Sziasztok!
Bocs, hogy csak most tudjátok meg, de egy korábbi esetből okulva addig nem akartam ide megírni, amíg nem voltunk túl a 12. hetes uh-n. Jelentem túl vagyunk rajta, minden ok-s, crl: 60,7mm nyaki redő 1,2mm, lepény hátsó fali, tehát az is okés!
Még valami, ami miatt a legelején nem írtam meg, két nappal a + teszt után barnás vérzésem lett, meg fáj a pocim, stb, elmentünk dokihoz, aki azt mondta, hogy méhen belül nem lát semmit, viszont a hasüregben van majd 1 dl szabad folyadék, így méhenkívüli terhesnek lettem nyilvánítva! 2 naponta uh-oztak, majd láttak egy petezsákot, de az állítólag álpetezsák volt, viszont a folyadék tűnni kezdett a hasamból, a tesztem, meg erősebb lett a kontrollcsíknál, na akkor kaptam még haladékot, hogy hátha van ott még valami. És igen, egy hét múlva volt egy 5mm és egy 7mm -s petezsákom, majd a 8. héten már csak 1 szívhang. Azóta sokat vagyok rosszul, denem baj, mert Picurka úgytűnik jól van. Még egyszer ne haragudjatok, hogy nem írtam meg korábban, de a melóhelyemen sem tudja még senki, és még a saját nagyanyám sem tudja, egyik sem.!
Röviden most ennyi, majd jövök még!
Viki&Peti