Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most volt bent a cégnél a kolléganőm a másfél hónapos kisfiával. Hát mit is mondjak, élvezkedtem, sőt szívem szerint mindenkinek elmondtam voltna, hogy ha minden igaz, akkor nemsokára nekem is lesz! :lol:

Pumperka, Beuska nagyon aranyosak a gyerekeitek, büszkék lehettek rájuk! Pumperka a kislányod nagyon hasonlít rád!

Kép
tand
 
 


Nagyon szépek a gyerkőceitek!!!

Pumperka, mikor is mész uh-ra? Nem ma?

Amit leírtam, az nem álom volt, kivéve az őzes részt, de a lövöldözés az valós volt. :?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Beuska, mit mondott a doki?
Most vettem észre, mit írtál. :shock: :shock: Remélem, csak allergia, az meg jó eséllyel nem ártott meg a babucinak. A kiütéses betegségek általában nem itt kezdődnek.
De írj, ahogy van fejlemény, addig meg drukkolok nagyon!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 

 
 

Sziasztok!

Megjöttem az orvostól, azt mondta semmi gond, v.mitől van de azt nem tudja így megmondani. Vagy a meleg vagy pedig allergia. Írt fel rázókeveréket és kenőcsöt, és megnyugtatott, hogy nincs semmi köze a terhességhez ill. nincs veszély a babára. Pár nap mulva elmúlk.
(Viszont elég csúnya.)

Közben a fogorvost is megejtettem, úgy hogy már csak belgyógyász és EKG van hátra, ill. vérvétel és vizelet vizsgálat.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok!

Beuska!

Teljesen meg tudlak érteni hogy megijedtél a kiütés miatt.Mivel nekem májusban el kellett vetetni egy vírus miatt a babánkat,azóta betegesen félek mindentől.Tegnap előtt pédául a fejembe vettem,hogy a kisfiamon megjelenő pici kiütések tuti, hogy rózsahímlő(ami tudvalevő nagyon veszélyes terhesekre)Ja és hozzátartozik a dologhoz hogy én nem voltam rózsahimlős kiskoromban.Elrohantam 3 különböző dokihoz akik mindhárman azt mondták hogy nem az,de én internet függő lévén kiokosodtam és meg voltam győződve hogy az.Akkor már egy kicsit megnyugodtam amikor közölték hogy nézzem meg az olátsi kiskönyvét mert 15 hósan be lett a kicsi oltva.Aztán ma reggel anyu hívott, hogy megtalálta a gyerekkori oltási könyvemet és '89-ben be lettem oltva rubeola ellen!!!Hát azt az örömöt :D :D

Ja és a hörcsögöket is elpateroltam 7 hónapra az anyuhoz,biztos ami biztos!!

Egyébként én ma voltam laborban meg EKG-n,begyógyászaton.Már csak a fogászat van hátra.

És bejelentkeztem a genetikai vérvizsgálatra és UH-ra a Bolgárkerék utcába.

Nagyon dögrováson vagyok :( egész nap émelygek,nincs erőm....

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


De jó Nektek, hog ycsak úgy "megejtitek" a fogorvost!!!!

Nálam ez ultrapara..... :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Megváltoztattam a vonalzóm, mint lent látjátok.
Voltam uh-n. Egyik baba maradt csak meg, de annak látható volt a szívdobogása. Kicsit kisebb. Mérete alapján 8 hetes. De a szülés várható időpontja továbbra is márc 14. Majd meglátjuk későbbiekben ,hogy fejlődik. Szóval nem lettem visszafokozva 8 hetesnek. Voltam a védőnőnél is. Kaptam kiskönyvet. Megyek a héziorvoshoz is talán délután, és akkor elkérem a beutalókat. 3-4 hét múlva kell újra mennem, amikor megvannak a leletek.
Egyik szemem sír, a másik mosolyog. :( :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Beus:
köszi a "névbeszámolót". Az a helyzet a Marci névvel, hogy nekem az az egyik best of kedvencem, de mivel a férjem is Marci ezért nem lehet a leendő fiúnk is az. (legalább is sztem az kicseszés) A Lili, szintén szuper (nekem így rövidítve tetszik), szintén van már a családban...de szerencsére azért még vannak kedves nevek. :lol:
Pumper, Beus,
tök jó h tettetek föl képeket a gyerekekről. Nagyon garatulálok hozzájuk! :)

