Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Kép nincs róla, videot kértünk.
Ha lesz időm, jövök hamarosan!!!
addig is köszi a gratukat!!!!!!!!!!

Kép
lara26
 
 


Tüncsi :)
Van ilyen, hogy összenőhet a nuni? Nem semmi. Szerencsére észre vetted, és az még nagyobb szerencse, hogy nem komoly baj :P
Most döbbenek, hogy Boldizsár olyan lehet, mint Fici volt. Én sem tudok mellette szinte semmit csinálni. Mikor napközben hajlandó nélkülem aludni, akkor végzem el az égető házimunkákat. Dehát ne tudd meg mi van itthon. Ebéd készítésre meg még csak gondolni sem merek :twisted: Még szerencse, hogy anyósomék kitartóan főznek rám :P

Tiza :)
Te aztán nem vagy semmi :P Én is eljárok Boldival bevásárolni, de azért plázázni még nem mertem, pedig a ruhatáram enyhén szólva hiányos. Szinte semmit nem tudok hordani a régi cuccaim közül.
A múlt héten itt volt anyukám, és gondoltam elmegyek ugrálni 1 órát, de aztán mégsem tettem, mert éppen akkor kezdődött ez a "tejhiány", és féltem, hogy még kevesebb lesz. De a torna már nekem is nagyon hiányzik.
Nálunk éppen fordítva van az alvászat. Boldi nappal éber, viszont éjszaka többnyire aluszik :P Egész nap szórakoztatni kell. Időnként elcsodálkozom, hogy milyen szörnyű a hangom :twisted: Még jó, hogy csak Boldi hallja, Ő meg még nem tud tiltakozni, bár néha elsírja magát a dal közben :twisted:

Timi :)
Már a végét járod :P Kíváncsi vagyok meddig húzod....
Remélem már nem kell sokáig várnod.

Manda :)
Gondolok rád, és drukkolok ezerrel, hogy sok szép tüsződ érjen. Végülis melyik dokihoz mentél??????

Tündi :)
Gratulálok a sikeres diétához. Ügyes vagy, hogy még fogyni is tudsz. Ne aggódj, a baba biztosan jól lakik, ha te nem is :P

Susy :)
Egy óvatos hurra :P

Kép
Kép
szilva069
 
 


Mona :)
Nekem is nagyon elegem van már, hogy két lábon járó cumi vagyok, de Brigi nem hajlandó leszolni, hogs ezen aludjon el. Ha fent van, és evett, majd elvolt egy ideig, és már aludni kéne, vissza kell tennem a cicire, hogy elaludjon. Különben ordít mint a sakáll, és nem alszik el. Kivagyok.
Ha Neked anélkül elalszik, akkor tényleg ne hagyd a cicin túl sokat, nehogy ő is hozzászokjon.

Timi :)
Majd holnap szülsz, mert akkor van a szülinapom :lol:

Tynus :)
Egyáltalán nem haragszom :lol: És köszi.

Vonalzó: hova kell beilleszteni az elkészített vonalzót?
h.nelli
 
 

 
 

Nelli :)
Hát ez tényleg nagyon kimerítő lehet. Akkor már inkább dajkálom. Nem fáj még a mellbimbód?
A vonalzót a profilba kell berakni.

Kép
Kép
szilva069
 
 


Nelli :)
A profilba, az aláíráshoz kell bemásolni

Kép
Kép
szilva069
 
 


Mona
Jó kis szüléstörténet! :) Hogyhogy fizettetek?? Valami magán kórházban voltatok?? Nagyon ügyes voltál! Ha jól vettem ki, akkor EDA nélkül csináltad végig?! Minden elismerésem!!
Szerintem egyél, ami jól esik. Ha vmi nem tetszik a pocijának, úgyis jelzi. Én is úgy tudtam, hogy semmi K betűs, de máshol meg azt olvastam, hogy abszolút gyerekfüggő, hogy mennyire érzékeny arra, amit a mama eszik. Úgyhogy azért ne éhezz! :) Tejet tényleg ne igyál túl sokat. De gondolom, nem literszámra iszod.
Szopimennyiségre én is azt olvastam, amit Tiza írt. De ne oszd el a szopik számával, mert nem mindig szopik ugyanannyit. A napi adag legyen meg, akkor jó. Bár Fici nem volt egy túl sokat szopó baba, mégsincs semmi baja. Nálunk a max. egyszeri szopi 120 volt, de azt vissza is bukta. Aztán olyan 70-90 közöttire állt be, de volt, hogy még ennél is kevesebbet szopott. A cicinlógás ismerős. Ha nem vagy cumi ellenes és érzed, hogy csak dudlizik, nem szív, akkor szerintem érdemes bevetned a cumit. Ja, és semmit nem csinálsz rosszul!!
Ficit én elég sokáig mértem az elején, de főleg amiatt, hogy koraszülött volt. Később már csak esténként, fürcsi előtt, majd hetente, majd egyáltalán nem. :D

Szilvi
Azért nem voltam/vagyok ám sokat egyedül. Meg ha Apával vagyok, ő nagyon sokat segít. Egy rossz szavam nem lehet rá! :) Pedig szerintem akkor is kicsit fiús Fici. :) De majd „belejön”. :D
Úszógumi – hát én meg pont azon gondolkodtam, hogy minél előbb jöhetne már a következő baba, mert akkor arra tudnám fogni az úszógumit. :) Na, meg szépen kitöltené a lógó lebernyeges hasamat. :lol:
Én úgy olvastam, meg a védőnéni is azt mondta, hogy felváltva szoptassak. Egyik etetés jobb cici, köv. bal. Nekem bevált. Ha már nagyobb, vagy esetleg jobb étvágyú a gyerek, akkor lehet mindkettőből. Én csak mostanában szoktam az esti lefekvés előtt mindkettő odaadni neki. Eddig elég volt az egy.
Köldökzsinórvér levétel – én is sokat filóztam rajta, annyira, hogy végül nem lett belőle semmi. Egy másik topikban olvastam viszont, hogy előfordul, hogy leveszik, mégsem alkalmas tárolásra. Próba-cseresznye. Na, meg az anyagi oldala is megfontolandó. Én a köv. babánál lehet, hogy vetetek le.
Szerintem nem különbözteted meg ezzel őket. Sőt, lehet, hogy hülyeséget írok, de lehet, hogy esetleg neki is jól jönne egy esetleges betegség esetén. Bár, gondolom, az apucik nem ugyanazok. Akkor viszont nem tudom. :? Na, sokat segítettem?! :D

Tiza
Szerintem maradjunk inkább a 20-i héten való találkozásban, akkor hosszabban itthon leszünk. Most már hétfőn megyünk vissza.
Ja, új albérletbe költöztünk. Eddig jó! (kopp kopp kopp) Az elrendezése is jobban tetszik. Mondjuk kisebb, de nem is kell nekünk nagyobb. Úgyis Ficivel vagyok egész nap, arra meg bőven elég 1 szoba. :) Így is állandóan figyelni kell, mert kész akrobata. Olyan karizmai vannak, hogy néha csak lesek. :shock: Pl. a TV egy íróasztalon áll, a kisasszony meg simán felhúzza magát a szélébe kapaszkodva úgy, hogy a lábai majdnem nem érnek le a földre. Aztán van egy „relax” fotelunk, aminek a támlájára úgy felmászik, mint egy sziklamászó. Eléri a támla tetejét, abba kapaszkodik, és már fent is van. Majd megpróbálom egyszer lekapni. Szóval, kész életveszély. :)
Nem semmi, hogy már bevásárolgattál?! Én egy beszari anyuka voltam (meg vagyok is), ezért nem mertem soha hosszabb utakra indulni vele, mert mi van, ha elkezd sírni… stb. Na ja, nem rólam kell példát venni. :D
Hú, azt a képet megnézném!! :lol:

Manda
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De ezt úgyis tudod!!! :wink:

Tynus
Hú, Léna mekkorát nőtt!! :shock: Vagy Te jársz ritkán?! :D Nagyon csinike! Biztos a boltból vannak a rucik, igaz?! Én Debrecenben találtam egy jó turit, ott szoktam nézelődni. Legutóbb túrtam neki 2 szoknyát, egy kockás meg egy ünnepi rucit. Majd lefotózom és felrakom.
Jó, hogy nincs gondotok az evéssel. Fici már csak egyszer kel éjjel, vagyis hajnalban. Kb. 3-4 körül, akkor magam mellé veszem, kap cicit és 6-ig még húzza. Néha-néha felriad éjfél körül is, de akkor elég a cumit visszarakni. Viszont napközben még mindig 2szer alszik, 1szer délelőtt és 1szer délután. Múltkor 3!! órát aludt egyfolytában. Már majdnem bementem, hogy mi van vele. Meg újabban nem nyafisan ébred, hanem felkel és dumál. Szerintem van, hogy már jó 10 perce fent van, mire észreveszem.
Léna nagyon belehúzott, hogy már feláll. Nemsokára már el is indul. :)
Jó nyaralást!! Irigy-irigy!!! Na, meg főleg jó időt!!

Nelli
Sajnos, nem tudok más megoldást. Nekem a cumi bevált. Szerencsére elfogadta. Na, meg az is jó, hogy nem lett cumifüggő. Általában csak elalváshoz kell.
A cicin elalvás nálunk is ment sokáig. Aztán már azon sem volt hajlandó elaludni, ami még rosszabb. Egyszerűen akkor nem tudtunk mit kitalálni. Szerencsére, mostanra rendeződtek valamennyire a dolgok. Kis ringatás, séta és dúdolgatás. A lányok nem tudnák elringatni néha?! Vagy nem akarod erre rászoktatni?? Esetleg szerezz be egy hordozókendőt, mert abban úgy is tud cicizni, hogy szabad a két kezed.
BOLDOG SZÜLINAPOT ELŐRE IS!!! :D

Rejtjel
Nagyon csini cuki Emese!!
Ne olvasgass! Legalábbis ne túl gyakran, mert rögtön a tüneteket fogod keresni, mikor semmi baja a gyereknek. :) Hát, én sem tudtam, hogy van ilyen. Most már csak attól félek, nehogy ne használjon a kenőcs és esetleg műtét legyen. Bár erre még nem kérdeztem rá.
Ja, az oltásoknál Fici is ordított, de hamar megnyugodott. Aztán volt egy időszak, amikor az egész tanácsadást végigüvöltötte. :?

Susy
Gratula!! Ügyesek voltatok!! Az óvatosságod meg érthető!!!

Timi
Na, az esős idő sem csalogatta elő Annát?!?
Mi is 50-et akartunk adni (bár lehet, hogy más szerint kevésnek tűnik, merthogy a profnál szültem, de hát nem vet fel minket túlzottan a pénz; na meg amúgy sem lettem volna hajlandó többet adni), de nem fogadta el.

Lara
Azért ha lesz kép, akkor ide vele!! De a lényeg, hogy egészséges!!

Tündi
Csak így tovább! Szerintem sem lesz gond, hogy fogysz, mert a baba úgyis elveszi, ami neki kell. Jó takarítást!! És sikeres vizsgákat! +++++++ a cukoreredményhez!!
Ejha, Bence szép szál legényke!! Nagyon helyes!!

Szilcsi
Szegénykém! :) Hát azért remélem, nem annyira Ficis Boldi. :) Főzni én még most sem főzök. Max., ha Apa is itthon van. Mosás az OK. Vasalás este. Takarítás, ha Apa itthon van. Bár imádja a porszívót! :) Mármint Fici. Mondjuk most már tervezem, hogy néha főzőcskézek, de ez köszönhető az új albérlet elrendezésének.
Ruhák?? Én szerencsére beleférek a régiekbe, de régen sem voltam egy nagy ruhavásárló. Most meg inkább Ficire költöm a pénzt, nem magamra. :)
Hidd el, Boldinak a Te hangod a legszebb!! Fici tök szereti, ha énekelek neki. Sokszor hallgatunk Halász Jucit, nagyon szereti. Meg amúgy is a zenét. Olyan édes! Amikor meghall egy dallamot, és ül a földön, elkezd előre-hátra hintázni! Meg tudnám zabálni! Mostanában meg, mióta nem cicin alszik el, általában sétálva ringatom el és szoktam neki énekelni is. Elég jól bevált.

Nagy gyerekes mamik!
Kaja témában lenne kérdésem. Szóval, Fici kb. napi 5ször kap enni. Reggel és este klf. tejpépet, tízórai és uzsi gyümölcspép, ebéd főzelék és társai. Lefekvés előtt még szopit is kap, meg hajnalban is szopik még egyszer. Ennyi ugye elég??? Meg azt nem tudom, hogy eleget adok-e neki. Ha sok, azt tudom, mert akkor elfordítja a fejét, de ha kevés azt nem, mert nem mászik utánam, hogy "Anya!! Adjál még!!". Várom a jó tanácsokat!!!
gtünde
 
 


Szilva
Köszi! W.dokihoz kértem magam.

Tüncsi
Igen tudom!!!! :wink:

Köszi mindenkinek a drukkokat!

manda
 
 


Sziasztok!
Néha olvasgatlak benneteket és olyan jó lenne ha hirtelen hozzá is szólhatnék, de mire időm lenne leírni már rég túlléptetek a témán :oops:
Annyiféle helyzetet megéltünk már a gyerekekkel, hogy átérzem az örömeiteket és a kisebb-nagyobb izgalmakat.
Szép hétvégét, nyugodalmas éjszakát kívánok mindannyiotoknak!

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Sziasztok :D

Ezt le kell írnom.... Este feküdtem az ágyban, és egyszer csak megmozdult a pocim. Még sosem csinált ilyet a babucim! Ricsi gyorsan felkapcsolta a lámpát, és már ő is látta! Annyira örültünk neki, mert a kedves párom állandóan kérdezgette, hogy ő mikor fogja már érezni a mocorgást, mert az nem igazság, hogy csak én érzem. Hát tegnap eljött ennek is a napja. Furcsa volt, mert eddig mindig lent éreztem, most pedig feljebb jött a köldököm tájékára. Ez nem tudom, jelent-e valamit, de sokkal látványosabb. :D

De van egy rosszabb hírem is: már két napja sokkal magasabb a vérnyomásom a megszokottnál. Legutóbb 90/60 volt, most meg olyan 140/95 körül van, de van amikor még magasabb. Most azon parázok, hogy nehogy befektessenek terhességi toxémia miatt, mert a múltkor a védőnő már azzal riogatott. Remélem ez csak átmeneti...

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


sziasztok!

boboka!
sajnos a magas vérnyomás nem olyan jó dolog de remélem nem lesz semmi gond!!!!

én annak idején küzdöttem vele és a 39. héten fektetett be a doki de én vizesedtem is mellette szóval akkor már úgy voltam vele majdcsak megszülök de a manócskám kivárta a kiirt időpontot és csak utánna szülésmegindítással született meg!!!!

mondjuk a toxémiának 3 feltétele van vagyis ezt a 3-mat nézik és ha megvan mind a 3-om akkor tuti befektetnek!!!
--magas vérnyomás
--fehérje a vizeletben
--vizesedés/ ödéma/
nekem ezeket mondták és ha ezeknek a veszélye fent áll akkor szó nélkül befektetnek addig viszont ne aggódj mert lehet hogy csak a frontok játszanak veled és el fog múlni lényeg hogy ne stresszelj rajta!!!
én a magas vérnyomásomra dopegytet kaptam és szépen rendbe is jött akkor csak a végén lett probléma!!!!

szóval ne aggódj pihenj sokat!!!!!

gtünde!
szerintem teljesen jó az etetési stratégiátok ha Fici éhes lenne azt valamilyen módon úgyis tudatná veled nálunk is így volt Bence egyszerűen minden ok nélkül elkezdett hisztizni és a végén rájöttem hogy semmi más baja nem lehet csak hogy éhes és igazam lett!!!!
szóval ne aggódj!!!
végül is nem olyan vészes ez a diéta csak néha megkívánok ezt azt de aztán inkább megeszek egy almát és azzal le van tudva viszont főzni megpróbálok változatosan és ez így mindenkinek nagyon jó!!!!
egyébként jól vagyok és már nagyon várom az eredményeket aminek sokkal jobbnak kell lennie mert tényleg betartom a diétát!!!
a vizsgák meg remélem sikerülni fognak mondjuk a múltkor sem rajtam múlt hanem a tanár volt nagyon szemét!!!!
azért köszike a +++++++++++ okat!!!!

nelli!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!

timi!
na meghozta a front a manócskádat vagy még mindig egyben vagy????

szép napot mindenkinek!!!

tündi23
 
 


Tündi :D

Még mindig egyben vagyok. Délelőtt voltam dokinál, megnézte, hogy mi helyzet. Teljesen zárva van a méhszájam. Annyi változás van, hogy most nem 3000, hanem 2000. Ami azt jelenti, hogy 2 centis a méhnyak (?), de teljesen zárt. Szerintem ez a babám is tökéletesen pontosan fog érkezni, mint Anett a nagylányom. Az pedig azt jelenti, hogy csütörtök. Szóval kaptam egy kis haladékot.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Tündi :D

Köszi, hogy próbálsz nyugtatni, de én úgy érzem, hogy gond van. Még sosem volt ilyen magas a vérnyomásom, főleg nem napokig, és egy percre sem megy le, meg a lábfejemen veszem észre, hogy duzzadtabb. Az I. rutinon is volt egy pici fehérje a vizeletben, de akkor azt mondták, az semmi. A mostaninak meg még nem tudom az eredményét, mert azt mondták, hogy a védőnőnek küldik meg. Legfőképp az izgat, hogy a babával rendben legyen minden, mert a terhességi toxémiáról azt olvastam, hogy a nem megfelelő lepényműködés jele, én majd megleszek valahogy.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


sziasztok!

timi!
akkor szorítok neked remélem minél hamarabb meglesz mostmár a babóca és végre megint babázhatsz!!!

tényleg és hogy tudjuk meg hogy megszületett a manócsk????
a férjed írja majd meg????

boboka!
akkor megértem hogy aggódsz és tényleg az a legfontosabb hogy a babónak ne legyen baja!!!!
remélem azért nem lesz semmi gond!!!
és mikor tudod meg a mostani eredményedet vagy mész rögtön dokihoz is????
gondolok majd rád é kitartás!!!!

szép álmokat mindenkinek!!!!

tündi23
 
 


Hi!

Boboka!
Örülök, h látványosan is mozgott a babócád!!! :D :D
Én olyant tapasztaltam, h oldalra tolódott a hasam, pedig vízszintesen feküdtem a hátamon.
:D :lol: :D
Felraktuk a gépre a videot, így már van képünk is!! :D :D
Van egy integetős is ám!!! :lol:

Kép
lara26
 
 


Sziasztok...
Kép

süttetem a hasam...
Kép

Kép
lara26
 
 


Lara :)

Kép
Vendég
 


Lara :D

Látom szépen növögettek :D Jó kis pocit növesztett odabent a babócád.

Tündi :D

Köszi, hogy szorítasz. Ma hívom a védőnőt, hogy megjöttek-e már a laboreredmények, aztán megyek a házidokihoz a tp papírért, majd rákérdezek ott is.

Timi :D

Kitartás, már csak pár nap!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


Boboka :)
Nekem is volt toxémiám az első lányommal. Szerencsére csak az utolsó hónapban. A gyógyszer sem tudta levinni a vérnyomásom, így indították a szülést a 38. héten.
Kívánom, hogy Neked ne legyen ilyen, csak átmeneti magas vérnyomás. Mindig a 2. érték a nérvadó. Figyelgesd többször, ha teheted.

Tünde :)
És Neked mikor fogadta el a cumit?
h.nelli
 
 


Kép
nagyon jól tudok aludni a levegőn :)

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!
Dani baba nagyon csini tuti pisilni fognak utánna a csajok! :lol:
Lara: Szupik a képek! Örülök, hogy minden rendben! :wink:
Mi voltunk kint a Kecskeméti rep. napon szombaton. Hát pocaklakó elég rosszul viselte a hangzavart, alig mocorgott na de éjjel meg tegnap bepótolta. Viszont a fiam és apa nagyon élvezte páne hogy a fiam pólóját aláírta Bochkor Gábor :lol: Viszont rengeteg pocakos nő volt, szerintem mindegyik rendesen elfáradt a nap végére. Én legalábbis beájultam az ágyba este 10 körül. :lol:
Nekem múlthét csütörtökön mikor a védőnőnél voltam azt mondta, hogy alacsony a várnyomásom de nagyon magas a pulzusom 110/90 és valami 96 volt a pulzusom. Mondta hogy el kéne mennem a körzetihez, de olyan hülyén rendel, hogy nem tudom mikor keveredek el hozzá. Vagy 7 éve nem voltam nála. :oops:

drumka
 
 


Sziasztok lányok!

Hú, pár napig nem jövök és mennyi új hír és kép fogad... :D
Eléggé el vagyok havazva, nagyon összejöttek a dolgok most. Elhatároztuk, hogy veszünk egy nagyobb házat, mert a mostanit záros határidőn belül kinőjük, úgyhogy már vagy két hete ügyvédek és bankok között szaladgálunk. Ráadásul a héten tartom a nyári kézműves foglalkozás-sorozatot a gyerkőcöknek és ugye a mintadarabokkal is előre kéne dolgozni, meg beszerezni az alapanyagokat + még vmelyik délelőtt el kéne mennem erre a terheléses cukorvizsgálatra vagy mire. Totál elfelejtettem, még a beutaló papíromat is a házidokinál hagytam vagy egy hete, ma jutott eszembe... :roll:

Na, de most rólatok :D
Mona :D
hát valami gyönyörűséges kisfiatok van! Gondolom majd elolvadsz tőle te is időnként!
Ne aggódj, mindent jól csinálsz, csak hát még sosem volt gyereked eddig :lol: és mint minden új munkába, az anyaságba is bele kell jönni. Kinek nehezebb a munkaköre, kinek könnyebb! De te nagyon ügyi vagy!

Tünde :D
Fici lehet hogy akrobata vagy tornász lesz? Erről a nunis dologról különben már én is hallottam. Barátnőm kislánya már 3 éves volt és folyton azt mondogatta, hogy nagyon fáj a pisilés, ekkor jöttek rá, hogy valami baj van. De ez állítólag nem is olyan nagyon ritka és szerencsére könnyen orvosolható, csak kenegetni kell sokat. Neki is szépen helyrejött. De azért el tudom képzelni, milyen ijesztő lehetett vele szembesülni.
A kaja miatt sztem se aggódj! Juli eddig életében, ha egyszer jelezte, hogy éhes, de ha nagyon nyűglődik, meg mint Tündi is írta, látszólag ok nélkül hisztizik sokat (kicsiknek gyorsan lezuhanhat a vércukorjuk és ez csinálja ezt), érdemes megkínálni vmivel.

Bobóka :D
Remélem nem lesz semmi baj a vérnyomással és társaival. Szorítok nagyon. Sógornőm a toxémia súlyosabbik változatával (ún. Hellp-szindrómával küszködött), de teljesen egészséges, vidám kismanója lett és szülés után neki hipp-hopp elmúlt minden tünet.

Lara :D
Nagyon szépen növöget a pocilakód! Lehet már tudni, hogy kukis vagy nunis? Valóban szép méretes pocakja van, már előre növeszti, tudja milyen jó dolog hamikázni... :lol:

Timi :D
Egyben vagy még? Annyi front jön-megy a héten, kismanócskád mégis inkább bent bulizik még?

Szilcsi :D
Nahát, hogy nőttök már ti is, mindjárt két hónapos Boldika! A háztartás miatt meg nehogy ám nagyon aggódj. Már nem emlékszem pontosan, de férjuram is bizonygatja, hogy bizony mi is jó pár hónapig rengeteg rántottát és sült virslit ettünk, aztán ezzel ki is merült a főzés. Akkor engem is ett a fene, hogy hogy néz ki a lakás, aztán be kellett látnom, életemben még rengeteget takaríthatok, de picibabám csak most van (na, meg most lesz).
Ja, meg egyébként nálunk, most hogy Julcsi már nagyobb, most sem javult nagyon a helyzet: kotyvasztani már sokat kotyvasztok, de kupi az van bőven. :lol:

Puszi nektek: KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Nelli :D

Most úgy néz ki, nem toxémia, csak a vérnyomásom szaladt fel, csak fogalmam sincs, mi az oka. Tegnap felmentem a házidokihoz, illetve csak az asszisztenshez, mert a doki szabin van, és 175/102-t mért, és azt mondta, ne várjak másnapig, rögtön menjek a nőgyógyihoz. Sikerült is, mert pont a rendelőben volt, de szerencsére nem kellett befeküdni a kórházba, csak írt kétféle gyógyit, ami remélem használni fog, mert ma reggel "csak" 126/84 volt, ami már másnak jó, mert nekem általában 90/60 meg 110/80 között szokott lenni. Ha mégsem jönne helyre, akkor jövő héten be kell feküdnöm :(

Mona :D

Dani nagyon aranyos :D

Kismok :D

Szerintem a terheléses cukorvizsgálattal nem vagy elkésve, én a 26. héten voltam, de még most sincs meg az eredmény, meg a védőnő is két hétig szabin van, de senki sem hiányolja az eredményeket.

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4
 
 


kismok

Még mindig egyben. A helyzet változatlan. Pedig nem kímélem magam. Tegnap is nekiálltam a lakásban az ajtókat lesikálni, gondoltam ha kicsit megerőltetem magam lesz valami. De semmi.
Pedig ma megint ügyeletes a dokim a kórházban. Ez van.

Ha majd egyszer csak mégis lesz valami, akkor vagy a férjem, vagy a tesóm fog jelentkezni megígérem. De hát egyenlőre sehol semmi. Pedig két napja már a keresztcsontom és környéke is fáj, gondoltam na talán lesz valami. De nem. Nem beszélve arról, hogy most már úgy mozog ott bent, hogy néha csillagokat látok. Tök olyan érzésem van néha, hogy Úristen mindjárt kinyúl az egyik kezével belőle ott lent. Felül meg már szétrúgott minden közelben lévő szervemet.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


Hi!

Nagyon torkos lehet a babónk ekkora pocakkal. :D

Timi!
Elég rendesen benne vagy már a finish-ben! :D

Kép
lara26
 
 


tímea, még mindig itt :o a szülés előtti nap, Dani is reggeltől estig mocorgott, én meg már azt hittem valami gond lehet ott bent :lol:

nálunk reggel óta megy a hiszti, alvás nélkül. Mindenképpen a cicin akar aludni, de bekeményítettem, és nem engedem. Bár a szívem szakad meg, mert már a cumi sem vigasztalja :cry:

Kép
mona76
 
 


Mona :)
Én is csináltam ilyet, de nem alszik el. Sorstársak vagyunk :(
h.nelli
 
 


Hát Nelli, én is feladtam. Ma még nemtudtam elmozdúlni mellőle :cry:

Kép
mona76
 
 


Nagyon kemény ez Mona, és én is kétségbe vagyok esve, hogy erről nem fogom tudni leszoktatni. Ráadásul nem hagyhatom mindig sírni, hisz még rajta kívül vagyunk itthon egy páran. És nekem még a cumit sem fogadja :(
h.nelli
 
 


Sziasztok lányok!
Mona, Nelli :)
hát, nagyon kemény lehet most nektek! Én ugyan nem voltam benne, de unokanővérem mindkét fiával ezt a tortúrát játszotta végig az elején. Ő úgy tapasztalta, hogy kb. egy hós koruk után, ahogy kinyílik a szemük a világra már egyre rövidebb ideig szopiztak evés céljából, a bónuszszopin pedig pár perc után már aludtak, így nem lett terhes a cicinhagyás. Viszont később nem kellett őket leszoktatni a cumiról, mert cici nélkül is elaludtak nagyobb babakorukban, így utólag jól járt a kezdeti nehézségek után.
Persze gondolom, ez egyelőre nem vigasz... :wink: Azért remélem hamarosan megoldódnak a dolgok. :D

Kép
Kép
kismok
 
 


kismok, köszönjük, akkor talán van remény hogy ez nem fog hónapokig menni :roll:

Kép
mona76
 
 


Nelli
Visszakerestem az őstopikban, és kb. 3 hetesen adtam neki cumit. Először egy saját beszerzésűt próbáltam, el is fogadta, de óriási volt a szájában. Ld. fotó a 1423. oldalon. Majd pár nap múlva kaptunk Tizától egy Nuk márkájút, ami már elfért az arcán. :) Azóta is ilyet vettem neki. Ja, és létezik belőle nagyobb méret, mert ugye nő a baba, de az nem kellett neki. Még mindig a legkisebb méretet használjuk. Mondjuk, ha belegondolsz, akkor a cici sem nő, nem tudom, a cuminak miért kell?? :D
Hú, és olyan jót nosztalgiáztam....visszaolvastam a szüléstörimet stb. ... jaj, de jó volt.... :)
gtünde
 
 


Szegény Tüncsi!
Már megint költözés? :? Utálok pakolni. Utóbbi időben én is rengeteget költöztem. Ez legalább nyugisabbnak tűnik? Reméljük, itt már jól fogjátok érezni magatokat!
Szerintem vágjatok bele, ne vacakoljatok. :wink:

Kép
mofly
 
 


Sziasztok!

Csak pár kép, egy kézzel nehéz írni, mert valamelyik rabszolgatartóm mindig az ölemben érzi jól magát... :D

Kép eperpalánták

Kép Lilla

Kép Petra

puszi mindenkinek

Manda :D
Nagyon-nagyon szorítunk!
mary78
 
 


Mary
Gyönyörüek vagytok!!!!! :D Köszi! Pénteken leszívás!!! Puszi!

manda
 
 


Mary
Gyönyörűek a kis eperpalántáid!!! Hú, annyira szépek!!! :)

Manda
Hajrá!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mofly
Költözés már múlt héten megvolt - hál' Istennek! :) Eddig jó a hely!

Nelli, Mona
Hú, elég ismerős ez a "nem lehet mellőle elmozdulni" dolog. De kinövi! :) Nálunk nem is alvásnál volt gond, hanem amikor ébren volt, állandóan mellette kellett lenni. Kitartás!!

Kismok
Köszi a választ! Jaj, ma olyan édi volt Fici. Pár napja megfésültem a haját, persze csak olyan babáknak való hajkefével. Marhára nem tetszett neki. Behunyta a szemét, húzta el a fejét. Erre ma fogja a hajkefét és odarakja a fejéhez, mintha fésülné. De a poén az, hogy közben ugyanúgy becsukta a szemét, meg lehajtotta a fejét, mint amikor én csináltam neki. Majd megzabáltam! :D

Boboka
Remélem, a gyógyszer gyorsan rendbeteszi a vérnyomásod!

Timi
?????????????????

Tündi
Neked is köszi a választ!!

Mona
Nagyon édibédi Dani baba!

Lara
Ez aztán a sztárfotó!! Szép husis, pocakos baba!

Mi tegnap megjártuk a nőgyogyi dokibácsit. Szépen sikerült Fici alsó fertályát "kijavítania". Megint van rendes nunija!! :) Kis hős volt. Biztos fájhatott neki, mert vérzett is, amikor szétválasztotta a dokibá, és sírt is szegénykém, de hamar megvígasztalódott. Meg is dícsérték, mert állítólag jobban szoktak sírni ilyenkor a babák. :)
gtünde
 
 


mi lehet Tímeával?
Tündi annyira édes ez a kép, ami a vonalzódon van ficiről :wink: hűű, és lassan 1 éves lesz :D :o

Kölcsönöztünk mérleget, merthogy ennyire rossz evő Szinte állandóan 80gr-ot szopizik, szerintetek ez kevés?
25perc alatt szopizott 50gr-ot, 50perc alatt 80gr-ot Persze volt közben egy kis alvás is :?

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!
Olvaslak ám benneteket, csak írni nem jut időm.

Tüncsi :)
Örülök, hogy Répával végül minden rendben. Akkor jövő héten jelentkezz és összehozzuk a talit. Lassan már én is kezdek nosztalgiázni a pocakos dolgokon. Alig várom, hogy újra terhes lehessek.

Mona, Nelli :)
Hát nem irigyellek benneteket. Én így már Marcira nem szólhatok egy rossz szót sem, mert az éjszakát és a délelőttöket szépen átalussza, csak enni kel fel és délután is még sokat bubukázik, bár akkor azért már többet fent van és igényli a foglalkozást. Csak az esték cirkuszosak, de most már nem vészes, mert egyrészt előrébb jött és most már csak 8-tól 11-ig tart, másrészt megjött a bátyám Floridából és tök jó ajándékokat hozott, amivel enyhítjük a hisztit. Kapott Marci egy elektromos hintát, ami különféle zenéket játszik és a feje fölött színes figurák mozognak. Ez nagyon tetszik neki és sokszor el is alszik benne, de max. fél órára. Ha ezt megunta, akkor átteszem a kiságyba, ott meg egy zenélő doboz van, amiben színes figurák mozognak és különböző fények villognak, ezért sötétben is jól látja. Ez teljesen lenyűgözi és a végén el is szokott rá aludni. (Néha délután is bevetem, ha hisztis.) Persze azért a köztes időkben van, hogy üvölt v. sírdogál, de azt már tejesen jól viselem és legkésőbb 11 órára elalszik. Ma pl. csak háromnegyed négykor ébredt legközelebb. Én cumit nem próbáltam, még mindig tartom magam. Most elkezdte szopizni az öklét, de nem vészes. A doktornő szerint inkább ne cumizzon, meg lehet, hogy már el sem fogadná.

Timi :) :?: :?: :?: :?:

Mary :)
A lánykák gyönyörűek és jól kihúsosodtak. Mit esznek? Az epres bodykban meg kell zabálni őket.

Manda :)
Nagyon szurkolok péntekre.

Kép
Kép
tiza
 
 


Tüncsi
édes ez a sztori a hajkeféről!
örülök, hogy helyretették Ficike alsó fertályát :D

Mary
gyönyörű lánykáid vannak! az a kép, ahol ketten vannak egyszerűen csúcs :D

Mona
a 80 egyáltalán nem kevés!!!! 8 szopi x 80 tejesen jó napi adag!
Nálunk a kicsike reggel és de eszik 100felett, utána ő is 80-90eket nyom. Meg azt mondják, ha van 80, lesz ott 100 is :D sok szopi, fejés és majd - mire a kicsidnek több kell - lesz több is

Tiza
csodállak hogy ilyen lelkes vagy pocakosodásilag :) én még élvezem a pocakmentességet :)

Kép
Kép
emma1976
 
 


Mona
megnéztem, Zalán 2 és fél hetesen 60-70eket szívott!!! Szóval pánikra semmi ok!

ja kicsi drágám 9től 9ig csak egy gyors szopira kelt fel :D 7 órát aludtam egyben :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Köszi csajok a nyugtatgatást! Sajnos elég kemény így a helyzet, de nagyon remélem, majd ez is alakul.

Mary :)
gyönyörűek vagytok!

Tiza :)
De jó neked, hogy alakul a helyzet!

Tünde :)
Köszi a választ! Hát nekem nem fogadja a cumit, amit most sajnálok.
h.nelli
 
 


Sziasztok lányok!

Tünde :D
jajjj, hihetetlen édes dolgokat tudnak művelni ezek az egyévesek! Akkor nála is kezdődik rendesen az utánzás!!!
Örülök, hogy jól sikerült a költözés, reméljük, nem kell egyhamar váltanotok.

Mona :D
a 80g egyáltalán nem kevés és a nagykönyvben leírtaknak felel meg inkább. Azért ha nem muszáj, sztem ne méregess minden szopi után, mert az egy idő után nagyon alá tudja ásni az ember önbizalmát. Meg ez az egész evés ügy annyira gyerekfüggő tud lenni, vannak manók akiknek másfél deci tej is kevés, vannak akik fél decitől is nőnek mint a gomba. Ha hetenként egyszer meztelen, mondjuk fürdés előtt leméred Danit, és látod, hogy szépen hízik, biztos nincs semmi gond.
Csak hozzávetésképpen: Julcsi mióta már nem anyatejezik, utál enni, mondhatom bátran semmi kedvence nincs és senki szájából soha nem kíván meg semmit. A napi betevője (ez is rengeteg csel és belebeszélés és utána járkálás jóvoltából) kb. elfér az egy markomban. De akkor mitől 14 kiló? Hát, mert ő így van beállítva. Más kétévesek meg egész nap esznek és akkor se nagyon érik el a 10 kilót...

Tiza :D
nem vagy semmi! Marci szűk két hónapos és te megint babás akarsz lenni!!? Én kb. azt se tudtam hol vagyok, ilyenkor. A pocakomat meg a hátam közepére (szó szerint is) se kívántam ekkor, pedig borzasztóan szerettem kismama lenni.
Hát, ha visszacsinálhatnám, én se adnék cumit már Julcsinak. De akkor úgy gondoltam, ha már úgyse fog megtanulni szopni, végül is a szopóreflexen nem tud már rontani a cumi.
Nem mondanám, hogy nagy függője lett, de szerintem messze még az idő, hogy alváshoz se használjuk. Legközelebb én is próbálom magam tartani a cumimentességhez.

Mary :D
Csodaszép kis szamócáid vannak! Persze gondolom, nem könnyű egyszerre kettővel, de látva őket: én is úúúúgy szeretnék egyszer ikreket!!!

Timi :D
mi újság veled? Csak nem? Füstjelet kérünk, ha történt valami fontos!!! :D

Mifelénk amúgy semmi érdekes. Bele vagyunk bonyolódva a házvásárlásba, de hál Istennek, úgy néz ki minden rendben fog menni, meg nagyon rendesek az eladók is.
Babám borzasztóan aktív a nap 70-80%-ában, ligában a szívhangját se tudtuk megtalálni, mert folyton azt a lehallgató bigyót rugdosta, hogy vigyék már el a lakásától és hipp-hopp a pocakom másik végébe kucorodott. Tiszta detektív show volt a keresgélése, de végül ő győzött, mi meg feladtuk. Egy hét múlva megyek 4D-s uh-ra és nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz, még sosem voltam ilyenen. Meg persze hogy öcsi v. huginak méltóztatik lenni...
Jucusom meg bő hónap után úgy néz ki teljesen kigyógyult a hasmenéses nyavajából, aminek egyáltalán nem örülünk, mert újra székrekedése van. Akkor inkább kakiljon 5x egy nap, mint 5 naponta. :?
Ja, és ma van a házassági évfordulónk!!! A 4., és fennállásunk 8. évfordulója is. Halad az idő!!! :D

puszi: KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Sziasztok Csajok!

Há köszönöm az érdeklődést, de még mindig semmi!
Ma is voltam dokinál. Meg sem vizsgált, csak mondta, hogy akkor kedden még NST, és szerdán terhespathológia! Gondoltam na kösz szépen. Az égvilágon semmi jele, hogy ez a kisember ki szeretne jönni. Lehet , hogy Tündinek lesz igaza, aki tök véletlenül 17-re írt be a táblába, pedig a kezdetektők 16-ára voltam kiírva. Borzasztó dolog egyik napról a másikra lenni. Nem merek itthonról kimozdulni. Ráadásul megint bazi meleg van. Ja és a legjobbat nem is mondtam. Holnap reggel elutazik a dokim, úgyhogy már tuti, hogy nem a saját dokimnál szülök. Bár mostmár ott tartok, hogy mindegy csak valaki segítse hogy kijöjjön.

Tímea
KépKép
KépKép
tímea34
 
 


sziasztok!

timi!
hát pedig már azt hittem megszültél én nagyon szorítok neked hogy minél hamarabb meglegyen mostmár az a baba!!!!
mennek neked/nektek a drukkok!!!!

mary!
gyönyörűek a kislányaid!!!!!!

gtünde!
ó nincs mit!
ez a cumis dolog meg nagyon jó!!!!
hát Fici is nemsokára egyéves lesz!!!!
na és lesz nagy buli??????

kismok!
hogy vagytok?????
hogy viseled ezeket a frontokat????
gondolom már a pocakod is szép lehet nincsen pocifotod????
az szupi hogy jól álltok a házvásárlással és gratulálok az évfordulótokra!!!!!

mona!
szerintem nagyon jó ez a mennyiség amit a manód eszik és ne aggódj ha kevés lenne azt tuti tudatná veled!!!!!!!

tiza!
hát nem semmi hogy már a kistesót tervezitek!!!!!
én azért nem mertem volna még vállalni ilyenkor!! most talán így jobb lesz hogy Bence is oviba megy de ki tudja majd meglátjuk!!!! de akkor sok siker a kistesóhoz!!!

rólunk!
tegnap voltam a dokinál és szerencsére minden rendben van zárt a méhszáj és a manócska is szépen fejlődik!!!!!
mondtam neki a cukromat azt mondta hogy diétázzak én meg mondtam neki hogy ezt teszem!!!!
ja és voltam a cukorgondozóban is ott máris inzulinra fognának na én ezt nem vállalom és a férjem sem engedi mert a 24 hetes eredményhez képest nagyon sokat javult a helyzet és persze szigorúan betartom a diétát is!!!!
szóval lehet hogy azt gondoljátok felelőtlenség de a dokim is azt mondta hogy én érzem!!!!!
szóval maradunk a diétánál és szerintem nem lesz baj!!!!
a babával minden rendben van és ez a lényeg!!!!
mondjuk lassan a kilók is csak lefelé mennek rólam ami nekem nem baj csak a babánál se legyen baj!!!!

na egy kicsit hosszú lettem bocsika!!!!

szép napot mindenkinek!!!!

tündi23
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, mióta utóljára voltam!!

Timi :D
Még mindig egyben 8) , reméljük, hog hamarosan megunja Anna odabent, s gyorsan, "fájdalommentesen" kibújik! Várjuk a híreket!

Csodaszép babák, s ultrahang felvétel :D

Mary :D
Én is azt éreztem nézve a lányaidat, hogy úúúúgy szeretnék ikreket!! Hát négyet már nem tudom, hogy vállalnék-e (mármint összesen), de tényleg nagyon szépek, s nagyon aranyosak!! Gratula hozzájuk!!

Mona :D
Dani is nagyon csini fiúcska, igazi hajasbaba!

Amica :D
A te gyerköceid is drágák nagyon! Ági is csodaszép!!!

Lara :D
Gratula a képekhez!! Egy igazi élmény látni őket!!

Tiza :D
Szerintem nem csak a legvékonyabb, de a legvagányabb kismama díjjért is pályázhatsz :wink: Nem láttunk már Marci képeket jó régen!!! Ezt tekintsd reklamációnak :wink:

gTündi :D
Ficit egyszer nagyon megdögönyözném, majd kitaláljuk, hogy hogy oldhatjuk meg :roll: :wink: A vonalzós képéről már én is akartam írni, hogy nagyon aranyos :lol: Tündérvirág lehetett a fésűvel! Hááát hiába a csajszi mivoltát már miért is tagadná meg :D

Manda :D
Mennek a drukkok holnapra (is, s aztán még tovább :wink: )!!!!

Nelli :D
Kitartás!! Biztos, hogy nem egyszerű..lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmemet, hogy van-e segítséged?? Nagyi vagy valaki???

Kismok :D
Julcsinak ezek szerint tipikus női bélműködése van.... a nők nagy százaléka a székrekedéssel küszködik....ami érdekes, hogy nekem is mindig ez volt a bajom, s most terhesen (amikor mindenhol azt hallom, olvasom, hogy még rosszabb) nekem az első hetek nehézségei után hálIstennek rendeződött a efajta életem :shock: kicsi kisfiam egy tündér, mert szőröm is jóval kevesebb nő, mint azelőtt....remélem, hogy ez így is marad :roll:

Szilva :D
Boldit is rég láttuk!! Bár a vonalzón egy igazi sármőr!! (már ha így kell ezt írni :roll: :oops: ) Az éjszakai alvás nagy "ajándék" tőle :)
Éneklés: nekem semmi, de tényleg semmi hangom nincs, s a Micikmackót énekeltem a nagyfiamnak reggeltől estig, s estétől reggelig, s úgy tűnik, hogy nem sikerült elrontanom a zenei érzékét, hallását! Úgyhogy csak énekelgess neki, tényleg a mi hangunk a legszebb nekik, még ha ez oly hihetetlen is :wink:

Rólunk röviden:
Múlt szombaton megint ránk ijesztett Mütyürke, reggel ébredés után halvány rózsaszínes volt a betétem....megint irány a doki, aki ismét mindent rendben talált...hááát mondanom sem kell, hogy után még vagy másfél órán át minden helyzetben elsirtam magam (na meg amikor megláttam uh-on ŐT, hogy minden ok volt)....szóval nem tudjuk, hogy mi volt ez a dolog... :roll: azóta kipp-kopp megint ok minden, csak az a lenti feszítés jön estére mindig elő, ha sokat jövök megyek, akkor már délután, mint ma is :roll: :oops: Holnap kihagyom a buszos transzfert, s bízom benne, hogy így a szombati dokibácsis programot is megúszom...
legközelebb 25-én kell menjek hozzá, s remélem, ha minden ok, akkor haza enged még repülnő szept közepén 10 napra :roll: Nagyon számítok még erre az útra :cry:

Tündi23 :D
Köszönjük az érdeklődést, megvagyunk, fentieket leszámítva :)
Nevünk még mindig nincs :roll: Mondtam páromnak, hogy ha így haladunk akkor az lesz amit én akarok, s nincs reklamáció :wink:
Remélem, hogy hamarosan megoldjuk ezen fontos kérdést...de tényleg az a gond, hogy annyira csak lánynévben gondolkodtam az elmúlt x évben, hogy nincs igazi kedvenc fiú nevem, s neki sincs...ettől nehezebb a kérdés, szerintem :roll:

Mindenkinek kellemes estét! Esetleges elütésekért, hibákért bocsi, de most nincs időm már visszaolvasni!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Jó estét Nektek!

Húúú, megint akkorát ettem, hogy most nem tudom, hogy a babám nyomja a gyomromat vagy a gyomrom a babát... :lol:
Grilleztünk a kertben, aztán meg megittunk egy üveg jó féle Somlóit. Kicsit gondolkodtam, hogy vajon mennyit lehet egy kismaminak, aztán végül másfél decinél megálltam. A végén még egész éjjel dorbézol és bulizik a hasamban... :lol:

Tündi :D
örülök, hogy már jobb lett a cukoreredményed és hogy a manó is jól van odabenn. Én a frontokat jól viselem és a nyarat is, a keményedéseket meg már úgy megszoktam, hogy észre sem veszem. Hát, pocim még mindig nincs túl nagy, de iwiwen bárki számára megtekinthető. :D Raktam fel nyaralós képeket is és Juliról is újakat (ez reklám ám!)
És köszi a gratulációt is! Jót ünnepeltünk!

Szilvi :D
Örülök, hogy végül is semmi baj nem lett a rózsaszínezésből. Nincs vletül méhszájsebed? Még azok szoktak rendetlenkedni időnként terhesség alatt, de a babára teljesen hatástalanul. Remélem többet nem fordul elő.
Tényleg nagyon figyelmes kicsi fiad van! :D Nekem alapjáraton kutya bajom, most bezzeg ehetem kilószámra a szőlőt meg szilvát, semmi hatása nincs :? és küszködök mint a csuda :lol: :oops: . Julcsival nagyon nehéz egyébként, mivel általában mindent utál, nagyon nehéz olyanokat etetni vele, amik lazítják a kakit. Ma volt a 4. kakimentes nap és már túl vagyunk két kúpon is, hatástalanul. Be vagyok tojva, hogy megint beöntés lesz a vége... :?

Timi :D
Jaj, te szegény! Együttérzek veled. Nekem is másfél hét + után jött ki Julcsi. Előbb-utóbb majd csak úgy gondolja Annácska, hogy kicsi neki az a ház... :D

Sziasztok: KM

Kép
Kép
kismok
 
 


Kismok :D
Megnéztem a pocidat :wink: be is jelőltelek, ha nem baj!
Nem győzdem betelni Julcsival 8) Annyira szép!! s annyira kisCSAJ!!
A pocid tényleg nem túl nagy..most már én is rakok fel majd képet, már a nagy részét átmásolta párom a gépemre, csak le kell őket kicsinyítenem...mire Mütyür megszületik, én is sikeresen felrekok egy pocakfotót :wink:
Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Tüncsi,
szegény kis Fici, nehéz napja volt. Sok puszi a "hajasbaba" fejecskéjére :wink:
Azért nem semmi összenövesztője van, Janka egy rosszul sikerült fülbevaló lyukat nem bír összenöveszteni már 2,5éve :cry: :evil:

(Volt valakinek ilyesmi tapasztalata? Kivettük a fülbevalót, mert begyuladt folyton a fülecskéje. Azóta is megvan a lyuk és folyton meggyűlik. Nem gennyes, csak faggyú jön belőle, de nem tudom mit kezdjek vele. Bőrgyógyász szerint kitisztul, de egyik barátnőm füle 30 éve ilyen...)

Lányok, nálunk az első gyerekünk nem cumizott, nem szopizta az ujját. Gondoltam majd a második sem, nem is adam cumit, de olyan ujjszopós lett!!!!!!!!!! Lehetetlen leszoktatni, már a metszőfogai ferdülnek :cry: :cry: :cry: :cry: az egész helyzet nagyon rossz, mert tehetetlenek vagyunk. A hiúságára sem lehet hatni, mert magyarázhatom most neki, hogy évek múlva milyen lesz a foga és az állkapcsa, a fogszabályzó sem hatja meg értelemszerűen.
Harmadszorra 6hónaposan szoktattam cumira Ágnest, mert már annyira szopta az ujját mint Janka és elhatároztam, hogy cumit kap, ha még oviba is azzal megy hát akkor azzal, csak ne járjunk úgy mint Jankával.

Timi,
talán ma, hiszen már 17-e van :wink:

Kép
Kép
Kép
amica
 
 


Manda :)
Mennek a drukkok mára!!!!
Kép


Puszi Nektek Mamik!!!!!!!!!!
Kép
Vendég
 


Manda :D

Drukkolok.

Puszi

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


nem tudom, hogy ide írtam-e, de hétfőn feladtam a cumi-ellenes elveimet, és kapott a kicsi cummogót. Nagyon tetszik neki! Nem kapja meg egész napra, de vészhelyzetekre kíváló. Vmit úgyis kell cuppognia, az öklét tömködte be már napok óta..

Kép
Kép
emma1976
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: