Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

PONT most kerestem rá Ritára, hogy mi van vele....
Látom Hajni gyorsabb volt!
Húha!

Jutta

KépKép
jutta

Panka... jön a magyarázat!

a szomszéd / barátnő 2 éves tündéri kiscsaja (konkrétan imádom a gyereket), no ő Panka...

Előre is elnézést, ha nem Panka (de vmi hasonló hangzású) leánygyermeket "lepankázok", szerintem még elő fog fordulni... :oops: :oops:

Tényleg gáz... :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Marek, csíkos felsős fotó:

Kép

És kb 103 cm a legszélesebb ponton a poci (100 cm-ig mér a centim, ezért kb...)

Jutta

KépKép
jutta

De jó ez a kép!!! És hááát ... az enyém tényleg nagyobbnak néz ki :shock: Lehet, hogy nem jó a centim? :?
Te mikor barnultál be? Tök jó.... :lol: :lol: :lol:

marek

Jutta, tök jól nézel ki! a hajad is tecc :D

Móni, ez a fekvés nagyon fáj nekem... én is bevásárolni szeretnék, meg bográcsozni, meg barátokkal találkozni, nem itthon egész nap. azt hittem, ez a rész akkor jön, ha már meglesznek a gyerekek. na, nem hisztizek, inkább végigolvasom a sz@r fordításom, és utána olvasok picit profibbat..

Kép
an°°di

Andi:
"Hajni, mi történt?
már reagáltunk is erre..."
Ezt nem értem- :shock: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
h@jni

Marek, a képen Te totál kitöltöd a rendelkezésre álló helyet... próbáld meg egy kis kerettel...hátha :roll: optikai, érzéki, tudod, csalódás... sebaj! akkora, amekkora Bálintnak kell, nem?

Kép
an°°di

sztem vmit vagy én néztem el, Hajni, vagy te.. de asszem, inkább íén.. boccs :oops: :? :oops: :roll:

Kép
an°°di

Andi:
most máá pláne nem értem. :?
Tessék megmondani mire gondoltál. :)

Kép
Kép
h@jni

Andi
Egyáltalán nem irigyellek....nem lehet egy leányálom, de legalább nem kórházban vagy...mindig örüljünk a kis dolgoknak és ez ráadásul nem kis dolog, mert ott lennél csak igazán magad alatt...
Ha a férjemék még mindig csinálnák az olvasóversenyt, most biztos megnyernéd :lol: :lol: Miket olvasol...?
Tipp: Tegnap néztünk egy filmet...Broken English...nem mondom, hogy hű de nagyon, de azért jó... Bár már lehet, hogy túl vagy rajta...

marek

Jutta:
csini vagy. :)

Kép
Kép
h@jni

Majd szólok legközelebb az uramnak, hogy optikailag csaljon már egy kicsit, mert ez így nem jó.... De az igazság az, hogy törpe vagyok és ez látszik...na ez van, ezt kell szeretni :lol: :lol:

marek

Marek, most épp a karamazov testvéreket kezdtem el. ebben eddig nem volt egyetlen terhes nő sem... :wink:
tegnap elkezdtem nézni a korcs szerelmeket... de most vhogy nincs hozzá gyomrom és túlérzékeny vagyok. ja és szex is van benne. az se jó :oops: :cry: broken english? az mi? nem is hallottam róla...

Hajni, csak úgy láttam, h még egyszer elküldted az egyik hozzászólásodat. mire elküldtem, h ez már volt, nem is láttam már sehol...

és lezuhant az uzsonna-hamletemről a szalámi majonézestül... csak a kajáért hajoltam le, de nem töröltem fel..majd Apuka.. igénytelen állat vagyok... brühühü :cry: :oops: 8)

Kép
an°°di

Panka/Jutta! Nagyon csini vagy ebben a felsőben!
Marek! Haggyá má'! Az én pocak terfogatom nagyobb! Mit izélsz! (Hát főzésről: gyakorlat teszi, és most szerényen: egy csomó kaját én már jobban főzök, mint anyám! Pedig nem akartam a babérjaira törni! Sütiben még mindig ő a bajnok!)
Andi! És most ez hogy van? Megegyeztetek a dokival, h otthon fekszel és időnként megnéz? Vagy hogy? Próbálj meg minél többet otthon kihúzni, mert benn meg fogsz hibbanni!
(Ne is gondolj a bográcsozásra és társaira! Hubára és Petrára gondolj!)

