Új privát üzeneted érkezett!

Edocinak egész nap megy a drukk!!!!!!
Van már valami eredmény?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

mpatr!

Hát én is sajna ilyen vagyok...egy időben rajtam is meggazdagodhattak volna a tesztgyártók...itt kint viszont rohadt drága a teszt...igy csak akkor fogok csinálni ha majd legalább 2 napot késik a mensim....nálam az már gyanus lesz, mert nekem mindig nagyon pontosan 28 napra megjön amúgy!
d.dodó

Magi!
:?: :?: :?:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok
Bocsi hogy eltűntem,tegnap megvolt a tükrözés,utána egész éjszaka hánytam.....meg az eredmény miatt olyan depis vagyok hogy képtelen vagyok írni.
Kicsit meg kell emésztenem magamban a dolgokat,aztán jelentkezem.

edoci

Edoci!

Tessek jelentkezni.
Majd mi megvigasztalunk, tessek jonni.

Magi
Vendég

Megvolt az UH.

Baba van szivvel egyutt.
Latszott, ahogy ver a pici szive.

Holnap majd teszek fel kepeket.
Igaz nem sok latszik belole, de azert felteszek.

Ja Zolika nagyon elvezte.
Azota azt mondogatja, hogy a doktorbacsi megmutatta neki a kistesot.

Magi
Vendég

Edoci!
Gyere, annyira rossz nem lehet :wink:
Ahogy Magika mondta, mi megvigasztalunk :wink: :)

bangham

Magi!
Gratula! Varjuk a kepet! :D

bangham

Sziasztok!

Magi
Jupppi!!!DE jó,gratulálok!
Védőnőhöz mikor mész???

Edoci.
:(:(:( Nagyon sajnálom,hogy ennyire megviselt a vizsgálat.
Igyál sok hideg vizet,bár remélem tegnapi jelentkezésed óta már sokkal jobban vagy! :wink:

Móni!
Druszám...fogdokihoz hajrá-hajrá!Én 22én megyek legközelebb.
19-e is hamar itt van.Készülsz valamivel???

Tegnap pocsék napom volt,az éjszakám meg borzalmas. :cry: A hasam fáj, a lábam görcsöl.Szinte semmit nem aludtam... :?
Dorka nem jött haza velem anyóséktól...lehet ezért nem tudtam aludni!
DE képzeljétek (bár lehet számotokra semmiség) Dorka tegnap este belepisilt a bilibe!!!NEM a pelusba,a bilibe!Már épp ideje volt.A kis piszok annyi pelust elhasznált,hogy csak na.Mindig felhúzott egyet,ha pisilni kellett,majd vitte a szemétbe...
Hétfőn UH...úgy várom,szeretném ha kiderülne milyen nemű a Kistücsköm.Utána indul a névvadászat!

Férjem ma horgászversenyen van,délután megyünk terepjárós kutyafülére (bemutató :lol: ),este ha sikerül MOZIBA...
Szép (borús ) napot kívánok!Ha tudok jövök.
Vendég

Jo reggelt lanyok!

Nekem is pocsek ejszakam volt.
Itt a kep.

Kép

Magi
Vendég

Magika!
Gratula az UH-hoz! Jobban vagy ma? Tegnap én is nagyon szarul voltam, de ma jobb kicsit. Szóval a B6 után ma ittam limonádét, nem tudom, attól -e.

Edoci: mesélj, hogy vagy? Szorítottam neked, mi lett az eredmény? Remélem, semmi komoly.

lego: grat a bilihez! Én anno csodálkoztam, hogy a fiam rászokott hamar, mert iszonyú makacs, pl máig kézzel eszi a levest....sőt, sokszor én rakom a szájába a kaját, mint egy csecsemőnek.... Csak kicsit elszúrtem a bilivel, mert 1,5 éves kora óta szobatiszta (éjjel se pisilt be), de most 3 évesen tudtam rákönyörögni a WC-re. A tesóm fia 4 éves koráig csak pelusba volt hajlandó kakilni, szegény tesóm már úgy égett, pláne hogy gyógypedagógus. 8)
Vendég

Magika!
Édi a foltocskád!!!! :D :D

Jimm, örülök, hogy te is regenerálódni tudsz ma.

