Új privát üzeneted érkezett!

Betti!

köszönöm az üzit, moszt mi nem káérünk lemezt.
Nem tudom, ha kérnénk, hogy jutna el hozzánk. Gondolom te nem jársz Kméten, mi meg nem megyünk Szolnokra.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Sziasztok :)

Üdv a Szilvási család legújabb babanetes tagjának :lol: :lol: :lol:

Betti, nekünk még nem aktuális a mesefilmezés, de sztem 0,5-1 év múlva visszatérhetünk rá, ha még akkor is áll az ajánlat :wink: :)

Gréta :(
Nem ide illik, ezé írom kisbötűvel: Szilbee, azon a simizős ikonon szétröhögtem az agyam :)

Ehhez a guargumi mizériához: pont előző nap, ahogy bejelentették a mérgezett cuccot, vettem négy csomag drága virslit (rákaptam Annalucus mellett; csak betűröm, oszt jóvan), nézem, hát nanáhogy van benne E412 :? Nyugodt szívvel még a kutyának se adhatom oda :?

Szolnoki kocsivásárlás: párom lassan 5 éve vette az Opelt, Balassagyarmaton :lol: Itt egyszerűen nem tudtak dűlőre jutni az alkalmazottal. Feltárcsáztam (többek között) a gyarmati kereskedést, és a tulaj(!) rábólintott minden kérésre :) Ott össze lehetett rakni egy számára optimális kocsit. Hjaés a régi Ford-ját is beszámították.

Újabb csemetét tervezők, avagy többgyermekesek: mi az "ideális" korkülönbség tesók között? Én most úgy érzem, hogy kb. 20 év :roll: Akkor tán nincs már annyi tennivaló a gyerek körül...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Erika!

El jutattnám hidd el, vagy postán, vagy anyáék ugyis szoktak Kesckemétre járni a metroba s akkor.

Balwin, oké ha kell szólj s akkor megbeszéljük.

Dorka ha ma elküdöd a listát akkor holnap el is visszük, mert ma csak nem birunk bemenni mert görcsöl a hasam és nem igazán merek beevágni nagy szolnok városába busszal, de holnap kocsival megyünk akkora ugyis joban leszek.

Ildi az előbbit neked is írtam, s bocsika nem akarlak folyton igérgetni de én nem tudom most egyszerűen nincs olyan hogyha én azt mondom arra hogy pont akkor az tuti vessző lesz s nem pont.s valami mindig közben jön. Pedig már annyira be akarom vinni most a héten vagy a jövő hét elején a cd-ket mert nem tudom hogy utánna hogy lesz időm, az ovi kezdés meg a suli kezdés meg az hogy megtükrözik a térdem. Szóval ezért vagyok most ilyen bolond.

bocsi ezért mindenkitől. A fejem az szét áll mindenfele.

Ráadásul hülye nővéreméknél is áll a bál, szóval kész nagyon most minden.

Nah de majd idővel megnyugszom

szép napot mindenkinek

Kép
kbernadett
 
 

 
 

Megállt az élet?

Vagy mindenki főz most takarít? Vagy esetleg csavarogtok?

Puszika

szép napot

Kép
kbernadett
 
 


Szaisztok!

Igen Betty, én pörgök a hétvégére. Takarítás, főzés, sütés. Ja nem, nem fözök. Na mindegy. Eriknának pedig ha időszerű, nagyon szívesen elviszem a cd-ket, mert kéthetente ugyis megyek suliba. :?

Judit! Nekem is az a 18-20 év a legszipmaptikusabb részünkre... :lol:

Mi Kecskeméten vettük a kocsit...

Na röviden ennyi. Megyek keresek helyett a sulis cuccaimnak.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Judit: mármint szimpatikus

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kép
Sziasztok!

Én már ebédeltem, Imike is, a többiek meg várják, hogy befekeződjön a betonozás! :twisted: :roll:
Ancsika az apukájánál van. Én most nem főztem, vagyis csak a vargabélest csináltam, mert anyósom készítette el az ebédet. Néha olyan jó, hogy nem nekem kell főznöm, pedig nagyon szeretek!

Bett, nem baj, ha holnap hozzátok, csak gyógyulj meg!

