Új privát üzeneted érkezett!

De jó, hogy így örültök nekem!!!! :D

Sajnos még mindig rohanok, csak gyorsan Erzsikének:
A két oldalt szúrás azt jelenti, hogy lassan beilleszkedik a baba és a hasad leszáll. Most azért szúr, mert eddig ott nem tágult, de most hirtelen muszáj neki!
Annyira izgalmas! Már csak 1-2 hét!

Igyekszem még jönni!

Éva

Kép
balimama
 
 


Jó reggelt!

Hűha! Ezt én nem is tudtam, mármint hogy ez a hasszúrás ezt jelentheti. Erzsike, ezek szerint tényleg jön az idő!
Bár a vonalzód szerint is, meg amúgy is, nem tudom, min csodálkozom ennyire.
De olyan izgi!!! És hogy vagy ma?

Évikém, hogy haladsz a takarítással? Készen vagy vele? Fúj, az a vasalás, főleg ebben a melegben!
És mit jelent az, hogy plusz gyereked is van? Valakire vigyázol?

Na, én is elkezdem a napot, bár ma nagyon nincs kedvem dolgozni. De mindig csak számolom a napokat, már nincs 2 hét, és jön az új lány!!! Aztán már nem leszek sokáig!!!

Beszéltem anyáékkel tegnap este meg most is, szegények nagyon kivannak, annyira sz@r lehet nekik odahaza a kis lurkó nélkül.

Rimar, kérdezted, 12 éves volt a cicusunk. Azt hittem, még azért fog élni tovább, nem tudom, talán ezzel a dokihoz való elvitellel rontottam el mindent. Én is csak hibáztatom magam, ahogy Ági is, persze nem szabad, tudom. Csak ez a legegyszerűbb, az embernek rágni magát.
Momo, hát, talán tényleg nem szabad rágondolni, katasztrofális lehet ez a helyzet a cicusoddal. De nem akarod elhozni majd ide kintre, ha kész lesz a ház? Bár nekem mindenki azt mondta, hogy a cica helyzet szokott, és ha kimozdítjuk, akkor megzakkan.
Másik cicát nem akarok, sőt, anyukámmal azt beszéltük, semmilyen állatot soha, mert annyira fáj az elvesztése!!!
Persze, tudtam én, hogy anyát is ugyanúgy meg fogja viselni az egész, mint minket, hiába is mondta, hogy nem szereti...

KépKép
titi_27
 
 


Inkább elküldtem, mert a gépem haldoklik idebent, folyton magától újraindul...

szóval anya is ugyanúgy szerette, mondta is, most, hogy többet kellett volna simogatnia, meg foglalkoznia vele, de mivel ő volt vele egyedül otthon, ő ápolta, ő foglalkozott vele, mindig vette neki a csirkemájat, a húslevesbe valóból mindig csípett le belőle. Most keresem a képeket, videokat, amiket csináltam Rafiról, olyan jó nézegetni.
Van egy olyan is, ahol anya eteti, Rafi meg ágaskodik a csirkehús után, olyankor szokott egyet nyaffantani, amúgy szerintem nem tudott. Biztos nem alakultak ki nála a tanult reflexek, szokások, mivel még a szeme sem nyílt ki, mikor hozzánk került.
A magyar tanárnőm találta a konténerük mellé kidobva egy nylonzsákba a testvéreivel együtt. Megsajnálta őket, bevitte magához, és gazdikat keresett neki.
Még emlékszem, mikor hazavittük húgommal, iszonyat picike volt, kis dobozkában vittük, mindenki őt csodálta a buszon.
Ne haragudjatok, hogy itt nosztalgiázgatok, olyan jó rá emlékezni.

De most már tényleg megyek dolgozni!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Hazaértem a dokitól.Jajj de hosszú volt az út és annyira meleg van.Reggel 6-ra mentem,4-kor keltem,én voltam a második. :wink: Úgy negyed nyolc körül sorra is kerültem,de mondta a dokibácsi,hogy leletek nélkül mit csináljon velem.Ha meg tegnap levették minek vegye le megint.De megnyugtatott,hogy baj nem lehet belőle,sőt szerinte ez az érték terhesen jó is.Mondhatni feleslegesen mentem ki.Aztán elmentem a székletmintámmal az ANTSZ-be és amiért megérte felkelni utána taliztunk Ágival.Kisétáltak Karcsival és Livivel elém ,beültünk egy kis presszószerűségbe és dumcsiztunk picit.Nagyon szép Livi és nagyon kiegyensúlyozott,nyugodt baba.Végig nézelődött,meg aludt,de egyszer sem sírt.egyszerűen gyönyörű.És Ági is olyan pihent volt.Jó volt rájuk nézni.

Ági!

Majd megbeszélünk egy talit,ha már tényleg beáll Livi minden szokása és akkor meglátogatlak titeket.A könyv nagyon tetszik. :wink:

Juci!

Én is sajnálom,hogy nem tudtunk most összefutni,de talán jövőhéten,ha megyek megint Újpestre a dokihoz,akkor megbeszéljük,hátha belefér egy fagyi,vagy egy pár perc dumcsi. :wink:

Titi!

Szegénykém.Tudod mekkora állatbarát vagyok.A kutyám ha eszembe jut még mindíg megsiratom,pedig már majdnem egy éve meghalt szegény.Nem is írok inkább erről.Nagyon szeretem őket.Bandi cicám mióta kijár állandóan aggódok,nehogy elcsapják. :roll:

Éva!

A doki tényleg nagyon kedves és szimpatikus volt,mondjuk azért ha az én nőgyógyim rácsörgött volna bizti nem megyek ki feleslegesen,de már tényleg nem idegesítem magam. :wink:

Erzsike!

Jelentkezz,hogy vagy? Van valami változás? :wink:

Akinek nem írtam annak is nagyon sok puszi,le kell dőlnöm,mert elájulok a fáradtságtól. :roll:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!

Titi!
Olyan sokat gondolok Rád! Engem még az is megvisel, ha egy halam beteg.

Eszter!
Örülök, hogy nem csalódtál az orvosban! Én mondtam, hogy leletek nélkül nem sok értelme van, de legalább megnyugtatott!
De irigyelek, hogy láthattad Ágiékat! :oops:
Szerinted nagy szemtelenség lenne, ha esetleg én is szeretnék csatlakozni Hozzátok? Szinte szomszédok vagyunk Jucival! 8)

Én nem tudom hogy csináltam, de ma reggelre ismét tele lett a szennyeskosár! :shock: :lol:
A sógorom fia volt nálunk és tegnap este a sógorom is megérkezett. Most ők mennek Horvátországba. Mondjuk nem sokáig lesz nyugi nálunk, mert hétvégén lakodalomba megyünk, utána jön hozzánk a kisöcsém.
Amikor Balázs született szinte egész nyáron 7 gyerekem volt egyszerre! :lol: :lol: :lol:
Rettenetes, de 2 napja nincs nálunk melegvíz! Holnapra lesz, de már nagyon hiányzik!

