Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Én se láttam még előtejet, de nem is hiányzik....nem elég, hogy izzadok mint a ló, még a cicimnél is foltos legyen a ruha :?

marek

Timi! Az a gyümileves igen jól néz ki (a izémet, h "cukros" vagyok!), és a gyerekek édesek, de nem azért, mert a Te lánykád, de nekem Maja teccik a legjobban a bandából! Gyúrmáznak?
Na, mielőtt egy egész oldalt teleírok, írjatok má'!
Jolka, hiányzol a kiegyensúlyozottságoddal!
Ebi, Niki! Mi van már! Nagyon remélem, h legalább olvastok minket! Mer' akkor nincs bajotok! De legalább egy mondat, h mi újság arrafelé!

Kép
ermoni

Móni
na legalább valakinek tetszik a gyümileves is :lol: :lol: :lol: igenis hogy finom és szép is csak felekellett volna kevernem.
Naná,hogy nekem is Maja tetszik a kölkek közül.De tényleg a másik kettő dagi is meg igénytelen is na puff,nagyot szóltam,igaz nem ők tehetnek róla :-(

na Mjaci egyedül cipőt húz(na) kimegyünk az udvarra
és igen gyúrmáznak :-)
Vendég

Egyébként ennek a jó hírnek az örömére elküldtem az uram diabetikus sütit venni..bár ha Andinak nem tudtak Pesten szerezni, akkor én ne is reménykedjek... :?

marek

Timi! Carbonarát Lidl-ben kapható öntetből csináltam! (Egy kis sonka, fokhagyma tuninggal!) De olyan fini lett, h még vagy 3-4 üveggel megyek venni! Tényleg fini, ha valakit érdekel!

Kép
ermoni

Ne mondjatok már ilyeneket...éhenhalok!!! Mi a franc legyen a vacsora???? :?

marek

Marek! Tényleg ingadozik a cokrod vagy csak azt írtad, h leesett a cukrod? Remélem a férj szerez sütit! Hajrá!
Andi! Verda? Fotó? Amint lobogó hajjal fittipaldiként (fogalmam sincs hogy írják :oops: , meg hogy tudjátok-e ki az? :roll: :lol: ) nyomod a gázpedált és néhány szélesvállú motorosrendőr üldöz? (Ha meghallom, h addig vezetni mersz, amíg az ikrek benn laknak hátra kötöm a sarkad!) Jöttem szigornoknak! És mi a francot csatalngolsz! De komolyan! Még benn vannak az aprónépek, és ez a cél még egy darabig, nem? Akkor meg? Barátnők gyerekeinek cucc nehogy má' fontosabb legyen a saját kis alienjeidnél! Ilyet még nem is hallottam! Vagy csak én vagyok ilyen önző dög?

Kép
ermoni

Most hívott az uram, hogy sajnos nem kapott diabetikus sütit.... :cry: Jóvanna...minden nem sikerülhet az embernek...ugye :? Eddig jól tartottam magam, nehogymár a hülye süti miatt sírjam el magam.... :roll:
Valami finom vacsoraötlet..légyszi!!!! De ha valaki azt mondja, hogy egyek salátát, arra esküszöm ráküldöm a szomszéd kutyáit...ugassanak az ő ablaka alatt egész éjszaka :twisted:

marek

Marek, szerintem fél szelet kenyér és mackósajt, hogy kezdjél hozzászokni a kórházi koszthoz :lol:
És csempéssz be valami kaját a kórházba!
Brad Pittért pedig majd megverekszünk, ha Berlinbe jön, majd valami kis iszapbirkózás...na mit szólsz? :lol:

És ugye, hogy Jolka kiegyensúlyozott?

Móni, nálatok minden napra jut egy ismerős? Szép kis busójárás!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek! Egyél húst, virslit, szalonnát! A koleszterinnel most nem b*sztattak? Vagy gyere főzelékezni hozzánk! :wink:
Ja, Timi! Állatok nálatok! Hát lehet, h valóban Téged kell meglátogatnunk majd Jankával, ha baromfiudvart akarunk látni... Az én rokonságom, ismerőseim között már sehol nincs! Erre most eszméltem rá! :(

Kép
ermoni

Móni! Az van, hogy nincs mérőm, de érzem, amikor leesik, terhesség előtt is sűrűn előfordult....ma a 75g szénhidrát után kb. 4 órával elkezdtem remegni, meg izzadni, meg ami velejár...szóval két órával utána még 8.2, négy órával utána meg a fene tudja mennyi, de nem magas az biztos....
Aztán meg kettő körül, de az betudható az ebéd hiányának, amit a kórházban ugye nem szolgáltak fel, pedig valaki azt mondta, hogy fejlődni fog az egészségügy... :roll: :wink:

marek

Hello!

Móni, előtej nem mindenkinél van, van aki ezt kihagyja és rögtön a rendes tejcsivel kezdi szülés után! :lol:

És most akkor én is nyávogok... olyan hülye vagyok naaa...
Tehát volt az ablakmosás, függönyt kimostam, a takrítónő felrakta és persze, hogy tök gyűrött volt... miért is rugta volna ki magát...
Én meg leszedtem őket, kivasaltam és visszaraktam... leírva nem horror, de a tetőtérben a komódon állva betűzött a nap, gőzölős vasalótól meg utána csak 50 fok volt... de kész!

Holnap nagytakarítás - ez is takarítónő :oops: - és én ülök a seggemen... kész...
Amúgy egyszerűen hülyén érzem magam, amikor itthon vagyok és a takarítónő takarít... nem megy nekem ez a kiszolgálósdi... :oops: :oops:
De a függönyözés közben éreztem, hogy muszáj!!!

Zsu előttem szólók ismétlése + gyümi nap (főleg dinnye!) és csalántea (napi 2 dl, annál nem több).
(tudjátok jártam erre a szülésfelkészítős izére és ott a dietetikus mondta)

Marek, próbáld ki azt a sütit amit írtam, szerintem cukrosoknak is jó... édesítő van benne, azt Te nem szereted, de nem igen lehet (szerintem) érezni rajta, és a boltiban is az van!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu
Az iszapbirkózást csakis terhesen vállalom jelmez nélkül természetesen.....
Móni
Ebben a sorrendben gondoltad? Húst, virslit, szalonnát :? A tökfőzeléket meg nem szeretem, de olyan éhes vagyok, hogy most lehet, hogy azt is megenném..... :? Akkor mehetek????
A koleszterinnel nem b*sztattak (szegény Zsu :roll: ), mert nem mutattam meg a papírt... :oops: A dokim így is szabadságon van, csak hozzám jött be, közben bejött a főorvos, mert ő rendelt és mindenbe belepofázott.... a dokimon meg látszott, hogy a háta közepére se...főleg, hogy ő már a végét járja ebben a kórházban, ilyenkor a főnök beszólásai már egyáltalán nem hiányoznak....

marek

Ugye, Zsu! Jönnek mennek! De sebaj, én ezt szeretem! (Bár anyám szerint kiírhatnám, h kifőzde, mert valahogy egy főétkezésig mindegyik kihúzza itt nálunk... :lol: )
Ja, anyám, most veszett megint össze a szomszédasszonnyal! Komolyan, mint az ovisok, egyik héten barátok, másik héten ellenségesek! És sírt apámnak egy órát emiatt! Nekem csak 10 percet, mert kiosztottam! Most röhögjek vagy bosszankodjak? Szal nem csak a férjem a nagyfiam, hanem a szüleim is lassan, mint a gyerekek! És muszáj rendet tartani a nagycsoportban! :lol:
És a női pankrációt lepkesúlyban! Éljen, éljen! Mikor? Mikor?
És drága Marek, látod, eszembe se jutott a saláta! (Mondtam már, h újabban a férjem vércukrát is mérem? :lol: Röhögjetek bátran, én is azt teszem! 2 alkalomból kettőben neki magasabb volt! Na, jó így is 5 alatt vagyunk...)
Ha holnap kiderítik, h mégiscsak cukros vagyok vagy ordítani fogok, vagy bőgni, vagy főbe lövöm magam! Elegem van!

