Új privát üzeneted érkezett!

Magika, úgy nézem egyidősek vagyunk :D

bangham: én is gimis koromban voltam Doors-fan. Meg még mi nem. Biztos sokan nem gondolnák rólam, hogí ősrocker vagyok :lol:
(nekem is megvan a verses kötet, még angolul is :lol: )

vera: üdv 8)

edoci: a Rennie vény nélkül kapható. Vagy a Gynex-re vagy kiváncsi?
Vendég

mpatr

Háát úgy össze vissza de ott gyógyit is szedtem most meg már évek óta nem. De ha jól emlékszem mikro szerettem volna jött is rögtön. A harmadiknál volt az hogy a vetélésem után fél évre rá lettem várandós a bazsimmal.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! A többieknek miért nincs vonalzója? Lééééééccccci csinálj, hagy lássuk! :D

Jimm! ŐSROCKER! Yeah!!!!!! Tudtam én, hogy egy tőről jöttünk :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

patr: oh yeah :mrgreen:
tényleg, voltál július 28-án a babanetes talin? Én sajna nem mentem, helyette a szakadó esőben Agárdon EDDA-koncerten nyomultam :D Jó volt 10 év után ismét ott látni őket, újra tizenévesnek éreztem magam. Az együttes tagjai semmit nem öregedtek, sőt, szerintem a Pataky jobban néz ki most, mint a 80-as években 8) Be szokott hozzánk járni a kútra, a múltkor a párom segített neki tankolni, de amikor meglátta hogy ő az üzemeltető, a borravalót inkább vissza rakta a zsebébe :lol:
Ilyen szempontból jó a kút, sok "híres ember" jár be. A Gálvölgyiben csalódtam, nagy arcú, de még mennyire. Viszont a Rékassy Karcsi tök édes. :oops:
Vendég

Dinnyeee! :D Elmúlt a rosszulléééét a nyaralástól??? :shock: Gyere, a hátamra kaplak, és mire hazajövünk, mindketten jól leszünk :D

Na szíveim, én búcsúzom, legyetek jók, vigyázzatok magatokra, a gyerkőcökre, meg az illetékesek a pocakbabákra, és mire visszajövök, addigra kábé mindenki legyen zebrás 8)

Pusszantás, Lexa & Törpicsek

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

En ma nem mentem dolgozni.
Olyan faradt vagyok, hogy nem birok felkelni.
Nem vagyok rosszul, csak faradt vagyok.
Ugy dontottem csutortokik itthon maradok, penteken meg megyek dolgozni megint ment aki helyettesit penteken elutazik nyaralni.

Szoval most itthon vagyok es fekszem.

Mar csak 4 nap es megyek UH-ra.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magika akkor pihenj sokat, amikor dolgozol akkor a fiad hol van?

Nekem most hogy várom hogy megjöjjön, olyan lassan telnek a napok, még van két nap amig szedem a bogyeszt, aztán gondolom még kell egy 4-5 nap mire megjön.

Ma délután elakarok menni nézni valami ruhát amit majd a lagziba felveszek. Templomba és a házasságkötőben van ruhám, de utána a lagzira nem igen, oda valami kényelmes ruhát gondoltam, csak jó idő legyen

Többiek? Merre vagytok?

gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok,jó reggelt!!!

Magi
Jobbulást és kitartást az elkövetkező hetekhez.Nekem kb a 11-12 héten múlt el a fáradtság,émelygés.Remélem Neked még addig sem kell várni.

Én ma megyek dokihoz,remélem csinál UH-t,kicsit aggódok,mert a fülem miatt megittam 3 ampulla Algopyrint...remélem nem lesz gond miatta. :cry:

Tegnap voltam AFP-n,jövő hétre kész az eredmény...izgulhatok addig is...

Betti
4D UH-ra mégsem tudok most menni...Szhelyen csak a genetikai UH után csinálnak és így szept 14re kaptam időpontot...DE lehet utánajárok itt Zegen,max megbeszélem a dokimmal,hogy csináljon...végülis amúgysem ingyenes...bármikor kérhetem.
Sok sok erőt a melóhoz.Melyik KH-ban melózol???