Délután jövök! Sok puszi mindenkinek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Titi! Tényleg nagyon szép az ágyneműtök.
A kocsit ha meg is tudják csinálni (pénteken derül ki) akkor is minimum 3 hétbe telik. De végül is csak max a kórházba kell mennünk, oda meg majd megyünk taxival.

Eszter! A doki szerint akkor nincs is pajzsmirigyproblémád????

Éva! Nem sokat pihizhetsz mostanában... Ugye a nyaralás azért nem volt ilyen hajtós???

Annyira rendik vagytok, h válaszolgattok a hülye kérdéseimre, fogalmam sincs mi lenne velem nélkületek.
Voltam reggel vérvételen, és nemsokára indulok NST-re. Közben kimostam egy adag babaruhát, de volt vagy fél óra mire kiteregetteam a sok kis apró cuccot :D Nem tudom a vasalás mennyi ideig tart majd akkor?

Puszi NST után jövök.
verzsike
 
 


Sziasztok!

Hú mennyit írtatok,ez ,már igen, alig bírtam olvasni. :D

Balimama
Téged elfelejtettelek üdvözölni tegnap. :oops:
Remélem jól sikerült a nyaralás és egy kicsit te is ki tudtál kapcsolódni.
Sajnos a hazajövetel mindig ezzel a fránya mosással és takarítással van kikövezve. Ilyenkor mindig ki vagyok hogy kellett ez nekem.
Látom a rokonok sem hanyagolnak titeket, és lesz mit csinálnod az elkövetkező néhány napban is.
Ha van időd szeretnénk képeket is látni.:)

Verzsike
Hogy vagy? Még mindig fáj a pocakod oldalt. egyébként én sem tudtam, hogy ez az érzés a beilleszkedő fej miatt van. Igaz ilyet csak Áronnal éreztem egyszer, Dáviddal semmit.
a babaruhák vasalása legalább ennyi idő hidd el. Bevallom én inkább magas hőfokon mostam, de ha nem volt muszáj nem vasaltam. Ezzel iszonyú sok idő megy el és két gyerek mellet pont abból van a legkevesebb, ez így van a mai napig is.:oops:
Nagyon izgi már alig van hárta időd a szülésig. Lassan neked is minden nap be kell jelentkezned. :D

Eszter
Remélem egy kicsit megnyugodtál azért, amit a doki mondott.
Olyan borzasztó, hogy mindig valami miatt idegeskedned kell. Remélhetőleg ezzel vége is lesz ennek a szerencsétlen időszaknak és ezután csak szép és jó vár rád.

Ági
Nagyon jók a képek.:)
Vivi teljesen büszkén áll ott a kistesó mellett. És a fiúk is milyen magabiztosan fogják.
Szuper, hogy sikerül a szopi meglátod ha így haladtok akkor azt a kis pótlást is elhagyjátok majd.
A vérzés pedig 6 hétig bármilyen formában normális, persze kivéve az élénk piros és darabos görcsös vérzést. Nekem 5 hétig mindig volt valami ami ürült. Ti itt mindannyian írjátok, hogy nem szokás már az Ergam csepp én mind a két gyereknél kaptam és két üvegnyit kellet elfogyasztanom, az kb olyan 6 hétre volt elég. És a kórházban minden nap kaptam a méhösszehúzó szurit. Ha gondolod beszlélj a dokiddal ha kéred biztos ír fel neked is.
Írígy mindenkire aki már látta élőben is a kisasszonyt.

Titi
Nyugodtan nosztalgiázz csak a cicusról. Szerintem mindenkinek volt ilyen és megérti, hogy miért fáj ez ennyire.
Már csak két hét és vége a melónek. Gondolj csak bele milyen szupi lesz otthon pihizni és rohanás nélkül megcsinálni mindent amit eddig tettél. Remélem gyorsan tanul az a lány aki a helyedbe lép, segítve neked ezzel. :)
Nagyon gyönyörűséges az ágynemű. Nem csodálom, hogy beleszerettél.

Mesi
Tündéri a kicsilány.:)
Zsoltikával kicsit könnyebb már? Gondolom ha kimozdultok egy séta erejéig az sokat segít nem? Nálunk jót tett Dávidnak, hogy látta másnak is van kistesója így ő is büszkén mutogatta mindenkiek.

Pénteken elmegyünk egy hétre. Először a kersztgyereknél töltünk el 2 napot és csak utánna megyünk anyához. A fiúkkal 3-asban megyek, mert a párom szokás szerint dolgozik. Most is megy a mosógép. hogy mindent kimossak amit vinni akarunk.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Tegnap ígértem pár szoboszlói képet:

Hugicámmal a strandon: (láthatjátok, mennyire kihalt volt a strand)

Kép

Kép

Majd este jövök, de most muszáj szaladnom!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! Akkor nem is hallunk rólatok egy hétig? :cry:
Akkor jó pakolászást.
Valószínűleg mindig én sem tudom majd vasalni az összes ruhácskát, de azért először...

Titi! Hú de nagyon nem hasonlítotok a tesóddal... Hogy-hogy bementetek rossz időben a strandra? Vagy olyankor nem kell belépőt venni?

NST-n annyival lettem okosabb, hogy nagy valószínűség szerint az elkövetkezendő 12 órában nem születik meg a baba.
Azt mondta a doki ezután már bármi megtörténhet :wink: . Azt azért előrebocsátotta, hoyg ha esetleg kivárná a számított időt, akkor még kb 750 g-ot hízna, tehát egy 4,6 kg-s babának kellene kibújni. Még az a jó, hogy erre ő sem lát sok esélyt, megegyeztünk egy aug 12. körüli időpontban.
A baba végigrugdalta a 20 percet, eg y picit se nyugodott le, egyszer volt egy méh keményedés, de ennyi.

Puszi
verzsike
 
 


Mesi!
Holnap ha mentek sétálni rám csörögsz?

Úgy döntöttem, nem megyünk haza Kecskemétre, nem merem bevállalni, mert pont most hétvégén lezs a repülőnap , úgyhogy tuti a 48 órás folyamatos dugó az autópályán.
Úgyhogy marad a melegben poshadás itthon :cry: .
verzsike
 
 


Eszter!
Van valami hír a kocsidról? Tudjátok hogy mi baja vagy h mikor lesz kész?
verzsike
 
 


Sziasztok!

Bufo!

Akkor nektek jó utata,jó pakolást.de szeretnék én is menni valahová. :roll:

Éva!

Hát már hogy ne találkozhatnánk hárman. :wink: Mondjuk én nem tudom,hogy te és Juci merre laktok,de ha megyek a Károlyiba,akkor valahol bizti tudnánk találkozni.Jó volna nagyon. :wink:

Titi!

Olyan nosztalgikus volt nézni a képeket.Mi tavaj nyáron ott nyraltunk.kár,hogy nem volt starndidőtök.Nos a tesód tényleg nem hasonlít ám rád.Hány évvan köztetek?

Erzsike!

Azért én örülök,ha még hétvégéig nem szülsz így még remélem találkozhatunk.A kocsim elkészült és nem nevessetek mi volt a baja.Elállítódott egy fűtő lamella.Szóval az volt,hogy iszonyat meleg volt,én meg azt hittem,hogy a hűtővíz,mert ugye forró volt a műszerfal is,bár a műszer szerint nem forrt a víz.de azt hittem.És kiderült,hogy elállítódott ez a vacak,így kikapcsolt fűtésnél is meleget fújt.Szóval igazából nem volt rossz.Ez megint olyan szöszis volt.Tök ciki. :oops: :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Erzsike!

Holnap akkor hívlak! Kb fél 9-9 körül indulunk.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Titi!
Nem, egyenlőre úgy tűnik hogy 4-en költözünk. Elvileg már csak max 3 hét van itt Zuglóban. Eszter tanácsára próbaidőt adtam a férjemnek, hogy próbáljon megváltozni. Úgy tűnik, valamennyire próbál, csak nem nagyon megy neki, meg nem tudom, hogy meddig fog nála tartani ez az állapot.
Elintéztem a bankhitelt is meg a festőket is (ezeket is nekem kellett intéznem a 2 gyerekkel), elvileg 20-ára puccba lesz vágva az új lakás, akkor már csak a konyhabútort kell felszereltetnem. Az egyik kolleganőm férje el is vállalta (még jó, hogy Zolinak asztalos végzettsége is van :evil: ), és azután már költözhető is.

Nem tudjátok, hogy a költöztető cégeknek mennyivel előre kell szólni a költözésről?

Zsuzsa!
Nemsokár ott leszek a környéketeken! Zsoltikával meg picit javult a helyzet, már annyira nincs kiakadva, de még nagyon anyás. Most már csak néha üt rá Ágira, inkább az a bibi, hogy szeretgetni szeretné, csak szegénykém olyan szeleburdi meg nagy lendülettel csinál mindent, hogy ezzel is inkább fájdalmat okoz neki. Próbálom mondani neki, hogy csak a kezét meg a lábát simizze, de nem mindig sikerül. Odahajol, hogy adjon neki egy puszit, de olyan hévvel teszi oda az arcocskáját, hogy jól fejbekólintják egymást.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Na, Mesikém, nagyon örülök ennek a hírnek. Bizony, szerintem is jól teszed, hogy adsz neki próbaidőt, hisz azért ez hatalmas döntés. Sajnálom, hogy mindent Neked kell intézned, pedig ő is tudna segíteni.

Sajnos nem tudok nagyon a költöztető cégekről. Nekünk szerencsénk volt a rokonokkal, ismerősökkel. Szerintem kérdezd már meg őket most. Egy próbát megér. Inkább hamarabb szólj nekik, mint később.

Erzsike, szerintem nagyon jól döntöttél, hogy nem indulsz el Kecskemétre, hisz soha nem tudhatjuk, mikor jön a bébi.
Na, akkor szépen haladsz a babaruhák rendbetételével. De jó Neked!
És hogy állsz a szülésre való felkészüléssel? Kata tanácsolt Neked gátmasszázs olajat, csinálod?
Akkor a jelek szerint marad majd a taxi... reméljük, azért meg tudják majd csinálni a kocsitokat!

Bufo, akkor nagyon jó utat Nektek, 1 hétig nem leszel?! :cry: Érezzétek nagyon jól magatokat!

Eszter, ez nagyon jó hír!!! Mármint hogy szerinte nincs gond az értékekkel. Reméljük, hogy hamar meg lesz az eredmény, és utána kapsz valamit, ha egyáltalán szükség lesz rá.
De irigyellek az Ágiékkal való találkozás miatt.

Hugival kapcsolatban... igen, nagyon mások vagyunk!
Amúgy 7 évvel fiatalabb, ő most 22.
Erzsike, kérdezted a strandolást... a Hungarospa hotelben voltunk, a strand szomszédságában, ahonnan ingyen volt az átjárás, így átmentünk sétálni. Szuper az a hely!

Juci, szuper, hogy újra van meleg vizetek!
Képzeld, most csinálom másodjára a kevert sütit. Kíváncsi leszek rá, most tettem alá sütőpapírt, hogy ne ragadjon le, de megspételtem a belsejét nutellával, hát, majd meglátjuk, átsül-e. Nagyon remélem, hogy igen. Dani kérte, hogy ne tegyek bele semmi mást, mert lukas a foga, és belemenne.

Megyek, meg is nézem, hátha azóta alakult valahogyan pozitív irányba a sülése.

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Mesi!

Szerintem mindenképpen jól teszed,hogy adsz mégegy lehetőséget a férjednek és magatoknak.Az,hogy mennyire fog majd megváltozni jó kérdés,sajnos biztosan nem tud kibújni a bőréből,de bátorísd,dicsérd,ha valamit jól csinál,és a pasik is mint a gyerekek jól formálhatók pozitív megerősítésssel.Az elégedetlenséget meg utálják,még ha jogos is.Ha mégsem sikerül helyrehoznotok,legalább nem fogod utólag azt érzeni,hogy nem próbáltál meg mindent,és biztos lehetsz a döntésedben.Ha viszont csak nagy mélypont a kapcsolatotokban akkor megéri túllépni rajta,hiszen nem lehet véletlen,hogy összaházasodtataok,tehát alapvetően ti boldoggá tudjátok tenni egymást.Ami meg a stílusát illeti,gyakran írod,hogy gúnyolódik a gyerkőcökkel és veled,ezt próbáld valami jobb percében elmagyarázni nem szemrehányóan,mert én simán kinézem belőle,hogy nem gonosz akar lenni,csak szerinte jófej dolog,az meg külön motiválja,hogy téged bosszant vele.Ilyen baromságokra hajlamosak a pasik,az én drága édesapum,akit nagyon szeretek gyakran csinál hasonlókat és kerget vele engem és anyumat is az őrületbe,aztán veszekedés,de legközelebb megint elsüti.Szerintem csak másképp jár az agyuk.Minden esetre most te is dobd be magad és értékeld,ha valamin változtat,hátha sikerül és boldogan éltek majd mint régen.Kívánom,hogy sikerüljön.

