Új privát üzeneted érkezett!

Itt nálunk a Tóvárosban volt egy magán játszóház, ahol volt zenebölcsi, torna stb. de sajnos bezárták és helyette magánbölcsit nyitottak és ott nem folytatják a játszóházat, pont mire nekünk már érdekes lett volna :( . Azt nem tudom, hogy más ilyen hely van-e, azt tudom, hogy az Auchanban van egy játszóház, ami időnként jó szórakozás a gyerekeknek, szerintem mi is ki fogjuk próbálni ősszel-télen. 20 forint 1 perc, 1 óra 1200 ft. Ennyi amit tudok.

Üdv: Eszter
KépKép
eszter(av)
 
 


Sziasztok!

Szilvi nagyon sok boldog szülinapot Eszterkének.

Gigi:
Üdv köztünk. A lányok már a lényeget elmonták, de azért van jóoldala is. Nem mindegy hogy hova költöztök, mert a házban lehet hogy lesz játszótér, nálunk ha minden igaz lesz. A közlekedést nem szeretem, de ha apa ithol van akkor autoval megoldható. Sok a bevásárlópark.

Nem tudja valaki, hogy nem lesz bolt-üzletek az alag II.-ben?
És az utakról valamit?

Üdv Emese és Hanna

Kép
Kép
mese80
 
 


Sziasztok!

Gigi!
A Kápolna utcai plébánián van keddenként Baba-mama klub. Ha megyünk misére, megkérdezem az atyát róla. Lehet, hogy lassan Boti is elég nagy hozzá.

Képzeljétek, már feláll a járókában! Pedig ez nem is rácsos, hanem a hálós fajta, húzódszkodó nincs rajta, így csak akkor tud megkapaszkodni, mikor már áll.
Juli

Juli

Kép
b.j.
 
 

 
 

Sziasztok!

Az utakat elkezdték megcsinálni. Elvileg októberre le fogják mindenhol aszfaltozni, csak nem tudom minek...ugyanis van még jó pár építési terület, ahol ezután kezdődnek a munkák.

boltokról egyelőre semmi terv, hír.

Gigi! Mind igaz, amit a lányok mondtak, bár mi még nem lakunk ott.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi fórumot, ott mindent kitárgyaltunk már.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9147880

szép napot Nektek!
Adél
u.i. nálunk sajnos tutti nem lesz játszótér, mert így is szűkösen lesz hely az autóknak.
mano20
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek a jókivánságokat, szépen hármasban megünnepeltük a kiscsajt.
Az úttal annyi történt azóta, hogy kicsit letúrták, elvittek egy csomó homokot, és kövekkel leszórták, beledöngölték. (hát, nem tudom, hogyan mondják ezt szakszerűen...) A szomszédunknak azt mondták a munkások, hogy lehet, hogy már szeptemberre megcsinálják. Szóval,nem sokat javult, de reméljük, nem tart sokáig ez az áldatlan állapot. Mire kijutok a Fóti útra babakocsival, folyik rólam a viz... (A Tamás Győző legvégén lakunk.)

adaka
 
 


Szilvi!
Nem irigyellek, nekünk sem lesz egy lányálom miután beköltözünk. A közvetlen mellettünk (szemközti) házat még nem adják át addig, illetve egy másik telken (szerencsére nem közvetlen közelben) két házat is építeni fognak.....miután mi beköltözünk.... Kiváncsi vagyok meddig bírja majd az aszfalt.
Légvonalban közeletekben leszünk, mert mi meg a Faludi legvégén leszünk :)

Tudtok normális turit, ahol viszonylag jó állapotú gyerekruhákat lehet kapni?

Szép hétvégét!
Adél
mano20
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!
Én már többször voltam Káposztáson egy jó kis használt babaruha üzletben, tudom ajánlani, bár lehet, hogy korábban már írtam egyszer, a Dunakeszi utcában van (stílusosan :)

Juli!
A baba-mama klubon már én is gondolkoztam, majd írd meg légyszi az infokat, bár azt olvastam a dunakeszi.hu-n, hogy most nyári szünet van. Engem igazából az érdekelne, hogy mekkora gyerekek vannak ott, mert Emese még úgysem tudna másokkal játszani.

