Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Köszönjük szépen a képeket,nagyon édesek a gyerekek,szuper a szöveg hozzá,és lányok,ti is helyesek vagytok!
Örülök,hogy jól sikerűlt a tali,és szép időtök volt!

Szegény Kiarának jobbulást kívánok, olyan szomorúan néz a képeken!Remélem nagyon hamar meggyógyul!Sok-sok gyógypuszi,gyógysimi Neki!
Vendég
 


Sziasztok!

Egész nap nem volt netem!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Hogy tudtok egy nap alatt 3 oldalt írni?????????? :roll:

Utólag is boldog félévet a kis Ricsinek! :D ÉS jó egészséget neki! Meg persze Petrának is! :D Aztán a többi hófordulós babának is minden jót kívánok! :D Úgy látszik a hónap eleje termékeny volt!:) :shock: :lol:

Sziszi!
Gratula Csanádnak a felálláshoz! Érdekes, hogy így kilátszik a kiságyból. Lehet, hogy a mienk lejjebb van?! :roll: :roll:
Amúgy igen, Veronika egyáltalán nem félt a víztől, bár nem is merítettem bele a fejét.
Uncsi tesóm még másfél évesen is hálózsákban aludt és olyan ügyesen szaladgált benne a lakásban, hogy bárki megirigyelhetné-azon röhögtünk, de nagyon ügyi volt. Szóval szerintem Csanád is megoldaná! :wink:

Zsu!
Hát igazi nagylányos Fannika-nem semmi csini rucijai vannak és ahogy ül a székben…! Nálunk egy nap alatt max. 14 órát alszik összesen, de ez már vagy két –három hónapja így van nálunk.

Nika!
Veronikának is ilyen labdája van és imádja! Jó vétel volt!:)

Beszti!
Na nem semmi, hogy belehúzott Simike a fogakba! 4 egyszerre? :roll: :roll: :roll: Nem viselte meg extrán?

Niki!
Nálunk az egyházadó félévre 4000 pénz, amúgy talán 3000-t kapott a pap adományként. :roll:

Rena!
65 cm-rel jó hosszú lányod van! Mitől van a duzzanat?Nem hangzik valami jól! :cry:

Tali!

Hát eddig is nagyon irigykedtem rátok hogy talizhattok, de most meg aztán pláne! :evil: :lol: :lol: :lol: Most hogy már nem csak fekszenek a babák, hanem érdeklődnek egymás iránt, egyszerűen gyönyörűek, imádni valóak és még egyszer nagyon-nagyon-nagyon irigy vagyok! :cry: Kész paradicsom lehetett nekik ez a hely a sok játékkal és érdekes nézni valóval! 8) 8) 8)
Ja és Ilgya! Ezek a szövegek a képekhez, hát csúcs! Élvezet volt olvasni!:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiarának meg ismét csak sok gyógypuszit tudunk küldeni innen a távolból és reméljük minél előbb meggyógyul!
:cry:

Na majd holnap mesélek magunkról is, mára elég volt végig olvasni titeket :oops: :oops: :oops:
Remélem lesz netem! :?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Ha a 20-ai héten szerdán találkoztok, akkor tortát is kell vinni. Az egyik topic baba 1 éves lesz pont aznap :-) elküldöm a képet, hogy segítsek, ki is

Kép

hehe :lol: :lol: :lol: :lol:

mi Szegeden voltunk, de látom, hogy miről maradtunk le....

KépKép
KépKép
bunny75
 
 

 
 

CIPŐ:

a héten olvastam ezt a cikket és meg akarom veletek is osztani:

a kertben, a füvön, és főként a homokban mezítláb legyen a gyermek http://www.delmagyar.hu/egeszseg/cikk/a ... k/2021858/

KépKép
KépKép
bunny75
 
 


Sziasztok

Húúúú, szuper lehetett a tali!!!!!!! Irigykedtem rendesen :wink: :wink: NA legközelebb mi sem hagyjuk ki, az tuti!! :D :D

SZISZKA, ŐZI, MOMO, RONINAGYI, NIKA, OMR (remélem senkit nem hagytam ki...) Köszönjük a hónapos köszöntést!!! :lol: :lol:

Omr,
neked meg így utólag boldog felediket!!!!!! POnt egy hónap van a ygerkőcök között :D :D :D