Minden 3gyermeket vállaló anyukának:
elismerésem, le a kalappal! :D
Az biztos, hogy háromszoros boldogság meg minden, de azért biztos sok nehézség is! Tényleg bennetek nincs egy kis félsz, hogy milyen lesz 3an? Bár gondolom, hogy annyira rutinosak vagytok már, hogy meg se kottyan. (mondom ezt én első gyerekemet várva :roll: )

Pumper,
sajnálom a kis ikertesót :cry: :cry:

Jajj. le kell dőlnöm, meghívtak a dunaparkba ebédelni és teljesen elteltem a cannellonitól, meg aztán émelygek is kissé. :?
norco
 
 


Pumperka!

Ha nem haragszol én csak a mosolygó szemedet nézem!
Gratulálok a szívhanghoz!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Hát 3. gyerek téma:
Első két gyermekemnek a volt férjem az apja, új páromnak még nincs gyermeke így Ő szeretne sajátot legalább kettőt!
Én max. még ezt az egyet vállalom be papírok (élettársak vagyunk) nélkül. :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Sziasztok lányok!!
Ma szétbőgtem a fejem..... Kiderült, hogy egyik kolléganőm orbáncos, ami fertőző...... Úgy sírtam, mint a szamár. Elrohantam a rendelőbe, a háziorvos szerint, ha a betegbőrrel nem érzintkezek, akkor nem lehet baj...... Na, és ezt honnan tudjam garanntálni. Persze, nem fogdosom a lábát, de ki tudja, hogy mihez ér hozzá a kezével... És ha esetleg előtte éppen a lábát fogta, mert nagyon fáj az orbánc........... Nem tudom.
Vettem fertőtlenítő kendőket egy rakattal, és ha utána megyek, akkor fertőtlenítem a dolgainkat, mert egymást váltjuk, egy szék, egy asztal, egy gép, stb.......

Pumperka!!! MEgértem a fájdalmadat, de egy babácska nagyon kapaszkodott. Engedd emg, hogy gratuláljak hozzá!! Békés, nyugodt babavárást kívánok!

Klarissza!!! Höhöhöhöhöhihihihihi Jóóóóó! Tetszik! Még én se vagyok férjnél, de majd elsütöm, hogy ha akar még gyereket, akkor jobban jár ha elvesz feleségül!

Most megyek, ledőlök kicsit!
Szép estét nektek!
Vendég
 


Persze, inkább mosolygok már. Sokan mit nem adnának, hogy gyermekük legyen. Igazából féltem az ikerterhességtől, de ugyanakkor vágytam is rá.
Mindig négy gyereket szerettem volna, de már nem biztos, hogy vállalni fogunk még egyet, bár az még sokmindentől függ.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Sziasztok!

Patrícia, nem semmi a éjszakád volt, gondolom, most már hulla lehetsz!

Szakadék, muszáj bemenned dolgozni? Nem lehet kiiratni magad, biztos, ami biztos alapon?

Pumperka! Szörnyű ezt olvasni is, hát még átélni, de az az egy, aki odabenn úszkál, ő mindent feledtetni fog!

Képzeljétek el, tudom, hogy nem vagyok normális, de olyan jó dolog történt! Én 15 éve minden évben kinn vagyok a Szigeten, idén kicsit Sziget búcsúztatóként, hisz valószínű sokáig nem fogok menni...

És mit látok tegnap? Idén először lehet majd Szigetes babaruhát venni, én mindenképpen abban akarom majd kihozni a gyereket a kórházból!!!!

