Sziasztok Lányok!
Jó nézni ezt a sok-sok képet, és hát megvallom őszintén, meglehetősen epekedtem is a tegnapi tali miatt. Dehát ez az élet rendje, és örülök, hogy jól éreztétek magatokat Annamamiéknál!
Viki!
Nagy-nagy gratula Nektek is a pocaklakóhoz!!! Tényleg nem semmi, hogy ennyire magadban tudtad tartani, bár megértem az indokaidat, és nagyon rendes tőled, hogy nem akartad pl. Megannt beparáztatni.
Mert hát valljuk be őszintén, Megann szerintem tuti, hogy beparázott volna.
Igaz, Megann???
Barbi!
Nyaralós képek valami fantasztikusak, gyönyörű helyen lehettetek. Érdekes, mert én valahogy soha nem éreztem vonzalmat Horvátország iránt, de ezek a képek meglehetősen megmozgatták a fantáziámat.
A vízeséses képeket csak bámultam (és közben ámultam
), el tudnám képzelni, hogy mi is ott pancsizzunk...
És a fiúk is tök sokat változtak szerintem, Leon megint hatalmasat nőtt.
Te pedig baromi jól nézel ki!!! Hány kiló ugrott le??? Mert nekem úgy tűnik, mintha igencska megfogyatkoztál volna!!!
Ja, és mi a helyzet a GYES-el??? Sikerült anyudnak intézni valamit, vagy továbbra is hülyének néznek???
Thomasanne!
Ti nyaralós képeitek is szuperek, Tomi pedig nagyon helyes fiúcska! Mit fiúcska, pasi!!!
Gergőnek dettó ugyanilyen sapija van, mint Tominak, csak azzal a különbséggel, hogy nem engedi, hogy a tarkóvédőt "letekerjem" a sapiról, így nálunk csak sima sapiként funkcionál.
Totka!
Örülök, hogy Ti is ennyire jól éreztétek magatokat!
Egész konkrétan hol voltatok?? Van valamilyen internetes elérhetősége? Szívesen megnézném magamnak!
Képeket tessék feldobni!
Ahhoz pedig külön gratulal, hogy ennyi evészet-ivászat közepette nem jöttek vissza a kilók!
Most hol is tartasz egész pontosan? Hány kg-tól sikerült megszabadulni, mióta elkezdted az egészet? És szeded még?
Én ugye múlt hét hétfőn kezdtem, most tartok kb. 2,5 kg-nál. Az elmúlt egy-két napban meg sem mozdult a mérleg, dehát gondolom ez így normális.
Benianyu!
Dani nagyon vagány, megzabálom a fürjeit!! És Te valami fantasztikusan nézel ki! (dehát mikor nem?!
) Szóval tényleg, nem látszik rajtad, hogy túlságosan megviselt volna ez az egész költözősdi!
Megann!
Lénáról már ne is beszéljünk, imádom a kislányt, annnyira széééééééééép!!!
Írtad, hogy megvettétek Ti is az ágyat. Megkérdezhetem, hogy hol vettétek? És lapra volt szerelve, vagy úgy egy az egyben hoztátok el?
Én Szentendrén akarnám megvenni (ott van jó sok kedvezményünk) ugyanezt az ágyat, dehát nem tudom még egyelőre, hogy milyen formában adják.
Na, mit is akartam még??? NEm tudom, mert mire a végére értem...
PEdig ilyenkor reggel fog a legjobban az agyam.
Érdekes, mióta dolgozom, nagyon szarul alszom.
Eleinte éjjel is fent voltam órákat, ez mostanára megszűnt szerencsére, de pl. rendszerint felkelek reggel 3/4 5-kor, mikor Robi elmegy. És nem tudok tovább aludni.
PEdig bőven ráérnék 6-kor kelni.
Hát "röviden" ennyi. Holnap végre megyünk Gergőért, majd csak hétfőn kapják vissza anyuék. MÁr alig várom, hogy jól megölelgessem, megdögönyözzem.
Na, induluk, összerakom magam, aztán fél 7 felé irány a munka!
Pusszantás nektek!
Évi