Új privát üzeneted érkezett!

Petri!
küldtem emailt:-D

Kell még valakinek akkor a babazene azon kívül akikkel megbeszéltem?

Kép
kbernadett
 
 


Jah mega meg van a zeneovi meg meseovi

ha érdekel valakit?
Meg vannak mesék is ha kellenek.

Kép
kbernadett
 
 


Vagyok, csak fáradtan...
Szilbee!
Ma olyan 4 körül megit útra kelünk, t.parti játszó jöhet???
Remélem nem lesz naon meleg...
Többiek??? Jöttök????

Katlina! Bocsi, még nem válaszoltam az e-mailedre, Szabika mostanság csak a babkocsiban alszik, no meg azért éjszaka is, csak akkor én is húzom a lóbőrt...Nappal itthon nem alszik, így egy kicsit fárasztóbb, mert vinni kell a háztartást is mellette.
NagyRobi hiánya nagyon rossz lehet, együttérzek veled!
Kocsmabezárás? Húha, ez tényleg nagy lépés lesz akkor, de teljesen egyértelmű, hogy Robika az első!!!
Örülök, hogy rendben volt a kontroll!


Lizocska! Ilyen cuki hajasbabát! Nagyon édes a kislányod!!!

Apám, ez a MÁV kórház az, amit minden kismama megérdemelne! Mennyivel jobb lett volna itt tölteni az első közös napjainkat!

Kép
Kép
dorkáék
 
 

 
 

Dorka!
Igen! Az jó, de előtte feltétlen jelzek, hogy mi a szitu, mert eléggé lestrapálódtam az éjjel. Mindenképpen dobok majd sms-t.

Tegnap itt volt anyud. Olyan jót játszottak. Levente etette szőlővel... gondolhatod milyen iramban... :lol:

Lehet tudni, hogy miért nem alszik Szabolcs megint, csak babakocsiban nappal?? :(

Ja igen... Ádám megvétózta az Andort... de a Dávid egyenlőre marad...

Huhúúú Szabi és Robika mindjárt betölti a második hónapot! :shock: :D
szilbee
 
 


Szilbee!
jaj, ha én azt tudnám... Most apa játszik vele, de ő is mindjárt megy vissza dolgozni. Pocak tuti teli van, rengeteget eszik, nem szomjas, csak szimplán kíváncsi, szeret kézben lenni, vagy a közelünkben.
Pedig úgy aludnék egyet! Bevetem a 3 in1 kávémat!!!! De jó, hoyg eszembe jutott!!! :)

Anya bírta a kiképzést??? :)

Andor lefújva... No nem baj, megsúgom, Petinek sem tetszett igazán, csak a Dávid. Amúgy miért fújta le??

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Anyukád nagyon jól bírta a "kiképzést". :lol: Mikor nincs itt apud, akkor vele is sokkal többet foglalkozik... Jó ezt látni!! 8) Anyukádnak még mesélt is a kisvakondos könyvből... bezzeg nekem nem hajlandó... :cry: Ja és kapott anyud KÉT puszit is :shock: :lol: ... én már pár hónapja rimánkodok pusziért, de eddig hanyagol e téren (persze az apját is :twisted: ). :( No de majd, mikor Dávid megszületik... :wink: (Hát ezt most tök jó volt leírni... Első alkalom, hogy nevén nevezem a gyerekem. )

Azért vétózta meg az Andort, mert az túl komoly... de igazából szerintem ő se tudja. :lol:

Neked is az elülső falon volt a méhlepényed?? Csak mert Dávid dettó azt csinálja, mint Szabi... nem esik neki jól, ha oldalt fexem... vagy legalábbis nem mindig és olyankor addig nem hagy békén, míg pozíciót nem váltok. Már barátkozom az ülvefevés goldolatával is. :?
szilbee
 
 


Hali!
Jól elbeszélget itt a Szilvási család!! :lol:
Kicsit belezavarok...
Voltunk ma bölcsiben. Decemberben kezdjük a szoktatást, januártól megyek melózni. Végül sajnálom, hogy így elkapkodtam, mert mint kiderült ez egy olyan bölcsi, ahová márciustól is vihettem volna akár. De mivel a főnökömet sem akarom nagyon megszívatni, ezért nem táncolhatok vissza, hogy "mégis babáznék márciusig'". Ugye? :oops: A gyerekek komplex megfigyelése meg október-novemberben lesz, így kezdhetünk decemberben.
Játszócsoportban is maradtunk egy órát. Azt hittem, majd kint szaladgál a többiekkel Lilcsi, de amikor benéztünk a játszószobába, lányom horgonyt vetett :lol:
Kép
Kép
Kép

Lizocska! Tényleg nagyon huncut Emma szeme! :lol: És attól függetlenül, hogy milyen sötét babahajjal született, most nem is sötét neki, ugye jól látom?
Várjuk a többi képet!

