Új privát üzeneted érkezett!

Titi!

De kár,hogy nem tudtam bemenni veletek.Annyira aranyos ez a baba,hogy az valami hihetetlen. :DNagyon szép kisgyerek.És Erzsike már mozog? Nem semmi ilyen komoly tripla hasi műtét után ez nem semmi.Remélem nekem is sikerül meglátogatnom őt.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Köszi Titi.:)

Annyira szépek a képek.
Erzsike gratulálok a picidhez.


Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Mesi,Titi,
Hát, ez a Botond egy tünemény!!! :)
Irígy vagyok hogy már láthattátok!!!!

Eszter,
képzeld a toxikológián egy idős hölgy nagyon segítőkész volt, de nem sokkal lettem okosabb... Annyit tudtam meg, hogy kb 2 óra múlva kezd el kiürülni a szervezetből, de hogy mikorra ürül ki azt nem tudni. Nincsennek rá adatok, hogy mennyire megy át a tejbe, állatkisérleteknél mutattak ki egyes esetekben mérgezést... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Mindenesetre én 2 evést pótoltam neki tápszerrel és a reggeli evést már ciciből kapta.
Sajnos ma éjszaka ugyanezt megismételtük, pedig tegnap kifejezetten odafigyeltem, hogy mit eszek. Fél óra szenvedés, járkálás után sírva mentem Karcsihoz, hogy adjon gyógyszert, mert nem bírom. A legrosszabb az egészben, hogy látom Livin, hogy megzavarja, hogy tápszert kap, és nem cicizhet. Nem ugyanaz neki, nincs bújcsi és cucókázás... :(
De ettől még egy tündér baba ugyanúgy, csak kicsit nyekergősebb hajnalban, az első éjszakai ébredése után. De akkor se sír, csak nyög, meg nyekereg :lol: IMÁDOM!

Sziszike,
sajnos nem a hasam vagy a méhem fáj éjszaka, hanem a gyomorszájam. Karcsim szerint fekély tüneteket produkálok. :(
Holnap valahogy megpróbálok időpontot kérni a Gasztroenterológiára. Remélem megértőek lesznek és figyelembe veszik hogy szoptatok, és nem 1 hónap múlvára kapok majd időpontot!!!

Mesi,
neked hogy szokott fájni a gyomrod???

...már előre félek az éjszakától... :( Ráadásul ma egyedül leszünk Livimmel, mert apa dolgozik, Vivim meg apukáméknál alszik.

pusz,
Ági
csné
 
 

 
 

Ági!
Nekem naponta kb fél órát fáj a gyomrom, de akkor nagyon. Aztán elmúlik, és utána egész nap semmi. Teljesen változó, hogy mikor jön rá, de az tuti, hogy a gyomrom.
A szomszédasszonyom szerint én is fekélyes tüneteket produkálok, anyukám meg azt mondta, hogy lehet, hogy a műtét miatt a beleim átrendeződtek, és ahogy mozognak, most nyomják a gyomrom, vagy valamimet és az fáj. Ez akkor akár életem végéig is eltarthat.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok lányok!

Látom, mindenki el van havazódva, hogy nem nagyon jöttök. Sajnos én sem tudtam jönni nagyon hétvégén, most meg már nagyüzemben dolgozom.

Mesikém, nagy élmény volt számomra látni a kicsi Ágikát! Annyira édes pici lányka!!! És olyan szép!!! Egyáltalán nem olyan komor az arcocskája, mint a képeken!!!
Zsoltika meg szép nagyfiú!
Lányok, ha látnátok, tejföl szőke hajacskája van!!! :)

Évikém, hogy sikerült a lagzi? Jösz majd remélem, mesélni! Jó időtök volt? Sokat gondoltam rá, szombatonként, ha esik az eső, sokszor eszembe jutnak a lakodalmasok, sajnálom őket nagyon.
Csak mert itt elég ramaty idő volt délelőtt...

Ági, sikerült időpontot kérni a gastroenterológiára? Szegénykém, szar lehet nagyon ez a gyomorfájdalom! És így szoptatás mellett... remélem, hamar el tudsz menni, de addig is jó lenne utánajárni, tényleg gondot okozhat-e a gyógyszer a picinek. Talán nyugodtabb volnál. Nem tudod a gyerekorvost vagy a körzetit megkérdezni? Hátha utána tudnak járni.

Jucikám, ha este még benézel... ezek szerint akkor nyílt út van Horvátországba? Tudtok menni? Megjött a pénzetek?
:) Ari vagy a ruhácskákat illetően! Szeptemberben vagy októberben mindenképp elnézek majd hozzátok, és elhoznám őket, a bundazsákot folyton csak ecsetelem mindenkinek, hogy bibibi, én kapoooook!!! :)
Dudit meg legalább látnám már végre, olyan nagy lány lehet!

Lányok, nem tudom, ne találjunk ki esetleg valamit az őszre? Esetleg egy talit nálunk? Amíg kint lehet lenni a kertben... Na, meglátjuk, milyen őszünk lesz, és ki hogy fog ráérni. Hátha össze tudjuk hozni!

Megyek, képzeljétek, van gépem, az exem megcsináltam, már pénteken hozta is készen! :)

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,
csak gyors bekukk... :D

Titi, Eszter,
akkor jöttök szerdán???

Éva,
nagyon köszönöm az sms-t, Karcsim reggel már hozott is nekem Rennie-t!!!

Egyenlőre semmit nem sikerült intéznem. Még az is kérdés, hogy időpont nélkül a körzeti fogad-e délután...???!!!

Puszi,
majd jövök.
Ági
csné
 
 


Igen Ági, mindenképp megyünk!

