Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu
nem csak úgy hasraütötöttem :-)
ez a mensi szerinti dátum,plusz a legtöbb uh ekkora saccolta ,és most has méretből,nyügjeimből,Bibi mozgásából előre tettem az eredeti dátumra a vonalzót,a kiskönyvembe már úgyis a másik van beírva,ragaszkodtam hozzá :-)mert nem akarok befeküdni egyből ha mégse mensi szerint jön.ezt jobb látni :-)

elöbb megfogja kapni mondjuk,olyan kis tv amibe dvd lejátszó van,egész nap cicákat meg pikiket nézek,unommm,a szobályába lesz rakva aztán ott nézheti éjjel-nappal,bár lehet ott nem lesz már izgi
Vendég

Timi

Mit kap Majci...különben elkezdünk találgatni...csak nem már autót vesztek a gyereknek???? :shock:

Zsu
Nemtom mikor jön vissza a dokim...talán jövő héten, de azt mondta, hogy két hét múlva menjek hozzá és ha nem lesz gond, akkor addig nem is akarok menni.... Vagy hülye vagyok? :roll:

marek

Lekéstem.... :twisted: mégse autó... :lol:

marek

Dehogy Marek, ha nincs gond, minek mennél? Ülj a popódon te is és pihenj! Most még megteheted :lol:

Timi, azért Maja ne nézzen egész nap tv-t! Én meg ennek nem vagyok hive. Én nem akarom engedni majd tévézni, max 1-2 mese naponta!

Átnéztem az Augusztusiakhoz, van egy hozzászólás tegnap éjfél körül, hogyan nyugtassuk meg a siró kisbabánkat, ajánlom mindenkinek, néha úgy elérzékenyültem...hiába, no, már én is nagyon terhes vagyok :wink:
Beindult náluk a babaeső, viszont Ritáról még nincs hir.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
én se vagyok híve .-)igazából nem nézi csak megy,ha kikapcsolom akkor persze hisztizik érte,bár jobb ha egész nap egy mese megy mit a hülye minimax.mindig van egy favorit mese ,de ha meglesz a pici ttuira nem fog itt nekem vinnyogni Marie cica.

Marek
persze autó :-)
Vendég

Jajj, mindenki egyszerre hív telefonon, győzöm visszahívni a családot.
Zsu: ha gondolod, menj a védőnőhöz, de 33 hetesen, az ödéma, nem gáz. Neked a kezed, másnak a lába. A vérnyomi 140/90-magas. Egyébként, aki toxémiás, általában nem csak a keze, lába dagad, hanem az arca is. plusz még hozzá fehérje vizelés, magas vérnyomás, fejfájás dukál.
A cervix értékeket és jelentést, Timi és Hajni profin leírták. Az enyémről csak annyit, hogy 36 hetesen, ez már okés, legalábbis engem vhogy feldob(apukát mint már mondtam, nagyon nem) :lol:
Tegnap este, meg olyan jósló fájásaim voltak, hogy le kellett feküdnöm. Jó lesz ez, csak bírjam ki :shock:
Timi: a kiságy fotóval hétvégéig várni kell. Akkor rakja össze apuka.
Andi: cukkerhoz, nagy gratuláció
Marek: azt hallottam, hogy ha ráparázol, attól si lehet magasabb a cukorTudom, könnyen dumálok, de vhogy erőszakítsd meg magad és gondold azt, hogy okés lesz.
Játékok: Andiékhoz csatlakozom játékpark ügyileg. befőttesgumi, mint a tenger, gyufás skatulya is akad, azon kívül seeemmi.
Hajni, 2 év múlva fotózom a gyerek szobát :lol: hol lehet beszerezni olyan vasalódeszkát? Nekem nagyon bejön :lol:
Jaaa, és kérnék meggyes mákos rétest Zsu. Imádom a rétest minden ízben és mennyiségben. Nekem és a kilóimnak már úgyis mind1 :lol: :lol:

Kép
Kép
gabcii

Timi, nálatok aztán jó dolga van Majának. és Bibinek is tuti ilyen lesz.
Mielött megszületett Maja, elötte is ennyire felkészült voltál?
Első babások, csak engem frusztrál, hogy ennyire azt érzem, hogy le vagyok maradva, mint a borravaló???

baba megnyugtatása: valóban jó szerkentyű a bébi hordozó. A barátnőm 5 hós kisfia, szuperül elringatta magát benne. Olyan édes volt :lol:

Kép
Kép
gabcii

Gabci
Szerintem nem vagyunk lemaradva....megvan Jolka féle minimál csomag, a többit meg majd később.... Az a lényeg, hogy az első pár hétre meglegyen minden...meg én könnyen dumálok, mert ugrasztom anyukámat, ha elfogy a tena betét és már hozza is..... Szóval én ezért nem parázok, mondjuk én ilyen szépségeket még nem is vettem....