Katlina! Ilyet is ritkán hallok, hogy kocsmát nem éri meg üzemeltetni... :shock: . De ti tudjátok! És akkor mi lesz veled? Vagy Gyes után mi lesz veled? Vagy egyáltalán...? :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Húha, bocsika a családi ebszélgetésért! De így legalább megspórolom az sms vagy telefonálás díját! :)


De aranyos huncut bölcsis lesz Lilcsi! Nagyon jók lettek a képek!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!
Olyan jó hogy nincs már az a nagy meleg. Per pillanat itt esik az eső, dörög az ég…

Már nem fáj fejem! Kevesebbet alszom, vérzés is sokat csökkent. Hangulatilag is kezdek helyre zökkeni. :)

Brigitta énekelget az öcsinek. Ölébe teszem a szopis párnát, így adom oda neki az öcsit. Dajkálja. De ha sír, akkor rögtön visszaadja. :) Már le tudja venni róla a hálózsákot, segítség nélkül, és hogy ilyenkor az öcsi ráfigyel és nem sír, óriási siker élmény. Dicsekedett mamának, hogy ő milyen ügyes.
Brigittának is be kell hintőporozni a köldökét. Kérte, hogy neki is rakjunk be pelenkát. Ezt nem engedtem, ezért ruhát csomagolt oda magának. :) Őt is meg kell dajkálni úgy, ahogy az öcsi fekszik a karomban szopizáskor. Érzékenyebb a kislelke. Kisebb baleseteknél is sírva fakad, és bújik vigasztalásért. (régen nem sírt, felkelt és tovább szaladt).
„Akkor is szeretsz, ha rossz vagyok? Akkor is szeretsz, ha nem fogadok szót?...” kérdésekkel bombáz naponta többször. Gyakran odabújik hozzánk kis ölelésért.

Kicsifiam még szinte mindig alszik. 3-3,5 óránként eszik. 2 hét alatt 1kg hízott. Ez sok? Hasfájást még nem észleltünk, reméljük most már nem is fogunk.
Arcáról a kiütések (piros pötty, aminek közepe fehér) néha halványodik, aztán valamitől újra előjön.

Mégegyszer köszönöm, akik reagáltak a felvetéseimre, de csak most van igazán erőm netezni, válaszolni. Azt hiszem Ildi írt valamit az idegrendszerrel kapcsolatos változásokról (fejfájásomra reagálva)… átgondoltam amit írtál, és igazad lehet: sokat gondolkodtam azon fogom-e mindkettőt egyformán szeretni, oda tudok-e figyelni a nagylányra, úgy ahogy kéne…, ez utóbbi még nem megy igazán, de már napról-napra jobban vagyok, és türelmem is több van már vele játszani. Kezd kialakulni az új napirendünk… kezdem élvezni, hogy két gyerekem van.

Valaki kérdezte (bocsi, de már nem tudom ki) Altorjaihoz megyek vissza kontrollra, mert ő itt van helyben.

Hopp, haza ért a párom, majd jelentkezem.

Üdv mindenkinek.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Hát igen Nóri sajnos 2bejelentett alkalmazott és bérleti díj mellett sajna már nem éri meg!Na meg eggyikünk sem tud igazándiból odafigyelni a dolgokra mert én babázom,takarítok fözök mosok vasalok,apa meg 2hete durván nincs itthon!

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Igen Erika, én írtam a fejfájás és a lelki dolgok összefüggéséről, és nagyon örülök, hogy már nem fáj a fejed. Tudom sokszor az is segít, ha elondolkodhatunk a dolgokon, mert valamiféle lelki feloldozásra találunk.
Azt is én kérdeztem, hogy visszajössz-e Zobokihoz a kontrollra. Amúgy lehet, hogy írtad régebben, csak nem emlékszem, hogy miért nem a fogadott dokidnál szültél?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


elin: igen dús fekete hajjal született a leányzó, a gyerekágyas nővérek is a csodájára jártak, mostanra szép barna haja lett, de nem az a sötét barna, inkább a világos. Beszéltem anyukámmal a képekről vasárnap kiírja nekem cd-re az Emmás képeket, és a most elkészült esküvői fotóinkat is beszkenneli , úgyhogy ha érdekel titeket azokból is szívesen teszek majd fel.

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Sziasztok!
...én már elveszítettem a fonalat, fogalmam sincs miről beszélgettek...
Én meg csak mesélem a magamét...kicsit furcsa érzés...
Ti tudjátok egymást követni?...
Én nem tudok ennyit foglalkozni most a nettel...ti hogy csináljátok?
később nekem is több időm lesz?

Azt szerettem volna elmondani a múltkori negatív gyerekágyas élményeimhez, hogy azért vannak pozitív emberek is ám ott!!!!
Kiss Kati(volt általános iskolai osztálytársam!) a lelkét is odaadná a picikért!!! Minden anyuka nagyon szereti, nagyon segítőkész! Egy Évi nevű csecsemős is tündéri!!! Őket semmiképp nem akartam kihagyni, mert a sok rossz között azért ők KINCSNEK számítanak!!!

Most csak ennyit...
Kincső nem akar cicit kérni...5 percre tudtam csak mellre tenni, de azt se minden etetésnél...
Elmúlt a hasfájós éjjel...TÜNDÉRI KISLÁNY!!!
Puszi neketek:

Kati+ Kincső

Kép
kk0229
 
 


Kati! Oda se neki, hogy nem tudsz követni minket.. :lol: ! Mondjad csak a magadét, mostanában olyan, mintha én is magammal tárgyalnék... :)
Párod itt van még? Néztem az iwiwes képeket is, olyan kis gömböc a csaj! Jó, hogy a hasfájás elmúlt, egy gonddal kevesebb. Hogy lesz-e több időd? Bízom benne, ha majd kialakul a napi rutinotok, lesz.

Lizocska, biztosan írtad már, de kinél is fogsz szülni? 1 hónap múlva már ballaghatsz nst-re. Szegény...

Erika! Neked meg az írásodból olyan nyugalom árad! Te ilyen vagy élőben is?

Ja! Dorka! Nehogy bocsánatot kérjél már! :lol: Legalább van mozgás a topikon, mert mostanában mindenki olyan lanyha... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok, ti lanyha társaság!
Nóri mondta! :wink:

Mi tegnap nem voltunk itthon, Kecskeméten voltunk. Hú, nagyon meleg volt, a gyerekekről csorgott a víz a kocsiban.

Kati, nyugi, majd lesz azért tényleg több időd is, bár én egy kicsit szégyellem magam, hogy ennyit netezek. Ezt az időt fordíthatnám a gyerkőcökre is.

Bbj! Merre vagytok?
Olga?

Nóri, látom Lilcsi nagyon jól érezte magát a bölcsiben! Az a tranbulinos kép....röptében! :lol:
Na sír a manó, sziasztok!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


1186725406.06.htm
EZT OLVASSÁTOK EL!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kép

Erika!
Ezt én is tapasztaltam unokaöcsémnél (aki 4 éves volt Levente születésekor), hogy ő is kisbabává válik, ha kisebb gyerek van a közelben. Nagyon gyorsan elmúlt ez az időszaka... szerencsére... mert korához képes egy nyúlánk, magas kissrác. :)
Nekem is nagy félelmem, hogy tudok e mindkettővel ugyanolyan mértékben foglalkozni. Azt most is érzem, hogy nagyon szeretem Dávidot, de az is lehet hogy csak a pocaklakó Leventére emlékeztet... olyan nehéz eldönteni. :roll: :?