Balwin, hogy mi az ideális azt nem tudom, de nekem ugye van nagy korkülönbséges gyerekem is és kis korkülönbséges gyerekem is. Na ezt jól megaszontam!Szóval, Ancsika már nagy, nem az a pici kislányka, mint pl. hat évesen, ő már kész hölgy!Az viszont jó, hogy mindenben lehet rá számítani, bébicsősznek is nagyon cukifalat, csak hát én sem akarom leterhelni, mert hát már neki is van magánélete. Na meg nem szeretném, ha 10 év múlva azt mondaná, hogy ő bizony nem szeretne gyereket, mert eleget babázott az öccseivel!
A két fiúcskám között meg 2,5 év van ez jó, de Imikén látom, hogy azért megviselte a tesó érkezése, mert hiába készítettük elő következetesen a talajt, azért csak megérzi, hogy a kicsivel most többet foglalkozom. Kicsit vissza is ment babaába, mert kérni szokta, hogy ő is hagy feküdjön fel a pelenkázó asztalra, vagy a kiságyba. Az egyik hajnalban, amikor felket és feljött hozzánk, bele kellett tenni a kiságyba és ott aludt reggelig. Az viszont nagyon jó, hogy együtt fognak felnőni. :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


A nagy korkülönbségnek én tudoma rosz oldalát személyesen is.
Az egyik növérem között 10 a másik pedig 7 évvel idősebb nálam, elég sok. Rossz is volt meg jó is volt. Rosz volt mert nem volt kivel játszak viszont jó volt mert mikor már nagyobb lettem s volt ugymond öntudatom mindig kértem ezt is azt is, pláne pénzt kértem, mert ők már dolgoztak amikor én még semmit nem kaptam. Kicsinek meg azért volt még jó mert mindig kaotam valamit meg még akkor sokat babáztak velem.

Amugy hogy miért rosz? azért mert nem sokat tudtak velem játszani mikor még én akartam boltosat meg stb. s ezért nem szerettem hogy én vagyok a legkisebb s velem senki nem tudodtt játszani :cry:

De most már jó mert most megint sokat tudnak segíteni kivéve ha nekik nincs elég bajuk.

Hát annyira nem is rosz de nem a legjobb.

Olga!

Fannának nem tudnád eljutattni a cd-ket?

Erika!

így hogy Olga elviszi akkor szólj nyugodtan s csinálom.

szép napot mindenkinek

Kép
kbernadett
 
 


Dorka!
Ha már így meghívattam magunkat,majd egyszer tényleg el is megyünk :D !
Mi 80ml-it eszünk egy evésre és így 3óránként eszünk éjjel is!
Viszont elég sokszor pocsékolunk mert mire megcsinálom elalszik,felébred egy óra múlva hogy ő folytatja az evést akkor csinálom a köv.adagot így sokszor a lefolyó eszi meg a tápit!
Még az a szerencsénk hogy van vitamin kártyán így a szécsényin ingyé váltjuk a tápit meg minden ilyen dolgot!De a Babavilágban is ha kérk számlát és elküldöma céghez akkor a köv.hónapban megküldik az árát,szóval elég sokat tudunk spórolni ezeken a dolgokon!

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina, mi az a vitamin kártya?Olyan lehet, mint az egészségpénztár? :?

Katlina, Robika, akkor már nem is cicizik, vagy cicvel eszik meg nyolcvanat? :?
Mi visszaálltunk a 90ml-re, mert szerintem annyi is elég, alszik tőle 3-3,5 órát. Ma dálután akkorát aludt :!:

Kész a betonozás, lehet építeni a házat.

Kép
Mi ez a nagy csend, ébreszzzzzztőőőőőő!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 



Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Katlina!

Én is azt akartam kérdezni, hogy cicivel együtt esztek 80 ml-eket?
Huh, mert mi is olyan 80-akat eszünk, de cici után, és sokszor ugyanennyit szopizik is... tehát összesen 160 ml-eket bevág a mérleg szerint, de nem is kér, csak 4-4,5 óránként. Nem én "állítottam" át a ritkább evészetekre, de egyszerűen annyira sírt és tömködte a kezét a szájába olyan 100 ml után, hogy egy 6-7 nap után megelégeltük, és annyit adtunk, amennyit kért. Na azóta az adagja 140-170 ml közt változik, és így napi 750-800 ml-eket megeszik.
De mondjuk ezt a hatalmas étvágyat az is befolyásolhatja, hogy Szabi 1 hónap alatt 5 dekát hízott, mire rájöttünk, hogy kevés a tejcsim. Szóval most hozza be a lemaradást, a születési súlyához képest olyan 1300 g-ot hízott, és ma 8 hetes.

