Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nyuszog!

Bevallom többször elolvastam a kérdésedet, nehogy megint mellényúljak a hangsúllyal, és próbáltam olyan köztes módon fogamazni :) :)

Szóval valóban nagyon nehéz a módszert elsajátítani, de úgy vettem észre, hogy nagyjából működik. Mármint az a része, hogy tudatosan nyugtatod magad. Amióta olvastam, én is ordibáltam már, tehát biztos sok idő kell, míg megszokja az ember.

Na rohanok, vendégek jönnek.

Megsütöttem a muffint csajok! ISTENI!!!!!

Én tettem bele csokit is, meg meggyet is, tuti lett!

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


helló Lányok, helló Fiúk!

Jelentem Bogi muffinja tényleg isteni! Elsőkézből tudom, mert hétvégi hazaruccanásunk alkalmával megkóstolhattam. Csak javasolni tudom mindenkinek.

Úgy kerültünk ide, hogy meguntuk a szeles és hűvös időt a Balcsin és hazaruccantunk egy kis otthon-szagot szívni. Nem tudom, Ti hogyan vagytok vele, de nekem igazán már csak itthon esik jól az alvás és egy kis itthoni pakolgatással angyon fel tudok töltődni. Biztosan öregszem :oops: Pedig nagyon jó dolgunk van a Balcsin. Édesanyám is sokat segít a gyerekek körül. Szerencsére ennek a segítségnek egyre kevésbé kell fizikai jellegűnek lenni, hiszen már mindhárom a saját lábán közlekedik. Inkább csak a felnőttek alkalmazkodási csatái fárasztóak. És ebben ha őszinte akarok lenni én vagyok az egyik nehéz elem. Nem csak testtömegre értve :D

A nagy hír: Dávid a WC-be pisil egyedül! Nincs bili, hanem eléáll, mint a nagyfiúk és "rajzol" a csészébe. sajnos az időjárás nem kedvezett a "full monty" típusú játéknak és létezésnek, így még korántsem teljes még a nappali szobatisztaság sem, de már ez is haladás. Szívesebben is csinálja így, mint ha a bilit használná. Már ő szokott szólni.

Szombaton betévedtünk a városba és összefutottunk Nikivel (Kancellárka) és Orsival. Nagyon jó volt élőben is látni Zalánt és Zselykét. Egyszerűen gyönyörűek ezek a gyerkőcök. Zsezse világító kék szeme és Zalán huncut mosolya mindenkit levett a lábáról. Jó volt látni Téged, Orsi! Kicsit soványnak látlak, ami félbehagyott fogyókúrám fényében különösen bosszantó, így aug. 21 után tali lesz nálunk és megsütjük az összes finomságot, amivel a kedvedre lehet tenni. Bogi muffinját ne hagyd ki semmiképp és remélem addigra Zsu is begyakorolja a hamis tiramisut, mert az meg az én kedvencem :wink:

Megcélozzuk mondjuk a 23., csütörtök délutánt? Erzsinél a Kaffába vagy nálunk?


Nicsi!

Megvan a csúzda és már el is kértem a családtól. Aug. végén azt is hozom. Úgy tűnik be kell irassam hozzátok a középső lányomat, mert felmászik a legmagasabb játszótéri játékra is és ijesztően nagyokat puffan róla. Gondoltam, megtaníthatnátok esni!

Bea! Jaj, nagyon izgalmas híreket mondtál! Alig várom, hogy tényleg dumcsizhassunk egy kicsit hosszabban. A lovaglást is egyeztethetnénk. Anna ugyan nem emlegeti naponta, de már közölte, hoyg milyen cuccokat kell vennem neki hozzá :) Van itt Újbaráton is lovarda , meg Gyirmóton is. Arra gondoltam együtt megnézhetnénk és megbeszélhetnénk velük, hogy hány éves kortól vállalják a gyereket, mert engem korábban egy másik helyről már elzavartak azzal, hogy 7 éves kor előtt nem tesz túl jót a gyerek gerincének a lovaglás és nem is elég fegyelmezett még hozzá. De gondolom ezt gyereke válogatja.

Seszter!

A párod üvegképeket is csinál, ugye? Van a házunkban kihagyva hely 3 üvegképnek, de még nem találtam olyat, aki meg is tudná csinálni, esetleg a helyére rakással együtt. Eljöhetnétek egyszer megnézni miről is van szó. Pl. a tali alkalmával, ha nálunk elsz, vagy akár külön is, hiszen a Te hármad meg az én hármam már elég nagy gyerekcsapatot tud alkotni :)

Mindenkinek további szép nyarat! Megyek vissza a nettelenségbe.

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Már kétszer próbáltam írni,de nem jött össze,egyszer a net szállt el egyszer meg a párom szólt közbe :oops:
Most talán sikerül!
Mirjam üvölt mert álmos,de nem akar aludni.Lehet,hogy rossz anya vagyok,de én most hagyom,már a kezemben sem volt el...

Bea!
Kiderült ki az ismerősöd!Egy utcával laknak lejjebb mint mi.Régóta figyelgetjük ahogy épül,alakul a házuk.Van fantáziájuk,meg kitartásuk is. :) Beszélgetet a férjem a múltkor az asszonykával,így kerültél szóba :D

Voltunk szombaton Kapolcson(anyukám,nővérem,7 éves unokahugom,Mirjam meg én)Háááát,igen.....
Rengeteg volt az auto amiket nem a kijelölt(bár fizetős)parkolókban hagytak a gazdáik.Mindenhol nagyon sok ember...
Az unokahúgomat csak az érdekelte,hogy mire költheti el a pénzét,anyukám nem nagyon nézegette a kiállításokat inkább csak a gyerekekkel volt kint,így mi kutyafuttába láttunk csak mindent,hogy ne kelljen ránk sokat várni :oops:
Jobban jártam volna,ha a párommal megyek a gyerekeket meg addig rábizzuk anyura.Majd legközelebb,különben látszik a szervezettség,de mégis káosz az egész(ez nem lett túl érthető:oops: )

Nyuszog!
A nagycsaládos program minket is érdekelne!Megnéztem a honlapjukat,ott semmijen mozgást nem tapasztaltam(pl:nem él a fórum)

Orsi!
Igen helyesek a gyerekek,látszik a képeken,hogy jól éreztétek magatokat!Hol voltatok pontossan?

Piros!
Szivessen elmegyünk hozzátok,biztos sikerülne közössen kitalálni valamit a falatokra :)
Dávid nagyon ügyes!Jó,hogy játéknak veszi :)

Mindenkinek szép napot!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

seszter
samu eszter
 
 

 
 

Na ezt most valahogy duplán raktam fel :oops:

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Bea!
Föld hívja Beát!
Mi újság a nap alatt?

Zsu!
Pocakméret növesztés folyik? És mi a helyzet Krisszel?
Ma átvittem Pirosnak a csodakönyvet, felolvasta nekem, és így még jobban hangzott :)

Orsi!
Valamikor megyek Szentivánra a héten, ha minden igaz. Odaszaladhatok?

Eszter!
Na Kapolcsról ugyanez volt a benyomásom, egy szervezett káosz az egész. De a művészek ebben jól érzik magukat szerintem :)

Erzsi!
Ma beszélgettünk Pirossal baromi jó ötletekről, és a kávézód is szóba került!
Majd megosztjuk veletek, ha Piros nyilvánosságra hozza, mert bár elkotyognám, de nem az én ötletem volt :)

Na puszika!

Aki kért bodyt, felírtam!

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Már kb hatszor ültem le írni, de mire végigolvastam felkelt Zalán és írni már nem tudtam. Most meg inkább írnék, de a visszaolvasásból már nem emlékszem mindenre.