Ma egész jól vagyok, szerintem amiatt, hogy nincs az a nagy meleg. Bár így maradna! Peti egész meglepődött, hogy el akarok menni vele a Metroba, mostanában inkább ki se szoktam dugni itthonról az orrom. Na olyan voltam, mit a gyerek, mindent meg akartam venni. Végre nem csak a gej trutyik, hanem aszalt sárgabarack, meg ruccola saláta, meg nagyszemű kapribogyó meg eperpüré. Nyamika. :D Aztán a kasszánál volt ám fogszívás, de megérte.

Egyébként 2-3 napja érzem a picurt, de nem azt, ha a kezével vagy lábijával mozog, azt még nem érzem, viszont néha marha nagyot ugrik, azt érezni.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Minden hányingerrel, hányással, émelygéssel küzködő kismaminak jobbulást és kitartást kívánok!

Edoci!

Hogy vagy?

Dobok fel pár képet Petiről, ha nem bánjátok, persze majdnem mindegyiken alszik, hiszen szinte csak akkor van egyhelyben, ésfotózható :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vicky, AZ VIRSLI???? vagy rosszul látom?

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma ezen a borus napon???

Edoci!
Adj eletjelet magadrol!!!!!!!!
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Viki!
Tenyleg jo nagyon a virslis kep.
:lol:

Lanyok!
Szoltam az uramnak, hogy hozzon nekem is MgB6-ot ampullasat.
Hozott kulon ampullas B6-ot es mgb6 ivooldatot is.

Tegnap a B6 nagyon jo volt, nem voltam annyira rosszul.
Ma a mgB6-ot ittam es mar megint egesz jol vagyok.
Szoval javasolom mindenkinek.

En holnap kozlom a munkahelyemen a dolgot es hogy jovoheten 4 oraban bemegyek, utana meg tappenz.

Magi
Vendég

Sziasztok

Edoci sajnálom a tükrözést, remélem semmi komoly gond nincs. Jelentkezz és mondd el mi a gond, hátha tudunk segíteni.

Magika nagyon édes a kicsi foltod, én is akarok olyat:)

Viki nagyon jók a képek, nekem is a virslis tetszik a legjobban.

Nekem ma végre megjött. Viszont annyira fáj a hasam, hogy alig tudok állni. Teljesen elvagyok ettől szokva. Na nem baj, hamar túl leszek rajta.

Vigyázzatok magatokra.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Engem egesszen eddig nem engedett be a net :evil:

Gabi!
Orulok, h megjott, en is mostanaban varom... :roll: Tul egy ures cikluson, alig varom mar a ferjemet!

Lego!
Mar csak penteken kell menjek, ha minden jol megy! 8) N3eked drukk a tovabbiakhoz :wink:

Vera!
Igyal! :wink:

Megyek, mert hiv Zsolti!

bangham

Gabi, Moni!
Azért nem csak ti irigykedtek a hányingerre!!
Azért én is irigykedem ám DE NAGYON az akciókra, amik előttetek állnak.
Én már azt is elfelejtem lassan, mi az a szex.
:oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkolást,meg mindent.Aranyosak vagytok. :D
Szóval az a helyzet,hogy a gyomrom nagyon gyulladt,a nyelőcsövem sem zár rendesen.Eleve maga a tükrözés is nagyon megviselt,meg utána a hányás,persze az eredmény is.Na meg az a másik,hogy kaptam rá gyogyit,de ezt 6 hónapig kellene szednem!!! :cry: :cry: :cry: S persze ezt terhesség alatt nem szabad.3 hónap múlva kell visszamennem kontrollra,azt mondta a doki lehet elég lesz,de persze nem biztos.
Tudom ha nem szedném és terhes lennék,hánynék az még rontana a helyzeten,de ez a 6 hónap teljesen lesokkolt! :shock: :cry:

Én sajnos tehát mostanában nem fogok zebrásodni! :cry:

edoci

Ja,majd még jövök írni,csak egy kis dolgom van!

edoci

Edoci, talán érdemes volna valami megbízható természetgyógyászati irányba IS tapogatózni, akkor tényleg biztos elég lesz a 3 hónap.
Szurkolunk érted, ne tűnj el léccilécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Köszi mindenikek a dícséretek Petire! :)

Patrícia!

Igen, az egy virsli! :lol: :lol: :lol:

Edoci!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyógyszert kell szedned,meg a 6 hónapot is, szorítok, hogy a 3 is elég legyen! :) Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Rólunk:
Peti éjjel nem aludt itthon, most először! Anyósomnál aludt és este 21.10-reggel 7-ig, csak hajnali 4-kor kelt fel anyát keresni, de ivott és visszaaludt! :D Amúgy nagyon hiányzott Nekem, de ez az élet rendje, el kell kezdeni valamikor a maminálalvást is! Pláne, hogy szeptemberben megyünk lagziba, haminden igaz, és oda nem vinnénk Petit magunkkal! Ja és még valami, képzeljétek el, három napja egyetlen egy pisi sem ment a bugyiba, sőt a pelusba sem, mert ma voltunk tescoban, és adtam rá pelust, nehogy baj legyen, erre mikor hazaérünk, szól, hogy pisi, és a pelus száraz volt, a bimbi meg majdnem tele, tehát jól összegyűjtötte! :D A kaka még mindig bemegy, de ez most egyáltalán nem zavar! ;)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszi mindenikek a dícséretek Petire! :)

Patrícia!

Igen, az egy virsli! :lol: :lol: :lol:

Edoci!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyógyszert kell szedned,meg a 6 hónapot is, szorítok, hogy a 3 is elég legyen! :) Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Rólunk:
Peti éjjel nem aludt itthon, most először! Anyósomnál aludt és este 21.10-reggel 7-ig, csak hajnali 4-kor kelt fel anyát keresni, de ivott és visszaaludt! :D Amúgy nagyon hiányzott Nekem, de ez az élet rendje, el kell kezdeni valamikor a maminálalvást is! Pláne, hogy szeptemberben megyünk lagziba, haminden igaz, és oda nem vinnénk Petit magunkkal! Ja és még valami, képzeljétek el, három napja egyetlen egy pisi sem ment a bugyiba, sőt a pelusba sem, mert ma voltunk tescoban, és adtam rá pelust, nehogy baj legyen, erre mikor hazaérünk, szól, hogy pisi, és a pelus száraz volt, a bimbi meg majdnem tele, tehát jól összegyűjtötte! :D A kaka még mindig bemegy, de ez most egyáltalán nem zavar! ;)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bocs, csak 1x akartam :oops: :oops: :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
viki, tényleg nagyon édes a fiad, a virslis kép viszi a pálmát :wink:

edoci: :cry: szorítok, hogy elég legyen a 3 hónap, kitartást hozzá!!!

Lányok, én reggel mindig megiszom az ampullás B6 -omat, majd később rágcsálok sós extrudált kukoricapelyhet. Úgy ébredés után egy órával iszom a hideg limonádét (fél citromot belenyomok 2 dl-be) és úgy 11 órára teljesen megszűnik a hányinger!!! Remélem ez marad is így. Húslevest, rántott husit hagymás krumplisalival csináltam ebédre és a csoda, hogy nem émelyegtem közben, még enni is tudtam. Olyan hihetetelen, de nekem ez bevált. Mondjuk az Elevitet nem veszi be a gyomrom egyenlőre. Már 3 hete nem szedem :roll:

ui: tegnap sex is volt, mondom én, hogy jobban vagyok :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok lanyok!

Edoci! Sajnalom, hogy ilyen nagy a gond a gyomroddal, de jobb igy es varni egy picit, mintha komolyabb gond lenne.

Most hogy mar kiderult a dolog, tuti ugy fogsz majd vigyazni, hogy 3 honap mulva gyogyult leszel.

Lanyok!
en a MGB6 ivooldatot iszom es az is jo.
Ma reggel megittam egy pici teaval, ettem tejes muzlit es most jelenleg a faradtsagon kivul semmi bajom.

Az egyik fonoknek mar mondtam a dolgot, eloszor kiakadt, de utana mar orult.

Meg ketto van.

Szoritsatok, hogy ne fogadjak rosszul, mert szeretek itt lenni es engem is szeretnek. Na meg a szemelyuket is szeretem.
Szoval jo lenne, ha nem lenne gond, marcsak emberileg sem, munka ugybol nem erdekel.

Magi
Vendég

Magika!
Szorítok neked!!!
Majd gyere mesélni!

Kép
Kép

mpatr

Csajok!

Jeleztem a masik ketto fonoknek is.
Gratulaltak es megbeszeltuk, hogy szeptember 25-tol nem dolgozom, meg kiveszem a 3 het szabimat is.
Ugy orulok, hogy nem mergesek.

A nagyfonok, annyit mondott, hogy ne idegeskedjek, hogy mit gondolnak, mert neki is a csalad az elso ezert vagyunk nok es mindent megfogunk ugy oldani, hogy a cegnek es nekem is egyarant jo legyen.

