Új privát üzeneted érkezett!

adri, koszi a valaszt, szoval akkor 2 het mulva mesz, es mennyi kell perkalnod ? nekem 5000, de igy is varnom kell, szoval kovetkezore csak az SZTK ba megyek...hogyhogy nevtelen a kislany..nem Dominika ?
bogyogyorgyi

[quote="bogyogyorgyi"]
írta:
bogyogyorgyiLANYOK : a 32. - 37. het kozott mentek vmi vizsgalatra ??

Nálunk az a "szokás", hogy a 30-31. héttől sűrűsödnek a dokilátogatások, vagyis az eddigi 4 hetes intervallum csökkent 3 hétre és így tovább.
Tehát legközelebb a 34. héten megyek. Szokásos ultrahang kukucska.

büngyike

Adri! Még nincs neve a kislányodnak?????
Én is úgy mennék kozmetikába, lehet jövő héten elgurulok egy kis kényeztetésre :roll:

büngyike

Ja!! A babanélküli talikban én is benne vagyok! Éa a babásakat is támogatom!!
Az őszinte véleményeket is nagyn szépen köszönöm!!
Mozgolódás Nekem annyit mozog a kisasszony, hogy el sem hiszem! Nagyon sokat! Néha picit elvan ,amíg egyik helyről a másikig eljutok!
És egy nap van, hogy többször is csuklik! Nekem is kellemetlen érzés! :roll: De lassan vége és akkor meg hiányozni fog... Így most ez is tetszik!!! :D
Vendég

Nincsen neve szegénynek!!! :shock: A Dominika, a Rebeka, Szandra és van még egy pár.... Fogalmam sincs mi lesz. A párom sosincs itthon, hogy ki tudnánk végre találni valamit, azt mondja, hogy sok időnk van még... Nem értek egyet, de mit csináljak... :cry: És még, ha sikerül elsőt választani, lehet másodiknak az Adrienn is befutó lehet... nem tudom. Bár ezt én is ódivatúnak tartom,de legalább van neve!! :roll: :lol:
Vendég

Csak a Szandrát ne!!!!!!!!

A többi jöhet. Nálam Rebeka az első. aztán Dominika és Adrienn.

Én most nézetem meg, hogy ha okt. 8.-ra vagyok kiírva, akkor 14.-én lesz Heléna névnapja :shock: Szegény lány. Mindjárt utána nézek, hátha van még Heléna névnap és akkor nem kell egy hét alatt 2 ünnepet is letudnia szegénykémnek.

büngyike

adri, nekem is eloszor a REbeka tetszik, aztan a tobbi, a szandra nekem nagyon nemet supermarket eladokra emlekeztet :) -mondtad, hogy legyunk oszintek !! :)

Bungy, ha nincs maskor Helena, akkor krealjatok egyet pl. nyaron es kesz...

csuklas: en bebikem is csinalja, de nem zavar, nekem csak az faj, amikor lefele,a holyag fele nyujtozkodik...-az szornyu
bogyogyorgyi

Bogyó :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg olyan!! :lol:
És mi 6000-et fizetünk a dokinak.
Büngyi Neked is köcccci, és ehógyetértek a felettem szólóval névnap ügyben. Ma már mindenki ezt csinálja! :wink:
Vendég

Nincs felettem szóló!!!! Ezt nem hiszem el... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lelövöm magam mára azt hiszem. Mentem felmosni!!
Vendég

adr,akkor ezt meg is beszeltuk :)
bogyogyorgyi

Na, van névnap máskor is! Az a röhej, hogy itt épp az október 14.-t nem említi, ami az én határidőnaplómban van :D

Heléna
Névnapok

július 31. (névnap), augusztus 13. (névnap), augusztus 18. (névnap)

büngyike

Jó estét!!