Ja, és játékot én se akarok még venni, utána se nagyon, mert én is azt látom, hogy a gyerekek sokkal jobbat tudnak játszani a játék csomagolójával, mint magával a többezres játékkal :lol: Úgyhogy fakanál, fazék....meg is van a dobszerkó :lol:

És a tévézésnek én se vagyok híve...én se nézem, nem hiszem, hogy be lesz kapcsolva...mi csak dvd-ket nézünk, de nem ilyen mennyiségben, mint mostanában, hanem általában havonta egyet. A férjem családjában a gyerekek már két évesen a számítógép előtt ülnek, hát én ezt se fogom hagyni....inkább olvasok neki....aztán majd kiderül, hogy ezt meddig lehet bírni, de próbálkozunk.... :lol: Én arra is hajlandó lennék, hogy egyáltalán ne legyen tévénk....persze a gyerek akkor is átmehet a barátokhoz meg a nagyszülőkhöz tévézni, de legalább nem ül állandóan a tévé előtt....

marek

Képzeljétek, az előbb próbáltam aludni, de Bálint úgy belelépett a gyomromba, hogy majd besz*rtam....konkrétan nem tudtam felkelni se megfordulni....Jaj...Engem még sose bántott :shock: haragszik rám? :? Vagy rájött, hogy így lehet kinyújtani a lábát? :?

marek

Marek: dehogy haragszik. helyezkedik csak és már olyan nagy, hogy nehezen fér el, és időnként fáj amit csinál.
na, léptem, mert mosogatnom kéne és mindjárt itt barátnő. Indulunk bababoltozni.

Kép
Kép
gabcii

nem alszik ez a mini ördögnő,vhá,nekem szükségem van arra a másfél óra pihire,hú tiszta ideg leszek az estére,grr grurr.

de holnap elterveztem mit főzök?:gyümilves,carbonara spagetti,sajtos rúd,már folyik a nyálam,enyim lesz a pálya juhéjj

hú én nem bírnám tv nélkül :-) híradótól nekem kell,mondjuk nekem nincs más lassan két éve csak a babázás,tv,újság,könyv ,csak az ügye anyagilag megterhelő.helyszínelők mániás vagyok ,nagyon szerettem a született feleségeket is,sex és city :-) és imádom a ajó filmeket,de nagyon kevésre mondom ,hogy jó,kevés van belőle sajnos.
Gabci
ugyan már mibe érzitek lamaradva magatokat?nekünk maradt szinte minden Majáról,a tesónál nálatok se lesz másképp :-) ha lesz tesó :-)Majánál s ó előre előkészítettem mindent és egyáltalán nem bántam meg :-)most is úgy vagyok hogy szeptemberbe már csak szülni szeretnék :-)bár ügye két éves mellett rendet tartani lehetetlen
Vendég

Sziasztok!!

Na megvolt a vasalás, ebéd meg a szomszád kiscsajra ügyelés...
Nem akarok oldalvonalról beleugatni, de rám jobban hallgat a gyerek, mint az anyjára. Mivel ő túl engedékeny és pl 30-40 percig hagyja, hogy a gyerek játszon, miközben már mennének haza aludni, de kivárja, míg a gyerek magától veszi fel a cipőt...

Most komolyan, szerintetek ez normális? Mert én simán mondom a gyereknek, hogy nem, és elveszem ami a kezében van, ha hisztizik - ha nem... és vmi rejtélyes okból a gyerek tudja is, hogy nálam felesleges próbálkoznia.. meg a páromnál is, meg az apjánál is. Az anyjánál meg maximálisan kihasználja, hogy tudja a hiszti hatásos... :shock:

Jóóó, tudom, kívülről könnyű kritizálni, de mondjuk én napjában látom a gyereket és hetente többször vigyázok rá mostanság, tehát már van tapasztalatom...

