Új privát üzeneted érkezett!

Amandi, Anita!

Kornélnak és Márknak boldog hófordulót kívánok!!!
Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Benianya:
Köszi, de nincs homeopátiás bogyónk, csak Viburcol van.
Vencel sokkal jobb fiú lett, mióta jár.
Mindenki mondta, rosszabb lesz, de az ő gyerekük addig ugye nyugton volt, mi meg most lélegezhetünk fel, jobban lefoglalja magát, élvezi, bár vannak esések, főleg mikor fáradt.
Sajnálom a szájacskát.

Mosógép: Nekem azt mondjátok meg (előltöltős), hogyan vakarjam ki a penészt a mosószeradagolóból és a gumigyűrűből. Hiába öblítem szellőztetem a rekeszt, szedem ki szivaccsal a bennrekedt vizet...most nincs időm mint régen, fültisztítóval bíbelődni vele.
Mondjuk nekem minden penészedik. Trappista 2 nap alatt. Így mindig csak keveset veszek.
Meg esernyő, hiába szárítom ki eső után. :?

Van gyerekzár rajta, én 3 éve mérges voltam, mikor nem tudtam kinyitni és beletenni a kinnfelejtett ruhát, miután egyszer bezártam...

Mosogatógép. Mi használtan vettük, de elvileg a legjobb, Miele, nem Niele. Ausztriából hozza egy fickó, kitisztítja, garanciát vállal rá. Nagyon szeretem.

Köszi mindenkinek a jókívánságot. Mindjárt kész a husileves, aztán ébredhet a pici fiúnk.

Mári

Kép
mári
 
 


Prenata! fél csomag popsitörlővel töröltem át az üléseket, karfát, ablakot, csak hogy le merjem teriteni a lepedőt amit vittem alánk a vonatra.Nem akartam ugyanis odafolyni a kánikulában a bőr ülésre, de végül plüss kárpit volt. azt áttörölve fekete lett a kendő!!!! Iszonyú retketesek a vonatok
!A szállodában én is áttörölném az etetőszék tálcáját, mert Beni is arról eszik, és nem tudhatod a konyhán valami dzsuvás ronggyal csak átmázgálták, vagy lemosták valami vegyszerrel. Bár a domestos sem túl jó, ha benyalja a kajával, nem?Végül is egy kis kosz nem árt, csak ne szalmonella legyen amit benyal a tálcáról.

Mári! Remélem Beni is olyan lesz, mint a fiad és megjavul ha jár. Meg akkor már jobban vihetem a játszóra lefáradni. Most nem mindenhol teszem le, hogy másszon, bár tettem már le betonra is.
Nem ismerem azt a mosogatógép márkát, de biztos jó.

A penész én a Blanka elhasznált fogkeféjével és fürdőszobatisztitó sprayvel szedem le, nekünk ki lehet venni a por és öblitő tartályt. DM-ben veszem a legolcsóbb sárgát, penész ellen és vizkő ellen is jó. Az elhasznált gyerekfogkeféknek pedig sok mindenben nagy hasznát vettem már. A csapok mögé is azzal jutok be, meg a kis szandálok belsejébe is.
Rémisztő amit irtál a trapistáról meg az esernyőről. A mosogép tarálya a sötét nedves hely miatt lesz olyan, de a sajt? Elvileg annak meg az ernyőnek nem szabadna. Nem penészes valahol a lakás? Párologtass grapfuit mag olajat. Hűt eléggé a Hűtő?
Nézzük a forma 1-et, Gabék már ot csápolnak Lackóval, a tesójával, megazurával. jó idő van, nem isesik, ez jóóó. Az az
Alonsó jól megszivta, hogy hibáján kivül 5 hellyel hátrébb sorolták, pedig olyan jó pasi. Lehetne kicsit magasabb hozzám, de amúgy tök sármos, helyes fickó. Hmm. Kár hogy mindig sisakban vannak.

benianya
ákosbenianya
 
 

 
 

Prenata! Reni! Mondjad már hogy sikerült a pénzügyminiszteri idomitás?Cigire futotta?a kozmetikus jó esett?Remélem tényleg elmentél!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Na, ettől félek én is, hogy még erősebb lesz, ez a láblógatás a könyvespolcon lógva félelmetes. Mi vár még ránk? Ma oldalazva elkezdett menni az ágy mellett. Olyan cuki volt!!!!Jött cicizni. Apa mondta neki reggel mikor ledobott valamit, hogy hoppá, ő meg:pá.
ondta aopa hogy katicabogár, erre: katccccciiiii. Zabálnivaló! Főleg most, hogy alszik!!!!Már előre félek a délutáni károktól, pedig de. lefárasztottuk a Zagyva parton.

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianyu!

Voltam kozmetikusnál és fodrásznál is! Nagggyon jó volt! Szerdán pedikűröshöz megyek, aki mellesleg az anyukám. Halmozom az élvezeteket! :lol:
A férjem nem vett cigit egy hete, elvileg nem szívja. Legalábbis én nem érzem rajta! Én egy fillért nem adtam neki! Kaját mindig csomagolok neki a munkába, inni visz. Szar érzés egy fillér nélkül lenni, de ez van, nagyon sajnálom! Remélem ha megjön a fizuja, akkor sem vesz cigit, mert ha már közel egy hete kibírt, akkor nem kellene feladnia!


Penész: nekem is kivehető az adagoló rész, így könnyen ki tudom takarítani. Viszont, hogy jártam. Peti hófehér bodyban aludt és lett rajta 3 pici narancs színű pötty, mintha zsírfolt lenne. Itt töröm az agyam, hogy mi lehet, még fülzsírra is gondoltam. De tudjátok mi a poén. Öntöttem rá fehérítőt és nem hozta ki!

Petit fél 1-kor hoztam haza anyukámtól. épp az asztalnál ettek, amikor mentem érte. Májgaluskalevest. Papa, mama és a kis unoka! :lol: Sírt, amikor hazahoztam. Gyorsan el is altattam, de az előbb felsírt, bár cicin visszaaludt. ilyet még nem csinált. Délután megyünk majd bicajozni!

Reni
Kép
prenata
 
 


Peti a babán és a mamán kívűl csak hümmög, de azt rendületlenül. Engem nagyon idegesít!
viszont! Ha kérdem, hogy hogy szereted anyát, akkor odajön és a homlokát odadugja az én homlokomhoz. olyan édes. Igaz, néha azt hiszem, hogy betörik a fejem, vagy az övé, mert olyan erővel bírja nyomni.

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok,

Prenata: Mi utazásunk pontosan ilyen volt.(Magyar idő szerint)

Július 29.én
9:15 taxi
9:40 Ferihegy
11:00 Milanóba indulás
12:30 Milanóba érkezés
15:00 Japánba indulás(késett a gép)

Július 30.án
3:00 Japánba érkezés
4:00 Vonatozás( először rep.téri vonat utána átszállás szuper expressz vonatra(300km sebesség))
6:30 Gyors találkozás bátyamékkel
8 :30 Autóbuszra felszáltunk
10:30 Állomásról kocsikáztunk
10:40 Hazaérkezés

Vonatozás(rep.téri vonat) nagyon tetszett Kevinnek, ablakból sokat tudta nézelődni. Csak expressz vonat túl gyors volt, igazán belől semmit nem láthatta. Inkább evett és szoptattam. 16 kocsis vonat volt, és egyik kocsiban volt szoptató ágy is. Szerintem Petinek is tetszeni fog vonatozás.

Tjuca: Jó pihenést nektek! Férjem kivette egész szabit( 30nap) plusz két hetet fizetés nélküli szabin lesz. Ő nem akart egyedül hazamenni, bár én sem. Sok barátaink úgy csinált, kölön laktak néhany hónapot.De babák napról napra megváltoznak, én nem akartam sok eseményt egyedül érvezni. Ha nem engedt volna munkahelyén, akkor rövidebb időre jöttünk volna, de szerencsére sikerült.