Ja Apa mellett jót zuhiztam!Meg leborotváltam kínkeservesen tükörrel az őserdőm(má ráfért :D :D )!!A végén kellett azért kérnem kis segítséget....! :wink:

Bogyogyorgyi, nem tudom höogy a dokim szereti e csinálni :D :wink: ..,mármint az uh-ot!!De multkor is pl én ígértettem meg vele h legközelebb csinál!Aztán persze elfelejtette de emlékeztettem!! :lol: Nem az,..csak gondolom megvan h milyen heteknél szokott kb csinálni,a kismamák meg persze legszivesebben minden adando alkalommal látnák a picit..,de azért ez nem ugy van!!Remélem megnézi!!! :)

Büngyi, a gyüminap kéne nagyon!!Épp hétfőn,mert ugye nekem másnap doki!Szóval részemről ok :wink: Csak legyen jó sok körtém!!Ujabban megveszek érte!!!

ELFOGYOTT!!! :cry: :cry:

Na megyek,befexem apa mellé!!Jó éjt!!

Missfried
Kép
missfried

missi az uh-s képen Samu orra tök olyan, mint a tiéd! már én is alig várom, hogy újra lássam Mimit.
ez a borotválás...nem látok lent semmit 8) 8) minek teremtette meg a jóisten a szőrt?? :shock:
büngyi: és mikor fogjátok tartani a névnapját?

Kép
tidi

most látom 31. hét betöltve!! jupííí :lol: :lol: :lol:
max: 9 hét, egyre fáradtabb vagyok..meg hisztisebb :lol:
legszívesebben rugdosnám az időt, hogy teljen, pedig egész gyors :) :)

Kép
tidi

Bogyogyorgyi,
kösz az infot a tornáról. és a biztatást is.

Büngyi,
én is nagyon fel voltam dobódva a jó hírek hallatán. és már csak 1 hónapot dolgozom, aztán pedig 1 hónap (ha kiírásra érkezik) és itt a kis jövevény. most már tényleg kezdem úgy érezni, hogy saját családom lesz… férjecském már alig bírja kivárni.

32-37. hét közötti vizsgálatok. én a 34. héten megyek vissza dokihoz kontrollra. úgy tudom lesz aztán streptococcus szűrés, vérvétel a 36-ban, vagy akörül. és a 36. héttől pedig CTG hetente.

Mit csináltok a hosszú hétvégén?
nálunk szombaton lesz egy kis családi grillezés. vasárnap remélhetőleg találkozom a barátnőmmel (akinek 1,5 éves a kisánya) és ad néhány jó tanácsot, mit vegyek, ill. ne vegyek. és talán még valami rendezvényre is kijutok... majd meglátjuk.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

szortelenites : hat en is rajottem par honapja, hogy nem fog menni a borotva, mert nem latok/mozgok jol-->gyantara adtam a fejem. Az elsobe majdnem belehaltam :( de 6 hetig finom labakat kaptam cserebe. meg a szules elott megyek fazon+labra

missi, ertem, akkor mondani kell neki

bungyi, szerencsere van nyari valasztek is nevnapbol

cuki, minden oke lesz, es kibirod 1 37. hetig, az a jo Pankanak is ! ezt taplald be a kis fejedbe

tidi, en az agyban vagyok hisztis, akkkora erofeszites kell, hogy egyik oldalrol a masikra forduljak, hogy csak na.

agi, koszi a valaszt,

es a streptococcus szűrés van a 34. heten ? azt verbol csinaljak ?

:)meg mindig all a legujabb kozvelemenykutatasom :)
32-37. het kozott hanyszor/ milyen / mikor mentek dokihoz ??
Koszi elore is !:);)
bogyogyorgyi

Szép reggelt :)

Jó lehetett látni Pankát csuklani :) Édes kis figurák. Én akkor lepődtem meg, amikor láttam, hogy ásít :shock: és a kezét is odatette :shock: Jól nevelt lány ;)

Missi! Szerezd be a körtét, nekem van fincsi szilvám, almám, dinnyém, és még veszek valamiket (körtét is!) és megtartjuk! Nagyon kell, érzem.

