Új privát üzeneted érkezett!

Ejha!
Ilyen jól sikerült tegnap a tali, hogy már nincs is miről írni? Biztos mindent meg tudtattok beszélni. :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Nem leszek egy darabig, de majd, ha tudok benézek.

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Én is minden ünneplőnek boldog név-, szüli- és házasségi évfordulót kívánok!
Nekünk 26-án volt a 4.
Bocs, hogy nem írtam, de szarakodik a net, olyan mintha nem lenne mindig lefedettség. Sokszor megszakad, így csak állandóan bosszankodom. Általában a babanetet behívom, azt végigolvasom és kész annyi. Meg esetleg a leveleim.
Örülök, hogy ennyien akartok még egy babát....
Mi egyébként megvagyunk. Gergő 1 hétig nyaralt a nagyszülőkkel Tiszalökkön, a másik unokával együtt (egyidősek). Most volt egyedül nélkülünk, de nagyon jól viselte. Az első napok nehezebbek voltak, de később már nem is hiányoztunk neki. Volt, hogy csak nevetett a telefonba és mondta, hogy jól érzi magát.
Közben megint megszakadt a kapcsolat, de próbálkozom...
Dávid meg már kapaszkodik felfelé, felhúzza magát állásba a székeknél, fotelnál, felmegy a lépcső első fokára mire észreveszem. Nagy lókötő. Már ügyesen eszik pépes kajákat is. Képeket nem rakok fel, mert örülök, ha ez a levél elmegy...
Mindenkinek minden jót kívánok! Igyekszem azért jelentkezni! Bocsi, hogy nem reagálok a hozzászólásokra!
Annyit csak, hogy Jolka én is sürgősségin kötöttem ki szilveszterkor a 38. héten a mákos guba miatt...

Puszi mindenkinek: Nusi és

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok,

Jolka, Remélem már minden ok veled/veletek. Márkó volt már több napot nélküled? Vagy majd élesben kipróbáljátok, ha már úgyis menni kell szülni?
Köszi az sms-t, de a talira nem tudtunk menni. Gondolom többiknek msn megy a társalgás, de én arra esélytelen vagyok, mert Z. szerint a skype bőven elég és igy is én szedem fel a virusokat (nyaralás előtt nlc-ről valóban bekaptam egy trojait, ami durva volt, még ilyet sose láttam) és lehet most is azért van meghalva a laptopom (asztali meg haldoklik) mert 'rossz' helyeken barangolok. Mondjuk nlc valóban nagyon vírusos, de hogy msn is az lenne nem tudom?

Tali remélem jól sikerült. Akkor a jövő hétről eltettük a mamatalit ha jól értettem?

Nusi, 1 hétig elvolt Gergő nélkületek? Húúúú de irigyellek.
Állással mizujs.

A jövő héten elvileg a gépeinkkel történik valami, utána elvileg én leszek, ha még marad itt valaki.
Most én is gyorsan elküldöm ezt a pár sort, amig el nem száll.

Jó hétvégét mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

NAhát... tényleg nincs itt nagy forgalom!
Most én is ritkábban vagyok, ui. itt vagyunk anyáéknál, itt nincs bekapcsolva állandóan a gép, na meg itt mindig van vki akihez épp lehet szólni. na meg rengeteg ismerős, akiket felkeresünk petivel, hoyg a gyerkőcök együtt jászhassanak, mi meg dumáljunk.. ezért (IS!!!)lenne jó itt falun lakni :roll:

HOLNAP KEZDJÜK A BÖLCSIT!!!!! :cry: :cry: :cry: majd beszámolok milyen volt az első nap...

Mindenkinek minden jót, most nyugodni térek, felkészülök a holnapra, ill. várom haza az Uramat!! Elment kocsmát zárni :wink:

Jolka!! remélem már jobban vagy! Vigyázz magatokra!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége.
Nekünk csütörtökön Dóri úgy ébrett hogy lázas volt, elvittem a dokihoz virusos torokgyulladás. :shock: Délutános volt az apja felhív telefonon ,hogy mi újság mondom neki,mi van Dórival és kérdem veled minden oké? Persze mondja, erre nem tellik el egy óra hazaállít de úgy nézett ki én még soha nem láttam így. Kérdem mi van veled? nem tudja hazaküldték mert begörcsölt a veséje. ügyelet infúzió, diagnózis: vesekő. :shock: Eközben Dóri lázával harcolok 39,7 nem akar lejjebb menni.Az embert hazaengedik, mondván majd kipisili, egész éjjel járkált ide oda úgy szenvedett, én meg ingáztam Dóri meg az apja között. Na szombat reggel Dávid lázas ügyelet Virusos torokgyulladás. :shock: Dóra már jól van még szedi a gyógyszert. Az apja ma ment dolgozni de hogy meddig fogja bírni nem tudom mert még a kő nem jött ki.Dávi nagyon rosszúl aludt már nyűgösen ébrett, ráadásul elég hí a széklete, remélem nem lesz fosi belőle.Na ennyi belőlünk. :roll:

Dorkamama!
Örülök hogy ti már jól vagytok!

Jolka!
még biztat a doki, hogy megfordúl a tesó?

Petra!
Jók a képek, nekem nagyon ismerős apukád nem akarok nevet irni meg munkahelyet, egyszer ha találkozunk akkor rákérdezek személyesen hogy valóban ismerhetem -e Vagy ha van kedved vegyél fel msn-re és ott letisztázzuk.

Mindenkit üdvözlök akihez nem szóltam!

sziasztok szép napot

Kép
Kép
kispaszuly

Hello,

Jolka, jajjjj :( Remélem, már minden ok veletek. Persze, csak jobb, hogy bementél. Pihenj sokat, használd ki, hogy anyósék is ott vannak, lazázz! :D Dokid hogy áll az esetleges faros szüléshez? (persze drukk, hogy megforduljon még Tesó)
Várunk majd!

Tali jó volt, kár, hogy Ágiék és Annamariék csak később tudtak jönni. Flóra, Dorka és Boti rá vannak kattanva a déli alvásra, így nekünk muszáj volt jönnünk.
Egyébként én lepődtem meg legjobban, hogy Boti nem aludt el az autóban, sőt itthon két tányér (az ő bébitálkája) tökfőzeléket bevágott másfél fasírttal :shock:, aztán jó sokára aludt el. Nem sírt, csak dumált, vihorászott az ágyában. Szal biztos neki is jó volt a játszótér (nagyon ritkán van gyerekek között a kert miatt :oops:). Igaz, a végére elfáradt picit, akkor szórt Dorkára homokot, meg vkit erősebben simizett meg. Ez már csak a fáradtság nála, mert kopp-kopp-kopp ilyen téren semmi probléma vele, megjavult a pofozkodásból (rem, így is marad).