Vera
Üdv.Grat a fiúkhoz.:)

Edoci
Hogy vagy????

Kismamik???Hogy telik a babavárás???

Elgondolkodtam.....nagyon vezetem a sort.... :roll: DE bárhogy is szeretném nem tudtok behozni. :lol: :shock: Sebaj,majd babával együtt izgulunk a szüléseteknél. :wink:
Indulok...

Szép napot.

MAgi pihiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!
Vendég

Gabi!

Ha dolgozom, akkor bolcsiben van delelott utana anyukamnal alszik, mig haza nem erek.

Pihizek.
Mindjart alszom is egy kicsit.

lego!
csak rettenetesen faradt vagyok. Rosszulleteimnincsenek es szedulni sem szedulok.
nagyon drukkolok hogy csinaljon uh-t es megtudd, hogy mi is lesz.
En meg csak azert aggodk, hogy legyen pentenek szivhang.

Afp-tuti minden ok lesz.

Varlak a hirekkel.

Magi
Vendég

Itt is vagyok!!!

REmélem Magi kicsit kipihentebb vagy. :wink: A fáradtság ellen szinte csak a pihenés segít,de legalább ilyenkor van lehetőséged rá.

Dokinál rendben volt minden,szépen fejlődik a bébi.A méh csecsemőfejnyi nagyságú,hallgattunk szívhangot-ISTENI ÉRZÉS VOLT-zárt méhszáj.Hétfőn genetikai UH,remélem látunk vmit a nemét illetően is. :oops: :wink:

Gabi
Szorítok,gyors múljon el a vérzés és hajrá,mindent bele. :wink:
Vendég

Upppsz,képzeljétek...még 1 dekát sem híztam eddig...Dorkánál már 5-6 kiló plussznál jártam ilyenkor....Remélem így marad,nem akarok ismét 25kg-val kínlódni. :?

Képek...bocsi ha sok lesz...

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Lego!
Nem sok, keves volt! Gyonyoru kek szemei vannak Rekanak! :wink:
Olyan jo neked, h behozhatatlan vagy! Majd mikor mi izgulunk a szules miatt es az elso napok-hetek edes kalvariajat eljuk, te majd nyugtatgatsz minket es bolcs tanacsokat adsz... Legalabbis en igy kepzelem :wink:
Jo, h minden rendben, alig varom, h az Uh-n is tullegyel es megtudd a megtudni valot! Legyen, ahogyan ti akarjatok! :wink: :lol:
Hu, nem semmi, h nem hiztal! Gratula, csak igy tovabb! :wink: na, azert ne ennyire :o

Vera!
Udv kozottunk, nem semmi vallalkozas az otodik gyerek! De batrake a vilag! :lol: :wink:
Es en, aki mar most ugy szeretnem, ha kislanyom lenne... :roll: Igazabol, h egyaltalan varandos legyek! Gondolom te is mar a masodiknal mar titokban kislanyra vagytal :?: Persze, tudom, utana mar mindegy, de ha valami megfekszi az ember szivet... :roll:
Minel hamarabbi lebabasodast kivanok! Te hasznalsz-e vmi trukkot? (tea, homeres, tesztek...)

Magi!
Kitartast!
Meg jo, h viszonylag van idod magadra is! ne eroltesd meg magad, most az elso a kis pocaklako, es nemsokara jobb lesz! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Fogaszat masodik felvonasa mar sokkal jobb volt :o :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Jimm
Igen,a Gynexre vagyok kíváncsi!Egyébként vettem Renniet is,bár még nem szedtem be belőle.

Gabi
Vettél ruhát?Biztos csini leszel!