Tidi! Azt hiszem az elsőt, azt holnap :D Aztán majd meglátjuk, szerintem ez is marad.
Gratulálok a 31. héthaz! Én is majdnem a kis nyuszit választottam a vonalzómra :)

Ági! Megvettétek a széket???
Mi igen, de csak 2 hét múlva lesz. Most csak előleget fizettünk, 36 ezerre jött ki és megtudtuk, hogy visszaemelik az árát 50-60 körülre, úgyhogy ha valaki még akar venni jó áron, akkor menjen a Kikába.

Hétvége: Még nem tudjuk. Ma babalátogatóba megyünk. Egy pici újszülöttet nézünk meg. Holnap szülőpozíciós jógán leszek, aztán vasárnap pihenés és hétfőn még nem tudom....

büngyike

bungyi, csinaltok gyumolcs-napot ? mikor ?
en szombatra tervezem....a multkor is eleg jol kibirtam...(ellentetben a franya krumpli nappal)
bogyogyorgyi

Szőrtelenítés Direkt vettem egy elektromos kütyüt erre a célra. Csinos, rózsaszín, ergonomikus, minden ami kell. Gondoltam, evvel nem vághatom meg magam, gyerekjáték lesz és az a pár csomag borotva, amit nyáron elhasználnék épp ennyibe kerül, mint ez. (mert én borotválom magam).
Nos, evvel is megvágtam magam :evil: Nem lett tükörsima egyszer sem :cry: És csak szenvedek vele órákig :cry: De a férjemnek nem merem elmondani, mert megmondja, hogy ő megmondta :roll:
Annyi előnye van, hogy evvel azért ő is szívesebben segít és legalább valamennyire megnyírbáljuk a dzsungelt.

Közvéleménykutatás-kiegészítés Úgy tudom, hogy az én dokim a 34. hét után már 2 hetente hív vissza. Szóval eddig volt 4 hetente, most 3 hétre rá megyek vissza, és legközelebb 2 hét múlva a 36. héten fog várni.
De 2 hét múlva pontosabbat mondok!

büngyike

Nekünk a hétfő a gyümölcsnap :) Missi másnap megy dokihoz, neki azért jó, nekem meg azért, emrt a hétvégi bűnözéseket a férjemmel levezeklem :oops:

büngyike

Szép jó reggelt!

Masi? Adri
Én is gyakoroltam a babkocsiösszeszerelést és tényleg nagyon jó érzés, hogy már megvan! Apa adta ki az instrukciókat, pl. most elauldt a gyerek, most felkelt, bevásároltál (hogyan teszed be a cuccot- egy picit meg kell emelni nálunk az lját stb- jókat szórakoztunk, még a liftig is elvittem, leparkoltam a bejárati ajtónk előtt :)

Tegnap voltunk a Kikában!
Büngyi
Én nem szoptatósfotelt akartam venni, de szuper az is, én is megnéztem. Nekem egy fotelágy kellett, végül egy minikanapé mellett döntöttünk, ami olyan aranyos lesz majd a gyerekszobában és én is rá tudok ülni (igaz, csak egy kisebb karfája van, de használom majd a szoptatós párnát). És szép ágynak nyitható ki, akár még magam mellé is vehetem a babát éjszaka, ha nagyon muszáj!Kicsit élénk a színe, de a narancssárga szobánka megy majd, mivel ilyenek a párnák rajta. Csak sajnos szeptember végére lesz majd meg, de a 10 % így is járt!

Bogyó
Én sem lakom a belvárosban, de az Oktogon könnyen elérhető nekem is, én is benne vagyok mind gyerekes, mind gyerek nélküli találkákban! Én is a védőnőhöz fordulok támogatás ügyében, jó lenne, ha az önkormányzat is így üdvözölné az új bébiket nálunk is!

Ági29
Én is találkoztam gyerekes barátnőkkel, nagyon hasznos tanácsokat tudtak adni, jó időtöltést a barátnőddel!

Hétvége
Szombaton konyha és fürdőszobafestés- párom csinálja én csak pakolászni segítek! Vasárnap Visegrádra megyünk és hétfőn jövünk vissza, hála a párom cégének, mivel adtak egy ajándék szállodai hétvégét!