Tudom, hogy nem vagyok normális és ennyi idősen nem így kellene gondolkodni, bla-bla-bla, de akkor is nagyon-nagyon örülök!!!

Na, indulok is ismét ki, mindenkinek szép estét!

Sziasztok,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Pumperka: Gratulálok a szívhanghoz. És ne búsulj, mert a természet eldöntötte. Ezek szerint csak Ő életképes.

Nekem rossz hírem van: Felídegesítettek és megint elkeztem vérezni, nagyon gáz. Hívtam az orvost, de nem tudtam elérni. Most megint parátok.

Eszterxx: Mindenkinek van valami kis hülyesége, hóbortja. Neked ez, szerintem nagyon egyedi.

Házasság:
Mi csak érdekből házasodtunk össze, amikor vettük a lakást. (hitel miatt) Péntek du. 4-re bementünk a házassági anyakönyv vezetőhöz és szombat du. összeházasodtunk. A gyerekeink akkor voltak 3 illetve 2 évesek, ők is ott voltak az esküvőn, ill. szűk családi kör.

[img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 990.19.jpg[/img]


Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


A másik lemaradt:

Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sikerült beszélnem az orvossal, pihenjek és 3x1 magnézium pezsgőtablettát igyak meg. Ne izguljak nem hiszi, hogy gond lenne. A megbeszélt időponban az az 30-án találkozunk. Megemlítettem a kiütést arra is ok. mondott. (amit a bőrgyógyász adott és mondott)

Tényleg bejelentkeztem az istenhegyi klinikára genetikai vizsgálatra, szeptember 13-án megyek de. Nagyon kedvesek voltak a hölgy, Dr. Hadú Juditot javasolt, mint orvos, mivel ő vele sokmindent meglehet beszélni, nem úgy mint a többi orvossal.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Lemaradt:

Sajna azért nem tud most megvizsgálni a dokim, mert külföldön van.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Eszter! Miért kellene mások normái szerint élned? :?: :?: Szerintem a saját szemléleted szerint babázz, ha ez azt jelenti, hogy a Szigetes ruhában lesz, hát azt. Boldog csak így leszel, Te és a babád is. :!: Egyébként szerintem nagyon eredeti ötlet!!!!!! Ki tudja, lehet, hogy jövőre is mentek, csak babakocsival :wink:

Szakadék, szerintem is jelent beteget!! Apukámnak volt orbánca, nagyon durva dolog, azt nem tudom, babára veszélyes-e, de nagyon ragályos és könnyen lehet a pici is veszélyben. Nem ijesztegetni akarlak, de előzd meg a bajt!

Pumperka! Sajnálom a másik pöttyöcskédet és szeretettel gratulálok a kis dobogó szívhez. Magam részéről úúúúúúúúúgy szurkoltam, hogy legyen ikres mamink a topikban... Tényleg, jól emlékszem, hogy Te szülsz Kistarcsán? Kinél?

Norco, én sem vállalnék be 3-at és minden elismerésem azoké, akik belevágnak!

Panny, hála az égnek, hogy nincs baj!

Beuska, jobban vagy a krémtől?

Tand, mikor jelented be a nagy hírt?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Patrícia:
Hát bekentem, majd meglátjuk, mivel gyógyszeres kenőcsöt nem adhatott (terhesség miatt), ezért a sima rázókeveréket adta, meg valami gyógyszertári kenőcsöt, ami a popsikenőcs agyik alapanyaga lehet. Úgy halottam a gyógyszerészektől a gyógyszertárban. egyébként elég csúny. Piros és gyennyes hólyagos. Kicsit a herpeszre hasonlít.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Hello!

Pumperka,
nekem is az egyik szemem sír, a másik meg nevet az elveszett babád miatt, de jó hír, hogy a másik bébinek hallottad már a szívhangját. Grat hozzá! :)

Mpatr,
nem semmi éjszakád volt, ahogy olvastam, beleillett volna egy horror filmbe. :( Ezek a lövések...nem semmi!