Dóra, háááát, ez is eljött. Igazság szerint nem irigyellek, sok erőt Neked. (most nagyon nem bánom, hogy nem is volt az idénre már hely, és nem kellett dilemmáznom, hogy mikor is menjen B... :roll:) Mesélj mindenképp! Főként azért is, mert ugye, ha megyünk, mi is oda megyünk majd!
Hogy érezte magát Peti? Meddig maradtatok ma? Mikor lesz otthagyás, ott ebéd, alvás?...stb???
(egyébként nagyon meghatott a vers, amit felraktál a múltkor. szerzőt nem tudsz?)

Tünde, nekem mindkét progi a gépemen van, de lehet, nem kellene. Sajna, nem lehet tudni, honnan nyeljük be a vírusokat....
Mesélj Te is majd a bölcsiről. Már a héten is bejárogattok, jól emlékszem? Vagy jövő héttől?

Anita, voltatok úszni? Ha igen, mesélj!

Csilla, holnappal kapcsolatban még írok este privit, meg küldöm a számom. Egyébként,ha tudok, ott vagyok olyan 1/4 9 magasságában. Majd délután, este tudom meg, hogy be tudja -e vki vállalni Botit. Egyébként mindig meg tudom oldani, csak nagyszülőkkel nem tudtam ez ügyben egyeztetni még, Apa meg még nem tudja, hogy vannak-e ügyfelek reggel. Meg ez a csütörtök még a nagy bajom az úszás miatt :roll:

Tündi, jajjjjj, Te szegény! Apának és a gyerkőknek jobbulást, gyógyulást! Neked pedig kitartást!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Lányok!
Remélem emlékeztek mág rám, bocsi hogy így eltüntem, de már nem dolgozom, mert volt egy kis vérezgetés, és a doki azt mondta, hogy nem kéne már mennem dolgozni, úgyhogy megfogadtam a tanácsát, de így már nem tudok netezni.
Most a suliból írok, de itt mindig sokan vannak,és ritkán kerülök sorra. Reméleen hamarosan bekötjük otthon is, és tudok jönni Hozzátok! Már nagyon hiányoztatok.

Remélekm mindenki jól van.
Puszi Nektek, és vigyázzatok Magatokra és a kis pocilakókra is.

Andi
Kép
cicabogár

Sziasztok!

A tali tényleg jó volt, én is sajnálom a későnjövőket!

Jolka! Jó, hogy mostmár minden OK veletek! Én is kerültem 28 hetesen a szülőszobára, mint ott kiderült vesegörccsel...

Tünde! A talin mi beszélgettünk a mamis taliról, hogy csütörtökön, de hogy Jolka nincs a héten igazad van, hogy halasztani kellene. A jövő héten én nem leszek, megyünk még egy kicsit nyaralni :) Új időpont? Szerintem már sokan rá vagyunk kattanva a dologra! :)

Anita! Voltunk úszni és meglepetésemre jó volt. A víz igaz nagyon hideg volt, didergett is benne Dorka rendesen. Andi leírja a tesójának, hogy milyen merülés formát gyakorolunk közösen és külön babócákra lebontva is kiadja a "házi feladatot" amit gyakorolni kell. Mi most éppen deszkáztunk. Szóval lehet most még hatékonyabb lesz az egész... meglátjuk!

Tündi! Jobbulást a családnak!

Dóra! Kitartást a bölcsihez! Nagyon szép volt a vers, meg is könnyeztem :oops: Mesélj majd!!!

Annamari! Ádám még mindig nyűgi? Nem lehet, hogy érez valamit/valakit? :)

Zsuzsi! Kérdezted a múltkor mit eszik Dorka. Most mióta beteg volt nagyon válogatós lett, nem is igen eszi meg amit eddig szeretett. Egyre inkább darabos kajákat akar enni, persze kézzel. Vagyis mostanában nem töröm össze azöldséget, hanem csak úgy darbosan eléteszem a husival együtt és beszemezgeti, persze azért én is segítek kiskanállal vagy kézzel, ogy jól is lakjon. Amikor nagyon nem akart enni a mi kajánkból kapott: toros káposzta (én sovány husiból csinálom), rakott karfiol és sztrapacska - na ezt azért még hanyagoljuk majd :) Ma próbáltam a sóskát, mind egy szálig rajtam landolt :) majd legközelebb hátha. Szívesen fogadok ötleteket, hogy Tomi mit eszik mert asszem szükségünk lenne pár új ízre! :)

Most megyek, kicsit pihizek. Éjszaka 11 és fél3 között nem aludtunk, mert Dorka 10 percenként felsírt és csak addig aludt amíg elringattuk, vagy vki volt vele a szobában. Ilyen még nem volt és remélem nem is lesz többet!!! Lehet nagyon bevacsizott... Remélem "csak" ennyi volt a baj és ma éjszaka már alszunk!

Apropó vacsi: mit adtatok a baáknak ennyi idősen vacsizni??? Tejpépet a gyerekorvos letiltotta, mert mindegyikben tej van... A gyümitől csak éhesebb lesz, főzit eszik délben...

Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Szia Andi!
Jó, hogy nem tűntél el! Ejha, már milyen nagy a pocaklakód!!! Jól vagytok mostmár??? Minden ok? Tudjátok, hogy fiú lesz vagy lány? Vagy nem is akarjátok tudni?
Remélem hamarosan gyakrabban tudsz jönni! Kaphatunk majd pocakos képet?
Vigyázz magatokra!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!