Kép
ermoni

Andi:
:lol: :lol: :lol:

Marek:
nem nagy a hasad. Nyugiiiii. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Móni, az egyezség szerint jövő hét szerdán újra megnéz. megyünk kora reggel. sztem, ha nem romlik a szitu, továbbra is engedi, h itthon fetrengjek, ami mindent összevetve valóban jobb... próbálom felidézni vigaszképp ahzt az egy hetet, amit februárban bent kellett lennem... tényleg nem volt klassz... és akkor finoman fogalmaztam.
most el, de még jövök
8) :arrow:

Kép
an°°di

A korcs szerelmek pedig jó...nemtom mitől változott meg így a gyomrotok mostanában :lol: :lol: :lol: Ez lehet, hogy a gyerek/ek után is így marad??? Én mindent meg tudok nézni / el tudok olvasni amit terhesség előtt :lol: Mit nekem Bret Easton Ellis :lol:

marek

Karamazovok! :lol: Én Dosztejevszkij rajongó vagyok!
Az új Baricco-t olvastad már?

Kép
ermoni

még nem... én is a librisre várok épp :wink:
nekem easton ellis már terhesség előtt sem. tehát nem változtam sokat. csak derékban 8) 8)

Kép
an°°di

Tudom, hogy Ellis a terhesség előtt sem...de a Korcs szerelmek sem?
Derékban változtál??? :shock: :shock: :shock: Ezt eddig nem is mondtad!! :lol: :wink:

marek

Jutta...vagy valaki...Milyen öntetet kell rakni a görög salira?

marek

Marek, én nem szoktam rá öntetet rakni, csak olivaolajat! De vmi fűszerkeverékes olivaolaj lehet rá a nyerő... vagy nem?
Talán bazsalikom, oregánó kellene bele...

Móni, saját magam nem Pankázom le csak a babákat, és őket is kizárólag, ha lányok... :oops: :oops:
Na meg, ha szépek, vagy szépnek gondolom őket! Tehát Janka is tuti cuki a fejemben! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Okés Jutta!
Marek! Nem kell a görögsalira semmi öntet!

Kép
ermoni

Janka az én fejemben (no meg a hasamban is) cuki! Na, de elfogult vagyok, mint tudjuk!
Én már nagyon kíváncsi vagyok a kislányomra! Gondolom Ti is! Sürgetni nem akarom, sőt! Nemsokára eljön majd az az idő, amikor nem magunkról, hanem a babákról rakjuk föl a képeket! :wink:

Kép
ermoni

nahát nagy a pangás. biztos mindenki kint szaladgál vhol :( :wink: én mára abbahagyom a babanetezést római módra: már fáj a vállam. és végre nem vagyok egyedül :D
sztem holnap is leszek, mert Apuka a húgánál szülinapozik... :?
jók legyetek! jó estét!
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Én is lépek, mert most is jön egy vihar....nemtom mi van nálunk...és én úúúúgy félek...
Jó pihenést mindenkinek...

marek

Sziasztok!

Úúúúúútáltam ezt az éjszakátt.... :twisted: :twisted:
Kezdődött azzal, hogy Dorka rátalált a hugyhójagomra és állandóan pisilini mentem.... nagy nehezen leszállt róla és már-már aludtam is volna, ekkor jött a vihar - persze, hogy felébredtem...
A gyerek is - egy dörgésre úgy összerezzent, hogy csak na...
Vihar is elmúlt, gondoltam, hogy mostmár csak-csak... bealudtam, de elfelejtettem kipárnázni alulról a hasam, no ekkor arra keltem fel, hogy tök feszül a pocim (mármint nem keményedek, hanem a bőr és a szalagok a súly miatt az egyik oldalt, ahol húzódott), no megfordultam, kiprnáztam, aludtam - volna (ekkorra 5 körül volt) ééss hát jött a nálam szokásos menetrendszerinti ébresztő - elzsibbadt mind a két csípőm a nagy forgolódásban, egyiken se volt már jó!!! 6-kor meguntam ezt a kínlódást és lecsoszogtam tévézni, olvasni, mosogatógépet pakolászni... :twisted: :twisted: :twisted:

Na mindegy majd nappal bepótolom az alvást...

