Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bár én fiatalnak számítok,mindig minden álmom az volt,hogy babázzak :-) ráérek még utána dolgozni

Móni
csak abba az egy étterembe voltak "szemetek".Én úgy megszoktam,hogy amerre megyünk elájulnak Majától ,de minimum rámosolyognak.Ezek meg mint a robotok,ránk se néztek,csak odadobták a kaját,hogy nesztek itt a zaba.egy fillér borravalót nem kaptak.Amúgy aranyosak voltak mindenhol,de ott olyan bunkók voltak,hogy mélyen érintett :-(
Vendég

Basszus Andi!!! Akkor most mi van??? :? :shock: Szigorú fekvés gondolom.... :cry: Mostantól gondolom lemondasz az aktív életedről...meg a jó kis sétákról, meg mozikról, meg festegetgésről, takarításról...ilyesmi... :cry:De inkább otthon pihenj, mint kórházban...

Milyen autó?? Muti!!!

marek

Andi:
gratula a kocsihoz. :)
Vigyázz Magadra, pihenj, de semmiképp se pánikolj. :) Ezzel még húzhatod akár 40 hétig is. :wink: a 2200-as egyébként azt jelenti, h megrövidült és kinyílt a külső méhszáj. De eszerint a belső zárt. :roll: No, én sem értem, de a lényeg a pihi. :)

Kép
Kép
h@jni

Andi
szupi az autó
és a babócák súlya is :-)

Olyan aranyos vagy,hogy nem számolsz rá,hogy elöbb megszületnek,de biztos nem húzzátok ki a 40ik hétig.Én 2200 as méhszájjal hordatm még Maját 5 hétig,nagyon drukkolok,hogy te is legalább addig hord őket :-)meg még egy kicist,de én aszondom szépen lassan készíts elő mindent és vigyázz magadra nagyon :-)

http://www.babanet.hu/faq/termas01.php
Vendég

Marek:
dejóó, h ezt írod, már kezdtem mumusnak érezni magam. :oops:
No L. Majd még benézek a Dr. House előtt. :lol:

Kép
Kép
h@jni

nem pánikolok. ááá ;) próbálom visszafogni magam. de mostantól kevese(bbe)t leszek itt: szabad a pálya :D
és most elküldöm mindenkinek a telefonszámom... nem vagyok válogatós...
én is el. kifárasztott az egész napos aktívkodás.. nekilátok a kötelező pihenésnek ezerrel ;) és készülődéssel elég jól állok szerencsére, de azt az 5 plusz hetet bevállalnám én is, akár az egészet ágyban, ha muszáj..
szevasztok
auitóról kép, ha majd mellette állok/fekszek rajta.. nem megy ám az csak úgy hüpphüpp barbatrükk-módra... átíratás, kötelező, kiskutyavallaga, stb...
jók leygetek!
holnap
:arrow:

Kép
an°°di

De miért leszel kevesebbet? :? Meguntál minket vagy mi???? :shock: De most komolyan, ne szórakozzunk már ilyesmikkel....!!!
És milyen autó??? Opel, ahogy terveztétek?

marek

na, Timinek elküldtem és kész, mert nem lehet több felhasználónak egyszerre.. szép, mondhatom. akkor elküldöm e-mailben a többieknek, akikét tudom... mármint az e-mail címét
és utána tényleg el

Kép
an°°di

Andi!
Autó téma lesz*rva, de gratula!
Klassz, h jól vannak az ikrek, meg h nagyok, de akkor most mi van? Miben maradtatok? Othon fekszel vagy kórházban? (Csak halkan: ikres barátné is befeküdt az uccsó hónapra! Ma pont volt náluk a férjem: a két kiscsaj talált valami kutyasz*rt az udvaron és sikítva ráncigáltak oda megmutatni a zsákmányt! Az anyjuk kezd megőrülni tőlük, mert a két kis P*nci Manci összefog ellene és kétfelé nem tud futni, ők meg csak visítanak és röhögnek! Ezen agyalj, hogy oldod majd meg! :wink: ) Hát én a helyedben behúznám a vészféket! Mer' azért még marha jó lenne, ha minél tovább benn maradhatnának! ( Nagyon drukkolok Neked! Meg mindahányónknak!) Azért lassan készíts össze valami kórházi motyót, h ne akkor idegeskedj ezen, mert az sem lenne jó!
De hát sztem strapabíró csaj vagy Te! Fogod még bírni!