Tudtok olyan helyet, ahol normális áron lehet babacipőt kapni? Én most vettem meg Emesének az elsőt, de rosszul vagyok az áraktól. Vicces amikor ráadom, percekig próbálja levenni, aztán szép lassan rájön, hogy nem tudja és beletörődik a dologba. :)

Andi

Kép
anda01
 
 


Sziasztok!
Pénteken aláírtuk az adásvételi szerződést, le is foglalózták a lakásunkat, úgyhogy költözünk Dunakeszire. Még nem néztünk ugyan ott lakást, de van 1-2 amit szeretnénk megnézni a jövő hét elején. Remélem jók lesznek!
Szép hétvégét nektek!

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga, ez szuper.
Múltkor láttam kozmikushoz menet, h a tóvároban is építenek most társasházakat. Csak gondoltam jó ha tudod. (az annyiból jobb, h van busz az Árpád hídig, meg Újpestig; Ott a spar is, és zöldebb) Persze nem magunk ellen akarok beszélni, csak ha még nincs döntés, akkor érdemes több lehetőséget is megnézni. :)

Mit szóltok, h véééééééégre itt is esett / esik az eső. El sem hiszem. Tudjátok alag=bermuda háromszög. Már ráfért a környék porára ( és növényeire).

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


sziasztok!
egyszer mintha olvastam volna, hogy van zenebölcsi fogl. a műv. házban. Tudtok róla valamit? Mi jártunk Pesten, és nagyon szuper volt, ha meg tudjuk oldani, lehet hogy visszajárunk. De minden lehetőség érdekel. Jó lenne itt is valami. Mire Eszter oviba megy, fújja sz összes mondókát, mindent. Nagyon fogékony a zenére, van úgy, hogy egyszer csak elkezdi énekelni, amit ott tanultunk...

Andi! Mi Újpesten szoktunk cipőt venni, a Stop Shopban van egy Siesta-outlet, sokkal olcsóbbak a cipők (persze, tavalyi modellek, de sztem ez nem lényeges). Igy hozzá tudsz jutni egy jó minőségű cipőhöz annyiért, mint máshol teljes áron a gyengébb minőségűért. Úgy vagyok vele, hogy inkább ezt veszem meg, nem mindegy, hogy mi van a gyerek lábán.

adaka
 
 


Ennn!
Igazság szerint nekem is jobban tetszene a tóvárosi rész, de azzal az a bibi, hogy csak jövő február, március környékén lesznek átadva a lakások, nekünk meg október végén ki kell költöznünk. :?
Pedig az tényleg olyan szép rész... :(

Kép
Kép
giga1
 
 


Köszi az ötletet, majd megnézem ezt az Újpestit, úgyis sokat járok arra, szüleim ott laknak.
Az interneten találtam dunakeszis zenebölcsit, a műv. házban van:
http://www.vokejamk.hu/tanfolyamok/zenebolcsi.html

Mi egyébként a tóváros mellett lakunk, arra szoktam sétálni és zöldnek azért nem mondanám. Vannak fák ültetve, de mire azok kinőnek, megnőnek a gyerekeink sajnos.

Giga!
Most látom csak, hogy milyen hamar jön nálatok a második baba. Megkérdezhetem, hogy ezt így terveztétek? Mi is szeretnénk lassan másodikat, de kicsit tartok azért az első időszaktól, mikor egyik kicsi, másik pici.

Andi

Kép
anda01
 
 


Andi!
Nem így terveztük a második picurit, de nagyon örülünk neki! Igazából szerettünk volna legalább 2 évet, de lett belőle 14 hónap. :D
Az tuti-fix, hogy az elején az őrület határán leszek, de később annál könnyebb lesz. Szóval csak jól járunk mindannyian. Nagyon fontosnak tartom, hogy jó testvérek legyenek, ez főszempont lesz a nevelésükben!