Annyi, hogy 14.30-ra van időpontom szívultrahangra, és csak utána tudok menni. Eszterrel valahol összefutunk, és együtt megyünk. Nem lesz késő Neked úgy 16.00 körül?

Majd egy címet dobj át kérlek priviben, vagy sms-ben!

Szinte biztos voltam benne, hogy Éva jelentkezni fog Nálad, annyira segítőkész, ha valami gond van, ő rögtön ott terem online! Ezek szerint Rennie-t lehet bevenni?! És segít?

Köszike!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Sikerült gép elé kerülnőm. :)
Itt vagyunk anyáéknál az idő nem túl jó.
A hétvége jól telt. Voltunk a triatlon világkupán Tiszaújvárosba, a gyerekek nagyon élvezték. Persze főleg az ugrálóvárat és a gyerekjátszó részeket. Dávid még lovagolt is.

Verzsike
Nagyon gyönyörű ez a fiú, és hatalmas nagy.
Írtó ügyes vagy, hogy már ilyen hamar mászkálsz. Bár azt mondják minnél többet mozog az ember annál hamarabb gyógyul és sokkal kevésbé fáj. Lehet benne valami az én tapasztalataim alapján.

Ági
Jaj nagyon szar lehet ez a gyomorfájás.
Remélem hamar kapsz időpontot.
A gyógyszer melletti szopiról pedig kérdezz meg egy szopis tanácsadót, ha ő nem tudja pontosan akkor ad egy telefonszámot ahol megondják. Nekem így volt amikor nem tudtam mikor lehet szoptatni a gyógyi után.

Mesi
Hogy vagytok van már egy kis rendszer a napjaitokban?
Pakolászol már?

Virág
Hol vagy megint nagyon eltüntél?

Juci
Lehet, hogy már nem olvasol, de azért én nagyon jó utat kívánok nektek érezzétek jól magatokat!
Várunk haza a szép képekkel és a beszámolóval.

Titi
Hát úgy látom te vagy az egyetlen közöttünk aki szinte mindenkivel találkozott már személyesen .
Én benne vagyok egy őszi taliban, remélem össze tudjuk hozni.

Sziszi
Nem csodálom, hogy nem tudtok mit kezdeni a kerítésekkel, biztosan nagyon eláztak.
Nálunk is nagy eső volt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, de jó, hogy anyukádéktól is gép elé kerültél!

Na, és végre arra is elért az eső?! Anyukámékkal beszéltem tegnap, ők Olaszliszkán vannak, és még mindig nem ért oda az eső. Pedig már nagyon várja apukám is, a növények nagyon hiányolják a vizet.

Na, akkor a gyerekek biztos nagyon élvezték a napot Tiszaújvárosban! Szeretem azt a várost, keresztanyámék laknak ott. Kicsi, de mégis olyan hangulatos és tiszta, nem?

Bizony, én már nagyjából mindenkivel találkoztam. Csak azt sajnálom, hogy ellátogatni nem tudtam eddig csak Kodához és Rimarhoz. Úgy szerettem volna mindenkihez eljutni, de egyszerűen nem jött össze.

Na, akkor a szeptemberi talit mindenképp megbeszéljük!

További jó pihit anyukádéknál!!!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt lányok!

Hol van mindenki?!

Jucikám, aranyos vagy, hogy benéztél elköszönni, örülök neki, hogy el tudtok utazni!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Lányok, én meg nagyon szenvedek! Vagyis talán csak a félelem nagyobb bennem, de fájdogál a hasam! A derekamból érzem... nem olyan görcsös, de fáj. Gyorsan be is vettem a reggeli Magnerotot, hál' Istennek, nem is keményedik már jó régóta.
Csak azért izgulok. Holnap szívultrahang, és utána fel is hívom a dokimat, lassan mennék hozzá a kötelező 28-30 hetes UH-ra. Még meglátom, hogy leszek holnap, de az tuti, hogy veszek ki egy nap szabit.

Ági, egyelőre a terv mindenképp az, hogy utána megyünk hozzád. Ha szarabbul lennék, akkor muszáj leszek kihagyni, de bízom benne, hogy nem lesz semmi gond! Mást nem tehetek, minthogy imádkozom a picimért.

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, hahóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Hiányoztok!!!

Ági, nagyon várom a címeteket!!!

Én hál' Istennek jobban vagyok, már nem fáj a pocim! És voltam megbeszélésen a főnökasszonyommal, a helyzet a következő.

Augusztus végéig dolgozom 8 árában, szeptember 3-tól 14-ig pedig 4 órában. Ezalatt kiveszem az 5 nap szabimat, 17-től 2 hét betegszabin leszek, és így október elején még majdnem teljes fizut fogok kapni! Úgyhogy most szeptember 17-től kell a dokitól papírt kérnem. Októberben pedig már táppénzen leszek.
Valahogy rémesen hasonlít a helyzet a tavalyihoz, amikor is szeptember 15-tel terveztem elmenni betegállományba. Remélem, ez megint csak a véletlen műve, és a sors nem ismétli önmagát.

Igyekszem kibírni még ezt az 1 hónapot, és utána már csak élvezni majd az otthonlétet. (Feltéve, ha nem szülünk meg hamarabb, ahogy azt gondolom.)

Na megyek, kerítek valami harapnivalót.

Jól elbeszélgetek magammal. :wink:

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Jucim,
jó pihenést nektek!!!

