Sziasztok!!!
Remélem Edit tényleg szülni van, én sajna nem... Pedig tegnap és ma reggel is azt gondoltam...Állandóan keményedek, mutatta a ctg ma is, de a méhszáj még mindig változatlan, pont úgy áll mint 2 napja. Le vagyok hangolva, már totál elkeseredett és rosszkedvű vagyok... Amiatt is, hogy olyan bizonytalan a terhességi kor... Meg tudom, hogy hülyeség, de úgy érzem sosem fogok megszülni.
A dokim annyit mert mondani, hogy a 40-et már vsz betöltöttem. De azt nem említette, hogy mikor indítja meg vagy mi lesz (mindig olyan elfoglalt, beszélni is alig lehet vele). Mindenesetre holnap reggel 6-ra kell mennem a Klinikára, EST lesz vagy Oxitocinos teszt, és onnan haza már nem jövök...Jaj...
A tágulat miatt is egyre jobban aggódom, bár azóta nem voltam uh-n, de már tényleg mindenen idegeskedek!
Ne haragudjatok, hogy ilyen negatív vagyok!
Egyébként az állatkert nagyon szupi volt, lejártam a lábam, alig bírtam már este állni rajta, nade a lánykát hidegen hagyta a dolog.
Azért nem tudtam jönni, mert nagyon későn értünk haza, és zuhantam az ágyba...ma meg 7-re megint a Klinikán kellett lennem...
Utálom a saját rosszkedvemet, már a fejem is fáj tőle! Inkább be is fejezem!
Mandala! Nagyon gratulálok!!!!!!! Ma ez tudott először széles vigyort csalni az arcomra!!!! Kívánok sok tejcsit, hogy hamar megnőjön a drága!
Bee! Szurikáták megvannak, köszönik, jól vannak...
Én alig bírtam tőlük elszakadni, én is odavagyok értük!
De most csak 4 van!
Zeze! Nagyon jó volt olvasni a storyt és főleg, látni a végeredményt... Annyira szépek vagytok!
Sajnálom nagyon a kicsi fiadat...
Nagyon megérdemlitek a boldogságot!
Bogesz! Remélem, nem felfázásról van szó...
Szamo! Szerintem sem magzatvíz, de ha megnyugtatna, szerezz be olyan betétet!
Mikegirl! Gratulálok a tejcsiterméshez, nem semmi!
Jó a vonalzó!
Robcsi! Remélem nem lesz igazad, és ez a front bizony hogy más lesz!
mamiblue, Nap! Még annyit tudok a faros szülésekről, hogy veszélyt jelent, hogyha a lábak bújnak ki először, mert könnyen sérülhetnek, a dokinak nagyon figyelni kell, hogy ugyanúgy húzza ki. Na, nem nagyon tudtam tudományosan megfogalmazni, de remélem volt benne vmi információértékű.
Most csak ezt az oldalt tudtam elolvasni, de majd bepótolom, és az előzőt is átböngészem.
Még egyszer, ne haragudjatok, hogy negatív hullámokkal bombáztam a topicot, igyekszem vidulni.
Este még jövök, mielőtt a Klinika mezőire vonulnék... Apával beszéltük, hogy ő használ pda-t a munkájához, és lehet, hogy amíg bent leszek tudnék netezni, éjszakára meg elvinné, nehogy lába keljen. Na, majd látjuk!
Puszi Mindenkinek!