Kép
Kép
giga1
 
 


sziasztok!
Eszter!
Korábbi kérdésedre válaszolva: a régi lakásban is mindig igényelte, hogy körülötte legyek, de azért jobban elvolt. Szerintem hiányzik neki a gyerektársaság, jó időben naponta kétszer is lementünk a játszótérre, kiszaladgálta magát. itt hiába van neki kerti játék, egyedül nem olyan buli. Szerintem nagyon sokat számit, hogy vannak-e gyerekek körülötte. Úgy látom, neked is hasonlóak a tapasztalataid.

adaka
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ennn 2012.09.29 20:42-kor.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ennn 2012.09.29 20:43-kor.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Szia Ennn!

Hát beleolvastam, köpni-nyelni nem tudtam.... :shock:

Amit írt az alagiak menetrendet - be is ollózom:
Alagi major-Repülőtér-Vasútállomás
4.30 , 5:05 , 5:47 ,6:05 ,6:33 ,7:15 , 8:25 ,9:20 ,10:20 ,12:20 ,13:20, 14:20 ,14:15 ,15:30 ,15:45 ,16:20
Vasútállomás-repülőtér-Alagi major
4:55 ,5:30 ,6:05 ,7:00 ,8:05 ,9:00 ,10:00 ,11:00 ,12:00 ,13:00,este 19:00-kor az utsó addig óránként.
Szval ezek az időpontok a Sweet Pointtól értendőek? Mert péntek valszeg kenguruval viszem vonatozni a fiam, és, ha ez valóban működik, akkor megspórolnám a gyaloglást!

KÉPZELJÉTEK, AZ ÜGYES FIAM ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT! :D

jULI

Juli

Kép
b.j.
 
 


itt a BuyWay busz menetrendje is. Szerintem ez is szuper, ha az ember oda akar menni, v Auchanba ( nincs tömeg, légkondis :D és kényelmes).
Megállóhelyek
DUNAKESZI Menetidő
percben:
1 Dunakeszi Buy-Way 0
2 Dunakeszi Vasbolt 6
3 Dunakeszi Fóti u. 2. 10
4 Dunakeszi Rehabilitációs Intézet 13 ( ez ami nekünk érdekes, de én már láttam a temetőnél is megállni és megfordulni)
5 Dunakeszi Szt. Imre tér 18
6 Dunakeszi Kossuth u. 20
7 Dunakeszi Vasútállomás 22
8 Dunakeszi Alsó Vasúti Megállóhely 24
9 Dunakeszi Buy-Way 31


Indulási időpontok a végállomásról
h-szo v
óra
10:00 10:00
12:10 12:10
14:20 14:20
16:30 16:30
18:40

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ja, és ami nem utolsó: INGYENES!! :) persze ha fölszállsz, akkor nem nézik jó szemmel, ha máshol szállsz le, mint a végállomás ( mármint a BW ).

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Enn!
Valamiért pipa rád már hónapok óta az illető. Emlékszem amikor én is bekerültem a képbe, akkor is volt valami nézeteltérésetek. De szerintem ne foglalkozz vele, mert ennyit nem ér az egész. Nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus, és ezek szerint bármit írsz, hiába hasznos, csak olaj a tűzre nála.
Ha jól számolom valamikor október végén fogsz szülni?

Az meg elkerülhetetlen, hogy ahol ennyi ember lakik, ne legyenek nézeteltérések.