Titi,
tökéletes nekem a délután 4 óra!!! Várlak titeket, remélem nem fog fájni a pocid!!
Küldöm a címemet priviben! :)
csné
 
 


Lányok,
azt akartam kérdezni, hogy kinek van tapasztalata bébiőrrel kapcsolatban???
Vissza szeretnék költözni a saját ágyamba, de azt csak bébiőr mellett tenném,
viszont nem tudom, hogy milyet vegyek, mennyire jók ezek?!
Találtam egy szupit, jó árban, csak nem tudom, hogy mennyire használható is...

http://www.arzuhanas.com/Nagy%20m%E1rk% ... rt940.html
csné
 
 


Eszter,
te hogy vagy? Javul a helyzet??
csné
 
 


Ma vagyunk 3 hetesek!!!
Kép
csné
 
 


Áááááááááágiiiiiiii!!!

De ééééééééédes!!! Nagyon szééééééééép!!! :)

A címed akkor megnézem priviben, és holnap megyünk!!!

Én vettem használtam a kolleganőtől egy Philips bébiőrt, és ha gondolod, erre a 3 hónapra nagyon szívesen kölcsönadom. Nem tudom, utána is akarod-e használni.
Gondold át, mert ha szeretnéd, holnap elviszem, nagyon-nagyon szívesen!!!

KépKép
titi_27
 
 


Ja, és gratulálok a 3 héthez!!! Hogy repül az idő!!!

KépKép
titi_27
 
 


Na, látom, megint csak egyedül vagyok. :(

Hoztam Nektek egy kis meglepi fotót... tegnap készült.

Hinnétek, hogy még csak 27 hetesek vagyunk?! Mekkora lesz a végére a pocim?!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi,
örülök, hogy hívtál :)
Nagyon-nagyon édes a pocakod!!! Nem semmi nagy! :) Éééés holnap láthatom! :D
Köszi a bébiőrt előre is!

Úgy látszik, ma tényleg csak mi vagyunk gépközelben... :roll:
csné
 
 


Lányok!

Éva kórházban van Balázskával.Sajnos egyenlőre nem tudok semmi többet,csak hogy már tegnap is lázas volt,de akkor még nem volt semmi más,viszont most nagyon magas láza van és mivel volt már lázgörcse így benntartották szegényt. :cry:

Titi,Ági!

Holnap randizunk. :wink:

Lányok,nekem is nagyon sokat fáj a hasam és úgy be vagyok mindíg tojva.Viszont ma voltam 4D-n és kisfiam lesz,mindene a helyén. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Titi
Jaj nagyon édes a pocakod. Hidd el ebben az időszakban sokkal nagyobbnak látszik a pocak mint később. Nyugi nem lesz hatalmas majd meglátod.
Úgy látom nem sikerül eljönnöd a melóhelyről úgy ahogy eltervezted. Sajnálom. Fogod bírni ezt a hajtást még egy hónapig? Már így is elég sokat keményedik a pocakod, vigyázz magadra és tényleg csak a legszükségesebb dolgokat csináld meg.

Ági
Én használtam a bébiőrt első perctől fogva ahogy hazahoztuk Áront a kórházból. Tényleg minden hangot jelez, ha nyitva volt az ablak akkor még az autók zaját is továbbította. Nekem valami noname van így ez a szupi szerkentyű amit te belinkeltél biztosan megéri.

Eszter
Hogy vagy? Tudsz már úgy enni, hogy benned is marad valami?
Jaj kisfiú lesz a pocaklakó. Nagyon gratulálok és üdvözöllek a tiszta fiús a anyukák között. :D
A párod mit szólt hozzá, ő is veled volt az UH-on?

Juci
Bár már nem olvasod de nagyon jó pihenést kívánok nektek? Érezzétek jól magatokat!
Várunk vissza.

Éva
Jaj szegénykém jobbulást a fiadnak. Remélem semmi komoly baj nincs csak elővigyázatosságból tartották bent Balázst a kórházban.

Mi élvezzük az ittlétet. Szegény anyukám nem győz minket körülugrálni.
Kicsi Áron tiszta életveszély, mindenre fölmászik mindent leszed amit elér utánna jól megkóstolja, persze esik is jó nagyokat.
A kutyakajás tál a legizgalmasabb abból folyamatosan kidobálja a száraztápot és kapkodhatjuk össze, néha a szájába is bekerül sajnos nem tudunk elég gyorsak lenni.
Dávid már mindent amit lehet feltúrt, kikapált az új gyerek kertészkészlettel. Az esti viráglocsolás a sláger persze rá is kerül bőven.

Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Na végre tudok jönni. Valami gond volt a beállítással, és olvasni azt tudtalak titeket, de írni nem. Mikor belépni akartam, akkor mindig letíltott. Valami rossz HTML formátumról zagyvált. Ma reggelre viszont jó lett, bár lehet a párom csinálta meg, mert este nagyon panaszkodtam neki.

Titi!
Már akartalak hívni, de persze a mobilom nem tudtam megcsinálni,így a számod sincs meg. Persze itthon mindenkinek 30-as van, csak nekem 20-as. Reeélem ma eljutok a szüleimhez, és akkor megpróbálom megnézni a számod, de ha olvasol ma, és elküldött még délelőtt, akkor felhívlak a vezetékesen.
A végén még megszerzel minden babacucott nekem!!

Bufo!
Látod milyen jó a kertes ház. Izgulhat az ember állandóan. Képeket is csinálsz nekünk megint. Biztos nagyon élvezik a srácok. Tudsz pihenni azért valamit?

Jucikám!
Már biztos élvezitek a tengert. Jó utat így utólag. Persze nem tudtam írni, de igen Brevi babakocsink van. Még akkor vettük, mikor a Rezi 8 hónapos volt. Akkor még volt Megatoys, és ott, de szerintem a Brendonban is láttam. Majd mesélek róla, ha hazajöttetek.

Anubias!
Mi van veled? Nem írtad, hogy tudsz-e már enni.
Gratulálok a kis kukishoz, de azért ebből még lány is lehet szerintem, mert ilyen korán még nem biztos. :lol:
Az Éva hívott telefonon? Akkor te se tudsz semmi mást, csak, hogy lázas?