Piros!
Örültem, hogy találkoztunk, jó volt megismerni még ha csak pár mondta erejéig is. De egyszer talán lesz belőle több is.

Orsi!
Jók a képek, örülök, hogy hívtál, jó mulatást anyudéknál, majd hívj ha megint sétálni támad kedvetek.

Bogi!
Ez egy ördög kör. Te elveszted a türelmedet kiabálsz, a gyerkőc azt látja és ezt tanulja, ő is kiabálni fog és szintén rosszul viselkedni, úgyhogy valószínű ezért írja a módszer, hogy előbb nyugodjon le a szülő. A szomszédban egy óvónő lakik egyedül neveli az örökbefogadott fiát és estére már nem marad türelme a gyerekhez, így állandóan ordít vele és csúnyán beszél a kisfiú meg ugyanezt csinálja az óvódában a többi gyerekkel.

Már nem tudom ki írta, hogy Eszternek, hogy Ráhel majd az oviban le fog szokni a harapásról, de -bár nem vagyok tapasztalt szülő- nem tartom jó ötletnek, mert mi van ha nem akad egy gyerek sem aki szembeszáll vele, vagy ha akad is, lehet, hogy addigra két-három másik gyerek tanulja el ezt a rossz szokást. Szerintem nem megoldás, bár jó ötletem nincs, de mindenképpen beszlgetni kell erről velük, ők is ugyanolyan emberkék mint mi, csak meg kell találni a közös hangot. És igazán ezt írja le a Bogi féle módszer is. Remélem ezzel nem bántottam meg senkit, bocsi.

Na megyek mert még ebédet kell csináljak. Üdv mindenkinek.

kancellárka
 
 


Szia csajok!

Én is csak kicsit írok, mindjárt kész a rakott krumpli...

Orsi!
Tényleg nagyon jók a képek, örülök hogy jól éreztétek magatokat!!! Akkor most már nem is vagy itthon? Készültök már a zsezse szülinapjára? Én már úgy várom Kriszét!! Szerintem ez nagyon nagy élmény nekik!!

Bogi!
nem is válaszoltál nekem a recepttel kapcsoltaban.. :cry: És még a mascarpone is utsó pillanatban jutott eszembe! Finom volt ez a kis hamis tiramisu, de tegnap úgy elrontottam vele a hasamat, hogy most egy darabig nem vágyom rá. (Sorry, Piros) A gesztenyés muffin viszont első osztályú volt, a barátnőm el is kérte a recit.
Krisz amúgy jól van, azóta nem volt ilyen rázós napunk. Amit Niki írt a kiabálásról, hát, én is azt próbálom elkerülni, hogy ordítsak.
És bár, talán, el ne kiabáljam, de azt hiszem kicsit kevesebbet kiabálok, és többet gondolkodok.. :oops: Remélem lányokkal minden oké.

Jaj, ki keresett múltkor medencét? Az Árkádos Spárban láttam egy darabot, azt hiszem 6990-ért.

Piros!
Biztos jó volt kicsit hazajönni! Most megint jó időtök van! Irigyellek is benneteket rendesen. Amiatt meg főleg, hogy nem viszitek túlzásba a főzést...fél nap elmegy vele! Nekünk eddig jó az augusztus 23 tali céljából, remélem sokan csatlakoznak!!

Lányok!
Voltatok mostanában az Alexandra könyvesboltban? Nem tudom a Plázás milyen, de az árkádban gyönyörű lett a gyerekrészleg! Annyira nagy a választék, hogy csak néztem! Ha arra jártok, nézzétek meg. És egy csomó könyv le van értékelve félárra!

Bocsi, akit kihagytam, kész a kaja!!

Maminti! Hová tűntél?!

Puszika

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Niki!
Igen, tökre igazad van. Én is látom Lilin, hogy néha kiabál Katicával. A verekedésnek egyenlőre nem tulajdonítok nagy jelentőséget, mert próbálgatják az erőviszonyokat, és ha verekednek, nem szoktuk szintén visszaütéssel megtorolni a dolgot (na meg egymással verekednek, ami természtes dolog szerintem ebben a korban, és nem is verekedés, csak odaütés.)
Ettől függetlenül ez a módszer szerintem több, mert mi mindannyian hiába olvasunk pszichológiai könyveket, én hiába tanultam évekig a pszichológiát és tudom, hogy külön-külön mivel mit érek el, de ennyire összefoglalva és összehozva a dolgokat em láttam még sehol.
És bár Piros is aztán kicsit gúnyolódott a dolgon, ha gyakorolnánk, biztosan könnyebben menne a lehiggadás is. :) :)

Képzeljétek a lányok betegek. Boritól elkapták sajnos, úgyhogy Piros figyeld Te is a gyerekeket.
Katicának hőemelkedése volt, kicsit köhécsel is.
Ja, csak Katica beteg, Lili még nem.

Na megyek is.
Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Zsu!

Jaj tényleg, tegnap jutott eszembe, hogy megcsináltad-e.
Amúgy a piskótát így is kávéba szoktam belemártani, csak koffeinmentesbe!

Örülök, hogy neked is tetszett a muffin. Majd megköszönöm Editnek!

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Bogi, azóta is azon tűnődöm, hogy milyen smiley lett volna jó. De most mennem kell, mert megint áll a bál...

Kép
Kép
nyuszog
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Almádiból.Ritkán van időm gép elé kerülni, de azért olvaslak Benneteket.
Lehet, hogy egy darabig nem írok, mert én nem mindig tudok hozzászólni a beszélgetéshez, velem meg nem történik annyi minden, mit Veletek és a gyerekekkel.De ha valami pozitív dolog történik az életemben, pld. két csík a terhességi teszten, megosztom Veletek!Aztán ha itthon leszek táppénzen, több időm lesz írni is!

Puszi Mindenkinek, Vigyázzatok Magatokra és a Családra!
Vendég
 


Sziasztok!

Nyuszog!
Csakis :) !!!!
Szerintem nem volt sértő vagy bántó amit írtál!
Én sem vagyok az a könyvből nevelős fajta, mert én az okoskodós fajta vagyok, aki azt hiszi, hogy mindent meg tud oldani egyedül, és még másoknak is tud segíteni :) :) :).
Aztán most jól megjártam, mert tényleg berezeltem, annyira nem tudtam kezelni a helyzetet!

Ma már Lili is lázas lett :(. Köhög mindegyik, de nem nagyon, csak köhécselnek.
Remélem holnapra már nagyrészt el is múlik.

Luca!
Szóval Te már nem is emlékszel milyen volt a dackorszak! Ez bíztató! :) De ha ilyen elszánt vagy, hamarosan megtapasztalod újra, ráadásul neked nehezebb dolgod lesz, mert a nagyok jól elrontják majd a kicsit :), és mire pont nagy segítségek lennének, addigra jönnek a fiúk :)
Köztem meg a húgom közt 14 év van (és két nap), és mi sajnos nem vagyunk olyan klasszikus értelemben vett testvérek. Igaz őt nekem kellett nevelnem óvodás koráig, de aztán nekem is jött az első igazán nagy szerelem, aztán a második, elköltöztem otthonról, és akkor a húgom mégcsak 7 éves volt. Viszont anyunak meg nagyon jó, mert én addig egyke voltam, és most megőrülnék tőle az biztos, állandóan rajtam csüngne :) Persze ez nem lenne rossz nekem, ezt ő szokta így mondani :).