Szavadon foglak, és tényleg gyertek el hozzánk egyszer, ha NAgyrobi is itthon van!!!


Ildi! Ti hányszor esztek és mennyiket? A 90 ml mellé kb. mennyit cicizik?

Szerintetek túl sokat eszik Szabi? De nem bukik, és nem is hasfájós. A tápszeres dobozon az van, hogy a 3. hónaptól 5x180 ml-eket kellene ennie egy ekkora babának. Végülis Szabi pár nap múlva belép a 3. hónapjába...Na most már nem tom...

:? :(

Szilbee! Milyen volt Pestországban??? Bevásároltatok?
Levente hogy bírta a Maminál? Bizti élvezte!!!

Betti! Majd legközelebb rendelünk DVD-ket, most még télleg nem kell, és holnap nem leszünk itthon. Lehet később is rendelni?

Na megyek altatni!! Jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

A korkülönbséghez annyit, hogy nővérem és én köztem 8 év van. Sosem tudtunk igazán kijönni egymással, én kis pisis voltam mindig neki. Kb. 20 éves koromban változott meg a helyzet, amikor már mindketten "felnőttek" lettünk. Most sem érzem igazán, hogy nagyon jó testvérek lennénk, de azért mégis vagyunk egymásnak.

Én szerettem volna Csongi után még egy babát, gyorsan. Aztán ő egy többemberes gyerkőc lett, az energiáim 120 %-át használta, 3,5 éves koráig nem aludt végig egy éjszakát, és mellette még egy fősulit is elvégeztem. Egyszerűen nem tudtam volna még egy picit vállalni. Mostanság kezdtem gondolkodni rajta, de hát ugye a párom kamionozik, egyedül meg...
Viszont biztos vagyok benne, hogy most már Csongit nem viselné meg annyira, mint mondjuk 3 évesen, amikor nagyon igényelt engem. Most már önálló, tele haverokkal, saját életkével, biztos nem esne neki úgy a trónfosztás mint pár évvel ezelőtt!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Olga, voltatok Juditéknál? Vagy elmaradt a tali?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Dorka!
Még Battán vagyunk. Most bátyám gépén pötyögök, mert a fiúk bementek valami koncertre Pestre. :) Végre Ádám is kirughat a hámból. :lol: Húúú nagyon ráfért már... én ezt ekkora pocival már inkább kihagytam, meg ma elég sokat keményedtem is... szóval most őrzöm a kérót! 8)

Levente még anyáéknál van. Holnap megyünk érte. Mire a délutáni szundiból felébred ott akarok lenni. NAgyon hiányzik már. :cry: Ha elindulunk hazafelé, akkor majd csörgünk és beadjuk a levásárolt cuccokat. Remélem tetszeni fognak... :?

Vettünk olyan speckó szagmentes szemetest... Levente kakája után már megelégeltem a napi kukafertőtlenítést. :x Vettünk még jó pár dolgot, de nem mindent... sajna sok minden, amire szükségünk lett volna nem volt az outlet-ben, de majd jövünk még fel a KZSV-t intézni.. akkor majd megvesszük ami még kell.

Levente, anya elmondása szerint egy kis tünemény volt. :lol: A kis drágám, amikor meglátott egy sötét autót, ami a mi fordunkhoz hasonló, elkezdett rohanni a kocsi felé és kiabálta, hogy "ANA-ANA". Mikor ezt anyum elmesélte elbőgtem magam. :cry: Csak hiányzunk neki, még ha jól érzi is magát a nagyszüleinél... bár ne hiányoznánk neki annyira... sokkal jobb lenne neki. :(

Szerintem olyan, hogy ideális korkülönbség ... nem létezik ... Megvan az előnye, ha kicsi a korkülönbség és megvan ha nagy. Nekem tesóim 3 1/2 és 5 1/2 évvel idősebbek nálam. Sok mindenből kimaradtam (a nagy körkülönbség miatt), amiben ők ketten (a közöttük lévő kis korkülönbség miatt) jól egymásra találtak. Viszont mivel sokkal tapasztaltabbak voltak, tudtak nekem tanácsokat adni, ha kértem. Szerintem leginkább az a fontos, hogy saját magunkat képesnek érezzük a köv. gyerek vállalására.
szilbee
 
 