Adri
Nekem is tetszik a Rebeka, koolléganőm 1,5 éves kislányát hívják így, az unokahúgom pedig Szandra!

Névnap
Mi is beválasztottunk, Gergő nov. 17-én van! A többi napokon csak Gergely van, hát egy kupacon lesz nálunk 3 októberi szülinap (feltéve ha Gergő nem a kiírt nov. 1-jén születik), + 2 novemberi névnap!

Most megyek tesztet íratni és elbúcsúzni a diákjaimtól!Ez az utolsó közös óránk, úgy sajnálom, mivel már csak 40 órájuk lenne a vizsgáig és nem tudom őket már erre felkészíteni!

Szép napot mindenkinek!

Évi

> Kép
evarga

Szia Évi, édesek lehettetek, ahogy a kocsit teszteltétek :)
Akkor nem Ági, hanem te mentél a kikába :) A kanapé is jó választás, nekem egy kényelmes fotel kellett, mert az nekünk nincs. A nappaliban a kanapén nem túl kényelmes tespedni, nem tudom feltenni a lábam, stb. A franciaágyon szintén nem olyanok a körülmények, ebbe meg csak belehuppansz, előtte van a lábtámasz és már ringathatjátok is magatokat :)

Hát a névnapok már csak ilyenek... Nem elég, hogy nehéz nevet választnai, aztán még ez is felmerül :lol:

büngyike

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!
SZOPTATÓS FOTEL ,:HÁÁÁT MI IS ÚGY VOLT VESZÜNK,DE A NAPPALIBAN ADDIG ÜCSÖRÖGTEM A NAGY FOTELBEN ,MEG HELYEZKEDTEM , HOGY RÁJÖTTEM EZ TUTI JÓ LESZ SZOPTATÓS FOTELNAK
Kép
JAJA,LÁNYOK:HOLNAP 30.HÉTHEZ ÉREK ÉN IS,HURRÁ!!!!!LASSAN MINDENKI BETÖLTI A 30.-T .
ESTE VETTEM BE 2 MAGNE B-T ,NEM IS GÖRCSÖLT A HASAM :lol: :lol:
HOL LEHET EGYSZERŰEN MEGNÉÉZNI A NÉVNAPOKAT ,HOGY MIKOR VAN?KÍVÁNCSI LENNÉK ALÍZ MIKOR VAN?

ITT MA MEGINT DÖG MELEG VAN,PEDIG ESŐT ÍGÉRT :cry:
MOST LÉPEK FŐZNI , HAMISHALÁSZLÉ . TÚRÓS TÉSZTA
Kép
MAJD MÉG JÖVÖK!!!!
geosel.klara

Oké, meg is előlegehem a HURRÁ-t :) Nem tudom lesz-e időm holnap bejönni :)

A névnapot én a Babázóban néztem meg, ott leírja a jelentését, meg minden hasonlót.

Egy kis "ajándék" holnapra:

Aliz (női név)
A név eredete

Az Alice névből származik, mely az Adelheid, Alexandra, Aloysia, Elisabeth nevek önállósult francia és angol becézője.
A név gyakorisága
Ritka.

Névnapok

június 29. (névnap), augusztus 24. (névnap), november 14. (névnap)
Rokon nevek

Adelheid, Alexandra, Aliza
Becenevek

Alízka, Lici, Liszka, Liza, Lizi, Lizus

büngyike

jo reggelt kismamak!

ma reggel szedelegve keltem, es miutan otthon lecsokoltam az ajtofelfat, Laci behozott meloba, nem engedett buszozni :roll:
most sikerült enni valamit, es kezdek jobban lenni.. :wink:

aludni okes volt, csak nagy volt a meleg.

ez muris, en is tegnap szörtelenitettem, de ugy, hogy nevetö rohamokat kaptam a kadban, mert akarhogy büveszkedtem, nem lattam semmit :shock: igy az emlekeimre hivatkozva vegeztem ezt a müveletet...mar amennyire tudtam 8)

en este görcsöltem kicsit, es mara a magne b6-om is elfogyott..