NA! ezen is túlvagyunk. az első bölcsödei nap jó volt, mivel még nem kellett otthagyni Petit. játszott. homokozott, motorozott, lipityókázott, meg "beszélgetett" a gondozónővel.
volt h. leült a gondozónő mellé a kisasztalhoz, tőle szoktalan módon. én ekkor háttérbe vonultam , h. ő ne lásson. mindez kb 5 percig tartott, aztán jöt: anya, anya...
olyan aranyosak... tízóraikor körbeülik a homokozót, és ott kapják meg az ivólevet. peti is beült közéjük, és várta míg neki is jut.

a többit majd meglátjuk a hét folyamán. talán szerdán kellesz először otthagyni egy félórácskára.
ANITA! sajna szerzőt nem tudok a vershez, ui. egy imakönyvben találtam rá, és ott nincs feltüntetve :( de tényleg nagyon szívhez szóló :cry:

jó éjt!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Most anyánál vagyunk, mert voltam dokinál, mivel tegnap óta a mellkasomban egy tompa fájdalmat érzek, és elég kellemetlen. Azt mondta az orvos, hogy valami idegbecsípődés. :roll:
És kiderült, hogy a gerincem se oké, az alsó görbület sokkal nagyobb, mint kéne, ez az állítólagos lúdtalpam miatt van. :| Úgyhogy beutalt az ortopédiára, ahová rögtön egy hónap (!) múlva kaptam is időpontot... Mindig kell lenni vmi sz@rságnak. :(

Petra! Nagyon jók a képek! Bencének mielőbbi gyógyulást kívánok. Tündér lehet, ahogy beszél, biztos Ti is sokat kacarásztok rajta, mint mi Ádámon. :) Tegnapi beszólás: "Mostmár megy aludni a kalapács (palapács)." És lerakta a földre. Fél perc múlva: "Anyúúúci! Felébredt a palapács!" :)
A sikítás még mindig megvan. Nem tudjátok, hogy lehetne leszoktatni róla? Elég idegtépő tud lenni...
Tegnap voltunk a holtágban, de elég késő volt már, úgyhogy nem pancsiztunk. Majd ma. :)

Jolka! Remélem jól érzitek magatokat a "puccos helyen"! :) Vigyázz magadra, és egyél rendesen! :)

Nusi! Hát ilyen ez a mobil net. Engem is mindig kiborít.
Tök jó, hogy Gergő ilyen jól elvolt a nagyszülőkkel. Gondolom Dávid évezte, hogy csak az övé voltál. :) Milyen ügyes, hogy már jön-megy!

Tündi! Hogy vagytok? remélem a gyerkőcök már meggyógyultak. Kijött már a vesekő?
Te nem kaptad el a gyerekektől?

Anita! Csak nekem tűnik úgy, vagy Boti tényleg sokat változott az utóbbi időben?

Anita3! Ádám ég mindig nyűgösködik, vagyis ez inkább hiszti, sikít, meg úgy csinál ,mintha sírna. (hogy ezt kitől tanulta?)
Elvileg még nem érezhet senkit, de hamarosan úgyis kiderül. :)

Dóra! Remélem minden rendben lesz a bölcsivel!

Na megyek, mert gyanús szagokat érzek Ádám irányából. :lol:

Szép napot mindenkinek!
Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Meg jött a papírom az egyetemről, hogy hivatalosan is értesítsenek, hogy felvettek a DE-BTK pszihológia szakra költségtérítéses képzésre (államilag támogatott csakaz alap nappali van, levelező nincs). Üröm az örömben, hogy a konzultációk rendje: minden hónapban egy hosszú és egy rövid hét. A rövid még hagyján, péntek Du-szombat du. de a hosszú: hétfő du-szombat estig :shock: :shock: Mit csinálok én addig a gyerekkel??? Ki van csukva, hogy egy hétig minden nap lepasszoljam vhová!!! Az apja ugye dolgozik. Még anyukámra se hagynám ennyi időre, mégha ráérne sem, hátmég másra! Kicsi még!!! Na és arról nem beszélve ha lesz majd egyszer kistesó! Úgyhogy passz, egyenlőre nem tudom mi lesz :cry: Van egy ismerősöm aki ott dolgozik a pszihológia tanszéken, hátha ő tud segíteni jegyzeteket szerezni és akkor teljesen OK a dolog.

Most csak ennyi, bocs, hogy csak panaszkodi jöttem!

Remélem mindenki jól van!
Puszi!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!

Felvették Dávidot a bölcsibe örökösföldre 22.-én lesz szülői értekezlet. Nem is biztam benne h ide felveszik, olyan elutasító volt a vezető óvónő. Na mostmár csak az a kérdés hogy hova megyek dolgozni, ha már beszokott a kicsi a bölcsibe.Mostmár gőzerővel nézhetem a hírdetéseket, csak kérdés kellek -e majd valahová kétt gyerekkel. :roll: Szerintem jön egy nehéz időszak az életünkbe, alig vártam ezt a napot hogy megtudjam felvették, és most meg félek. Mindentől, attól,hogy nem lesz velem egész nap hogy nem látom mit csinál, pedig nagyon kifáraszt egész nap rettentő energikus kissrác. De a legjobban attól, hogy nem kellek majd sehová, 5 év után visszakerűlni a munkaerő piacra egy ilyen világban amibe most élünk, ez bizti próbára fog tenni lelkileg is meg mindenhogy.
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést a családommal kapcsolatban a gyerekek gyógyulófélben, a férjem is jobban van most panaszmentes jár dolgozni.

Dorkamama!
Sajnálom hogy nem tudod elkezdeni a sulit, remélem azért meg tudod oldani h ne járj rosszúl.

Annamari
remélem már jobban vagy.

Dóra!
irj hogy alakul a bölcsi nagyon érdekelnek a tapasztalataid.

Mindenkit üdvözlök majd jövök!

Sziasztok Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

sziasztok!!
megvolt a 3. bölcsis napunk is!! a mai elég jól sikerült, ui. már ott kelllett hagynom egy órácskára... na nem úgy hagytam ott, hanem kimentünk az épület másik oldalára beszélgetni hasonló sorsú anyukákkal.
peti csak eső percekben sírt, aztán jól elvolt.HOlnap már másfél óra!!! most mennem kell, mert felkelt és kiabál.

Kép
dora1980

NAhát micsoda pangás van itt!! :shock: mindenkinek van jobb dolga, mint az én bölcsis sírásomat olvasgatni... :?