Kép
ermoni

Jutta
Most nem sütök...most csak az hiányzott, hogy kiszolgáljanak :roll:
Neked meg feltétlen függyönyt kell felraknod??? :? Nem vagyunk ám semmik... :lol:
Nálam hétfőn csinálja anyukám a nagytakarítást...szerintem nem leszek valami nagy segítség... :roll:
Holnap meg a barátnővel beszerezzük azokat a cuccokat, amik eddig kimaradtak...asszem nincs mire várni.... :roll:

marek

Nemár Móni, hogy kettőtök cukra annyi, mint az enyém....Lehet, hogy én cukros vagyok? :?
Zsu
Mikor érsz rá szórakoztatni ezt a díszes társaságot? Addig megkérem az Olgát, hogy ásson egy kétszemélyes gödröt, engedünk bele egy kis vizet és jöhetnek a nézők....a eurosportnak szóljak? VAgy elég a Budapest tv is?

marek

Móni
komolya?érdemes a lidlst megpróbálni??? én egyszer vettem üveges bolognait ,de olyan szar volt,blááá ,azta nem mertem kísérletezni.De ha azt mondod jó egy próbát megérhet :-)
A gyümilevesbe alig tettem cukrot :-)úgyhogy repítek egy tállal,meg Mareknak is ha elfogadja :-)

ja sok szeretettel látunk Jankástul,apástól :-) gumicsimmát hozzatok :-)

Jutta
én tudom milyen az,leírva is borzasztó átérzem a függöny leföl plusz még vasalni is ,fúj.
Holnap jöhetne hozzám is egy takinéni :-)Úgy utálom,hogy a rend nálunk max. fél napig tart :-( Mia afrancnak kell egy két évesnek állandóan tükröt tapizni meg nyalogatni :roll:
Vendég

Nektek mennyit csuklik a baba,babák?
Vendég

Marek! Nem én fogok pankrátorkodni, mert nem én vagyok Brad Pitt rajongó! Zsu írta, h megküzdötök Berlinben Pittért! Én csak néző leszek! Amúgy is alacsonyabb, mint én! Milyen ffi az ilyen! :lol:
Timi! Még szavadon foglak! És van gumicsizmám: egy sima zöld, meg egy kékpöttyös!
A lidl cuccot meg próbáld ki! (Én amúgy egyáltalán nem szoktam ilyet se, port se használni! Így hihetsz egy ilyen finnyásnak!)

Kép
ermoni

Megettem a maradék paprikáskrumplit...de olyan kevés volt, hogy sokat nem segített...még ehetek egy kis szénhidrátot, asszem benyomok még egy barackot....
Zsu most a határidőnaplóját lapozgatja, még nem döntötte el, mikor akar velem megküzdeni.... :lol: VAgy fut a gyáva??? :lol:
Gyümölcsleves jöhetne, de asszem én most ennyi cukrot se vállalok be... besz*ri vagyok.(bocs Zsu)

marek

Timi!
Nekem ritkán csuklik! Miért? Neked?
Ja, tejci ügyben köszi! Akkor mondjuk ezen nem aggódom... vagy mégis? :lol:

Kép
ermoni

:?: :?: :?: :?: Móni...mit írtam...hol írtam? :?: :?: :?: Téged mindenki összekever Zsuval?? :?

marek

Marek! Lehte, h én olvastam félre! :lol: :lol: :lol:
Amúgy Zsuval mint két tojás, úgy hasonlítunk! Ugye emlékszel? :lol: :lol: :lol:
És felveszem én aztán youtube és világsztárok lesztek! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Móni
én nem költözöm itt leszek :-) majd szólj ha jöttök :-)

én sem szeressem a Bradet (annyira) de ő majdnem 190 cm nem?