Beuska, Pumperka,
nagyon szép gyerekeitek vannak, de jó, hogy feltettétek róluk a képeket! :D

Szakadék,
szerintem is írasd ki magad táppénzre, attól félek, hogy a fertőtlenítő kendő nem lesz elég, nem tudhatod, hogy a munkatársad pontosan mit fogott meg előtted. Ez lenne a legjobb módja, hogy kimaradj belőle!!!

Eszter,
tök buli ez a szigetes babaruha, ha én is nagy Szigetre járó lennék, tuti a bébin is olyan cucc villogna. Majd ha megszületik, csinálj a bébiről képet ebben a ruciban! :D

Beus,
örülök, hogy nem komoly a bőrpíred. Én nem szoktam kipattogni, de most nagyon olyan vagyok. Az arcom, a mellkasom és a nyakam körüli rész teli van pattikkal, úgy nézek ki, mint egy tini. Állítólag a hormonoktól van, de már alig várom, hogy elmúljon. Hiába kezelem le pattanás elleni kenceficékkel, nem használ. Clean & Clear arclemosót használok, valamelyikőtök tudna ajánlani valami hatásos krémet, hogy elmúljanak ezek rólam?

Ódry,
Akkor tudod, hogy milyen munkám van, hasonló a tiédhez. Az a baj, hogy én se 8 órákat dolgoztam (most már hamarabb le szoktam lépni, már elnézik nekem, hogy bejelentettem a bébit).

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Melinda: Azért a pattanásoktól sokkal rosszabb, abból van bőven nekem is. Remélem lassan helyre áll a hormonháztartásom.
A gennyes hólyagok egyás hegyén hátán van. Mondom nagyonronda.
Sajnos a patikra nem tudok ajánlani semmit.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok csajok! Kedden megérkeztem a nyaralásból, újra itt vagyok. Látom rengeteget írtatok, még csak 1 oldalt olvastam vissza, de igyekszem bepótolni a lemaradást. A nyaralás tök jó volt, sokat úsztam a tengerben, ami úgy vélem nagyon jót tett nekünk. 50 faktoros naptejjel kentem magam, még csak le sem pirultam. Na de ami még lényegesebb, ma bejelentettem melóban a nagy hírt. Igaz, csak az üzletvezetőnek, denagyon megkönnyebbültem. Nagyon jó fej volt, és mondta hogy mindenben támogat. Holnapra már mindenki tudni fogja. Kíváncsi vagyok, a többiek mit fognak szólni. Én vagyok az első a brigádból, aki szülni fog.
Pumperka! Sajnálom a bébit, de ennek valamiért így kellett történnie. A mésik annál szebb, okosabb és egészségesebb lesz, ebben biztos vagyok.
Na megyek, megpróbálok valamennyit visszaolvasni. Sziasztok!!!!!

livi
livike
Tatabánya
 
 


Eszter!

Sziget: miért mondod, h az idei szigetlátogató-búcsúztató?
Én is kijárok egy-egy napra és én is arra gondoltam, hogy jövőre, amikor megrendezik ismét augusztusban akkor minden számítás szerint már fél éves lesz a kisbabánk! :lol:
Ottvoltam az LGT-n és éjjel mikor jöttünk haza, együtt jöttünk a hajón egy anyukával aki kenguruban egy nagyon édes kis másfél hónapos babácskát szállított! :o Én is meglepődtem, h ilyen picit ide?!!
De végül is az a kisember a világból még nem sokat érzékel és ha az anyukája közelében lehet, az neki a minden!
Mindenesetre holnap én is megszemlélem azt a mini szigetrucit!
Hol láttad?

Pattanások: fekete szappant próbáltátok?

Beus: hány hetes terhes leszel szept.13-án?
én is gondolkododom ezen a vizsgálaton. Te csináltál ilyen az előző gyerekeidnél?
norco
 
 


Sziasztok!

