burgonyával add.

A mirelit ugyan olyan jó lehet,Fanni az üvegest is imádta-imádja,már 6 hótól kapta-de mondjuk Ő tápis baba,Emilke meg még az anyajetej kivűl más tejet nem ismer.

Ezeken kivűl adhatsz még neki :
paradicsomos burgonya,tökfőzelék,sütötök,répa,salátafőzelék

Ha valami nem izlik most neki, 1-2 hét múlva újra próbálhatod bátran.
Vendég

Leventének is Boldog Hétfordulóóót!!!

Kép
Vendég

Lányok!

Nem legyetek már ilyen lámák!

Vegyétek már észre hogy miről szól a fórum!!!!! Elolvastátok már egyszer is???? Vagy még nem sikerült?

Az a címe hogy "Újpesti Kórház Szülészet"!!!

Kit érdekel itt hogy Emilke milyen idény zöldséget fogyaszthat??? Most őszintén!

Vagy hogy Fanni az üvegest is imádja!

Szerintetek a fórumozók erre kiváncsiak, mikor idejönnek?

"Hú de jó, végre olvashatok a kis Emilkéről és FAnnikáról! Alig tudtam miattuk aludni, vajon mit írnak róluk a szüleik?!"

Menjetek máshova a nem témába vágó beírásaitokkal, senki nem kíváncsi erre. Ti sem lennétek ha nem a ti dolgotokról lenne szól. Arra meg ott a privát email. Vagy a témához illeszkedő topikok.

Üdv,

Nulla.
nulla

:)))

Drága nulla!

Van egy 2 rossz hirem:

1: BEZÁRT a Szülőotthon,igy ne várd,h arról irjunk ami NINCS
2: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Drága menyasszon!

Sajnos tudom, hogy bezárt!

Ezek szerint megint nem sikerült elolvasni hogy mit írtam???

Én nem a Szülőotthont kerestem, hanem a topikba nem illő hozzászólásokat firtattam, hogy nem idevalók!

Biztos mások is kíváncsiak hogy mi lett a Szülőtthon orvosaival, dolgozóival, mert szeretnék felvenni velük a kapcsolatot. De nem kiváncsiak Fannikára és Emilkére.
A bezáráshoz kapcsolódó kárörvendő vigyorodra meg végképp!

Bár lehet hogy te ezt sem fogod megérteni amit most írtam....
nulla

:) :) :)

Nem kötelező elolvasni :)

Nyiss topicot Nemlétező Intézmények cimmel !

Amúgy,ha visszaolvasol, láthatod,hogy mindig segitünk,infót adunk,ha tudunk az orvosokról.

Ez nem az Ő topicjuk ez azoké,akik ott szültek.

Irt ide anno egy szülésznő is aki ott dolgozott-teljesen más munkakörben dolgozik, mégis néha benéz.

Told le Őt is,hogy arról ir ,hogy van,és nem arról,mi volt az előző 10 évben a munkaköre..:)
Vendég

UI: Egy kihalt topic jobb lenne?

Mi tartjuk életben.

Nem lenen kitől kérdezni,ha nem irnánk ide rendszeresen-de te meg gondolom ezt nem vagy képes felfogni...
Vendég

A vigyor a hozzászólásodnak szólt, nem a korháznak-talán nem sirattam volna én IS meg,nem mentem volna a tüntetésre,stb.ha kárörvendően vigyorognék ezen....
Vendég

Mi a kérdésed,amúgy? Gondolom nem ezééért regisztráltál,h ezt leird ,amit eddig..

Keresel onnan egy orvost? Nővért? Szülésznőt? Infót???

Lehet,h tudunk segiteni.
Vendég

Nagggyon komoly!

Felélénkül az oldal :lol:
Még jo hogy vannak ilyen emberek,idejönnek kötekedni.
És ez igy jó neki :lol:
Hagy irja majd csak megunja :wink:
Pussssssssz

viki28

Nulla! Nem kéne hisztériázni!!
Én ezt a fórumot 2002 óta olvasom, úgyhogy én végig olvastam és tudom miről szól. Ez a fórum a Szülőotthonban szült anyákról, gyerekeikről, tapasztalataikról és egymásnak nyújtott segítségről szól. Engem igen is érdekel, hogy Fanni mit eszik és hogy a többi babával mi van. Mivel már nincs szülőotthon nem tudunk róla beszélgetni. Mi az utolsók közt szültünk ott és ha jól látom mi tartjuk életben ezt a fórumot. Ha valamit az ott dolgozó orvosokról megtudunk akkor azt közzé tesszük, de a volt orvosok, szülésznők és nővérek, portások, betegszállítók és a büfés nyomonkövetése és életpályájuk írásban rögzítése nem lehet célja a fórumnak. Nagyon sajnáljuk, hogy megszűnt a szülőotthon, de ennek a fórumnak nem az a célja, hogy te felvedd a kapcsolatot az ott dolgozókkal. Ha a hivatalos web-oldalukat keresed, akkor rossz helyen jársz. És megmondom őszíntén nem forgolódok álmatlanul az ágyamban, ha te úgy érzed, nem rendeltetésszerűen használjuk ezt a topikot. Önkéntes moderátorra pedig semmi szükségünk. A személyeskedést pedig kikérem magamnak, a gyerekemet hagyd ki a dologból.
Menj át másik fórumokba és ott oszd az észt, hogy miért merészelnek a gyerekeikről és fejlődésükről beszélgetni egy babás web-oldalon.