naponta 2-3 alkalommal biztos csuklik,nem tudom mit tátogat ennyit :-) már most be nem áll a szája,ebből egy csuklás fél 11 körül van,persze este

hát tejci ügybe igazán ne aggódj :-) jön az majd,dirr-durr ha nem annyira akkor meg jönnek a csodaszerek,módszerek :-)

najó van Marek akkor most megeszem azt az adagot amit neked szántam :-)
Vendég

Timi! Okés, szólok, ha megyünk! :wink:
És Pitt nincs 180! Én meg igen! :lol: :lol: :lol:
Mohó ez a Bibi! Nem? Vagy már most feleselni akar veled! A büdös kölke! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Hát én se vagyok érte annyira oda, dehát mégiscsak a férjem... :wink: mégse adhatom át Zsunak, mer ugye mit szólnak a szomszédok.... :wink:

Móni! És valóban...mint két tojás :lol: :lol: :lol:

Timi
Bálint is felesel már, meghát sokat bánt a büdös kölke...és hiába kérem, hogy most ne, ő akkor is...pedig olyan szépen kérem.... :roll:

Andi merre lehet??? Csak nem a hátsó ülésen már megint???? :shock:

marek

Móni
Miért van neked két gumicsizmád...nekem már az egy is meglepő, de a kettő...mindenesetre Angliában be tudnál illeszkedni velük :lol: Állítóla tehéntrágyába lépni sokkal jobb gumicsizmában mint papucsban....én nemtom, mert mindig lefelé néztem, hogy ne lépjek tehéntrágyába.....de lehet benne valami igazság, az angol az nem egy buta nép mint tudjuk...:roll:

marek

Marek
hát csak úgy ne is add oda Bradet,legalább kűzdjetek megérte :-)

Bibi is nagyon agresszív,akkoráka tud belém bökni :roll: Majával csak egésza végén volt ilyen,izgi,ő ennyivel nagyobb lenne? vagy mifene

Andi szerintem pihizik,ha már nem bírt a fencsijén maradni
Vendég

itt vagyok, de elszállt, ami írtam az előbb. kezdem újra :evil:

Kép
an°°di

Mit tanított Zsu???? Ja, ha én azt tudnám, leesett a papír, amire kiírtam.... :roll: Valami billentyűkombináció volt...ctr x vagy ilyesmi :roll:
Andi előkerült, de hol van Zsu??? Ennyit nem lehet vasalni!!! Lehet, hogy az ágy alatt van és remeg, annyira be van tojva ettől a meccstől....jóvanna, majd csak félgőzzel küzdök... :lol:

marek

fekvés: fekszem, feküdtem ls feküdni is fogok. amíg muszáj. a maik sétáért már kikaptam, nyugi.

eddig barátoztunk: kedvenc házaspárom két fiúval (egyik 3 éves, másik 5 hónapos): olyan cukik így együtt: én is vmi ilyesmit képzelek el.... :D meglátjuk

iszapbirok: én is látni szeretném!!!! a youtube a minimum, ha már el nem mehetek :lol: :lol: :lol:

csuklás: a mi gyerekeink nem csuklanak. soha. szerintem. bár kételkedem, h én valaha századannyira testtudatos leszek, mint Jutta rossz pillanataiban...Petrát rendszeresen nem is érzem, h mozog, mert befelé fordul a csajszi. aztán persze seggbe vagy hüveklyen rúg, és megnyugszom, de csuklás, az nincs 8)

Kép
an°°di

ctrl+c (mint copy) és crtl+v (mint paste, ill. a hiányjel, mondjuk)

Kép
an°°di

Hirtelen azt hittem, hogy a házaspár áll két fiúból....már azon agyaltam, hogy akkor ki mosogat :?

Nekem néha csuklik Bálint de most már nem annyit, mint régen....

marek

Úgyse jegyzem meg, likas az agyam ugyanis...

marek

Sziasztok!

Na ezt a meccset én se hagynám ki! :lol: 8)

Marek, a kórházba bevonulás előtti délután már ne egyél sok szénhidrátot, jó?

Na jelentem lefürödtem, megmostam a hajam és ittam egy kancsó vizet kb 1 óra alatt, és kezdem embernek érezni magam!