Kép
ermoni

mert itt ÜLÖK, teeeee, Marek, azért... és az nem jó nyitott méhszájjal, ha jól tudom.
dr Jutta, jól tudom???? :roll: :roll:
és igen, Opel Astra Caravan, szép szürkéskék, másfél éveske, nagyon pöpecül néz ki, és akkora, de akkora kő gördült le a vállamról, mikor megszületett a döntés. és Apukáét is hallottam földet érni (ez az ember beleszeretett ebbe a verdába, no... )

Kép
an°°di

Móni, ettől az összefogástól én is tartok egy kicsit. már most odafordult Petra Hubához, h susmoroghassanak. gyanús kis alakok már most!!! 8) 8) 8)
:lol: egyelőre itthon nyomom holnaptól az ágyat, és megnézek egy csomó filmet, amire eddig nem volt idő/kedv/hangulat/stb., meg olvasok szigorúan nem szakirodalmat, és alszom sokat erőgyűjtésképp. anyós bejelentkezett holnap 1 órányi időre teregetni és vasalni. :roll: 8) :D meglátjuk, h kooperálunk... én irtó bizakodó vagyok! minden tekintetben!
ja, a motyóra már én is gondoltam!
és EZ a pozitív ikres sztori???? nemááááááá :evil:

Kép
an°°di

Ja, és ne tűnj el! Keress valami kényelmes poziciót a gép előtt is! Néha jól is fog eseni! Vagy nem? :wink:
Na jó pihit! És vigyázz magadra!
Holnap én nagyon várlak! Tudod, ikres szorik! :wink: Meg amúgy is! :wink:

Kép
ermoni

Jaj, vannak pozitív sztorik! Nyugi,majd adagolom! De pihennyé má' ne itt üldögélj! Majd holnap! :wink:

Kép
ermoni

A kórházban is ülve fogadnád a látogatókat...akkor mi leszünk a látogatók...majd gyorsan olvasol és gyorsan gépelsz....és kitartás....ha van valami jó film, írd meg légyszi, mert mostanában nincs ötletünk....

marek

na, jó. meggyőztetek. nem tűnök el. már kértem is Apukától vezeték nélküli billentyűzetet és a fotöjjben pont klasszul e tudok tespedni. az már majdnem a Zsu-féle 'kanapén párnával megoldás' :D
most el, mert van újra melegvíííííííííííííííííííííííííííííz! (a technika csodája, a primitív ősasszony igazi öröme) hehe :lol:

Kép
an°°di

Na csajok! Kikapcs, mer' álmos vagyok! (Én is sz*rul alszom ugye!)
Meg amúgy is nézem A tanút.
Holnap!
Andi! Feküggyé má' le! Hányszor mondjam!

Kép
ermoni

Hú Móni de szigorú vagy ma :lol: Meddig is tanítottál? :wink: Vagy nem tanítottál egyáltalán? :?