Piros!
Remélem a fiúk lányok jól vannak!!!
Puszi

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Zsu, nálunk az alexandra amúgy is veszélyes helynek számít. Ezért ritkán megyünk. Mert ha bemegyünk, akkor biztos, hogy a családi kassza megbánja. De azért néha olyan jó megkockáztatni. :)

Eszter, a nagycsaládosoktól mi kaptunk egy levelet, hogy irodaavatóval (Mónus I. u.) egybekötött nyárbúcsúztató piknik lesz a panelos épület udvarán, aug. 31-én, fél négytől vagy négytől. A honlapon gondolom, hogy még azért nem volt, mert most egy kis nyári szünet van augusztus közepég. Csakhogy nálunk akkor szokott lenni az évnyitó. Majd meglátjuk.

Bogi, képzeld, anyuéknál levettem egy testbeszéddel foglalkozó könyvet a polcról, és már a második oldalon azt fejtegeti, hogy a kommunikáció ugye verbális és nem verbális részből áll, és amikor az ember üvölt a kölkével, akkor a nem verbális rész elnyomja a verbálist, tehát a gyerek a test jelzéseire, a támadó fellépésre és az üvöltés hanghordozására figyel, fél, és ezért az üvöltés tartalma nem ér el a tudatáig. Ezt ez a könyv pszichológiai ködnek nevezi. Vagyis, ha ordítozunk, azzal lehet, hogy a felesleges gőzt kicsit leeresztük, de másra nem jó, azt a célt nem érjük el vele, amit akarunk. No, ez jusson eszünkbe, amikor megy fel a pumpa! :oops:
A gyerekek hogy vannak?

Kép
Kép
nyuszog
 
 


Sziasztok!

A régi veszprémi úton nyílt egy bolt a vex helyén.Minden tiszta Kínai,de ovis benti cipőt vettem 500 valamennyiért,meg sok ruha le van árazva,fölsők 400-tól meg nadrágok,gyerekeknek melegítő eggyüttesek 999...
Hátha érdekel valakit :oops:

Péterrel azon szoktunk nevetni,hogy az elmúlt években többet költöttünk könyvekre mint ruhára :lol:
Egy-egy nagyobb albumot alkalomra veszünk,de ezek ára 10.000-nél kezdődik.Péter munkájához meg hozzátartozik az inspiráló könyvek lapozgatása...
Könyvtárba hetente járunk(mindenkinek tudom ajánlani).Péter jár a felnőtbe ,onnan dvd-t is hozunk,én járok a gyerekekkel a gyerekbe,ezt így szokták meg és el is fogadják,hogy pár hétig van nálunk egy-egy könyv aztán hozunk másikat(ami nagyon a szívünkhöz nől azt megvesszük,vagy valami alkalomra tudjuk mondani,hogy azt szeretnénk)

Eggyenlőre befejezem mert valamelyik sír.
Puszi:Eszter

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Nyuszog!
Hihi ez jó.
Mondom én, hogy elméletben, meg tudat alatt is tudjuk, hogy így van, de most álld meg, hogy egy-egy alkalommal nem kiáltod el magad. :)

Eszter!
Ezt a wex helyén nyíló akármit anyukám is mondta, csak nem tudta, hogy már megnyílt-e.
Mi már kb. 4 napja folyamatosan, reggeltől estig a boltokat jártuk Lilinek és Katicának alkalmi cipőért, mert szeptember 1-én esküvőre megyünk, ahol Lili lesz az egyik koszorús lány, meg a gyűrűvivő. Lilinek találtunk a 2. nap, de Katicának semmit. Ma kimentünk a vásárcsarnokba, az első 5 percben 1000Ft!!!!!-ért találtunk nekik gyönyörű alkalmi cipőt! Persze mindegyiknek vettem, még nagyobb is mint a lábuk egy kicsit, és azért is hordani fogják az esküvő után. :)

Na meg lesz az oviban is biztos évnyitó :)

Jaj már annyira közel van.
Kezdek lelkibeteg lenni, hogy Lili ovis lesz. :)

Piros!
Mi még mindig betegek vagyunk, és úgy néz ki tartós lesz. Csütörtökön viszont valószínűleg családostól meglátogatunk benneteket. Addigra bizonyára megjavulunk :)

Bea, Zsu, Orsi, Niki, Klári, LucaBrigi, MAMINTI!
Mi újság veletek?
Ja Orsiék nyaralnak kicsit, vele beszéltem telefonon.
Kriszti!
Mi újság?

Niki!
AKartam írni, hogy a férjem egyik nap kérdezte, hogy mi van az Admirálisékkal? Mondom milyen admirális? Hát rátok gondolt, kancellárka és nem jutott eszébe :-))))


Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Néha tényleg a piac a legjobb megoldás.2 éve kismotrot hajtottam az Árminnak,sehol nem lehetett kapni azt a masszívabb formát,mindenhol csak igérgették,a szülinapja meg közeledett.Aztán odaléptem a vásárcsarnokhoz és kiszúrtam azt a kismotrot amit kerestem,azt már csak zárójelbe teszem hozzá ,hogy ott volt a legolcsóbb :D
Húúú!De jó nektek,én is szivessen mennék egy szép esküvőre,jó lagziba...
Árminom a menyasszonyi tortáról elkunyizott rózsákért van oda,Ráhelt a zene meg a tánc hozza lázba...engem meg az egész,mindig a sajátunk jut eszembe...bár az nem egésszen úgy sült el ahogy szerettem volna :(
A családom gondoskodott a "jó" alaphangulatról,de most az van bennem,hoigy majd a mi gyerekeinknek nem ilyen lesz.
Mostanában láttam a "Bazi nagy görög lagzit",na az kifejezetten tetszett.
A miénkben amit mindig sajnálni fogok az az volt,hogy szerintem az ember egyszer az életben had érezze,hogy ő a világ közepe,hát én minden voltam,de nem a közepe...

Mivel nem nagyon van téma,mindenféle hülyeségről irogatok,bocs :oops:
MInden jót nektek,puszi Eszter'

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Eszter!
Miért, hogy sült el? (Ha már úgysincs téma, nyugodtan írd le.)
Nekem nagyon kicsi esküvőm volt, nekem sem az álmaim valósultak meg, de meg kellett alkudnom. Atinak a második esküvője volt, az elsőnél megadták a módját. Itt azt mondta, hogy én szervezzem meg az egészet, lehet rajtam fehér menyasszonyi ruha, de maximum egy vacsorára hajlandó más nem lehet.
Úgyhogy egyszerű volt az egész. Templomban nem esküdhettünk, mert az elsőnél neki volt templomi.
Azért persze jól éreztem magam, bár a vacsora kicsit uncsi volt :)

Egyébként én az idejét sem tudom, hogy mikor voltam lakodalomba, talán még gyerekkoromban. Bulizni is azóta csak egyszer voltam egy locsolóbálban. Úgyhogy már nagyon ki vagyok éhezve :) Ja nem is. Bocs, voltam két lakodalomban, de az sem mostanában volt :)

Na jó éjt: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Bogi!(ha esetleg más is olvassa,akkor neki is szia! :D )

