Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Niki, én úgy tudom, hogy az Erdősor utcában van valahol egy játszóház, de mivel az egy nagyon hosszú utca, egyszer sem indultam el megkeresni.
És a Gubacsi híd túloldalán van egy elég jó játszóház, mi ott jártunk egyszer-kétszer Samuval.
Szerintem érdemes megkérdezni a védőnőtöket, talán tud segíteni.

Mi az elmúlt két hétben a Balatonon voltunk, ott próbáltuk átvészelni a hőséget.

Kinga,
Máté remélem, hogy hamar kilábalt a 15 hós oltás utáni lázból. Sajnos az MMR-t Samu is nehezen viselte. Most meg a Balatonon szedett össze sajnos egy komolyabb betegséget: megfázásnak indult, és tüszős mandulagyulladásba fordult + kötőhártyagyuszi + láz. Szerencsére már túl van rajta, de nagyon rossz volt látni szegényt.
a most következtő héten nem leszünk Bp-en, de aztán (aug 5 után) újra itt leszünk, majd egyeztessünk játszótér ügyben.

És íme néhány régóta ígért fotó:
Az autóba már csak ide hajlandó beszállni:
Kép

Egy ismerős kislánnyal a Balatonon (nagyjából ennyi ruhával lehetett elviselni a hőséget)
Kép
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Haho, megint itt...
hétvégenként ill. talán esténként szittelést és takaritást vállal óvodai dadusnéni. Fiatal! ha tudsz valamit keress meg!
szekeres.marta@chello.hu

menet közben bölcsis gondozónéni is vállal szittelést!!!
martina
 
 


Sziasztok Kedves Csepel Anyukák!

Elnézést, hogy így idepofátlankodok...

Csepelen szeretnénk tartani egy bababörzét:
A helyszín:
1214.Bp. Simon Bolivár stny.4-8.
Nagy Imre Általános Művelődési Központ
Az időpont:
2007.08.24. péntek 15-19-ig

Mindenkit szeretettel várunk, mind eladókat, mind vásárlókat! Smile
Aki eladni szeretne, vagy bármilyen kérdése van az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését! Smile

További szép estét!

Patrícia

bababorze@gmail.com
06706173603
bababorze
 
 

 
 

szinte eselytelennek tartom, de hátha:
a nyirfa utcaban elado egy 2 szobas foldszinti, felujitott (reszben) lakas, extrakkal... legkondi, riaszto es mosogatogep...

ha tudtok valakit aki lakast akar venni, mi nagyon szeretnenk eladni... imadtam, mert csendes, jo a kornyek, iskola, ovi, bolcsi a kozelben, a hev is csak 10 perc gyalog...

marta

szekeres.marta@chello.hu
martina
 
 



Sziasztok!

Húúúú, Samut is lefoglalnám Kiarának :D Nagyon édes ő is! Pláne apa nagyon csípi a motorosokat, szóval nem lenne elkergetve. :lol:

Játszóház: köszi, én a piac mögött láttam Gekko játszóházat. Az is az, ugye? Mert még csak kocsiból láttam. Az Erdősoron meg figyelem, de még nem szúrtam ki.

Jó lenne, ha kicsit belendülne a topic. Én sűrűn benézek, de alig valami, vagy az is csak hírdetés. :(

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Én is itt vagyok.
A Gekko játszóházat már én is láttam, de nem tudom, az milyen, de azt hiszem van weboldaluk, csak még nem néztem meg.
Egyébként jól vagyunk, Máté elég hisztis egy pár napja, nem tudom mi lehet vele.
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Niki, lendüljünk be! :) Szerintem a nyár után talán rendszeresebb lesz itt is az topikélet - részemről legalábbis. Mi az elmúlt 3 hétben nyaraltunk, ezen a héten itthon vagyunk, aztán megint ellépünk egy hétre Balcsizni. De augusztus 20 után vagyok, és akkor rendesen be tudok majd kapcsolódni ide (is).

Hallottam már a Gekko játszóházról, de még nem jártam arra / benne. Viszont ha erre jársz (piac), akkor összefuthatunk, én nagyon közel lakom a piachoz... bemutatjuk egymásnak a gyerköcöket :)

Kinga, veled mi van mostanában? Samunak is vannak időnként nyűgösebb napjai. Ma is alakított egy óriási hisztit a DM-ben, de már elég álmos volt (hazajöttünk, rögtön el is aludt): mindenképpen egyedül akarta tologatni a gyerekbevásárlókocsit - de üresen. Így én a kezemben vittem a pelenkát, a tápszert, a mosószert + a gyerek motorját, miközben ő a polcok között száguldozott. Aztán pedig esze ágában sem volt elhagyni a terepet, mindenképp új kört akart kezdeni... Szóval küzdöttünk egy sort :)

Vera, én emlékszem rád. Mi van veled? Gyerekek jól vannak? És jól látom, hogy újabb baba készülődik?