Szép estét.

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Titi
Hú ti mennyire mások vagytok a tesóddal.
Lehet, hogy a hajszínetek sokat nyom ebben.
Úgy látom ezt a kevert sütit most már nekem is ki kell próbálnom annyit írtál róla, hogy megkívntam.

Eszter
Csöppet se bánkódj a szöszis dolgon. Inkább feleslegesen vidd a kocsit szervízbe mint higy valamit elnézz,meg ráér és baj legyen belőle.
Hogy érzed magad van ami benned is marad? Sokat fogytál?

GyöngyiJ
Jaj de jók a képek, a maszatosak külön tetszenek, mintha az én fiaimat látnám.
:D

Juci
Most mi lesz a nyaralással, végül el tudtok menni, utal a színház?
Gondolom, most nem egyszerű, minden nap ezért izgulni.

Mesi
Igazad van adj egy esélyt magatoknak, és meglátod működik e. Ettől rosszabb már nem lehet és hátha lesz változás akkor a férjed részéről. ha me mégsem működik hosszú távon akkor az kiderül, de nem fogod magad hibáztatni, hogy te nem tettél meg mindent hogy megpróbáld rendezni a dolgokat.
Örülök, hogy közeledik az idő amikor közel lesztek. :)

Jaj remélem tudok majd anyáéktól is jelentkezni és nem tünök el egy hétre teljesen..
Most be kell fejeznem, mert már mind a két gyerek itt rángat és nyúlkál a billentyűkbe.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Eszter! De jó, hogy semmi baja a kocsidnak, így a dokihoz járás is egyszerűbb, meg gondolom nem hiányzik neked se vmi plusz kiadás....

Mesi! Szerintem nem sokkal kell előre szólni a költöztető cégeknek, ha fizetsz, mindent meg is csinálnak pikk pakk, csak rettenetesen drágák.

Gyöngyi! Szuperek a képek, hogy mennyire hasonlítanak rád a lányok...

Zsuzsa! Jó korán keltek a gyerkőcök, ha hét előtt már verdesik a billentyűzetet...

Én is felkeltem már a férjemmel, de aztán fél tízre elálmosodtam és aludtam egy órácskát.
Már nagyon türelmetlen vagyok az a baj, tudom h még ráérünk de én akkor is azt akarom, hogy minél előbb a kezemben legyen a pici babánk.

Puszi
verzsike
 
 


Verzsike,
most nézem, neked már csak 19 napod van a vonalzó szerint!!!
:shock:
Már nem kell sokat várni! Ismerős a türelmetlenség, nekem még friss az élmény! :D

Titi, Eszter,
igazán összebeszélhetnétek, hogy mikor jöttök!!! Összeraktam nektek a pocis ruhákat!!

Gyöngyi,
ha beleegyezel, a tőled kapott nacikat is tovább adom Titiéknek!!!
Nagyon köszönöm, jól ki tudtam használni őket a végén nagy hassal!!!

Juci,
a tőled kölcsönkapott ruhákat is összeraktam, valamikor szeretném azt is visszajuttatni neked, és hálásan köszönöm!!!!
ja, és TENNA betét: hát nem semmi szolgálatot tett nekem! Először még azt hittem, hogy majd feleslegesen, de azért bepakoltam a kórházi cuccba...
Hát, az burokrepesztés után még a magzatvizet is felszívta!!! :shock:
Nagyon-nagyon köszönöm! Elhasználtam az egészet amit adtál, utána elég volt a rendes betét is! :)

Képzeljétek, a drágám este 8-kor evett utoljára, leraktam aludni és hajnal 3-kor ébredt először, utána pedig 7-kor!!!! 3-kor annyira éhes volt, hogy 2 ciciből 120-at evett!!!!!
Ez egy angyal! :D
Amugy általában estére kevesebb már a tejem, tegnap is csak 1 evés helyett kapott tápszert! :P Úgyhogy alakulgatunk-alakulgatunk :D

Na, megyek, mert anyukám mindjárt hozza Vivit!

puszi,
Ági
csné
 
 


Sziasztok lányok!

Hú, ma nekem is olyan sz@r napom van. Besz@rt a gépem, és csak hétfőn tudnak eljönni megcsinálni, én meg addig várjak?!
Úgyhogy önkényesen eldöntöttem, hogy elhívom az exem, aki ezzel foglalkozik, és a szakmájában nagyon jó! Meg is nézi, hátha lesz belőle holnapra valami gépféleség.
Addig másnál kell kuncsorognom gépért. :(

Jucikám, mi van Veled, hogy Neked is ilyen "jó" a hangulatod? Remélem, ha lesz rá lehetőséged, jösz majd mesélni. Kíváncsi vagyok, mi volt múlt héten, és arra is, utaztok-e végül. Remélem, megjött a pénzetek, és nem azért vagy rosszkedvű.
De ez annyira hülye helyzet, hogy ennyire nem tudtok a pénzetekre számítani. Ez mindig így volt? Nincs határidő, ameddig utalják a fizut? Vagy hogy működik ez egyáltalán a ti szakmátokban?

Köszi Gyöngyi képeit, nagyon-nagyon szépséges helyen jártak!!! És a gyerekek is annyira, de annyira szépek!!!

Gyöngyikém, aztán majd gyere ám közénk!!!

Ági, ez aztán a jó hír! Szuper!!! Csak beindul az a tejcsi, és a kisasszony is egy tündér lehet!
A látogatást természetesen megbeszéljük Eszterrel, de elsősorban kérlek, Te írd meg, hogy mikortól fogadsz látogatókat?! Tudod, én általában csak 6 után érek rá, még akkor is mehetünk?
Bár nagyon gondolkodom egy 15-i szabiban, de nem tudom, Eszternek akkor jó volna-e. Ő meg akkor már dolgozni fog. Remélem, azért hamar összehozzuk ezt a talit, mert már én is szeretnélek látni benneteket!