Kezdem a legelején.Pétert anyám nem akarta elfogadni,folyton piszkált miatta.Valójában mikor kimondtuk hogy mi összetartozunk,azonnal össze is költöztünk,anyu nem viselte volna el,hogy hozzánk jár udvarolni.Péter még ez elött megkérte a kezem,úgy hogy szinte nem is ismertük egymás.
Én 23 és fél éves voltam Péter 47,megbeszéltük,hogy jöhet a baba,3 hónap alatt összehoztuk Ármint.Mire kiderült,addigra már bejelentkeztünk az anyakönyvvezetőhöz.Anyukám erre azt mondta,hoigy jó,hogy jön a baba,de minek házasodunk össze....(???)
Se a szervezésben,se a lebonyolításban,se a kifizetésben senki nem segített(szegény anyósomat (meg Péter kisebbik fiát Kornélt )leszámítva)
Nekünk túl nagy lakodalmunk volt,be kellett látnunk és nem voltunk erre felkészülve.Rigópusztán volt minden.Az esküvő(polgári,egyházi),a lakodalom,vigalom.Nem volt aki az egésszet levezette volna(pl felöltözve teljes díszbe én mentem a konyhába,hogy rakják már ki éjfélkor a maradékot :? )
Anyu elvárta,hogy az utolsó éjszakámra hazamenjek,késő este lett mire kiértünk,nem várt minket se vacsora,se vetett ágy,de még egy jó szó se :cry: .
Másnap reggel mentem fodrászhoz,kozmetikushoz(biciklivel)a kozmetikusom csak a könnyemet törölgette és bíztatott,hogy milyen szép leszek.Aztán mikor látta,hogy nem vár senki és biciklivel vagyok,megölelt.Telefonált a Nővérem,hogy valaki menjen be érte kocsival mert nem ér haza időben(fősulira járt,Szombathelyre)Erre apám,hogy akkor nem ér haza,mert ő nem megy be érte.Hívtam Pétert,hogy valaki segítsen,na a Dániel(Péter nagyfia) hozta haza(.Barátnőm azóta is emlegeti,hogy ő még ilyen önző nőt nem látott,a huga férhez megy ez meg arról fecseg,hogy ő milyen fáradt,mert bulizott előző este)
Sógornőm segített felöltözni,rajta látszott valami meghatottság,ott álltam teljes díszben,de senki nem mondta,hogy szép vagy kislányom,szeretlek...vagy valami.
Jött az én Uram,vitt a gyönyörű autón,aztán a buli kedvéért lovaskocsira szálltunk és mentünk egy kört,leemelt, úgy mentünk az anyakönyvvezető elé...
Jöttek a jókívánságok(anyám:ha már elvitte,vigyázzon rá!)
Megvolt a vacsora,éjfélkor tüzijáték volt(kaptuk ajándékba).Közben el is loptak,de én nem vagyok az a bulizós fajta és alig vártam,hogy jöjjenek értem.Hajnali 3-ra már "otthon "(albérlet)voltunk.A tanum vitt haza minket,ők végig mellettünk voltak :)
Még azt le kell írnom,hogy a zenészek se álltak a helyzet magaslatán,a zene se volt az igazi,meg ők is jól berúgtak,egy asztalt is összetörtek ,meg a lagzi közepén elkezdte az egyik,hogy őt akkor most fizessük ki.
Az hozzá tartozik,hogy ha ezt a pénzt a házikora költjük,1 évvel hamarabb kiköltözhetünk,megfizettük a tanulópénzt!Volt menyasszonytánc,denem hozott túl sokat a konyhára(mindenki állította,hogy ő ennyi-meg annyi pénzt dobott a vájlingba,hát mi nem láttuk...)
mindezt megpróbáltuk vidáman szemlélni és tényleg voltak szép pillanatok,meg külső szemlélőként tényleg szép volt.
Azt még leírom,hogy-hogy nem de mindenkinek az volt az érzése,hogy két kézművesnek képeket,mek szobrokat kell ajándékozni :lol: A konyhám gyatra felszereltségét senki nem vette számításba. :lol:
Nagyjából ennyi,jó hosszú lett,ha eszembe jut még valami leírom :lol:
Puszi.Eszter

Ja igen,azért nem vettem fel a férjem nevét mert a volt felesége megtartotta. :roll:

seszter
samu eszter
 
 


sziasztok!

Jaj esküvő! Imádom a témt! És elszomorít ha ilyet hallok, hogy valakinek nem úgy jön össze ahogy kéne, főleg, ha a saját családja teszi ezt!

Eszter! Azért az egészben az a szép, hogy a férjed zeret és ez a lényeg, ez mindent megszépít! Ja és a világ legnagyobb hülyeségének tartom, hogy elvált asszony megtarthatja a volt férj nevét!

Bogi! Kancellár admirális a fedélzetről jelentkezik. Jól vagyunk, a múlt héten itthon volt szabin a párom és inkább vele múlattam az időt, mint a számítógéppel :)

Na megyek, mert kiugrik a Zalán a kezemből, ő is püfölné a billentyűzetet :)

Üdv.

kancellárka
 
 


Sziasztok lányok!
Nos hol is kezdjem, hisz jó régóta nem írtam ide. Bár többetekkel volt szerencsém találkozni és beszélgetni is. Hozzászólások helyett inkább leírom mi történt velünk mostanában.
Lányok szépen nődögélnek, a pici is már a héten lesz 4 hónapos és már elvárja és ki is követeli a vele való hosszabb foglalkozást, játékot. Nos ezeket az időket Noriko nem mindig viseli el türelemmel, hogy finoman fogalmazzak. De amiket hallottam erről ahhoz képes én úgy gondolom nem is olyan vészes a helyzet, persze ha kellőképpen rávagyok hangolva, és tudtam kicsit pihenni előtte, akkor elég türelemmel birom, ha nem akkor jön az ördögi kör, amiből nehéz kilépni.
Járunk baba úszásra mind a kettővel, és nagyon élvezik, gyakorlatilag ez egy egész napos elfoglaltság lett már, annak ellenére, hogy fél órásak a hivatalos foglalkozások. Nori már keresztbe átússza (kb. 8-10 m) a medencét egy levegővel, viz alatt, lemegy a medence aljára a játékért és felhozza. Annyira oda van tőle, hogy egész héten úszó edzéseket tart a babáinak, az esti füdésnél meg még a kacsáinak is. A kis Tomoko is megszokta már, nagyon élvezi (ha nem fáradt). Tegnap átfordult a hátáról a hasára, már napok óta probálgatta, a sikeren felbuzdulva még megcsinálta vagy háromszor, no ebbe úgy belefáradt, hogy utána már csak aludni akart.
Gyorsan telik a nyár, nemsokára Anna is ovodás lesz, ő már nagyon várja, én meg sajnálom, hogy újra kevesebbet leszünk együtt, bár akkor a picinek is tudok saját időt adni.
Bogi együttérzek veled a Lili miatt, én hasonlót éreztem mikor bölcsis lett a nagy lány, de megszokod ám, amikor otthon lesz sokkal intenzivebb lesz a kapcsolatotok majd meglátod.

Ja és elkezdtem sütögetni. Bogi és Piros már kostólta is az első elrontottat. Azóta már voltak sikerélményeim is és a kiscsalád nagyon élvezi az új "anyukát". Persze ennek is meg lett a hátránya, mert úgy Anna nem szokott hozzá a sütikhez, most meg a nagy lelkesedésemben sorba gyártottam őket (hol jól hol rosszul - bár sose maradt belőle)- minden nap evett valamit, úgy hogy már a rendes kaját már meg sem akarta enni, eljutottunk oda, hogy amikor nem volt süti akkor sem evett gyakorlatilag semmit, ivott, ezt csinálta három napig. Én teljesen kivoltam, hogy mi lesz ennek a vége. A harmadik nap este kért vacsorát és bár kicsit de evett, és azóta is újra szépen eszik minden. Édesség befejezve, meg az rostos üditőnek nevezett dolgok is. Gyümölcs, zöldség, víz és rendes kaja van. Eddig tartott a cukrászi karierem, de nem bánom, mert a gyerekemnek igy jobb (meg talán nekem is könnyebb lesz leadni fölös kilokat)
Hirtelen most ennyit írok, mert felébrett a pici megyek játszani vele.