Vasárnap leraktuk a kocsit a "mező" szélénél, és sétálgattunk a két gyerekkel. Nagyon jó érzés volt, hogy mi is ott fogunk lakni (okés, alag1-en sétáltunk és 2-n fogunk lakni, de szerintem nem kéne különbséget tenni), és olyan nyugis, békés volt minden. PErsze, mindenki otthon csücsült :)

Találkoztunk egy anyukával, olyan kb. 5-7 hónapos kislánnyal. Fiam kapásból elállta a babakocsi útját. :) Nem valaki közületek? :)

Szép napot!
Adél
mano20
Dunakeszi
 
 


A BW buszt mi is kedveljük, de múltkor azt mondta a sofőr, ha máshol áll meg, mint a kijelölt hely, akkor neki annyi, mert már egyszer lefotózták, és nem kíván más munkahelyet keresni... Szóval a férjemet is szépen megkérte, ugorjon be egy BW-es boltba munka előtt. Mondjuk nem nagy kitérő. Én meg eleve oda szoktam menni a játszótér miatt.

Ennn! Akkor most a helyi busz megáll a SweetPointnál?

Juli

Kép
b.j.
 
 


Utazni még nem utaztam vele, de minden reggel mikor mentünk suli idején munkába, itt álltak az emberek/gyerekek és jött a busz, az meg megállt ( a heim házaknál). H kifelé is megáll e a sp-nál, azt nem tudom, de szerintem igen.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Halló emberek!!!! :o
Mindenki "hosszúhétvégézik"????
Remélem idén nem lesz olyan vihar a tüzijáték alatt. PEdig tavaly frnakón láthattuk volna az egészet a teraszról, de idén már csak részben fogjuk a házak miatt. :? Viszont a reptérről tuti jól látszik majd. :) És nem kell nyomulni sem a tömegben.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Mi újság? Mindenki nyaral? Ki megy a tüzijátékra?
Enn: Írtad hogy a reptérről lehet majd látni. Remélem, nagyon kiváncsi vagyok. Mi úgy sem tudnánk menni.

Kép
Kép
mese80
 
 


Sziasztok!
Hát elkeseredtem, mert arra számoltam, majd látjuk az erkélyről, de semmi. Csak a zaj hallatszott el idáig. :(
Juli

Juli

Kép
b.j.
 
 


Nálunk a fele látszott a teraszról. De kb 10perc után már a tvben néztem. Ami a vártól errébb volt, azt látni lehetett, de amit a Gellért környékéről lőttek, azt nem. Viszont utána volt itt Keszin, meg szeintem Fóton is, mert még van +fél órát puffogtattak mindenfelé.Viszont elég rendesen esett. Véééégre. Jól meg lett locsolva a környék :D Már ráfért a növényekre (kivéve a parlagfűre)

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!
Tud valaki ajánlani nekem magán fogorvost?

adaka
 
 


Szilvi!

NEm olyan régen ajánlottam egyik ismerősömék 4D rendelőjét, és azt tudom, hogy ugyanabban az épületben van maszek fogorvos, de semmi közelebbit nem tudok róla.

nézd meg a www.hepinet.hu oldalt, mert ott cím is van. Nagyjából le tudom írni, hogy hol van, ha érdekel, de a címet nem tudom :)

Boldog születésnapot!!

Adél
mano20
Dunakeszi
 
 



szia Enn!
Apás szülést terveztek? szerintem is jó, ha bent van az apuka, bár a mienk kisebbfajta sokkot kapott... szóval segiteni nem sokat tudott.
Mano koszi a tippet, addigra már találtam valakit, igaz, hogy nem magánuton, holnap megyek, nagyon félek, mert Eszter is velem lesz. A doktornő azt mondta, nem gond, nyugodtan vigyem, mások is szoktak gyerekkel menni. Háát, néha nagyon hisztis tud lenni...

adaka
 
 


Sziasztok!

Tudom már volt téma, de most kezd aktuális lenni. Ti melyik gyerekorvoshoz jártok????? Írnátok nekem infókat, elérhetőségeket????
1-nél már voltunk az káposztáson van ( Csiszár Katalin).

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

felmerült bennem egy kérdés. Van Dkeszin piac?? Elvileg kellene lennie, csak nem tudom, hogy tényleg van e?