Ja, engem ma megint kiakasztottak ezzel az óriási nagy hasammal...rendszeresen megkérdezik, hogy mikor szülök és már félve mondom, hogy két hónap múlva, mert mindenkinek kikerekedik a szeme, volt aki már megkérdezte, hogy nem számolták el? :shock: De akkor most mekkora has a normális, ha az enyémen ennyire ki kell akadni... :? :shock: 8 kilót híztam a 31 hét alatt, ha valaki 20-at hízik, azt észre se veszik valahogy gondolom nem olyan feltűnő a hasa. De azt senki nem veszi figyelembe, hogy egy ekkora emberen persze, hogy feltűnő egy ekkora has...lassan nem megyek ki az utcára, mert minden boltban megkérdezik és rögtön ki is akadnak...ez olyan nekem, mint Móninak a nem baj, hogy lány dolog... :evil: :evil: :evil:

marek

Marek:
Mérd máán le a hasad a köldököd vonalában. Kiváncsi vagyok, h mennyi a nagy has.
Nekem most "összement" 4 cm-t. Vagy a leszállás miatt kissebb. Nem tom...

Na, én is lépek. Jocccaaakka. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Andii, no para - de pihi!!! Ilyen adatokkal emberek nyugival elvoltak 10 hétig (utána olvastam), de én a helyedben a 34-36. hétig nem igen mászkálnék, még a kocsiért se...

Otthon meg sok-sok pihi, fekvés ill. félülő helyzetben némi számítógép, olvasás. Kaját rendelni is lehet és nem te nagytakarítasz!!!! Ennyi... Gondolom halálra fogod magad unni, tehát lehet az egész barátikört ugrasztani, h mindenki mehet látogatni-szórakoztatni!!

Amúgy leletet én is úgy értékelném, ahogy dr. Hajni tette!!! :lol:

Ja és ha feszül a poci, akkor vágd magad vízszintesbe és tessék szedni a magnéziumot! Tényyleg, gyógyszert kaptál?

Ja és szép nagyok!!! Főleg, h ikrek! Nem lesz gond, már 3-4 hét múlva is tök kis érettek lesznek, azt meg mint tudjuk fejen állva is! :wink:

Autó, látom nagycsaládos - Caravan! :lol:
Hiába no a gyerekek cuccait majd vinni kell! Jajaj az nem lesz ám semmi!!

Jutta

KépKép
jutta

jaa, és láttam a guar gumis listát, amit Hajni feltett!

Hát ennél jóval több dologban van, pl. az összes gyártó túrókrémében stb... (ált. a pudingokban is... tehát egy csomó olyan cuccban ami amúgy egészséges és gyereknek is szoktuk adni pl. Danonino)

De az h van benne még nem jelent semmit!! Most egy pár napig kerülni kell a dolgokat (mindent amin a guar szó ill, a E412 szerepel) és ha készen lesznek a tesztek, akkor kidobni azt ami megbukot és lelkesen megenni amiről kiderült, hogy rendben van - ha addig a szavatossága nem jár le :?

A hivatalos honlap információkkal: http://www.oevi.hu/

Elég gagyi a szerkezete, node hát ezt tudja ma a kormányzati / hivatali informatika... :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!!!

Hasméret....90cm....az tényleg nagyon nagy???? Jesszus, már a hasam méregetem.... Csípőbőséget nem mondok, és a varrónőmtől se szeretném megtudni az eredetit :lol:

Ez már mindig így marad??? Mármint, hogy nem alszunk normálisan??? Mondjuk lehet, hogy nem kellett volna délután fél ötig aludni :oops: De akkor is ... úgy szeretnék majdnem végigaludni egy éjszakát...! :roll:

Na megyek, mert apuka felállt a gépétől és rögtön közölte, hogy én már megint a gép előtt ülök... :shock: Ezek a férfiak olyan furák.... Addig, amíg ő is ott ült nem zavarta...most meg rögtön le kellett cseszni.... :twisted:

Még jövök ám, amikor ő visszaül, akkor én is visszaülök... :lol:

marek

Jutta, imádlak! ennyi biztató, félhivatalos adat!!!!! :D :D :D
gyógyszer: csak a magnézium meg a vas, de ezek mindenképp... meg egy-két gravida becsúszik hetente. de semmi más nem kell, mert ugye bajom, az nincs ;)
terveim, azok vannak, de azt hiszem, leginkább valóban pihenek: alszom (amíg megy), olvasok, és megnézek most egy mesefilmet, ami felnőtteknek készült (Nausicaa, anime Hayao Miyazakitól). készülök a kétgyerekes családanya státuszra :D

Marek, igen, megvan a számod! ;) még beszéltünk is telefonon, emlékszel? ;) az meg, h nagy a hasad, relatív. lesz*rni mindenkit, aki nem dicsér. rakhatnál egy friss képet.. h mi is lássuk. hm?