Exdeus: Jó a Tescós akció.

Ferjem nagyon szeret itt lenni. Majd írok erről máskor. Éppen most nézi F1t.

Puszi, mindenkinek!
Vendég
 


Üdv.

Peti alukál apájával, így van időm írni. Fél négykor aludt el a drágám...kivi vagyok, meddig fogja bírni.

Mári, sajnálom, hogy ilyen rosszul telt az éjszakátok. Sajna a babák inkább éjjel lázasodnak be, mondjuk Peti a kisebbséghez tartozik, neki inkább napközben ment feljebb a hője.
Érdekes ez a penészes dolog...úgy látszik, neked ez a kereszted, habár nem épp a legjobb. Nekünk ugye felültöltős a gépünk, azt csak tussal át kell mosni, oszt jónapot. Mondjuk mióta megvan, azóta nem takarítottam ki annyiszor, mint az utóbbi két hónapban. :) De mióta bele merészeltem önteni a vízkőoldót (jó, kicsit kimarta a dobot pár helyen, de kit érdekel), jobban fűt, mint újkorában!

Bénianyu, hát az a baj, hogy maga a közgazdász diploma gyakszi nélkül lótúrót sem ér, és mivel nekem marketinges témakörben írodott a szakdolgozatom, nem mondhatom, hogy rendelkezem gyakorlattal pénzügyek vagy könyvelés terén (vagyis igen, szakközépben a nyári gyakorlaton olyan helyen voltam, de az ugye három hét össz-vissz, ami finoman szólva kevés).
Hát tudom, hogy nem szép dolog, de én ezen nagyon jót mosolyogtam. Azt sajna nem tudom, hogy lesz-e rosszabb... Mondjuk nálunk Peti a cicánk itatóját szereti kiborítani, ami még akkor is sikerül neki, ha rajta kívül három felnőtt tartózkodik ott. :D
A fogkefe tényleg sok mindenre jó, habár nálunk gyerekméret még nincs, de én a felnőtteknek valónak is nagy hasznát veszem, én is azzal sikálom ki néha a mosógép poros tartályát, ha a víz nem viszi le, vagy a csempék közül a fúgáról is azzal próbálom leszedni a sárgaságot...

Reni, hát nálunk épp tegnap volt kopp, van is egy szép csík Peti szeme mellett, útban volt az ágyvége. De elég hamar megvigasztalódott. Most már ott tartunk, hogy a cirka 50-55 cm magas szék sem akadály, szempillantás alatt felmászik rá...
Egyébként jól tetted, hogy vettél kendőt, ha más nem, én is letörölném az ilyeneket egy vizes pzs-vel vagy egy popsitörlővel. Mások véleményét meg le kell pontpontpontolni. Na igen, ha már Domestos kendő, akkor utána töröld át még valamivel, hogy azért ne legyen az a "hipós" utóíze. Habár sose lehet tudni, mitől lesznek egészségesek a gyerekeink. :)
A pedikűrös miatt irigy-irigy, de nekem arra már tényleg nem futja, pedig jó volna, mert néha be-begyullad a körömágyam, de egyelőre a körömvirág krém jól gyógyítja.
Na, mintha az én sztorimat írtad volna le, én is jártam így, hogy egyszer csak valamitől lett a fehér body-kon narancssárga folt. Azóta sem tudom, hogy mitől lettek, és nekem sem jött ki semmivel...így úgy maradtak, itthonra jók voltak, ha meg adtam még rá valamit, akkor még utcára is azt viselte. Slussz-passz.
A beszéd miatt ne aggódj, Peti leginkább semmit sem mond az öööööööö-n kívül. Sebaj, majd behozza, elvégre, Juca példájával élve, nem elmutogatni fogja az igent az esküvőjén. :D

Kmammy, hát mit nem adnék, ha az én férjem mondjuk kivehetne egyhuzamban két hetet. Neki néha még egyet is nehéz, nemhogy többet!
A fejlődésben igazad van, pedig az én férjem csak egy-egy hetet (vagyis öt napot) van távol, de az alatt is változik a fiunk.

Na most megyek, de dobok két képet, volt nálunk veterán autó kiállítás.

Az elsőn egy igazi oldtimer mellett posztol Peti, a másodikon meg apával egy Skoda mellett, ugye muszáj volt a Skoda-fanokat lefotózni az öreg járgánnyal. :)

Ági

Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!

Nekem is ilyen volt a munkaállapotom, marketinges diploma, majd átképzés mérlegképesre, aztán jött a probléma, hogy gyakorlat nélkül hova vesznek fel. Elkezdtem olyan hirdetéseket is nézni, ahol határozott időre, időszakosan kerestek könyvelőt, és nem volt direkt beleírva, hogy gyakorlattal. Mázlim volt, mert elég hamar belefutottam egy ilyenbe, ősszel lett új főkönyvelő, három ember volt az egész osztály alatta (könyvelés, pénzügy, pénztár, adó, - a tb-t külsős csinálta), és ő kért még egy embert a zárás idejére, mert elég új volt neki minden még, meg hát az elődjét se véletlenül rúgták ki. Na ez az átmeneti ember lettem én, novembertől április végéig. Nagyon jó volt, mert a zárás kapcsán is csomó mindent láttam, meg tényleg le voltak terhelve a csajok, és mindenkinek segíthettem, így tkp. mindent könyveltem egy kicsit, még utaltam is, meg a téli szabik alatt pénztáraztam is kicsit, sőt még a full év végi leltárt is végigcsináltam, aztán meg a tavaszi könyvvizsgálatot a teljes zárás előtt. Olyan volt, mint egy intenzív szakmai gyakorlat :lol:
Aztán mikor vége lett, akkor már teljes önbizalommal mondtam, hogy van gyakorlatom, bár jeleztem, hogy önállóan még nem csináltam végig egy évet. 3 hét alatt belefutottam abba az állásba, amiből Misi érkezése emelt ki négy év után.
Nem tudom, Szegeden vannak-e ilyen álláshirdetések is, de szerintem ha igen, akkor érdemes, mert későbbi állásnál már duplán előny, egyrészt már van gyakorlatod, másrészt látszik, hogy elkötelezett vagy, és a szakmai gyakorlat miatt vállaltál rövid idejű melót is, látható, hogy komolyan gondolod a szakmát.

A fényképek nagyon jók!

Mári!

Vencelnek jobbulást!!!!


Beszéd:
Misi se mond túl sokat, igazából a tényleges szókincse a ham (kajára persze), a baba (minden emberre), cica (minden állatra) és a pá-pá. Ezenkívül még mond ötletszerűen mamát is, de azt még nem fogadom el szónak, mert inkább hangsorként használja egyelőre. Szóval ő se egy Kazinczy egyelőre :-)

Gab!

Milyen volt a futam élőben? én még sosem voltam, majd ha Misi nagyobb lesz, talán kimegyünk egyszer. Ti kinek szurkoltok?

Kmammy!

Érezzétek nagyon jól magatokat otthon. Hol vagytok pontosan? Kevinnek lesz hasonló korú társa?
Nagyon szeretnék egyszer eljutni a Fuji hegyhez. Van egy könyvem a shin-to szentélyekről, meg egy a japán kertekről is, olyan nagyon szépek!!! Sejtésem sincs, mikor virágzik a piros írisz, de ha egész véletlenül mostanság, és látsz olyat, készítenél nekem egy fotót? Egyszer egy Japánról szóló borzasztóan drága albumban láttam egy piros írisz mező képét, és annyira tetszett, hogy többször álmodtam róla, de sose sikerült többet ilyet látnom.