Piros!
Köszönjük szépen a csúzdát, előre is. El tudjátok hozni, vagy nekünk kell menni érte a Balatonra? Légy szíves jelezz vissza.

Bocs hogy személyes üzeneteim most elmaradtak, majd legközelebb bepótolom.
Remélem mindenki jól van és a gyerekek is egészségesek.
Szép napot mindenkinek.
Üdv. Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Bea, Erzsi!

Nagyon boldog névnapot a Marcelleknek!!


Orsi!
Kis késéssel, de:

Nagyon nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk Zselykének!!


Remélem a többi gyerkőc és szüleik is jól vannak, engem másodszorra is elkapott ez a hülye vírus...Ennek ellenére elég szépen hízogatok. :oops:

Bogi!
Ne aggódj, lehet hogy lesznek nehéz napok az oviban, de a gyerekeknek, hiába van testvérük, azért hiányzik és kell is a társaság. És persze a változatosság. Biztos sok élményben lesz része a kis Lilinek,és Katicának is jó lesz, ha több figyelem jut rá.

Eszter!
Sajnálom ha rossz emlék maradt az esküvőd, talán nézd az eredményét, hogy együtt vagytok, szépen megvagytok, gyerekeitek születtek!! Talán egyszer megszépülnek az emlékek!!

Ági!
És miket sütöttél? Biztos finomakat, ha Anna rászokott!! Szerintem azért ne hagyd abba, csak maximum korlátozd a hétvégére, azt Anna is előbb utóbb megszokja.

Hát lányok, most röviden ennyi, lassan kész az ebéd, és még az ablakpucolás is vár...
Puszi:

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Eszter, ne aggódj az esküvő miatt, ahol voltam, nagy részén a menyasszony nagyon nem élvezte a dolgot. Az én életemnek is az egyik mélypontja volt. Előtte mindenki mondta, hogy ez legyen meg az, ezt tud szerezni, meg azt, azután amikor tényleg kellettek volna az emberek meg az ötletek, akkor mindenki széttárta a kezét. Ráadásul egyikünk sem szeret középpontban lenni, de a család elvárta a nagy esküvőt. Mi meg fejet hajtottunk, és alig vártuk, hogy túl legyünk rajta. Ha van eszem, akkor szerzünk két tanút, és fél óra alatt megvan, és akkor az tényleg rólunk szólt volna, nem a tudomisénmilyen távoli rokonságról... Sajnos ezen a rossz élményen csak az idő segít. De legalább megtudtuk, hogy kire miben lehet számítani, meg azt is, hogy az csak egy nap, nem azon múlik semmi, hanem akkor kezdődik!

Ági, nem tudom, hogy mennyire vagytok képben a mai japán zenét illetően? Ugyanis nekem magyon tetszik a japán zene, és évek óta szeretnék valakitől megtudni egy-két előadót/együttest, aki hagyományos japán zenén alapuló popot játszik. Vagyis a NOX japán megfelelőjét. Ismertek ilyet?

Kép
Kép
nyuszog
 
 


Hahóóóóó!!!!!

Mit történt veletek csajok?Csak a meleg teszi vagy senki nincs gépközelben?

Hullik az almánk,így nem győzöm az almáspitéket sütni meg ajándékozni :D
Szilvalakvárt szerencsére bevállalta anyukám,így azzal nem nekem kell vesződni,csak le kellett szednem.
Mirjam áll át az egyszeri alvásra,Ráhel meg az egyszeriről is leszokik,pedig még nagyon szüksége lenne arra a pár órás alvásra.
Na,nekem is mennem kell,jelenésem van...
Sziasztok!

seszter
samu eszter
 
 



Sziasztok győri anyukák!

Már jó régóta olvasgatom a győri anyukák írásait a különböző topikokon, jó temékenyek vagytok... :) Éppen ezért úgy gondoltam, hogy Hozzátok bizalommal fordulhatok.
Segítséget szeretnék kérni olyan ügyben, ami talán még nem is annyira aktuális, inkább csak előzetes terepszemlét tartanék.

Szóval: 39. hetes anyamammut vagyok és már előre félek attól, hogy mi lesz akkor, ha babám kicsit nagyobb lesz. A gondom az, hogy 200 km-es körzeten belül nincs nagymama, sem egyéb rokon, akire akár egy röpke órácskára rábízhatnám a csemetémet.

Ha vkinek van bébisintéres tapasztalata -akár megbízhatóságról, árról stb. - megköszönném, ha megosztaná velem.

Előre is köszi
Üdv. K.csiga
kakaóscsiga
 
 


Sziasztok!

Csak a szokás szerinti lemaradásomat akarom pótolni szülinp ügyben:

Zselyke! Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!

Üdv.

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Húúú lányok!
Annyi minden volt a héten, hogy most kisregényt fogok írni.

Kezdem.

Vasárnap este Piros anyánk felhívott, hogy megy vissza a Balcsira, tartsak vele ha akarok.
Akartam. Hétfőn délben indultunk, addig nekem százezer dolgom volt, mert apa itthon festeni akarta a hálószobát, pakolás stb.
Balcsira érve hétfőtől csütörtök estig nagyon nagyon jól éreztük magunkat, csináltunk szuper programokat:
Kedd: vonattal Almádiba mentünk, onnan kishajóval vissza Alsóörsre. Délután 4-7-ig strand. Katica elveszett a strandon, az alatt az 5 perc alatt bennem végigszaladt minden, épphogy a lábaim elbírtak. Aztán a hangosban bemondták, hogy egy kislány várja a szüleit az elsősegély helyen. És láss csodát, most is úgy tűnt el Katica, mint anno Lili a Tescoban, hogy egy jóindulatú néni elvitte magával, pedig 5 méterre volt tőlünk. Ráadásul ott volt a homokozó vödör a kezében, csak annyit kellett volna tenni, hogy visszakísérik a homokozóba, de mindegy. Legalább nem ment a víz felé.
Szerda: délelőtt pónilovagoltunk, délután strand.
Csütörtök délelőtt Tihanyba mentünk, az kicsit húzós volt az 5 gyerekkel 3 felnőttel, de kibírtuk.

Sokmindenre rájöttem ez alatt a 4 nap alatt. Az egyik az volt, hogy apa nélkül is tudok létezni :). A másik, hogy a gyerekeim nem is rosszak. A hamradik, hogy valóban rosszul csináltam itthon pár dolgot. Pirosék napirendjéhez voltunk kénytelenek igazodni, mert én így akartam, és a lányok láss csodát, meg is tanulták ez alatt a 4 nap alatt a dolgot. És hogy, hogy nem, Katica az első pillanattól kezdve nem azt csinálta, amit itthon szokott, hogy reggeltől estig hisztizett valamiért, a pelenkacsere nem volt tortúra, az alvások nem hisztivel kezdődtek, szóval semmi gond nem volt.
Persze voltak súrlódások a gyerekek közt, főleg Katica és Dávid közt, de azért kezelhető volt a helyzet.
Az estéket meg Pirossal beszélgetve, TV nézve, játszva, csillagászva töltöttük. Szóval SZUPER VOLT!
KÖSZÖNÖM PIROS!!!!!!