És meséljetek! mit csináltok mostanában? Gyerekek hogy vannak? Kiara miket tud már? És Máté a hisztin kivül milyen új dolgokkal kísérletezik? :)
Kinga, mivel a héten itthon vagyok, összefuthatnánk a játszótéren valamelyik nap. Holnap hogy tervezed a játszózást?
Üdv:
Éva

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 



Sziasztok!
Éva: bocsi, de csak most néztem be ide. Nálunk volt a nővérem lánya így kicsit felborult a napirendünk. Ma megyünk délután, ha nem esik. De ha máskor nem, majd aug. 20. után többet találkozhatunk, remélem akkor már nem lesz mindig teltház a játszón, mert bevallom őszintén, vannak napok, amikor már nem érzem jól magam annyian vannak.
Máté legújabb találmánya a firkálás: fal, asztal, terítő. Örülök, hogy ilyen kreatív a gyerek. Meg próbálgatja utánozni a szavakat inkább kissebb, mint nagyobb sikerrel :P
Vera: hajrá!!! Nálunk is van ilyen projekt.
Kernico: igyekszem én is írogatni, csak nem mindig jön össze. Jól vagytok?
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Na végre! :D :D :D :D :D

Kiara sajnos most beteg, elkapta ezt a hasmenős, hányós, lázas vírust megint. A múlt héten már kikúráltuk, de tegnap megint elkezdett hányni, meg azóta is felszökik a láza, ha nem figyelünk. :cry:

Különben róla annyit most, hogy mászni még mindig nem hajlandó, kúszik, forog, így eljut mindenfelé. Meg ha ott vagyok vele, csak akkor produkálja magát, pl. csak rám támaszkodva áll fel, különben meg se próbálja. De ha ott vagyok, és megfogom mondjuk a kezét, csak hogy érezze, akkor magától nagyon ügyin feláll, meg ilyenek. Ki érti ezt? Nagyobbak, senkinek nem volt ilyen??
És még fogunk sincs. Dokinéni már régóta (2-3 hónapja) mondja, hogy "Ó, ebből napokon belül fog lesz, annyira dagad az ínye" de semmi.

Kinga: Tényleg kreatív lehet akkor Máté! :D De azért remélem még nem az alkoholos filccel próbálkozik a falon, meg ilyeneken???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Éva: Általában 4 naponta megyünk, mert csináljuk apával a 90 napos diétát, és ott 4 naponta gyüminap van, amit a piacról szerzünk be. Na majd ha hazajöttetek, és mi meg meggyógyúltunk, akkor talizhatunk. :D
Ezt már én is látom magam előtt, hogy a kisasszony majd rohangál, ha megyek vele valahová, én meg rohanok utánna feldíszítve, mint egy karácsonyfa. :roll: :roll:

És mindenkinek szurkolok, akik babát terveznek megint! :D Nemrég volt, de én úgy tudok irigykedni. Olyan jó volt pocakosan szerintem. Persze most is nagyon jó! Sőt, .....

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Kernico: szerintem örülj neki, hogy ha csak ott vagy akkor bravúroskodik, legalább nem lehet nagyobb baj. Fogakkal mi is le vagyunk maradva az átlagtól, még csak 7 van. Állítólag nekem is nagyon nehezen jöttek annak idején.
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

ma sűrű nap van a topik életében :)

Vera, Kinga - szurkolok az újabb babákhoz! Remélem, hogy minél előbb kopogtat az újabb jövevény! Vera, azért mesélj egy kicsit magatokról! Hogy van a 4 nagyfiú? Hogy telik a nyár?

Kinga, aranyos lehet Máté az új tudományával. Bevallom, én még csak egyszer adtam Samu kezébe rajzeszközt, de lehet, h hamarosan újra megpróbálom. Nálunk most a motorozás a legújabb, ez már egyre profibban megy.

Niki, mi is csináltuk a párommal a 90 napos diétát - ő egy hónapig bírta, én kb 60 napig csináltam rendesen. Még olyan 4-5 kiló plusz rajtam figyel a vágyott súlyomhoz képest, így azt tervezem, hogy ha vége a nyaralós időszaknak, akkor újra belevágok. Az első két hét után már egész jól bírtam... :) És lecuppant olyan 6-7 kiló.
Mióta csináljátok?
És tök, majd fussunk össze, ha erre jártok!
Kiarának mielőbbi jobbulást kívánok! Samu is túlesett néhány hónapja egy ilyen betegségen.
Fog: Samunak az első foga 8 hónapos korában bújt elő. És addigra nekünk is már hónapok óta mondogatta mind a védőnő, mind a dokinéni, hogy már csak napok kérdése :)
Mászás, felállás: ebben nagyon különbözőek a gyerekek. Samu 6 hónaposan elkezdett mászni, de az is normális, ha 9-10 hónaposan indul így el a gyerkőc. A felállás ugyanez. Ne izgulj, hamarosan beindul a kiscsaj, aztán csak nézhetsz! Lehet, hogy neki a kúszás jön be nagyon - Samunál az szinte teljesen kimaradt, néhány hétig csinálta csak.
Szép estét!
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Tudom, mit akartam még:
Kinga, ma mi végül nem voltunk játszón: apával együtt autóba ültünk, és mászkáltunk egyet a környéken. Balázs modellrepülőzik, így elmentünk kipróbálni az új vitorlázóját - Samu közben autót vezetett és motorozott. Aztán fagyiztunk és kacsákat néztünk a Dunaparton, majd elugrottunk hazafele a Rákócsi kertbe. Viszont holnap lehet, hogy elnézünk a játszóra. Tényleg ilyen sokan vannak mostanában? A Rákóczi kert szinte teljesen üres volt...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 



Sziasztok!