Juca!

Jó nyaralást a Balcsin! Cipővel ráérsz, nálunk az első tétova lépésektől a tényleges járásig majdnem két hét telt el, mi is akkor vettük az első szandált.

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok Csajok! :)

Gabi, jelentkezz!!! Hogy tetszett a futam élőben?

Kmammy, micsoda képek! Tetszenek nagyon! Nagyon helyesek vagytok Kevinnel. :) És nagyon szerencsések is, hogy a Férjed munkahelye ilyen toleráns. Biztosan klassz lehet Japán. Légyszi készíts sok képet és oszd meg velünk! :)
Elárulod a nevedet? :) Kevinnek nincs japán neve?

Ex, sajnálom a munkahely dolgot. Szegeden is nagy a munkanélküliség? Azért bízom benne, hogy találni fogsz kedvedre valót!

Reni, ügyi és okos vagy, hogy sarokba szorítottad a Férjedet. :wink: Remélem végleg leteszi a cigit!

Beszéd: ha hiszitek, ha nem, Milán nagyon sok mindent mond már. A mai egyébként is egy különleges nap. Ma mondta ki az első mondatot életében: ott á otó = ott az autó
Autómániás a drága, titta apja. :lol: És ma végre önállóan lemászott az ágyról is. Ennek felettébb örülök, mivel ezidáig mindíg visított, hogy vegyem le, ha felmászott. De olyan is előfordult, hogy fejjel akart lemászni, aminek esés lett a vége. :twisted: Kész horror, azért 1 percre sem merem egyedül hagyni. :?

Juca, azért mi még messze vagyunk a magabiztos járástól. Lépeget néhányat, ha fogjuk a kezét, akkor főleg, na de hol van még a járás! A mászás a favorit, még mindíg. Biztos vagyok benne, hogy Te sem úszod meg az őszi cipővásárlást.

Kitti, veletek mi a helyzet? Törölted magadat a wiwről? :o

Bocs, hogy csak ennyit írtam, de csak nagyon felületesen olvastam vissza. Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Hali.

Wkata, hát irigyellek, itt még határozott időre sem kellenék sehova, és ilyen álláshirdetést itt még nem is láttam. Nekem tényleg mindegy lenne, hogy határozatlan idős vagy határozott idős a munka, csak lenne. Egyékbént nekem közgazdász diplomám van. A mérlegképeset most csinálom, október végén lesz a pótvizsga.

Kimike, nem azzal van a baj, hogy munka nincs, hanem azzal, hogy mindenhol meg vannak áldva azzal, hogy legyen az embernek gyakorlata. Na de könyörgöm, ha minden munkahely ezt várja el, akkor a végén senki sem fog dolgozni. Sebaj, ha így haladunk, a végén utcaseprő leszek!
Hm, Peti már legalább 2 hónapja le tud mászni az ágyról, legalábbis a nagyszobairól, amire a legkönnyebb neki felmászni. De már a többiről is lejön, a technika amúgy is ugyanaz, letolat. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Kb. olyan volt, mint amire számítottam. Jó hangulat, hatalmas drágaság, és végig nem tudtuk, ki hol tart a versenyben. :lol: De tetszett, én mennék máskor is!

Ex! Ne irigykedj, a honvédség ezeket a jegyeket nem veszi, hanem a Red Bulltól kapja, ugyanis a Red Bull röpnapon a szentesi hídépítők szokták a kompokat meg a mittoménmiket biztosítani, és ezért a Red Bull rendezvényre meg az F1-re ad jegyeket a laktanyának. (Benianya! Ezért csak Szentesnek, mostmár én is értem.)

Bocsi, de hulla fáradt vagyok. Sajnos a Hungaroring be és kivezető utaira ráférne valami fejlesztés, bővítés, akármi, mert a parkolótól a Hungária körútig 3 óra alatt értünk el, alapban ennyi a hazaút, de legalább a lámpák addigra helyreálltak. Fél 5-kor indult el a buszunk, fél 10-kor értünk Szentesre. Aztán még kocsival haza bő fél óra. Szóval eléggé elfáradtunk.

Majd hozok képeket, de most még nem vagyok teljesen éber állapotban. Gyerekek meg éhesek.

Pusz mindenkinek!

Mári! Kis lázasnak jobbulást!
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Felesleges kuponjaim vannak, hó végén lejárnak! Kell valakinek valamelyik? Szóljatok, és küldöm!!!!!!!!!!!!!
Dm:
Humana 2 Kész tápszer 450 ml -100 Ft
Milupa Milumil Tápszer 600 g -300 Ft
Nestlé BEBA 3 aktív tápszer 650 g -300 Ft
Humana bébivíz 1,5 l -100 Ft
Avent tanulóüveg szett -300 Ft
Manner babapiskóta -200 Ft
Kecskeméti bébiital -50 Ft
Rossmann
Milupa gyerekital kupon -300 Ft

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na rakok néhány képet!
Kép
Kép
Kép
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!
Bocsi, de abszolút semmi időm nincs ma visszaolvasni és írni, pedig ezer egy dolog történt velünk!
Majd holnap ha tudok, jövök és mesélek + reagálok az irományokra.
Addig is egy kép, hogy el ne felejtsetek!

Kép

Pusz mindenkinek!
Andy és Dani

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Jók a képek!
Jó fárasztó lehetett az út!

Ex!
Petinek jól áll a Skoda! :lol:

Én épp főzők. Peti elaludt. Remélem nem kel fel, mert olyan hülye pózban vackolta be magát, hogy írtó kényelmetlen lehet! Még futnom kellene egy kört a boltba.

Kimike!
Gratula Milánnak az ótos mondathoz! :lol: Kis ügyike!

Kmammy!
Jó hosszú út volt! Még egy felnőttnek is hosszú, hát még egy picinek!

Marcy!
Merre vagy?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok.

Itt szakad az eső...
Még jó, hogy délelőtt és mielőtt hazaértem, elintéztem a dolgaimat. Délelőtt pénzfelvétel, bérletvásárlás, földhivatal, posta, hazajövetel előtt meg a bankokat jártam.
Ja, a doktornéninél is voltunk, nem mondott semmit a Peti térdén levő dudorokra, valószínű, "kikoptak", mert sehol másutt nem ilyen a bőre. Végre kaptunk receptet pisigyűjtő zacsira is, majd meglátjuk, hogyan boldogulok.
Kérdezte, hogy miket csinál, mondtam, hogy most a pápázás a sláger, de még nem beszél, és tudjátok mi volt erre a válasza? Hogy ne aggódjak, az még korai lenne, ha beszélne! Szóval, akinél ez van, no para! :D

Gabella, így már értem. Bocsika, nem hittem, hogy így van.
Hm, na nem vagyok szemtelen, a Milupás kuponokat elkérhetem? A tápszereset és a gyerekitalosat is. Tudod, Peti nagy Milupa imádó. :)
Hogy te milyen csini vagy! Eddig csak a fejedet láttam képen, de így...hát én irigy-irigy vagyok.

Hát, nem tudom, mi lesz, jó óra múlva indulok Petiért, ha így esik, viszek ernyőt meg az esővédőt is...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!

Elfelejtettem írni, hogy itt nincs pisi vizsgálat egyévesen, sőt szemészet sem. Hallottam, hogy valahol van. Egyébként nem értem, hogy országos szinten miért nem egységesek a vizsgálatok?!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok

Katasztrófa! Vencel csak sírt, sírt, így kihívtam a dokit, mert csak 5-től rendel. Azt mondta, hólyagos a torka. 3 napos láz, holnap jönnek a kiütések. Ha nem, váltsam ki az antibogyót, amit felírt.
Mondtam hogy volt 3 napos láza, de torok nem fájt, meg nem volt kiütés...
Kötelességük kijönni? Adtam neki pénzt, nem kért, de elfogadta. Végül is 1 évben egyszer kibírtam-fizetni. Apa mérges lesz ezért, de hát a dokinak is idő, pénz kijönni szerintem.
Most alszik, de ezer dolgom van. Adtam Viburcolt, már a 2.-at, hátha ez segít.