Kép
alinkat

Mennyasszon!
Köszi a spenót leírást, majd próbálkozom. Az a baj, hogy a mirelitben nincs sok bizadalmam. Ilyenkor meg már mást nem lehet kapni. A paradicsom, sütőtök és répa minden variációban volt már terítéken. Asszem akkor a tököt is kipróbálom.
Egyébként 2 napja ebben a melegben nem nagyon eszik a drágám, de még szopizni sem annyit szopizik.

Fazsu!
A főzijébe akartam rakni a tejet, de 1-2 kanálnál többet úgysem bír el a főzelék. Asszem majd kiöntöm a mélyhűtött tejet.

Mennyasszony! Ugye milyen jó Vácrátót. Mi szerencsére 10 percre vagyunk tőle kocsival, úgyhogy vettünk bérletet :lol:

Tekiroll! Mi csak bementünk itt a gyógyszertárba és kértünk mérleget. Fel sem merült bennünk, hogy nincs. :lol:
Képeket kérünk Leviről! És Boldog hétfordulót kívánok!!
Alin

Kép
alinkat

Köszönjük szépen a gratukat :lol:
Öregszünk keményen :lol:

Na nulla ezt megkaptad rendesen :roll: :twisted:

Én is szoktam fagyasztott zöldségböl csinálni kajcsit Zének
Bonduellt vegyél szerintem az a legtutibb
ajánlom a brokkolit ha még nem probáltad.
Mikor Zé épp nem éhség sztrájkol akkor imádja
De sok üveges zöldség sem tartalmaz semmi tartositot
A zöldborsot pl csak az üvegesböl eszi meg.

:wink:
Pussssssz

viki28

Alin: Kérdezd meg a dokit,hogy mi a véleménye a mirelitről, állitólag nem sokkal rosszabb,mint az igazi-pláne télen , de én is idegenkedem tőle amúgy!!!!!!!!!!!!

Vácrátót valami csodás, és is kacérkodom a bérlet dologgal,habár csak anyósék laknak közel (Erdőkertes) , de akkor is!!!

Viki: Jah, jövünk fel mint a talajviz :) Hihetetlen,h ezért képes volt regiszrálni valaki... :lol:

Yeah... :)
Vendég

A nem fagyasztott soska,spenot levelek elsö vizét lekell önteni!!!!!!!

viki28

Drága Nulla!

Ezért kár volt ide jönnöd!!!Igazuk van a lányoknak!Ez nem a Szülőotthon topikja volt,hanem az övék,mert ők hozták létre,ők éltették és ők is viszik tovább,annak ellenére,hogy bezárták az osztályt!És megmondom Neked őszintén,BÜSZKE vagyok Rájuk,hogy még a megszűnésünk után is összetartanak,segítenek egymásnak és ha kell,más érdeklődőknek is.És igenis NAGYON SOKAN KÍVÁNCSIAK VAGYUNK RÁJUK,hogy mi történt Velük,hogy fejlődnek a csemeték,mert nem egy bébi közülük például nálam született,és marha jó látni őket és hallani Róluk!!!A lányok többségét pedig személyesen is ismerem és nagyon sokuknak próbáltam segíteni pont ennek a topiknak az oldalain ill. amikor találkoztunk.

NEM KÖTELEZŐ A TOPICOT OLVASNOD,BÁTRAN LÁTOGASS EL MÁSOKHOZ A KEDVES HOZZÁSZÓLÁSAIDDAL!!!!

SZIASZTOK LÁNYOK!

Mindig olvaslak Benneteket,csak ugyebár már nem tudok a gyerekneveléshez hozzászólni.De ehhez muszály volt!

Nagggyyyon örülök,hogy tartjátok a kapcsolatot és hogy mindenki jól van!A csemeték természetesen GYÖNYÖRŰEK(és egyáltalán nem vagyok elfogult :D :D :D )
Köszönöm,jól vagyok,csak hát a szülőszoba nagyon hiányzik.a mai napig elsírom magam,ha ultrahangon bébiket látok vagy a rendelésen szívhangot hallgatunk.

Nagyon vigyázzatok magatokra!Millió pusszantásaimat küldöm Nektek:Ingrid
patak

Sziasztok!