Évi: 2 hónapja csináljuk. Eddig 8 kilónál tartok. De mi most tuti végig csináljuk, mert KELL! Legalább is én még karikatúrának érzem magam nagyon a régi állapothoz képest :roll: Apa régen modellezett, de már nem, pedig jó kis elfoglaltság. Csak hát ideje nincs.
Dunapartra is szoktunk járni, ha valaki erre sétálgat, szóljon, és mi is le tudunk általában ugrani.
De jó lenne nekünk is egy ilyen nap, hogy csavargunk, de apa most állandóan dolgozik. Na majd ha lesz egy kis ideje. :(

Köszi neked is Kinga: szóval akkor nem lesz fogatlan a gyerek!? :roll: :lol: Csak ne szenvedne ennyit tőle.

Ma megyünk a dokinéninknek is megmutatni a csajszit, mert eddig csak az ügyeleten látták, és azért ő is tudjon róla, hogy mi van megint. Eddig ő sem volt beteg, ez az első. Szerintem ő jobban viseli, mint én. Úgy sajnálom szegényt, rajta meg már meg sem látszik semmi. :roll: :D

Vera: tényleg, most látom csak, hogy csak fiaid vannak. Meg akartam kérdezni, hogy milyen ennyi pasival, de majd ha már elkezdődött a suli, és te is fellélegzel. :roll: :D

Rakok fel a csajról egy képet ide is, annyira tetszik: :D


Kép

Kép
kernico
 
 


Jajj de gyönyörűűűű
Én is akarok láááányt!!!!!!!!!!

Hát most nehéz ám velük de azért imádom őket.

Én is kacsingattam a Kiara név felé de taliztam másikat is és az jobban megtetszett mint különleges név. De a Kiara sincs elvetve még:)

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Niki, tényleg igazán gyönyörű a kiscsaj! Azok a szemek! Nagyon huncut :)

És nagyon ügyes vagy a fogyókúrával, párod meg aztán pláne!
Mit csinál, hogy ennyire sokat kell dolgoznia mostanság? (ha nem nagyon személyes a kérdés...) Így biztos nehéz lehet, én most nagyon szeretem, h Balázs viszonylag sokat itthon van. Sajnos ősztől új munkahelye lesz, az már nem lesz ilyen szabadon alakítható - legalábbis az elején...

Vera, és ha nem titok, elárulod, hogy melyik nevet választottad?
Üdv.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Köszönjük!

Éva:
világítástechnikus rendezvényeken, koncerteken. Nyáron alapból sok ilyen rendezvény van, és most egyszerre kettőt is ő csinál: Városmajori Szabadtéri Színpad és a Szigeten 3 sátor is. Idén nyáron nagyon sokat dolgozik, eddig nem volt ilyen, sőt, volt, hogy egy hónapban 2 napot dolgozott (azért az nagyon jó volt :D :D :D 8) :wink: ), de most csak aludni jár szinte haza. És ugye ezek általában esti munkák, a héten is délre megy, aztán reggel 6ra jön csak meg. :(
De majd később, ha már a csajszi értékeli, akkor jó lesz, mert megyünk vele. :D :D Szóval azért tetszik a munkája, csak most nagyon nehéz. :roll:
Húúúú, apára én is nagyon büszke vagyok, hogy így bírja a diétát. És nem csal. Gondolom én, kis naív. :wink: :lol: :lol: Bár akkor nem látszana így az eredmény.

Vera: igen, mi a másik név? Mennyi gyereket szeretnétek még? Amíg lány nem lesz? Apa is nagy családot szeretne, de jelenleg 2-ben állapodtunk meg, bár asszem még a 3-at is bevállalnám. :D :D
Kiarát nállunk apa választotta, nekem a Laura volt a befutó, de ezt is szeretem.

Üdv.

Kép
kernico
 
 



Sziasztok!

Niki, Kiara jobban van? Túl vagytok végre a víruson? Jól hangzik ez a világítástechnikus dolog - jó sok koncertre eljuthat így a párod, és gondolom a baba előtt gyakran el is kísérted :)
A Szigetet egy időben nagyon szerettem, évekig szinte végig ott lógtam, de mostanában nem jártam arra. Hiába no, öregszem... :)

Vera, szépek a választott nevek. A Konort meg a Szirkát még nem is hallottam.