A hálószoba gyönyörű lett. :)
Kép

Kép

Szia Kakaóscsiga!
Majdnem túróudit írtam :) :)
Nekem nincs tapasztalatom sajna a kérdésben, de azért élnek körülöttem, akik hasonló helyzetben vannak, és egy-két kivételtől eltekintve nem volt olyan helyzet, hogy ne tudták volna megoldani akár bébiszitter nélkül is a dolgot. Sőt a szomszédom pl., aki épp így van, még soha nem fogadott bébiszittert.
Azért a többiek biztosan többet tudnak mondani erről a dologról.
Hát más választásod nem lesz, mint a dolgok egy részét egy darabig a férjedre bízni, aztán meg cipelni mindenhova a babát, de ennek néha előnye is van. Én anno alig vártam ki a soromat, akárhova mentem, mert a síró kisbabákat 99%-ban előre engedik :) Persze ez most viccesen hangzik, és van benne az is, de szerintem nem kell félned a helyzettől semmiképp.
Első babásként úgyis ragaszkodni fogsz a gyerekedhez minden helyzetben, és alig akarod majd kiadni a kezedből :)

Eszter!
Válaszolni fogok, csak most megyek dolgozni!

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


ZSEZSE KEDVES!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Lili, Katica, Bogi és Ati

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Boldog szülinapot, Zsezse!

Kép Úgyis elkapom!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Bogica!
Mi is jól éreztük magunkat, klassz, hogy velünk voltatok. Ha kipihentetek minket, majd jelentkezz :wink: Szombaton utcabuli, azután kicsit még visszamegyünk, de keddtől végleg hazajövünk, mert kezdődik a bölcsi és az ovi.

Csinálunk talit csütörtökön (aug. 23.)? Mehetnénk Erzsihez...

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Szia Piros!

Nem kellett kipihenni, én akár már ma is rohantam volna a képekért :)
Ati a Tamást emlegette, hogy mennyire jó fej, hogy tuti segítség volt neki. Az eredmény látható!!

Ja, elfelejtettem írni, hogy ma voltunk lovagolni! Lili 1 órát lovagolt egyhuzamba egy Zsófi nevű kancán. Nem póni, hanem rendes nagy ló volt.
És képzeljétek, én is lovagoltam!!!!!!!!!
Katica is felült, ő kb. 10 percet lovagolt összesen.
Lili egyszerűen fantasztikus volt. A srác apu barátja, úgyhogy mindezt ingyen, és azt mondta bármikor mehetünk, de ha ilyen nagyon élvezi Lili, akkor minden héten menjünk, és hamar meg fog tanulni.
Ásványráró előtt van ez a lovastanya, és a srác hihetetlen jó fej!



Bea!
Marcellnak boldog névnapot, ha most tartottátok!


Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Ja, és csütörtök nem jó! SZÜLŐI ÉRTEKEZLET LESZ AZ OVIBAN!!!!! Az első :) Júújj de izgi :)

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi,Piros!
Örülök,hogy jól sikerült a közös kiruccanásotok!A gyerekek egymástól nagyon sokat tudnak tanulni,barátnőm kúraszerűen hozza hozzánk a gyerekeit enni :lol: mert rossz evő,de ha azt látja,hogy a mieink milyen elánnal vetik rá magukat a zsíroskenyérre,kovászosuborkával megjön az étvágya.Én biztos összeestem volna illyedtemben,ha eltűnik a gyerekem a szemeim elöl.A segíteni akaró felnőtt egy kicsit körbenézhetett volna esetleg elrikkanthattja magát nem?
Lovaglás!
Nagyon jót tud tenni a gyerekeknek,fegyelmet,felelősséget tanulnak közben,hisz az állatot tisztítani,etetni is kell.
Bogi,szép lett a hálótok,van izlése a párodnak,meg ügyes,hogy ilyen szépre megcsinálta.

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Van pár percem,gyorsan írok egy kicsit. Olvasni néha szoktam,bár nincs túl sok.

Teljesen el vagyok foglalva az üzletbezárással,a munka kereséssel és még közben áruljuk a lakásunkat is és nézegetünk újakat.
Szóval időm az nincs soha semmire. És még a 2 kicsi is nagyon igényli a foglalkozást.

Eszter!
MOndta a csajszi,hogy összefutott a férjeddel nagyon szimpinek találta.
Az esküvős történetet nagyon sajnálom,főleg azért mert ez bizony maradandó élmény az ember életében. Nekem 2 esküvőm is volt, nem azt mondom hogy írtó nagy buli volt, de minkettőhöz kellemes élmények fűznek. Talán a második egy kissé feszélyezett volt,mivel az én szüleim is nehezen fogadták el Csabit a férjemet (azóta nagyon nagyon megváltozott a véleményük róla :) ),de én akkor azon a bizonyos "lila" ködön át láttam a világot pocakomban a nagyon várt kislánnyal. Igazából az esküvő is csak azért lett,mert Kyra fogantatása és a válóper között nem telt el 1 év és így a hülye jogszabály miatt a volt férjem nevére anyakönyvezték volna,és ez csak úgy volt elkerülhető ha összeházasodunk. Ezért lett az esküvő 1 hónappal a szülés előtt :lol:
Szóval nekem is vannak kalandos történeteim.

Bogi,Piros!
Jó lehetett a közös nyaralás. Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.

Piros!
Kár,hogy sietnetek kellett, nem tudtunk beszélgetni pénteken.
Nekem jó a csütörtök,elvileg kedd kivételével bármelyik nap jó. Beszélni kellene Erzsivel,már van alkalmazottja,szerintem nincs akadálya a talinak.
Ja és gratulálok Dávidnak a wc használathoz!!!

Bogi!
A lovaglás bennünket is nagyon érdekel,majd beszélünk erről.
Nagyon szép lett a hálótok. A miénk is hasonló színű. Csabi is kifestette a wc-t és a fürdőt,holnap következik a lépcsőház.
Igen most tartottunk Marcus névnapját,köszi a köszöntést.

Zsu!
Neked is köszi.

Orsi!
Utólagosan mi is boldog szülinapot kívánunk Zselykének.
Hogy sikerült a szülinapi buli?
Anyukádnál milyen volt?
Mikor kezditek a bölcsibe a beszoktatást?
Olyan régen nem írtál,jöhetnél már új hírekkel. Msn-en sem látlak soha :(

Szia Kakaóscsiga!/haláli nevet találtál ki/
Én sajnos nem tudok ebben segíteni,nekem anyukámék itt laknak Győrben és rájuk bármikor számíthatok.
Ha még nem szültél meg,kívánok Neked hatalmas élményt,és fájdalommentes,gyors szülést.

Ki mit csinál a hétvégén? Hétfőre nem tud valaki valamilyen jó programot a közelben?

Na megyek,mert lassan készülődnöm kell,megyünk Zsuékhoz,ma lesz Krisz szülinapja.

Puszi Mindenkinek!
Jó hétvégét!

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Tőlem lehet szerdán vagy pénteken is, ami a többségnek jó. Vagy ha a nagy csend oka a nyaralás, akkor akár egy héttel is eltolhatjuk.

Bea!

Én is nagyon sajnáltam, hogy rohanni kellett, de iszonyú sok dolgunk jött össze és Tamásom türelmét sem akartam tovább igénybe venni. De ha minden igaz, hétfőtől újra ovi és bölcsi, vagyis rendszer az életünkben. ha őszinte akarok lenni én már nagyon várom. Szeretek a gyerekeimmel lenni, de a körmömre égnek a dolgaim és már zavaróan halmozódnak a tennivalók. na és elviselnék már egy-két óra magányt is....

Marcell(ek)nek boldog névnapot!

Bogi!

Kedd du. átugorhatunk a képekkel, ha nektek is jó. Addig egy kis ízelítő.... Kép lovaglásra várva

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


mármint keddtől lesz ovi persze.... :D

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Bea!
Igen, kéne beszélnünk már sokmindenről. Gondolom veletek is történt egy s más mióta nem találkoztunk.
Sajna a csütörtök nekem nem jó, mert szülői értekezlet lesz, de utána héten ha lesz még jó idő, akár át is szaladhattok hozzánk, majd megbeszéljük.
A lovaglás most nagyon tetszik Lilinek. Persze majd meglátjuk mit szól hozzá, ha már lesz ovi, és ott is vannak érdekes dolgok, mint pl. népitánc, megint kezdődik a balett is ugyebár, szóval majd meglátjuk meddig lesz lelkes.