Erzsike mikor jöhet haza a kórházból? Tudja valaki?

Na rohanok, mert odaég a kaja, de még benézek.

Puszo:GYöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Bufo!

De jó lehet anyukádéknál.Szuper,hogy a fiúk is ilyen jól érzik magukat.A kutyatál miatt ne aggódj,Bálint anno a száraz macsekkaját analizálta,kóstolgatta,persze én sem hagytam,de néha későn értem ode és nem lett gond.Sajnos az emésztésem továbbra is padlón. :cry:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ja a lényeget elfelejtettem.
Hétfő délután bedobtak hozzánk két kiscicát. Persze a REzi nagyon megörült neki, így most már nálunk laknak. Bár most még csak karton dobozban alszanak éjszaka, de úgy néz ki, hogy már nem mennek el.
Az egyik sokat nyávog, főleg mikor nem látja a testvérét, ezért egész nap rohangálok a macskákhoz, és nézem őket.
Amúgy nagyon édesek!

Titi!
Rögtön te jutottál eszembe, mert nagyon sajnáltam a kis cicusodat. Nekem idáig mindig kutyáim voltak, de anyósoméknak (a szomszédban) is két cicájuk van. Napközben (mivel mi vagyunk itthon), sokat vannak itt.
Úgyhogy most cicázgatok is, de azért jövök még.

Kép

Kép
oné
 
 


Lányok hozom a híreket!

Ági az éjjel rosszul lett.Epeköveket találtak nála.Műteni fogják szegényt,de még nem tudok többet,vele nem tudtam még beszélni,most is vizsgálják.

Éváék is bent vannak a Madarászban,Balázska szerencsére jobban van,úgy néz ki a cicától kapott el valamit vidéken,de mivel a mandulája is tüszűs így antibiotikumot kap és a magas láz miatt van bent,mert már volt szegénykémnbek a múltkor lázgörcse.

Én is ramatsul vagyok,az emésztésem összeomlóban,lehet,hogy valamilyen fekélyem van.

Lányok valaki jöjjön már valami jó hírrel is. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok lányok!

Na, végül csak kivettem mára egy szabit, tegnap már minden bajom volt bent a sok járkálástól.
Most főzök, Dani fél 1-re jön ebédelni, akkor megkapom az autót, és indulok UH-ra.

Gyöngyi, de ari vagy! Látod, én meg simán elfelejtettem válaszolni meg reagálni a telefonodra... sajnálom, hogy rossz a telefonod, bizony Neked is küldtem sms-t Erzsikéékről, de csak azt írta ki, hogy nem érkezett meg. Más számodat meg nem tudom.
A számom: 30/9897-931, vagy az itthoni: 1/280-8281. Ezek szerint tényleg el akarod adni a dolgaitokat? Én már annyit gondolkodtam rajta, nem szeretném, hogy megbánnád, ha aztán mégis jön a harmadik baba... na de ezt majd akkor telefonon megbeszéljük!
Örülök, hogy rendbe jött a géped, és újra itt vagy közöttünk!
A kiscicák miatt irigykedem! De édesek lehetnek! Hát, bizony, nagyon hozzátok fognak ám nőni, ha ilyen piciként kerültek hozzátok. Gondolom, a gyerekek mennyire élvezik majd. A Sárát azért ne nagyon engedd hozzájuk, tudod, ez a macska terjesztette betegség. Vagy érdemes megkérdezni a gyerekorvost, lehet, hogy csak én képzelődöm, hogy félteni kell a kicsiket a cicától.

Bufo, de jó, hogy anyukádéktól is tudsz netezni! És hogy a fiúk ilyen jól érzik magukat! Szuper!
Áronka hihetetlen lehet, hogy így pakolja a kutyakaját! Marci meg a kertészkészletével! :) Biztos nagyon élvezik.
A férjed is veletek van? Vagy ő dolgozik? Mikor jösz haza?

A munkát igyekszem kibírni, próbálok többet pihenni itthon esténként, már ritkábban főzök pl. Muszáj este megpihennem, mert néha már nagyon nehéz.

Eszter, látom, nem írtad meg a lányoknak, vagy csak én vagyok bamba?!
Hogy Ági szegény nagyon szenved a gyomrával, éjszaka ki is hívták hozzá az ügyeletet, és most bent vannak a kórházban, hátha végre csinál is velük valaki valamit.
Nem tudom, ma mentünk volna hozzájuk, viszont ha ilyen szarul lesz, nem biztos, hogy szegényt zavarnunk kellene. Nagyon sajnálnám, hogyha nem sikerülne kimenni hozzájuk. :(
Dehát ahogy mondani szokás... Ember tervez, Isten végez.
Reméljük, hogy végre kiderítik, szegénykének mi baja van, mert így írta is sms-ben, hogy szopiztatni sem nagyon fog tudni a sok gyógyszertől. :(

Na megyek, befejezem a milánóit.

KépKép
titi_27
 
 


Jézusom, epekőőőőőőőőő?! Atyaég Eszter!!! Gondolom, bent tartják szegényt, ugye?

Évának én is írtam este sms-t, szegénykém, nagyon aggódhat. Remélem, már jobban van Balázska.