Köszi
A
hétfőn kezdjük a bölcsit. :)
mano20
Dunakeszi
 
 


Tudtommal nincs. Szomszédaink "tősgyökeres" itteniek. Ők sem tudnak róla. Fóton van némi "piac" amit csak erős túlzással lehet annak nevezni. Ha megyünk át, a CBA előtt szoktak nénikék árulni ezt azt, ill a csomádra menő úton van egy pár asztalka.
Az újpesti piac van relatív legközelebb. Az újpalotait nem ajánlom.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Én úgy tudom a Barátság úti lakón van piac.

Juli

Kép
b.j.
 
 


Én is úgy hallottam, hogy a lakótelepnél van valami kis piac hetente kétszer, de még sose voltam. Én is néha az Újpestire megyek, ha sok minden kell.
Ennn!
Gyerekorvos témában nem tudok sajnos segíteni, én Gaulandhoz járok, nekem nem volt vele még semmi gondom, de tudom, hogy sokan nem szeretik.
Adél!
Milyen bölcsibe sikerült bejutnotok? Dunakeszin van? Mert itt mindenkitől csak azt hallom, hogy esélytelen a dolog.

Andi

Kép
anda01
 
 


Sziasztok!

köszi a válaszokat. Elég fura, hogy nincsen piac, vagy, ha van akkor is mini, de majd megoldjuk másképp, zöldséges gondolom azért van dögivel, csak győzzük megfizetni. Vagy majd nyitunk egy piacot :)))

Andi!
Nem Dkeszire járunk bölcsibe, még nem is lakunk kint, így aztán még esélytelenebb lett volna a dolog. Maradtunk Pesten, és csak úgy sikerült most elkezdeni, hogy január 3-án 9-re ott voltam a beiratkozáson!!! Így is másodikként tudtunk volna kezdeni, valaki megelőzött, de szerencsére nem volt jó neki a kezdési időpont, ezért cseréltünk. :)
Ovi viszont nem kizárt jövőre, ha felveszik mindkettőt. Az sem lesz kispályás dolog, oda bejutni.

Alig bírtam elráncigálni a gyereket a bölcsiből egy óra után.... :) lesz ennek még böjtje, majd amikor nem bírom betuszkolni :)

Azt szeretném kérdezni, hogy ha vonattal megyek ki, leszállok Dkeszi fő állomáson, akkor a busz onnantól számítva honnan indul alagra? Köszi
Adél
mano20
Dunakeszi
 
 


Szia Adél!

Én úgy tudom a busz az állomással szemből indul, de még soha nem voltam busszal. Alag II. felé nem mindegyik busz jön, és ha igen meg kell kérni álljon meg mert nincs megálló.
Igaz a Polgármesteri Hivatal azt írta, hogy Alag II. is hamarosan bekepcsolódik a Dk. közlekedésébe. A kérdés csak az mikor?

Üdv: Emese és Hanna

Kép
Kép
mese80
 
 


Ja ha tud valaki valamit a bölcsi kérdésről, írja már meg. Hogy mitől függ ki kerűl be? Mikor kell beíratkozni?

KÖSZI!

Kép
Kép
mese80
 
 


Igen, a buszok rögtön az állomás épületétől indulnak. Van ott több megálló is. Vagy a temető vagy Alagi major felé menőre szállj.
Bölcsiről nem sokat tudok, csak amiről régebben is szó volt. Helyi lakos, 0testvér, esetleg egyedülálló szülő ezek az elsőbbségi szempontok. Hogy azóta van e változás :roll: ???? nem tudom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ennn 2012.09.29 20:45-kor.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Akartam már írni, h ha valakinek Oriflame vagy Faberlic kell szóljon. Online katalógust találtok a www.oriflame.hu ill. a www.faberlic.hu oldalakon. :)
Ha már valaki csinálja, akkor persze tárgytalan.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ennn,
Én most fogok a Gaulandtól átmenni a Balogh doktornőhöz, azt mondják, hogy nagyon rendes, kedves és nem rögtön antibiotikumot ír fel mindenre. Megvártam, míg hallok konkrét tapasztalatot róla, de csak pozitívumokat hallottam róla. Ő a Barátság út környékén rendel valahol, a számát most fogom megkapni, ha érdekel majd leírom. A védőnőt kérdezd a gyerekorvosról és ő bemutat neki és szülés előtt odaadja a szükséges recepteket is (nálunk így volt a Gaulanddal).