Piros!
Kösz a képet :) Gyertek át kedden délután. Ha Tamás lesz, őt se hagyd otthon :)
Képzeld, sikerként könyvelhetjük el teljesen a veletek töltött időt.
A napirendet azóta is betartjuk, és semmi gond nincs. Katica néha tiltakozik a korai alvás miatt, de 9-ig legkésőbb mindegyik alszik.
Hálás köszönet!!!!!
Igaz most kedvezőbb az is, hogy már nincs 10-ig világos, így eleve nem 9-kor jövünk be vacsizni, de kellett mindenképp ez a minta!

Kakaóscsiga meg lehet, hogy már meg is szült!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Így utólag kívánok mindenkinek boldog szülinapot,névnapot!

Ha boszik potyognak az égből akkor is elmegyek a találkozóra,csak mondjátok meg hogy mikor és hol,szabaddá teszem magam ígérem!

Bea!
Milyen üzletet zártok be?Miért áruljátok a lakást?Bocs ha lökött kérdéseim vannak,csak érdekel :oops: .

Szia Kakaóscsiga!
Írok neked privit,hátha tudok segíteni.

Mindenkinek szép napot!

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos még nem sikerült kiparancsolnom a leánygyermekemet a bőröm alól, de nagyon remélem, hogy ez a hét már "eredményesebb" lesz.

Köszönöm, hogy próbáltatok segíteni, vszínűleg igaza van Boginak, hogy nem is akarom majd kiadni a kezemből a babácskámat.

A családi fotók nagyon helyesek, mindenkinek gyönyörű gyerekei vannak és jó olvasni arról, hogy milyen összetartó, egymásra odafigyelő banda jött össze ezen a fórumon.

Bogi!
Ez a hálószoba nagyon dögös!!!!! A falszín telitalálat!!!!

Sziasztok, és remélem, hogy egy ideig nem fogok tudni jelentkezni:)))
K.csiga
kakaóscsiga
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Tényleg jó lenne már találkozni,majd egyeztetünk.

Eszter!
Kodak üzletünk van a Tesco Hyperben,ezt vagyunk kénytelenek bezárni,mert sajnos nem megy túl jól.
Most Csanakon lakunk sorházban és ha sikerül eladnunk,akkor családi házba szeretnénk költözni.

Még szerencse,hogy tegnap voltunk itt Csanakon búcsúban,mert ma az eső miatt itthon ragadtunk. A kicsik nagyon jól érezték magukat,még Marcell is felült a kicsiknek való pörgetyűkre. Kyra a nagy libegőn sem félt,ahova én nem mertem vele felülni :oops: ,de a szomszéd srác bevállalta helyettem.

Kép Kép
Szombaton Zsuéknál a szülinap nagyon jól sikerült. Zsu hívott bohócokat a gyerekeknek, de még mi felnőttek is nagyon élveztük a műsorukat. Remek volt a hangulat,Krisz egy kicsit félt a bohócoktól,de a végére megbarátkozott velük,még táncolt is.
Rakok fel erről is képeket.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
beátab
 
 


Sziasztok!

Sajnálom Bea,hogy nem megy a bolt nem lehet egyszerű...
A képek nagyon aranyossak,bohóc volt az oviban ott is nagyon élvezték a gyerekek.

Tegnap sikerült leforrázni a kezem egy bögre teával :oops: ,Péternek meg a szemhéja gyulladt be a hétvégére,most ment el orvoshoz,szerencsére a gyerekekkel nincs gond.

Makaróni volt a napokban ebéd,mivel Mirjamot nem lehet etetni(nem nyitja ki a száját,hogy betegyem az ételt,ő veszi fel kézzel maga elöl a kaját és úgy rakja a szájába) ezért elég mulatságos a végeredmény. Kép
Szép napot nektek!
Kép

Kép

Kép

seszter
samu eszter
 
 


Sziasztok!

Amíg nincs suli, addig egy kis időre én is el tudok szabadulni talán találkozni veletek. Addig könnyen hagyom a páromra a gyerkőcöt a suliban.
És most már egyre merészebb vagyok, már jópárszor mentünk busszal Győrbe.

ÜDv

kancellárka
 
 


Nos, akkor ahogy látom a jószándék megvan egy találkozó ügyében. Már csak az időpontot kéne megválasztani. Mit szóltok a péntekhez (aug. 24.) vagy a következő hét csütörtökéhez (aug. 30)? Kérlek szavazzatok. Bármely nap a nyertes az eddig bevállt délutáni találkozót kéne erőltetni és ha Erzsinek is jó, lehetne náluk. Sajnos nekem nincs meg Erzsink elérhetősége, így csak remélni tudom, hoyg a kávézó nyitva van...

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Én akkor kezdem a szavazást, az aug. 30-ra szavazok, bár még halvány lilám nincs akkor mi lesz hogy lesz, de most pénteken utazunk anyuékhoz kutyát házat őrizni, míg ők nyaralnak. És a délután teljesen jó nekünk is.

És!!!

MEDENCE STORY folyt. köv.2.:
Apukám épp az imént hívott, hogy a szekszárdi Brico-ban áll és mekkora medence kell nekünk, mert van egy 3 méteres és egy 3, 6 méteres az egyik 10 ezer ft a másik 13 ezer ft. Mire én: a kisebb elég. Apu: ok. akkor küldöm postán ajándékba a kisunokámnak. Aztán emlékeztettem, hogy úgyis megyünk hétvégén nehogy elpostázza. Szóval VAN MEDENCÉNK!!! Már csak egy kis jó idő kéne.
És ezzel a medence kálváriánk véget ért (egy időre legalábbis).
Itt a vége fuss el vége, meg minden jó, ha jó a vége. :)

kancellárka
 
 


Sziasztok!

Végre mi is jelentkezünk! Gyönyörűek a gyerkőcök, nagyot nőttek megint amióta nem "láttam" őket :)
És rájöttem, hogy a férjem céges gépén csak a Mozilla Firefox-szal tudom megnézni a babanetet. Ehhez is kellett vagy egy fél év, míg rájöttem :oops:
Mi nagyon jól vagyunk, Ani egy kis terrorista boszorkány tündér. Ma kapta meg a 15 hós oltást 16 hónaposan, és irtó nyűgös, alig bírok vele....
Pocaklakó Dóri (merthogy kislány lesz :D ) megvan, nagyon jól viselkedik, most vagyunk a 23. hétben. Zsu, nálatok kislány v. kisfiú lesz? És hogy vagytok? És Krisz hogy viseli hogy tesó lesz? Ani még nem fogja fel.

Bea, utólagosan boldog névnapot Marcellnak, Orsi, Zsezsének pedig boldog szülinapot kívánunk jócskán megkésve...

Nálunk a nyaralás már megvolt, gondolom már nagyrészt ti is túl vagytok rajta... Hát, rajtam kívül mindenki nyaralt, én ugyanúgy rohangáltam Ani után, aki persze borzasztóan élvezte a tengert és a látványt. De azért örülök hogy a férjem ki tudott kapcsolódni, nagyon ráfért már...

Lécci lányok, gondolkodjatok el, hogy van-e esetleg valakinek eladó babakocsija, Dórinak kellene télre, úgyhogy decemberig még van idő... olyat szeretnénk, amire fel lehet tenni testvérfellépőt Annának.