Köszi a tippeket. Az esernyőm csak 1x penészedett be! Nem penészedik a lakás, csak a sajt és mosógép. De nem viszi le a penészölő. Mármint az adagolóról...

Mári

Kép
mári
 
 


Sziasztok,

vagyok, csak pénteken vásároltunk, jól eláztam Marcival, utána vendégek voltak estig.
Hétvégén itthon voltak nővéremék, babáztunk, nagyon édes a kis Márk, sokat változott abban a 2 hétben, amíg nem láttam. Már nem annyira "újszülöttes" a kinézete :) .

Most jöttünk meg a sétából, Marci alszik.

Ma voltam allergiavizsgálaton megint. Ez most egy másik fajta. Vegyszerekre nézik, ha minden igaz. Tapaszok vannak a hátamon, amik mindig le akarnak esni, ha mozdulok... Tiszta idegesítő, lehet, hogy így semmi értelme sincs az egésznek. Ha hazajön Isti csak akkor tudom megerősíteni a ragasztást :twisted: . Csütörtökön veszik le, addig nem érheti víz a hátamat :lol: :oops: :D :D :roll: :roll: :lol: :D !

Ma elvisszük Marcit bőrgyógyászhoz. Nem tudom, hogy meséltem-e, de kb. 3 hónapja van a kukiján, ahol pisil egy kis vízhólyagszerű búb, ami nem akar elmúlni. Voltunk urulógusnál, de azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni... csak azzal volt elfoglalva, hogy fel kellene húzni a fitymát... :evil: . Isti tisztára kiakadt.
Most elvisszük bőrgyógyászhoz, hátha ő tud segíteni és vmi értelmeset mondani. Ha nem, akkor nem tudom mi lesz. Barátnőm kisfiának 1 éve van ilyen és nem múlik el. Nekik sem segítenek az orvosok.
Van még vkinek ilyen problémája?????????

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, nem tudom mi az előzménye annak, amit Ex írt, de nálunk sincs 1 éves korban vizelet vizsgálat...

Tényleg, ki adatta be 1 éves kor után az agyhártyagyulladás elleni védőoltást??? Nekem már pár hónapja ott figyel a hűtőben, de még nem mentem el a gyerekorvoshoz Marcival. Tapasztalat???

Juca: még Marci sem megy önállóan :) !!!

Gabella: tök szupi, hogy tényleg tettél fel magadról egy majdnem egész alakos képet :) . Tök jól nézel ki, nem tudom mit panaszkodsz állandóan. Meg sem látszik rajtad, hogy szültél 2 gyereket :) .

Kmammy: olyan jó, hogy Japánból is tudsz jelentkezni. Hát ez az Internet :wink: ...
Amikor Japánról hallok mindig vmi hihetetlen nyugalmat kapcsolok hozzá. Olyan furcsa, mert azért biztos nem olyan, mint amilyennek ilyen messziről elképzeljük, de amiket a hagyományairól olvastunk, hallotunk, valahogy ez társul hozzá a képzeletben :) .

Kimi: Milán hozzászokott már a "hiányodhoz" hétközben :( ? Örülök, hogy többször tudsz jönni, nem tudom Kittivel mi lehet???
Milán nagyon ügyes, beszédügyileg és mozgásügyileg is fejlődik :) !

Marci sem beszél sokat, van néhány szó, amit ki tud mondani: anya, most már az apa is nagyon megy :) . Lámpa az néha lámpa, néha paaaa. Autó :) , állítólag Isivel amikor sétált, akkor kétszer mondta, hogy cica, én még nem hallottam. Mondja még a beeee (mit mond a bárány???) és a memme ami nagyon megy (kajcsi).
Ha felemeljük, akkor pedig az "oda" és mutat, hogy hova (mindegy hova, csak oda :) :) :) ) .


Kukoricát főzök éppen (most futott ki egy kicsit a víz, mert miért is ne elfelejtettem, miközben itt írogattam...). Imádom a főtt kukoricát :) .

Ja még annyi, hogy borzalmasak az éjszakáink. Óránként kelünk, ami azt jelenti, hogy 1 éjszaka alatt 8-10-szer... Kezdek elkeseredni. Ha magunk közé vesszük, akkor jobb a helyzet, de nem szeretném oda szoktatni.
Én 2 dologra tudok gondolni, az egyik a foga. A másik, amit Reni is mondott és ő is küzd az éjszakákkal. Marci sokat forgolódik (tapasztalom ezt, amikor közöttünk alszik) és kicsi neki az ágya. Már azt is mondtam Istinek, hogy vegyünk neki egy 1,80 * 2 m-es matracot és tegyük le a földre, nézzük meg, hogy azon hogy aludna.
Nem tudom mit csináljak :( :( :( !!!!

Eni

Eni
marcy
 
 


Gab! Azuram itt irigykedik, hogy a Gold tribünre, sőőt aszondja nem is- ez a supergold tribün!!!!!-re kaptatok jegyet. A célegyeneshez!!! Fúúúú!
Így már érti-Red bull. Örülünk, hogy tetszett. Lackó? Mit szólt? Tisztára meg vagy fiatalodva a képeken, tessék sokkal többet kimozdulni!!!!Csini vagy! :P :P :P

Kimike!


Ótós mondat már majdnem Karinthy!!!Gratula!!! :lol: :lol: :lol:

Fotózzátok már le légyszi azt a mágneses könyvet, nem találom! Állatos, emberes?

Mári! Hólyagos torokgyuszi? Azta, az nagyon fáj, az uncsitesónak volt a 40 fokban ilyen, naaaggggyyyon rossz volt neki. Akkor nem is eszik majd. Szegényke! Nagyon sok gyógymanó!!!!!! Neked meg kitartás, és szedj 3 ezer C vitamint naponta, hogy el ne kapd. :? :shock: :? :shock:

C-vitamin:Nem tudom ki olvasta Dr. Lenkei Gábor könyvét, sok megdöbbentő dolog van benne. Az egyik, és szerintem nekünk a legfontosabb, hogy maga Szentgyörgyi Albert is 1-2 ezer!!!mg c vitamint szedett alapból, nátha esetén meg 3-6-7 ezret is!!!!!És nem okoz vesekövet!!!!!Azóta mi is sokat eszünk, és valóban megelőzi a betegségeket!!!!Mi anno ápolónő koromban az inzetnziven a műtéteseknek, meg a fiatal motorbalesetes srácoknak 3x 1000 mg c vitamint nyomtunk vénásan!!! Szóval tényleg jó. Én a juvitás csipkebogyósat adom, hosszú felszivódású mint a cetebe, csak jóval olcsóbb és természetes. 500 mg-os.
A könyv olvasása óta adok és szedek multivitamint is, mert a mostani zőccségekben 60 -70százalékkal kevesebb hasznos anyag van, mint a 60-as években, így majd 10 kilót kéne enni káposztából, vagy sóskából ugyanannyi vitaminért.

Mennyit pénzt adtál? Nálunk a kimenős doki 2000 ért megy ki/ alkalom. Van aki nem is hordja a rendelőbe a gyerkőt, havonta kimegy a doki hozzá 2 ezerért, viszi az oltást is, otthon adja be. Vannak akik nem szeretnek a rendelőben sorban állni, és ezt választják. Én szeretek, mert ott is sokat dumálok.
A Viburcolall rosszat nem tettél, abban is van saját immunerősitő. Elősegiti a szervezet öngyógyitó folyamatait, ugye ez van beleirva, vagy valami hasonló. Vagy keverem?