Kati!
Amikor majd Kincső is nagyobb lesz, önálóbb, neked is több mindenre lesz majd időd! 8)

Nóri!
Látom lányod tényleg elemében volt!! :lol: :lol: Én se tudom leventét hogyan fogom majd kicsalni a bölcsiből a hónap végi bölcsi-vizitünk alkalmával. :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok Lányok!
Sajnos nem sokáig voltam Veletek, mert búcsúzok. Tegnap voltunk B.A.-nál és olyanokat mondott, ami miatt a párom nem vállalja a negyediket.(Kicsit megértem, de annyira felbíztatott, jövő héten már élesben ment volna, hogy teljesen padlóra kerültem.)Ehhez tudni kell, hogy a három fiam születése nem volt probléma mentes. Mindegyik gyerek között volt egy-egy középidős vetélésem(22 és 20 hét). A harmadik csemete méhszájzáró műtéttel és 2,5 hónap kórházzal született. B.A. azt mondta, hogy nem tud olyat mondani, ami miatt ne válalljuk, de most megmondja, hogy nem enged ki, még hétvégére sem, mert akkor a kórház elveszti az új szabályok miatt a támogatást.Ez kb. 6,5-7 hónapot jelent.Ez az ami nem megoldható. Tőletek azért búcsúzok, mert most nagyon fáj ilyen gyönyörű babákat nézegetnem.Jó egészséget és probléma mentes szülést kívánok Nektek. Ha valaki kíváncsi a fiaimra, az iwiw-en Nagy Tiborné(Margó)-nál megtaláltok.Pá!
gréta 35
 
 


Kiss Katit mi is szerettük ő volt az aki még próbálta megmutatni hogyan is rakjam Robit cicire,és ha nem ment segített,hát igen tisztelet a kivételnek csak az a baj ebből van kevesebb!!!!
Azzal ne is törődj hogy nem tudsz minket követni néha nekem sem megy! :oops:

Kép

Kép
katlina
 
 


Gréta! :(
Kép
szilbee
 
 


Gréta! Annyira sajnálom! :( Hát nem is tudom... Ha egy kicsit megerősödsz lelkiekben szeretettel visszavárunk!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Katlina!
És egyébként van segítséged odahaza? vagy tök egyedül vagy Robikával hetekig?

Dorka!
Én vagyok nagyon béna vagy a baby-outlet oldalán tényleg csak az akciós termékek vannak fent??
Ezen és a Brendonon kívül hol érdemes még Pesten baby-suff-ot nézni??
Írom a bevásárlólistát... 8)
szilbee
 
 


szia Olga!


Na elcsíptelek......mesélj már Balázsról.....miket csinál/tok közösen? Mostanában meg sem említed nekünk!!!!!! :evil:

Gréta!
Sajnálom! De gyönyörű családod van,büszke lehetsz rájuk!!

Nóri!
Írtad már hg hg döntöttél??? ....vagy csak kihagyok és nem láttam?....ja de raktál fel bölcsis képeket! Viszont a saját véleményed mi a helyről??

BBJudit?
Merre kószálol???

fanna3
 
 


Anyóséknál lakunk,de egész nap egyedül vagyok így is,szóval van is segítség meg nincs is!De legalább esténként tudok valakihez szólni!
Dunakeszin van egy nagy bababolt ott Kenguru Gold termékek vannak és ott is megtalálható minden!

Kép

Kép
katlina
 
 


De ott is van minden a babakocsitól a kiságytól keztdve.........!

Gréti!
Annyira sajnálom,de azért ha megnyugottál várunk szivesen! :cry:

Kép

Kép
katlina
 
 


elin: Úri-Szabó Károlynál fogok szülni, Emma is nála született és meg voltam vele maximálisan elégedve. Hát igen augusztus végén kell mennem a dokihoz akkor már nst is lesz. Csak az a baj,hogy apukám szokott a kórházba fuvarozni, és amíg gyorsan megvizsgálnak ő elszaladgál Emma után. De hát az nst baromi sok idő. Mehetnék ugyan egyedül kocsival is, de attól meg azért tartok mert még úgy is fájdogál a hasam alja,hogy 3 ×2 magnézium citrikumot szedek. És valahogy most úgy érzem,hogy ez a baba nem fog a 39-ig hétig várni odabent, ahogy Emma tette(vele semmi ilyen gondom nem volt). És attól félek,hogy mi lesz ha útközben megindul a szülés?
Egyébként volt valamelyikőtöknek hasonló gondja?(alhasi panasz) . Az a baj hogy a legegyszerűbb dolgok is nehezek, mert néha meg sem tudok mozdulni, aztán meg tipródom,hogy nem tudok annyi házimunkát végezni , mint kéne. Bár anyukám azt mondta,hogy örüljek,hogy nem fektetnek be a kórházba , őt ugyanis (mikor velem volt terhes) háromszor is befektették ilyen panaszok miatt , alkalmanként minium 10 napra. Azt meg tényleg nem bírnám ki Emma nélkül... Na jó nem panaszkodom többet.