Na egyelőre ennyi, igyexem nemsokára megint jelentkezni. Sok puszi!!! Kép Anna Kép Ani motoron

Kép
Kép
esther1000
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi köszöntést!!!

Megkésve bár, de nagyon boldog szülinapot kívánunk Krisztofernek!!
Marcellnek pedig boldog névnapo!!

Eszti
Anna szép nagylány lett. A nyaralás nálunk is megvolt, ha úgy veszem többszörösen is. :) Szerencsére én pihenni is tudtam.

Piros
Nekem jó mind a két időpont. Én szívesen mennék a kávézóba.

Niki
Szivesen befuvarozlak majd.

Bogi
Azért jó, hogy rájössz, hogy mégse olyan rosszak a lányaid!! :lol: Hova jártok lovagolni?

Samu Eszter
Mirjam jól néz ki a képen!! A család felnőtt szekciója jobban van már? Sajnálom, hogy nincsenek jó emlékeid az esküvődről. Nekem még nem volt esküvőm, de remélem, hogy majd szép emlékeim lesznek!! :lol:

Ági
Jó volt rólatok olvasni egy kicsit!!

Bea
Jók a képek, mint mindig. :) Remélem a terveitek szerint történik minden!!!

Zsu
Krisztofernek biztos emlékezetes volt a szülinap!! Jó ötlet a bohóc. Nálunk különösebb dolog nem volt, de úgy láttam, hogy Zselyke jól érezte magát. Azon a héten Tiszaújvárosban voltunk, minden nap koncertek voltak. Délután pedig lehetett ugrálóvárban és egyéb játékokkal játszani. Zselyke festetett a kezére kigyót, az arcára pedig cicát. Így az egész hét elég szülinaposra sikeredet. :lol:

Két nagy dolog történt velünk. Az első, hogy Pestről vonattal mentünk anyukámhoz, 2 óra volt az út. Zselyke nagyon jól viselkedett, és még élvezte is az utazást. A másik pedig: Zsezse szobatiszta!! :) Még éjszaka van pelus, és néha előfordul, hogy becsurran, de a hétvégén már bugyiban sétált Kecskeméten és az első falepisilés is megvolt. A következő fánál is közölte, hogy pisi, persze nem kellett pisilnie, csak tetszett neki a dolog.

Remélem hamarosan találkozunk!!!

Csók: Orsi
Kép Kép

Kép
sorsoly
 
 


Nagy-nagy gratula Zsezsének a szobatisztasághoz! Ez igen!

Kicsit irigy is vagyok, mert Dávidunk nem nagyon akarja a dolgot. Igaz, megtanultunk nagyfiúsan a csésze előtt állva rendezni a dolgot, de még nem szól és így a napi 4 csere ruha után beláttam, hoyg még nem érett a dologra. ha leveszem a pelust és kb. óránként rászólok, hogy menjünk pisilni, akkor már elővarázsolja a csurit, de ez még nem az igazi, tudatvezérelt szobatisztaság. Azzal vigasztalnak nagyobb fiús anyukák, hoyg a srácok ezt később abszolválják ugyan, de akkor majd egyik napról a másikra. majd meglátjuk. Miután maradtunk a bölcsiben erre az évre még, így nem sürget az idő minket.

Erzsi elérhetőségét tudja valaki? Úgy tűnik az aug. 30 jön be többeknek. akkor célozzuk meg ezt a dátumot. Csak Erzsit is jó lenne értesíteni...

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Nicsi!

nem felejtettelek el, csak hihetetlenül összejöttek a dolgok. Tamásom szerint nem is érdemes odavinnem a csúszdát, amíg a felépítmény része (a létrás felmászó) meg nincs. Azt a hétvégén tudjuk elhozni a Balcsiról. Utána jelentkezem.

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!
Aug.30. rendben,hány órára gondoltatok?Csak anyuk lennének,gyerekeket otthon hagyjuk ugye?Én legalábbis így gondolom :oops: Sütit vihetünk a kávézóba?

Péter szeme borzasztóan néz ki,de már volt orvosnál,árpa szerü valami van a szemén,csak nem kifelé hanem befelé,ezért duzzadt és vörös az egész szemhéjja.Kapott cseppet meg krémet,kész kínzás,de talán használ.

Nálunk Ármin majd 3 éves volt mire szobatiszta lett,éjszakára még hónapokig pelust kapott,aztán az is lekerült.Ráhel tavaly nyáron ügyessen bilizett,de bejött a rossz idő és elmult a bilizés is,hogy a sok ruha vagy valami más okozta a visszaesést nem tudom,de idény nyáron elég hamar szinte egyik napról a másikra szobatiszta lett,éjszakára se kell neki pelus.Az egyik gyerek ilyen a másik olyan.Elöbb-utobb mindenki szobatiszta lesz.

Mára ennyi.Minden jót nektek!

seszter
samu eszter
 
 


Sziaszotok!!!
ime az elveszett ember :D Bea rámszólt, h olvassak már babanetet :D
bocsánat de kicsit sűrűk a napjaim mostanság..mindjárt suli/ovi és még próbáljuk kihasználni az együtt töltött napokat..
kvzós tali: sajna még nemtom megmondani h ok -e aug 30. Apától is függ, aki most épp Lengyelo.ban van dolgozóban..a héten még jelentkezem ez ügyben.
most rohanok tova..
puszi Nektek!
Erzsi
erzsi100
 
 


Sziasztok, szép estét mindenkinek!!

Először is köszi mindenkinek a gratulációt Krisz szülinapja alkalmából. Hát, ahogy Bea is írta, voltak necces helyzetetk ezzel a bohóc témával. 2 szereplő volt, és amíg csak az egyik szerepelt, még nem is volt baj. csak amior meglepetésszerűen befutott a másik, akkor Krisz rendesen megijedt. Először csak hátrébb mentünk a többiektől, aztán meg fel a teraszra, és ott elbújtunk, úgy néztük a műsort. De a végén tényleg bátor volt, és táncolt is!! Majd rakok képeket is, de még egyenlőre nem volt időm, kedvem hozzá..

Piros, Bogi!
Szerintem nagyon jó, hogy lovagolnak a lányok, ez egy jó sport, nem túl megerőltető, de fegyelemre tanít. Dia is lovagol, Zámolyon.

Kakaóscsiga!
Tök jó neved van !! :) Már bizosan megszületett a kislányod...majd írj ám, minket minden érdekel!!

Orsi!
Nagyon gusztusos ez a torta!! Jó sok programotok volt azon a héten, kiscsajszi biztos jól érezte magát!! Nagyon szép a képeken! Nagyon nagy gratula a szobatisztaság miatt!!! Igazán büszke lehetsz Zsezsére! Én is szeretnék már itt tartani. Krisz sajna az egyedül elalvásról is leszokott....ma szólt előre hogy sírni fog, ha kimegyek..!

Eszter!
Hát végre itt vagy! Nem is fogunk nagy különbséggel szülni!! Már mi is megtudtuk a baba nemét, nekünk is kislányunk lesz. Egyenlőre a Kitti a befutó név. A Dóra nagyon szép, hozzám különösen nagyon közel áll, mert a húgomat is így hívják. Kriszt ha kérdezik kistesó ügyben, akkor elmondja hogy anya pocijában van, majd kibújik, sírni fog, de mi majd megszeretjük. Ennyi. Különösebben nincs erőltetve a téma.

Tali: 30-a nekem is jó, bár csak max egy órára tudok odamenni, mert aztán megyek dokihoz. meg persze majd kiderül, hogy Erzsinek jó lesz e az időpont.

Na megyek, hagyok helyet nektek is, sok puszi:

Kép
Kép
deaknezsu
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?