Momi,
mi is almalével kezdtük, aztán jött a pép. SZerintem próbáld minél pépsesebbre csinálni, hogy ne legyen neki olyan furcsa az állag. Sok sikert :wink:

ALVÁS,
Nálunk a takaró feleseleges, sose maradt rajta, úgyhogy zsákozunk. Mióta Dalmi simán feláll, azóta sincs gond, megoldja a zsákban is (mondjuk azért egyszer megnézném, hogy áll fel a zsákban... :shock: :shock: )

Tökjó, hogy a fogmosásról ennyien írtatok!! Kikupálódtam rendesen :D :D
Vendég
 


bunny,
Máténak hányadikán lesz szülinapja pontosan?
Vendég
 


Húúúúúú csajok ez fantasztikus.Ilgya a kommentek nagyon cool :):):):):):):):):
Annyira sajnálom most hogy nem vagyok pesten. Pedig onnan költöztem ide :):):):):):)
de sebaj egyszer majd talán mi is vidékiek is fel tudunk majd menni ha nagyobbak lesznek a babák :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Szép jó reggelt!

Hát még most is irigykedem :oops:

Kiarának sok-sok gyógypuszit küldünk, átérzem....


Az első falatokkal kapcsolatban köszönöm szépen a segítséget, ötleteket. Hát úgy döntöttem tegnap hogy akkor legyen alma, de nem kaptunk almát tegnap :shock: , viszont volt nagyon szép érett lédús őszi, így akkor most mi azzal indítunk :roll: Először 3 napig adom a lét és utána a pépet is, asszem ez lesz de persze én tervezek Ricsi keresztűlhúzza :lol:


Rena!

Igen, valami gáz van a vonalzómmal. :lol: nem tudom mit rontottam el de össze-vissz váltogat, van hogy reggel ugrik, van hogy csak valamikor nap közben :lol: hát igen, elég bénácska vagyok :roll:
Sajnálom Petrát, remélem hamar jobban lesz, neki is sok-sok gyógypuszi!

oh, sajna mennem kell, nem tudom folytatni, hív a Ricsi...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Simi is bealudt, már mikor sétáltunk az autóhoz. De jó tett neki a tali, azóta nem nyüglődik. :D De lehet, hogy már hiányozott neki a társaság. :D:D

Niki!

Szerintem is lehet gyakrabban tali, de azért heti nekünk túl gyakori lenne (ugye mi nem a szomszédban lakunk), de azért ha sokan szeretnék, akkor ti taliztok hetente, mi meg csatlakozunk 2-3 hetente. Lassan gondolkodni kellene azon, hogy hol tartsuk, ha már nem ilyen idő lesz...

Fog: de Simit biztos megviselte, mert nyügiseb volt, éjszaka sem úgy aludt, mint korábban. Most éjszaka végre rendesen aludtunk, csak 1-szer ébredt, és 1/2 7-ig visszaaludt.

Bunny!

Ha találkozunk azon a szerdán, akkor ünneplünk! Jöttök?? :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Jó reggelt! :D

Momi!
Én kb 1 hónapig probáltam az almát Veronikánál már minden formában, hát sehogy sem jött be, állandóan öklendezett tőle. ÚGyhogy lényegében mi is az őszivel kezdtük és azt imádja. Na azóta vettem pamutalmát (nem tom ismered e), annyira nem kedvenc, mint a barack, de azért megbír enni belőle már fél dl-t. Szóval lehet olyat kéne beszerezned kezdésnek, ez úgy is hamar leérik.

Bunny!
Már régóta agyaltam rajta, hogy a nyári babáddal hogyhogy ebbe a topikba írsz, míg nem múlthéten valaki írta egy félmondatban, hogy koraszülött volt Máté. Azóta visszaolvastam a topic elejére és láttam, hogy novemberre voltál kiírva. Ha nem túl fájó dolog elmeséled hogy mi történt?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Fnoe!