Honap nem csinálok semmit!! Csak lézengek és fetrengek!

Andi, neked keményedett is a pocakod, amikor elkezdtél kinyílni? És mennyire? - tudod, csak hogy bővítsem ez irányú tapasztalataimat, mer én ebből doktorálok majd! :wink:

Timi, nekem naponta 1x-2x csuklik a drága, elvileg nem zavaraja őket, de szerintem a múltkor már unhatta Dorka, mert dühösen el kezdett rugdosni vagy 10 perc után... én meg próbáltam kívülről nyugtatni, de max első anyai kudarcomat könyvelhettem el...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Én már vagy két hónapja nem eszek sok szénhidrátot, mér pont akkor ennék...igyekszem megenni a javasolt adagot, de szerintem nem mindig érem el.... :cry:

Látom gyűlnek a bámészkodók a nagy meccsre...csak az egyik főszereplő menekült el.... valaki beszáll helyette??? Móni??? Megigérem, hogy nem fejelek bele a pocakodba...mer ugye nekem ott a fejem, ahol Móninak a hasa :?

marek

azt tudom Marek, hogy nem eszel sok CH-ot, csak az tűnt fel, hogy pont este eszed meg a fennmaradt napi penzumot. Ami nem baj - vagy mittom én - de a kórház előtti nap inkább délelőttre oszd be a nagyobbik részt!

Jutta

KépKép
jutta

De este is csak annyit szoktam enni, amennyit szabad....30 g vacsi, 15g pótvacsi...Csak néha a kettő elég közel esik egymáshoz :oops: izé...talán ennyi lehet a gáz...De majd figyelek....

És lehet fogadásokat kötni, hogy mennyit fogok hízni/fogyni a kórházi koszttól.... :lol:
Már lehet is tenni a téteket...aki egy kicsit komolyabban gondolkodik, annak a bwin-t tudom ajánlani...ez sokkal izgibb, mint a Fradi-Makó szerintem.....

marek

Marek! Azért van 2 gumicsizmám, mert az uram pecázik, és én is járok vele. Mondjuk elég lenne erre egy is, de a kék, kék pöttyökkel meg jól néz ki! Ez a magyarázat! Igen, az angolok, a svédek, a dánok is benszülöttnek néznének a gumicsizmáim alapján! :lol:
Máltára akarok menni! Jön valaki? :roll:
Jutta! És akkor a keményedések alapján mit fogsz kitalálni magadnak? Na, ne!
Spock vs. Suttogó... eddig Spock (még ha elvetemült vega) szimpibb... Már az első mondat is: "Többet tudunk, mint gondolnánk!" "A természetes hozzáállásból, az ösztönösségből származó apróbb hibák kisebb kárt okoznak, mint ha aggodalmaskodásunk miatt görcsösen igyekszünk betartani az előírásokat."

Kép
ermoni

tippmixben benne lesztek? :wink: :lol:
sztem tudom, mi a gond a cukkerral, Marek: te magas glikémiás indexű kajákat eszel (profin hangzik, mi?) 8) 8) , azaz olyanokat, amik gyorsan felnyomják a cukrot (ilyen a liszt, krumpli, rizs, szőlő, stb)... hm?
vagy egyszerűen lehet, h nekünk nincs mázlink: Te terhességi diabéteszes vagy, nekem meg nyílik a cucc... ez van. de neked már csak 54 nap, nekem meg 65.. kibekkeljük vhogy.

Jutta, ez a keményedés.... :? :? mittudomén. lehet, h az keményedés volt, amit én növekedés okozta feszülésnek gondoltam? :roll: lehet, h nem kellett volna guggolva csöveket festenem? lehet, h tökmindegy, mert mindenképp ez lett volna mostanra? fogalmam sincs.
de a recept linkjét elküldhetnéd még egyszer, lécci!

Kép
an°°di

Móni drága, már semmit nem találok ki magamnak, ez a gyerek jó helyen van és jókor jön ki és punktum!