Lego
De jó hogy újra itt vagy,már nagyon hiányoltunk! :lol: Jók a képek,még mindig édes a kiscsajszid!Gondolom élvezte a nyaralást! :lol: Köszi kérdésed,még mindig kínlódok a gyomrommal,úgyhogy csütörtökön gyomortükrözés..... :cry: :cry: :cry:

Magi
Jó pihit mára! :D

Vera
Üdv! (egyébként mi ismerjük egymást!) :wink:

Móni
Örülök hogy túlélted a fogászatot! :wink:

Lexa
Pussz neked! :lol: Jó nyaralást! :D

edoci

lego, nagyon édes a kislányod!!! Olyan gyönyörű kis arca van! És nagyon jó a testalkata, az én fiam nagyon kis soványka. Sokáig az őrületbe kergetett, hogy nem eszik, de már nem zavar, csak mikor strandolunk...kint vannak a bordái. Mondjuk megnéztem az én régi kiskönyvem, 7 évesen mentem suliba 16 kg-val, szóval megnyugtatott. (Milán 3 évesen 12 kg)

edoci, mindjárt keresek neked a neten tájékoztatót a Gynexről. (itthon van prospektusom, de nem jó a szkenner)
Szegényke, a gyomortükrözéshez kitartást, nem lesz jó élmény :cry:
Vendég

edoci, itt egy link:

http://www.energy.sk/hu/vyrobky/GYNEX.asp

illetve ha beírod a keresőbe, hogy Gynex, fórumokat is találsz róla, ahol sokan dícsérik, hogy a segítségével lettek babásak :wink:
Vendég

Jimm
Köszi az infót! :D Aranyos vagy! :D
Nekem Máté novemberben lesz 3 éves és 13 kg,szerintem ne aggódj azon hogy Milán vékonyka,ilyen és kész!Éhen halni nem fog! :wink: (egyébként tesómnak vannak/voltak hasonló gondjai a most 2és fél éves kisfiával) :wink:

edoci

Jimm

most nézem és még a hét napba belefér:
Milánnak: Kép

edoci

:oops: Jimm, én sem figyeltem oda, úgyhogy hagy csatlakozzak, megkésve bár, de szívből:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MILÁNNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok lanyok!

Egesz nap itthon fekudtem. Delutanra egesz jol lettem, de hamarosan a faradtsag melle jott a rosszullet is.
Szoval engem is utolert a rosszulletes korszak.

lego!
Kislanykad tunderi.
Nagyon jok a kepek.

bangham!
Orulok, hogy most jobb volt a fogaszaton.

Edoci!
gyomorukrozes miatt nem irigyellek.
Kitartas es sok energiat. ++++++++++++++++++++++++

Jim!
Boldog Szulinapot Kivanunk mi is.
Az en fiam is harom lesz es csak 11,6 kg.
Jo mondjuk alacsony is mert meg mindig 86-92-es rucikat hordunk es a 92-es sokszor meg bo. A laba majd egy eve 23-24-es. Bar inkabb 24-es.Neha en is aggodom, de mar beletorodtem.
En sem vagyok egy nagy darab meg a ferjem sem.
Igy mitol lenne a gyerek az. :shock:

Kép

Kép

Magi
Vendég

magika:
nagyon-nagyon cuki a fiad. 8) Nekem is azt mondták, hogy miért akarok dagi gyereket, amikor a volt férjem is sovány meg én sem gurulok (egyenlőre :wink: ) Mondjuk Milán magas (100 cm), és a lába is elég nagy (26-os), tehát ezért is látszik rajta nagyon hogy sovi.

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat 8) Annyi mindent kapott, hogy fel sem fogta. Csak kaptam egy csomó pénzt a déditől meg nagyitól, én meg lelkiismeretesen az összeset elköltöttem a gyerekre. Nem kellett volna...majd jövőre okosabb leszek :wink:
Vendég

Jó reggelt!!

Azta Magi,de vagány kicsifiad van. :wink: Stipistopi. :lol: :lol: :lol: Bár Dorkára is pályáznak jópáran,de Zolika kifejezetten elnyerte a tetszését.Tapsol amikor meglátja. :lol:
Hogy telt éjszaka?Jobban érzed Magad???

