Sziasztok!
Hű, megpróbálom nem égetni, és nem sajnálni annyira magam!
Annyira magam alatt voltam, hogy hogy a fenébe nem adatik meg, hogy elmenjünk pár napra hármasban pihenni, mondjuk nem luxusra gondolok, csak pl.ne nekem kelljen főzni mosogatni még ekkor is, hogy csak az önzőségeket említsem.
Titokban ezért nem volt kedvem az ismerősék után menni le a Balcsira, mert ott ezt csinálhattuk volna.Panna miatt jó lett volna a víz, főleg ha nincs rossz idő.Mit ne mondjak, nem lett volna az apart.olcsó(40e+a benzin amíg leérünk)+amit ott költünk, símán egy 100-as.és ha még szar az idő is, fürdeni sem tudunk.És férjnek-így nekünk is 15-én jönni kell vissza, tehát a szabi is igen be van határolva.
Mellé még anyumék keményen beszólogatnak, hogy inkább maradnánk a seggünkön itthon. és erre a rohadt kertes házra gyűjtenénk!
Tudom lányok, hogy Ti is vezettek háztartást, gyereket/gyerekeket neveltek, és mégsem nyavajogok ennyit mint én, de annyira szerettem már volna kimozdulni, hogy e miatt állandó konfliktusba kerültem férjjel(Ő vinne a drágám, ha anyagilag úgy állnánk)
Szóval szó szót követett, míg végül kerestünk a Mátrában klasz kis szállodát, és ha a JÓISTEN is úgy akarja szombattól-szerdáig ott pihizünk!
az ismerősék meg kiakadtak, hogy miért nem megyünk le utánnuk a balcsira-de ez engem már nem érdekel.
kicsit meg is ijedtem magamtól, soha nem voltam még ennyire hülye , útálatos hisztigép.
férj meg is jegyezte, hogy úgy látja therápiás hatással lesz rám decembertől a munka.
hát úgy dióhéjjban ennyi.
Szia Duda!!!
NATIKIRÁLYLÁNYNAK nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!
köszi a dícséretet, Reductil nevű gyógyszert használtam a fogyókúrámhoz mankóként a diéta, és a kemény torna mellé...bejött.
Hellóóó Megann:
Kréta
mondjuk mi bejártuk a sziget nevezetességeit, és így láttunk sok zöldet, szépet, de kismamiként, egy kétéves kisgyerekkel ez lehetetlen!Rokonok
And:
drukkolok Neked mára, hogy minden oké legyen az amnio.-nál!!!!!!!!!!Hová mentek nyaralni, lehet ilyet kérdezni?
Kriszti-Csikken-
Boldog névnapot Neked is-így utólag!!!!
Állati klassz rucid van, soha nem láttam még ilyet!
péntek este unokatesóm elvitt úszni, vagy két órára Gyopira tök egyedül róttam a hosszakat.asszem meg kéne tanulnom értékelni , hogy azért van némi szabadságom, és ne morogjak, elégedetlenkedjek folyton.
szerintetek is sokat nyüszítek???(de most őszintén)