Hm, hát akkor asszem marad a 2-3, vagy 4-5 év, ahogy eleve gondoltuk... :D Amúgy kb. két hete azt álmodtam, hogy Annalucus születése után 3 HÉTtel szültem újra :shock: Nalegalább ez már nem fog bejönni :mrgreen:

Ildi, olvastam a linket, érdekes :)

Szilbee, a szagmentes jelzőt ne vedd készpénznek :? Nekünk van, és fasza, mert a bele kapható zacsigurigával higiénikus, de szagtalannak nem nevezném :) Mondjuk nem is ürítem naponta, mer elfér benne a cucc :oops: :D

Evés: hát mi visszafelé fejlődünk :? Amikor hazajöttünk a kórházból és elkezdtünk tápozni, 100-120ml-ket evett kb. 4 óránként, 1-2 hetesen :shock: A dögmeleg óta (akkor kevesebbet evett) meg 2-3 óránként eszik 50-95ml-t :| Szopizik is mellette, de azt nem tudom mennyit, már nem méricskélem. De nagyon sokat biztosan nem... amíg mértem, reggelente 40ml körül jött ki a cicikből. Napközben ennyi biztosan nincs. De nem izgulok (még), egyelőre gyarapodunk :) Most mértük, 5440 gramm.

Katlina, a pocsékolás nálunk is megy, amióta ilyen "keveseket" eszik, képtelen vagyok kisakkozni, éppen mennyit hajlandó megenni.

Főzés: már nem is emlékszem, mikor főztem utoljára :oops: Meg vagyok kímélve :lol: Vagy Atti édesanyja főz, vagy Anyukáméktól hozunk kaját, vagy éppen rendelünk valamit. De hamarosan el kell kezdenem sütni-főzni...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Azt akartam még az evés témához, hogy most naponta kb. 415-500ml-t tápit eszik. Korábban verte a 600ml-t is...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Csajok!

Evés: Peti kb. hatszor eszik naponta, szopi, amit nem tudok mérni és 90 ml tápi. Mi a Humanat esszük, mármint Peti, és a dobozra az van írva, hogy a 3. hónaptól, amiben mi már benne vagyunk, 120 ml víz 4 adagoló kanál tápi. Valamelyik nap elkezdtem adni neki így, de akkor is felkelt három -három és fél óránként, így visszaáltunk a 90 ml-re, nehogy túletessem. Így is van elég sokszor, hogy kijön belőle, igaz az anyatej is. Az viszont biztos, hogy dinamikusan fejlődik, két hónaposan volt 5,340 kg.

Katlina, ha elfogadsz egy belepofázást :lol: : csinálj kevesebb adagot, és ha Robika mégis felébredne, hogy még enne, akkor nem kell pocsékolni, kavarsz neki még. De persze gondolom már erre te is rájöttél. :wink: :roll:

Tesó: nekem egy 22 hónappal idősebb bátyám van. Amikor kicsik voltunk, állandóan szekírozott, én meg állandóan visítottam. 8) Fusztrált is voltam egy kicsit, mert nem voltam az a csontváz alkat, így ő mindig csúfolt, hogy kövér vagyok. :oops: Ami persze nem volt igaz, csak neki jól esett, ha macerálhat! :twisted:
Most viszont fordult a kocka, ő sokkal teltebb, mint én, főleg, ha én leadom a plussz kilóimat! :lol:
Szóval nálunk elég kicsi a korkülönbség, de tesóm hamar elment otthonról, meg hát fiú és nem igazán volt közös témánk, amikor kamaszok voltunk!A haverjai nem is tudták, hogy van egy huga. :oops: Lehet nem akarta, hogy az egyik szemet vessen rám!Amúgy a volt férjem is a haverja volt és kollégája. :roll:
Ja meg a volt sógornőm sokat rontott a köztünk való amúgy sem nagyon szoros kapcsolaton. :evil: Nem igazán jártunk össze, mert nem szerette a vendégeket és a gyerekeket sem igazán. :x De legalább tesóm megszabadult tőle! :twisted:

Ma nem kell Kép , mert magradt tegnapról. Kár, hogy esős az idő, bár készülünk a TESCO-ba.

Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Judit!
És nektek milyen márkájú vedretek van??
szilbee
 
 


Hát mi 80-at szopival eszünk ami nagyon változó van amikor 30ml,van amikor csak 20ml!Annyira nem vagyok kiakadva hogy ennyit eszik csak mert amúgymeg hízik!hétfőn voltunk mázsálni hivatalosan 4700gr és 58cm!Kész úriember!Túleteni meg nem is tudnám mert egyszerűen kilöki a cumit a szájából ha nem kell!
Ma kipróbáltam a NUk-cumisüveget amit utána rögtön el is raktam mert hát ha valamiből folyik a tej akkor abból ömlik,pedig újszülöttes cumink van rajta,szóval maradunk a megszokott Avent cuccnál!

Képzeljétek hangosan nevet!!!!! :D :D :D Olyan édes! :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Olga!

küldd el légyszi a címedet priviben meg hogy hogy jutok el hozzátok

köszike

szép napot!

Kép
kbernadett
 
 


Katlina, Peti is kiadja a felesleget, van amikor sok kijön belőle, van, hogy semmi.
Betti, mikor jártok felénk?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Dorka!
Mi is a babkocsitok márkája??
szilbee
 
 


Sziasztok!

Évi! Igen voltunk Juditéknál! Nagyon jól éreztük magunkat. A lányok tündérek!Na és persze Judit és Misi is. Gréti és Balázs hamar összebarátkozott, ment a nagy puszilkodás. :lol: Nagyon aranyos volt a három gyerkőc együtt, olyan szépen játszottak.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szilbee! Tako Natalia a neve, itt a kép is róla!!
Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Olga, Judit tegyetek képeket a taliról!Léci, léci! :P

Judit te amúgy is el vagy veszve! :cry:

Szilbee, ez a kocsi nagyon strapabírónak látszik!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Hú ez tényleg nagyon klassz kocsi,a váz teljesen olyan mint a miénk,és ezt mennyiért vesztegetik amúgy???

Kép

Kép
katlina
 
 


A taliról a képeket én is várom. S Judit sajnálom hogy nem tudtunk elmenni de ugye nekünk messze van busszal T.miklós.

Ildikó milyenek a dvd? mert Lehet valamelyik nem lesz jó akkro szólj nyugodtan.

Szép napot!

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Katlina!
Megadnád megyint a it kocsitok nevét, mert megint elfelejtettem! :oops:

Dorka!
Korábban Petri adott egy linket, ahonnan lehet ilyen animokat letölteni.
http://www.hoxa.hu/?p1=kepeslapok&p4=0&p3=2
szilbee
 
 


Sziasztok!

Erika, jobban vagy már? Elmúlt a fejfájás? Az első hetekben az én hangulatom nagyon rapszodikus volt. Egyik pillanatról a másikra el kezdtem tudni bőgni. Szegény anyukám meg kérdezte, hogy mi bajom van, és én csak azt tudtam mondani: Neeeem, tuudooom!

Dorka, nagyon jól néz ki ez a babakocsi!

Olga, Ti vagytok itt a Baross közelében, ugye? (meg Elin). Holnap délután ráérek, van kedvetek fagyizni?

Elin, rendben van minden? Rég nem jelentkeztél...

Kati, hogy van Kincső baba? És Te? Szopival jutottatok előrébb?

Márti, mikor vizsgázol? Hogy megy a vezetés? Gyerkőcök jól vannak?

Betti, kész a lakás?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


A miénk Baby Top Slaro!

Hú Évi ennyi kérdést?! :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Erika: Gyönyörűek a gyerekek! :D

Katlina: Nagyon ügyes vagy tejcsi ügyben!!!!!

Dorka: Szabi baba is nagyon édes!!!

Még nem olvastam vissza, csak kb. az ötödét, amit írtatok, de igyekszem...


Újra visszazökkenünk a dolgok hétköznapokba, a nyaralás véget ért. Nagyon nem bánom, mert számolom piszokul a heteket visszafelé. A nyaralás jól telt, nagyon szép időnk volt, de én nem mertem belemenni a vízbe. Úgy tűnik gond van a medencémmel, mert piszokul fáj, pl. ha sokáig egy lábon állok, vagy ha fordulok, stb...SZóval nem mertem úszni és egyáltalán....Maradtam az árnyékos parton.

Babó a bugyborékolás és kapirgálás után most már rugdos is több mint egy hete, ami szupi!!!

Reggel voltam dr. Svéd-nél terhesgondozáson, mondom neki, hogy ez a terheléses cukor....hm...muszáj ez a szirupos változat, mert én még mindig hányok ennél sokkal fincsibb dolgoktól is....Azt kérdezte, hogy ugyan mitől hányok a 21. héten....De azért rendi volt, ha kihányom a szirupot, nem kell meginnom újra (mintha megtudnám....) fel kell mennem a gondozóba egy másik beutalóért. Ha kihagytam volna, 3 hét tűszszünet után a hányingerem újra csúcsra van járatva. :? :?

Na utána UH a kórházban. Emődi. 3 óra várakozás, már azt hittem, a szülésig ott fogok ülni. Végül nagyjából minden oké, ahogy írtam a másik topikba is, kicsit kisebb a Cseppem a korához képest. 20+4 napos, nem 21+2....Aggódjak sztetek????

Hát ennyi.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Szilbee! Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Évi, Ivettékről tudsz valamit?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


kicsit elmaradtam, szóval most próbálom behozni a lemaradásom!

Tesó Ügy: 2-3 évet látok én is ideálisnak, bár még nem tom, be merjük-e ezt vállalni, komoly kiképzés lesz, de a gyerkőcöknek biztos jó, hogy együtt nőnek fel! MI is így vagyunk a bátyámmal, néha ez is sook volt, amikor a nyakán lógtam mondjuk egy táborban, mert honvágyam volt, neki meg az idegeire mentem...

Babakocsi: nagyon jól bírja a szolnoki rettenet utakat, 65-ért vettük, és remélem kibír majd két babát is! Tényleg majdnem azonos a váza Katlina!

Cimisüveg: Avent-párti vagyok, a legksiebb lyukú cumival, ebből nem folyik! Mondjuk mást nem is próbáltunk, ezzel meg vagyunk elégedve!


Nevetés: gggg...és nagy mosolyok vannak, és ma tisztán azt gurgulázta, hogy mmmaaammmaaa...:) Meg tudnám ilyenkor zabálni!

Kajcsi: köszi, hogy leírtátok, mennyit tápszer és tejcsi adagot esznek a babák, el is rettentem, hogy Szabi farkasétvágya kicsit túlzás már! Bár lekopogom, végre 2 napja alábbhagyott az étvágya, már 120-140 ml-ekkel beéri, és végre visszaállt a 6x-i evészetre, ez így még sokkal jobb ilyen pici babának!
Ja, és a mosogatónk lefolyója tök dagimalac lehet, amennyi tápi már lefolyt a torkán... néha egész emberes adagok lecsúsznak, de én sem használom fel.

Jaimee: irigyellek a nyaralásért! A terh. cukron is majd csk túlleszel!
A pár nap különbség miatt ne aggódj! Nálunk is minidg más érték jött ki! Volt, hogy 20 nappal is eltért a kiírttól, aztán 4 nappal előbb született csk meg, egy kisebb front után!


Na ennyi most, megyek pihenni!
Sziasztok!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Katlina!
És mi a neve a kocsinak? :)
szilbee
 
 


Jól van.... nem vagyok semmi.... csak olvason kéne megtanulni!! :shock: :oops: :oops: :oops:
szilbee
 
 


Sziasztok!
Mostanrá már csak olvasgatni van erőm.Ez a Szolnokra buszozás a vezetés majd a munka mostanra teljesen kiveszi az energiám.Tegnap ráadásul még az öcsém másfél éves lánya is itt volt egész nap én vigyáztam rá.Vizsga csütörtökön reggel 8-kor.
A fejem nagyon fáj, nem bírom ezt az időjárást. Míg Szolnokon vezetek szakad, itthon pedig százágra süt a nap.
Ráadásul állandó szervezés az életem, hogy anyut ki vigye havonta vizsgálatra és kemoterápiás kezelésre, mivel sajnos 10 hónapja kiderült hogy 53 évesen tüdőrákos.Most legszívesebben mindent itthagynék és elmennék valahová a gondok elől Bocsi hogy untattalak benneteket, de egyszer megszűnik ez az állapot és minden a régi lesz, majd én is írok többet.
Legyetek jók, a gyerekek pedig nőjjenek.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Brrrr...... Márti ez nagyon rossz hír! :cry:
Debrecenbe, vagy Pestre hordjátok anyukádat? Meg is értem, ha csak olvasol minket! :(

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Ildi! Betty! Nem fotózkodtunk! Minek, jövőhónapban úgy is ismétlünk! :D

Évi! Benne vagyok a holnapi randiban. Csak nem tudom te mikor jársz erre, mert mi Balázzsal 11 körül szoktunk lemenni. Azért pü-ben elküldöm a számom.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Nóri! BBJudit! Merre vagytok! Ugye nem azért nem vagytok, mert gond va?!! :(