Azt hiszen nulla találó nevet választott magának!!!! :D

A sóska első főzővizét le kell önteni!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz!!!

Nekem egy nagyon "bio" kismama ismerősöm azt mondta, hogy neki a védőnő azt javasolta, hogy ha már nincs idény zöldség, akkor inkább mirelitet vegyen, mert azt az idényzöldségekből készítik.

Ildikó! Most már össze kellene futnunk! A jövő hét nem jó, de utána nagyon jó lenne!

Zsuzsa
fazsu

Ingrid!!!

Sziiiiaaa!!! Nagyon örülök,hogy jól vagy, meg ,hogy irtál!!!Meg amit irtál,köszönjük!!!
Én is nagyon el tudok kámpicsorodni,ha a Szülőotthon előtt megyünk el kocsival....Hát akkor még Te-elképzelni is nehéz,milyen rossz lehet Neked,Nektek :(

Fazsu: Fussunk,fussunk!!! Adél mindig mosolyog rám, ezt nem hagynám ám ki semmiért!!!
Én csak arról tudtam,h a spenót leve keserű,azt le kell önteni.

Sok helyen olvasni,hogy az idény után a mirelitnek van a legtöbb vitami tartalma,az utolsó a konzerv zöldség.

Fanni néha nem akar enni annyit mint amúgy megszoktam, de ez naponta változik,lassan megszokom... 8)
Remélem..:)

Az ajtókat viszont nem lehet becsukni előtte-a babaajtót sem, Ő jönni AKAR,menni AKAR,mindet AKAR és még véletlenül sem türelmesen..:)

Amilyen kis Buddha szobor volt ,a nyugalmát illetően,most olyan zabolátlan lett :shock: 8) :lol:

Mikor rendezünk mini-babatalit???

*
Vendég

Áhh: Kép BOLDOG HÓNAPFORDULÓT ADÉL BABA !!!

Petrusnak és Emilkének szintén!!!

Kép
Vendég

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Mindenkinek! :)

Eltűnésünk oka,hogy vidéken voltunk rokonoknál "nyaralni". :lol: :shock:

Látom feltalált egy "kedves" hozzászóló! :evil: :x
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.
NEM KÖTELEZŐ OLVASNI A TOPIKOT!!!! :lol:

Egyébként minden ok velünk ! :lol:

Ildi!
Bejártátok Tolnát-Baranyát? Nem semmi! :lol: Gondolom sok élménnyel gazdagodtatok. :lol:
Én 1x a debreceni virágkarneválra szeretnék eljutni.Jajjj de jó lenne......

Kép Megtanultam lépcsőt mászni :-)Anya nem igazán örül neki....

Pusszantás Mindenkinek!

Ja és Ingrid !
Örülök,hogy jól vagy és hogy hírt adtál magadról! :lol:

[Kép
heldzs

Sziaasztok!

Cia Helga és Petrus!
Nagyon ügyi ez a kiccsaj !!! Anyának meg gondolom nem kell zselé,égnek áll a mutatványtól a haja anélkül is :)

Mi lenéztünk Balcsira, Zamárdi, a viz meleg volt, de Fanna megen belenyalhatott a vizbe, mert reggelre 39 láz,meg hamenés..De csak 1 napig,aztán semmi.Persze azért ügyeleten voltunk ..Madarászba mehet a kerület továbbra is!

Este átnéztünk a Coke Clubba Siófokra-hát,ha láttatok már tömeget...És 6323525 babakocsis is,pedig nem volt korán.
Fanni riszált meg rázta a fejét és rötyögött-szereti a zenét naon :)

Mikor lészen Babatali?:)

*

Kép
Vendég

Sziasztok!

Szia Helga! Érdekes, hogy a főiskolán tanultak tényleg igazak!!! Hatalmas különbségek vannak a babák között! Ügyes ez a kis Petrus!

Adél baba jó fej! Nagyon szeretek vele lenni! Igazi könyvmoly! Falja a könyveket! Azt is, ami nem az övé. Erre azért oda kell figyelnünk. :D Ami azonban meglepő, érti a NEM szó jelentését! Ha valami "rosszat" csinál, általában valami olyat akar megrágni, amit nem akarok, csak rá kell szólni eréjesen és abbahagyja. Ugyanígy nem nyúl a tárgyhoz sem 2 mp-ig, ha rászólok! A férjem már jelezte, hogy ezt a szót kifejezetten utálni fogja! :lol: Meg tudom érteni.
Voltunk kempingezni. Nagyon ügyesen viselkedett. A 20-ai vihart átaludta, pedig eléggé kopogott az eső a sátoron, meg tépkedte a szél és dörgött is! :shock: 8)

Ildikó! Hétfőn összefuthatnánk! Írj sms-t, hogy neked mikor lenne jó.

Zsuzsa
fazsu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?