Kimaradt az, hogy gratulálok én is a gyerekekhez, tük jó, hogy tettetek fel képet róluk, így már olyan "kézzel foghatóvá", valóságossá válik az, amit eddig csak olvastunk. Gyönyörűek, mindenkié!!!!!!!

Norco,

Sajna ma sem volt még babaruha, ki van írva, hogy 2000 Ft, a Sziget Shopokban lehet(ne) kapni (Nagyszinpad mellett, valahol a Világzene szinpadnál (de azt sosem találtam meg) és a bejáratnál az információ mellett), minden nap várják, de még nem kaptak...

Én azt hiszem, azért nem merném kivinni a féléves gyereket. Neki élményt még nem jelent, amikor a koncertek mennek, akkor jó esetben majd már alszik, és remélem, fél éves korában még szopizni fog, amit cska higiénikusabb otthon.

Nem baj, majd 2009-ben, illetve apa már mondta, hogy majd egy-egy napot feltétlen megoldunk úgy, hogy ő kenguruban kihozza a K hídhoz, nekem csak oda kell kimennem hozzájuk (ő ugyanis rühelli a Szigetet :D )

Pattanások: holnap majd írok a kozmetikusomnak, tök jóban vagyok vele és ő mindent tud a terhesség alatt használható kozmetikumokról. Úgyhogy ha van még bármi ilyen kérdésetek, csak írjatok, megkérdezem!

Sziasztok,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!
jó reggelt mindenkinek. :D

Livike!
De jó, hogy itt vagy megint. Többször eszembe jutottál, hogy minden rendben van- e nyaralás alatt. Örülök, hogy jól érezted magad.
:wink:

Beuska!
Drukkolok, hogy a csúnya pöttyök minél előbb eltűnjenek.

Mpatr!
Igen szeretnék Kistarcsán szülni, hozzánk nagyon közel van a kórház. 15 perc autóval. Sógórnőm ott szült most februárban és neki jó véleménye volt.
Az előző kettőt egy Péterffys orvosnál szültem. Hozzá nem akartam most menni. Ocsmány helyre költözött a magánrendelője (Keletinél, egy elég mocskos bérházba.) Elég feledékeny volt és szerintem eléggé túl volt terhelve. Ő onkológus is. Szerintem a sok rákos betege elég nagy teher számára. Egy terhesség persze semmi egy súlyos daganatos betegséghez képest. Szóval úgy gondoltam szerencsét próbálok. Ajánlottak egy orvost a kistarcsai kórházból, aki ráadásul itt rendel hivatalból a XVII. kerületben. (10 percre)
Szentágotai Ferencnek hívják. Tudsz róla valamit? A kistarcsai topikban olvastam róla több jót, de kevés rosszat is. Egyenlőre még nem adtam neki pénzt, nem is kezel úgy mintha nálla szülnék. Viszont szimpi, hogy nem sürget és nem nyomta rögtön a névjegykártyáját az orrom elé a magánrendelőjével. Más így tette!!
Ha következő alkalommal is úgy látom, hogy okés a dolog, lehet, hogy adok már neki, és kérek tőle telefonszámot, hogy ha valami gondom van kérdezhessek. Te kinél szülsz majd?

Ja! Voltam tegnap védőnéninél is, háziorvosnál is. EKG-m is megvan.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Kérdés!

Tegnap a háziorvosnagyobbnak találta pajzsmirigyemet, kért vizsgálatot. Tud róla valaki, hogy ez mire utalhat?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Szia Pumperka!

a pajzsmirigy megnagyobbodást (pajzsmirigy hypertrophia) leggyakrabban struma okozza...erről nagyon sok leírást találsz, ha beírod a keresőbe...sima izotóp vérvétellel, vagy nyaki UH vizsgálattal meg tudják állapítani, hogy valóban az áll-e a háttérben...egyébként nekem is nagyobb a pajzsmirigyem, volt is kivizsgálásom, de szerencsére nincs semmi elváltozás...remélem nálad sem lesz, ha tudok megpróbálok válaszolni minden eü-s kérdésedre...