Dorka 12 kg...88centi.(hétfőn mértem védőnőnél) Mi is 86-92es ruhákat hordunk,de mint Magiéknál néha nagy még a 92es.Viszont Dodónak nagy a pocija,ezért ha felhajtva is,dederékban nem esnek le róla a gatyók.Lába változó....van 22-23-24es cipője is.De átlag 23.Férjem és én is 170cm...mi sem vagyunk óriások. :lol:

Jim
Tegyél fel képet a szülinaposról. :wink: Kiváncsiak vagyunk Rátok is. :wink:

Edoci
Gyomortükrözés.... :cry: :cry: :cry: Kitartás!Bár nekem nem volt,nem egy kellemes élmény. :? Remélem hamar túl leszel rajta.

Betti
Hogy telnek a napok???Réka jól bírja nélküled?

Móni
Ugye,hogy meg lehet szokni a fogorvost is. :wink: :lol: Én tavaly október óta járok,hétfőn is voltam,2 hét múlva megyek ismét...Megfogadtam:ezúttal nem hanyagolom,terhesség alatt nagyon fontos,hogy minden rendben legyen.
Mikor jön haza párod? (tudom már írtad-de elfelejtettem :oops: )

Gabi?
Hogy vagy?Mensi?

Szép napot csajok,erőt kérek a halom vasalnivalómhoz.... :?

Viki
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Magi
Ma mentél már dolgozni?Vagy otthon pihensz?Kitartást a rosszullétekhez! :(

Vera
Igen,megírom pü-ben! :lol:

Lego
Jó vasalást! :wink: Én pakolok és főzök! :wink:

edoci

Sziasztok!

Voltam tegnap vásárolni, vettem is szép ruhát, majd meg megmutatom nektek.

Edoci gyomortükrözés, jaj, én nem bírnám ki. Egyszer úgy volt hogy nekem is kell csinálni de aztán nem engedtem meg. De szerencsére a tünetek elmultak, így már nem volt szükség rá.

Magi nagyon szép kisfiad van. Aranyos. Kitartást a rosszullétekhez.

Lego tegnap vettem be az utolsó gyógyszert. Szóval két három nap biztos kell hogy megjöjjön. Elvileg ma még bekellett volna vennem, de már úgy érzem szét szakad a hasam, fáj és feszül, így úgy gondolom elég volt a 4 nap.

Lego jó vasalást. edoci neked meg jó főzést. Nekem is kellene valamit de fogalmam sincs hogy mit kellene.

Gabi

Kép
lieglgabi

Dobok nektek egy családi képet ami most készült balatonon.

Kép

Kép
lieglgabi

Jo reggelt lanyok!
Ma is itthon vagyok!

MAr jobban vagyok.
Mostmar van neha hanyingerem is.
Nalam az a rossz, hogy folyamatosan folyik a nyalam.
Igy vagy lenyelem es attol kell hanynom, vagy kikopkodom, de az meg hulla gusztustalan.
Ma megyek a korzeti orvoshoz remelem kiir erre a harom napra.

lego!

+++++++++++++++++++++++++++ a vasalashoz.
Orulok, hogy tetszik Zoli.
Mi is mind a ketten 170 magasak vagyunk.

Edoci!
+++++++++++++++++++++++++++ a holnapi gyomortukrozeshez.

Gabi!
++++++++++++++++++++++++++++ hogy mielobb megjojjon.
en tegnap meg ma rendeltem kajat.

Magi
Vendég

Sziasztok
Én ma is rosszul vagyok, már hánytam is :cry: pedig csak ittam, de az is kijött.
Magi, örülök, hogy te jobban vagy!
Lieglgabi, majd rakd fel a rucit :) Szépek vagytok
lego, majd rakok fel én is képeket.
Tényleg, iwiw-en fent vagytok?

Nekem is kéne vmit csinálnom, de még mindig kavarog a gyomrom, és szédülök. Ma megyek dokihoz, szorítsatok. Remélem vmi normálisat fogok ki, ugyanis SZTK-ra megyek. Addig nem választok orvost, amíg nem ismerek itt senkit.
Vendég

Jimm
neked is kitartást a rosszullétekhez!Inkább pihizzél,a tennivalók megvárnak! :wink:
Aztán írd meg mi volt a dokinál,nagyon kíváncsi vagyok! :D
most költöztetek valahova,hogy nem ismersz senkit?
Én vagyok az iwiw-en! :lol: :wink: :D

Magi
Sikerült kiiratnod magad?Én is küldök neked sok-sok ++++++++

Gabi
Várjuk a ruhát! :D Szép a családi képetek!Én rakott patiszont csinálok,hamar megvan! :lol:

edoci

Szia edoci,
ettem egy kis kiflit, most jobb a gyomrom. Ma már 3szor hánytam, gyomorsavat :evil:
eszterxx ajánlott nekem egy dokit, akinél lehet szülni a Szt Jánosban, hozzá fogok bejelentkezni mindjárt telefonon. Csak az a baj, hogy csak kedden van magánrendelése, így várhatok 1 hetet :cry: Remélem addig nem dobom fel a pacskert.
Igen, azért nem ismerek itt senkit, mert nemrég költöztünk fel Pécsről, mert a páromnak itt van a munkája. Sőt, most még albiban vagyunk, lakásvásárlás alatt állunk, úgy néz ki, a hónap végén tudunk költözni.
Jó főzést :wink: Sajna én a konyhát nagy ívben kerülöm ma, nem csak a szagoktól öklendezem, de a látványtól is.
Vendég

MInden rosszullétesnek küldöm tengermély együttérzésemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :( :( :( :(

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok lanyok!

Tiszta gaz vagyok.

Anyukamnak csinalok most egy foto konyvet, amibe az egesz eletebol idorendbe teszek kepeket.
En meg itt bogok, hogy milyen szep elete volt eddig.
Tiszta gaz vagyok.

Felteszek egy regi kepet.
Nagyon jo.

Ezek a nagyszuleim voltak!
Kép

Anyukamek!
Kép

Ez meg EN vagyok, mikor meg kicsi voltam.
Kép

Magi
Vendég

Magi ez tök jó!!
:D

Kép
Kép

mpatr

Lanyok en is eleg vacakul vagyok.

:( :( :( :(
Vendég

Magika, nagyon szépek a fotók! A nagymamád meg simán elmehetett volna színésznőnek, úgy néz ki, mint egy díva :wink: 8)
Vendég

Lim!

Koszonom!
Ha jol tudom, akkor szepsegkirajno volt valamikor a Gellertben.

Magi
Vendég

Lim=Jim
Vendég

Nekem is van rengeteg fotóm, pláne magamról, mivel fotómodell voltam :oops: csak sok a bikinis, fehérneműs, úgyhogy inkább azokat nem rakom fel :oops:
Majd ha jó lesz a szkenner, rakok fel képeket
De ezt szeretem, egy újságból ollóztam ki (mondjuk most nem nagyon ismerek magamra...)
Kép
Vendég

Jim!

De jo! Szeretted csinalni?
Nem gondoltal arra, hogy kismamakent is csinald?

MEgkrdezhetem milyen magas vagy es mennyi a sulyod?
Elso terhessegednel mennyit hiztal?
MEnnyi ment le utana?

Magi
Vendég

Magi: ez a fotó tavaly nyáron készült. Én 48 kg voltam 23 éves koromig, amíg terhes nem lettem Milánnal. 70 kg-mal mentem szülni. Szülés után hamar lementem 56 kg-ra, nem kellett fogyózni sem. Általában 52 kg szoktam lenni, de mostanában sokat csemegéztem, így 54 kg voltam a napokban, sőt tegnap 56 kg-ot mértem...ami elég vicces, hogy amióta hányok, többet mutat a mérleg :shock: 170 cm vagyok, modellkedni már nem fogok. Sok munka, kevés pénz Magyarországon. Idén áprilisban voltam utoljára fotózáson, akkor még "jól" néztem ki. De azért vannak szép képek, aminek örülök, hogy vannak, de most úgy nézek ki mint egy hányinger.
Vendég

Jim!