Na hallod, Neked is jól kijutott ezzel az emésztéssel! Istenem, jöhetne már a sok jó hír is lányok!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Vagyok, élek! :roll: :lol:
A kórházban rendesek voltak velünk, a doki szinte csak rámnézett és azt mondta epekövem van. :D Ezt késöbb az uh is megerősítette.
Szerencsére nem a vezetékben van, hanem a hólyagban és sok kicsi.
Műteni kell mindenképp, de a doki szerint ráér...
Hát, szerintem meg nem!!!! Túl szeretnék lenni rajta minél hamarabb, hogy beálljon végre a szopizásunk!
Holnap 10-re megyek vissza a sebészhez, akivel megbeszélem a műtét időpontját! Nem akarom húzni, meddig görcsölgetek még igy vele, meddig virrasztunk éjszaka???
Most 2 ampulla nospát belém döftek, amitől elméletileg holnapig nem görcsölök és etethetem is a babucát!

Lányok,
Karcsi az éjszaka az ügyeletes orvost majdnem megverte! :oops: :roll: :lol: Ez semmit nem csinált velem, csak megmérte mind a két kezemen (!) a vérnyomást, meg meghallgatott, aztán adott egy valag fájdalomcsillapítót... Ja, és mielőtt elment még csinált egy ekg-t is, "ha már itt van" címszóval.
Rettenetes volt. Még az injekciót se tudta beadni vénába, 2 helyen is próbálkozott és utána úgy döntött inkább izomba adja. :evil:

Szegény Éva, neki is mindig van valami... :( Reméljük hamar rendbejönnek!!!

Titi, Eszter,
Gyertek délután, max a sok injekciótól, meg a nem alvástól kicsit nehézkesebben beszélek :roll: :lol:

Pusza
csné
 
 


Ági!

Csak gyorsan neked!

Nem tudom, emlékszel-e, de mikor Zsoltival terhes voltam a 8.hónapban nekem is epekövem lett. 3 hónapos volt Zsolti amikor megműtöttek. Ha kell a dokim telcsiszáma, szólj, mert csak 24 órát voltam a kórházban, aztán hazaengedtek a babához. És csak ez a 24 óra maradt ki a szoptatásból.
Szóval, ha kell az elérhetősége, szólj!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Látom engem teljesen elfelejtettetek, pedig ÉN leszek a következő.
Bocsi Titi.

Gratulálok az új kis jövevényekhez nagyon édesek.

Nálunk is voltak vannak problémák talán azon próbálok túlleni. Kezdődött a kenettel, ami nem lett jó így gyógyszert kellett szednem, nehogy korábban megszülessen a kicsi, akinek még mindig nem dőlt el a neve.
Aztán folytatódott a 9,3-as cukor eredménnyel, ami után 8,8 lett, így diétára fogtam, amivel éhezünk, de még örülhetek, hogy nem kellett befeküdni a kórházba, vagy nem kellett inzulin.
Így itthon vagyok, már teljesen összepakolva, mert nem tudom, hogy lesz a későbbiekben. Jövő héten megyek UH-ra aztán kezdődik az NST.
A nagyfiam iskolás lesz, az is egy vagyon volt, de neki is megvettem mindent megvettem, nehogy apára háruljon minden itt az utolsó hetekben, ha véletlenül mégis kórház lenne a vége.

Egyenlőre semmi jót nem tudtam mondani, bár azonkívül minden rendben szépen növögetünk 3 kg-t híztam eddig,a mi a dokim szerint szuper, dobok is egy képet magamról 1-2 hete készült.

Reméljük a hátralevő 5 hetet már kihúzzuk valahogy.
Egyenlőre ennyi.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


A képet most próbálom kicsinyíteni, remélem sikerül. Kép Kép

A babáról még mindig nem tudok feltenni, mert nem jpg-s.

Ezek a képek készültek utoljára rólam.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok :)

Nem, még nem itthonról írok, hanem Veszprémből. Csak gyorsan beköszönök Nektek, mert már nagyon hiányoztok. Visszaolvasni sajna nincs időm :( De otthonról pótolok mindent. Péntek este megyünk.
Amúgy az idő szuper, Marci igen eleven :lol: Bence is nagyon édes, egy szava sincs.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Mesi,
köszi, az a doki aki ma megnézett, az is azt mondta, hogy 1 napra kellene befeküdnöm... Holnap kiderül.
Téged hogy műtöttek? Nem vágtak ugye? És érzéstelenítettek vagy altattak?

Titi, Eszter,
ANNYIRA ÖRÜLÖK, HOGY ITT VOLTATOK! ÉS SZÉPEK VAGYTOK MIND A KETTEN (vagyis 4-en :D).
Milyen fura, hogy már a végén nagyon nehéz volt pocakosan, de azért most irigykedek, mert annyira jól áll nektek a poci!!! :)
csné
 
 


Titi,
köszi mégegyszer a bébiőrt!!!! Karcsi boldog tőle, hogy ma végre vele alszok! :roll: :lol:
csné
 
 


Ági!
Laparoszkópiás a műtét, 4 kicsi vágás:1 a köldök alatt, 2 a jobb oldalon, és egy has közepén. De egyik sem feltűnő.
Ezt a műtétet sajnos altatásban kell csinálni, mert olyan fönt (mármint az epénél) nem lehet érzésteleníteni, mert akkor a légzésed is leállna...

Egyébként a sok kicsi kő veszélyesebb, mint az egy nagy, mert ezek bármikor eldugíthatják az epevezetéket. Nekem is emiatt kellett sürgősen kivenni. A doki is mondta a műtét után, hogy nagy szerencsém volt, mert az egyik kicsi kő már kezdett beékelődni az epevezetékbe.