Wata! Ügyi voltál a melóval!!!
Andy, jól áll a kiskrapeknak a szemüveg!!!

Na leboritok, holnap utazunk Hajdúszoboszlóra, mindenkinek szép hetet kivánok!!!
Sziasztok!
Andi

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Varcy! Egy anyuka mondta, azóta oldódott meg az alvásprobléma, amióta vettek egy nagy matracot! Nekünk nem válna be, csak annyiban, hogy nem kelne fel, mikor átrakom a kiságyba cici után. De nem szokott felkelni, csak mikor nyűgös, mint most.

Vencel szépen jár már, viszont semmit nem mond. Csak brümmög ha kereket lát, vagy valami közlekedési ezközt. Meg a szokásos régóta: mamma, baba,babajé, aba, abba.De ezek nem vonatkoznak semmire.

Benianya! hát fáj neki nagyon, meg a foga is. Úgyhogy ma evett egy kis húslevest sárgarépa. krumpli-val, meg egy fél üveg alma-barackot, 60 ml tápit és szopizott kicsit.
Adtam neki c-vitamint, Cebion cseppet.
Igen, a Viburcol arra jó. Már alszik egy ideje, biztos a kúptól, meg hát kimerült. Ha letettem a lábára, már alig bírt menni.

Mári

Kép
mári
 
 


2000-et adtam, akkor jól adtam. :)

Mári

Kép
mári
 
 


Bocs! Marcy... :)

Mári

Kép
mári
 
 


Ja! Még valamit megosztanék veletek. Vencel már most szeret rajzolni, nemhiába, rajztanár az anyukája. :)
De hát a ceruzával mindent összefirkál. Vettem neki azt a mágneses táblát -nem tudom hogy hívják- 350ft-ért és nagyon szereti. Meg mi is apával. Ő is rajzolgat Vencelnek, pedig eddig nekem nem volt hajlandó megmutatni a rajztudományát. :)

Mári

Kép
mári
 
 


Üdv.

Preni, ez érdekes. Na meg magas is. Nálunk a státuszvizsgálatba tartozik bele a pisivizit is, de a vizeletet csak a rendelőbe kell elvinni, gondolom, ott megnézik valami tesztcsíkkal, oszt kész. A szemészet viszont fontos lenne, főleg, ha van a családban olyan ember, akinek kisebb kora óta van szemüvege.

Mári, szerintem a háziorvos NEM köteles házhoz menni. Persze, a normálisabbja kimegy, de ezért nem árt fizetni. Nálunk úgy van, hogyha nagy a baj, akkor a dokink váltótársa is megvizsgálja, felírja a gyógyszert, stb.
Remélem, mostmár elérnek a gyógymanók hozzátok, csatlakozom Bénianyuhoz.
Hát Petiből nem lesz Picasso, de a tollakért nagyon rajong, de egyelőre csak firka szinten, ha rájön...

Marcy, remélem, megoldódik a kukigondotok. Én sajna nem tudok segíteni. Azért meglátszik, hogy egy adott orvosnak mi a fontos...
Én már leírtam, hogy Peti csak a kötelezőket kapja meg, meg a kullancs ellenit, a többinek nem látom értelmét, legalábbis nem Mo.-n.
Főtt kukorica nálunk is nyami-nyami.
Ilyen matracos ötletem nekem is volt, de az utóbbi egy hónapban Peti a saját ágyában alszik. Igaz, elaludni még a mi ágyunkon szokott, de az nem zavar.

Bénianyu, én még nem olvastam a könyvet. Mi is eszünk néha C-vitamint (még apukámnak írta fel a doki közgyógyra, és ránk maradt), a multis készítményekért viszont nem vagyok oda...abból inkább a pezsitabi, ha választani lehet, azt is néha. Egyékbént a mi gyerekdokink meg pont azt mondta, hogy amíg adok a gyereknek zöldséget-gyümölcsöt, nincs értelme mást adni mellé (konrétan a Cebion Multira kérdeztem rá), majd csak a Béres C vitaminját adjam neki ősztől.
Azt ugye tudod, hogy a legújabb rendelkezések szerint szabályt sért az a doki, aki háznál adja be az oltásokat?

Na, mára ennyi voltam.
Szép és nyugodt estét.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Benianya, a Lenkei féle könyvvel kapcsolatban nekem nagyon is komoly fenntartásim vannak. Ő is csak a szcientológusok frázisait puffogtatja, na és persze semmi más célja nincs, minthogy a saját vitaminkészítményeit eladja. Szóval csak óvatosan ezekkel a mega adag vitaminokkal.

Mári, Márk is nagy toll és ceruzarajongó! Nemhiába, ez nálunk is családi vonás, nekünk papír-írószer kereskedésünk van :D Ő is mindenhova firkál, és ha meglátja a tollat a kezemben azonnal veszi is el. A mágneses tábla tényleg jó ötlet. Vencelnek jobbulást!

Marcy, már írtam, mostanában nálunk is alvásgondok vannak. Eddig szépen elaludt egyedül, de kb 2 hete előjött nála az anyaragacs szindróma. Akármennyire is álmos, nem hajlandó elaludni, kipeckeli a szemét, csak hogy mellette legyek. Egyedül úgy hajlandó elaludni, hogy ha mellettem fekhet, de én se akarom erre rászoktatni, ha már eddig nem volt rá szükség. Tegnap már ott tartottam, hagytam egy fél órát üvölteni, abban annyira kifáradt, hogy utána mellettem fél perc alatt elaludt, és rakhattam az ágyába. Ma azt próbáltam ki, hogy betettem hozzá a használt pólómat, hogy érezze az illatom. Az elalvás így se ment könnyen, és meglátom éjjel fel fog-e ébredni.

Gabi, tényleg csinos vagy, jót tett neked ez a kis kimozdulás. Az ilyen lehetőségeket tényleg nem szabad kihagyni.

beszéd: mondja hogy aja (ez én vagyok), apa, mama, néha papa, az autó (és minden mozgó dolog, még a repülők is, néha a madarak is) brr-brr, vau-vau a kutya (meg a macska néha), hamm az ennivalóra. A lámpát azt is mondja, meg is tudja mutatni hol van. A bárány mit mondra: beee, a csacsira iáá.
Aztán vannak azok a szavak, amit mond, mert tetszik neki, de nem tudja az értelmét: ez a karrrambol, a bácsi, fújja, pfuj. Nagyon szereti az r betűs szavakat, és nagyon jól tudja pörgetni. Ha meg valamit akar, vagy panaszkodik akkor a mamamamama hangsort használja. Mindezek mellett egyfolytában magyaráz a saját kis nyelvén. Folyton jár a szája, mindenhol ő a leghangosabb.

Nálunk semmi különös nem volt az egy éves vizsgálaton, olyan volt, mint eddig bármikor, csak most több méretet mértek rajta. Ex-től hallva, rákérdeztem a szemvizsgálatra. A válasz az volt, ha nem látunk gondot, nem bandzsít be a gyerek, akkor nem érdemes elmenni. Szerintem náluk csak lelkiismeretes az orvos.

Kmammy, én még nem is üdvözöltelek itt, azt hiszem. Olyan jó, hogy te egy kicsit máshogy látod a dolgokat. Az hogy megosztod velünk milyen az élet Japánban, és milyen a japán kisbabák élete, sokat tágít a látókörünkön. És tényleg olyan kíváncsi vagyok én is :) A víztakarékos wc engem is megfogott, én már régebben is törtem ilyeneken a fejem, hogyan lehetne megoldani, ne tiszta ivóvizet használjunk a lehúzásra. Tökös és parajos puding :D :D Érdekes, hogy a gyerekholmik milyen olcsóak, amikor pedig (tudomásom szerint) az élet meglehetősen drága a hazádban.