Erzsike, Te aztán már igazán közel vagy a célhoz, megértem, hogy türelmetlen vagy. Ezek szerint 12-én találkozol a dokival? Vagy most hogyan tovább?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!

Nagyon szuperek a képek.Olyan jó kis nyaralós hangulatom lett.Valóban szépek vagytok minannyian és boldogok és ez egy gyerekparadicsom volt.merre jártatok?A spagettis a kedvencem.Mármint az egyik kedvenc.

Juci!

Miért van rosszkedved?Én is kiváncsi vagyok ám.Mesélj bátran,már attól is jobb lehet.Engem is érdekel hogy áll a nyaralás projekt.

Ági!

De rendi vagy,hogy gondolsz ránk.Előre is köszi a rucikat és összebeszélünk Titivel.Megyünk babaázni. :D :lol:

Titi!

Na ne legyen már neked is rossz kedved. :roll: A 15-e jövő szerda ugye,mert szerintem akkor még itthon leszek,mivel hétfő-kedd,mire lesz laboreredményem,amit vihetek a dokihoz.Nagyon jó volna,ha ki tudnál venni szabit és elmennénk Ágiékhoz.Ő nagyon messze lakik,így az este 6 után szóba se jöhet.Ráadásul Újpest központig simán elnavigállak,vagy elvezetek,de onnan fel kell szállni a buszra,mert úgy kanyarog a 30-as,hogy hiába laktam több mint 10 évig arra,nem találnék oda.Szóval jó volna a 15-e,ha Áginak is ok.

Erzsike!

Jól teszed,hogy már nem mész Kecsire,és megértem a türelmetlenséged,teljesen jogos.De valahogy majd csak eltelnek a napok.Nemsokára ölelheted a kisfiad. :D

Kérdeztétek a súlyom,érdekes,de már csak 1 kg-al vagyok kevesebb,mint amikor teherbe estem.Mondjuk nem sok,de szerintem jó,hogy nem vagyok még soványabb.szerintem ez is a hormonok miatt ennyi,mert most mindent eltesz a szervezet.Egyébként ránézésre nem vagyok ám sovány.Én is úgy aggódok ,mert ma nem igazán érzem a mocorgást.Persze tudom,hogy ilyen korán az is ok,ha egyáltalán nem érezném,de olyan megnyugtató,amikor érzem,most meg folyton a hasam babrálom és figyelek.Nagyon idegesítő. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Úgy tűnik senkinek nincs ma valami jó kedve...

Ági! Nagyon ügyik vagytok, Lívike egy angyal lehet... Pár nap és már egyáltalán nem fog kelleni az a tápszer.

Juci! Pihizz le egy kicsit, hátha jobb kedvvel ébrednél...

Titi! 12-ében mint szülés időpontban egyeztünk meg :wink:
Persze ez csak a babán múlik, de az összes uh-s lelet adatait ha nézzük, akkor 12-ére jön ki a kalkulált dátum.
Nagyon örülnék, ha a párodnak nem kellene a kocsi és be tudnál jönni, ha csak egy kis időre is.
Nem lehet hogyha úgyis rossz a géped hazamenj? Mond azt h gép nélkül nem tudsz dolgozni. Vagy ez így enm működik nálatok?

Én is teljesen kész vagyok hangulatilag. Mondjuk tuti a baba miatt, mióta felkeltem úgy döntött, hogy neki mindenképpen a fél hasamban, jobb oldalon kell tölteni a napját és olyan szinten fáj tőle a hasam, hogy alig bírok mozogni is.
Elvileg mennék Mesivel délután sétálni, de nem hiszem, h lesz belőle valami, mert a konyhába vagy 2 perc alatt jutok ki, olyan sebességgel közlekedek.
Még nem is csináltam ma semmit...

Puszi
verzsike
 
 


Eszter! Pont megelőztél... Alig vettem észre, h te is írtál.
Nagyon várlak holnap, teljesen jó az 5 körül, Titi is akkor érne rá.

A mozgás miatt ne aggódj! Én ilyenkor még egyet se éreztem....

Ha 15-én mentek Ágihoz, lehet én is elmennék veletek, de csak ha az Áginak nem túl sok, meg nem lesz ennyire meleg.

Puszi
verzsike
 
 


Verzsiek
Jaj nem akartalak ám kihagyni reggel, csak már kezelhetetlen volt a két gyerek együtt mellettem. Sajnos max fél 7 amíg alszanak, nekünk onnan indul a nap. Mind a kettő végigalussza az éjszakát és így nem akkora gáz akoránkelés, bár én még tudnék aludni.
Akkor most mi lesz a 12-e után indít vagy mi, befektet? Pontosan hányadikára vagy kiírva?
Ne aggódj ez már a végső türelmetlenség ami megjelent nálad is. Mindenki túlesik rajta.
Jól tettétek, hogy most nem utaztok haza. Gondolom autó nélkül sokkal körülményesebb is és ez nem hiányzik most neked.
Élvezzétek ki hogy igazán kettesben vagytok mert már nem sok ilyen alkakom lesz. :)

Juci
Mi a baj? Gyere mesélj mitől van rossz hangulatod?
Még a múlthét okozza vagy valami más?

Titi
Neked sem indult valami fényesen ez a nap.
Hátha hamarosan kész lesz a gép és nem kell szívességet kérni senkitől.

Eszter
Én sokkal több fogyásra gondoltam amikor írtad ezeket a szörnyűségeket amin kersztülmentél. Igaz a szervezet ilyenkor mindent hasznosít a baba érdekében amit csak lehet.
Nagyon helyes, hogy még jó néhány hapig nem mégy dolgozni kell neked most a pihenés.

Dávid alszik , Áron meg itt nyomul mellettem az ülőgarnitúrán. Vlgig aludta az egész délelőti játszóterezét így esély sincs rá, hogy most alvásra bírjam, majd akkoraől ki amikor Dávid felkel.
Most megyek és szórakoztatom egy kicsit.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa! Nem csinál semmit a doki 12-én, ő nagyon a természetesség híve, meg ugye a számított időpont az mégiscsak 28-a. Ezt csak úgy mondta, h ez tűnik legvalószínűbbnek... Én meg persze már jól beleéltem magam.
verzsike
 
 


Erzsike!
Akkor a mai sétából nem lesz semmi? :cry:
Sajnálom, jobbulást neked!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Látom mindenkinek rossz a kedve. Szerintem a Jucinal azért lett rossz, mert annyi képet küldtem át neki.