De a műtétig is tartsd be az epebetegek diétáját, attól némileg javul a helyzet.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Ági!
Drukkolok, hogy a holnap jó hírekkel gyere. Remélem hamar túl leszel mindenen, és hamar hazaengednek.
Tudom, most nagyon izgulsz a szoptatás miatt. Én is tiszta ideg voltam amikor a fogam miatt annyi gyógyszert beszedtem, ráadásul, akkor még tápszerem sem volt itthon. Én felhívtam a gyerekorvost, és a háziorvosom is (szerencsére mindekettővel baráti viszonyban vagyunk), és kikértem a véleményüket. Mindegyik azt mondta, hogy szoptassak nyugodtan.
Persze a műtét az más, de ha fejed majd a tejet, akkor szerintem nem lesz gond. Lehet, hogy a műtét utáni pár nap nehézkes lesz, de biztos megoldjátok. Livike nagyon ügyes baba.
Én állandóan fejtem, persze mindig be is gyulladt,de akkor voltam nyugodt, ha a szopi után is maradt még tejem.
A védőnő is mindig azt mondta, hogy a tej nem egyik napról a másikra tűnik el.
Na nem untattlak tovább, csak annyira tudom most min mehetsz át, és szeretnélek egy kicsit megnyugtatni.

Koda!
Várunk vissza az élménybeszámolóval. Jó idő fogtatok ki, és biztos a gyerekek is nagyon élvezik

Péknéanita!
Nem felejtettünk el, csak ritkán jössz hozzánk. REmélem következőleg nem azzal jössz, hogy megszületett a baba?
Jó nagy már a pocakod. Akkor most diétáznod kell? Hát az szörnyű lehet. Hogy bírod? Ráadásul csak 3 kiló +?

Eszter!
Hogy vagy? Ez a fekély dolog nem igazán kecsektető. Most akkor mit csinálsz? Megint elmész a dokihoz.

Titi!
Igaz beszéltünk telefonon,de annyi mindent akartam még mondani, csak elfeljtettem.
Beszéltük a mellszívot is. Szívesen odaadom ám neked, nem azért mondtam, hogy vegyél újjat, csak az enyém már használt, de azért még tök jól működik. Majd átgondolod, és akkor szólsz.
Ja, és a légzésfigyelőhöz:
1187206867.63.doc

A lényeget nem is írtam még nektek:
Sáránknak is van már foga.

Kép

Kép
oné
 
 


Titi!

Ja, és el is felejtettem megkérdezni, hogy mi volt az Uh-n, meg hogy, hogy vagytok. Remélem most megírod nekünk. Bocsi :oops:

Nem tudom, hogy megbírtad-e nyitni a fájt. A lényeg, hogy van beleépítve éjjeli lámpa, és hőmérő is. Na meg a kép, hogy hogy néz ki.
Majd még eszembejutnak dolgok,de ma olyan szétszort vagyok.
Képzeljétek, annyit hívtam ma a cicákat, hogy este mikor etettem a Sárát, és szólni akartam neki, akkor azt mondtam neki, hogy cicc cicc cicca.

Na megyek pihizni, de holnap jövök!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok lányok!

Voltunk Ágiéknál!!! Lányok, Livi egyszerűen tökéletes baba! Csadaszép, jókislány!!!
Ági Karcsija meg egyszerűen szuper apuka! Kár, hogy nem csináltunk fényképet, de sajnos rohanni kellett, így csak kb 1 órát voltunk nálunk, ami úgy elszaladt.

Ági, holnap csak ügyesen, sokat fogok Rád gondolni!

Gyöngyi, nem látom a file-t. E-mailt küldtél? Vagy privit? Mert nem kaptam meg. Tegnap Ágitól sem. :(

Inkább mailt küldj ha tudsz kérlek: lehner.krisztina@freemail.hu

Aranyos vagy, én is akartam ám mondani Neked annyi mindent, aztán persze, mindig elfelejtem.

Igen, az UH-n minden rendben volt, igaz, csak a szivecskéjét nézték, de azzal minden ok! Utána összefutottam a dokimmal is, aki megvizsgált, hál' Istennek teljesen zárva vagyok odalent! Tüneményes, még így váratlanul is fogadott!!! :)

Gyöngyikém, akkor én így had köszönjem meg a ruhákat még egyszer, Ágitól ma hoztam el a nagy pocakos nacijaid! Ígérem, vigyázok rájuk. A többiről is mindig Te jutsz eszembe! :)

Megyek én is aludni, holnap munka sajnos...

Holnap igyekszem jönni reagálni a mai hozzászólásokra!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk végre miis.:)

Intézem a házzal kapcsolatos dolgokat, szeretnénk átrakatni az órákat hozzánk, mert a építtető mindet egy kertbe rakta, amit persze a tulaj lekerített.
Most se ránézni, se, ha gond van csinálni nem tudunk.

Csak a víznél 30+akna.:(

Gratulálok a pocikhoz! Nagyon szép kismamák vagytok.
Ági a picurról is nagyon tetszik a kép.

Ágiék után jöhetnétek vmikor hozzánk is!!:)
Nekünk bármikor....

Titi: szuper hírek ezek!!
Képed van a kicsi lányról??

puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Ismét innen munkából... :(

Ági, nagyon várom a híreket, remélem, hamar túl leszel az egészen! De látod, Gyöngyi is megnyugtatott a tejcsivel kapcsolatosan, bízzunk benne, hogy tényleg nem fog elapadni emiatt! Nagyon sokat gondolok Rátok!

Gyöngyi, igen, meg tudtam nyitni a file-t, otthon egyszerűen nem láttam. Írok is privit!
Ja, és gratulálok Sára baba fogához!!! De édi lehet!!! Nem teszel fel majd megint újabb fotókat?!