Mi holnap lépünk Balcsira egy hétre, szóval egy kicsit nem leszek. Szép hetet mindenkinek!
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Muszáj nekem különleges nevet választanom Mert én hallássérült vagyok és nem hallom ha a szokványos nevet mondják hanem ha a különlegeset mondják akkor arra felkapomm a fejemet mert amennyi baj volt és van a kölykeimmel tuti ezzel is nem lesz sima menetem az első két évben. Ezért van a Gábriel és a Robin is.
Szirkát én is egy kislány honlapjáról hallottam és nagyon megtetszett ám.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, a hétvégét a Szent Lászlóban töltöttük, mert nem akart inni sem a csaj, és hányt is meg hasmenése volt már majdnem 2 hete. Nem volt jó, de ma már haza is engedtek.

Vera: Szirkáról hallottam én is, mármint a kislányról. Aranyos a név, és biztos egyedi, erre odafigyelnél, az tuti. Hát akkor drukkolunk!

Éva: Jó pihizést!
Igen, azért jó apa munkája. Én is mentem vele sokszor, meg majd a csajjal is megyünk. Alapból a Millenáris Parkban van, ott meg sok gyerekkoncertet csinálnak, csak az most szünetel.
Én Szigetet tavaly a pocak miatt hagytam ki, idén meg egyszer ki akartam menni, miután elaludt (vigyáztak volna rá) de ugye Kiara most beteg volt, így ugrott a dolog.

Na megyek én is, összegyűlt egy pár munka, amíg bent voltunk. :roll:

Kép
kernico
 
 



Húúúú, gratulálunk!!!!!! Már csak abban kell bízni, hogy lány lesz! :D De ha fiú, az is nagyon jó! Mégegyszer gratulálunk!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Milyen csodás hírre jövök? Vera, óriási gratula a pocakodba költözött babádhoz!

Niki, sajnálom ezt a kórházas dolgot! Remélem, azóta már meggyógyult Kiara teljesen. Mit csináltak vele a kórházban? Még szerencse, hogy csak 2 napot kellett bent töltenetek. Milyen volt? Vele tudtál lenni? Én úgy rettegek, hogy egyszercsak nekünk is kórházba kell menni valamiért...

Kinga, eltüntél. Ti mentek valamerre nyaralni? Vagy voltatok már?
Most megyek, de majd még jövök és mesélek is a Balcsizásról:)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Húúúú, be se néztem mostanában, hogy mi van, mert magam alatt voltam a babaneten történtektől. Nemtom, hogy Mirkával kapcsolatban olvastátok-e, de nagyon szomorú történet.

Éva: na milyen volt? Mesélj!
Hát a kórházban nem nagyon csináltak semmit. Pisi-, kakimintát vettek többször is, meg vért persze, és megfigyelték, ami abból állt, hogy lázat néztek, mérni kellett mennyit eszik, meg ilyenek. Bent voltam én is vele, mondjuk ebből a szempontból, jó, hogy a Szent Lászlóban voltunk, mert ott mindenki külön szobában van, egy teljesen új épületben, minden új, és nem olyan kórházias. Szóval a környezet elviselhető volt azért. Rendesek is voltak úgy általában. Infúziót megúsztuk, mert tömtem folyadékkal. De hát borzalmas volt, amikor pl. vért vettek a buksijából, meg egész este rá volt ragasztva a zacsi, hogy pisit gyűjtsünk, és nem volt szabad mozognia (egy 8 hónaposnak :roll: ). Egész este fent voltam, és ott aludt mellettem az ágyon, hogy ne forogjon. Meg persze amúgy is ott aludt volna, nem a rácsos ágyban. :wink:
Szóval nehéz volt, de már túl vagyunk rajta! Azért ne menjen senki!!!!!

Éééés, képzeljétek, a kórházban felült, meg elkezdett mászni, aztán ma meg már fel is állt. Kb. 1 hét alatt mindent. Én meg már aggódtam, hogy valami gáz van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyaralni nem voltunk, és már úgy néz ki, nem is nagyon megyünk az idén. :cry: Irigy is vagyok rátok! :?

Vera: Hogy viseled? Rosszúllétek? És közben hogy megy a gyereknevelés? Nem nagyon nehéz így?

Üdv. mindenkinek

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Most találtam a bababörze figyelőben: 24-én (pénteken) babaruha börze lesz az itt Csepelen az ÁMK-ban 15-19h között.
Én valószínűleg elnézek, még sosem voltam ilyenen, meg hátha találok Samunak őszre néhány jópofa darabot.
Ha valakinek van kedve, ideje - csatlakozik?

Niki, én nem hallottam Mirkáról, de most utánanéztem. Borzasztó, megrázó történet... Ilyenre lehetetlen felkészülni...
Kiarának nagyon gratulálok a felüléshez, mászáshoz és felálláshoz! Nagyon ügyes a kiscsaj!