Jutta

KépKép
jutta

hólyag és nem hójag, bocsi... :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Na vissza is olvastam...

Móni, Janka persze hogy cuki, egy hosszú combú, barna hajú tündérke lesz, aki persze mintababa, te meg a tökéletes (merhát nem adjuk lentebb mégsem) anyuka! :wink:

Andi, hétvégén én is leszek. Most az egyszer - amióta kényszerpihi van először - nem gyün senki, az egész baráti kör Balatonra megy... mi meg nem, mert még mindig nem kellene annyit utaznom... :cry: :cry:

De apuka egy hős, eszébe se jutott, h ő mehetne... ja és főz nekem szilvásgombócot, mert kitalálta! :wink:

Marek, nyugi már... nem fog beléd csapni a villám!!! Néz körül a környéken, hogy van e magasabb ház, ha igen akkor sansztalan, hogy a tiétekbe csapjon be, de egy magasabb fa is elég... :wink:
(Mondjuk egy villámhárító is megteszi)

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelit!
Hát nekem is hasonlóan sz*r éccakám volt, Jutta! Bár nálunk inkább az volt a jellemző, h a szél, a dörgés miatt Janka is nyugtalankodott, így én is virrasztottam!
Ja! A lábad közé, alá párnát nem próbáltad még? Akkor nem fordul ki annyira a csípőd és jobban lehet aludni! Én egyre nagyobb párnákat gyömöszölök a lábam közé (ahelyett, h a férjemet :oops: ) és így eléggé jól lehet aludni!
Hej, hej helyesírás! Fojik, hójag! Mi lesz még itt szülésig, teljesen analfabétára megyünk le? :lol:
Na irány reggelizni, aztán piac, aztán zsibvásár (hálóinget akarak vadászni!). Nem tom mikor leszek! :roll:

Kép
ermoni

Jutta! Ari vagy, de azért ne essünk túlzásba... :wink:

Kép
ermoni

Janka is... pedig azt hittem, hogy ezt a "megijedt a gyerek" dolgot bebeszélem, de olyan szépen lehetett követni, hogy dörgés után jött az összerezzenés...

Én az egész takarót arra használom, hogy a lábam közé, hasam - fejem alá gyömöszkélem...

Jutta

KépKép
jutta

Asszittem, h én vagyok a világ legnagyobb besz*rija, ha villámlik, de úgy látom vetélytársak akadtak... :lol: :lol: :lol:
Paplan a fejre vagy fürdőszobába költözés? Nekem ezek válnak be! :wink: :roll:
Csak az a baj, h félek a gyerekeink is öröklik ezt a jó "szokást". Pont valamelyik nap jutott az eszembe, h amióta terhes vagyok mennyi vihar volt! :roll:

Kép
ermoni

Jutta! Takaró kevés! (Én is így kezdtem!) Próbáld párnákkal! Igaz, ha át kell fordulni a másik oldalra, akkor költöztetni kell az egész cuccost, de még én így is jobban alszom, mint előtte!
Na, tényleg el!
Majd délután, este! :roll:

Kép
ermoni

Marek, megnéztem még1x a pocakos képed, de akármeddig nézem, én tök normálisnak találom! Egyáltalán nem nagy!!
És marhapörivel nem vagy egyedül, sose csináltam még!

Jutta, tied is csini, olyan kis karcsúnak nézel ki a képen!

Móni, ha párnákat gyömöszölsz a lábaid közé, az szex helyett is jó??? :lol: :lol: :lol:

Mi se sokat aludtunk, volt minden, pisi, vihar, kutyamenet, stb.

Ma mi is piaccal kezdtünk, Móni, én is szopis cuccokat akartam, vettem is egy cuki rózsaszin frottir egeres hálóinget és egy drapp egeres pamut pizsit 3/4-es gatyával. Mindkettő gombos elől. 2700 Ft volt összesen! Nagyon szexi mind a kettő :lol:
És van tundra bugyim és vettem néhány zoknit, Panka is kapott cuki kis zoknikat!
Mi ma bolognai spagettit eszünk...hmmm..megyek is csinálni. Azért ilyen későn, mert a piacon lángosoztunk meg kürtöskalácsoztunk :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, a lényeg lemaradt...
Egy cigányasszony a piacon megjósolta, hogy szép fiam lesz. Mondom tuti lány, aszongya ááááá, az nem lehet :lol: :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Átnéztem az aug-i topicba, Rita 10 kor még nem szült meg :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

helló
én is itt vagyogatok, de délelőtt Apukáztam, ebéd után pedig aludtam egy nyálfolyósat :oops: :oops:
és eszembe jutott a csíkos pólós kép; csináltam is hamarjában egyet, ill. kettőt. sztem nem nő a hasam :? 8) 8) :roll: csak homályos. de derekam tényleg nincs már... bár Apuka szerint hátulról van.. majd mondom neki, h örökítse meg..
Kép Kép

Kép
an°°di

Sziasztok!