Mi ma is strandon voltunk. A gyerek szája már lila volt, de a vízből nem lehetett kihúzni. Utána is folyton mutogatott, hogy ő vissza akar menni.

Andi

amandi
 
 


Sziasztok!

Még Mesi alszik, írok én is!

Ex! Írd meg a címed, és elküldöm a milupás kuponokat! Nem akarom, hogy kárba vesszenek!

Benianya! A super-goldos kép azért család ám! A vége felé a biztonsági emberek már nem figyeltek annyira, és a tribünök közé be tudtunk surranni, aztán mikor már a népek bent voltak a pályán, akkor fölmentünk a tribünre is, akkor már senki nem figyelte, ki hova megy. Szóval csak állójeggyel kukkantottunk fel oda. Egyébként a domboldalon gyerekpléden üldögéltünk. Integettünk a kamerás helikopternek is, de tuti, az nem volt a tévében.

Köszi a dícséreteket! Igazán jól esik, de én tudom, hogy a 86 centis derekam még messze van az igazitól! :-) 2 gyerek előtt azért csak 68 volt...

A nyugtató teás tippeket is köszi, egyelőre most elég jól feltöltődtem. Ebben a hónapban nem fogok unatkozni, mert egy hétvégét még megyünk anyósomékhoz, lehet, hogy lesz egy mini-osztálytalálkozónk, és megyünk egy bulira Szabadszállásra is, a régi csapat jön össze, nagyon várom.

A vizsgálatokkal kapcsolatban. Nálunk se volt 1 évesen semmi vizsgálat, csak a doktornéni megnézte alaposan a csajt. Itt sincs szemészeti vizsgálat. Egyébként eddig egyáltalán nem volt olyan, hogy el kell menni csípőszűrésre, hallásvizsgálatra, szemészetre, sehova! Nagyon fura, de Lackóval se kellett menni sehova. Itt csak a "gyanus" babákat küldik szakrendelőbe. Mondjuk én nem bánom, csak néha úgy érzem, hátrányos helyzetben vagyunk pl. a bp-i babákkal szemben.

Mesi úgy jár, mint egy golyó. Viszont a beszéd nem megy neki. Csak gügyög. Olyanokat mondogat, hogy ö-ö-ö, km-km-km, va, áúúúúúúúúú, tekm-tekm-tekm, emme-emme. Lackó dettó ilyen volt, inkább kimutogatta, amit akart.

Hát, eddig tartott, mert felébredt a nagysága!

Puszi nektek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Szerintetek, ha én is a Bálint Antónia nevet kapom születésemkor, akkor máshogy alakul az életem? Csak mert sanszos volt az Antónia név... És most nézem ezt a nőt a tévében, és tök fura. Bár már nem ellenszenves, mint régebben.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

Bekukk, majd d.u. bővebben...Noi is "beszél", minden labda baba, meg persze a babák is. Aztán tej, Papa, Anya, Káká(ezt kakira, és a kukucsra is használja). Katicára azt mondja: kaiccaaa. Hát ennyi, de Máté már jobban dumált ekkor, viszont Noi jobban teper már, szinte fut. Minden gyerek más, így izgi...

Jövök még...

:wink:

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok,

megvolt az első "matracos" éjszakánk. Próbaképpen kiszedtük a saját ágyunkból a matracokat és azt tettük le Marci szobájának a padlójára. Melléfordítottuk a kiságyat így védve is volt a kis manó. A korábbi 8 ébredés helyett csak hajnali fél 1-kor, fél 3-kor és fél 6-kor ébredt. Valami javulás tapasztalható. Remélem ennél csak jobb lesz. Szerintem ezek az ébredések már azért voltak, mert hozzá van szokva a kis gyomra az éjszakai kajcsihoz a sok ébredés miatt. Még ezt kell valahogy kiküszöbölni és akkor talán megoldódott a probléma. Később, amikor már nagyobb lesz, nem tudom mi lesz, ha hozzászokik ekkora fekvőfelülethez, de majd azt is megoldjuk.
Egyébként szuper kis kuckó lett. Most d.e. is ott játszottunk. Majd csinálok képeket :) .

Este lehet, hogy megyünk moziba. Jó lenne, ha összejönne, nem rajtunk múlik...

Colett Noijáról jut eszembe, hogy Marci is mondja, hogy labda, de az nálunk csak abban nyilvánul meg, hogy daaa.

Ja, még csak annyi, hogy éppen beszélgettünk Istivel, hogy lassan kicsi lesz a lakás (68 nm2), amikor gondoltunk egyet és szétszedtük a nappaliban a járókát, hogy már nincs rá szükség. Egyszerre nagyobb lett a légtér és már nem is akartuk eladni a lakást :) :) :) ! Baromi sok helyet foglalt, nem is gondoltuk...
Egy kicsit megnyugodtunk :lol: :lol: :lol: .

Oriandy: mesélj, mi van veletek :) ?

Reni: mi fonomat főzöl ma??? Nekünk maradt tegnapról gyümileves és csinálok egy kis rántott karalábét rizzsel.

Gombi: jöttök Savaria karneválra???

Ex: munkára visszatérve, tényleg nem egyszerű a helyzet. Nekem szerencsém van, már most várnak vissza, pedig még hol a vége... Ettől függetlenül és is azért tanulok, mert soha nem lehet tudni, hogy néhány év alatt hogy változik a helyzet.
Amit Wkata írt, abban lehet vmi, bár tényleg nehéz ilyet is kifogni, mert mindig a gyakorlott embereket keresik. Ha papírod van, akkor az a baj, hogy miért nincs gyakorlatod. Ha gyakorlatod van, akkor a papírt keresik... Tiszta hülyeség, hagyják bizonyítani az embert és azután ítéljenek, néhány hónap alatt úgyis kiderül.

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Ma meg hányt és megy a hasa. Most is elesett, fáj a torka. És nem ír a doki semmi gyógyit. :(
Megyek, mert sírdogál.

Mári

Kép
mári
 
 


Mári! Szegény kis gyerkőc! A doki meg elég fura. Torokfájásra azért már szoktak gyógyszert adni... Gondolom, lázcsillapítót azért adott. Hányásra valami? Daedalon kúp? Gyors gyógyulást!

Megyek én is, altatni kell Mesit...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Tök jó, hogy dícsértetek, jól esett, de hogy a valóság is látható legyen: (csak kicsi képekben! :lol: )

Ilyen volt szülés előtti héten:
Kép
1 év múlva ilyen lett:
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Marcy!
Nem főztem semmit, mert még volt tegnapi és tegnapelőtti maradék is! (Káposztás tészta, párolt zöldség csirkemellel)
Ti Marci szobájában aludtattok a matracon? Vagy Csak Marci aludt ott?

Tegnap megejtettük az ágycserét anyukámmal. Mintha érezte volna Peti, hogy új ágy van a szobájában, már éjfél után nyöszörgött, kivettem és fél 9-ig aludt melletem a dupla ágyon. Kényelmesen elfértünk!

Gabi!
Nekem ugyan kisebb a pocakom, de óriási a seggem és vastag a combom. Összességében cserélnék veled!

Holnapután indulunk nyaralni. Holnap főzők, pakolok és a Zuramnak tortát sütök, mert holnapután lesz a szülinapja és még holnapeste megüljük!

Reni
Kép
prenata
 
 


Üdv.

Amandi, akkor Márk is olyan, mint Peti, annyi különbséggel, hogy Peti nem veszi ki a kezünkből a tollat, hanem levadássza az asztalról. Már nem tudom olyan messzire tenni, hogy így vagy úgy el ne érje! :)

Az alvás miatt ne aggódjatok, jó, nem kényelmes, ha mellettetek vagy köztetek fekszik, de legalább nyugodt. Könnyen beszélek, tudom, de nálunk is így ment legalább 4-5 hónapig, de mostmár nem kell kivenni, ha felsír, csak cumi be, és dől el, mint egy krumplis zsák! Úgy látszik ilyen korszaka is van a gyerekeknek. :D Mostmár úgy vagyok vele, hogy legalább tudtunk aludni...

Szemvizsgálat: nálunk mindenkinek kötelező, szóval nem csak a mi dokink küldd el, hanem más háziorvosok is. De ha nem lenne, én akkor is vittem volna, mert az én szemészorvosom (aki mellesleg Petié is), hogy majd egyévesen vigyem el a gyereket, mert ugye én is szemüveges vagyok kicsi korom óta, és az öcsém is általánosban lett szemüveges.

Gabella, hát egyáltalán nem látszik, hogy mekkora a derekad! Nekem akkor is nagyon csininek tűnsz a fotókon. Jó, oldalról más...de hogy neked mekkora pocid volt!
Én a mozgással meg a beszéddel úgy vagyok, hogy valamit valamiért, Peti korán járt-kelt, mindent megért, de csak ööööö-zik, meg néha mondja, hogy ba. De ahogy írtam, a dokink szerint még korai lenne, ha rázendítene, főleg, hogy fiúból van.
Hm, érdekes a felvetésed...mármint a nevet illetően.
Címem ment MSN-en, de elküldöm priviben is. :)

Marcy, a mi lakásunk 64 m2-es. :) Mondjuk járókánk nincs, nem is férne el, sokan vagyunk itthon. :)

Mári, nem lehet, hogy ez valami fertőzés? Azért ez már durva.

Reni, jó ünneplést.

Ági

Ui: kiváltottam a pisigyűjtő zacsikat, nem kellett érte fizetni, receptre ingyen van! Szóval holnap reggel próbálkozok.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex! Kuponok borítékban, ha jó idő lesz, holnap viszem a postára!

Csoda történt! Lackó elaludt! Mesi is alszik! De persze én nem alhatok, mert főzök...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

Először kérnék előnézést, hogy nem nagyon tudok reagálni, csak néhány képekkel tudok jelentkezni mostanában.

Prenata: Jó utazást és jó pihenést nektek!


Megnéztünk a tűzijátékot tengerparton. Egyik kikötőnél voltunk. Gyalog negyed óra.

Zongolázunk mindennap. Két és fél éves koromban kezdtem zongolázni. Kevin nagyon szereti, legjobban amikor énekelek hozzá.


Fürdőszobánk. Nálunk kádon kivüli zuhányos részén zuhanyozunk először, aztán csak tisztán lehet belépni nagy kádba. Kevin itt gyakorol az úszást.


Voltunk fodrásznál.Csak a férjem haját vágott. Van gyermek fodrász sarok is, ott fel van szerelve autós gyermek székek is. Tükörnél van monitor is, hajvágás közben lejátszanak DVDt. Itt akar nő,akar férfi,akar gyermek 1500Ftba kerül.(itt csak haj vágással foglalkoznak)


Szupermarketben ilyen bevásárlókocsik is vannak. Alul lehet lakni kosarat.

Mindenkinek Sok Puszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.01 23:43-kor.
Vendég
 


Kmammy! Mennyire jó, hogy apróságokra is így odafigyelnek! Gondolom, sehol sem fordul elő, hogy pl. babakocsival nem lehet bemenni a patikába... Nálunk még a gyerekorvosi rendelőbe sem... :(

Nem is írtam! Tegnap elütöttük a cicánkat. A kis buta egy egérrel játszott a bejárón, és hiába zavartam. Laci is úgy gondolta, biztos elszalad, de sajnos nem. Én azt hittem, tök lapos a macska, de szegénykém még elrohant, és végül nagynehezen megtaláltuk a két jobb lábára sántít, az mehetett a kerék alá. Az a szerencséje, hogy homok van a bejárón, így talán megússza Cirmike. Most kényeztetem ezerrel, és már egyre jobban rá tud állni a lábára, meg hízeleg, dorombol.

És hogy ne legyen már ma se jó napom, elejtettem a telefonom, és valami szétment benne. Ha nem nyomom össze, akkor azt írja ki, hogy helyezzen be sim-et. Pont tegnap mondtam, hogy még jó a telefonom, jövő februárig simán elleszek vele, erre ma ez történik... Remélem, nem kezdődik újabb pechszéria!

Megyek, mert mostmár mindkét csemete ébren van, és éhesek!

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Mári!

Továbbra is jobbulást Vencelnek!!! Nem egészen értem a dokitokat...

Gab!

Maccs, ha rá tud állni a lábaira, és magától eszik, iszik, nagy valószínűséggel megússza. Valószínűleg csontrepedés, esetleg törés. Az a lényeg, hogy belső vérzése ne legyen, mert akkor állatorvos nélkül vége. Ha látod enni, inni és üríteni is, akkor 99,9%, hogy tök rendbe jön. Szorítunk!!!


Most kicsit nehezek a napok, megint folyik a nyál Misi szájából, és hőemelkedéses is :cry: ennek megfelelően nyűgös is.
Találkoztunk egy volt úszótársnőnkkel, aki 3 hónappal idősebb Misinél, Leilának hívják, és képzeljétek el, szinte az összes foga kint van!!! Az anyukája szerint 18 fog biztos, az alsó szemfogak pedig mostanság törnek majd át. Azért irigylem kicsit őket. Sosem gondoltam volna, hogy egy embernek az első 14 hónapjából kb. 8-at valamilyen szinten meghatároz, hogy ma épp fáj-e a foga vagy sem. És még mindig csak 8 fog jött ki. Tehát épp másfélszer ennyi van még hátra, és az őrlők meg a szemfogak elvileg sokkal fájdalmasabbak, mint a metszők... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mindenkinek puszi!

Kata

Kép
wkata
 
 


Üdv.

Gabella, bocsika, de mindenki magából indul ki, én elég nehezen jegyzem meg az idegen neveket, főleg, ha nem kapcsolódik hozzájuk élőben arc. :) Előre is köszi még egyszer, remélem, holnap nem lesz eső, és a posta is időben idehozza a levelet.
A telefonodnak meg mennek a gyógypuszik. :D Hátha használnak, és nem kell másikat venni.

Kmammy, de jó, hogy teszel fel képeket. Tényleg kinyílik így a világ! Az utolsó képen meg nagyon édes.

Wkata, és én mit szóljak? Peti csak 5 nappal fiatalabb Misinél, de hozzá képest le van maradva 4 foggal.Tehát nekünk még négyszer annyi kell, mint amennyinél most tartunk, ehhez képest a másfélszeres arány...én meg ezért irigykedek. :)

Ági

Ja, képzeljétek, ma Peti beletolatott a szemetesvödörbe, még jó, hogy előtte lett kiürítve. :D De én így is azt hittem, hogy megszakadok a nevetéstől.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Hát, csak ideértem....
Elég mozgalmasak voltak a napjaim, hmmmmmmmm hol is kezdjem...
Talán akkor ott, hogy pénteken elutaztunk anyuékhoz, de mivel a barátaink szóltak, hogy a leányzójuknak szombaton lesz a szülinapi partija, így szombaton délelött még ott Veszpérmben megvettük az ajándékot (lovas mappa és tálca + bombon), és délután gyerkőc nélkül visszajöttünk. A buli jó volt, 1/4 12kor indultunk haza. Nem mentünk már vissza Vp-be, mert azért 1 óra az út, gondoltuk kicsit legalább kettesben leszünk apával. Aztán vasárnap reggel kezdődött a rémálom (ISMÉT). Aki olvasta a blogomat, az ismeri már Teri nénit a szomszédunkat. Na most valamin megint kiakadt és ezzel teljesen bekattant. Már reggel 9 órakor jött veszekedni és mindennezek után lement a garázsba és (amit eddig beraktunk hozzá közös cuccokat - természetesen az engedélyével) sorban kidobálta az udvar kellős közepére!
Na én ekkor felhívtam a fiát, mint közös képviselő, hogy ezt a többi lakó miatt sem hagyhatom és nagyon rendes volt, hétfőn délután eljött hozzánk (a városban találkoztunk, hogy az anyja nem lássa meg) és megbeszéltünk vele mindent. Mert ugye azon borult ki, hogy ő aztán nem fizet semmit, se biztosítást sem felújítási alapot stb. erre a fia hétfőn befizetett előre fél évre mindent és kérte, hogy ha bármikor anyagiakról van szó, akkor neki szóljunk, ne az anyjával bajlódjunk. Ez mind szép és jó, de akkor is csak mi élünk együtt az öreglánnyal! És most a célját majdnem el is érte (azaz valamilyen szinten el is érte), hogy összeugrasszon minket fiatalokat. De ebből megtanultam, hogy valóban jó ha bírjuk egymást így a lakók, de meg kell tartani a 3 lépés távolságot, így biztosan nem lesz lehetőségünk veszekedésre.
Szóval dióhéjjban ennyi történt velünk az utóbbi napokban, persze ragozhatnám még, mert az ideg még a mai napig is majdnem szétvet!
És persze most is csak magamban keresem a hibát!

Na, de egy kicsit a manóról. Szegényemnek egyszerre 4 foga jön. És még csodálkozok, hogy néha szarok az éjszakáink és hogy napközben is elég nyűgös?? Alul ugye van 4 foga és nem közvetlen mellette jön, hanem az után, fent viszont közvetlen a kintlévők mellett! Meddig tart ez még????

És végezetül 2 videó:

1;
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... QKnPzEXe2l

2;
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... vaDdPZB5Pa

Puszi mindenkinek!
Majd még jövök!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Kösz a drukkokat a cicának és a telónak is.

Cirmike már szaladgál is, bár kicsit sántikál. Eszik-iszik, ürítést nem tudom, azt máshol szokta. Szerintem jobban van, legalábbis úgy néz ki.

A telefonomat meg Laci megragasztotta, az a gond, hogy ami csavar fogta, az tört ki. Viszont valami rugós izék vannak benne, az most feszíti szét a ragasztást, nem tudom, meddig fogja bírni.

Ex. Feladtam a kuponokat! Elsőbbségivel, remélem, holnap ottlesz.

Megyek, mert ökörködnek a kölyköcskék.

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Vencel jobban van, bár nyűgös kicsit. Megjelentek a pöttyök, úgyhogy tényleg 3 napos láz volt...ha elmúlnak, ami 2 nap, akkor gyógyul meg teljesen.
Tegnap jött anyós, mert depressziós és egy kis örömre vágyott-unoka, de egész nap alszik. Vencel ébresztgeti (jó durván :D ), de nem tudja magát összeszedni az ő kedvéért sem. Nem tudom hogy segíthetnék rajta.
Nem tudtam olvasni sem, csak jelentkeztem. Most kicsit kivagyok...

Puszi

Mári

Kép
mári
 
 


Sziasztok!

Mári: nagyon sajnálom. Remélem Vencel is és anyósod is hamarosan rendbe jönnek. Anyósodon pedig szerintem nem tudsz segíteni, emiatt ne is örlődj, csak ő tud saját magám. Felvidítani talán fel lehet, de csak egy kis időre. Rossz helyzet!

Andy: nagyon édes Dani! Én csak a locsis videót tudtam megnézni, a másikon nálam csak hang jött be! Szomszédot nem minősítem!

Gabella: cica biztos rendbe jön, szurkolok neki (ez tőlem nagy szó, mert nem szeretem a macskákat) Tényleg nagyon csini vagy! Telefon: :cry: Nem tudom enyém meddig bírja, mert Kornél folyamatosan ráveti magát.

Kmammy: nagyon szuperek a képek! Néha azért elgondolkodom, hogy mennyivel másabb ott, mint itt. Még a fodrász üzletben is mikre nem gondolnak! Hihetetlen. Kevin tündéri az utolsó képen!

Fogak: na, ebben mi vezetünk, mert nekünk még az összes visszavan. De nem aggódom. Épp tegnap láttam a tv-ben, hogy volt olyan baba, akinek csak 15 hónaposan jött ki. Szerintem mi is ide fogunk tartozni. Akkor még van 2 nyugodt hónap, aztán jöhet a reszketés! :lol: (De lehet, hogy meg se érzi majd)

Szombaton ott alszik éjjel majd Kornél anyuéknál. Főpróba lesz, mert aug végén megyek suliba és sajnos néha kénytelen leszek éjszakára is ottmaradni, akkor viszont Kornélt anyuékra kell bíznom (férjem későn jön, korán megy) Kinek van ilyen irányú tapasztalata? Jól bírják a gyerkőcök az anya és apa nélkül éjszaka máshol alvást? (Szép kérdő mondatot varázsoltam ide nektek!)

Reni: jó pihizést!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok,

Mári: Vencelnek mennek a gyógypuszik, remélem most már tényleg odaérnek :) .
Anyósodnak mi a problémája??? Miért depressziós? Ha jól emlékszem a férjednek is voltak hasonló gondjai :( .

Andy: alig néhányan laktok abban a társasházban, de így is akad vki, akivel nem lehet zöld ágra verdőgni!!! Bosszantó!!!
Még nem tudtam megnézni a videókat.

Wawel: a gyerkőcök a nagyiknál általában jól érzik magukat, ne aggódj, szerintem bírni fogja Kornél, sőt új élményekkel lesz gazdagabb.

Eni

Eni
marcy
 
 


Reni: jó utat, ha addig nem sikerülne gépközelbe kerülnöm :) ! Férjednek előre is boldog szülinapot!
Érezzétek jól magatokat és pihenjetek, már amennyire ilyen pici gyerkőc mellett lehet :) !

Eni

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Köszi csajok! Remélem lesz azért pihenés is!
Ma főztem, vasaltam, meg pakoltam és pakoltam! Lett egy baromi nagy táskánk. Kitesz két böröndöt, még szerencse, hogy gurulós. Plusz két hátizsák, plussz Peti és babakocsi! :roll: :lol: :lol: Majd csak megbirkózunk valahogy a csomagokkal!
Persze miért is ne?! Ma Peti 6-kor fent volt és negyed 1- ig nyomta hót hisztisen. Csak két órát aludt és megint hiszti, így a párom elvitte bicajozni!
Csináltam szedres túrótortát a páromnak. Fini lett. Legurítottunk 1-1 pohár pezsit is, ami már a fejembe is szállt ebben a melegben.
Elbúcsúzok. Nem tudom, hogy ma még sikerül e jönni. Még futok pedikűrre, aztán este jönnek anyumék.

Sziasztok! Majd jövő héten jelentkezem!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok! :-)

Reni, nagyon jó pihenést kívánok! :-) Petinek boldog hófordulót! :-)

Kmammy, egy élmény ezeket a fotókat nézegetni! :-) Annyira ötletes dolgok vannak Japánban!

Andy, ezek a szomszédok... :evil:

Mári, szegény Anyósod! Szörnyű lehet. :(

Wkata, köszi, hogy adtál hírt Leiláékról. Üdv nekik. :-) Járnak valahová úszni? És ti? Meggyógyultál már?

Tandikáékról tud valaki valamit?

Velünk minden rendben. Bocs, hogy csak ennyi voltam, de fáradt vagyok, megyek pihizni. Jó éjt nektek!
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?