Sziasztok Lányok!
Életjel részemről is!
Totka!
Köszi a hiányolást!!!
Megvagyunk, jól vagyunk, minden okés velünk, csak sajnos baromira nincs időm internetezni. Bent a cégnél abszolút nincs időm, nagyon sok a munka... Viszont élvezem, hogy nyüzsi van.
Aztán meg, mire este hazaérek, akkor meg valahogy kedvem nincs hozzá. Örülök, hogy itthon vagyok. És élvezzük a csendet, amit azért az első két nap meglehetősen furcsa volt.
Gergő ugye anyuéknál, nagyon-nagyon jól érzi magát ott, szerintem mi nem is hiányzunk neki. Bezzeg ő nekünk annál inkább.
Tegnap hazahoztuk, de holnap már visszük is vissza.
Találtunk egy lakást Dunakeszin, voltunk is megnézni. Nagyon szép állapotban van, szinte nem is kéne rajta semmit csinálni. Arról nem is beszélve, a csajszi, aki árulja, az Ikea konyhabútort is bent hagyná, mert ugye az méretre szabott, nem tud vele mit kezdeni a másik lakásban. Szóval nagyon beindultunk, de azt hiszem, hogy le fogunk maradni róla. Egyrészt, egyszerűen nincs időnk elmenni egy-egy bankba, hogy utánajárjunk, melyik a legmegfelelőbb, és melyik, milyen feltételekkel adna pénzt minimum egy ilyen "unokáink is látni fogják típusú hitelre".
A másik, ami miatt inkább esélyes, hogy lemaradunk a lakásról, az az, hogy ugye kb. 1 hónapja összetörték a kocsinkat. Nos, azóta megcsinálták, de sajnos a fickó, aki összetört minket, a MÁV biztosítónál van:twisted:
(mellesleg mi is, de jelen esetben ez most nem számít), és hát ugye tudjuk, hogy a MÁV és társai milyen(ek). Szóval, a szervízeknek (főleg a márkaszervízeknek) nincs szerződésük vele, mert nagyon nehezen tudják behajtani a pénzt. Inkább úgy vannak vele, hogy megcsinálják a kocsit, a kedves ügyfél fizesse ki nekik, és majd az ügyfél behajtja a számlát a MÁV-tól úgy, ahogy akarja.
Nos, hát így jártunk mi is, lett is szép kis számlánk, nagyon kevés híjján fél millió forintot fizettünk ki a kocsi javítására. Ráadásul naná, hogy pótszemléztetni kellett, ment az időhúzás, mi meg kocsi nélkül, úgyhogy autót is kellett bérelnünk egy hétre (napi 14 ezerért...) Ezt is kifizeti ugyan a biztosító, de ennek nem a teljes összegét, csak a 80%-át.
Szóval, ebből azt akartam kikerekíteni, hogy sajnos annak a pénznek egy részét, amiből mondjuk a lakásnak a foglalóját/előlegét ki tudnánk fizetni, azt most beleöltük a kocsiba. És imádkozunk, hogy kegyes lesz hozzánk a biztosító, és nem kell évekig várnunk (hallottam már ilyenről is), hogy visszakapjuk a pénzt.
Azt már csak mellékesen kérdezem meg, hogy mi van vajon azokkal az emberekkel, akik nem tudják megelőlegezni a kocsi kifizetését????
Na mindegy, ez nekem magas, de muszáj volt megcsináltatni, mert úgy nem lehetett járni a kocsival...
Szóval, így állunk, én közben (Totkának hála) hétfőn elkezdtem megint fogyózni (vagy még mindig??
), le is ment rólam már másfél kiló.
Remélem, ez így is megy tovább.
Benianyu!
Gratulálok mégegyszer a szép új lakásotokhoz, konyhátok álomszép!! Kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat, és leljétek benne sok-sok örömötöket.
Dani fürtök csúcsszuperek!!
Hű, nem is tudom, ki mindenkitől, és miket olvastam, mert nem most olvastam vissza, hanem ahogy egy ici-pici időm volt, mindig beleolvastam.
Szóval, képek újfennt nagyon szépek,
Natinak utólag is Nagyon Boldog 2. szülinapot kívánunk!!!
Nyaralóknak, és nyaralni indulóknak jó pihenést, szép időt kívánok, pocakosok pedig nagyon vigyázzanak magukra.
Totkáéknak, Vikiéknek gratula a szobatisztasághoz, meg mindenkinek, aki már jó úton halad afelé. Mi sajnos sehogy sem haladunk, úgyhogy irigykedem...
Na, mostanra aztán végképp elfelejtettem, hogy mit is szerettem volna még írni, úgyhogy le is lépek, igyekszem jönni még a hétvégén!!!
Mindenkinek szép napot, hétvégét, és jövő hétre jó taliást Annamamiéknál. Ja, és csatlakozom And-hoz, tessék sok-sok képet csinálni!!!