Kacika! jól vagy?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek.

Norco: Az az igazság, hogy amikor a gyerkőcökkel terhes voltam, még nem volt ilyen vizsgálat, sőt még 4D ultrahang sem. Most viszont, úgy gondolom, hogy már közeledek a 35, és akkor viszont kötelező a Down- kór szűrés. Szeptember 13-án kezdem a 13. hetet.

Pumperka: Köszi.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek.

Norco: Az az igazság, hogy amikor a gyerkőcökkel terhes voltam, még nem volt ilyen vizsgálat, sőt még 4D ultrahang sem. Most viszont, úgy gondolom, hogy már közeledek a 35, és akkor viszont kötelező a Down- kór szűrés. Szeptember 13-án kezdem a 13. hetet.

Pumperka: Köszi.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Pumperka!

Én Gordont is Kistarcsán szültem, bár pont akkor újították fel az osztályt. Mára európai szintű, gyönyörű. Sőt van NIC (újszülözz intenzív ) is, bár ne legyen rá szükség! Amit én akkor tapasztaltam és amiért Bp-ről odamentem, hogy a büfés nénitől az osztvez. főorvosig mindenki nagyon rendes volt. Igaz, akkor még olyan csóró volt a kórház, hogy nem volt a wc-n ajtó, de legalább tiszta volt. :? Másik osztályon (pl. belgyó) is feküdt családtagom, ugyanezekkel a tapsztalatokkal. Azóta eltelt persze 5 év...
Gerő Györgyhöz járok, egyelőre a magánrendelőbe, a Praxisba, mert az lényegesen közelebb van nekem. Nála szültem Gorkát is.
Szentágotai nevét hallottam de nem tudom hova tenni, sajnos nagyon régen voltam ott. Viszont most vagyok levelezésben a MODULE (dúlák) vezetőjével, aki megnevezett 3 nagyon jó szülésznőt is. Akinél szültem (valami Erika) az nem volt nyerő.

10 HETESEK LETTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Mindenkinek szép napot!

Hogy vagytok ma?

Pumperka sajnálom, hogy csak egyedül van a pocaklakód, de az az egy kárpótol majd mindenért!

Norco, teljes mértékben egyet értek vele a 3 gyermek vállalással kapcsolatos véleményeddel! Én is csak csodálni tudom, aki 3 gyermeket vállal, és minden elismerésem nekik! Bár még lehet, hogy nálam is csak az első gyerek vállalásával kapcsolatos para van, de én most még nem igazán érzem alkalmasnak magamat 3 gyermek felnevelésére.

Eszter, a sziget-imádatod nekem bejön. Igaz én a szigetet nem szeretem annyira (ott nem tudok hol aludni), de én a VOLT fesztivállal vagyok így. Nincs olyan év, hogy ne mennénk. Igaz valószínű a jövő évi kimarad, de utána már biztos mi is menni fogunk.

Beuska ez a genetikai vizsgálat miből áll, mit vizsgálnak pontosan?? Ja és megírnád azt is, hogy ez mennyibe kerül?

Kép
tand
 
 


Beus,

felhívtam az Istenhegyit én is, nekem azt mondták, h 11.12 héten kell menni erre a vizsgálatra. Igazándiból nem nagyon értem miben különbözik ez attól a vizsgálattól, amit a nőgyógyász néz ilyenkor a terhesrendelésen. Úgy tudom, ők is végeznek Dawn-szűrést. Nem? Vagy azt külön kell kérni??! :o

(ha 75-ös vagy, még nem lehetsz 35?! :| )
norco
 
 


