Sziasztok!
Márti: most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok Manócska nemére. Fiú névvel hogy áltok?
Barbi: tegnap éjjel hallottátok a Szigetet? Hihetetlen milyen hangerővel zenéltek, még hajnali 3-kor is tisztán lehettet hallani a dalok szövegét!
A nappali alvás csökkenésével változott valami éjszaka?
Van egy ötletem, passzoljuk le a gyerekeket az apuciknak és menjünk el együtt megnézni a Harry Pottert!
(amúgy nekem mindenki azt mesélte, hogy ez a rész filmbe nem annyira jó)
Zsu: én nem tudok recepteket, sőt nagyon ritkán főzök, ha megnyitod a topikot, rám ne számíts.
Kíváncsi vagyok mit mond szerdán a doki.
Julcsi: hát nem semmi jegyárak vannak, eddig is sejtettem, hogy nem olcsó a Sziget, de ez tényleg inkább a külföldieknek való ár.
Ibolya: vettem cumit (NUK 2-es, szilikon), ha érdekel találjuk ki hogy juttatom el hozzád.
Nagyon jól éreztük magunkat Taksonyba, igaz sokat esett az eső, de legalább felavattuk a csizmát és az esőkabátot.
Az Adáék is voltak, egész nap náluk lógtunk a Szandival, a fiúk pecáztak. Egyszer a délutáni alvás alatt nekem is sikerült lejutnom és 2 óra alatt fogtam is 1 db kishalat!
Szerintem nem is volt több a Dunába.
Pénteken éjjel meg láttunk egy meteort. Fantasztikus látvány volt.
A múlt heti rossz éjszakák eredménye 2 rágófog, de még hátravan 2. Ehhez képest az elmúlt 2 éjszaka végig aludt.
Ma mentünk oltásra, de a változatosság kedvéjért megint torokgyulladása van!
Azt mondta a doki, most bakteriálisnak nézi, várható láz.
Ha jövő héten se javul, megnézik a torok váladékot.
Anyukámék egyik szomszédja egy nagyon jó nevű ortopéd orvos (annak idején az ő tervei alapján csinálták meg a Siesta gyerekcipőket). Megnézte a Szandit, minden rendbe van vele, csak egy kicsit lúdtalpas.
Ő is azt mondta, hogy a lakásba cipőbe legyen a gyerek, mert nem tesz jót a lábának a sima felület. Van aki otthon is cipőt ad a manóra? Annyira sajnálom egész napra cipőbe kényszeríteni.
Zsuzsi