En most nagyon boldog vagyok.

Magi
Vendég

Sziasztok

Edoci nagyon sajnálom ami veled van mostanság, de muszáj inkább most rendbe rakni agyomrod minthogy a terhesség alatt legyen valami nagyobb gond. Bár tudom hogy nagyon nehéz neked most, de bízzunk benne hogy a 3 hónapos kezelés lesz. És én is javaslom hogy valami gyógyteát kellene inni ami segít a gyógyulásban, és akkor a kettő együtt hamarabb meggyógyít. Fel a fejjel.

Magika örülök neki hogy minden ok, és a főnökök is ilyen megértőek. Sajnos ritka az ilyen manapság még ha a nő a főnök akkor is. Van aki csak a karriert nézi és a család nem érdekli.

Én ma lányok azt álmodtam hogy terhes vagyok, és megyek a dokihoz, aki csinált uh-ot és közölte hogy már 28 mm, és hallottam a szívhangot is. Annyira jó volt.
Hasam még mindig fáj, de hál istennek nem nagy mennyiségű vérzés van.

Többiek merre vagytok?

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

Orulok, hogy mar mindjart bege es lehet probalkozni.
Nagyon szoritok neked.

Na meg Bettinek es a tobbieknek is. :lol:

A munkahely tenyleg jo.
Nagyon szeretem. Nagyon jo emberek vannak egy ket kivetellel, de ok nem erdekelnek.
Mikor Zolival lettem terhes, akkor is nagyon korrektek voltak es mikor mondtam, hogy vissza mennek nagyon vartak.
Szoval igazan szerencses vagyok.

Magi
Vendég

Magika Jó neked én tavaly októberben szerettem volna vissza menni de sajna amikor a főnővér megtudta hogy főiskolára járok és már csak 1 év van hátra akkor nem vett vissza hanem fel ajánlott egy másik osztályt:( persze olyat amiről tudta hogy úgy sem fogom elvállalni. Féltette a helyét mert senkinek nincs az osztályon főiskolája. Így sajna nem tudtam vissza menni. Most meg ebben az eü helyzetben nem hogy felvesznek, inkább rengeteg embert elküldenek.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

Sajnalom!
Ezert erzem magam nagyon szerencsesnek es tudom, hogy 3 ev mulva ugyan ugy vissza fognak varni.

Ezert is jottem vissza, hogy meglegyen a 180 napom, meg mert nagyon szeretek itt dolgozni, igaz a munka nem igazan kihivas szamomra, de nem ez volt most a fontos.
A lenyeg, hogy szeretnek es megbecsulnek, es en is oket.

Magi
Vendég

Magika, nagyon örülök a jó hírnek!!!!!

Gabi, hol dolgoztál?
Remélem, az álmod beteljesedik. Már ebben a ciklusban nekiálltok vagy csak próbafúrások lesznek? :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

mpatr Nyírő Gyula kórházban dolgoztam, ez volt az első munkahelyem.
Igen már ebben a hónapban is próbálkozunk, és jó lenne ha sikerülne is, mert akkor májusban szülnék, akkor még nem lenne az államvizsga. Ha viszont nem jönne össze akkor lehet a szeptembert ki kellene hagyni mert nem lenne jó ha az államvizsgára nem tudnék elmenni szülés miatt. Ha nem jön össze most, akkor szerintem úgy lesz hogy a szeptembert a fogyókúrának tartogatom, és akkor az október már jó lesz mert akkor júliusra lennék kiírva, de lehet hogy kár ezen gondolkozni.

Gabi

Kép
lieglgabi

Hahooo lanyok!

Merre vagytok?

Magi
Vendég

Gabi, pocakkal nagyon jó vizsgázni!!! Mindent visz! Bár felkészülni elég pocsék, fáradékonyabb vagy meg nem tesz jót az idegeskedés, de nagyon engedékenyek! Meg nagyon jól lehet puskázni, ha kikészíted a wc-be a könyvet és kimész arra hivatkozva, hogy bocsika, de hát ugye a kiskorú a hólyagomon tehénkedik.... :D Nem beszélve arról, hogy van lehetőség a legtöbb helyen rektori engedéllyel később vagy esetleg korábban vizsgázni. Ennek már most érdeklődj utána, fontos lehet már a tervezés fázisában. Csak azt ne hagyd ki, hogy vannak olyan helyzetek, amire hiába is akarsz felkészülni. Pl. ha egyből ikrek sikerülnek, ők tuti nem akkor fognak kibújni, amikorra most tervezed.
Nekem így sikerült 4-esre a kórbonctan vizsgám, ahol általában 1-es alákat(!!) kaptak az emberek, csupa jóindulat tanszék, gondolhatjátok... a többiek majdnem megvertek az eredmény hallatán.... :oops: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Edoci!
Most valahogy arra kene koncentralnod, h a kozeli eskuvodet ne arnyekolja be ez a hir! Tudom, h nehez, de mi mindig megtalaljuk az okokat - utolag - amiert valaminek valamilyen modon kellett tortennie. Ugyhogy, ha most meg lazzadodol is a sors ellen, vigasztaljon a tudat, h utolag majd megerted az ertelmet. Fel a fejjel! :wink: :D