Ti mennyit írtatok?

Jaa, nem ám nem szeretem a vidéket... ne értsétek félre... egyszerűen nem volt hozzá szerencsém, és ezt a veresi sorházi környezetet se sorolnám be oda, fű van, tuják meg kutyák a környéken... na jó azért legalább gyíkot, meg bogarat, meg kutyát lát a gyerek, de tyúk és veteményes az nuku, tehát az epret és a borsót még összekeverheti... mondjuk ahhoz elég vaksinak kell lenni.... :lol:
És nagyszülőknél volt nekünk is kutya, macska, meg szedtem én epret, pöszmétét, szőlőt és ribizlit. Pont ezért tudom, hogy ez a bp-i agglomeráció sorház az nem vidék, hanem műbalhé, de nekem teccik! (nem is lenne többre időnk meló mellett)

Kezd nem érdekelni a cervixem, már elegem van belőle... még vagy 4-5 hétig remélem tudja a dolgát és nem változik gyorsan, de nem akarok már ezen parázni, akinek meg eddig okés volt, no ők lassan lesz@rhatják...

Jutta

KépKép
jutta

Ismerősék úgy oldották meg a tv kérdést, hogy csak 3 csatornát állitottak be a tv-n. A közszolgálatin a gyerek megnézte este a mesét, ami nem olyan, mint a Minimaxon megy, hanem pl Mazsola és Manócska :lol: Na valahogy én is igy szeretném.

És igen, mesélni neki. Én imádom még felnőtt fejjel is a meséket! És diavetitőt is szeretnék, nekem arról gyerekkoromból olyan jó emlékeim vannak. Vagy lehet, hogy azzal már kiröhög a gyerekemn igy a dvd korában? :roll:

Gabci, nyisd az ablakot, küldöm a rétest :lol:
És te már kész vagy a szülésre? Jöhetne akár már holnap a tökmag?

Marek, te már beszerezted a minimálcsomagot??? Mindig azon panaszkodsz, hogy nincs még semmid, aztán tessék!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, a gyerekek nagyon is okosak és pontosan tudják, hogy kinél mit engedhetnek meg! Nálad azért nem próbálkozik :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta: valszeg, következetes vagy a gyerekkel, és rájött, hogy nem pálya nálad a hiszti és túlzott önállóság. Mint mondtam, nem bírom, ha a kisgyerek nem tud viselkedni, és ez főként a szülő hibája. Nehogymár annyira önálló akarata legyen, hogy ő diktál.
persze most így gondolom. remélem, tartani tudom magam majd ehhez.
Jóvan naaa, nem akartam én cervix parát előhozni, csak helyzet jelentettem :shock:
Zsu: Holnap még ne jöjjön Ádám, mert a kiságya még darabokban. És dehogy vagyok felkészülve a szülésre. De ha 3-4 hónap lenne még vissza, akkor sem lennék, és soha nem is leszek. Nekem ez vhogy elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben szülünk. Olyan ambivalens az egész. Várom is, meg félek is rettentően.

Tényleg ám, eltűntek merre??? Ebiről talán le is mondhatunk? Olyan régen írt. Niki meg???

Kép
Kép
gabcii

Zsu
Ami a babának kell szerintem megvan...a mama meg le van sz*rva :lol: :lol: :lol: Egyébként Gabcira értettem....de a babának is csak a pelus hiányzik, meg a gyógyszertári csomag, de azt csak a születés után írja ki az orvos...legalábbis én így tudom :shock: Mondjuk ez hülyeség, mert amikor hazahozod, akkor se ártana ha már itt lenne....
Szóval csak az ilyen tisztálkodó cuccok hiányoznak, de én nagyon leminimalizáltam ám...
PL. tuti nem veszek mellszívót, mert lehet, hogy az életben nem használom...ha kell, akkor majd ugrik a család és hozza... Vagy ez ciki?
Viszont tudtátok, hogy van olyan izé, amit beraksz a kiskádba és könnyeb fürdetni, mert tartja a babát...tuti, hogy nem csúszik ki a kezedből az első fürdetésnél....na ilyet tuti fogok venni...a fürdetés az egyik parám... :roll: Vagy erről az izéről mindenki tudott csak én nem...? :?