Azert ne panaszkodj.
Zoli elott en is 55 kg voltam.
Maj az elejen 60-ra hiztam, a veget mar nem neztem, mikor 90-ig ment a merleg.
75-ig fogyo nelkul le is ment minden, 70-et kemeny dietaval ertem el.
Igy most 70 vagyok! :cry: :cry: :cry:
Szertnek egyszer meg 60-an lenni.
Gondoltam, hogy a terhesseg alatt diabetologushoz megyek es megprobalok nem hizni 1grammot sem.
Hat majd meglatjuk.

Magi
Vendég

Magika: lehet megéri kipróbálni. Az a baj, az ember minél többet hízik, annál nehezebb lefogyni. Tesóm is 55 kg volt, most 85, pedig már 6 éves a fia. Szegény, szerintem soha nem fog lefogyni. Remélem, én sem leszek 70 felett, majd meglátjuk. Mert sajna lusta disznó vagyok, a sport nem az én műfajom, pedig csak simán a diéta nem sokat ér.
Vendég

Hellóóó!!!

Vasalás várat magára...Anyóséknál vagyok,apósomnak ma van névnapja.Segítek sütni-főzni (inkább sütni).REmélem otthon anyum kiteregeti a ruhákat.Amikor eljöttem még nem járt le a mosógép.... :?

Jim
Jajj de jó ez a kép,de a kis képen is nagyon szép vagy.És ne mond azt,hogy MOST nem... :twisted: Ejnye!!!Egy kismama mindig nagyon szép. :wink:
Renniet próbáld ki a hányásra-hányingerre-gyomorsav túltengésre...nekem bevállt.

ÉS KITARTÁST CSAJOK!!!ÉN IS nagyon szenvedtem kb a 12.hétig.Most már (lekopogom) felhőtlenül élvezem a várandósságot!

Magi
Tényleg csodaszép a képen a nagyid.Huu,nem semmi,fantasztikus a kisugárzása is.Engem elképesztett. :wink:
Jó ötlet az album,mi is készítettünk anyumnak,illetve apunak.Nagyon jó ajándék,örültek neki. :wink:
Együttérzek a nyálfolyással....akármilyen gusztustalan is köpd ki!!!Ne nyeld le,mert megfájdul a hasad.Emlékszem én is erről panaszkodtam itt nektek... :? úgy tudom a Rennie ezen is segít meg hallottam a gyömbér jótékony hatásáról...
Próbáld ki.

Na megyek,még leskelődöm.
Pusza

Én is vagyok wiwen
Vendég

Magi

Én is 56ról indultam,80al mentem szülni....Sikerült 66ig minden erőfeszítés nélkül lemenni,majd egy családi tragédia miatt fogytam még 8-10 kilót.Most 60ról kezdtem,60 vagyok...néha 59,néha 61.Változó....

Jim
Én se szeretek tenni a fogyásért. :? Csak várom,hogy maguktól menjenek a kilók...persze inkább csak felfele mennek... :lol:
Vendég

Lego: köszi 8) a Rennie-t szoktam rágcsálni, tényleg jó, szerintem a legjobb savlekötő. Csak kár, hogy mentholos. És Magi nagyija tényleg csodaszép, a mai szépségkirálynők hol vannak hozzá képest? :wink:

Most sós szotyit rágcsálok, tök jó a gyomromnak!
Vendég

Lanyok!

Lehet hulye vagyok, de feltekeny vagyok.
A ferjemnek van egy asszisztenseg fiatal szoke noci.
most hogy az SZTK-ban nincs az ottani asszisztense, mert szabin van, oda is ez a noci megy, aki a maganba van.
Egyszoval egesz nap reggel 8-tol ejjelig egyutt vannak es a ferjem veszi fel munkaba, igaz utba esik neki, meg mennek egyutt egyik helyrol a masikra.
Most jutott el az agyamig es most feltekeny lettem, mert hazajott az ebedert es jott a csajszi is.

Magi
Vendég

Lanyok!

Ossze szedtem magam, kikeltem az agybol.
Megyek az orvoshoz a tappenzes papirert.
Remelem kiir.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?