na, holnap vegre shopping Mininek!!!!!!!!jaj, de jo lesz :wink:

es a keddi 4D-t is nagyon varom, a legjobban Minike arca es a mehlepenyem helye erdekel..ugyanis azt almodtam, hogy csaszarra vagyok kiirva es ez nem tetszett :cry:

jaj, meddig lesz ilyen meleg? :cry: esöt kivanok!!!

kepzeljetek az unokatesom(akiröl irtam, hogy terhes ö is)tegnap volt uh-n, es azelött meg 10 nappal!!! tehat 10 napon belül 2x!!!!!!!!!!jaj...meg csak 12 hetes raadasul, ugye tegnap csinaltak neki genetikait, de akkor nem tudom, hogy 10 nappal elötte minek kellett uh-ozni...azert megkertem, hogy legközelebb szoljon a baboja erdekeben, mert 2 külön helyen uh-oztak..na mindegy, hosszu..de azert vigyazni kell, hogy ne ilyen sürün legyenek a minik meglesve, nem? :cry:

na melozok, ma rövid napunk van, du kellene valami jo program, allatkertbe lenne kedvem menni, csak nemtom milyen meleg lesz.. :wink:

pusszancs
Vendég

Szia, te ajtófélfa-szédelgő :)

Én úgy tudom, hogy nem egészséges a sok ultrahang, viszont egy orvos barátnőm úgy tervezi, hogy ahányszor ideje van és kíváncsi, majd bekukucskál. Szerinte nem árt... ellentétes vélemények. :roll:

büngyike

Büngyi 8)

itt az ajtofelfak kisördöge... :lol:

erdekes, tudom, hogy ellentetes velemenyek leteznek az uh-val kapcsolatban, az en velemenyem az, hogy en legszivesebben 9 honapot at kukucskalnek minden nap es mindig..de en ugy gondolom, hogy ez art a magzatnak, tehat csak annyi legyen, amennyi szükseges.mi a 4D idöpontjat is ugy gondoltuk ki, hogy ne par nap elteressel legyen a dokis uh-tol.

aa, mindenki mashogy csinalja :lol:

Büngyi, hova jarsz jogara?asszem mar irtad, de nem jegyeztem meg :cry:

pusszancs
Vendég

A Padmába, az Örsre, de legtöbbször itthon jógázom. A szülőpozíciósra viszont ezentúl elmegyek.
www.jogastudio.hu

büngyike

:lol: danke
Vendég

BÜNGYI:KÖSZ AZ INFÓT AZ ALÍZRÓL,MÁR ÉN IS TALÁLTAM RÓLA DOLGOKAT :D ,RENDI VAGY!!!!
EVU:VIGYÁZZ MAGADRA!!!!MEG AZ AJTÓFÉLFÁKRA
Kép
geosel.klara

Klariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Fejvégű!!! :D :D Bár elvileg még forgolódhat, én azt gondolom, most már így marad. Nagy kő esett le, őszintén szólva. És a méhszájam is maradt 2000-es. Hiába a görcsölgetés. :) Meg vagyok könnyebbülve! Ja, és 100%, hogy fiú.

Évi, grat. a babakocsihoz! :)

Cuki, éljen a hétforduló! :)

Evu, én sem szeretem túl gyakran, ezért sem mentem 4 D-re. Nekem elég a sima is időnként. Most nagyon kellett a lelki világomnak! :)Jobbulást neked, basszus, hogy most újra elkezdtél rosszul lenni...!

Bogyo, nekem nem mondta a dokim, hogy most már sűrűbben menjek, tehát kb 4 hét múlva megyek újra. Aztán majd mond(vagy sem)valamit.

Tidi, grat. a 31.héthez. Nekem is pénteken van hétfordulóm! :)

Ági, én most kezdek el vásárolgatni . Persze nem csak a babának, hanem az iskolakezdésre gondolva a nagyoknak is.

Kalloni, hol vagy eltűnve?