A Balcsi nagyon jó volt. Samu imádja a vizet, ez már kiderült korábban is, de most az is, hogy nincsen semmilyen félelemérzete a vízzel kapcsolatban. Gyalogol elszántan a mélyvíz felé, ha elesik vagy már le sem ér a lába, akkor sem csügged. Lett néhány újabb ősz hajszálam, de Samu tényleg nagyon élvezte a balcsizást.
Szerencsére jó időnk volt nagyon.
A hét elején egy kicsit kirándultunk a Balatonfelvidéken, voltunk Tapolcán csónakázni a barlangban, ezt ajánlom mindenkinek, ez is nagyon tetszett Samunak.
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Éva: mi csak az októberi Kismama bőrzéjére megyünk megint sajnos. Apa letiltott, pedig nagyon jó lett volna menni. Hungexpo területén lesz. Arra nem jösz? Mi már voltunk kettőn is, és nagyon sok mindent vettünk. Most majd a télieket szerezzük be, meg pár játékot is onnan szerválunk majd.
De jó lehetett a Balcsi! Én is ettől tartok kicsit, hogy Kiara semmi félelemérzet nélkül fogja elfoglalni a vízeket, ha majd megyünk, mert babauszin is teljesen odáig van tőle. Húú, pont most mondtam apának, hogy mehetnénk majd csónakázni valahová, vagy barlangba (Anyák lapjában pont sorolták, hogy hová lehet vinni a csöppeket és kedvet kaptam), de ez így egyben meg pláne jól hangzik. Most nagyon irigy vagyok ám.

Na sziasztok, megyek Lost-ot nézni, mert ezt a részt még pont nem láttam. Pedig már végignéztem egyszer! :roll:

Kép
kernico
 
 


Szia Niki!
Úgy tünik, a többiek most kicsit " elkoptak". Remélem, hogy azért ősztől kicsit felélénkül a topik :)
A babaruha börze nem volt túl nagy, ráadásul vevő is alig volt. Végül Samunak nem vettem semmit, de kislányruhákból elég szimpi darabok voltak. Samu már jó nagy, a klasszikus csecsmőméreten már túl van: 86-92-es ruháknál tart.
Hova jártok, jártatok babaúszni? Én Samut most ősztől szeretném vinni.
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!
Na én is itt vagyok! Elég nyűgös és fáradt vagyok ma, Máté hajnali 1-4-ig fent volt, teljesen kilátástalannak érzem az életemet... :roll:
Niki: Játszóház terén sikerült valamit kideríteni? Fogalmam sincs mit fogunk egész télen csinálni.
Most csak ennyire futotta, majd igyekszem gyakran benézni.
Kinga

Kép
németh
 
 


Évi: majd ha lehet játszózni egyeztessünk, ha már ti is itthon vagytok! Gondolom ma nem, kicsit hideg és nyirkos lett odakint minden. Még ez is. :evil:

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Évi:
nagy börze lesz most szombaton is a Hungexpo-területén, de valóban kislányoknak van nagyobb választék.
Babauszi: most nyáriszünetet van, de lassan kezdődik majd! A KÖSZI-be járunk (Kőbányai Szabadidő valami, www.aquakids.hu). Mi nagyon szeretjük. 1900 forint a két felnőtt és a kölök. Kb. az 5. alkalommal merültünk picit, aztán most már nagyokat is. Nagyon élvzi a csaj. Szombatonként van 8, 9, 10 órai kezdettel (mi a 10-esre járunk), meg szerda délutánonként.

Kinga: Csak azt láttam eddig, ami a piac mögött van, Gekko asszem, de az fejlesztő (lassabban érőknek, betegeknek), legalább is azt vettem ki a leírásból. Pedig jó lenne találni egyet, mert télen nem ülhetünk ki a fűbe, meg játszótér is kilőve! :(

Szegény lánykám, meg ő is nagyon nyűgi 2 napja. Annyira bújós lett. (Bár ennek azért örülök is :wink: ) Mondjuk szegénnyel most állandóan rohangáltunk szombat óta. Babaszülinap, rokonlátogatás, barátnőzés, mamalátogatás. Biztos kifáradt, szóval holnap itthon fogunk pihizni. Bár asszem csak ő, mert én ugye takaríthatom az 5 nap alatt felgyűlt cuccokat. :roll:

Na majd, ha most már mindenki jól van, és ráérős, bemegyek majd a csajjal oda a piac felé egyszer, és talizhatnánk, amit írtál is, Éva.

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Elnézést, hogy így ismeretlenül belekontárkodom a beszélgetésetekbe. Látom, hogy játszóházat kerestek Csepelen. A Festő utca és az Erdősor utca sarkán van egy óvoda. Ott működik a Mikkamakka játszóház. Nagyon jó, rengeteg játék van minden korosztály számára.
A következő telefonszámon meg tudjátok érdeklődni a pontos nyitvatartást: 278-2364. Illetve a www.mikkamakka.hu oldalon is utána lehet nézni.
A Gekko tényleg nem a hagyományos értelemben vett játszóház, hanem fejlesztő és ebből kifolyólag igen drága.
Én is csepeli anyuka vagyok , csak kissé túlkoros, ezért a 36 éven felüliekhez szoktam írni.
Legkisebb fiam 2és fél éves, vele többször jártam már az említett játszóházban, ezért mertem ajánlani nektek.

Melinda
fermel
 
 


Szia Melinda!

Nagyon köszönöm az infót! Remélem jösz még, mert lenne pár kérdésem azért! :D És már ne haragudj, de hol láttad a korhatárt jelző táblát a topicon???????? Én nem találtam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, amit gyorsan kérdezni akartam, az hogy mennyi idősen vitted oda a fiadat? Mert én úgy láttam, hogy 2-3 év körülieknek szól a foglalkozás. És simán is lehet oda menni játszani tényleg? Mert ezt sem vettem ki a leírásból, csak hogy itt is mindenféle fejlesztő program van. De nagyon jól néz ki, és ha lehet vinni csak úgy kicsiket is, akkor majd mi is mennénk, nehogy itthon üljünk télen, ha trutyis az idő. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kiara olyan nyűgös mostanában. Valószínű az idő is bejátszik, de az sem könnyíti meg az életét, hogy a szomszéd ház tetejét visszabontják már pár napja, amihez betont kell vésni!!!!!! LÉGKALAPÁCCSAL!!!!! Hétfő óta egész nap megy. Legalább 4 méterre az ablakunktól. Azért rohangáltunk egész héten, de ma itthon voltunk, és katasztrófa volt. Ebédzsünetben tudott aludni picit. :( :( :( Persze a szomszédot is megértem, mert rosszul szigetelték le a házukat, és olyan penész lepte el egyik napról a másikra az egész lakásukat, hogy nem lehet bent megmaradni. Új ház. Most meg, hogy leszedték a tetőt, jött az eső, és beszivárgott. Most mondta, hogy csorog az ágyra a plafonból a víz. Kicsit megjárták ezzel a házzal, de legalább az építő szó nélkül jött megcsinálni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na jó éjt, apa megint dolgozik és nincs itthon, ezért írok ennyit! :? :?

Kép
kernico
 
 


Niki!

Minden további nélkül be lehet vinni kicsiket a Mikkamakkába. Persze csak a kijelölt időben. Ha ez nem változik az új tanévben, akkor kedden és csütörtökön mehettek. (biztosabb, ha felhívod őket előtte) Alsó korhatár nincs, vannak játékok egészen kicsiknek is. Azért néhány hónapos gyereket még nem vinnék, de szerintem a kislányod őszre már éppen jó korban lesz.
Közben eszembe jutott, hogy az ÁMK bölcsődéjébe is lehet menni, elvileg minden nap délelőtt. Még ebédet is lehet kérni. Nem tudom, hogy még mindig így van-e, de korábban szerdánként különböző szakembereket is meghívtak, akikkel beszélgethettünk. (itt már elég régen voltunk) Tudok adni egy telefonszámot: 276-2755/ bölcsőde.
A Rákóczi kertben meg zenebölcsi működik. Az ő telefonszámukat nem tudom, de a Csepel Újságban megtalálod általában.

Jó, a korhatár tényleg nincs itt feltüntetve, de én a másik topikba kezdtem írni másfél éve, nagyon jó a társaság, a nagyobb gyerekekkel kapcsolatos gondokat is meg tudjuk beszélni.( nekem meg aztán már jó nagy gyerekeim vannak, a legnagyobb már felnőtt, 21 éves, a középső pedig 14) Több helyen nem igazán van időm beszélgetni, de azért, ha valamiben tudok, akkor szívesen segítek nektek.

Melinda
fermel
 
 


Köszönöm Melinda!
Az tényleg nagyon jó lenne. Majd akkor megcsörgöm őket, hogy mi hogy van, nem válltozott-e azóta.
Igen, én is úgy gondoltam, hogy ősszel, de inkább télen, amikor már nagyon trutyis az idő, nem lehet kimenni igazán, akkor elmennénk, és legalább kimozdulnánk. Meg 1 évesen már azért értékelné is remélem.
Igazad van, több topicban nem olyan könnyű írni. Nekem sincs időm sokszor benézni, mert máshová is írok. Pedig jó lenne, ha ez is kicsit belendülne, mert szerintem így sokat tudnánk egymásnak segíteni, meg talizni is lehet, ha már szinte szomszédok vagyunk :lol: .
De köszönöm szépen mégegyszer!
Húúúú, zenebölcsi. Ezt apa meg ne tudja, mert tuti már most beadatná. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Éva, Kinga, Vera, ................. mi újság van veletek????

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Niki - befejeződött már a légkalapácsos munka a szomszédban? Azért nem semmi történet egy új házzal. Ja és köszi a babaúszás infót - én itt Pesterzsébeten találtam egyet, de még nem hívtam fel őket időpont miatt. Mivel most kezdek újra igazán dolgozni, még nem látom, hogy is fognak alakulni a napjaink. Lehet, h szombat nekünk is jó lenne - épp a munka miatt, bár mi nagyon sokat mászkálunk el hétvégente itthonról.

Kinga, OK, egyeztessünk időpontot. Jövő héten nekem a délutánok lehetnek jók: kezdődik Samuval a bölcsöde, pontosabban a bölcsödei beszoktatás hétfőn. Egy kedd vagy szerda délután jó lehet.
Niki, veled is jó lenne találkozni, akár el is kezdhetnénk szervezni valamit - amíg jó az idő, és lehet a szabadban jönni-menni.

Melinda - jó h írtál, így végre fény derült a titokzatos, csak hallomásból ismert Erdősor utca játszóház pontos helyére és formájára. Kár h nekem nem sikerült korábban kiderítenem...
Zenebölcsi is jól hangzik, egy ilyenre valószínűleg elmegyünk majd Samuval - imádja a mondókázást, zenélést nagyon.
Tényleg szép nagy gyerekeid (is) vannak!
Majd írjatok!
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!
Már megint mindenki eltünt...
Borzasztó idő lett. Ha most nem lenne Samuval délelőttönként bölcsödei beszoktatás, nem is tudom, mit csinálnék egész nap itthon a fiatalúrral. Eső miatt minden szabadtéri program kilőve...
Írjatok!
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Húúú, kicsit sűrűek voltak a napok, nem nagyon volt időm!

Fősulit tervezem befejezni, mert ennél többet már nem engedélyeznek, hogy halasszak. :oops: :oops: Kicsit ráéreztem az ízére, és csak tologattam, pedig már csak a szakdolgozatot kell megvédenem és államvizsgáznom. :roll: Na és persze a bejelentkezés-tárgyválasztás horror volt, de már túl vagyok rajta, csak ma még gyed-igazolást kell szereznem, hogy fizetnem se kelljen!

Közben meg a csajszi annyira anyás lett, hogy bárhová megyek, ő ott van a nyomomban, és rángatja a nadrágomat, vagy ha 2 percet is elvan, akkor az csak azért van, mert vagy olyan helyen van, ahol nem lehetne, vagy a leglehetetlenebb dologba kapaszkodva ácsorog, pl. hintaszék! :roll: :roll: :roll:

Éva: ahogy elmúlik az esős idő (úgy tudom, már jövő héten jobb lesz), talizhatunk! Már jó lenne összehozni!

Többiek? Ilyen trutyis időben merre csavarogtok?

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!!
Olyan anyukakat keresek akinek nem idosebb a babaja mint 11 hetes es valaszolna telefonon egy nem hosszu pelenkas kerdoivre ,sos.

Anita
huanita33
 
 


Sziasztok!

Jár még erre valaki?
Kinga, Niki, Vera?
Gyerköcök hogy vannak? És ti?

Samu bölcsis, már több mint egy hete ott is alszik, én pedig a múlt hét óta dolgozom. Szóval nagy változások vannak nálunk, de egyelőre működőképesnek tünik.
Írjatok! Meg tényleg szervezzünk valami taliszerűséget, ha gondoljátok.
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Szia Éva!

Én szoktam benézni, de magammal nem beszélgetek a neten, inkább csak személyesen! :lol: :lol: :lol: :lol:

És tetszik Samunak a bölcsi? Melyikbe jár? Mit dolgozol? Hogy állnak hozzá a munkahelyeden, hogy van kisgyereked, akihez esetleg rohanni kell, ha valami történik vagy beteg?

Taliba én benne vagyok, de csak jövő héten. Hétvégénk elég sűrű lesz. Most pénteken esküvő, szombaton unokatesóm lánya 1 éves, vasárnap "keresztlányom" keresztelője. Eddig apa nem nagyon volt itthon, minden rámszakadt, a maradék időben meg rohangáltunk beszerezni a hétvégére mindent (ruhák, ajándékok, ...). De ha ennek vége, én ráérek!
Ide a dunapartra szoktam kivinni egyenlőre hintázni! Szereti nagyon!

Kinga, Vera, mások! :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok, pontosabban szia Niki! :)

Tényleg úgy tünik, hogy megint elkezdett ez a topik kissé halódni.
Kiarával kipróbáltátok a játszóházat? (Mikkamakka) Mesélj kicsit róla, mit csinál mostanában?

Bölcsi: Samu nem most kezdte ezt a dolgot, bár a heti 5 napos bölcsis lét az most indult be. És a munkát én sem most kezdtem: amikor a gyerköc betöltötte az első évet, visszamentem dolgozni, de ehhez olyan kötetlen munkahely kell, mint az enyém. No, meg az is, h a párom is elég rugalmasan oszthatta be az idejét. Egyetemen tanítok, és az elmúlt félévben úgy oldottam meg, hogy heti 2 napra sűrítettem az óráimat, ezek a napokon Samu egy magánbölcsibe (egy alapítvány által fenntartott családi napközibe) járt. Nagyon szerette egyébként, és tök sok mindent tanult ott.
Most szeptembertől masszívabban jelen vagyok a munkahelyemen, és a párom is új (kevésbé rugalmas helyen) dolgozik, szóval biztos lesz változás. Szerencsére van egy egyetemista nagynéni (a párom húga), aki nagyon kicsi kora óta vigyáz Samura és szívesen is teszi. A nagyszülők sajnos nem Bp-en élnek, rájuk kevésbé lehet napi szinten számítani.
No, ez hosszú lett, de talán érthető :)

Tali a jövő héten: sajnos az nekem nem annyira jó, esetleg szerdán. Csütörtökön elutazom. De az az utáni hét jó lehet.
Niki, tényleg jó sűrű a programotok (mi a múlt hétvégén voltunk esküvőn), érezzétek jól magatokat!!!
Üdv:
Éva

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!
Na én is itt vagyok újra, csak egy ideig nem tudtam internetezni. (Mintha a fél karomat levágták volna, azt hiszem függő vagyok.)
Éva: mit tanítasz?
Mi megvagyunk, Mátéval próbálunk most már mindenhova gyalog menni, csak az a baj, hogy ha elfárad leül a földre (tegnap le is feküdt). Játszótéren nem nagyon voltunk mostanában, mert mindig volt valami az időjárással. De most úgy néz ki, visszajön a jó idő, találkozhatunk!!! Úgyhogy Éva, Niki várom a javaslatokat!
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Na, az nagyon jó, nekem a jövő héten elméletileg csak a szerda nem jó! Többi nap elméletileg bármikor bárhová el tudok menni! Várom a javaslatokat, egyeztessünk! :D :D :D

Hétvége: barátnőm hazajött olaszországból, és hozzáment pénteken Giovanni-hoz egy Siciliai rendőrhöz. A Fenyőharaszti Kastélyhotelben volt a lagzi, lovastisztekkel felvonulás, ilyenek, szóval gyönyörű volt. Képeket majd kapunk nemsokára, és akkor rakok fel. Ottaludtunk, csaj jól bírta.
Másnap mentünk délután unokatesóm lányának az első szülinapját megünnepelni, csomó rokon ilyenek, és csak alvásidőre értünk haza. Vasárnap reggel meg megint korán kelés, mert a keresztlányomat kereszteltük, ott is utánna óriási eszem-iszom volt nálluk, több mint 50 fő. Szóval ez volt a hétvége! Kicsit zsúfolt, de nagyon jó volt! :D :D :D

Éva: mit tanítasz?
Nem voltunk még a játszóházba, most örülök, ha kicsit itthon vagyunk. Meg majd én összel-télen tervezem, amikor már nem olyan jó az idő, addig inkább a szabadba. De oda is mehetünk, ha gondoljátok, vagy játszótér, de oda ha lehet olyanba, ahol van babahinta! Az enyém még ici-pici! 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Szerintem kicsit összekevertük a heteket :)
No, akkor javaslok taliidőpontot: legyen a jövő héten (október1.), hétfőn. Nekem 4 óra után OK. Ha ez nem jó, akkor legközelebb a szerda jó, esetleg csütörtök is lehet - alapvetően délutánonként. A lényeg: kedd nem igazán OK.
Helyszín: elnézhetünk rossz idő esetén a Mikkamakkába, jó idő esetén valamelyik játszóra. Rákóczi kert? Vagy ami itt van nekünk közel Kingával - de ez Niki, neked egy kicsit messzi.

Niki, jó sűrű volt a hétvégétek, az biztos! De örülök, h jól sikerült. És h Kiara is jól érezte magát.

Kinga, jó h újra van net, gyere gyakrabban! :) Máté hogy van?

Ja, és közgázon tanítok különböző menedzsment tárgyakat. Most pl. egészségügyi menedzsmentet, meg controllingot.
No, várom az időpont és helyszínjavaslatokkal kapcsolatban a véleményeiteket!
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Nekem jó elméletileg a jövő hét, csak a szerda nem. Szerintem hétfő, de este még írok, megkérdezem apát, hogy nincs-e valami rokonlátogatás, vagy hasonló.
Én be tudok menni busszal a piachoz, vagy arrafelé, ha az úgy jó, aztán onnan jó lenne, ha együtt mennénk, mert elméletileg tudom hol van pl. a Rákóczi kert, de gyakorlatilag nem! :oops: :oops: :lol: Soha nem voltam még így.

Éva: jól hangzik, szereted is ugye? Mármint a munkádat?

Kinga: nekem már a hétvégén elvonási tüneteim voltak! :lol: :oops:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!
Nekem is csak a hétfő jó. De az sem sokáig. Ha lehet kérni, - főleg tőled, Niki - lehetne valahol itt a piac környékén, esetleg a "mi játszóterünkön"? Mátéval ui. nem lehet túl sokat menni babakocsival, mert ki akar szállni, a Rákóczi kertig meg nem tud még elgyalogolni.
Majd írjatok!
Remélem jó idő lesz!
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Akkor hétfő? Mikor?
Nekem jó, ha ott van olyan játszó, ahol van babahinta!

Kép
kernico
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?