Jucikám!
Köszi, hogy feltetted a képeket. Most egy darabig nem küldök, mert rendesen beterítettem az oldalt.

Lányok!
Köszönöm a dícséreteket a lányok nevében. Gondoltam, hogy a spagettis kép kedvenc lesz. Sajnos mindig így eszi. Ráadásul a kedvenc kajája.
Amúgy Lignanoban voltunk. Bibione mellett van közvetlen.
Kevesebb képet akartam feltenni, de nem tudtam dönteni. Persze van még jó néhány, de majd elviszem a következő talira.
Apropó tali: Mikor lesz következőleg?

Verzsike!
Húha....már nagyon közel vagy. Sikerült kivasalnod a kisruhákat? Aztán pakolj be, mert mindjárt mehetsz.
Jobban teszitek, hogy nem mentek Kecsóra. A perülős nap miatt állni fog a sor, még az autópályán is. Mi 2003-ban voltunk a perülős napokon, és a Tesco-tól lépésben haladtunk csak, pedig korán indultunk.

Ági!
Nagyon ügyes Livike. Látom, te is olyan vagy mint én. Csak egy kis tápszer kellett otthonra, és meg is nyugodtál tőle.
A nadrágokat pedig nyugodtan add a lányoknak. Remélem sokat fogják használni.

Titi!
Szerintem is mennj haza, ha már rossz a géped. Nem lehet megoldani.
Mikor hívhatlak telefonon a babacuccok miatt? Neked mikor jó?

Koda!
Merre vagy? most mentetek nyaralni?

Mesi!
Annyira jó az a kép,amin 3-an vagytok. Tényleg nem látszik rajta, hogy nemrég sszültél.
Remélem megoldodnak a problémák az új házban, és Eszter nagyon jó tanácsokat adott.

Bufo!
Mi is ilyen korán kelünk. Sőt néha még korábban. A Sára sokszor már 6-kor kellt. Persze ő délelőtt jót alszik, de legalább addig elbírok végezni.
Amúgy én délelőtt fel szoktam kellteni, mert különben nem alszik délután.
Mostanában már csak 2X alszik, és a fürdetés előtti alvás elmarad. Utánna viszont rögtön alszik.

Verzsike!
Jól írtad a múltkor, hogy majd mosolyogva mehetek ki a díjért az új fogakkal. Nem gondoltam volna, hogy a tavalyi verseny után megint én nyerek.

Nálunk szakad az eső. Lassan mehetek megnézni a pincét, nehogy beázzunk.

Momo!
Hogy álltok a házzal?
Nekünk még mindig nincs fogunk. Mishal is felül akkor már? Sárának sincs mostanában lehetetlen. Megoldotta a mászást is. Igaz nem úgy mint a többi gyerek. ülésből csak az egyik lába fordul hátra, és úgy kúszik mindenért.
Ma reggel azt hittem feláll egyedül, de már közel van hozzá.

Juci, Momo!
akkor most rákérdezzek a telekre?

Éva!
Jó zsúfolt napjaitok vannak akkor? sikerült már elvégezned? Nekem majd egy hétbe került mire mindent kimostam a nyaralás után.

Anubias!
Nem lehet most könnyű neked. Csodálom, hogy fennt bírsz lenni. Akkor most semmi nem marad meg benned? Meddig maradsz szabin?
Pihenj sokat!

Majd jövök még csak már ébredeznek a csajok!

Kép

Kép
oné
 
 


Látom jó gyorsan gépeltem megint. Bocsi a sok hibáért

perülős=repülős

Kép

Kép
oné
 
 


Mesi! Ne haragudj, remélem összejön még valamikor az a séta...
Szeretném tőled kérdezni, hogy pelust meg positörlőt adtak a kórházban, vagy vinned kellett? Esetleg mást a babának kell bevinni? Mellszívót végül vittél?
Köszi puszi
verzsike
 
 


Verzsike
A babának mindent te vigyél legalább is nálunk így volt. Ha betolod a csecsemősökhöz ők tisztába teszik, de ugye a te kórházad bababarát 24 órás rooming in és ott mindent te csinálsz vele. A napi pelus adag az 5db amit nem szoktak kiadni, ez pedig mint tudjuk édes kevés.
Javaslom készíts össze egy babás cuccot is, popsitörlő pelus, popsikrém , és textilpelusokat is rakj be, meg azt az eldobható pelenkázóalátétet is. Nekem ezek mind kellettek. A köldökápoláshoz minden volt a szobákban ami kellett ezért ezt nem írtam. Nem tudom a fürdetés hogy zajlik, de ha neked kell csinálni akkor ahhoz is gondolom neked kell vinni mindent.
Az a baj ahány kórház annyi szokás.
Nem akartam belekotyogni, de nálam így volt.
Mellszívót mindenképpen vigyél, nekem mind a kétszer szükség volt rá.

Oné
Áron nekem is már csak 2x alszik napközben, és este vacsi után általában beájul.
Csodásak a képek látszik hogy jól éreztétek magatokat.

Nálunk még nem esik csak dörög és jó fülledt a levegő.
Biztosan az idő is közrejátszik, hogy többen vagytok rosszkedvűek.
A változatosság kedvéért most a kicsi alszik és Dávid van fent, persze vele is játszani kell, így megyek. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Rohanok a gyerekért,de előtte még csináltam egy baromi rossz képet a hasamról,amit ne kérdezzetek miért teszek fel,mert tök sötét és nem látszik...de meg szeretném mutizni és egyedül ilyet sikerült. Kép

Puszi Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hú ezen bazi nagynak tűnik,pedig nem túl nagy,még senki nem mondta,persze nem is kicsi,na jó megyek. :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Zsuzsa! Köszi szépen. Igaziból azért kérdeztem Mesit, mert az előadásokon elmondták, hogy csak pelus kell, de ott azt is mondták, hogy mellszívót nem szabad bevinni. Mesi meg azt mondta, h neki Zsoltikánál nem adtak... Úgyhogy valószínű nem az a valóság, amit elregélnek a felkészítésen sajna.

Már nálunk is dörög, igazán eshetne egy kis eső.

Szerintetek a baba beszorulhat valahol a pocakomban? Már annyit agyalok ezen, mert rettenetesen fáj, mozogni is alig bírok. Nem tudom elhinni, hogy ez a bébikének is jó lenne...

Bocsi, hogy ma ennyit nyafogok nektek, de sajna ez van.

Puszi
verzsike
 
 


Eszter! Megint akkor írtál, mikor én... Nagyon édi a pocakod, pár hónap múlva visszanézed és el leszel ájulva, hogy erre mondtam, h nem kicsi??????? :lol:
verzsike
 
 


Erzsike!

Neked még gyorsan válaszolok.Nem szorul ő be,és valóban neki sem olyan jó már.A végén én is így kinlódtam,mert nagy volt a babaám 4,05 kg.Egyszerűen ő sem fér el,de mocorogna.Tudom,hogy rendesen fáj,amit csinál.De baja nem lesz tőle,csak nehéz viselni.

És csak nyugodtan kérdezz meg mindent,nem jó ha bentmaradnak a félelmek.Bárcsak annak idején is lett volna hasonló.Én nem tudtam,csak anyumat kérdezni,de ő azért már nem emlékezett úgy mindenre.

Kép

Kép
anubias
 
 


Titi, Eszter, Erzsike,
jó a szerda nekem nagyon, ráadásul Karcsim nappalos, úgyhogy amúgy se sok mindent csinálnék aznap!!!
Gyertek csak, örülök, ha jöttök!!!!
csné
 
 


Erzsike!
A kórházba vigyél a babának:
popsitörlő, pelus. Ez mindenképpen kell. Elvileg a szobákban van kitéve popsikrém, de ha gondolod, azt is vihetsz ( én a kitettet használtam). A pelusozóra meg vagy textilpelust, vagy eldobható alátétet, amelyiket gondolod. Mellszívó: nekem most nem volt rá szükségem, de úgy láttam, hogy most adtak, mert volt nekik 2 is!
Fördetni minden nap 2-5-ig lehet vinni a csecsemősökhöz, ahhoz nem kell vinned semmit, se a köldökére. Ruci is csak a hazahozáshoz kell (meg nekem a fényképezéshez is kellett, mert olyan szakadt ruhát adtak rá a kórházban, hogy szégyen lett volna abban fényképeztetni).

Tali: szóljál, ha jó neked. Pedig vinni akartam neked ma Sudocrem-et, mert én nem szeretem (Zsolti popója lángvörös lett tőle) és a kórházban kaptunk mintát belőle. Meg Johsonos fürdetőt és popsitörlőt is pakoltam össze neked. Előbb-utóbb csak oda tudom adni, ha máskor nem, majd beviszem neked a kórházba!

Egyébként brühühü:
Engem senki sem akar meglátogatni... :cry: :cry: :cry: :cry:

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Johsonos = Johnson-os

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi!

dehogynem,csak nem akarok tolakodni,ha írod,hogy mehetünk,már ott is vagyunk.Mondjuk elég sűrű a program mostanában,de azért biztosan össze tudunk hozni egy talit.Nekem csak azért nem jutott eszembe,mert ugye fasírta voltatok és költözés előtt álltok.de ha azt mondod mehetünk. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyjából kész a takarítás és mindenki hazament! 8)
Holnap viszont utazunk egy jó falusi lakziba! Az unokahúgom megy férjhez!

Gyöngyi!
Gratulálok a nyertes leveshez! Elolvastam és biztosan meg is fogom főzni! Olyan ügyes vagy!
Fantasztikusak a nyaralós képek! Én is igyekszem hozni őket!

Lányok!
Remélem nem maradok le minden taliról! :cry:
Sajnos nem tudom Balázst hova rakni, de remélem egyszer én is láthatom Ági babáját és Mesiét is!

Hú Eszter!
Hogy fért el benned egy ekkora baba???? :shock: Remélem azért most nem növeszted ilyen óriásira! Majd megnő kint!

Juci!
Tegnap este én voltam a legboldogabb ember, amikor lett melegvíz! Mit csináltak nagyanyáink? :lol:

Lányok!
Képzeljétek ma akkora meglepetés ért!
A legjobb barátom "teljesen véletlenül" apa lesz! Már túl van a dolog ijedtség részén és nagyon boldog! Én meg bömböltem örömömben a hír hallatán! Nagyon-nagyon szeretem őt, olyan mintha a testvérem lenne! :lol: :lol: :lol:
Én lassan elvesztem minden reményemet és a lelkesedésemet is. :cry: Mi már nem beszélünk róla itthon. :cry: Azért remélem egyszer nekünk is összejön!

Erzsike!
Én már most kezdek szorítani Nektek!!!!

Sok puszi mindenkinek!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Zsolti tegnap egésznap hányt, de mára jobban lett a reggeli bennt maradt.:)
Úgy néz ki elronthatta a gyomrát, de azért sikerült megijesztenie.
Tegnap egésznap takarítottam utánna és a huga után, mert ő meg 2poharat és egy tányért sikeresen összetört.

Bence 4napja aranyosan magyaráz..fel fogom venni, mert megzabálom ilyenkor. Annyira édes.

Tali lehetne vmikor nálunk is, szívessen megmutatnám a házunkat.
Van kedves vkinek?
Nekünk rugalmas és bármikor jó.
Olya szép hely!

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Csak köszönni jöttem, mert indulunk Veszprémbe nyaralni. Bár elég cudar időnk lesz......
Ha hazaérzünk remélem lesz időm írni a két fiú mellett.

Puszi mindenkinek!

Titi!
Gyorsan még neked: persze, hogy nem haragszom, csak sajnálom ami történt és sajnálom, hogy nem lehettél nálunk többet.
Marci megígértette velem, hogy ha jókedved lesz, megint meglátogatsz minket:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Tök bosszantó, nem sikerül 3 vonalzót feltennem.:(
255karaktert engedélyez és sohogysem sikerül, pedig már mind3nál próbáltam(babay-gaga, lily..) a babafalvát is!
help.

Jah és képet sem tudok feltenni, nem értem miért.
Avatarba akartam, de nem engedi, csak 80*80asat és amikor lekicsinyítettem sem volt jó neki.:(
hmmm

Kép
sziszike1000
 
 


Jó reggelt lányok!

Úgy látom, én hozom a rossz hírt... :(

Erzsike kórházban van, éjszaka bementek, mert vakbélgyulladása van. Sikerült beszélnem vele pár perce, sírt szegénykém, infúziót kap, és még ma megműtik. A babáról nemsokára döntenek, megy hozzá a dokija.
Szegénykém úgy szeretett volna természetes úton szülni! Most még abban reménykedik, hogy ha meg is császározzák, nem most altatásban veszik ki a babát, hanem később, amikor ébren lehet.

A műtét után jelentkezik vagy nálam vagy Eszternél, és bemegyünk hozzá.