Pamutalma :shock: az mi :?: nekem a Ricsi pluss csörgője jutott róla eszembe :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Jó reggelt,
hú, szuper lehetett Nektek! Gyönyörűek a babók!:-)) Ilgya jók a szövegek:-))
Sajnos futár nem jött időben:-((( De sebaj, majd a következő!:-)

A 20-i hét az még augusztus?? Azon a héten ráérünk, csak szeptember 20-i körül nem:-)))

Én is vettem tegnap almát is+barackot is, mert képzeljétek a barátnőm "letolt", h mi az , h 6 hónapos és még semmi?? Ő napra pontosan elkezdte mindkét gyereknél:-))) Persze a kislány nem fogadta el, ő csak anyatejet kért 10 hónapos koráig:-))
Szóval Ádám mindjárt kap egy kis almalét:-)
Szerintem szeretni fog enni, mert már most kinézi a kaját a szánkból:-)))

Kiara jobbulást!:-(((

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok!
Köszi Bacilivi a köszöntést, meg mindenkinek, akinek még nem köszöntem meg!! :)

Irigy vagyok a talitokra!!! Olyan jó lehetett. :) Szuperek a képek! Nagyon édes minden baba!!! :D
Na de ha Budapesten laknánk, akkor sem tudtunk volna menni. Bengás a lány. Mint írtam, borsónyi duzzanat meg a horkolás, zörgés az orrban. Na ezt a zörgést ki akartuk szedni este is, de sok nem jött a Sterimar+orrszívóval. Inkább jobban beindult. Éjfélkor, meg 2-kor is szívtuk, aztán már reggelig nem zörgött. Most megint, de eszembe jutott, hogy Nasivin is van itthon, mert sztem csak be van dugulva. Fél órányi ordítás után beletaláltam az orrába, aztán elmúlt a zörgés. Remélem kibírja míg apa hazajön, egyedül képtelen vagyok kiporszívózni.. :cry:

Na de van jó hírem is, a kis fogacska után egy másik öröm ért minket!!! Kacagott a lány végre!!!!! :lol: (Úgy látszik belőle ezt hozza ki a betegség.. :roll: )

omr
 
 


Momi!

Biztos örülne Ricsike, ha a plüss almát adnád neki, csak nem tudná megenni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy a pamutalma egy pici fajta és nagyon édes alma. Nagy áruházakban én nem láttam még sose, inkább piacon kell megprobálni beszerezni. Mivel most érő, ezért tele van vitaminnal, többnyire idős emberkéknek van, akik nem permetezik, mert nem az a cél, hogy de szép és kerek stb legyen, tehát ezért a babáknak tök jó. Pénteken vettem 100 ft volt kg-ja, tehát olcsó is, csak nehéz beszerezni-legalábbis nekem. :?

Képzeljétek most néztem a Csak Csajokat. Volt benne egy modell, aki hármas ikreket vár!!! Nem derült ki, hogy természetes volt e a megtermékenyülés, de hú belegondoltam, hogy milyen lenne ha Veronika mellett lenne még 2 törpillám! :shock: Mekkora szoba kell hozzá? Gyönyörű dolog lehet, hisz háromszoros öröm, de el sem tudom képzelni, hogy mennek a hétköznapok! :roll: Állítólag kap hivatalból egy dadát! Nem semmi! Még ilyet sem hallottam!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi: én is láttam de még én sem hallottam róla hogy egy évig dadát kapjon. Jó neki :):):)
Ezen már én is gondolkodtam ha ikreim lettek volna mit csináltam volna de jó neki mert két fiu egy lány lesz szóval egy szüléssel megoldott hogy fiu is meg lány is legyen :):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Én is néztem a csak csajokat.:)))

Én úgy tudom, hogy 3 ikertől jár a dada De nem hiszem, hogy napi 8 órában, vagyhát nem tudom.
És nagyon szép volt és tök jól ált a dolgokhoz.
Mondjuk én pont tegnap meséltem a talin, hogy a barinőmnek 3 héttel fiatalabb ikrei vannak, és hihetetlen, hogy mivel egyedül van, szerintem nagyon nehéz neki, és én nem láttam úgy örülni a babáinak mint én Daninak. Mondjuk ritkán talizom vele, Tarjánban lakik, de mikor én ott vagyok, szegény olyan hulla. Még szerencse, hogy a párja nagyon segítőkész 3 órától, de sajnos az ő lányai olyanok, hogy kb 20 percet alszanak napközben, persze felváltva, és látni hogy "hullák", de nem tudja elaltatni őket. Ötlet?