Ez minen másik gyerkőcre is igaz és kész! Aki egy kicsit is korábban jön, az csak azért mert kis kiváncsi, de nuku baja nem lesz tőle, mert miért is lenne...

Jutta

KépKép
jutta

én is hajrá Spock! bár nem olvastam még, csak most akarom elkérni anyóstól az ő ípéldányát. van vagy 30 éves, de klultuszkönyveknél a kor nem számít hátránynak ugye.
amúgy tegnap pont róla volt szó az angolórán. ha már aítanítványom is októberben lesz apuka, hadd tanuljon, nem? :wink:

Kép
an°°di

Marek! Hát én Pittért nem szállok ringbe, az tuti! Mégha Jeremy Irons lenne! Én a szikkadt pasasokra bukom... Ez van! A férjem most szegezte nekem a kérdést, h legyen-e kandalló az új nappaliban! És hogy a japán stílus hogy teccik nekem! Én anglomán vagyok!

Kép
ermoni

Na, nem jöttök Máltára?
Okés, Jutta! reméltem is, h ez lesz a válaszod! :wink:
Spock- én 2005-ös átdolgozottat nézegetem! (Ez már korszerűsített! Az van ideírva! :wink: )
Te atya ég! 1945-ben adták ki először! Tudtátok?

Kép
ermoni

Node Andi, ahogy a dokim mondaná - én se tudtam erre a kérdésre válaszolni: hát ezt hogy nem tudja?
(na jó ő ffi, mit tud ő a terhességről... könyvből tuti én is azt hinném, hogy ha keményedik akkor az tuti tudja kedves anyuka, de nekem néha a pisi előtt is keményedik, de az gondolom mááás..)

Ja nem is mondtam hétfő óta magzatmozgást kell számolnom és a kiskonyvbe feljegyeznem. Reggel, délben és este kell mérni az időt, h mikorra van meg a 10 magzatmozgás. Elvileg 1 órán belül kell lennie, nekem eddig a 6 perc volt a legtöbb és a kisebb kaparászást nem is számolom... hiperaktív gyerekem lesz :?:

Jutta

KépKép
jutta

sütilink? plíííííííííz

Kép
an°°di

hát Anya is a Spokra esküszik, majd elkérem tőle... de mondjuk ha én vagyok az "eredmény" akkor azért elgondolkodom... :wink:

Bár mint tudjuk hozott anyagból kell dolgozni, tehát lehet, hogy még neveletlenebb lettem volna :?:

Na mindenesetre megszakértem azt is! Aztán meg jól elkényeztetem a gyereket feladva minden elvem... :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta! Reméljük nem hiperaktív gyereked lesz, mert az sajna betegség! Csak eleven! Ezt a kettőt gyakran keverik!
És hogy kell számolni a magzatmozgást?

Kép
ermoni

Pedig a japán stílus az jóóóó....de persze te tudod... :lol: Egyébként meg mindegy, hogy miért/kiért küzdünk, csak legyen végre valami a Fókuszban :lol: :lol: :lol: De óvatosságból rakhatnánk bukósisakot a hasunkra.... :lol:

Lehet, hogy igazad van Andi....a krumpli meg a tészta lehet a gond...a rizs és a kenyér tuti nem gáz.... Jóvanna ezt elcsesztem.... de te meg festettél :lol: Igazad van, ez már sose derül ki.....lehet, hogy jobb is, mert nem akarnám tudni, hogy én tehetek róla, meg te se akarnád tudni szerintem....

marek

Marek, a japán stílus az nem ugyanolyan élhetetlenül minimalista, mint a sima minimál? :roll: kíváncsi lennék egy hiperszuper modern stílusú lakás gyerekszobájára Marcié és Majáé mellett :lol:
és pontosan így van: nem szeretném tudni. mert mi van, ha mondjuk kevesebbet szexeltünk volna? :oops: vagy ha tavalyelőtt nem lett volna az a megszakítás? vagy ha tudnám, mi az a keményedés egyáltalán? áááá, nem agyalok ilyenen. én sem akarom tudni.

mikor akarsz Máltára menni, Móni?

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?