Amint tudok valamit, rögtön írom Nektek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Drága Timikém!
Hát hogyne mennék én, bízom benne, hogy lesz rá alkalom, lehetőség. Egyelőre úgy tervezem, hogyha a baba előtt nem megyek, utána decemberben Danikámék mennek céges kirándulásra Zakopanéba, ami miatt rettentően irigykedem, és akkor szerintem hazamennék. Akkor már a babuci is remélhetőleg kb 4-6 hetes lenne.
Majd meglátjuk, még az is lehet, hogy az ősszel azért egyszer elugrom, és semmiképpen nem fogok kihagyni a látogatásotokat!
Gondolhatod, én is hogy sajnálom a hétfőt... úgy szerettem volna a kicsi édes Bencével játszadozni egy picit! :(

Sziszikém, nem tudom, a tali hogy fog alakulni, most sokan vagyunk, akik már nehezebben mozdulunk, főleg messzebbre. Lassan én sem fogok autókázni egyedül.
Majd meglátjuk, az biztos, hogy amíg dolgozom, részemről sajnos semmiképpen nem fog menni, mert csak hétvégén mennék hosszabb talira, azok a hétvégék meg mind teli vannak! :(
De hátha még esetleg az ősszel összejöhet! Kíváncsi volnék ám rátok nagyon!

Évikém, még egyszer köszönöm a telefonhívásod és megnyugtató szavaid!

Ugyanis képzeljétek lányok, tiszta bolond vagyok, este a Magnerot helyett bevettem egy szem Quarelint! Kétségbe is estem!!! Rögtön hívtam Évát, meg Esztert, de hál' Istennek csak nyugtattak, hogy nem lesz semmi gond! Meg is nyugodtam ám!

Hú, a lagzi miatt nagyon irigyellek! Én is mennék egy jó kis családi lakodalomba! A mienk nem sikerült valami fényesen, és az ember a sajátján azért nem is tud olyan jót mulatni.

Mesikém, hát hogyne szeretnénk menni hozzátok is! Csak olyan nehezen hozzuk össze az időpontokat, így munka mellett, tudod... én meg Livikét még nem láttam, azért is nagyon szeretnék elugrani.
De bízom benne, hogy az ősszel azért még fogunk tudni találkozni, akár már az új helyen! Addig lesz ám Nektek is tennivalótok, pakolásznod kell már gondolom lassan, csomagolni... nem lesz egyszerű két kis gyerkőccel. Remélem, lesz segítséged!!! Bízom a párod javulásában!

Na megyek dolgozni!

Ja, az exem tegnap elvitte a gépem, és úgy néz ki, ma hozza is vissza készen! Olyan rendi, és így nem kell várnám jövő hétig!!!

KépKép
titi_27
 
 


Ó a francba!
De sajnálom!Szegénykém!Remélem, nem lesz semmi gond!Mindenképp írj, ha tudsz róluk valamit!

rimar
rimar
 
 


Anubias!
Nem hiszem el, ami veled történt!Felháborító!Eza pajzsmirigy nem valami jó dolog.
Én is tegnap kaptam meg az eredményt:a TSH 0,0025!Cseppet túlműködik a pajzsmirigyem.A norm érték:0,3-5,00 között van.Ezért volt az összes tünetem, de a legrosszabb a szapora szívverés, 120 volt a pulzusom alapban.Kaptam béta-blokkolót ami csökkenti a szívfrekvenciát, így most normális, a pajzsmirigyemre még nem kaptam semmit.most kérek időpontot az endokrinológiára.Remélem, nem egy hónap múlva jutok el!

rimar
rimar
 
 


Asszem meghülyült a gép, na mindegy.

Csné!
DDDe TTTündér!És a közös kép a srácokkal!Nagyon aranyosak.
Én kb 2 hétig véreztem, nekem adott a doki Ergam cseppet, de nem szedtem be.Megvártam, míg a természet lerendezi, mellesleg az Ergam- csepp csökkentheti a tejelválasztást.

Balimama!
Képeket a nyaralásról!Most nálam is van 2 plusz gyerek :)

Tücsök!
Nem lehet könnyű, hogy mindent neked kell csinálnod!Nem tudom elképzelni, hogy ez hogy zajlik?Amíg te a 2 gyerekkel intézkedsz, addig a párod dolgozik ezért nincs ideje segíteni?Vagy ül és nézi ahogy te dolgozol?Nem tudom...kutyából nem lesz szalonna, de azért szerintem is adj neki időt, persze ne a végtelenségig.Azzal is egyetértek, hogy a pozitív megerősítés hatásosabb.A férfiak sokszor tényleg úgy működnek, mint a gyerekek.

Gyöngyi!
Szuperek a képek!Olyan jó, hogy megnézhetjük!Aranyosak vagytok, ahogy alszotok a strandon!

rimar
rimar
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Az első képen a plusz gyerekek vannak, a kisebb a hugom kisfia Martin, a nagyobb pedig az egyik öcsém.Ja, egyébként a siroki várat látogattuk meg.

rimar
rimar
 
 


Lányok!

Nagyon megijedtem,amikor reggel megkaptam Erzsike sms-ét.Remélem minden a legnagyobb rendben lesz velük.Annyira aggódom.

Rimar!

Hú,akkor valóban gond van a pajzsmirígyeddel.remélem hamar kapsz időpontot,mert ezt tényleg orvosolni kell.A szapora szívverés nálam alap,de lehet,hogy mindíg is gond volt a pajzsmirígyemmel?Majd most kiderül.Mondjuk nekem 80-90-es a pulzusom alapból,de néha nekem is 120 és akkor nagyon rosszul tudok lenni,sőt halálfélelmem is van.Piszok egy érzés.Jó,hogy kaptál rá béta blokkolót,azt nyugodtan szedheted majd terhesség alatt is.Olyan jó,hogy szeretnétek másik babát. :wink: A képek nagyon jók.

Koda!

nagyon jó pihenést nektek. :wink:

Lányok!

Ez a tali dolog olyan jó ötlet.Sziszikénél tényleg jó volna talizni.Mivel neki is van 3 gyerkőce,gondolom minden a házban gyerkőcbarát így a gyerekeket is hozhatná mindenki,jól eljátszanának.És a nyár vége a kellemesebb langyos idő olyan alkalmas volna egy talira.Ugye szerintetek is jó ötlet. :wink:

Titi!

Akkor hívjuk egymást. :wink:

Éva!

Jó lagzizást!

De régen voltam ilyenen,nem akar valaki férjhez menni?:Érezd nagyon jól magad.Balázs is viszitek?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: