Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Eszter, köszönöm az érdeklődést, visszaértem Pestre sikeresen. Képzeld, tegnap nem tudom mi történt, de nem voltam rosszul. Reggel ittam egy B6 ampullát, azt hittem amiatt, de sajna ma megdőlt az elméletem....egész délelőtt hánytam. Aztán lefeküdtem Milánnal aludni és most keltünk fel :oops: és jobban vagyok. Majd éjjel meg nézzük a plafont...

Szakadék: gratulálok! De jó neked, már várom én is a keddet, hogy halljam a szívhangot.

Én ma eldöntöttem, több gyereket nem szülök. Én is mindig 3-at szerettem volna, mert nekem csak egy nővérem van, úgy szerettem volna egy öcsit. Viszont elgondolkodtam rajta, hogy még 2 gyereknek talán meg tudunk mindent adni, 3-nak már tuti nem. Mondjuk a kanadai mamám azt mondta legalább 3 gyereket kell szülni, mert abból legalább egy normális lesz :D

kacika: teljesen megértelek, én pont úgy vagyok mint te. És ma elkeseredtem, felhívtam egy barinőm, aki 1 hó múlva szül és azt mondta, a 16. hétig hányt! 3szor volt kórházban :cry:

beuska: szépek vagytok, a gyerekek is nagyon édesek.

pumperka: én megmondom őszintén, szorítottam neked, hogy legyen két babucid és sajnálom, hogy nem jött össze. Viszont egynek is örülni kell, hiszen az a természetes végülis :wink:
Vendég
 


Kacika!

a jéghideg pár korty colát, vagy gyömbért próbáltad már? nekem csak az segített...meg a Hipp Natal Aktív magzatvédő vitamin...se az Elevitet, sem a Gravidát nem bírta a gyomrom...a Hippet ajánlom minden kismaminak aki inkább eszik 98% gyümölcstartalmú kismami vitamint, mint szintetikusat :lol: én a mai napig ezt iszom és minden rendben a vérképemmel is, most nézték...
gyógyszertárban kapható, általában megrendelik, másnap ott van...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok, jó estét mindenkinek!

Szakadék: Gratulálok a szívhanghoz. Az SZTK-ról meg tényleg ennyit. Én is voltam kb. 2,5 hete, a beszélgetés és az ultrahang nem volt egészen 1 perc, még a kislányom is meglepődött a váróban. "Anya, ilyen gyors voltál?" Szóval ez embertelen, és még fizetünk is érte! Pedig én néhány hete azt mondtam, nem megyek magán orvoshoz. Két gyereket szültem tudom milyen vizsgálatok kellenek, mi vár rám a szülésnél.
( Én kis naív azt gondoltam, hogy elmegyek az sztk-ba kifogok egy normális dokit, néha a zsebébe dugok egy boritékot és el lesz rendezve minden. Hát ez nem így alakúlt, egy hüvelyi ultrahang, helyett elvégzett az orvos egy kb. 2 másodpercig tartó hasi ultrahangot, a kérdésemre nem válaszolt, kitért. Nem értem, nem kell neki a pénz? Csak a magánrendelőjében fogad "normális nőt"?

Jim: Annyira sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy. Bárcsak én hánynék, már nem tudom ? kg jött fel.
( Nincs mérlegünk, mert akkor állandóan azon álnék és még többet ennék, így legalább nem tudom hány kg vagyok, és nem idegesítem magam.)

1-2 vagy 3 gyerek:
1 gyerek,
Anyagilag az jár jobban akinek egy van, illetve egynek mindent meg lehet adni. Viszont szerintem egy gyerek nem gyerek.
2 gyerek:
Ez már igen, igazi kis család. Minden a duplájába kerül pláne, ha nem egy neműek (mint nekem). Semmilyen kedvezményt nem kapsz, mindent ki kell fizetni, mint a katonatiszt. (Hazjön a gyerek az oviból, persze mert a .......-nak ilyen és ilyen babája van. Nekem is kell!) Kész anyagi csőd, ha mindent megadsz nekik.

Azt tudnotok kell az én két gyermekem 3 éve sportól ami havonta 30 000 Ft-ba kerül. Ebbe nincs semmi csak a tagdíjak! (úszás, torna és korcsolya) És mé hol a többi!!!!!!

3 gyerek:
Már teljesen mindegy 2 vagy 3. Most már nagycsaládosok vagyunk. Magasabb a családi pótlék, adókedvezmény, ingyen takönyv, kedvezményes étkezés, 90%-os vonatjegy és egyébb juttatások stb........ (Ezzel arra akartam utalni, hogy szerintem 3 gyerek neveltetése körülbelül annyiba kerül mint két gyereké.)
De szerintem sokan nem az anyagiak miatt szüljük a 3-at. Figyeljétek a környezeteteket, milyen harmónia van abban a családban ahol több a gyerek. Minden körülöttük forog, boldog mindenki.
Szerintem valamilyen színten igaz 3-ból 1 normális. Na most nem arra kell gondolni, hogy ....... lesznek. De nem vagyunk egyformák.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 

 
 

vorosbegy: Megnéztem a honlapodt, nekem nagyon tetszit. Olvasgattam, és a könny majdnem kicsordult a szememből. Szuper jó. Gratulálok!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok!

Vörösbegy,én is megnéztem a honlapod, nagyon-nagyon megható. Meg mókás, meg érdekes, meg minden!!!

Nagyon jó olvasni, köszi szépen!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Kacika :cry: ,

Mint a téma sajnos szakavatott szakértője :lol: :lol: :( íme néhány panács:
próbáld ki a Rennie-t, a B6 vitamint, a mentolos szőlőcukrot, a homeopátiás Cocculine-t.

Nem érnek tartósan semmit (nekem...) de legalább 1-2 órára jobb az első alkalommal.

Nekem már 5 hetes korunk óta van az egész napos hányingerem, sokszor úgy kelek fel, hogy rettegek ma mi lesz megint...
Tényleg az az egyetlen recept, hogy ki kell nőni :shock:
Még ami bevált, ha mozgalmas a napod, jössz-mész, kevésbé figyelsz a hányingerre és akkor jobb.
Ha nagyon gázul vagy dugd le az ujjad, mert a hányástól könnyebb egy darabig.

:!: Még egy dolog:
Azt hiszem, azért járunk tévúton a hányinger ellenes praktikákkal mert nem a gyomorból indul, hanem a vérből (hcg?) és egy idegrendszeri érzet csupán.
Számomra ez tegnap bizonyságot nyert: betértem egy kínaiba, hogy vigyek haza kaját, de mivel kezdtem sz@rul lenni ott helyben is ettem. MIT IS???? Savvanyú-CSÍPŐS levest!!!! (ott elég brutálul csípős, ahogy egyébként szeretem! NYami!!!!) Amilyen állapotban tegnap a gyomrom volt, esküszöm, a gyomrom ellen bosszúból vettem, na nesze akkor ezt kapd ki alapon :twisted: :twisted: ... És mi történt???? :?: :?: :?: :shock:
:shock: :shock:
NAgyon jól esett, a gyomromnak pedig kutya baja nem volt hosszú órákig. :shock: :shock: :shock: utána is csak a szokásos émelygés :?
HA a gyomrom miatt lettem volna szarul, minthogy PONTOSAN EZT ÉREZTEM közelítőleg felfordultam volna egy ilyen kis uzsi után...
De persze lehet hibás az elméletem, mindenesetre most nagyon megdöbbentett. :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


panács= tanács :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Lányok, a tegnapi napom szörnyű volt, még este is hánytam. Viszont ma nem vagyok olyan rosszul. Ébredés után ittam B6-ot meg utána elkortyolgattam egy hideg limonádét. Azóta ettem dinnyét is, és még az émelygés is elkerült. 8)

beuska, igazad van a 3 gyermekkel kapcsolatban. Én a későbbiekre gondoltam, hogy amikor lakás kell nekik. Azért két gyereket csak könnyebb lesz elindítani, mint 3-at. Az igaz mi ketten vagyunk, a férjemnek is 1 tesója van, így sem kaptunk semmit. Így is lehet élni hitelből, de én a gyermekeimnek szeretnék majd adni, amikor annyi idősek lesznek, mint mi. Milyen jó lenne, ha nekünk sem kéne havi 135 ezer hitelt fizetni :cry: Viszont majd meglátjuk, ha 10 év múlva úgy állunk, lehet bevállalok egy gyerkőcöt még, végülis akkor is csak 36 leszek.
Ne akarj hányni 8) komolyan, én jobban örülnék, ha jönnének fel a kilók, mint ez a folyamatos hányinger, 2 kg le is ment rólam most, egész nap csak fetrengtem.

Anyósomék ma jönni akarnak, nem sok kedvem van hozzájuk...remélem a rossz idő miatt inkább otthon maradnak. :P
Vendég
 



Sziasztok!

Mpatr, köszi a tanácsokat, a homeos bogyón kívül minden megvolt már, a fiam azóta is minden nap elszopogat egy-két mentolos szőlőcukrot...mert megmaradt :D
Amúgy szerintem sem konkrétam a gyomrunkkal van baj, nekem nagyon erős gyomromvan, csak terhességkor ilyen hülye gyenge.

Ma is pocsékul vagyok, várom a délutánt, hátha jobb lesz. Már nem is fekszem le a fiammal ebéd után, mert fekvéskor néha még rosszabb.
De reggel meg feküdni jó, amint felállok, jön az öklendezés.
Ki érti ezt? Most már kezd legyengíteni ez a dolog, sőt már a férjem is megjegyezte, hogy hol van a régi mindig vigyorgós felesége, mostanában mindig savanyú képet vágok.

Jimm, milyen gyakran utazol Pécsre? Oda a gyereket viszed az apjához, vagy hozod el?

Jövő héten megy valaki valamelyik nap orvoshoz?
Mi csütörtökön megyünk, ha akkor minden rendben lesz akkor mondjuk el anyóséknak. A szüleim és a tesóm már tudják :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Olyan reménykedve kapcsoltam be a gépet, hogy ma talán senkinek nincs baja, szép szombat van... ennyit a megérzéseimről :D

Én jövő kedden megyek először a Down-kór szűréshez vérvételre, aztán genetikai ultrahangra, aztán kora délután pedig a dokimhoz vizsgálatra meg szintén ultrahangra (bár ez után nem tudom, fog-e csinálni aznap, de az már mindegy)

Ugy várom, már csak 3-t kell aludni! Nekem az a bajom, hogy az égadta világon semmilyen tünetem nincs és egy csomószor gondolkodom azon, vajon tényleg terhes vagyok-e. Olyan, mintha csak álmodnám az egészet, viszont ha valami nem lenne rendben odabenn, azt sem tudnám meg így, tünetek nélkül...

Na mindegy, már csak 3!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!

Úgy sajnálom aki a rókakomával küzd!!!
Szerencsére engem elkerült, már émelyegni sem émelygek, csak gyakran nehéz a gyomrom, akkor is, amikor nem ettem sokat.

Eszter,
nekem is alig van már tünetem, a mellérzékenységen kívül semmi, na jó, néha érzem a hasamat, de ennyi.
De jó, hogy Te már mész a genetikai vizsgálatra, írjál majd, hogy mi volt! Bár úgy is minden oké lesz! :)

Én nagyon gondolkodom ezen a génvizsgálaton, szerintem be fogok rá jelentkezni. Ha nem csináltatom meg, és véletlenül valami baja lesz a babának, és ez születés után fog kiderülni, nagyon bánni fogom. Meg egyébként is para vagyok, akkor tuti megnyugszom, ha negatív lesz a lelet. Bár azért tudom szabályozni, hogy ne parázzak be nagyon, de azért a tudatalattimban ott mocorog az a kis gondolat, hogy minden rendben van-e vele. :?

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Eszter!

Ha valami nem lenne rendben a babával, akkor a tested éreztetné veled! Görcsölnél és lehet, hogy vérzés is lenne.

Nyugi, szerencsés alkat vagy. Anyukám csodálkozott, amikor korábban az émelygéseimről számoltam be neki, meg hogy szokott szúrogatni a hasam. Azt mondta, hogy neki az égvilágon semmi baja nem volt, és tessék, itt vagyok épen egészségesen. :lol:

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!

Hát nekem se indult extrán ez a hétvége se. Az még hagyján hogy szombat, vasárnap is dolgozok de ez a rosszullét kicsinál. Számolom a napokat hogy mikor mehetek betegállományba de hát a december még messze van én meg rosszul. Ti hogy bírjátok így a munkát????
Az a baj hogy még a terhesvitamintól is hányok( Gravida) ezért inkább be sem veszem mert rosszul leszek tőle. Ez remélem nem árt a babkónak!
Pussz mindenkinek ( engem a kép éltet amit kedden kaptam a dokitól!)

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


[quote="eszterxx"]Sziasztok!

Olyan reménykedve kapcsoltam be a gépet, hogy ma talán senkinek nincs baja, szép szombat van...


Ez annyira aranyos volt!!! :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Köszi a megnyugtatást, azt hiszem, mindannyiunkban vannak kétségek. De talán ez így természetes. Akik már nem az első babát várják, ők hogy érzik? Ez csak az elsőkénél ilyen kérdéses, vagy később is?

Jobbulást mindenkinek!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Eszter!
Nekem a második gyerek de ugyanaz vagy még nagyobb a majré.
Először élveztem a várandósság minden pillanatát, most inkább arra vágyom, hogy egy időre érkezett egészséges gyereket hozzak a világra. Akkor a pocakosodásra vágytam most a gyerekre.

Másodszorra annyiból jobb, hogy van némi tapasztalatod, mitől nem kell megijened, hiszen, jé tényleg, a másikkal is így volt, de egy meglévő egészséges gyerek mellé már sokkal nagyobb felelősséggel kell döntéseket hoznod önmagadról és a kicsiről.

Szóval pro és contra is.... :)

Meggyőződésem hogy a félelmeink jelentős része hormonális eredetű.... De nagyon jól esik néha olvasni, hogy mások is azokkal a küzdelmekkel szembesülnek mint én. Ez azt jelenti, hogy nem a rossz megézéseim, hanem csak a hormonjaim...

Együttérzésem minden émelygős-hányós kiamaminak!!!!! :!: :!: :!:
Próbáljatok ki minden praktikát és igyekezzetek lekötni magatokat vmivel, így gyorsabban elrepül ez az időszak.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Kép

sziasztok!
ezt ajánlom azoknak a kismamiknak, akik az émelygéstől, hányingertől nem tudják szedni a szintetikus magzatvitaminokat...ennek az az előnye, hogy 98% gyümölcstartalomból készült...én is csak ezt az egy magzatvédő vitamint tudtam szedni...mellesleg nagyon finom :lol: gyógyszertárban lehet venni, de általában megrendelik és másnap van ott...a dobozban két üveggel van és kb. 1200 forint...az orvosom és a védőnőm is ajánlotta :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok!

Eszterxx!
Nekem ez a második terhességem és az előzönél egyszer sem voltam rosszul most annál inkább. Az elsőnél nem izgultam talán ennyire( vagy most aggódom túl magam) mert akkor nem igazán tudtam a negtív dolgokról. Lehet hogy hülyén hangzik de természetes volt számomra hogy aki akar terhes lesz, semmi baja, és egészséges gyereket szül. Hát most is így gondolom de a semmi baja nem jött be, és annyi negatív dolgot hallani mostanába és hát az előző terhességem végén sokat csalódtam a dokikba! Nem sok kellett hogy baj legyen.

Vororsbegy!

Ma reggel ismételten megpróbálkoztam amielőtt dolgozni indulta a gravida beszedésével és mondtam a pocilakónak hogy ne tiltakozzon ellene mert ez kell neki, de 2 percig volt bent.
Holnap m,egveszem a mit írtál remélem az segít. Abba is van minden féle vitamin???
Köszi a jótanácsot.

pepi

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Pepi,

én az Elevittel vagyok uaígy! :x
Amúgy szinte tünetmentes a terhességem (kivéve az émelygéseket néha), de amint valamilyen vitamint szeretnék délelőtt bevenni, rögtön kijön. :o
Viszont este,ha lefekvés előtt veszem be, semmi gond! :roll: érdekes.
norco
 
 


Norco!

Sajna nekem este se hajlandó bent maradni. Próbáltam már mindent reggel, délbe evés után, előtt stb...
Most megpróbálom amit vorosbegy írt hátha bejön :lol:

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Sziasztok!
Küldök képet rólunk is igaz, hogy sajna csak régi (1.5 éves) képet találtam, de majd teszek fel újabbat is.
Kép

Kép
klarissza32
 
 


Upsz véletlen a régi tickeremmel léptem be :oops:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Vörösbegy!

Olvastam a blogodat:
kedves, őszinte, szellemes, csupa szeretet.
GRATULÁLOK!!!! :D
Köszönet a hasznos linkekért, amiket feltüntettél!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Hányinger:...hát az van nekem is ezerrel!!!!! :( Eddig semmi nem jött be ellene....talán ha fekszem akkor jobb meg amit Mpatr is írt,hogy ha van program vagy elfoglaltság akkor nem figyelek rá annyira és jobb.Ezért ma megyek a barátnőmhöz és a 8 napos újszülött babájához... :)

Beuska!
A 3 gyerekkel kapcsolatban teljesen egyetértek veled,nekem is pont ez a véleményem!!!!!!!! :lol:

Eszter!

De jó hogy te már ott tartasz!!Te vagy köztünk a legelőbbre,ugye?!


Egyébként én a 3.babámat várom -de ha lehet mondani -most aggódom a legjobban.Nálam is az volt ,hogy az elsőnél a várandósság ismeretlensége volt az öröm,a másodiknál meg a harmadiknál meg az ,hogy egészséges baba szülessen.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hello!

Kihalt a topik?
vagy mindenki ennyire rosszul van??,

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, megkaptam végre a kiskönyvemet! :lol: Annyira örülök neki! (Mintha ez biztosíték lenne arra, hogy minden rendben lesz...) :oops:
Múlt héten írtam, hogy egyre jobban vagyok, hát, elhamarkodott kijelentés volt. Alig tudok magamba tuszkolni egy kis ételt. Először arra gondoltam, hogy az Elevittől vagyok rosszul, de sajna anélkül is! Nekem ez annyira szokatlan! Az első két gyerkőccel nem szenvedtem tizede ennyit sem! Eddig nagyon élveztem azt a 9 hónapot, de most... Már 100 % hogy nem vállalnék több bébit! Pedig mindig azt mondtam, csak az anyagiak szabnak határt! Hát, már nem csak azok!
Egyébként mi már a kapcsolatunk elején megbeszéltük a férjemmel, hogy 3 gyermeket szeretnénk, ezért vállaltunk ennyit.

Beuska! Hasonlóan gondolom én is a 3. babához való hozzáállást.

Panni! Én is most aggódom a legjobban!

Klarissza! Nagyon aranyosak a gyerkőceid!

Pepi! Mi volt a gond? Miért csalódtál a dokiban? Ha nem titok, esetleg írj róla pár mondatot! (Ennél jobban már úgysem fogok parázni - szerintem. Egyébként én is hallottam pár leányzóról mostanában, akinek sajnos nem happy end-el végződött a várandóssága. Olyankor majd' megszakad a szívem!)

Na megyek is, nem rontom itt tovább a levegőt. A Törpikéim úgysem hagynak békén.
Vendég
 


Sziasztok!

Ha nem bánjátok, akkor csatlakozom hozzátok. Móninak hívnak, 32 éves vagyok, és van egy gyönyörű két éves kisfiam. Eddig a Gyermekek, magzatok kora szerinti témakörbe írtam a 2008. tavaszi babákhoz, de a topicba alig születik hozzászólás, így kicsit körülnéztem, és rátok találtam. Itt zajlik az élet! :)

A Pocaklakónkkal a 11. hét utolsó napján járok, és én is szenvedek az állandó émelygéstől, immár 4 hete. A múlt héten (10. hét) többször vérezgettem is, nem tudni mitől, mert az Uh szerint minden rendben, és Duphastont is szedek. A 11. héten nem volt semmi, szerencsére, úgyhogy reménykedem, hogy vége a parának (legalábbis ennek a részének :roll: :) ).

Egyelőre ennyi, mert a párom szabin van, és reklamál a számítógépéért... :)

Kép

Kép
mzx
 
 


Szia mzx: üdv közöttünk.

Most mennem kell lányok, csak beköszöntem. Megyek a játszóra, mert egész délelőtt dokiknál voltam a fiammal, ki kell engesztelnem!
Majd este írok, addig is émelygéstől mentes további szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Jó régen nem írtam nektek.

Vörösbegy! Közönöm amit a pajzsmirigyről írtál! Éppen nyugodt nem .lettem, de majd meglátjuk. Jövőhét kedden megyek laborra (előbb nem tudnak fogadni, hihetetlen.)

Mzx! Köszönjük bizalmadat, hogy csatlakozol hozzánk.

Tőlem nem nagyon hallottátok, hogy émelyegnék vagy hánynék, mert eddig nagyon lightosan éreztem csak. De most pár napja nagyon rosszul vagyok. Ráadásul hétvégén nagy vendégsereg volt nállunk, ezért nem volt egy csöpp időm felcsatlakozni. A vasárnapot már alig birtam ki. Nem hányok, de iszonyúan émelygek.

Beuska!
Nagyon jól megfogalmaztad a 3. gyerek elméletet. Pontígy gondolom én is.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Sziasztok!

Ódry,
gratulálok a kiskönyvhöz! Ez volt az első állomás az életemben, amikor igazán örülni tudtam és picit megnyugodtam a nagy parázásban, hogy miután hallottam a kis szívét, megkaptam a kiskönyvet.

Most hétvégén a babám egészsége miatt aggódtam, hogy minden rendben van-e. A legjobb barátnőm leállított, hogy a parával csak ártok a bébinek, és igaza van, ezentúl csak jó dolgokra fogok gondolni a terhességemmel kapcsolatban, a pozitív dolgokra koncentrálok. :)

Mzx,
üdv köztünk!

Ma voltam cukorterhelésen. Hát lányok, én tettem citromlét a cukros löttybe, de miután megittam, igencsak liftezett a gyomrom. Nagyon rossz volt, alig vártam, hogy ehessek. Holnap megyek az eredményért, remélem minden oké.

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Jim,

tegnap megsütöttem a prószát, fini lett, csak szerintem kevés lisztet tettem bele, mert nehezen akart megsülni. Te mennyi ideig szoktad kb. sütni? Én szerintem vagy 3/4 óráig sütöttem, amíg piros nem lett a teteje.

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Klarissza,

de jó hogy Te is tettél fel képet, arik a gyerkőcök! :)

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!

Panny, most már végre nem egyedül járok az élen, mzx is pont ugyanannyi idős, mint én :)! Üdv mzx nálunk!

Drukkoljatok, holnap megyek dokihoz, délelőtt Down kór szűrésre vérvétel és UH, délután nőgyógyász.

Csak legyen minden rendben (nem jó, újrakezdem: tudom, hogy minden rendben lesz, mert rendben kell lennie :lol: )

És holnap belépünk a 12. hétbe!!!

Sziasztok

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Ja, Melinda, te miért voltál már cukorterhelésen, Vagy ez a normális?

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Eszter,
drukkolok a holnap UH-hoz meg a vizsgálathoz, de úgyis minden rendben lesz! :)

Engem a védőnő küldött el mindenféle vizsgálatra. A diabetológiáról küldtek el cukorterhelésre. Azt mondta ott a csajszi, hogy a 14. hétig kell megcsináltatnom, úgy voltam vele, hogy essek túl rajta minél előbb. Meg az összes vizsgálat eredményével kell elmennem a házidokihoz, aki a belgyógyászati vizsgálatot elvégzi, aztán végül az összes leletet megmutatom a védőnőnek. Már szeretném a leleteket megmutatni, hogy kielemezzék.

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit eltüntem.


Pumperka, Odry, Panny:

Örülök, hogy nektek is ez a véleményetek, igaz mind a hárman a harmadik gyerkőcöt várjuk, és van tapasztalatunk a két gyermekes családi medell anyasági szerepében. Viszont a környezetemben sokan vannak akinek nem ez a véleménye. Igaz ezknek a barátoknak nagyrészt egy gyermekük van.

Mzx: Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk.

Rosszul lét: Amint írtam már nektek nekem nincs hányingerem, de valamikor olyan rosszul leszek, hogy le kell feküdnöm. Ma délután is így történt, és amikor felkeltem ismét véreztem. Nem akar abba maradni. Rájöttem, hogy akkor vérzek ha rosszul vagyok.

Na mindegy, nekem a dokim szerint a vitaminokon kívűl semmit nem kell szednem. Tehát Duphastont sem. Mondjuk ennek lehet, hogy előzményei vannak, nekem azért voltak problémáim a 2 gyerek születésénél. (Majdnem ott maradtam a szülőágyon.) Meg stb. Szóval ezt mind tudja az új dokim és szerintem a természetre dönti a babát, ha bírja a szervezetem akkor oké, ha nem akkor sajnos.... De erős vagyok és nem lesz gond.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Helló csajok! Annyira rossz olvasni, hogy mindenki ilyen rosszul van. Én hála Istennek nem küzdök hányással. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam. Néha pici émelygés, de semmi komoly. Viszont még mindig rengeteget pisilek,főleg éjjel. NIncs éjszaka, hogy 2szer legalább ne kelljen kimennem, azelőtt sosem volt ilyen.
Más: Azt hiszem majdnem mindegyikönknek halak csillagjegyű lesz a babája. Egy asztrológiával foglalkozó ismerősöm azt mondta, ez nem a legszerencsésebb jegy. Tud erről valaki valamit?
Ma voltam a körzeti dokinál és képzeljétek el, a doki meg sem nézett, a nővérke megcsinálta az ekg-t, aláiratta a dokival a másik szobában, aztán mehettem is. Ennyi az egész? Nem kellet volna még valamit vizsgálnia? Furi!!
Most mennem kell, jók legyetek, és vigyázzatok magatora és picurikra!!!!!!!!!

livi
livike
Tatabánya
 
 


Helló csajok! Annyira rossz olvasni, hogy mindenki ilyen rosszul van. Én hála Istennek nem küzdök hányással. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam. Néha pici émelygés, de semmi komoly. Viszont még mindig rengeteget pisilek,főleg éjjel. NIncs éjszaka, hogy 2szer legalább ne kelljen kimennem, azelőtt sosem volt ilyen.
Más: Azt hiszem majdnem mindegyikönknek halak csillagjegyű lesz a babája. Egy asztrológiával foglalkozó ismerősöm azt mondta, ez nem a legszerencsésebb jegy. Tud erről valaki valamit?
Ma voltam a körzeti dokinál és képzeljétek el, a doki meg sem nézett, a nővérke megcsinálta az ekg-t, aláiratta a dokival a másik szobában, aztán mehettem is. Ennyi az egész? Nem kellet volna még valamit vizsgálnia? Furi!!
Most mennem kell, jók legyetek, és vigyázzatok magatora és picurikra!!!!!!!!!

livi
livike
Tatabánya
 
 


Sziasztok!

Tulajdonképp én sem értem Melinda,hogy miért küldtek téged ilyen hamar terheléses cukorvizsgálatra???Én már kétszer végigcsináltam ezeket a vizsgálatokat,de eddig erre a vizsgálatra csak később került sor és most is csak később kell mennem.Ez érdekes?!

Livike!

Én sajna nem konyítok az asztrológiához, de van egy ismerősöm aki nagyon,úgyhogy megérdeklődöm a Halak jegyet.
Egyébként nálunk a belgyógyászatra kellett menni az EKG-ra és ott a doki még vérnyomást nézett meg meghallagatta a szívem,de ennyi,semmi több.

Beuska!

Vigyázz magadra és próbálj pihenni!!!Minden ok lesz :wink: :lol:

Mzx!

üdv itt is!! :) Ez a topic tényleg pörgősebb.

Lexus-szal mi van??És a többiek?????


Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Végre jutott időm bescannelni a képet amit a múlt hét előtti szombaton kaptunk a kicsiről.

Kép

Kép
cicuka78
 
 


Sziasztok!
Nálam nagyon alapos volt a belgyogyi vizsgálat. Mellkas, hát meghallgatása, vérnyomás, hasnyomogatás, pajzsmirigy. Na, ez lett a vesztem! Nagyobb a pajzsmirigyem. A pajzsmirigy termeli azt a hormont, ami az anyagcseréért felelős, ill terhességnél a baba növekedésében is szerepet játszik. Most megnézik, hogy alultermel, vagy fölül, vagy normális, csak valamiért nagyobb egy kicsit. A szomszédom orvos, és ő azt mondta, hogy időnként terhesség alatt megnő a pajzsmirigy aztán visszaáll. Ha most elkezdik kezeln,akkor szinte biztos, hogy mindig kezekni kell majd. (időnként). Szóval ha nem iszonyuan kevés, vagy sok hormont termel akkor ő most nem nyúlna hozzá. Remélemaz én dokim is így gondolkodik, nem nyomat rögtön valami hormongyógyszert. Persze azt se akarom, hogy a babának legyen valami anyagcsere problémája, vagy ne növekedjen megfelelően. De hát előre próbálok nem aggódni. Majd a vérvizsgálat után meglátjuk.

A halak jegyről én se túl jókat hallottam. Viszont a rák jegyüekkel jól kijön. Nállunk apa az.

Beuska!
Mi a helyzet nállad igy estére? Pihenj sokat!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka!

A pajzsmiriggyel kapcsolatban én is így hallottam.Nekem van is egy barátnőm akinek a terhesség alatt kellett elkezdeni kezelni és hát azóta is mindig.De ezt nem rémísztésként írtam,nálad nem lesz ilyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO PARA!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Ma reggel is émelygéssel ébredtem. Azt hittem ezt megúszom, ha eddig alig volt.

Kinek milyen vizsgálatok vannak hátra az első eresztésből?
Terheléses cukrot nekem se kértek most. Azt a 25 hét környékén szoktak.

Remélem más sokkal jobban érzi magát, mindenkinek szép napot.! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Beuska! Mi van veled? :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Pumperka:
Ma reggel sokkal jobban ébredtem. Igaz két napja csak salátán élek, így sokkal jobb a gyomrom. Nem érzem "farkasnak" megam. (Piroska és a farkas) Ezzel arra célzok, hogy néha olyan a gyomrom mintha telerakták volna kővel.

A kiütéseim kezdenek elmúlni. Hála istennek.

Asztrológiáról annyit, hogy én sem halottam túl jókat a halakról. Nálunk a nagy családi körben 6-an vannak akik a rák jegyében születtek. Remélem túlhordom a pocaklakót, úgy mint a fiam és akkor kos lesz!

Ciczuka: Tundéri a babucid. Olyan hihetetlen most talán az enyém is ekkora lehet.

Szerintem Lexus ma jön haza nyaralni van, úgy emlékszem.

Melinda:Esetleg nem volt magas a vérvételnél a cukor szinted?
És azért csionáltak terhelési vizsgálatot?

A vizsgálatokra visszatérve. Nekem semmi nincs meg csak a fogászat és a kiskönyv. A dokim azt mondta, hogy babonás és amig nem bizti a dolog adig ne csináljunk semmit. (Gondolom a vérzés miatt.) A kiskönyvért is én magam döntésére mentem el megcsináltatni, illetve beszélni akartam a védőnővel, így egyben megcsinálta.

Most megyek állás interjúra! Meg úgy néz ki lesz munkám, úgy hogy nem kell ithon ülnöm. Én nagyon örülök neki, mert kedvem is van hozzá, nem fárasztó, és csak napi 6 óra pénteken 4, és ebből fél óra kaja szünet. Ülős munka és nem kell idegeskedni. Ráadásul a pénz sem rossz!!! Mellesleg a belvárosban van és a Lili ovija és a Marci sulija is nagyon közel van.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Pempurka: Válaszoltam, csak egy kicsit sok volt a gondolatom amit meg akartam osztani veletek. Egyébként most csak világos barna..... És tök jól érzem magam. Jobban nem is lehetnénk.

Remélem nem lesz gond a pajzsmirigyeddel, drukkolok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 



Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Egy kis időre eltűntem, de már itt vagyok. Ha elmesélném, hogy mi történt velem a hétvégén, illetve az elmúlt napokban, annyit stresszeltem magam?! :? Azzal vígasztaltam csak magamat, hogy terhes vagyok és nem szabad idegeskednem.

Vízsgálatok: én na voltam vérvételen, megvan a háziorvos is EKG, stb; és már csak a fogászat van hátra. Tényleg nektek mit mondtak a fogászatról? nekem azt, hogy nem kötelező, csak ajánlott. Ugyanis én nagyon parázok a fogorvosoktól! :shock: :oops: Már legközelebb szeptember 3-án kell visszamennem a dokimhoz, illetve szeptember 4-én a védőnőhöz.

Sajnállak benneteket, hogy ennyire rosszul érzitek magatokat! Szerencsére én csak a mellfeszüléssek, iletve pocak feszüléssel küzdök, de ezek sem vészesek!

mpatr átfogó képet kapunk a halak jegyűekről, köszi a linket!

További szép napot mindenkinek!

Kép
tand
 
 


Sziasztok. Anyukám halak, szerintem semmi gond vele :wink: Viszont a nagymamám már kos és kiállhatatlan természete van :shock:
A kisfiam meg oroszlán, na az a legdurvább. Körülötte forog a világ 8)
Ma doki, már alig várom.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?