Szép napot mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

EVU:NEM ÁM MEGHARAGSZOL , ÉN IS KICSIT TÜTE VAGYOK MOSTANSÁG,TELEFONT LEEJTEM ,KONYHASZEKRÉNYBE VEREM A FEJEM,MEG EGYÉB ILYEN APRÓSÁGOK Kép

Kép
geosel.klara

Klari, dehogy is haragszom :lol: :lol: :lol:

inkabb jot nevetek magamon :lol:

Erika, gratula!!!!de jo neked, hogy fejvegü :wink: remelem Minikenek is sikerül megnyerni a placentaval vivott csatat 8)

remelem abbamaradnak ezek a rosszulletek..jokor jön ram :lol:

kedden de megyünk az önkormanyzathoz, kijelentkezem anyuektol, es itt lesz allando lakcimem..az önkormanyzati tamogatas miatt is, es, hogy Minike is nagyvarosi lany legyen :wink:

tudjatok mit kivanok? lebbencslevest..nyami... :wink:
Vendég

Hahó!Szép napot!!

Délután jövök,de ilyenkor mindig "késésben"vagyok!Csak tudnám honnan..... :?: :lol: :lol: Hétfő estig ugysem leszek holnaptól,mert elvileg ismét elutazunk Anyósékhoz!!

Na akko du!!Pussz mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried

gerika neked meg gratula a 33.-hoz!! :) :)
büngyi: tudnál feltenni képet a szopisfotelról?
vettem egy szopipárnát, aludni nagyon klassz rajta! szoptatáshoz viszont nem tudom elképzelni, hogy hogy kell használni. Bár most a hasamtól nem férek a hasamhoz vele :D
missi fotó az új hajról??
evu: bukósisakra vigyázni!!:)

Kép
tidi

Kép

:lol: :lol: :lol:
Vendég

http://www.kekpanda.hu/bigpic.php?bid=POP424
tök szupi nem? 9 hónapos kortól :):)

Kép
tidi

evu ez az ajtó a bűnös? :D

Kép
tidi

én rendszerint a vállammal megyek neki mindennek :lol:
fújjjjjjjjjj..egy undorító dagadt pasi könyékig az orrában....itt áll a parkolóban és bámul magaelé...grrr :mrgreen:

Kép
tidi

evu, mindig csinalsz vmit, TE :)
vicces lehetettel a szortelenotessel. ja , en sem vagyok a gyakori uh-k hive
bungy, KOSZII, es altom ki is emeleted, hogy en a vaksi is lassam...
eri, gratula!!!!
missi hol lakik anyos?
tidi, milyet vettel/merre ?
klari, minden info megjott mar az Alizrol..van valasztas nevnapban

ORulok, hogy a belvarosi osszeruccanasok fognak majd menni, jo lesz gyerekkel/nelkule csevegni :);)es nem csak a szoptatasrol :):)
bogyogyorgyi

nos én mára L. további szép napot, és kellemes 7végét!!

Kép
tidi

Erika! Nagyon jó hír! Valóban forgolódhat még, de nem fog ;)

Klári, nincs mit :) Hű, de gusztustalan az a riszáló nő :lol:

Missi! Ha hétfőn nem vagy, attól még remélem velem tartasz a gyümölcsnapon ;)

Tidi: Kép
Nagyobban: http://www.bambino.hu/kicsikepek/egyebb ... ltrona.jpg

A miénk annyival jobb, hogy a karfája is párnázott. És nem 49.900, mint pl. ezen az oldalon, de láttam 70 ezerért is! :shock:

Evu! Ilyenre már én is gondoltam bölcső helyett, ugye....

büngyike

Fotelinfo: Kényelmes, vastagon párnázott hintaszék jellegû szoptatós fotel. Használható akár a gyermek szoptatásakor, altatásakor, akár pihenéshez is. Lábtartóval együtt szállítjuk, amely ugyanúgy mozgatható, mint a fotel. Fából készült, csak a képen látható színben rendelhetõ. Tömege 28 kg.

