Sziasztok!
Nagyon szégyellem magam, eltűntem és trehány módon nem olvastam
most próbálkozom....
Csak képeket nézegettem nagyon szépek a babók, a keresztelőn nagyon csini volt a kis Niki.
kis pasik vágya lesz a csajszi
Rólunk dióhéjban: Kitti már alig akar mászni, csak járni hajlandó, és olyan édesen totyog, pakol egyik táskából ki a másikba be, eldugdossa a dolgokat. Amikor vmiben mesterkedik akkor mindig csönd van a lakásban, felmászik a pihenőszékre, ott ugrál.
Lassan közeledik az első szülinapja, már azt se tudjuk hol áll a fejünk mindenki jönni akar, de hát hova teszek ennyi embert?
Beusa láttam hiányoltál, köszi megvagyunk jó volt a tali, de csak Gesztivel voltunk ketten innen. Kár hogy nem jöttetek többen.
Edi: szerintem Kata is így fog felállni, gugolásból, legalábbis nálunk így nyomja. Én már leizzadtam volna ennyit felállni, gugolni, mászni stb. Nem hiába nem egy súlyos alkat egész nap pörög.
Kittinek is vannak kis csípései, de nem tudom mitől lehet, szúnyognak-póknak túl kicsik, kiütésnek túl szétszórt. Ki lakhat a szobájába aki falatozik szegényből?
Jubi: milyen megható hogy majdnem elsírtad magad, hogy haza kellett jönni. Én a nászútnál voltam így, nem találtam a helyem, csak a tengert akartam.
Pelenkázásnál teatrükköt mi is alkalmazzuk
Jesszsom Jazi mindjárt 1 éves, utána mi jövünk? Nálatok lesz vmi banzajjj????
CzLinda: ilyen kapósak lettetek, mindenki titeket akar. Most már én is nézek oda valami programot nehogy kimaradjak a sorból:)
Habár tatabányára gondoltunk és akkor meg is látogathatnánk Ediéket is.
Kitti is mezitláb jár v. zokniba még nem vettem neki kiscipőt, én addig nem akarok amíg nem jár RENDESEN.
Melódia: csak végetér ez a hisztis korszak. Kitti néha olyan jó, a hangját se hallom csak hogy magyaráz. Már anyáméknál se sír, sőt múltkor otthagytam nekik több órára, észre se vette hogy eltűntem
Pedig nemrég még ő is kis ördögfióka volt.
Kitartás a felújításhoz, bizti szép lesz
Beuka: igen nagyon rossz látni amikor betegek, de még akkor is olyan kis mosolygós, játékos és huncut tud lenni.
Én úgy tudom lehet Dorkának anyakönyvezni.
Sue: néztem a képeket, nagyon cuki, hogy harcol a kajcsiért Viki:) És még mindig nagyon cicis? vagy rácuppan a fincsi kajcsikra?
Tru: Levi is nagyon drága, első képen mi finomat kent a szájára? Utolsó képen meg olyan mintha be lenne kreppelve a haja.
Anyósos meglátásod dícséretreméltó és elgondolkodtató. Én is csak szídni tudom szegényt, de most olyat írtál, hogy 1 pillanatra elgondolkodtam rajta és igazad van. Annyira várja már hogy mikor lássa, mindig arra gondol, hogy mit vegyen neki stb. Örülök hogy így megoszottad ezt velünk.
Goodf: hát maximálisan egyet tudok veled érteni. Én is baromira kiborultam mindig aztán a páromra zúdítottam mindent, de legalább ő jól állta a sarat, és mindig megnyugtatott, azt mondta, hogy örüljek neki, mert nekem legalább lehet gyerekem, és majd nem fogok 70 évesen egyedül ülni egy szobába és számolgatni az ősz hajszálaimat. Tudom ez nem nagy vigasz, de engem ez mindig megnyugtatott, ha valaki piszkált a gyerekkel kapcsolatban. Nekem anno azért piszkáltak, minek összeházasodni, minek az a papír stb. Hagy döntsem el, mégis mit szeretnék? Na mind1 irigyek az emberek, na meg nagyon sok eszméletlen buta is.
Amúgy nekem a szakértők meg azt mondogatták, hogy biztos fiú lesz mert olyan a hasam, aztán jól az orruk alá dörgöltem, hogy rosszul látják mert ott bent bizony kislány van, persze hogy nem hitték el, aztán mondogatták, hogy majd gondoljak rájuk ha megszülöm és fiú lesz
Az ilyenen meg már csak nevetni tudtam .
Bújástól én is olvadok, annyira jó érzés, hogy anyuhoz odabújik, IMÁDOMMMM
Üdv Dorkamama: Ti karúszóban nyomjátok a strandon? Mi már kiittuk volna a strand vizét
Dorkának igen szép sötétbarna vagy talán fekete szeme van? Nagyon különleges, írj még többet.
Látom Timi visszajöttél, tele veled az egész oldal.
Holnap tali, most meg várlak msn-re de csak nem jössz, alszol már??? 0:35 van
Na hogy valóban sok legyen belőlem dobok egy pár képet, csak mert még nincs az oldalon
Babanetes talin
Egerezünk
Pancsi ala panel
Durci-murci
Kisiskolás