Megvolt a 4. nap is!! ma már amint beértünk a bölcsibe ott is kellett hagynom Petit. valamit érzett, mert már nem is akart kimenni az udvarra, csak húzt le rólam a szoknyát! ahogy az a nagykönyvben megvan írva! :cry:
Gondozónéni utasítására ott hagytam az ivósát, cumiját, alvósbohócát ( mondták h. ezt akkor is vigyem, ha még nem alszik ott!) és távoztam. nagyon sírt, még az épületből is hallottam, amíg befizettem a bölcsidíjat! :cry: sajnáltam, de erős maradtam :lol: mire kiléptünka kapun már csend honolt az udvaron... :wink:
a kolléganőm is most szoktatja a fiát, őt is elküldték, így együtt elmentünk egy "lélekgyógyító" kávéra. mádfél óra múlva kellett visszamennünk. nagyon izgultam mire érünk oda!!
Hát az én drága kisfiam feküdt az udvarra leterített szőnyegen, cumi a szájában, bohóc a kezében.... (ezek csak alvás idejére kellenek = álmos volt. ) alvós pózban találtam!! :shock: ( ja, ui. ma reggel fél 6-kor kelt!!)
A gondozónéni szerint az első 2perces sírás után semmi baja nem volt!!!!!! :lol: :lol: holnap még tovább marad nélkülem, aztán hétfőn ebédel is!!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Dóra!
Én szivesen olvasom amit leirsz a bölcsis napokról, de ezt kértem is tőled, mert mi is kezdünk jövő hónapban, és nagyon érdekel hogy mire kell számítani. Az igaz hogy egy gyerek beszokatásán már túl vagyok, de Dóra három éves volt mikor közöségbe kerűlt, és Dávid meg alig múlt másfél, tehát van külömbség és most valahogy én is jobban félek és szerintem fogja rajtam érezni. Bár Dóránál is volt olyan az elején, hogy ő bent sírt én meg kint, de ettől most félek.
Te egyébként dolgozol? és vittél valamilyen igazolást a bölcsibe róla? Mert nekem kellesz csak azt nem tudom h milyen igazolás kell. Tudsz nekem ebben segíteni? Köszi előre is.

Na megyek de később benézek sziasztok mindekinek.
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

nekünk csak egy sima munkáltatói igazolás kellett. nekem a suliból a hol dolgozom, mert dolgozom, a férjem meg maga írt egyet magának, mert vállalkozó. :lol: nekünk ennyi kellett. ne félj, menni fog. én a nagy tapasztal mondom neked!! :oops:

Kép
dora1980

Sziasztok,

Ha minden igaz a gépünk javulóban. Nem az igazi még, de már nem 10 évvel ezelőtti gyorsasággal működik a net.
A bölcsis témát nem tudom szó nélkül hagyni, pedig rengeteg a dolgom, de ugye hamarosan érintve leszünk. Mi szept. 17-én kezdünk, mert Zalán 23-án tölti a kettőt és okt. elején szeretnék menni dolgozni.

Dóra, Örülök, h. eddig nektek jól halad. Úgy látom ott sem a hirtelen beszokatás hivei. Legtöbb helyen 1 hét alatt lezavarják. Nekem is kettőt mondott a vezetőnő. Kérdésem, ti szedtetek-e bármilyen immunerősítőt? Bár már késő elkezdeni, mert fél évvel előtte szokták és nekünk javasolta is a dokink, de nálunk családilag le lett szavazva.
Nektek lehet saját ivósa a gyereknek? Ezalatt mit értessz? Csőrös, v. sima pohár, esetleg sportkupakos palack? Igy sokkal jobb lehet, h. ismerőssel együtt szoktatsz. És te mikor mész először dolgozni? Azt tudom, h. a suli szept. elején kezdődik, de tanároknak hamarabb ha jól gondolom.

Tündi, Sima kereseti igazolás kell. Itt a vezetőnö kihangsúlyozta, h. a fizetésünkre nem kíváncsi, ezek szerint van ahol igen. Mindkettönkét kérik, de ezt természetes, hiszen a bölcsi még nem alanyi jogon jár.
Csodálkozom, h. most nagyobb benned a stressz, hiszen már egyszer hasonlókon átestél, de másfél évesen még lehet nem a legnehezebb korban adod Dávidot bölcsibe, nekem akkor Zalánnak még bárki vadidegen megfelelt volna, azt hittem ő sosem lesz anyás, de az lett.
:cry:

Annamari, Remélem jól vagy. Az Ádám beszélőkéjén el vagyok ájulva, mi ehhez képest :oops: ....

Anita3, Én csak a gondolatig jutottam el tavaly, de már be sem adtam a jel. lapot. Ma már tudom jól tettem, nagyon sok időt elvett volna az egyetem a gyerekemtől. Egyetemre járhatsz bármikor, de Dorka most kicsi, persze nem akarlak befolyásolni. ... csak most mégis azt tettem.

Jolkával tegnap beszéltem. Jól van és nem a gép előtti ülés a legfőbb elfoglaltsága mostanság. Na és mennek a Balcsira. Irigy, irgy.

Amugy kimentetek msn-re? Tényleg tegyük már meg, h. nyilvánosságtól elzárjuk a topicot. Ki tudja ezt kézbe venni? Vagy hol és hogy kell ezt a dolgot intézni? Már annyit beszéltünk róla, de mégis itt vagyunk .... igaz most kicsit megcsappanva.

Na szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Tuzal!!jó h. jöttél.

Nekünk sem kellett a munkáltatóira ráírni mennyit keresünk. nem érdekli őket.

Igen, az ivós alatt a csőröst értem.Nekünk ez kell az alváshoz is, de tud pohárból inni ügyesen. vihetjük, sőt bármit amihez kötódik a gyerek. ( alvós rongy v. vmi,cumi...stb.)
Nem veszik el tőle, h. legyen neki vmi otthoni :lol: és ez nagyon jó!
nekünk vmikor 20-a után kell menni a suliba, még nem jeleztek!
megyek felébresztem a hétalvót!!