Jó hogy felvilágosítottatok a pamutalmáról, mert már őzi is írta és nem tudtam mi az.:)

csernusn
 
 


Én simán belementem volna hogy ikreim legyenek, de akkor még nem tudtam, hogy pontosan hogy is zajlik a napirend a gyerekkel. :lol:
Van rokonunk akiknél 1 évesek az ikrek és szinte mindig a nagyszülő segít az anyának, mert apuka dolgozik. Már jó ideje szaladgálnak és hát anyuka kevés lenne két gyereket járni tanítani. Régen az etetést is úgy oldották meg, hogy egyik cicizett a másik meg cumisüvegből kapta a tejcit a nagyitól! Hát az altatás nem tom hogy volt, de én azt gondoltam, hogy egyszerre alszanak az ikrek, vagy nem? :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Amúgy nekem most tök jó, mert Veronika aludt fél órát, aztán ugyanennyit dumált a kiságyában (be se mentem hozzá), most meg ismét durmol! :D Ja és van fagyis levesem és spagettit csinálok hozzá. tehát most van egy kis időm netezni :lol: :lol: :lol:
Bár még nem lenne rossz a fürdőt kitakarítani :roll: :roll: :roll: Lehet neki állok! :? :(

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Mági meg tudnád írni a keletinél, ponotsan hol van az a bébituri?

csernusn
 
 


Sziasztok!

Az én kozmetikusom karácsonykor négyesikreket szűlt.Azt hiszem a 27.hétre érkeztek.4 fiúka lett,de sajnos egyikőjük meghalt,kb.3 hetes korában.A többiek szépen fejlődnek,nődögélnek.Úgy tudom ,ők is kaptak dadát,de így is elege lehet!Lombikbabák,az 5.alkalomra sikerűltek.Mondta is az anyuka,hogy na most behozták a lemaradást!

Hát Martinka sokat sírdogált éjjel,de szerencsére mindíg visszaaludt.

Jaaaj,és ma akkorát esett az arcára,hogy fel van duzzadva a felső ajka,és picit vérzett is!Volt is nagy sírás!Az a baj,hogy mióta próbálkozik a felüléssel,mindig eldől,és ez lesz belőle.Persze ha látjuk,akkor odamegyünk,és megfogjuk,de ma nem értem el időben. :( :(
Féltem,hogy majd zavarja a kanál evésnél,vagy csípi a kaja,de szerencsére nem volt gond.
És még mennyi ilyen esés lesz!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Én a HT-t őszivel kezdtem, és én rögtön adtam turmixolva, nem szórakoztam a levével. Semmi gondja nem volt vele Márknak, szóval hajrá!
Én azért is kezdtem őszivel, mert az már volt 1 hónapja is friss, míg az alma csak most kezd el érni, és én nem akartam neki tavalyit adni.

3-as ikres babákhoz akkor "jár" a segítség, ha ad az önkormányzat. Vagyis nem jár, hanem ha az önkormányzat úgy dönt, akkor adhat. Semmi nem kötelezi rá őket.
Nővérem várt 3 babát, neki nagyon húzta a száját az önkormányzat, máshol meg szívesen segítenek.

Alexaa, 4-es ikrek lombikkal? Őket nem nagyon szokták engedni megtartani, de ezek szerint vannak kivételek (persze engedik, mert nem akadályozhatják meg, csak nagyon nem szokták javasolni). 27. hét 4 babával még szerintem jónak is mondható.

Én ezen a modellen is csodálkoztam, hogy a 28. hétben van 3 babával, és még a TV-ben szerepel. A legtöbb 3-as ikres ilyenkor rég kórházban fekszik, vagy ha nem is ott, de otthon szigorúan az ágyban, és nagyjából pisilni kelhet fel. Nagyon szerencsés volt a lány!

Kép
szdorka
 
 


Dorka!

3 babáról tudtak,és csak a 18.héten derűlt ki,hogy 4 van, pedig voltak már 4D-s UH-on is.Sajnos a méhszáj kezdett nyílni,aztán megindult a szülés,nem tudták visszatartani.Mindegyik baba 800-1000gr. volt,mikor megszülettek.Hetekig szülőzobán feküdt,katéter,cicamosdás,stb...Végighallgatott pár szülést...
Vendég
 


Sziasztok!

Túl vagyunk a barin :lol: A lét kiköpte a Ricsi viszont a pépet benyelte, 5 kanállal :shock: Én sajtreszelőn reszeltem a barit :oops: de tök más íze lett pépesen mint amúgy egybe :shock:

Na majd jövök, ikres téma jó, én is akartam :lol: De mostmár inkább azt mondom hogy jöjjenek egyesével :lol:

Mennem kell, felkelt a Ricsi és hív :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Alexaa, így már érthető!

Én is hallgattam nővérem mellett egy szülést amikor ő bekerült a szülőszobára, ő is feküdt ott egy napig...

Momi, Barackot én is reszeltem az elején, de sokkal egyszerűbb a turmix vagy a botmixer! Persze 5 kanállal nehéz turmixolni, de az elején én mindig megittam a maradékot :-)

Kép
szdorka
 
 


Hát mikor én szültem én is végighallgattam pár szülést pénte reggeltől vasárnap 3-ig :D:D:D:D:D:D:D:D:

Mellettem úgy orditott egy 16-17 éves kis cigány csajszi hogy ott kiabált vele a szülésznő pedig nagyon jó fej volt mondta neki hogy mit ordibál itt van maga mellett 2 perces fájásokkal egy kismama ( ez én voltam) és a hangját sem halljuk magának meg még 5 perces sincs:):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Niki:
Babaturi:
a Thököly-n kb egy saroknyira a keletitől távolodva, ha jól tom a Bosnyák tér felé VII. ker. Thököly u. 9.

Hát én annyira bíztam benne, hogy ikreink lesznek majd, de így utólag azért mégis csak jobb, hogy egyszerre csak egy baba van a szobában :) lehet, hogy másodiknak méár be mernék vállalni ikreket, dehát ezt úgysem én döntöm el. Azért 3-as ikrektől bepánikolnék azt hiszem. :)

Voltunk oltáson is, alig sírt, mire felvettem volna vígasztalni, már el is hallgatott. A doki néni szerint hízást nem vittük túlzásba .Egy hónapja 6800 volt, most 7190 gramm. :shock: Na de sebaj, azt mondta, kátja, hogy minden oké vele, a meleg miatt ilyenkor lassabban gyarapodnak. ja és jön a két felső fogunk is!! Hát lehet, hogy ezért van az a sok éjszakázás. Ma éjjel megpróbálom a dentinoxot, hátha segít..

Hát nekünk a 20-ai szerda nem jó, akkor van keresztfiam szülinapjais :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági!Szerintem tök jó az,amennyit hízott Anna!Martinka egyszer csak 12dkg-ot hízott 1 hónap alatt,és arra azt mondták,hogy ilyen is előfordulhat.Én meg bőgtem,hogy csak ennyit hízott.Nem tudom mi volt, akkor volt 6 hónapos.Azóta kb.40 dekákat hízik.Gratula a fogacskákhoz,és a bátorsághoz!


Szerencsére nálunk a szülészeten különálló szobák vannak,úgyhogy nem nagyon hallottuk,hogy mi történik a másikban.Rossz lett volna úgy szűlni,hogy mellettem valaki kiabál.
Vendég
 


sziasztok,

Alexa, én is úgy szültem, hogy külön szobák voltak, és mégis volt aki hlgatta a szölésemet, mert ott én kiabáltam, bár én már nem emlékszem, hogy olyan nagyon hangos lettem volna. Viszont mindkét oldalról nyitva volt az ajtó nálam.És szerencsére csak másfél óráig hallgattak.:)))


Egyébként az újakat ha érdeklik a régiek születéstörténete a www.telibabak.fw.hu oldalon fenn vannak.:)

csernusn
 
 


Sziasztok!

Nagyon jo lehetett a tali, a fenykepek nagyon jok koszonjuk, hogy megosztottatok velunk :)

Kepzeljetek tegnap Lily elkezdett rendesen maszni :) :D :D :D Annyira orultem neki,eddig csak hatrafele ment.

Pont amikor otthon voltunk 1honapja akkor voltak tele az ujsagok egy novel aki 4-es ikreket szult. Nagyfiuknak szerettek volna egy kistestvert. Sikerult :)

Kerdes: Nektek mennyire anyasak a babak? Ok is nagyon ragaszkodnak hozzatok? Lily nagyon sokat szeretne olbe lenni, altalaban az enyembe. Kimegyek a szobabol egybol sir, ha Apa olebe van akkor is. Ahogy felveszem mindig bujik hozzam. Olyan edes. Kivancsi vagyok nektek is ezt csinaljak-e a picik vagy csak lily nagyon anyas? :) Idegenekkel meg vegkepp nem tudom otthagyni meg csak 1 percre se mert egybol hiszti van oriasi konnycseppekkel.

Kiaranak jobbulast kivanunk!