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Katlina!
Köszi! :) Meg is néztem gyorsan a kengurugold honlapját. Tényleg rengeteg minden van!! 8)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Virág vagyok és a 15. hétben járok.Valaki halott valamit dr. Tóth Zoltánról?Nála szeretnék szülni.
viragb88
 
 


Lizocska, sajna nekem van tapasztalatom az alhasi fájdalommal. Én 32. hetesen majdnem megszültem (fogalmam nem volt mi ez a fájdalom, azt hittem felfáztam :oops: ) Kórházba is kerültem, kb. 4-5 napot voltam benn, aztán magnézium ezerrel és több hét pihenés! Vigyázz vele, próbálj meg pihenni, hagyd a házimunkát, a baba fontosabb!

Üdv, Virág, én nem ismerem, a többiek biztos többet tudnak mondani róla. Miért őt választottad?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Kép
Üdv.Virág!
Én nála szültem,ő volt akkor ügyeletben,de rosszat nem tudnék rá mondani!
tiszasülyre ő jár ki tanácsadásra és az itteni kismamik dicsérik!

Kép

Kép
katlina
 
 


Virág!
Én sem ismerem Tóth dokit... de téged nem ismerlek véletlenül??
szilbee
 
 


üdv Virág köztünk!
Írhatnál magadról egy picit:D

Kép
kbernadett
 
 


Csajok!
Most találtam...


[quote]
írta:
Bababörze és Gyerek Expo
2007 szeptember 1 - 2. szombat és vasárnap 8 - 16 óráig
HUNGEXPO Vásárközpont "B" pavilon


http://www.babyexpo.hu/
szilbee
 
 


Sziasztok!

Anna! Megvagyunk, köszi. Csak miótta kotor a fiam négykézlább már annyi időm sincs mint régen. :( De azért nem panaszkodom, imádom, olyan kis ügyes! :lol:

Üdv Virág! Látásból ismerem, egyszer ő vizsgált a vajúdóban, talán a 34. héten. Normális volt. Viszont elég fiatal, nem sok gyakorlata van (szerintem). Én azt hallottam róla, mikor bentfeküdtem a kórházban, hogy akkor még nem volt meg a szakorvosija, viszont már volt magánbetege. És a kismama vagy 2 napig vajúdott, mert Úri-Szabó nem engedte beki, hogy burkot repesszen. Ezt a kismama szobatársaitól hallottam.

Lizocska! Nekem a 16. héten kezdődtek a fájások. A 17.héten azt mondták nem marad meg a babóca. Sokat feküdtem bent vele, vagy négyszer a vajúdóig is eljutottunk (24., 28., 34., 37 héten). Szóval feküdtem bent is és itthon is eleget. A magnéziumot nekem is igy kellett szedni. Mindenesetre mond meg a dokidnak (akit én nem kedvelek), mert lehet, hogy elég ha csak pár napra fekszel be. Azt hiszem a 28. héten vagy talán már a 34.-en kaptam csípőbe tüdőérlelő injekciókat a baba számára. Ezt 3 napig adják. Infuzióból is felvettem jó sokat. Tudom, hogy hiányozna Emmácska, de szerintem az is fontos, hogy a kicsi minnél tovább bent maradjon a biztonságos pocakban, hiszen még nőnie, fejlődnie kell. Remélem nem voltam túl nyers, nem akarlak megsérteni.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Virág, üvd közöttünk! Kép

Tóth Zoltánnál egyszer voltam tanácsadáson. Jó fej, fiatal, még nincsen begyepesedve.
Írj magatokról bővebben!

Lizocska, nekem is fájdogált a hasam, de már nem emlékszem pontosan, valami olyasmit mondott a szülésznő, hogy akkor még biztosan nincsen nyitva a méhszáj, vagy valami ilyesmi, de az is lehet, hogy rosszul emlékszem! :? A magnézium az biztosan nagyon jó én Imikével szedtem.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Olga, egyszerre írtunk! :lol: Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Óóóóóóóó, csajok...fél órája írom a szüléstörténetemet...és egyszercsak kidobott!!!
Ti is jártatok így? Én vagyok a béna?...
Jártam már így az iwiwen is...tudhattam volna...
Beírom majd Wordbe...most nincs erőm előlről kezdeni...

Pussz nektek!!!

Kati+ Kincső

Kép
kk0229
 
 


Sziasztok!

Szilbee!

De Ádám unokatesója vagyok.Jöttök jövő szombaton az esküvőre?Csak mert Ádám nem szólt. :cry:
viragb88
 
 


Csongianya!

Nagyon szimpatikusnak találtam.Meg szerintem azért ő még nem annyira telt el a kismamákkal.Én csak jót hallottam róla.

Magunkról:Első picinket várjuk a párommal.Remélem hogy kislány lesz:)Mondjuk végülis mindegy csak egyészséges legyen:)Jövő hét szombaton lesz az esküvőnk amit már nagyon várunk:)

Mit szeretnétek még tudni?
viragb88
 
 


Hú rokon itt rokon ott :D :D :D :D ,de ez tök jó!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Elin!

Annyira aranyos Lilcsi hogy csak na! De jó kis játékok vannak:D látszik rajta hogy tetszett neki

szép estét

Kép
kbernadett
 
 


Virág! :)
Igen... hát Ádámot már nyaggatom egy ideje, hogy hívjon fel, de állandóan túlórázik, meg ugye férfiből van és mindig elmarad, hogy felhívjon benneteket. Sz'al a lényeg, hogy nem tudunk menni, mert pont arra a hétvégére esik az éves családi összeröffenés Tiszanánán Keresztanyuméknál. Náluk találkozunk évente így egyszer mindannyian és hát már nyár elején lebeszéltük vele a dolgot. Jobb lett volna min. telefonon megbeszélni ezt, de hát most így sikerült... :(
Rosszullétekkel hogy állsz? Remélem nem zavar be esküvőn.
szilbee
 
 


Szilbee!

Érezzétek jól magatokat :P Már nem vagyok rosszul csak most letiltottak a sóról mert a kezem zsibbad meg fáj.Azt mondták hogy a vizesedés miatt.Majd lesz valahogy:)
viragb88
 
 


Szia Virág!!! Én is itt vagyok ám a családból!!! :)
Apám, a fél cslád itt lóg a babneten! :) De hiába, ha már ilyen termékenyek lettünk ebben az évben :)
De jó, hogy csatlakoztál!

Tóth Zoli vett fel engem a szülés napján, mert ő volt az ügyeletes. Jópofa, de felelősségeteljes dokinak tűnt.

Remélem Szabibaba is úgy dönt, hogy megnézünk benneteket az esküvőn! Nagyon szeretnélek menyasszonyként látni!

Még 1-2 hó, és talán megtudjátok, kislány lesz-e valóban akis pocok!

Szilbee! Nem te vagy béna, az Outlet honlapja a béna. MI még Budán, a Bocskai úton vásároltunk sokat, egy bébidiszkont van ott, nagyon jó árakkal és nagy választékkal. Elefáni a neve, vagy ilyesmi, Bocskai út 36-38.
Levente szemöldöke??? Bepuklisodott???

Betti!
Köszi a privit, nekünk majd kellenének, majd átnézzük alaposan a listát, és írok!

Kati!
Kiss Kati az osztály angyala!!! Nagyon-nagyon kedves, aranyos, nálunk Szabit ő látta el, amikor megszületett, és az osztályon is sokat segített, éjjel is többször benézett, bármit megkérdezhettél tőle!!
És várunk minél több képet gyönyörű Kicső babáról!!
Ja, és tényleg lesz időd a netre, én akkor csatlakoztam, amikor Szabi 6 hetes volt...Addig csak olvastam, ha volt időm.


Ma anyósoméknál voltunk, Szabi áldott jó baba volt, akkorákat aludt! Apa meg Jászberényben meg Hatvanban volt, autót nézni, mert az ottani Ford kereskedések olcsóbbak, mint itt a szolnoki.
Megszültük a döntést: autót cserélünk! Már bele is vágtunk, hurrá!!! Viszont valamin spórolni is kell, és az lehet a net lesz, akkor nics tovább babanet..
:( De majd még kiderül, egyelőre a hónapban még marad.
Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!
Semmi sem látszik már Levente szemöldökén. 8)
Én is mondtam Ádámnak, hogy ha valamikor nagy spórolásba kell fognunk, akkor bizti a net megy ki elsőként, de most már látom, hogy ez annyira alapfelszereltség egy családban, hogy szinte már nem éri meg visszamondani sem... olyan sok mindent intézünk így és annyi pénzt (többnyire telefont és benzint) spórol meg nekünk.. no és persze időt.