Nyam-nyam...
Most keltem fel az ebéd utáni alukálásból... tök fini regulevest csináltam, és hát az Apuka szilvásgombóca: ISTENI VOLT!!

Levesből annyit csináltam, hogy 8 embernek is elég lett volna!

Zsu, ezt mind a piacon vetted? Csak nem itt Veresen? Babacuccok is vannak?

Andi, tényleg nem nőtt most a pocid kép alapján, de nekem is vannak ilyen időszakok - szerintem ettől a gyerek / gyerekek nőnek! A végén az egész hasunk csupa gyerkőc lesz! :wink:

Móni, muti miket vettél!!

Csíkos felsős képeket kérünk mindenkitől!!

Jutta

KépKép
jutta

regu=ragu

Jutta

KépKép
jutta

Na hello!
A piacon kb. 6 kg gyümölcsöt, meg tököt, meg ilyesmit vettem, de gondolom nem erre vagytok kíváncsiak!
Én is sikerrel jártam, mint Zsu! Két előlgombolós hálóing: egy kék virágos, meg egy rózsaszínes kutyás-macskás. Nem hangzik olyan rémesen, mint leírva! :lol: :wink: De nincs kedvem lefotózni!
Majd bugyikat is veszek, mert láttam, h 150 ft-ért is van! Vagy Ti tudtok olcsóbbat?
Na, nálunk az ebéd lecsó volt! (4,3 lett a cukrom utána!)
És én most raktam fel képet, amitől hanyat dobtátok magatokat, h mekkora hasam van! Igaz nem csíkos, csak tiri-tarka mintás!
Pl. Andi! Sztem ikres barátnénak nagyobb hasa volt! Én téged nem látlak bálnásnak, de őt annak láttam!

Kép
ermoni

Ja és Andi! Rövidgatyában vagy, jól látom?
Zsu! Rakjál föl képet! Téged már rég láttunk! :wink:
Marek! Jó lett a görögsali?
Látszik csajok, h nem voltatok rászorulva a főzésre! (Zsu, Marek) Nem jellemhiba! :lol: :lol:

Kép
ermoni

Sehol senki?
Akkor én is el!

Kép
ermoni

Halihó

Máris itt vagyok...gondolom egyedül. Talán alszotok???
Érthetetlen... :?

Andi
Nem is nagy a hasad...hol fér el benne három kilónyi gyerkőc???

Móni
Nem leszóltuk a hasad, csak örültünk neki, hogy végre neked is van :wink:

Egyébként túléltem a vendégséget, bár három srácot vártam, gondoltam megetetem őket aztán pihi, erre jött három srác, egy lány meg egy gyerek...ennyit a pihenésről.... :? Na mindegy... Azóta megvolt anyukám szülinapi bulija is...ill. még tart, de mi hazajöttünk, hagytuk az időseket kibontakozni :lol: :lol: :lol:

Reggel meg jönnek a "munkások", lesz itt nagy muri. Asszem hétfőn ki se kelek az ágyból, csak ha pisilni kell (kétóránként :lol: )

Ritáról tudunk valamit???

Na megyek, mert magammal az ágyban is tudok beszélgetni. Jók legyetek, jó éjszakát!

marek

Jó reggelt!

Ez az éjszaka jobb volt, csakhát a kihagyhatatlan csípőzsibbadás azért felkeltett, no mindegy így is aludtam 7-8 órát, az azért nem semmi! :wink:

Marek, kérdésedre válasz tegnap estéről (augusztusi topik):

Pattogó írt!
Elkezdtem belázasodni,remélem lejjebb megy és beindítja a szülést!Majd ha fejlemény van üzenek!Pusz

Hát nem tűnik egy egyszerű szülésnek... :shock:

Móni, a gyümit is lefotózhatod! :wink:

Na gondolom ma is úúúúgy fog pörögni ez a topik, mint hétvégén általában... azért néha bekukk! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Halihó!

Gyors benézek, mielőtt itt van a sok szorgos hangya... :lol:

Most én is jobban aludtam, bár minden második órában pisijárat...hogy tudja ilyen pontosan kiszámolni? :?

Kész a kávém, uram már bevitte az ágyba, de nem talált ott, úgyhogy mennem kell.... :lol:

marek

sziasztok!
nem is értem: nekem max 2szer kell kimennem pisilni éjjelenként, de van mikor le tudom 'alkudni' egyre :D
Jutta, nekem nem a csípőm fáj, hanem a nyakam alszom el. pedig eddig a párnám világ legjobb kispárnájaként funkcionált. nem is értem :? lehet, h a napi kb 23 óra, amit rajta töltök??

Marek, örülök, h ilyen jókedvűen... :wink: anyukádnak utólag is boldog szülinapot!
nálatok sem vártak sokáig a szülők a gyerekáldásra, mi? irtó fiatal az anyukád!
és tényleg a sali? marharecept van már? ja, nem is te főzöd... akkor mindegy..

Kép
an°°di

sziasztok!

Én is vagyok, csak tegnap a gyerekszobát pakoltuk ( meghozták a bútort. :) ), utána vacsi és mozi. :)
Ma meg punnyadás, ebédre megyünk sogornőmékhez, de még hajat kellene mosnom. :?

Itt szakad este óta. Fúúúúújjjj

Andi:
tényleg nem nagy a pocid. :) Csini vagy. :)

Marek:
kitartás a mai naphoz.

Rita:
hajráááááá
Én is benéztem az augusztusiakhoz, de sztem Rita nem szül, hanem jóslók voltak neki és nem indult még be rendesen a dolog, csak fájogat. :oops:

Alvás:
én szarul alszom kb 1 hete. :( De pisilni 1 max 2x járok ki. :wink:

Na triplizek.... :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Móni, igen, jól látod, rövidnadrágban nyomom itthon. apukáméban... :lol: úgy nézek ki, mint vmi trottyos, pocakos öregúr, ha a melleket és afölött nem nézzük ;)
sztem sem vagyok bálna. még. de ami késik, nem múlik. tegnap pl 3-4szer éreztem, h húzódnak a szalagok, és feszül az egész méhem. ha ez nem a szülést jelzi (és tudjuk, h az korai lenne), akkor itt kérem beindulás van.
amúgy én azt érzem,h "fogyok", mióta ezt a diétát elkezdtem. ill. jobb az izomónusom, nem olyan löttyedtek a combjaim meg a karom. lehet, h ez csak illúzió, de akor jófajta, maradhat :) a márleg mindenesetre azt mutatja, h nem híztam mostanában, de ha a gyerekek nőttek, akkor igazam lehet.

Zsu, cigányasszony: nekem eddig bejött, amit mondott. az amnio eredménye tényleg 99%os biztonságú? :wink: :wink: :wink: és a 4Dn is lánynak látták Pankát? 8)
ha mégis fiú lesz, jutányos áron átveszem a túl lányos rucikat, okés? :lol:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Ja, Ritának nincs könnyű dolga, benttartották a kórházban és még nincs semmi... ez nem lehet túl jó! Ilyenkor - ha leáll a szülés, vagyis csak jóslók voltak - miért nem engedik haza az embert? A kórházban gondolom még lassabban telik az idő... :roll:

Na akkor én pisi ügyben nem szólok semmit, én éjszaka nem járok ki...

Marek, azért vmikor próbálj pihizni!!!

Hajni, a szokásos szombati mozi? :lol: Mit néztetek?

Andi, a nyakad? És ennek (is) van köze a terhességhez? Mert én is elszoktam aludni néha - és úúútálom, mert olyankor fáj a fejem fél nap - de ennek nincs köze a terhességhez,.

Többiek? Midenki hétvégi programon ill. családnak süt-főz?

Mi lecsót raktunk el tegnap ill ma is fogunk még! Apuka a főszakács én csak besegítek, reggel már 3 kg paprikát feldologoztam! (nem akkora hőstett, aprítani már szeletelőgéppel szoktam)

Na el, vár a hagyma, de előbb még TV-zek (kajak-kenu)! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?