Üdv: Eszter
KépKép
eszter(av)
 
 


Ok, eszter, akkor majd várom a számot, és a tapasztalatod. :)
Mit szóltok ehhez a hüvihez??? A hétvégére már 20fok körüli időt mondanak. Jó lenne egy játszóház, gondolom ilyenkor nehéz a gyerkőcökkel a 4fal közt. Kár h a tóvárosban bezárták a BocsKor-t, most is ott áll még üresen, azóta sem tudták kiadni. Simán mehetett volna még.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Tudjátok, min gondolkoztam?? Nézegetve a pékfutár oldalát, szerintem nem egyértelmú, h totál megszűnt, sőt, a pékség tutira nem zárt be, mert azóta is találkoztam a termékükkel ( pl cseri,) max az online rendelés szünt meg. Szerintem telefonon lehet még. Vagy nem??? Tud vki esetleg vmi konkrét infót??? Én nagyon hiányolom. Jó volt.
(ja, elfoglalt anyukáknak, van vasalófutár is :) )

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 



Akit érdekel. Én szoktam rendelni, betársulhattok. Akinek valamilyen lé kell hétfőig szóljon!!! Így csak 1x kell fizetni szállítási/posta költséget.
Az almalé olcsóbban picit kapható a metroban is. Az Áfonyás ill meggyes almalevet tudom ajanlani ( finnnnncsiii) :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Ezt írta fel az egyik képviselő az indexes fórumra.

"Akit érdekel, vagy érint.

Szeptember 12-én 15.00 órakor lesz Művelődési és Közoktatási Bizottság-i ülés.

Helyszín a Széchenyi Iskola (Károlyi u. 23.).

A második napirendi pont: Óvodai helyzetkép.

Gondolom, ez nyílt ülés."

Enn! ez érdekes, megnézem én is, hátha...bár még nem aktuális, csak az árak miatt nézek bele, ki tudja...:)
mano20
Dunakeszi
 
 


Bocs, már csak azt hagytam le, h mi ez az áfonyás meg ilyenek www.biojuice.hu :oops: :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Szia Enn!
Hát jó is lehetne, ha nem kéne ennyi szállítási költséget fizetni...
Én még nem találtam élelmiszervásárlásra olyan webshopot ami megérné. Mi csak a Rossmannból szoktunk pelenkát rendelni. Abban hamar összejön a 10ezer, ami felett ingyen hozzák ki.
A pékfutárt meg pont most akarta volna a férjem kipróbálni. Erről akkor lemaradtunk?

Még nem jutottam odáig, hogy az atyát megkérdezzem a keddi BabaMama klubról. Valahogy mindig elfeljetem mise után. Ha valaki tud majd róla infót nálam hamarabb, szívesen venném.

Feldobnám a biliztetés témáját. Kinek milyen tapasztalatai vannak? Ki mikor kezdi? Boti már minden reggel pisil a bilibe, imádja az elefánt ormányát rajta, és vidáman kacag, ha látja a sikerét. Lassan szeretnék tovább haladni, de nem tudom mi legyen a következő időpont, vagy lépés.

Juli

Juli

Kép
b.j.
 
 


Sziasztok!
A múlt heti és az e heti Nök Lapjában irnak az óvodai helyzetről, és konkrétan benne van Dunakeszi is.
Eddig is gondoltam, hogy nem sok esélyünk lesz bejutni, de most már biztos vagyok benne. Vagy fizetek vagy csalok, hogy felvegyék valahová?

adaka
 
 


Sziasztok, láttam hogy volt szó a zenebölcsiről, feldobom ide nektek is a plakátját.
Cili
1189231435.6994.doc

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?