Márti!
Jó hogy adtál életjelet! Bár nem jó, hogy ilyen rossz dolgok miatt voltál távol. :(
Azért itt vagyunk, ha ki akarod beszélni magad!!!!!!!! Nehogy amiatt ne írj, mert azt gondolod, hogy terhünkre lennének a problámáid!!! Nekem barátnőm anyukájának volt tüdőrákja... remélem nektek szebben végződik a dolog!! :)

No menek fürdetni, mert ma egyedül birkózom a töpével... Nem is értem KAtlina te hogy birod... :shock: de nem irigyellek érte... :(
szilbee
 
 


Szép jó estét!

Olga, hú, én délutánra gondoltam, munka után :oops:

Márti, nagyon sajnálom, hogy beteg anyukád! Remélem minden rendben lesz, és sok kitartást kívánok hozzá! Anyukádnak pedig mihamarabbi gyógyulást! Csatlakozom Szilbeehez, írd ki nyugodtan magadból, számold csak meg mennyi váll vár rá, hogy kisírd rajta magad!!! És persze, az örömödnek is fogunk majd örülni csütörtökön, hogy sikerült a vizsga :lol:

Ildi, persze, van hír Ivettékről. Találtak nőgyógyászt és sebészt Pesten, aki az ilyen esetekre specializálta magát, így ott fog szülni. Folyamatosan kísérik majd a terhességet, úgy néz ki, hogy 30. hetesen be kell feküdnie, és ha minden rendben akkor a 36. héten császár, majd azonnal műtik a picit.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Olga!
Mi ha minden igaz a 9:47-essel megyünk holnap szolnokra megyünk vásárolunk Bettikének az oviba váltó cipőt meg ágyneműt, Évi ha akarsz én is ott leszek s talizhatunk:-)

Szép estét!

Jah amugy még csak félig vagyunk kész a házzal, vagyis már anyumék szobája kész már csak a bepakolás fele hiányzik most egy hét kényszer szünet idő hiánmyában aztán csinálják a folyosót meg a konyhát!

szóval van még hátra.

Hát Olga lehet hogy kövi hónapban csak meg kockáztatjuk azt a tali, ha még minket is meghívtok rábeszélem a páromat hátha kocsit is birunk szerezni s akkor majd talizunk, legaláb.
puszika

szép estét mindenkinek!

Jahj amugy képzeljétek átléptem a 300. Üzenetet tök jó. Melyika következő szint?

Kép
kbernadett
 
 


Évi, ez jó hír, remélem Ivett megnyugodott már amennyire csak lehet!

Ja, amúgy Ivett írogass már, mi is hagy tudjuk, mi van veletek!

BBj !Hahóóóóóó!!!!!!!!!

Máerti! Amikor jelnyelvre jártam, volt egy csoporttársam, akinek szintén tüdőrákja volt. :cry: Abban az időben műtötték és szerencsére nagy mákja volt, mert szinte teljesen rendbe jött. Ő is kb. olyasmi idős volt akkor mint anyukád, vagy egy kicsit idősebb. Aztán vagy hét év után találkoztunk, és képzeld dolgozik és jól érzi magát! :P
Komaaszzonyomnak az anyukájának meg májrákja van. Akkor derült ki, amikor nyugdíjba jött. Tök jó, mi? Alig várod, hogy nyugdíjba menj, és kezdődik a betegeskedés!

Olyan jó volt az éjszakánk, Petike kilenc körül kajcsizott és csak fél négykor kelt fel. Most is alszik. Ma megyünk be a városba, végre beadom a szocpolos cuccokat, aztán megyünk ki a szecskára.
Ancsika tegnap elment nagykörübe az ugróköteles táborba. Este hívott, nagyon vidám volt a drágám, már mosott pólót és zoknit. :? Azt mondta, hogy nagyon kemények az edzések :twisted:, dehát ilyenek az edzőtáborok!

Kép Fanna, ezt neked küldöm! :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Hú, látszik, hogy korán van. Tele vagyok helyesírási hibával :oops:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kép

Ildi!
Én meg bizti nagyon behíztam a szemem éjjel, mert olvasás közben észre sem vettem a hibákat. :oops:
Menek is és iszok egy kis KV-t!!!

Kép Kép
szilbee
 
 


Csongi: Ó...akkor mégsem szülünk együtt? :cry: De a lényeg, hogy találtak egy spec. dokit Pesten.

Elin: Reagálva a jan-i munkakezdésre, sztem jól döntöttél. Ha jó a meló és Lilcsinek is klassz helye van, akkor nem szabad az ilyesmit kihagyni. A mai világban, sajnos...

Szilbee: Nekem is elöl van a lepény, de hogy mitől nem szeret a bal oldalamon feküdni ez a babó és miért igen a jobbon....Én nem tudom....Az a baj, hogy utálok háton aludni, pedig lehet, hogy rá fogok kényszerülni. :?

Dorka: Én meg Szabit "irigylem"! :D :D Terheléses cukor...Brrrrrrr....Nem akarooooom!

Lányok, senkinek sem volt gondja a medencéjével, csípőjével? Alig bírok beszállni a kádba és kín minden "egylábas" tevékenység. Dokit még nem kérdeztem. Olykor menni is nehezemre esik, úgy fáj ott lenn minden.
Márti: Kitartást kívánok és sok erőt! Anyukád még fiatal, rendbe fog jönni!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Megfigyeltem, hogy akiknél az elülső falon van a méhlepény, azoknál nagyobb számba fordul elő, hogy kényelmetlen pozícióba kerül a baba, mikor az anyuka oldalt fexik. (No már megint közvéleménykutattam... :oops: )
Nekem be szokott csípődni hátul a medencém egy ponton néha-néha. Leventénél is pont ilyen volt. Szertinem tágul a te medencéd is folyamatosan.
szilbee
 
 


Jó reggelt kismamák és anyukák!
Huh, nekünk most zűrös éjjelünk volt, de számítottam rá, tegnap egész nap aludt a kisfiunk, éjjel meg nem akaródzott neki...
most viszont 7-kor elaludt, így meg tudtam főzni, és IGEN! NYUGODTAN MEGITTAM A KÁVÉT! JUHÉÉÉÉ!!!


Elfeledtem megírni, hogy az elülső falon lévő méhlepény miatt, vagy valami más miatt, de nem nagyon tudtam az oldalamon feküdni, főleg a bal oldalra forduláskor nagyon rugdosott Szabika, kényelmetlen lehetett neki is. Viszont nrm voltak hát- és derékproblémáim, ezt lekopogom!!!! (kopp-kopp-kopp)

Márti! SOk erőt és kitartást kívánunk mi is, szurkolunk nagyon!!

Ildi! Te a jelnylevet milyen szinten sajátítottad el? Mert az egyetemen mi is tanultunk valami incuri-pincurit, de engem érdekelne a dolog!!
Ancsika már igazi nagylány, szerencséd, hogy nem sírja teli apárnáját, mert honvágya van! Nekem minden táborom arról szólt, hogy az összes pénzem telefonra költöttem, és zokogtam anyáéknak, hogy vihhigyehheetek haaazzzaaaa!

Ivett! sínen vannak a dolgok, minden rendben lesz!

Virág! Hova tűntél? Haaaahóóóó!! A nagy esküvői előkészületek lefoglalnak? Azért írjál már!!!

Katlina! Robika jól van? HOgy telnek a napjaitok? Sokat sétáltok?
Na, ma már én is főztem, elegem volt, hogy így ellustultam! :?

Csajok!! tudja valaki, hogy Zoboki és Balogh Artúr dolgozik-e augusztusban?? Sajnos egy nagyműtét várható a családban, és Dinya doki bácsi nem dolgozik szeptemberig! Lehet, hogy addig nem tudunk várni sajnos... :( Ezt a két dokit ajánlotta a szülésznőm, hogy nekik nagyon ügyes kezük van, ezért fordulnánk hozzájuk!
Ja, és ha dolgoznak, meg tudnátok adni a számukat???
Előre is nagyon-nagyon köszi!!! Kép beájulás

Én is így fogok 5 perc múlva beájulni! :)
Szép napot!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


jaimee!
Nekem is fájt olyan csontom is amiről azt sem tudtam hogy van!
De ezek szerint medencébe van jobban a babó és tágulnak a toncsok!
Nekem erre mondták hogy ezért volt olyan könnyű szülésem mert rendesen kitágultam szó szerint!

szilbee!
muszály bírni de azért itt van anyósom aki sokat segít nekem!

Ildi!
most a mi éjjelünk is nagyon jó volt!

Kép

Kép
katlina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?