sziasztok!
én is vagyok
Ma viszem a kicsit a bőrgyógyászhoz. Ugye 1 hete kaptunk Pimafucort krémet, kb. 3 nap után úgy nézett ki helyre jön a bőre. Aztán hétvégére megint pirosabb lett, na Tescos pelusunk volt, de volt itthon Liberó, váltottam hátha
Na tegnapi meleg után este amikor megláttam, pedig most sűrűbben teszem tisztába, és napközben nem volt még csúnya
ennyire.
Holnap leviszem tanácsadásra, de ott is. kb. csak mérekezünk mert neg. vizeleteredményünk még nincs, úgyhogy szerintem még mindíg csúszik az oltás
Nekem meg tegnapra begyulladt az ínyem
sajnos olyan félévente előjön, és kell 3-4 nap, hogy a corsidol helyrehozza
Algopirint vettem be este, de folyamatosan fájt, alig aludtam valamit
Egyébként szoptatás alatt milyen más fájdalomcsillapítót lehet használni? Valahogy most az Algopiryn nem használt
Dina
Eszterke örül ha ideülünk, rögtön nyúlik is a billentyűzet után
annál jobban csak az ujságokat szereti, azokért rendesen remeg
Nekünk most az a legnagyobb baja, hogy ülne állandóan. Egyébként nagyon ügyes, babakocsiban rájött hol kell kapaszkodni, ott nagyon szépen ül.
Földön, járókában egy ideig tartja magát de utána eldől. Ha a járókában megy a picsogás, hogy vegyük ki
persze kézben rögtön fülig ér a szája
ha a földön van, akor leülök mellé, és úgy elvan, na de mindíg nem ülhetek vele
Most a héten itthon van megint a párom, így mindíg van vele valaki
Mi vasárnap megyünk majd anyuékhoz 1 hétre.
Azt még nem tudni Tibi is marad e vagy sem
Idén most ennyi lesz a nyaralás, de már a gyerekek úgy várják
Szuzy
jól hangzanak a pizzák
nálam mostanában a paprikásszalámis a menő
Ildi
elkezdtétek már a radiátorcserét, festést?
Tudjátok már hol lesz Danika szülinapja megtartva? Tavaly ugye felmerült a telek, idén?
Zita
Ti végeztetek már?
Olyan rég jöttél, ha tudsz gyere és mesélj, nem baj ha nem olvasol vissza, csak gyere
Timi???
ha tudsz gyere Te is írj
Fiúk várják már az ovit?
Nekem Adri már várja a sulit
Oviba meg majd 20.-a után megyek be. A másik oviba aki itthon van annak a gyerekét csak 4 órára veszik be, na annyira nem viszem
akkor állandóan csak rohannék, és semmit nem tudnék elvégezni
Kíváncsi leszek rá mit mondanak
Alíz
már csak két nap
Rosszullétek gyengültek már?
Nika
tényleg rég voltál Te is.
Jól vagytok?
Móni
és Te??Én a múltkor a rendszerhez nem szóltam. Immár 3 gyerekesként látom, hogy nincs két egyforma gyerek. Hiába ugyanúgy próbálsz mindent csinálni.
Nálam egy azonosság van mind a 3 Duracell elmes
állandó mozgásban vannak egész nap
Na szép napot mindenkinek!!!