Móni, a te számodat is elmentem. kukaaaaa? megőrültél? egy ilyen karakán, sziklaszilárd jellemű, anyai képességeiben kétkedő nő száma bármikor jól jöhet ;)

most: mese. később jövök ám!

Kép
an°°di

az én "derekam" 110 centi. Marek, aggodalomra semmi ok.
és mire nem jó a diéta, mi? én semmi guargumist nem eszem.
tényleg :arrow:

Kép
an°°di

Marek, nekem a legszélesebb ponton vízszintesen mérve 100 felett van! És mivel hasra sose híztam - eddig, vhonnan a 62-64-ről kezdhettem! Na akkor én mit szóljak?

Andiii, mi az hogy FÉLhivatalos? :evil: Kérem én ebből fogom a nagydoktorimat írni! :wink:
És csakis dokiktól származó infót írtam, pl. a 34. hete nekem a saját dokim mondta, h akkor már nincs nagy gond, mert a gyerkőc tüdeje fejlett és "csak" híznia kell - meg amúgy is 2 kg felett van... jó még koraszülött, de nem vészes! Tehát ha köveket hallotok 10 nap múlva Veresegyház körül leesni, akkor az én voltam! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Miért csak én rakjak fel képet??? Mindenki rakja fel a hasát de mán...főleg, hogy Móni megnyugodjon végre... :wink:

34. hét a cél...??? Jó tudni...de nekem addig van még egy kis időm.... :roll:

Na megyek, összeszedem az óriási reggelim maradványait, aztán elmegyek olvasni vagy valami ilyesmi ....

Előtte megkérem apukát, hogy csináljon képet...ez a csíkos most ideális rajtam, ha ebben vagyok, akkor mindenki annyira sajnál, hogy ilyen óriási.... :lol: én meg azért is, aztán meg bosszankodok....hülye vagyok nem....

Andi
Tudom, hogy megvolt a számom, de azóta akár ki is törölhetted volna...ilyesmire gondoltam...annyira ezért még nem ért el a terhesbetegség.... :lol:

marek

Marek, a 40 hét a cél, teeee... neked most miért is kellene lentebb adnod? Nincs semmi újabb fejlemény, ugye? És neked is már csak pár nap a 34. hét!

Ja és a gyerek, hát az nem semmi amit bent művel... már röhögnöm kell, ha látom a hullámzó hasamat! :lol:
Én mindenesetre úgy veszem az ilyenjeit, hogy marha jól érzi magát odabent! És ha rugdos, azt is pozitív jelként értélkelem, kivétel néhány dühös rugkapálást, ami ált. akkor van, ha lehajolok, vagy vmiért kisebb helye van! Szerintem Dorka tök jól érzi odabent magát! :lol:
most túl optimista vagyok, h bennem fel se merül, h a nemtetszés jele lenne a mocorgás?