büngyike

Beverés-nekimenés
Büngyi karral, lábbal, combbal megy neki mindennek, és még alkalomadtán a fejét is beveri, kész csődtömeg, tele hematómákkal :lol:

büngyike

Ja és mindehhez nem kell terhességi-rosszullét vagy bármilyen gyengélkedés :)
De ügyesen mindent az alacsony vérnyomásomra fogok ;)

büngyike

nem, nem az ajto volt a ludas.. 8)

na, felhivtam az okmanyorodat, van kedden ügyfelfogadas, reggel 8ra kell ott lenni,mert allitolag 1000en vannakminden nap :shock: :shock: :shock: vicces lesz...

o sole mioooooooooo, pentek van :lol:
Vendég

bungy, huu de profi a foteled ! es ez hintazik is, marmint hogy olyasmi mint egy hintaszek ? Biztos kenyelmes lesz + magadra teszed a szoptatos parnat es mar magatol eszik a bebi :)

tidi, neked is jo hetveget-ha meg olvaso uzemmodban vagy

evu, eljott a hetvege ! amugy meddig dolgozol ? meg hany hetet ? es meddig tervezed, hogy bebikevel otthonmaradsz ?
bogyogyorgyi

Sziasztok !

Tegnap óta jó sokat írtatok, fél óráig csak olvasgattam , de mire a végére értem a felére nem emlékszem :( .

Evu : Látom Te is vonzod a bajt !
Én az ajtók kilincsén szoktam fennakadni , pedig elég jó a perifériás látásom, de a pólóm újja soha nem néz körül :lol: .

Erika : Jó ,hogy neked is pozícióban a baba !

szőrtelenítés : 2 napja gondolkodom,hogymivel álljak neki
( borotva, epilátor, gyanta ??? ) , jövő héten doki vizit, meg Apa se nézegessen ilyen bozontosan.
Mindenesetre a szőrtelenítési hadművelet lesz az egyik fő program a hétvégén , legalább 1 órát vett igénybe a múltkor.

Orvosi vizit: betöltött 28.héten volt Uh+ vérvétel , másnap doki. 3 hét múlvára rendelt vissza , tehát jövő héten megint megyek .
Uh most nem lesz , mert a kórházban csak időpontos előjegyzésre csinálják, a vizsgálóban nem láttam gépet, de nem is bánom.
Viszont 4D -re megyek szept. 1 hetében , hogy minden rendben van-e , addig még a beforduláshoz is van ideje.
Köv. vizit 35.-héten, utána elvileg 36. és onnan kéthetente.

Valaki írta a streptococcust. Hüvelyváladékból nézik , nem vérből.

Büngyi: Nagyon klassz a fotel!!!!!
Nálunk helyhiány miatt nem férne el a babaszobában , de a miénket is nagyon szeretem . Tele tettem párnákkal és lábtartója is van , aminek felemelhető a fedele, így használaton kívüli babaholmi rejtekhelyként is használható .

Tegnap Apa hulla volt estére , mert megint bringával ment dolgozni a dög melegben, ezért leszavazta a Kikát , de cserébe holnap elvisz bevásárló körútra.
Igaz,hogy 1-ig dolgozik, de reggel bemegyek vele a patikába és így nem kell itthon ülni egyedül.
Odabent összeszedem az összes babázós dolgot , kencét, meg mindent , mert nem akarok várni októberig, mire felírja a gyerekorvos .

Most megyek húslevest főzni, és lehet,hogy megint lesz Missi +féle pogi is :wink:

Kép
sheepy

Igen, Bogyó, olyan, mint egy hintaszék, csak más "technológiával" működik. Nálunk is szűkös a hely, a nappaliba teszem, egy kicsit zsufi lesz, majd lefotózom nektek.

Sheepy! Én úgy tudom, hogy az első receptcsomagot akkor írja fel a gyerekorvos, amikor bejelentkezel hozzá. Ennek a baba megszületése előtt kell megtörténnie, nálunk a védőnő intézi.
Érdemes megvárni, mert jóval olcsóbb, mint ha recept nélkül vennéd, és ez jár! Nem azért fizeted a TB-t, hogy ne használd ki.

büngyike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?