marek

Már azt értettem Gabcira, hogy megvan a minimál csomag :oops: :oops: :oops: elég félreérthető volt most nézem... :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

marek

Ajjaj...most aztán lehet magyarázkodni :oops: :oops: :oops: A mama én vagyok...na :lol: :lol: :lol:

marek

Angolról haza...
Tévé téma...hát, sztem nem az a lényeg, h ne nézze (mert ez megúszhatatlan), hanem h mit néz!
És gyerek előtt Te vagy a példa, ha neked szól állandóan, neki is kell! Ha a Te kezedben könyv van, akkor ő is szeret majd olvasni, de legalábbis mesét hallgatni! (Biztos naivnak tűnök Timi, Hajni, Jolka szemében, de én azt látom, h a barátnőmnél ez bizony működik! És remélem nálam is fog!)
És én nem tudnék lemondani a tévéről, mert nekem munkaeszköz! Rengeteg filmet nézek a mai napig dvd-n, videón... Ezért van is egy szép nagy tévénk..., meg még két kicsi, de azok csak kinn porosodnak! Igaz, ma is az öreg filmrendező barátné tévéfilmjét akarom megnézni, mert holnap jön látogatni, és vissza akarom adni, meg nyilván el is beszélgetünk róla... Szal a tévé nem egyenlő a tévéműsorral!
Mesélhetnék nem egy barátról, ahol nem volt tévé, amikor a gyerek született. Elvből! Na ezek a kölykök addig nem nyughattak, amíg nem lett otthon is. És egy ideje már nem érdekes!
Meg nekem amúgy is van egy csomó kis vakond, vizipók, mekk elek, magyar népmesék, vuk stb. dvd-m. Azokat én is szeretem nézegetni, de ha mondjuk 150x kell, nem tom mi lesz! :lol:

Kép
ermoni

És hogy okosak a gyerekek, na ja! Meg némelyik rettenetesen gonosz! És van olyan is, aki sunyi, meg kényeskedő, meg... meg mind együtt, szal nem fekete-fehér!
És a kicsi gyerek azokra jobban hallgat, akiket csak ritkán lát! :wink: Mert ott nem tudja a határokat, az anyjánál pedig próbálgatja tologatni a határokat! Kérdés: 2 év otthon-gyerekezés után Te ezt mennyire fogod hagyni?! Nekem fogalmam sincs!

Kép
ermoni

Na jó, ha nem szóltok hozzám, akkor megyek dolgomra! :arrow:

Kép
ermoni

Elmondanám,hogy más gyereke amióta az eszemet tudtom jobban szót fogad nekem mint az anyjának :-)Az enyém meg újabban sírva fakad ha valaki más rászól kicsit durvábban,rám meg kinyújtja a nyelvét,na ? :-)

Móni
Majci érdekesen áll a könyvekhez :-) az enyémeket amibe nincs egy árva kép sem órákig nézegeti,mesélni nem lehet neki mert türelmetlen,nagy vonalakban elmondom neki mi van a képen,mi történik aztán már lapozunk is.Az hogy mesét végighallgasson később jön nem?én szívesen mesélnék neki ,ha végig hallgatná.
na közbe qrva nagy hiszti árán kidobtam a kukába a gyurmát amit fél centis darabokba elszórt a szőnyegen.
szerintem jobb a dvd mint a tévé.csak neki való meséket engedek nézni,szép gyűjteményünk van,mindig más a favorit.

Marek
nekünk volt olyan kádbetétünk,nem jött be,Majci üvöltött 2 hós koráig kb fürcsikor,mindig csak zsipszzsupsz utána meg nem maradt el benne,eladtam az unokatesómnak az ő nyugibébije meg még 1 évesen is szerette
Vendég

Jó-jó, tudtam én h partvonalról könnnyebb... csak írtam, h szerintem ez az állandóan meggyőzzük a gyereket mindenről és addig győzködjük amíg önszántából felveszi a cipőjét, meg lefekszik... na azért a "demokráciának" is vannak határai...
vagy hüje vagyok ehhez?

Jutta

KépKép
jutta

Marek, én akarok olyan kádba rakható bigyót, remélem csütörtökön a többi hiányzó dologgal együtt meg is lesz!