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!
Olyan jót aludtam... ha hiszitek, ha nem! El kezdtem nézni A tanút és szépen elaludtam rajta! :lol: Bástya elvtárs!
Marek! Még februárban vizsgáztattam filmtöriből! :wink: Szigorú, de igazságtalan, tudod! :lol: :lol: :lol: Amúgy nekem 102 a hastérfogat! Úgy hogy ne dumálj, mert lassan én leszek a legnagyobb hasú! :? A fene sem gondolta!
De az egyetlen terheskönyvben olvastam, h lassan leáll a rohamos növekedése a hasnak... Hát, reménykedjünk!
Andi! Te vagy az egyetlen, aki tudja a számom, mert tőlem senki nem kérte, én meg nem nyomulok ebben az ügyben... Hát, előbb-utóbb gondolom eljut ide is a híre, hogy hogyan üvöltöttem szülés közben érdekeimet/érdekeinket érvényesítve a Szabolcsban! És nagyon vigyázz magadra, és feküdj! Bármit csinálnál, gondold végig! Mondjuk lehet, h azt kéne tartani, h csak kajálni, meg mosdóba felkelni, amúgy nyugalomba lenni!
Ja, valamikor 20. után lesz a Toldiban Hayao Miyazaki filmek vetítése és állítólag a filmjeit is meg lehet ott venni! Na ezt csak azért írtam, h eszedbe ne jusson! (Nálunk még mindig a Chihiro a kedvenc! Mit nézel?)
Jutta! De most komolyan: valami szépirodalmat, vagy ponyvát olvassál már! :lol: Mindenhez hozzá olvasol -ahogy látom nem is keveset-, bele ne golyózz! Amúgy meg mikor paráztál rá erre a koraszülés témára. A napokban lettem rá figyelmes! Otthon pihizel, testtudatos vagy! Ne fossál már! (Bocs!)

Kép
ermoni

Móni
Ha hiszed, ha nem, nekem is van koraszülés parám....azt hittem, ez normális...mindig azt nézem, hogy még mennyi idő, amit mindenképp benn kellene töltenie Bálintnak...ha azt elérjük akkor hurrá.... Jóvanna...lüke vagyok tudom....
Egyébként nekem megvan a számod ha emlékszel....te lettél volna, aki telefonon kivezet minket Pestről... :lol:

marek

Sziasztok!

Az éjszakámat nem részletezem, mindenkinek van elképzelése hogyan zajlott... :evil:
Munka: senkit nem ítélek el, aki szeretne dolgozni (nem teljes munkaidőben persze) a csecsemője mellett. ha tehetném, én is vállalnék részállást, de sajna nekem nem olyan a munkaköröm.
Rita: jelentkezz be, mert még a végén azt hisszük, szülni mentél.
A nyákdugeszhez gratula.
Móni, ez a sztory, gyomor forgató, és némely kommentek...
Marek: sztem, ha még vki rákérdez, mond, hogy hamarosan mész szülni, abba nem köthet bele. Hagyd rájuk. Azt meg baromira nem értem apukát mért zavarja ha a gép elött ülsz. Találjon ki közös programot.
haskörfogat: 110cm :oops: , de nekem nincs nagy hasam, én, csak elhíztam magam itt a nagy terhességemben.
Andi: pihi, kímélet, és a gyerekek bent fognak maradni amíg kell.
Ha meg nem görcsölsz, a kórházban is csak fektetnének. Azt meg otthon is lehet. Az iker terhesség, nem ritkán 37. hét egyébként. :lol: .De még maradjanak azok a gyerekek és mért ne tennék?!!
Hajni: neked meg úgy látom, a legújabb parád, a has leszállása.
A te méhszájad hogy áll? Már csak kíváncsiságból :lol: tegye fel az a kezét, akinek 3000-s. Sztem köztünk már olyan nincs.
Ha ez megnyugtat, múlt héten az én hasam, annyira lent volt, hogy lépni is nehéz volt. Ezen a héten följebb jött. Megint a bordáimat rendezi Ádámka. Elég gyorsan növekszenek mostmár. Sztem, a hasunk alakja változni is fog még egy darabig.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok. :)

Az én hasam 99 cm volt, most 96. És 60-ról indultam. :lol:

Gabcii:
igen, a hasleszállás a parám, meg, h kevesebbet mozog a gyerek. Tiszta szülés előtti feeling. :lol: :lol: :lol:
Ésss.. kezek a magasban... 3000-es a méhszájam. Illetve 32 hetesen az volt még, azóta nem kukkolták. :lol: Azéé nem lincseltek meg ugye? :wink: :oops: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Jaaaa, még ezt akartam mutatni Nektek:
http://www.taltos7.hu/index.php?inc=cseppek

Egyik ismerősöm szedte a 38. héttől. űpont aznap szült mire kivolt írva, ésssss... fél óra alatt az első fájástól, épp, h beestek az utolsó pillanatban a h-ba. :shock:
A lánya 3 éves, vele hajnaltól vajúdott és késő este lett meg.
Szval, h emiatt vagy mimiatt lett ilyen gyors szülése az passz.
Odaadja nekem a cseppet. Mág agyalok, h beszedjem e.
Ugye a rossz homeos tapasztalat. :roll: De azért az a fél óra meg jól hangzik. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Hű Andi, éljen az álomautó, végre végre végre!!!! Kérünk majd képet!
Az ikrek pedig nagyon szépen nődögélnek, neked ketten együtt már akkorkák, amekkorát mi összesen szülni fogunk :lol:
És tényleg most már ne álj neki kifesteni a lakást!!!

Ehhez a méhszáj dologhoz nem tudok hozzászólni, engem eddig ilyen számokkal nem fárasztottak, mindig csak annyit mondtak, hogy szép zárt.
Ma megyek egyébként 2-re dokihoz, úgyhogy ma délután már nem jövök, de majd holnap beszámolok. És ha nem felejtem el, akkor lemérem a haskörfogatom is :wink:

A nyákdugó már nem szülést jelent??? Én eddig azt hittem :roll:

Marek, ez az alvás dolog sztem már igy marad, sőt, ahogy nő a hasunk még rosszabb lesz. De az a jó benne, hogy napközben is lehet egy kicsit szunyókálni, hiszen többé-kevésbé már mindenki szépen otthon pihizik. Arra már ne számits, hogy 7-8 órát végigalszol éjszaka :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni! És mégis melyik cseppet? Mer' van itt mindenre külön! Nem baj, ha én egy kicsit szkeptikus vagyok... :roll:
Marek! Koraszülés parája mindekinek van, sztem, de Jutta emlegeti is! Én is tűzök ki magunknak mérföldköveket, ameddig el kell jutni! Reméljük sikerül! :wink:
Én a farfekvésen gondolkodom. (Dán barátné mondta, kell egy jó kis mágeneses vihar...és befordul irányba...na köszi! Most kívánjam azt, h legyen napkitörés és menjek valamelyik pólusra?...???) De majd lesz valahogy!

Kép
ermoni

Móni:
hát, én sem hiszek benne. :oops: De ha megint lesz egy hosszú szülésem, a fejem a falba verem, h méé nem vettem be. :lol: :lol:
Amugy nem tom, h melyik, még nem adta oda, de sztem az a tágulásra való. :wink:

Faros még Janka?
Én meg ebben a bekell fordítaniban nem hiszek. Pl. a dokim azt mondja, ha nem fordul be oka van. Pl. rövid a köldökzsinór vagy bármi. Meg még simán befordulhat magától. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Na vasaltam, meg mosok egy kicsit... de azért nem viszem túlzásba!

Móni a parám a 27. héttől van meg, amikor kiderült a méhszáj bibim, úgyhogy már 6 hete... azóta vagyok itthon... most 1-2 hete vagyok egy kicsit nyugodtabb! Akkor nem is mondtam annyiszor? mert már pont azt hittem az agyatokra megyek vele!

Gabcii, hogy te is már mennyire a végét nyomod?

Hajni ez a táltos izé vmi új? Én szerintem maradok MAJD (mostmég neem) a málnalevél teánál,a szülésznő azt mondta!

Móni nekem küldheted a számod, én az enyémet megírtam!

Jutta

KépKép
jutta

ja látom, h írod hogy én mondom is :oops: :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Hát hogy faros-e, jövő csüt-ön megtudom! Na én sem erre a be kell fordítani dologra gondolok! És reménykedem, h lesz kedve lehetősége a kisasszonynak befordulni a célegyenesbe! :wink: Ha meg nem, akkor irány a műtő, mit csináljunk!? Van aki magától azt választja! (Tényleg mi van veled Niki?)
Azért majd írd meg, h melyik cseppről van szó!
Ja, méhszáj! Csatlakozom Zsuhoz! Eddig nekem is nagyon szép, zárt a méhszájam! (Hogy 3000? Fogalmam sincs!)

Kép
ermoni

Ja, és Móni, én barom állat, nem nappalira jártam, mert 18 évesen annyi eszem nem volt, hogy talán tanulni kéne a felvételire, hogy a saját életemet könnyitsem meg. Igy meló mellett végeztem az egyetemet, dehát aki hülye, az megérdemli :lol:
Ráadásul még egy MBA-t is elkezdtem, de csak a BA-ig jutottam, ott már tele volt a hócipőm az állandó hétvégi tanulással, bentlakásos kurzusokkal, igy is plusz 2 és fél év volt. Még le kéne nyomnom másfél évet és meglenne az MBA fokozat, dehát ne akarjunk tökéletesek lenni ugye :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni, köszi a hayao-s infót! a nauciaa-t nézem, ill. néztem az első felét, mert belealudtam. most tízórai, aztán folytatom a tespedést. és irtó nagyot aludtam az éjjel is meg most is :oops: 8) boccs, Csajok.

Kép
an°°di

Jutta:
nem tudom, h új dolog e. Én még nem hallottam róla. :oops:
Málnalevéltea biztos jó, de én undorodom a szagától is. Nem bírtam meginni. :cry: De én mindennel így vagyok sajna. Semmi pezsgőtablettát, szirupot nem bírok bevenni. :?

Kép
Kép
h@jni

nausicaa

Kép
an°°di

Mindenki ebédel?
Mindenesetre én megyek, nézek valami kaját!
Andi! El ne mennyé má' arra a vetítésre! Én sem megyek!
Zsu! Akkor már értem, h hány éves a kapitány! Sztem van jó is meg rossz is a nappaliban... mindenesetre néhány év szabadság! :wink:
Na, majd délután valamikor!

Kép
ermoni

Már én is itt, de csak benéztem...eddig mindenféle boltokban voltunk...pihenés helyett...
Mire hazaértünk baromira leesett a cukrom, majdnem összeestem...úgyhogy jól bezabáltam, gondolom most meg az egekben....remek....
Most viszont asszem megpróbálok pihenni egy kicsit...hátha jobban sikerül, mint este...
Majd jövök....addig is jók legyetek és pihenjetek sokat....

marek

Csak bekukk, mert főzök.

Hajni: én sem ismerem ezeket a cseppeket. Nem is fogok velük megismerkedni közelebbről. Jövő héttől szépen elkezdem a málnalevél teá. Ártani nem használ alapon, aztán vagy bejön, vagy nem.
Na okés, akkor nem szóltam. Fele -fele az arány méhszájértékek terén. :lol: Móni, Zsu: 3000-s a teljesen zárt, megtartott hosszúságú nyakcsatorna.
Jutta: én még nagyon soknak érzem ezt a 32 napot.
Miközben a reggeli utáni sziesztámat töltöttem, eszembe jutott, hogy ha felmerül vmi nyűgöm, ti csodálkozva fogadjátok, aztán persze, hetekre rá, nektek is előjön ugyan az :wink:
Na, ezért sz@r, hogy ennyivel előrébb vagyok.

Kép
Kép
gabcii

Ill bocsi, Hajni, csak másfél héttel van utánnam. De ez azt jelenti, hogy legalább ő nem nyűglődik.
Tegnap esti morcimban, megjegyezte apuka, hogy néha az jut eszébe, hogy jobb lenne, ha már megszülnék :lol: :lol:
Szegény. Biztos nagyon elviselhetetlen vagyok. Én nem mondogalódok, hanem egy szót sem szólok, csak látszik, rajtam, hogy mentem fölrobbanok.
Na, eltipegek az elefánt lábaimmal. Jó pihit mindenkinek.

Kép
Kép
gabcii

Hali
Gabi
nyugi a szülés dártuma tök kiszámíthatatlan,elvileg én is ott atrtok ahol Hajni,legalábbis azzal spannolom magam :-)

Hajrá málnalevél,nem tudom nekem az segített-e,de hamar megvolt Majci,jajj annyira reménykedem,hogy most is legalább így jöjjön Bibus.

Vettem nekik már meg egy csomó rucit :-)De nem mutatom meg.

Ma elemgyünk anyát szmorítani megint pár napra ,már csinálja nekem a krumplis tésztát meg salátát nyammi.

Utoljára nekem is 3000 os volt a méhszájam,most kitudja mennyi,én meglepődnék ha még mindig az lenne ,majd 22én kiderül.
Vendég

Na, látom a Táltos csepp nem jött be annyira senkinek. :)
Max. én kipróbálom, azt ha tényleg megszülök fél óra alatt akkor beszereztek Ti is. :wink: :wink:
Habár ha Lillát is túlhordom 10 nappal, lehet nem is az elsők közt szülök. :?

Bejentkeztem 4d-re 17-re. :) Apuka megint nem lesz itthon, de utána meg csak 27-re volt időpont... :roll:

Ma megint tejbegrízt csináltam, most jó lett. Szemeztem a császármorzsával is, de az macerább megcsinálni.

Kép
Kép
h@jni

Gabcii!
Én tudom (szerintem Zsu is!)mi az a 3000-es méhszáj, de nekem a papíromra is mindig csak zárt méhszáj van írva, semmi adat hozzá!
Hajni! Most mész 4d-re? Voltál már, ugye jól emlékszem? Majd mutass képet!
Marek! Mit vásárolgattál?
Timi! Mi az hogy nem mutatod meg! Most én követelem! :lol: Meddig lesztek anyudéknál? Hagyd hogy kényeztessenek! :wink:

Kép
ermoni

Móni:
igen voltam már 16, 22 hetesen, de akkor még pirinyó volt. :)
17.-én megyek. :lol: a . lemaradt. :oops: Szval még 1 hét.
Remélem tudnak majd csinálni szép képeket. :wink: A neten olyan jók vannak ilyen 32-36. hét között. :lol:
Meg asszem elviszem Marcit is, a recepciós csajszi szerint, már megértené és élmény lenne neki. Na, nekem azért vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban, szval ezt még meglátom. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Csajok!

Próbáltam visszaolvasni, még nem jutottam végig.
Én valószínű megőrülnék, ha egy családtagom non stop ott nyomult volna. A kaját megköszönöm, de ennyi. De szerencsére mindenki jó fej volt. Nem nagyon voltak kéretlen tanácsok, a nagymamám adott egy-két tippet, de a legjobban úgy lehet ezeket leszerelni, ha biz. szakkönyvekre hivatkozol (még ha nem is igaz)
Egyébként én a kórházba is rendelek kaját, mert attól nem lehet a falnak menni (a mávban pl egyszer pont bableves volt!), meg finnyás is vagyok. Szóval megvan már a rendelésem is. Töltött paprika (persze a kedvemért pulykából), sóska vagy spenót (még nem döntöttem el), anyóséktól zellerkrémleves, házi szilvásgombóc!
Egyébként a másodiknál egy hetet szenvedtem a gátsebbel és utána azt mondtam nem nyalogatom tovább a sebeimet és belevetettem magam a főzésbe, meg a hétköznapokba, és jót tett a lelkemnek!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?