Szilvi&Lily

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


alexa,
nekünk is pont a szája vérzett be egyszer :( Szörnyű volt látni ahogy vérzik az a pici száj. DE olyan strapabírok ezek a kicsit, hogy ők talán gyorsabban túlvannak az ilyenekn mint a szülők... :lol:

sziszka
lányocskád keményen "szeparációs szorong" :D Nálunk is ez van... Állítólag max. 2-3 hónapot tart. Most jöttek rá csak igazán, hogy Anya pótolhatatlan :wink:

Ikrek... Hát bevallom ez volt minden félelmem, hogy ikreim lesznek. Aztán mióta megvan Dalmi mégjobban félek ettől... :lol: :lol: Na jóóó, persze ha jönnének hát jöjjenek, ennek is meg van a varázsa!!

NA Apa hiányol...megyek PUSZI!
Vendég
 


Sziasztok!

Sziszka, Lidinél is ez van most. Elmentünk Harry-t nézni a moziba de a két órát végigbőgte anyumnál.
Itthon is mikor felveszem szinte fúrja a fejét a vállamba és kapaszkodik belém. Este héttől meg már apa sem jó neki csak én.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok, Hát kevesen vagyunk ma aktívak.:)))

Sziszka,
Lilynek gratulálok a mászáshoz!!!! Nekünk még mindig kemény a padló, szerintem már nem is fog mászni, bár próbálkozások vannak.:(((

Érdekes, nekem ha egyedül vagyunk, akkor nyafizik Dani, de nekem mindenkivel jól elvan, még a vad idegeneknek az utcán is mosolyog. Viszont azt érzem, hogyha felveszem, akkor rendesen átkarol, vagy odabújik.Nagyon jó érzés, de szerintem apának is csinálja.:)

A HVG-nek láttátok a címlapját? Tök jó "Toxi-maxi"

Most apa altat, ilyen se volt még, ahéten már harmadjára szeretné, de csak most hagyom először, ott énekel, olyan aranyos.:)Jó hangja van:))))Dani meg csöndben....Lehet hogy elaltatja???


Na jó éjt, megyek levest főzni...

csernusn
 
 


sziasztok!


megvagyunk!elköltöztünk!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a Riki már szépen mászik és ül.és már egy fogunk is van. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

8.5 kilók vagyunk és 72 centisek. :lol: :lol: :lol: :lol:

már eszünk mindent.husit is,és nagyon bejön.

bocsi hogy csak ilyen ritkán jelentkezem de nekem nem nagyon megy 2 topicot követni. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

teszek fel pár képet ha nem bánjátok.

Kép

Kép


Kép ilyen lett a Riki szobája

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kismama18
 
 


Sziasztok!
Apa kimenőn van 2 nővel.. :evil:
Nálunk akkor nyafka, amikor Apa hazaér. Addig is próbálkozik, de rűjön, hogy nem mindig veszem fel. Bezzeg, mikor Apa hazaér, már nem is kellek, rögtön repked, hogy vegyél fel!! Ma pont az ölemben ült, mikor hazaért Apa, hát majdnem kiugrott onnan!
Pár napja Apa fürdeti, eddig sosem tette, de nagyon rákapott az ízére. Ki lettem rekesztve :?
Persze nagyon örülök, hogy ilyen nagy a szerelem ! :)

Már csak hétfőn leszek, holnap megyünk el.
Becsomagoltam Apa ajándékát is, (textil kép), hát látnotok kellett volna! Jó háromnegyed órát bénáztam, mire beleapplikáltam a képet a keretbe!
kismama:
Nagyot nőtt Patrik! Mikor és hova költöztetek?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Niki: én azt olvastam hogy pont ez a 8. hónap környéke amikor már nem olyan barátságos az idegenekhez de ez majd elmúlik :):):):):)

Kismama: Patrik nagyon ügyes baba :):)

nika70
Salgótarján
 
 


Kérdés:
Épp Mágnes hozzzászólásából jutott eszembe:
Ti hagyjátok nyüglődni-sírni a babákat? Mert én nem hagyom, ha nyüglődik, mindig kiveszem, csak attól tartok, mi van ha ezzel nagyon elkényeztetem??? Tegnap pl. a járókában volt, én főztem és elkezdett nyafizni. NA mondom, most hagyom egy kicsit, hogy lássam mi történik...Hát úgy belelovalta magát, hogy aztán ordított és potyogtak a nagy krokikönnyek :cry: Aztán kivettem...rögtön csönd lett. VÉLEMÉNY?
Vendég
 


Livi: én is képtelen vagyok hagyni sírni a gyerekem. Nem vagyok én ehhez elég kőszívű. És az se érdekel, ha ezzel elkényeztetem. Akkor el lesz kényeztetve és kész.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Ma este is szívtuk a Petra orrát. Most reggel is. Szegénykém nagyon haragszik a porszívóra. Az a baj, hogy szívás közben ordít és így elég nehezen jön ki a cuccos.. :cry:

Sírás: Pl. ilyenkor, mikor tényleg bánatos és fáj valami, teljesen másképpen sír, persze, hogy megnyugtatom. Aztán van olyan, hogy a járókában van és úgy köhécselve nyűgösködik, akkor inkább énekelek valamit, vagy hozok egy másik játékot neki és az esetek többségében abbahagyja. Szóval olyankor nem veszem ki. Amúgy igen.

Anyáskodás: Hihetetlen jó dolog érezni, mikor a nyakamban van és érezteti, hogy szeret és bízik bennem... Ez a legjobb érzés!!! Amúgy eddig mindenkinél elvolt, szerdán pl odaadtam a patikusnak, mert nem tudtam egyszerre fizetni is, meg lányt fogni is. Ő meg körbevitte hátul megmutatni a többi patikusnak, lányom meg tűrte és mosolygott. Remélem azért picit jobban fog tartani az idegenektől (cukros bácsi szindróma..)

omr
 
 


Sziasztok!

Alexa, Niki, Sziszka,
Koszi az alvos valaszokat!

Tali,
Hat nagyon sajnalom, hogy mi nem lehettunk ott veletek!

Bacilivi,
En sem hagyom sirni. Jaj, a hatamon is felall a szor mikor valaki karog, hogy "majd fogod meg banni", meg hogy "nem baj ha sir, majd megszokja, hogy nem kapdosod fel". Max nyuglodni, meg nyoszorogni hagyom egy picit, ha ugy latom, hogy nincs igazan gond, de meg mielott belelovalna magat, vagyis sirna, felveszem, vagy elterelem a figyelmet valamivel. Mondjuk ez eleg ritkan jon be, inkabb az olbebabasag a megnyugtato a szamara. Ha az kenyeztetes, hogy nem hagyom ketsegbeesni es nem zarom el tole magam, akkor igen, en is elkenyeztetem. De tudatosan am!!! :D Nappal en nem erzem ezt tehernek, nincs annyit olben, hogy panaszkodjak, de ejjel eleg gaz. Lehet hogy nalunk el lesz rontva valami, hisz mostanaban sokat ebred, de igazabol nem tudom mi mast csinalhatnek, minthogy probalom az agyban csititgatni, ha nem megy kiveszem, osszebujunk, megnyugtatom stb. Sirni nem hagyom, azert vagyok en az anyja, hogy mellette legyek ha szuksege van ram amikor csak tudok.

Anyaskodas,
Imadom mikor belemkapaszkodik, vagy a nyakamba furja a fejet! Imadom, amikor nyul felem es huz magahoz es az arcomba harap es osszenyalaz :) . Es meg sorolhatnam... Ezek a pillanatok hihetetlenul feltoltenek.

Biztonsagi kerdes,
Ti korbeburkoljatok valamivel a butorok labait, hogy a gyerok kobakja ne koccanjon rajta nagyot? Ha igen mivel? Az elek eliminalasan kivul hogyan teszitek biztonsagossa a lakast?

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Őzi: egyetértek minden Livinek írt szavaddal. :D És nem mellesleg boldog 7.-et Levinek! :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ti mi alapján választotok sportbabakocsit? Súly? Összecsukhatóság? Márka? Ár? Nekem fogalmam sincs, hogy mire lenne érdemes figyelni. Hasonló "tudás" mellett van 30 ezres, de 50, 70 ezres is...

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Én nem veszem fel rögtön.Mondjuk nálunk ritkán van sírás. Ha sír, akkor valami gondja, baja van, ilyenkor persze rögtön megyek. De amikor kézben akar lenni, akkor nyűglődik. Na ekkor nem megyek. Mert nem fogok vécézés közben pattanni, vagy éppen tusolás közben tiszta vizesen. Valamilyen szintem neki is alkalmazkodni kell hozzánk, ahogy nekünk hozzá.Meg kell szoknia, hogy mindig nem tudjukkézben tartani. Szerintem ettől nem vagyok roszabb Anya, mint bárki más. Mondjuk szerencsém is van, mert Anna tényleg nem sírós baba. :)
Levinek boldog hófordulót kívánunk!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Tinu!

Megkaptad a képeket? :roll:
ilgya1
 
 


Jó reggelt,

Nekünk Dani sokat szokott nyöszörögni (Kinek mi a sok???), napközben is meg este is (akkor már fáradt is), szerintem egyértelműen azért, hogy vele legyünk, de néha mikor alszik és úgy sír, vagy ott vagyunk mellette és úgy sír, akkor a foga miatt. Más baja nem szokott lenni. És én sem hagyom sírni, de a WC és épp az adott folyamat befejezéséig várnia kell. Egyébként általában akkor sír, ha olyan járókába kiságyba teszem, ahonnan ha nem köti le semmi nem tud tovább indulni.

Levinek Boldog 7 hófordulót! Azt nem is kérdeztem, vagy már tudjuk, hogy a párod magyar vagy külföldi, és a Levit akkor ő hogy használja?
Nekem a nővérem férje, habár ki tudja szépen mondani a Dánielt, azért baby Deniel-ezi.(Van ott(angliában) valami mese amiben van baby David, amikor a pocimban volt, akkor még úgy hívta)

csernusn
 
 


Boldog hófordulót Levinek!!! :D

Elkényeztetés:)
Én meg nem tudom rögtön mindig felvenni. (Lsd. tali :wink: Dáviddal galambetetés),azért szerencsém van vele,mert jól alkalmazkodik :D és keveset sír. :D

Biztonság:)
Lépcsőrácsunk van ,vakdugók a konektorban vannak már két éve,és a törékeny dolgokat,meg a virágokat is el fogjuk pakolni, a nappaliban a dohányzóasztal sarka nem hegyes,sok bútor nincs szerencsére....
a szobája bababarát...
nem fogjuk átburkolni a lakást ezért a pár hónapért :D :D :D olyan gyorsan megértik,hogy mit nem lehet ...
Dávidnál nagyon bevált,hogy mindent megmutattunk amire kiváncsi volt,így nem kellett titokban próbálkoznia,és lekopogom nem történt semmi baleset,a kisebb koccanásokat meg úgysem tudjuk 100%-ig kivédeni. (Szóval nem lesz kutacsvédőnk meg szekrényzár sem)

Tinu,nálunk a súly számított leginkább és az hogy kicsire össze lehessen csukni,hogy beférjen anya pindurka autójába is. :D
Ja és hogy valamennyire vízszintesbe (nem teljesen) lehessen dönteni,ha éppen alvás időben megyünk valahova.

ildikó
ilgya1
 
 


Kismama,

Jó hogy jelentkeztél!!!Szépen megnőtt Patrik!!!Hova költöztetek?

csernusn
 
 


Sziasztok!

Levinek boldog hófordulót!!

Látszanak az üzijeim egyébként? Valaki reagáljon most erre légyszi!!

omr
 
 


Kiara hogy van? Remélem már jobban!

omr
 
 


omr:
látszanak :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Rena
Latszanak az uzijeid.

Levinek boldog hofordulot!

Koszonom a hozzaszolasokat akkor megnyugodtam,hogy nem en kenyeztetem el Lily-t hanem minden baba ilyen. Ez a normalis. :D :D :D :D

En sem nagyon hagyom ot sirni ha csak szenved akkor altalaban hagyom probalok mas jatekot adni neki,de ha rendesen sir akkor inkabb felveszem, eleg hamar megnyugszik es akkor mehet tovabb a jatek. Viszont este nem szoktam kivenni az agybol. Simizem az arcat, beszelek hozza. Ezt mar igy megszokta. Ma este egyszer sem kelt fel :) :D Lehet hatasos volt az a multkori sirni hagyas?

Tinu
Engem a markaja nem nagyon erdekelt a sportbabakocsinak. Konnyen ossze lehessen csukni, konnyu legyen. De ha most vennem akkor arra is figyelnek, hogy azert alul a bevasarlo kosar egy kicsit legyen nagyobb es osszelehessen hajtani ugy is hogy van benne 1-2dolog. A mienket nem lehet :(

Szilvi&Lily

Kép
]Kép
sziszka27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?