Na elmentek végre a burkolók, felső fürdő kééééész...illetve csak a burkolás + kád már bent van. Még vizest kell hivni, hogy a wc/bidé/radiátor felkerüljön, illetve kell még egy mosdószekrény mosdóval. Jjjaaaj, mennyi mindent kell még venni.

De ami késik, nem múlik, holnap végre jön a légkondis...jó, hogy nem télen :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek, ez jó:

a mama meg le van sz*rva Egyébként Gabcira értettem :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek, na szép mondhatom :lol: :lol: :lol:
Jóvan, akkor nem is írok ide soha többet, ha le vagyok szarva :lol: :lol:
Ebből ki nem mosod magad már :lol: :lol:
Jót röhögtem, na. Ezen igen, de azon nem, hogy megjöttünk a bababoltból, beszereztük a maradék cuccot, és győztem vánszorogni.
Timi, Jolka, vagy hozzá értők. Mi a fene van már??? Annyira szúrt, vagy nyomott, vagy nem is tudom mit csinált Ádámkám minden lépésnél, hogy 2 lépésenként meg kellett állnom.
Télleg, válaszoljatok okés? beszartam, na!

Kép
Kép
gabcii

Hééé...valaki hozzáértő válaszoljon Gabcinak, hogy ne érezze, hogy le van ...va! :oops: :oops: :oops: Én segítenék, de annyira nem vagyok hozzáértő, hogy csak na....

marek

micsoda eszmefuttatások mentek itt délután, míg tanítottam á lá romanese, meg beszéltem vagy egy órát egy nagyon rég látott baráttal...

Marek, h te milyen izé vagy :lol: :lol: :lol:

kádbabigyó: én sem akarok. egyelőre.

tévé: számítok rá, h vennünk kell a gyerekek miatt. és tökéletesen egyetértek Mónival.. és én is az utánzásos technika győzedelmeskedésében bízom :wink:

Gabcii, én mint leendő többgyerekes azt mondom, h te bizony már nagyon a célegyenesben vagy babám! szereltesd össze azt a kiságyat, de gyorsan (és szólj, h mizújs, ha van vmi). nem hívod fel a dokidat?

Kép
an°°di

Gabci
a végén vagy,Ádi már nagyon nyom,biztos pont rossz helyre rakta valmilyét.Sajnos nekem is van ilyen párszor pár perc után pihivel elmúlik.
valószínű :-)
Vendég

na én lelépek. kipróbálom, milyen az autó hátsó ülése :lol: :wink: :wink: :wink:
:arrow:

Kép
an°°di

Autóóóóóó! Muti meg... Vagy én itt már teljesen leírtam magam...? :roll: :oops: :lol: :?:
marek

De jó, van valaki aki egyetért velem! :lol: :wink:
Megint kioktatott egy idősebb ismerős csaj, h majd megtudom 17 év múlva...eddig azt mondta, h majd ha gyerekem lesz! :?
Most olyan genya leszek, és akinek nem inge ne vegye magára, de miből gondolja valaki, azt h attól, h gyereke van okosabb is! Főként nő, és h ha Te még nem szültél... :?
Én ismerek egy-két tényleg okos embert, de nincs gyereke... és olyat is, akinek van, de az soha nem hozza összefüggésbe azzal, h gyereke van!
Hát bocs, ha valakibe belegázoltam, de most felkúrtam magam!
Andi! Jó volt a nyilvános megkövetés! :wink: :lol:
Majd, ha még apukát is megköveted! :lol:
Na én ezt az ismerőst nem fogom megkövetni! :evil:
Na, vasalok!

Kép
ermoni

Móni
én arra jöttem rá,hogy sohasme leszek elég okos :-)
Pedig milyen okosnak hittem magamat :-) aztán rájöttem,hogy mégsem :-)

Andi
micsi te a hátsóülésen ? :-)
Vendég

na most majdnem írtam vaalmi csúnyát de mégsem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

De tényleg...mit csinál Andi a hátsó ülésen??? Ugye nem fekve akarja kipróbálni a kocsit? Mert akkor rögtön vihetik a kárpittisztítót is :lol: :lol:
Mondjuk lassan én is a hátsóülélsről kell, hogy vezessek, mert nem fér el a pocakom....csakhogy úgy meg nem ér oda a lábam :cry: :cry: ördögi kör... :cry: Bezzeg Móni végig tud majd vezetni, mert nem kell annyira előrehúznia az ülést, hogy ne férjen el a hasa :lol:

marek

Gabcii:
mindenki a vasalódeszkával van elfoglalva. :lol: :lol:
sogornőmnek 1 fia, 1 lánya van.
ő átpakolt egy csomó játékot és hát Marcinak kellett az is. Bár nem vasalásra használja, hanem felfordítja és ráül vagy pedig tologatja, autót tol rajta. Bár már volt, h vasalt is, mikor én. :oops:
Ésss, nem látszik a sátortól, de van főzőcskéje is.
Na, azzal sokat játszik. Nem baj, házias lesz. :lol: :lol: :lol:
Szval nem tudom, h hol vette, de ha érdekel majd megkérdezem. :wink:

Móni:
jaaajjj, ezzel engem is az őrületbe kergetnek, főleg Marcinál, mikor mindenki osztotta az észt.h ezt így kell úgy kell. És ha nem értettem egyet, akkor megkaptam, h ők már felneveltek x gyereket. Na ez már itt hibádzott, hisz mondjuk én egy 10 éves gyerekre még nem jelenteném ki, h felneveltem. :evil: :evil:
Szval ez szerintem is faszság, ha ez így lenne, akkor a legokosabb/leginteligensebb emberek a 11 gyerekes romaasszonyok lennének. :? :lol: :lol:
Meg ha ezt követjük, h a gyerekkel nő az anya inteligenciája, akkor mi van, ha mondjuk szül 8-at, abból 3 elhalálozik, akkor nő vagy csökken ezzel?? Na jó, nem fárasztalak. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Hello!

Móni, ne kurd fel ilyenen az agyad... mindenki osztja az észt ha kell, ha nem...

Ma láttam vmit a TV-ben, örökbefogadásról volt szó, a csaj - vmi hivatlatól - pont azt mondta, h örökbefogadásnál el kell végezni vmi tanfolyamot, bezzeg aki szül annak nem kell, ő pont úgy értette, h jobb lenne ha kellene... pont a legfontosabb dolgot csinálhatja bárki, bárhogy... sőőőőt, akár az észt is oszthatja...
és még az én úgy gondolom / szerintem félmondatot se teszi mellé, hanem úgy böffent, mintha a spanyol viszt ...
Nem baj, olyan ez mint a mondás szerint a foci, csak a női változat!
Mindent meghallgatsz és úgy is úgy csinálod ahogy SZERINTED jó!
Na de amikor majd mi osszuk az észt, persze AZ más lesz, nem? :wink:

Andi, kérünk fotókat az autórók!! :lol:

Ja és a fehér rucikat ill. textilpelusokat kivasaltam! Tök vicces volt ilyen püttüm dolgokkal bajlódni!

Gabciii, neked nem szált le már a hasad? Mert ha igen akkor szerintem helyezkedik a gyerek, ez lehet az a nyomás a medencédben...

"36. hét:
Az először szülő nőknél a magzat feje általában ilyenkor már befordul a méhnyak felé, és a baba leszáll a medencébe, készen állva a születésre." - Forrás: Babanet :-)

Jutta

KépKép
jutta

Andi elaludt a hátsó ülésen :shock: Vagy hol az a kép?

Én már annyira nem tudok magammal mit kezdeni, mi lesz még később? Olvasás közben mindig elalszom, filmnézést nem bírja a derekam, alvás közben meg mindig felébredek... :cry: Hisztis vagyok...na!!! És a tököm tele van a hülye allergiámmal. Nem hiszem el, hogy ez a sok orrfújás jó a babának... :cry:
Na megyek is...még nemtom hova...
Ja és itt voltak a férjem barátai és megkérdezték, hogy hány gyerek lesz :twisted: Meg, hogy mikorra várom...mondom október eleje..."ahhoz képest már jól állsz" :twisted: b*szki :twisted: :twisted: :twisted: Mostmár tényleg nem akarok emberekkel találkozni... :twisted:

marek

na, itt
hüjékek :D mit csinálnék a hátsó ülésen? fekve utaztam... barátnőhöz elmentünk megmutatni a kocsit, meg kipróbálni, mert én ugye még nem :oops: nagyon tuti. örülünk, mint majom a farkának.. és ittam egy kicsi, gyenge sört...de jól esett 8) 8)
kép most nincs, de majd lesz, és Petra tök cuki turis cuccokat kapott. azt is megmutatom, holnap, doki után. most lelépek, mert vacsi van, meg Apuka
jóccakát!!!!
:arrow:

Kép
an°°di

Nem akarom elhinni, h ma még nem járt itt senki! Pedig nekem ezt mutatja a babanet!
Hol vagytok?

Kép
ermoni

Móni:
én apukának pakoltam össze, megint elutazott. :cry: :cry:
Azt kocsit vittem el mosatni, most meg meló.

Kép
Kép
h@jni

én meg most értem haza a dokitól:
hírek: 2 centinél kicsit rövidebb a méhszája, és végig nyitott egy ujjnyira (sztem 2111es), így jövő kedden irány a kórház, ahol szerdán összevarrnak. 1-2 nap megfigyelés, h tuti nem szúrták ki a magzatburkot, aztán ha nem, irány haza, ha igen, irány a klinikák és szülünk. addig pedig kezeljük az e. coli bacit (ezért megy nekem kicsit a hasam), amit találtak a hüvelyben (honnan kerülhetett az oda??? :roll: ). szerencsére a dokinő most nem akart mindenáron kórházban látni... pfúúúúú. és 2 kiló vizet feküftem ki magamból az elmúlt héten. nem is hülyeség ez a szigorú fekvés... hm. ki gondolta volna.
most pedig megkésett tízórai

Kép
an°°di

Hali
nekem nem jött be a babanetmost sül az uccsó adag sajtos :-)
éjjel alig aludtunk,utálom ezt a rohadt,buzi meleget,őszt akarok,most
Vendég

Andi
drukk,drukk,hogy ne kelljen szülnöd ill. hogy minél tovább húzza ez a két kis lurkó :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Timikém, ha ehhez a nagy adag drukkhoz egy kis sajtost is mellékelnél, az égvilágon semmi bajom nem lenne... :wink: :wink:
itt nem volt meleg este. akkorát aludtunk, mint a ház... megy ez nekünk '3 az egyben' módra is.. :lol:

többiek? :roll: :roll: :roll:

Kép
an°°di

Én védőnőnél voltam a kézdagadásommal. Szerinte a lábam is dagadt, én azt nem vettem észre. Viszont reggelre az orrom is bedagad, azt mondta az az első jele, hogy az arc dagad. Hát köszi :evil:
Vérnyomás aránylag ok, 130/akármi és vizeletben sem találtak fehérjét, viszont kedden megyek hozzá megint, addig meg naponta 3x mérnem kell a vérnyomásom. Fasza.

Jutta, voltál már az új védőnői rendelőben? Nagyon csili vili. És a védőnő azt mondta, hogy ha az őrbottyáni gyerekorvos nem vállal, akkor az erdőkertesit is dicsérik, és ő el fog vállalni. Viszont még szülés előtt mindenképpen választani kell.

Ja, csajok, egyre csúnyábban beszélünk...nem modoráljuk meg egy kicsit magunkat? :wink:

Andi, mi az, hogy összevarrnak? És ha közben elfolyik a magzatviz (persze nem fog!), akkor az hol jön ki? És bent is kell maradni, ez az 1-2 nap megfigyelés azt jelenti, hogy kórház? :roll:
Új Petra szerzeményeket és autót meg muti má!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

valahogy élőben gusztábbak

Andi
nagyon sokat gondolok rád,figyu ha átbökik a burkot az nem derül ki egyből?Olyankor már nem lehet várni?ill. olyankor már nem úgy tudom,de annyira gáz ez hogy varrni kell?
most nézem nekem egy hétig volt Majával 2111
jajj de szurkolok,na lelövöm magam Kép Kép
Vendég

Zsu
ez most nekem szólt ? :-)nyugodtan nevesíts
akkor is buzi meleg van itt,és ez csak rosszabb lesz,megint :-(

a magzatvíz ott jön ki ahol mindig :-)
Vendég

d er emélem nem fog kijönni a magzatvíz,majd írd meg Andi mikor csinálják és minden újjamat szorító pózba rakom :-) sőt,Majciét is :-)
Vendég

Timi, mi, a csúnya beszéd? Dehogy...engem is beleértve mindenki. Elég, ha csak 1-2 oldalt visszaolvasol, meglátod :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?