Kép
dora1980

Sziasztok

Tünde! Dóra!
kösz az infót és de még egy kérdésem lenne..
mivel én még nem dolgozom de még halvány gőzöm sincs arról hogy egyáltalán felvesznek -e valahová akkor én ha leadok egy olyan munkáltatóit, amit az egyik ismerősöm tölt ki, de valójában nem vagyok nála alkalamzásban akkor azt mennyire tudják ellenőrizni? Mert egyenlőre más ötletem nincs hogy honnan szerzek egy munkáltatóit a férjemé oké, de én eddig nem is mertem keresni mert nem godoltam volna hogy felveszik a gyereket.én szeretnék valamit mindenkép vagy valami sulit de azt is csak szeptemberbe tudom meg hogy mik indúlnak az átképzőben.Még elről a véleményeteket várom nem csak tőletek mindenkitől aki olvas. Tündi

Kép
Kép
kispaszuly

Dóra, Itthon Zalán csőrösből és sporkupakosból iszik elsősorban, ha pohárból, akkor a bölcsishez hasonló üvegpohárból, de szoros felügyelettel, mert még elég hebrencs és mindig attól félek, h. elejti és eltöri. A többi pohara meg nem kihajló és ezért inkább hanyagoljuk. Zalánnak amugy nincs még kedvenc pajtija. Mindig van kedvenc autója, amit hozunk-viszünk olyankor napokig, de aztán csere. Mivel itthon millió plüssállatunk van próbálkoztam már egyik másikkal, de semmi. Amugy vannak nagyobb gyerekek is a csoportban? Mondjuk egy Máté nevű kisfiú, a barátnőm kisfia?
Érdekelne, h. mennyire tetszik eddig a bölcsi, a gondozónénitek, de itt inkább ne ird le, mert sose lehet tudni ....

Tündi, Próbáld meg, ha nem lesz addig munkád. Szerintem nem néznek utána. Nem tudom elképzelni, h. odatelefonálnak, h. valóban ott dolgozol-e. Amugy te 8 órás munkát szeretnél vállalni a két gyerek mellett? Én sajnos még elképzelni sem tudom, h. 2 év elég szoros együttlét után min. napi 8,5-öt külön tölt Zalán. :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
tuzal

Tünde!!!Privi ment!!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Kitartást minden bölcsibe szoktatósnak! GOndoljatok arra, hogy a gyerkőc jól elvan az ugyanolyan korú gyerekekkel.
Dóra, Tündi, ha nagy bennetek az ellenérzés azt a gyerek is megérzi és csak nehezebb lesz. Mondom én zéró tapasztalattal :oops: :oops:
Nagyon nem irigyellek bennneteket!!!

Tünde! Nem befolyásolsz, teljesen igazad van, ezért hezitálok én is gyakorlatilag mióta beadtam a jel. lapot.... Két fontos érv viszont van: most "csak" a gyerek mellett tanulnék nem gyerek+munka mellett ÉS most ingyen van. De nem minden áron kell nekem az a másik diploma.
Most úgy vagyok vele, hogy a hosszú hetekre tuti nem fogok bejárni, elég koccos a rövid is, aztán ha tudok jegyzetet szerezni akkor az első vizsgaidőszak dönti el hogy tovább.
De az biztos, hogy a tanlásra fordított idő nem a gyerekidő rovására fog menni ugyanúgy mint másnál sem aki gyerek mellett tanul.

Szóval ezért kicsit át tudom érezni a bölcsibe szokatást, mert engem a hideg ráz most a gondolattól, hogy hosszabb időre - több órára - másra hagyjam a gyereket, akivel eddig össze voltunk és még leszünk is nőve! De azért ő még kicsi :) De nekem azért jó, mert én mondhatom hogy még NEM!

Remélem nem bátottam meg senkit, egyáltalán nem volt szándékomban! Na be is fogtam!
Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!
Hajni vagyok Nyíregyházáról, ez az első alkalom hogy ide írok. Van két fiam, Nimród 2,5 éves múlt, Botond most lesz 1 éves. Egyenlőre ennyit rólam.
nimbot

Írtam a szerkesztőnek, hogy zárttá lehet-e tenni a topicot, vagy nyithatunk-e itt új, zártat. Ha kapok választ, küldök Nektek értesítést!

Csillával voltam a héten tornázni, és nagggggyon jóóóó! :) És tök lelkes vagyok! :wink:

CSilla, mégis priviben írom a telefonszámot.

Bölcsihez kitartást csajok, én sem irigyellek Benneteket, mi majd jövőre jövünk. Ti majd tapasztaltból segítettek!

Tünde, hááát, én sem gondoltam, hogy Zalus anyás lesz. Mármint azok miatt, amiket régebben meséltél, hogy elvan ...stb. Ez azért jó is, gondolom, a szívednek kedves.
És megmondom őszintén azt sem, hogy azért úgy látom, picit keményebb számodra is már az "elszakadás", mint pl egy éve azt hitted. Vagy nem látom jól?

Anita, az biztos, hogy nekem is volt lelkiism.furdalásom, mikor nagyon kellett tanulnom, DE én is mindig azt mondtam, hogy nem mehet a Botival való idő, kapcsolat rovására. És tényleg nem ment. De azért nekem sokkal jobb volt, hogy kevés volt már hátra! De tényleg jobb most, mint pl. két gyerekkel, vagy gyerek és munka mellett, mint mondtad is.

Jolkát megértem :D

Dóra, hajrá Nektek! Ügyes nagyfiatok van :wink: Nagyon szimpi továbbra is a bölcsink :lol:
(jajjjj, de jó lenne, ha már akkora nem kellene cumó az alváshoz sem (most csak kizárólag ahhoz, meg ha tényleg nagyon-nagyon nem bírni vele).... de egyelőre sokszor megváltás :oops:)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tündi, Te is írj majd mindenképp a beszoktatásról. Szerintem is mehet a dolog...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hajni, Üdv. Ettöl bövebben is irhatnál magatokról. Ezek szerint nálatok elég kicsi a korkülönbség. Mindig irigyeltem akik ilyen kis korkülönbséget bevállalnak.

Anita, Zalánról már én is azt hittem, h. ö lesz azon kevesek egyike, aki nem lesz sose anyás. Hát tévedtem. Ha valami problémája van ugy bir annnna-zni azóta, h. hihetetlen. Talán a héten kezd újra visszaállni a régi normális rend, amit abból veszek észre, h. még este is jól elvan az Apjával (az elmúlt hetekben ez csak a nappalra vonatkozott) és mivel felváltva tesszük ágyba pár napja nem üvölt, amikor kijövök a szobából, hanem Apa is beteheti üvöltés nélkül.
Nekem a bölcsi volt a világ legtermészetesebb dolga (hisz Anyukám harmincakárhány évet lehúzott gondozónöként), akár már 1 éves gyerekemet is beadtam volna, gondoltam ezt elözetesen, amig nem volt sajátom, nade ...... így már más tészta.

Anita3, Ha semmibe sem kerül az, h. elkezded, akkor mégis érdemes megnézni. Aztán hátha összejön.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Anita! Én is írtam a szerk.-nek, egyre gondoltunk! :) Remélem, tud segíteni!

Anita3! Ez olyan durva, hogy levelezőn beraknak "hosszú heteket". Az ember pont azért megy ilyenre, mert valószínüleg nincs rá lehetősége, hogy egész héten ott üljön. Ezt sosem értettem. Remélem találtok valami jó megoldást!
Nekem 4 3napos konzultációm lesz egész félévben, mind csütörtöktől szombatig, plusz még valamikor lesz egy hétvége, de az majd később derül ki, hogy mikor. Még így is nehéz lesz megoldanom, hogy mindegyiken ott legyek...

Tündi! Sok sikert a munkakereséshez! Biztos minden renben lesz a bölcsivel!

Dóra! Peti nagyon ügyes! Eddig nagyon simán megy a dolog, hajrá, és kitartás! Biztos nagyon nehéz lehet otthagyni.

Tünde! Úgy érzem, Te is izgulsz a bölcsi miatt, ami teljesen érthető, egy új élethelyzet mindkettőtöknek.
Ádám is eszméletlenül anyás, jobban, mint eddig bármikor. A legtöbb esetben csak én vagyok jó neki, és ennek sikítva hangot is ad. És újabban ha valami nem úgy van, ahogy szeretné, akkor rámüt. :? A köv. pillanatban pedig szinte belémbújik és anyucizik, mintha meg is bánta volna, amit tett. Nem tudom, mit tehetnék ez ellen.

Hajni! Üdv itt, írj bővebben magatokról!

Egyébként már jobban vagyok, a mellkasi fájdalom szerencsére megszűnt, viszont a gerincferdülés miatt kicsit beparáztam. Utánanéztem a neten, és hát hosszú távon nem valami bíztató... Elég sok problémát okozhat. Lehet nem várok szept.-ig, inkább elmegyek egy magánhoz. Úsznom kellene, a lehetőség adott itt a Tiszaparton, de OLYAN LUSTA VAGYOK!! :(

Na, jóéjt mindenkinek, megyek aludni.

Annamari

Ádimama

Nicsak, még egy Botond :D (nem lep meg, amúgy... :lol:) Szia Hajni! Szép nevük van a srácoknak! Tényleg, írj még magatokról!

Tünde, Apának hajrá! :D

Annamari, képzeld én is megyek majd nyaki gerinc CT-re, mert gyakran fáj a tarkóm, zsibbad, meg a bal karom is zsibbad. Lehet, vmi ideg, de megnézetjük, mert sokszor előfordul.
Na, akkor vmelyikünk csak kap választ :D

Egyébként én is tapasztalom, hogy ha lehet, még anyásabb Boti, mint eddig. Ha megüti magát, nem sír, de jön mindig, Annnnnnnnnnya, és mutatja. De anyának mindig látnia kell, hiába bevetnek a nagyszülők minden cselt, hogy kihagyja Anyut :D Meg csak úgy, látszólag minden különösebb ok nélkül bújik, megsimogat, megpuszil. De ő is csinál olyat, ha FÁRADT, hogy felémüt, v meghúzza a hajam. Aztán ő is ugyanúgy, mint Ádi, megbánóan bújik és szeretget.

Anita, eszembe jutott hogy nem írtam a múltkor. Szerintem esetleg megpróbálhatsz már estére is főzit adni Dorkának. Délben, este főzi, két etetés között gyümi, többi tejcsi. Mi így csináltuk, tudod, én is túlzásba vittem az odafigyelést Botinál :lol:

Na, tényleg húzok.

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

"Szia Anita, régi topikot nagyon sok oknál fogvan nem teszünk zárttá...
Új, zárt topikot viszont létre lehet hozni. De nagyon érdemes megfontolni a dolgot, mivel a zárt topikok, vagy a zárttá váló topikok nagyon hamar elhalnak. Sőt a zárt rendszer igazából idegen a fórumozás alapelveitől, a nyitottságtól, a közösségi jellegtől..."

Azért vágjunk bele itt, vagy mik a javaslatok???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!

JAjjjjjjjjjjjj annyira boldog és büszke vagyok!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Sírás nélkül hagytam ma a fiamat a bölcsiben 9-kor és 3/4 12ig egy hangja sem volt!!!!!!!!!! vittünk egy markolót, és ő boldogan vitte a gondozónéninek megmutatni!!és én ekkor leléptem!3/4 12-re mentem érte, ebédeltetés után. hát enni mondjuk nem evett, de mostanában alig eszik, én nem is tudom mitől van ereje... :oops: de annál többet iszik!
ja, és ami nagy szó. h. bekakált a bölcsiben!!!!! ez azért sláger, mert sehol máshol nem hajlandó, csak otthon és itt anyáéknál! mondtam is a gondozónéninek, hogy ezt amolyan dícséretnek is vehetik!! :wink:
Csajok!!!!!!!!!!Bátorság mindenkinek a bölcsihez, annyira nem szörnyű otthagyni őket, ha bíztokaz intézményben é s a gondozónéniben!!
elszakadnimeg el kell, ha nem most, akkor az oviban!!és később állítólag nehezebb!

további szép napot!

Kép
dora1980

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:04-kor.
Vendég

Sziasztok,

Kriszti, Üdv. Ugyanazt tudom neked is irni, mint Hajninak, h. irj magatokról bővebben. Tesót terveztek vagy készülsz vissza dolgozni ....?

Dóra, Ez tényleg nagyon jól alakul eddig. Én amugy az ottalvástól tartok legjobban, de bizok benne, ha fáradt csak ott is elalszik, de azon a kb. 50 centis nem rácsos ágyon hogy fog forgolódni? Mert itthon pörrg-forog álmában. Szerencsére Zalán evésére egy szavam sem lehet és végre önállóan eszik, épp bölcsi előtt pár héttel sikerült ezt elérnünk, pedig már azt hittem ezt csak ott fogja megtanulni.

Kisfiam ma még csak ezerszer mondta el, h. "szia kukásautó" és közben integet. Imádnivaló, de egyet nem értek, ha ettől sokkal egyszerűbb szavakat nem mond miért pont ezt? És ráadásul teljesen érthetően, egy betüt sem hagy ki. Ahogy most ezt irom meg kiabál, h. "szia Thomas", mert a minimax-on épp elkezdődött.

Anita, Én mindenképp támogatom, h. zárt topic legyünk. Vagy ha nem, majd előadom a másik ötletem, ha talizunk. Amugy mi a jövő hét 2. felében nem leszünk itthon, de ha talizni akartok nyugodtan, bár szivesen mennék. :wink:

KépKép
tuzal

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:04-kor.
Vendég

Szia Kriszti! Én a leírásod alapján úgy vélem, egyszer már játszottak együtt a gyerkőceink a Hősök terén lévő emlékműnél május-június körül:wink:
De lehet, tévedek....

Dóra, szuper hírek! Nagyon ügyes Peti,óriási elismerés neki!

Tünde, én is emiatt is félnék az alvástól, mert Boti is forog állandóan. Ezért egy jó darabig marad is a rácsos ágy, úgy vélem. TAlival mindenképp megvárunk :wink:
Éljen a kukásautó :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
örülök hogy észrevettetek! na akkor kicsit többet rólunk! A kertvárosban lakunk, 20 hónap van a srácok között. Örülök hogy így alakult imádják egymást, persze megy a harc néha, de az is kell!Már én is észrevettem a Botond egyre gyakoribb név. Nimród decemberben tölti a 3-at, januárba kezdi az ovit, persze csak aha tetszik neki. Ha nem, marad még úgyis itthon vagyok a kisebbikkel. Na megyek csucsulni mert leragad a szemem!
nimbot

Sziasztok!

Kriszina üdv itt a forumon gyere töbször látom hogy a kislányod és az én fiam Dávid között csak egy pár nap van lehet hogy találkoztunk is a korházban. Na persze ennek kicsi az esélye de megtörténhetett. Én is 32 vagyok.

Hajni!
Téged is üdvözöllek! a 20 hónap az tényleg nem sok a fiaid között, és hát az enyémek is mindig harcolnak pedig majdnem 3 év van köztük. De ez azért van mert a kisfiam eléggé temperamentumos és szegény Dórika haját sokszor megcibálta már de nem úgy gondold el mint a kisbaba beleragad a hajadba hanem akarattal és szándékosan okoz fájdalmat ha Dóri nem ad neki oda valamit.De amikor Dóra beteg volt és lázasan fekütt bebugyolálva vizesruhába akkor oda ment a kicsi és megpuszilta az arcát meg megsimogatta, oldalról éppen elkaptam ezt a pillanatot, hát ez nagyon jó érzés volt látni hogy mennyire tudja szeretni.
irj te is többet ha van időd.

Többiek üdv majd jövök csak ma eléggé bezsufoltam magamnak.
Most megyek a piacra.

Sziasztok.

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Botondnak nemsokára születésnapja lesz! 22-én lesz 1 éves, semmi ajándékötletem nincs, olyan nehéz neki venni valamit, mert minden itt van Nimródtól. Ha van valami jó és persze nem túl drága ötletetek szívesen fogadom!
Előre is köszi!
Hajni
nimbot

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:05-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:05-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hajni, Kriszti!
Mi még nem találkoztunk, én is üdvözöllek benneteket!

Hajni!
Nálunk is az a "probléma", hogy a nagyobbik gyerkőcről annyi minden maradt, hogy amikor kérdezik, mit vegyenek a kicsinek, nem tudok mit mondani... :? A rugós hinta ötletét jónak tartom viszont!

Kriszti!
A Malomkerti játszótér sem eshet akkor nagyon messze tőletek. (a kórházzal szemben lévő gyógyszertár mögött) Egészen jó helyen van, bár gyereke válogatja, kinek mi jön be...

Anita!
:cry: jól megszervezték akkor a sulit... sajnos nem tudok tanácsot adni... :cry:

Tünde!
Hogy álltok a lakáscserével?

Dóra!
Nagyon ügyes Peti, hogy így szokik a bölcsibe :D

Rólunk:
Tomi ácsorog, de még arra nem jött rá, hogy így haladni is lehet, úgyhogy inkább 4kézláb közelíti meg a dolgokat. Mindent pakol, minden érdekli, és anyás ő is...lelkesen szopizik, sőt éjszaka megint divatba jött nála a többszöri felkelés cumizás céljából, ezt nem tudom még sajnos kezelni... (Anita! Mi még csak a levesben főtt répánál, meg a főtt rizsnél tartunk hazai kajából, bébikaját adok inkább neki...)
Kristóffal szinte semmi gond, de megkérdezte már, hogy hányat kell még aludni, hogy az óvoda kinyisson :lol: azért csak nem tudjuk lefoglalni rendesen...
21-én vizsgázom Kresz-ből, úgyhogy esténként tesztezek ezerrel, jó lenne, ha elsőre sikerülne (amúgy tök ciki ez a tanfolyamosdi, tele van a csoport 13 éves kismotoros jogsira hajtó, meg 17 éves jogsira hajtó kölykökkel, öreg vagyok hozzájuk képes :lol: )

Azt hiszem ennyi most, megyünk anyóshoz díszebédre...brrrrrrrrrrr :?
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Vendég

Sziasztok!
Köszönöm Kriszti a tippet, csak Boti utál hintázni, a nagy pedig nagyon szeret, hát különböznek!
Mi pont ma voltunk Nimróddal a malomkerti játszótéren, én is szeretem, anyuék arra laknak. Csak leszerelték valamiért Nimród kedvenc csúszdáját.
Na jövőhéten a nyakamba veszem a játékboltokat. Hátha meglátok valami jó dolgot ami még nincs.
Jó ez az oldal.
Sziasztok!
Hajni
nimbot

Sziasztok!

Újra itthon. :D
Túléltem. :wink:
A többit majd személyesen, bár Anita biztos tudja miről beszélnék. :D

Hajni, Kriszti!
Üdv. a toppikon.

Tudtam én....:D Csak Tünde nem hitt nekem. :wink:

VElünk minden ok, végre apa átadta a gépet. Több mint egy hete nem ültem előtte. :)

Visszaolvastam a lemaradásomat.
Igérem holnap irogatok mindenkinek.

Holnap este jön a festő, (anyósom fizeti, így nem volt más választás, pedig Anitával3 már beszéltem róla. :), majd legközelebb, na meg így mi jól járunk).

Tehát, lehet, hogy a hét többi napját Mutiék töltjük, csak nem tudunk egy helyben maradni.

Holnap jövök. Jók legyetek.

Ja Dóra, Pénteken láttalak a Mekibe, pofátlanul hamarabb megkaptáttok a "kávétokat". Zolkó vitte ki a bőgös Manót az ajtón. :) Siettünk a Balcsira.

Szép estét mindnekinek!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka! Üdv újra itthon! Azért ugye pihiztél is egy kicsit? :D

Hajni, Kriszti! Én is üdvözöllek itt benneteket!

Kriszti! Megkérdezhetem, hogy miért itt szültél? A többiek már tudják, hogy én, bár most itt lakunk, Debrecenben szültem a klinikán, és a kistesót is szeretném ha ott születne ha majd lesz. Jöhet priviben is a válasz. Érdekelne egy "bennfentes" véleménye :)

Hajni! Én a www.arzuhanas.com oldalon láttam tök jó játékokat, nagyon sokféle van. Nézz be, hátha tud ötletet adni.

Zsuzsi! Nálunk is divat lett az éjszakai többszöri ébredés :( Szerintem leginkább létszámellenőrzés, de sajna én se tudtam még vele mit kezdeni. Remélem ez is elmúlik majd...
Azért a saját kaját mi sem visszük túlzásba, a korábban említett esetek csak egyszeriek voltak :) Hasonlóan a levesben főtt zöldség és a rizs megy a mi kajánkból zömmel, na meg a főtt krumpli husival. A husi amúgy is jöhet minden mennyiségben :)
Jogsisuli :D
Díszebéd :? nekem is kijut majdnem minden vasárnap, bár igyekszem radikálisan csökkenteni a számot...

Tündi! Sok sikert a munkakereséshez! Nagy -nagy DRUKK neked!

Tünde! Édes lehet Zalán ahogy köszönget! Gondolom azért jól esik hogy Ő is anyás lett! Lakásprojekt halad? Nem kell részletezd csak hogy áll arról mondj egy két szót!

Anita! Szeretném én is olyan szuperül megoldani a tanulást gyerkőc mellet ahogy neked sikerült!
Ja tőlem OK a zárt topic.

Ági, írj légyszi te is tapasztalatot a tanulásról Dóra mellett! Biztos Te is ügyesen megoldottad!

A sógornőmnek van egy ismerőse aki nappalin első éves volt Debrecenben pszihológán. Ha sikerül vele felvenni a kapcsolatot akkor lehet megoldódik aproblémámnak a jegyzet része :)

Remélem a többiek is jól vannak!
Holnap megyünk Szilvásváradra és csak pénteken jövünk.
Szép hetet mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:06-kor.
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége, nekünk nem volt semmi különös most kivételesen nem voltunk ügyeleten :D

Jolka!

Üdv ithol mikor lesz beszámoló? Nem sokára jön a kistesó izgúlsz már? Én ilyenkor a másodiknál már nagyon türelmetlen voltam.

Dorkamama!
Köszi a drrukkolást rám fér ugyanis nem sok jót remélek. De nem adom fel.

Kriszti!
Én 22.én szültem vagyis csaszi volt én a 4-esbe voltam akkor ott mindenki császáros volt.Át akartam menni két nap után babásba, de már az első éjjel amikor lekerűltem az örzőből olyan kedvesen fogattak a többiek hogy már nem akarózott költözni.Jó volt a társaság annak ellenére hogy 6 ágyas volt a szoba. Akik már nem frissen szültek voltak mindig segitettek azoknak akik újonnan érkeztek. Ez nagyon jól tud esni abban a kiszolgáltatott helyzetben.A mikor a lányomat szültem egy két ágyasba kerűltem és egyedűl kellet mindennel megbirkózni alig leültem az ágyamra eszembe jutott valami megint felálni. Akkor két nap múlva kaptam szobatársat. De akkor már sokkal jobb volt a mozgás. Vele is csaszi volt.

Na most mennem kell mert a gyerkőcök szétszedik a házat.

Krisztina Dorkamama felvehetlek benneteket msn-re?Ha igen jelezzetek itt jó várom.

Sziasztok mindenkinek majd később jövök.

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Hazajöttünk a Balatonról, jól éreztük magunkat, bár az idő nem volt túl kegyes velünk és a szálloda sem volt nagy választás, azért jó volt. Voltunk Tihanyban hajóval, Nagyvázsonyban lovagi tornán meg Veszprémben az állatkertben (a miénkhez képest nagy 0).

JOlka! Ti megint nyaraltatok?? Merre? HOgy vagytok?

Annamari! Köszi, meggyógyult Bence, most a hátán jött ki vmi, mindjárt indulunk az orvoshoz. Igen, nagyon édes Bence ahogy beszél, és annyira okos, hogy hihetetlen. Sikításra nem tudok mit mondani.

Megyünk is az orvoshoz, majd még jövök.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!
Anita3 megnéztem az oldalt, már van is ötletem, szerintem vonatot kap, az nincs Nimródnak, és bizti fogják szeretni, valami olyat akarok amivel sokáig tudnak játszani, de Boti nem nyeli le :) ! Megyek egy kicsit ledőlök, amíg a fiúk alszanak. Köszönöm az ötleteket, remélem nem zavarok, hogy csatlakoztam ide!
Hajni
nimbot

Sziasztok!

Na megjöttünk az orvostól, szerencsére nem komoly, a melegtől lett a kiütés, amilyen csúnya, azt hittem, pikkelysömör v. ekcéma. Piros ecsetelőt kapott rá Bence.

Képzeljétek, ma összetörték a kocsinkat, nekemtolatott egy pasi a Szarvas utcán. Kár volt ma felkelni :(

Nagymamám kórházba került, éjszaka megműtötték, már jobban van szerencsére, de azt mondja, ő már nem jön haza. Hát úgy néz ki, muszáj lesz neki :)

Az újakat üdvözlöm, jó, hogy csatlakoztatok hozzánk, írjatok gyakrabban, mint én.

Jolka, most olvastam vissza, milyen rosszul voltál a múlt héten, jó, hogy megúsztad ennyivel. Vigyázz magadra!

Tegnap voltak kint Csilláék, hogy ez a Flóra milyen nagylány már! Pár barátjuk gyerekekkel is ott volt, így volt egy mini talink, tök jól szórakoztak a gyerekek, meg mi is.
Petra

Kép
ppetra

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?