Pati!
Igy is fel lehet fogni! DFe azert nem szexeltek, mert megtiltottak, v mert nem kivanod? :oops: :?:

Gabi!
Szerintem se tervezd tul! ugy ertem ki ne hagyj egy honapot szamitasok miatt, mert ez a tema nem kiszamithato :lol: En valahogy ugy latom, h ha van egy adott helyzet, akkor azt majd meg kell oldani es meg lehet oldani. Persze, ez nem eroltetes, ha te szereted a biztos dolgokat, hajra! :wink:

bangham

Betti!
Igenis hianyzol! Elrabolt tolunk a munka! :x

bangham

Jim!
Orulok, h van jo hir is! :D

bangham

Lanyok!

En februarban fogok allamvizsgazni. :lol:
Aprilis elejen meg szulni. :lol:

Magi
Vendég

Huu magika az nem lessz sétagalopp.

Lányok kébzeljétek. Olyan hányingerem volt reggel hoyg csak na. Azt hittem menten boázni fogok.
De ez még nem lehet a babótól nem? még 10 nap hátravan a tesztig.

harivera
Budapest XXI. kerület

harivera: ismerős a türelmetlenséged :wink: kitartás!!! Azért kérdeztem, hogy hol mérsz, mert amikor hónaljban mértem nem volt olyan szép a görbém, mint amikor nyelv alatt.

magika: nagy hassal államvizsga: tuti siker :D én most végeztem a közgázon, volt 1-2 csoporttársnőm nagy hassal, őket alig kérdezték, bezzeg engem halálba szivattak :D :evil: De azért négyest kaptam, annyira nem sír a szám.

Holnap megyek dokihoz, épp ideje. Már olyan kivi vagyok. Remélem kapok képet.

pussz mindenkinek, megyünk játszóra. (egész délelőtt dokinál voltam a kölökkel, agyrém volt)
Vendég

Jimm, akkor ma volt fogmosás is :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi, Gabi, csak elég nehézkes kismama ünneplőruhában menni, legalábbis nekem nem volt, asszem farmer kertésznaciban jártam vizsgázni. :D
Nekem az államvizsgára készüléskor Gordon már 8-9 hónapos volt, éppen már mászott... Ohne segítség.. NA AZ NAGGGGYON DURVA VOLT!

Hogy vagytok? Rosszullétek? Nálunk ma jó nap volt (cserébe már előre félek a holnapitól... :oops: )

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok

köszi a segítséget. Hát inkább amitől tartok hogy esetleg pont akkor szülök amikor az államvizsga van és akkor tolódik októberig, és azt nem akarnám. Az nem izgatna ha nagy hassal mennék vizsgázni, meg még az se ha pont kicsi lenne a gyerek, annó úgy jártam vizsgázni hogy Norbi 2 hónapos volt, és Attila a kocsiban várt a gyerekkel én meg két szopi közt vizsgáztam. Mos viszont diploma munkára a terhesgondozást kaptam hát ez nagyon jól fog kijönni nagy hassal pont erről a témárol beszélni majd:) azt hiszem nagyon fogom élvezni

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok

Köszönöm mindenkinek a bíztatást! :D
Iszom a gyógyteákat,ma vittem be a háziorvosomnak az eredményt,írt nekem még egy adag vitamin injekció kúrát,aztán majdcsak helyre kupálódok! :wink:

Gabi
Tényleg jó témát kaptál diplomamunkára! :lol: Én anno a hemodialízist választottam,jó volt hogy nem értett hozzá senki a vizsgáztatók közül! :lol:
Ismerős nekem is ez a helyféltéses dolog a kórházban,én is átestem rajta egy párszor!Kíváncsi vagyok mi lesz novemberben amikor vissza kéne mennem! :?

Mpatr
Remélem azért holnap is jó napod lesz! :wink:
Próbálkozom a gyógynövényekkel,remélem sikerrel,de már mindenhol azt nézem mi lenne a jó! :roll:

Jimm
Majd írd meg mi volt a dokinál!
Na tudtam én hogy megbírkózol a hányingerrel! :wink: Csak így tovább! :D

Vera
kitartást!

Magi
Örülök hogy jól fogadta a főnökség a nagy hírt! :D S persze annak is hogy a fáradtságon kívül semmi bajod! :D A kép jó lett! :D

Móni
Igen,már illene az esküvővel is foglalkozni,hiszen itt a nyakunkon! :lol: Bár eddig semmi nem úgy alakúl mint ahogy kéne! :twisted: Holnap megyek ruhát próbálni,szerdán csináltatom meg a körmöm,csütörtökön meg szeretnénk már lemenni Gyulára,pénteken még be kell menni a városházára papírokkal,aztán már itt is a szombat! :lol: Na de nekem már most rémálmaim vannak! :shock:

Viki
Köszi! :D Ismét jó képeket tettél fel Petiről! :D Nagyon ügyi hogy nem megy semmi a bugyiba és a pelusba! :D Gratula hozzá!Nagy dícséretet érdemel! :D

Lego
Remélem kipihented magad a nem alvás után!Dorka is nagyon ügyi hogy a bilibe pisil,ő is nagy dícséretet kap! :D
Névvadászat,tök jó!Kíváncsi vagyok mire juttok! :wink:
Sikerült moziba mennetek?

Megyek,reggel fél 6-kor kelés! :shock:

edoci

Sziasztok,jó reggelt!

Itt vagyok,kicsit eltűntem.
Tegnap sikeresen megvolt a genetikai UH.Minden rendben a Kistücskömmel,sokat fejlődött,bár valamivel kisebb,mint a vonalzón látható idő.De sebaj,majd kibújik valamikor. :lol:
Szégyenlős volt a Drága,végig a gerincét láttuk. :lol: Emlékszem anno Dorkával is uez volt,csak a 28.héten tudtuk meg a nemét.Szept.14én megyünk 4D UH-ra,ott már tuti kiderül. :D Addig meg csak kibírjuk...
Neveket illetően:nálam eldőlt a 2 favorit (Barna és Hédi),párom még nem nyilatkozott...MAjd 1 hónap múlva... :roll:

Magi
Nagyon szép a fotó,jajj,meglátod milyen gyorsan múlik az idő.Ripsz-ropsz itt az államvizsga :lol: ,majd érkezik a baba. :wink:

Edoci
Remélem az esküvői előkészületek,ill az esküvő kicsit eltereli a figyelmed a betegségről. :wink: Szerintem ha igzaán,mélyen koncentrálsz majd a babára elég lesz a 3 hónap kihagyás is!Szorítok nagyon!

Betti
Jó munkát.REmélem nem felejtesz el minket! :roll:

Jim,mPatr
Türelem,türelem.Hamarosan elmúlik ez a fránya rosszullét.Mindent a babáért. :wink:
Patr
Nem semmi,hogy 10 hetesen már érzed a bébit!Ilyet még nem is hallottam! :D De szuper.Hisz még olyan picurka,szinte csak miliméternyi végtagjai vannak. :D Nagyon jó érzés lehet. :wink: Én a tegnapi nap éreztem erősebb,már biztosra vehető mozgást.Már nagyon vártam.Dorkát a 20.héten éreztem először. :)

Viki
Aranyos Petike és nagyon ügyes a bilizéssel.LE a kalappal! :wink:

Indulok...ez a hetem futásból áll csak,ma mamit visszük dokihoz...ismét egy egész délelőtt... :?

Sziasztok!
Szép napot
Vendég

És még valami!!!!

LEXA várunk hazaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Nagyon hiányzol ááám. :wink: :wink: :wink:

Valaki tudja mikor érkezik???

Pusz
Vendég

Jo reggelt lanyok!

Ma is pocsekul vagyok.

Almos es faradt vagyok, pedig tegnap 18:00-korul lefekudtem es ma reggel 7-ig aludtam, de meg igy is faradtan ebredtem. :( :( :(

Mi lesz velem ma?????????

Jaj lanyok, nem birom.

Magi
Vendég

Kitartás, Magi, gondolunk Rád!!!!! :D

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X