Andi,

Nálam is az első gyereket váró para van :lol: üdv a paracsapatban!!! :wink: :lol:
A géndiaszt. vizsgálat ára egyébként28.ezer ft!(szal nem olcsó)
van vérvizsgálat(13.18 kromoszóma vizsgálat- amit áll. másfél óra alatt értékeli egy biológus) ezen kívül ultrahangvizsgálat!
(De ha felhívod őket, kedvesen elmondanak mindent)
norco
 
 


Tand és Norco:
Három féle kórt néznek az egyik a down-kór a másik kettőt nem tudom, pontosan.
www. gendiagnosztika.hu
veboldalon megtudod nézni. Az ára 28000 Ft, ami 1 vérvételből és egy 4D ultrahangból áll. A kettőt összevetve nézik meg. (vérvételből nemtudom hanyadik kromoszómákat vizsgálják stb.) 1,5 órás a vizsgálat és rögtön megtudod az eredményt. A nőgyógyász azt nem nézi, csak a nyakiredőt, illetve 35 évesen kötelező a down-kór szűrés amit a magzatvízből levéle vizsgálnak (veszélyes!)
Tehát itt + 2 születési rendellenességet néznek még.

Valóban csak 32 vagyok, de az előző két gyerekem 25 és 26 évesen szültém, akkor még nem volt ilyen illetve fiatalabb voltam és kevesebb volt az esély, hogy beteg gyerekem szülessen.

A vizsgálatot én úgy tudom, hogy 11 hét 0 nap-tól 13. hét 6. napig végzik. Tehát két hét áll a rendelkezésre, igaz később is el lehet végezni, de az nem a kombinált vizsgálat. Én azért 13-ra kaptam időpontot, mert csak aznap van a Hajdú Judit doktornő, és a hölgy akivel telefonon beszéltem őt ajánlotta nekem, mert vele minden egyéb más problémát is meg lehet beszélni, a többi doki "rohan".

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


A 12 hetes istenhegyis vizsgálaton is csak Down kórra szűrnek vagy egyéb (záródási) rendellenességekre is? Nekem ez az előzmények miatt borzasztó fontos info lenne.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Én jövő kedden megyek a Bolgárkerék utcába, ott kétszeres vérvétellel csinálják+genetikai UH-val. Ott azt mondták, hogy az elsőt a 12.hétben tökéletes levenni, de a 10 és 13 közt bármikor lehet, a másodikat pedig a 15-16.héten. UH-t nem kötelező ott csináltatni, nekik az is jó, ha elviszed az eredményt, de én biztos, ami biztos, csinálják egyben az egészet. Az Istenhegyin számítsátok majd bele, hogy +3 ezer a DVD, az itt benne van az árban, de nagyjából mindegy. A Bolgárkerék u-ban 35 eFt. az egész cucc, ha csak vérvétel kell, az 25 eFt.

Kinek mi van közelebb, meg melyik honlap a szimpaztikusabb...

Sziasztok!

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Jimmorrisson, hazaértél egészségben Pécsről?

E.

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!!!
CRL 10,2 mm!!!! És úgy dobogott a kicsi szíve, de úúúúúúúúúúúgy!!!!! :lol: :lol: :lol: Van tickerem, kettő is!!!!!!!!!! :shock: :oops: :lol: :lol: :lol: Zsír hülye vagyok ma!

Jövőhét péntek Istenhegyi magzati kor meghatározás, ahol kiderül, hogy mikor van a 12. hét pontosan, nálam ez nagyon fontos...... Ott biztosan fogok kapni képet is, mert itt a rendelőben semmi.... Még ráadásul jól meg is bőgettek.......... Áááá, nem is érdekel, letojom!!!

Nos, ezek történtek ma!!
Vendég
 


De jó, Szakadék!!!!!! Olyan jó ilyet olvasni!!!!!!!! Megnéztem a táblázatban, a 10 mm. elvileg pont a 7 hetes gyerkőcnek felel meg!!!!!!