Anita, igen, bevallom, én elfelejtettem, hogy Te szülsz hamarabb, mivel olyan ritkán jösz.
Úgy gondolom, az igazi maghoz az tartozik, aki nap, mint nap itt van köztünk, akivel beszélgetünk, aki néha szól egy-két segítő jó szót a másiknak, egyszerűen aki nélkül az embernek már hiányérzete van.
Ezért is felejtettem el, hogy te vagy előttem. Ne haragudj, de így, hogy néha 2 havonta 1x benézel közénk, halvány lila dunsztunk sincsen, mik a problémáid, hogyan viseled a várandósságot, hogyan készülsz a kis jövevény fogadására.
Minden esetre örülök, hogy jelentkeztél, megtehetnéd gyakrabban is!
Ha mégsem jönnél sűrűbben, kívánok nagyon jó egészséget Nektek, és további problémamentes várandósságot!

Koda, de jó, hogy még így a messziből is bejelentkeztél!!! Tényleg csodás időtök van! A gyerekek igazán élvezhetik! Remélem, készítetek jó sok fotót, amit majd megosztasz velünk!

Sziszi, igen, ismerős ez a sok intéznivaló. De csak szépen mindig mindent sorjában. Tudod, sajnos megvár. Csak nyugisan! 3 gyerkőc mellett igazán ügyesen csinálod!
Képem sajnos nincs a kicsi bébinkről, de nem baj, hisz most nem is ezt tartom a leglényegesebbnek. Talán 3 hét múlva kapok majd a rendes UH-n a dokimtól!

Na megyek, sajnos indul a munka! :(

KépKép
titi_27
 
 


Évikém, meg sem kérdeztem, fejlemények?! Remélem, Balázskát lassan kiengedik makk egészségesen! Te hogy bírod ezt a lelki megpróbáltatást?
De várom már, hogy jelentkezz!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi!
Jönnék hamarabb, csak sajnos nincs sok időm. Annak ellenére, hogy itthon vagyok sokat ingázom a szalon és itthon között.
Az egész nyár úgy telik el, hogy a férjem gyerekei is nálunk vannak szinte mindennap. Szóval 3 gyereket nevelni, rendezni, úgy hogy az enyémnek még iskola kezdés is lesz, és akkor még a 180m2-es családiházat és a hozzátartozó házimunkát nem is említettem, szóval nem leányálom.
Gyakran a gyerekek miatt nem tudok jönni, mert ők ülnek a gép előtt. Szóval lehet, ha a régi munkahelyemen maradtam volna nekem is lenne időm a csevegésre és meg tudnám osztani a problémáimat másokkal.
Ja, és még szülés előtt el szeretnék rendezni mindent, mint pl. a jövőévi esküvői kiállítás megszervezése. Aztán így még nagy pocakkal is sűrűn járunk Pestre nagykerről nagykerre, hogy majd később ne a babával keljen hosszú útra mennünk. Ez oda-vissza nekünk 300 km-t jelent. Nagy hassal ez sem kellemes.
Szóval szívesen jönnék többször. :oops:
Ahogy tudom így is nyomon követem mindenki életét, csak nem mindig sikerül reagálnom.
Nagyon sajnálom, ha csak ennyi telik belőlem.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Gyöngyi!

Igen sajna most diétára fogtak. Ma voltam megint vérvételen, már lassan heti bérletet vehetek, mert minden héten odajárok. Azért reggel én is megnéztem és a 4,6 az jó volt, remélem a kórházba is jó lesz. Majd 31-én kell visszmennem diabetológiára, addig is méregetnem kell a szénhidrátokat és mindent cukormentesen ehetek csak. Sajnos állandóan éhes vagyok.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután hazajöttünk...
Próbáljuk megszokni a hármasban élést, eddig úgy tűnik jól megy.

Remélhetőleg vissza tudok mindent olvasni hamarosan, meg írok is nektek hosszabbat.

Kép

Puszi
verzsike
 
 


Szia Erzsike!!!!!!!!!!!!!!!!

Azta, már tegnap?!

Hogy-hogy?! Nem úgy volt, hogy csak ma vagy holnap?

Kivették a varratokat? Nagyon szar volt?

De jó, hogy újra itt vagy köztünk!!! És ez az édes kislegény!!! Jó volt benneteket látni élőben is!

Eszter, hogy vagy ma?! Tegnap mit mondott a doki? Odaértél időben?

KépKép
titi_27
 
 


Jaj lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy így aggódtatok, de sajna nem tudtunk magunkról hírt adni semmilyen formában épp csak a szülőknek, mert persze a kórházba menetel se ment simán….

Ugye nincs kocsink, mentünk taxival, persze itthon maradt a kiskönyvam, hazaküldték érte a páromat, elég idegesek lehettünk, mert a lakáskulcs az én táskámban maradt a kórházban…
Viszont a telefontöltőről nem felejtkeztem el, csak sajna a régi telefonomét dobtam be idegességemben… Péntek reggelre már mindkettőnk telója hulla volt, így nem tudtam szólni senkinek. Bocsi

Ági! Gyönyörű a nagylány! Nekem tiszta apukája…
Rettenetes ez az epekő, remélem olyan sián megy majd minden mint nálunk…

Eszter! De szupi, hogy kisfiú (nem tudom te örülsz e neki), majd jóókat tud játszani az én kis nagyfiammal.

Titi! Tök jó, hogy végre rendesen megbeszéltétek a munkát a főnököddel, szerintem zavarhatott téged a bizonytalanság is. Már csak egy kicsit kell kihúznod teljes munkaidőben, kitartás…

Juci! Jó nyaralást nektek, remélem jobb lesz, miknt Esztergomban…

Éva! Jobbulást Balázskának, remélem nincs nagy baj.

Zsuzsa! Örülök, hogy jól érzitek magatokat, tök jó, ha a nagyi ott van, kertes ház, meg minden. A gyerkőcök majd haza se akarnak jönni.

Koda! Továbbra is érezzétek jól magatokat! Nagyon szépen köszönjük a ruhácskákat, Titi behozta nekünk a kórházba.

A dokik szerint túl jól vagyok, erős a szervezetem és könnyen vette az akadályokat. A főorvos már kedden haza akart küldeni, de a dokim azt mondta csak szerdán, akkor nem kell visszamenni varratszedésre, ami most nekünk nagyon is jól jött.

A bébike már 2 órája alszik apával, hagynak engem gépezni, pedig nekem is inkább aludni kellene egy kicsit. De nem merek lefeküdni, mert babó akkor úgyis felébred…

PUSZI
verzsike
 
 


Sziasztok!

Verzsike! Csoda szép a kisfiad, nagyon nagy gratula! Még egyszer Sok-Sok Boldogságot!!!!

Titi! Azta mekkora pocakod van! Nagyon szép! Nekem szüléskor volt ekkora.

Eszter! Gratulálok, hogy kisfiad lesz! Remélem hamar megoldódnak a problémáid. Vigyázz nagyomn magatokra!

Kismamik! Próbáljatok meg sokat pihenni!!!

Sok-sok puszi!
Vendég
 


Sziasztok!

Erzsike: nagyon helyes a kisfiad, de jó, hogy már otthon vagytok.
Hogy vagy te? A varratok fájnak, nagyon?
Gondolunk rátok.

Eszter: mi van veled?? Fekélyed van tényleg? Voltál vele dokinál?

Titi: most nézem már 28hetes vagy..nagyon szalad az idő, mire észbe kapsz már teis babázol..bár neked biztos hosszabbnak tűnik ez az idő...vigyázz magadra.

Juci: kellemes Pihenést, majd kérünk ám képeket is.:)

Ági: mi van veletek?
Epekő mekkora? Mikor kell befeküdnöd?

Anita: hogy vagy? 300km ? remélem minden rendben fog menni, azért várjuk a híreket rólatok, s kitartást a gyerekekhez..tudom, milyen.:)
36hetes vagy? Már nincs sok hátra. Hajrá.

Olyan jó, hogy idénis ennyi kisbaba születik, gratulálok minden anyucinak és leendő anyucinak /persze kisbabának.

Megy valaki tüzijátékot nézni?
Ki mit csinál a 3 napban.

Képzeljétek hugom is terhes.:) Ma jön át hozzám, s mivel kívánós főzök neki..sóskát főtt krumplival és husival.
Kukoricát...ere vágyik már pár napja, s én meg igyekszem teljesíteni, de ez titok még.:)

Szeptemberben tali nálunk? Kinek mikor lenne jó?
Mi legyen a menü?

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Jajj lányok,csak gyorsan jövök annyira gyenge vagyok.Tegnap kisebb kálvária után rátaláltam álmaim gasztroenteorológusára.Nos elég nehéz dolga van velem,mert ugye terhesen szinte semmit nem vizsgálhat és nem is kezelhet igazán,de nagyon igyekszik.Felírt egy gyógyszert,ami gyomor és nyombélfekélyre van és már az első szemtől éreztem vaáltozást,de sajnos nem merem szedni,mert felhívtam a toxikológiát és a nőgyógyimat és azt mondták 1 az egybe átjut a palcentán,de az én állapotom miatt meg javasolnák.Hát én soha többé nem veszem be.Biztosan értitek.Kaptam speckó gyógytápszert,amitől hízni fogok és persze nagyon nagy dózisú vasat.És marad a pihenés,meg a diéta.Nem semmi miket ehetek,majd írok róla kész vicc. :lol:

Erzsike!

Gratulálok mégegyszer és szuper,hogy ilyen stramm vagy.Gyönyörű a fiad.Én is nagyon örülök,hogy fiam lesz,most tényleg nem vártam semmit,csak hogy egészséges kisbaba legyen.

Sziszike!

Én nagyon örülnék a szeptemberi talinak.Főzni meg ne főzz nekünk,majd mindenki visz valamit és így tuti bőséges sokféle hami lesz és te sem kell,hogy annyit készülődj.

Krisztinka!

Köszönöm a gratulációt én is továbbra is drukkolok neked és kivánom,hogy siker koronázza a kitartásod és a türelmedet. :wink:

Jajj majd ma még írok mindenkinek,csak le kell dőlnöm picit,mert ma már kora reggel megjártam a kórházat,most nézik meg van e vér a székletembe.Remélem nem lesz. :roll: :cry: Amúgy közben rámtört az allergia valami brutális formában.Olyan nehéz lányok,el sem hiszem.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Köszi Sziszike. Jól vagyok viszonylag. Ettől a fene diétától állandó éhségérzetem van, de azért tartom magam. A 35. hetet kezdem holnap, mivel 1 hét csúszásom van a szurik miatt. Így igazából még 5 hét van vissza. Szeptember 23-ra vagyok kiírva. A gyereke miatt pedig már valahogy kibírom ezt a 2 hetet, aztán már kezdődik a suli, nyugodtabb lesz a délelőtt, talán még pihenni is tudok.

Nálunk is lesz tüzijáték 20-án, így nem megyünk sehová. Ja, és a mi városrészünkben vasárnap lesz búcsú. A férjem és a sógornőm szervezkedik. Már a színpad áll és már a ringlisesek is itt vannak.
Most beszéltük meg éppen a búcsúi menüt az anyósommal. Szegény délelőtt teljesen kiakadt a gyerekekre, míg én lementem a szalonba, szegény sírógörcsöt kapott olyan rosszak voltak. Hazajöttem, most kénytelenek tanulni.Muszáj őket megfogni valahogy.

Eszter: Sajnos az én allergiám is előjött, nem elég a cukor, még ez is. Próbálok csak ittbent lenni, de azért itt is egyfolytában folyik az orrom. De amíg aludni tudok tőle, addig nincs akkora baj. Vigyázz magatokra.

Puszi:
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: