Sziasztok!
Nyaralóknak sok-sok napsütést kívánok, érezzétek jól magatokat
Niki!
Noel gyönyörű
Nagyon nagy haja van, szegénykém izzadt a nagy melegben. És nagyon szépen tartja magát!
Nekem még nem jött meg így ehhez nem tudok hozzászólni, de kostóld meg a tejcsit érezni fogod hogy megváltozott e, márha az eddigit megkostóltad
Én egy csomószor kostóltam mikor c.üvegből etettem a Ricsit anno és hát tényleg változik az íze, elég neki egy fél óra állás akár. Akkor bizti változhat ha megjön.
Méricskézés: szerintem teljesen felesleges, mi mérleget sem vettünk. Annyit szopott a Rics amennyit akart és ahányszor akart. Szóval ehhez sem tudok értékeset hozzászólni mert szerintem teljesen felesleges méricskézni a babákat.
Ha nem akar egyfolytában cicizni akkor elég neki az amit szopik, ha meg éhes akkor azt úgyis jelzi
szerintem
Tesz-vesz: most hugom cuccait tettem fel, de minden kacatot felteszek amit amúgy kidobnék hátha valakinek kell. Hétfőn indulnak majd az aukciók tmoni82 alatt futnak majd, most főleg terranovás felsőktől akarok megszabadulni. Párom akar mindenárom pénzt csinálni, azt mondja gyűjtünk a Ricsinek hogy ne legyen olyan csóró mint mi
Na asszem én is felnézek az iwiwre mostanság hanyagoltam ott a dolgokat, el is veszett egy meghívóm, lejárt mire eszembejutott hogy van
Most totál kivagyok, tele van a hócipőm. Éjjel óránként kelünk, nappal meg nem képes egy percet sem egyedül lenni a Ricsi, folyamatosan hisztizik ha egy percre is magára hagyom. Semmi sem jó neki, ha ölben van az a baj, ha nem az, ......
szeretnék már túlleni ezen a problémán is
Na mennem kell, hív a rabszolgahajcsárom