Virág!
Most mondja Ádám, hogy az is lehet, hogy még Nánára se jutunk el a jövő hétvégén, mert lehet túlóráznia kell. :x
Nem baj... ha közbejönne neki egy kis meló, akkor majd Leventével elmegyünk a ceremóniára kettecskén.
szilbee
 
 


Dorka!
Mi2éve a skodánkat vettük Jászberénybe mert ott sokkal olcsóbb volt mint Szolnokon!
És mi is folyamatosan a kocsivásárláson agyalunk,mert nekem kellene venni vagy apának egy kisbuszt és akkor enyém a fábia!
Akkor még esetleg benneteket is megtudnánk látogatni néha(most meghívattam magunkat :oops: :D )Na de tényleg jó lenne találkozni!
És hát igen engem is Tóth Zoli vett fel akkor éjjel... :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Ja és hétvégén nem leszek... úgyhogy... jó pihizést mindenkinek!! :)

Kép
szilbee
 
 


Katlina!!

Mi még trabantban nőttünk fel, nekünk meg már a Fiesta is kevés, egy gyerekkel... De hát változnak az idők, no!
Ma pl. csom.tartóba ment a babakocsi, Szabika meg én hátul, apa meg elöl a csomagokkal! ÉS teli volt a kocsi! És még nincs is kistesó, és egy napra mentünk, 10 km-re! Vicces volt...
A szolnoki kereskedések 300.000 ft-tal drágább ajánlatot adtak egy ugyanolyan kocsira! Az azért elég nagy különbség!

Mi újság Kisrobival?? Nyugodt baba, vagy nyűgöske is szokott lenni? tegnap Szabira rájött a hepp, éjfélkor sikerült elaltatni... Most meg már alszik 9 óta... De hát nincs két egyforma nap!
Képzled, egyszerre annyit eszik, hogy már csak 5x szopiz
Szilbeeik egy nap, de akkor jól telepakolja a kis gyomárt! Így is többet eszik, mint egy 5 kilós babának ennie kellene...:) De szerencsére ugyanúgy cask egyzser kelünk éjszaka! Nálatok milyenek mostanság az éjjelek??

Szilbee! Honnan tudtok ilyen képeket letölteni????

Ja, majdnem elfelejtettem: van egy eladó kb. 5x használt szoptatós párnám! Gyönyörű rózsaszín, eredeti Brendon, mikorgyöngyökkel.
Mi még akkor vettük, mikor SZabikára azt mondták, hoghy kislány, azért rózsaszín... :oops:
az eredeti ára 13.000 volt, én sokkal olcsóbban adnám...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Katlina!
ja, és persze várunk szerettel benneteket!!!
Most jól meghívtalak benenteket ...:)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


szép estét mindenkinek!

Elin!

Alapból nyugodt természet vagyok. Bár az elmúlt két hétben nem mondhatnám, ingerlékeny "bőgő masina" voltam, az állandó fejfájás, fáradtság miatt. De most már jól vagyok, és kezdem vissanyerni régi énemet.

Ildi!

Szülés hetében Altorjai megvizsgált: azt mondta minden oké, egyenlőre nincs jele, hogy megszülnék a hétvégéig. bár ez pillanat alatt változhat. :) Jósló fájások, pocak keményedések is elmúltak. (vihar előtti csend?) :)
Ő elment Miskolcra (nem volt szabadságon, állítólag valamilyen konferenciára) én pedig öcsém esküvőjére készültem. Helyette a szülőszobán kötöttem ki. Mire beértünk a kórházba, Zoboki dr megvizsgált, (ő volt ügyeletben) és azt mondta azonnal szülünk. Altorjai a legnagyobb sietséggel sem tudott volna már odaérni. mire odaért, addigra már rég túl voltunk a nehezén, már az osztályon pihentem. :)

Kisfiam nem szereti a barackot. Ettem belőle néhányat. Nagyon finom volt. Azután éjfélig virrasztottunk. Picibaba nagyon sírt, Nagyon fájt a pocak.
Gondolom, hogy a barack volt a bűnős, mert az volt " új" dolog amit ettem. Ma csak kerülgettem, és a szívem szakadt meg, hogy nem ehettem, pedig imádom. De nem akarok még egy ilyen éjszakát. :(

Virágb88!

Üdv. köztünk!

jó éjt.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?