Ha gondolod, leírhatod, mivel sikerült megbőgetni, ha pedig mindent felülír a szívdobogás, akkor csak örülj!!!!!! De nagyon jó most Neked!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Szakadééééééééééééék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D :D :D :D :D :D :D :D

Ugyeugye???!!!!

Szuper!!!!
1cm-es babó!! De édi!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Eszter!!! Nem számít már! Edződnöm kell asszem az sztk-s dolgokhoz, de nagyon............... Annyira nehezen viselem! Pl. azt is, hogy egy nővér dönti el, hogy vetkőzzek vagy ne, és hogy lesz-e manuális vizsgálat vagy nem..... És ha vitázni mersz! Nekem a doki most a Duphastont sem volt hajlandó felírni, mert miek! No most, én pcos vagyok, és mint ilyennek nagyon szarok a hormonjaim... És igenis kell a progi pótlás, de majd jól megoldom máshogy, van gyogyitáros ismerősöm, majd hozatok vele. Aszondja a doki, hogy ha el akar menni a gyerek, akkro úgy is elmegy....... :evil: Szóval ültem a rendelőben meztelen valaggal egy széken, megalázva, kioktatva....... És bőgve mentem ki, de várt még rám uh is....... Vége, de egy hónap múlva majd megint! Pedig akkor majd nagy vihar lész, mert nem fogom engedni a manuális vizsgálatot és kész. Most is csak azért egyeztem bele, mert amúgy nem akart uh-t csinálni, az meg kell a kiskönyvhöz!

Mpatr!!! Én is boldog vagyok! A fentiek ellenére is nagyon, de nagyon boldog vagyok! A többi nem érdekel!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Félre értés ne essék, nem vagyok elvakult orvos ellenes, bármennyire is annak tűnök. Már voltam dokinál 3 hete, levette a rákszűrést is, és duzzadtnak ítélte a méhem, már akkor. Most minek kellett volna a turka-furka?????????????, Nem azért jöttem, hanem azért, hogy nézzék meg van-e szívhang! Turka-furka nélkül meg nincs uh???

Tisztában vagyok vele mit lehet és mit kell! Na, ennek a manuális vizsgálatnak semmi értelme nem volt. Annál is inkább, mert ne a nővérke döntse már el nekem, hogy mi legyen. Persze a szóváltásunkat hallva a doki nem nekem fog igazat adni.......
Vendég
 


Szakadék!
Küldtem neked privit!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Nem baj, Szakadék, a lényeg, hogy van szívhang!!! Azért mélyen felháborítónak tartom, hogy csak akkor kapsz emberi elbírálást, ha az elejétől fizetsz a dokinak.

Na mindegy, a lényeg a lényeg!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Szakadék!

Hatalmas grat az UH-hoz és a szívhanghoz!

Nagyon örülök!!!!!!!!! :))))))))))))

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Szakadék,
kaptál képet? Ha igen, fel tudod nekünk tenni?

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Beuska,
igen, gondoltam, hogy a pattiktól durvábbak a kiütéseid, a nem annyira komollyal arra céloztam, hogy örülök, hogy nem árt a bébinek. Remélem hamar elmúlnak!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Szakadék, nagyon gratulálok, szorítottam nagyon.
Nekem még jövő csütörtökig kell várni az uh-ra.

A hányinger már nagyon gáz, egész nap van, csak 1-2 szer megy el félórákra. Már rossz este lefeküdni, mert tudom milyen gáz lesz reggel. Reggel semmit nem tudok enni, ami enyhítené a hányingert, és ami jól esne. Kopróbáltam gyógyszert, kenyeret, ropit, csokit, mind kis híjján visszajött.

Nna mindegy pár hetet még ki kell bírni valahogy.

Mindenkinek pusszantás :lol:
Vendég
 


Szépek a fotók, és Pumperka, gyönyörűek a gyerekeid!
Vendég
 


Eszter,
köszi, hogy megkérdezed a kozmetikus ismerősödet a pattikról!

Melinda

Kép
melinda80
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?