Új privát üzeneted érkezett!

Szia Boo!Teljesen le vagyok döbbenve attól amit leírtál!! :cry: Megmondom őszintén,hogy az se volt gyenge amin mi átestünk tavaly októberben,és ráadásul még ott volt az is,hogy szeptemberben kiderült,hogy a kislányom szivét nem tudják katéteresen helyrehozni,hanem meg kell műteni a gyereket,de a ti problémátok se semmi! :cry: Tudom,hogy hülye szöveg az,hogy nem szabad görcsölni ezt én is utáltam amikor ezt mondták nekem!:oops: Idén a tavalyi sok rossz után úgy néz ki,hogy minden jól alakul,a kislányomat megműtötték februárban,és mostmár teljesen egészséges,és összjött a baba is akit már nagyon várunk! :lol: Érdekes,hogy semmiféle rossz érzésem nincs vele kapcsolatban!Nagyon nagyon remélem,hogy minden rendben lesz nálatok,és hogy jövőre egy csodaszép babátok fog születni!!!
Addig meg úgyis dumálunk még!Légy jó! Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


SZIASZTOK LÁNYOK!Nagy a csönd mindenkinél! Batsy mi van veletek?Boo és veled mi újság?Remélem,hogy mindenkinél rendbe van minden!!! Üdv Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Hello Kriszti!
Megvagyok, csak nagy volt a nyüzsi, mert lánybúcsút szerveztünk péntekre, most szombaton megy férjhez a barátnőm, és nagy bulit csaptunk. Hát mondjuk én nem buliztam vmi óriásit, de legalább nem ezeken agyaltam.
Én már nagyon türelmetlenül várom a februárt, amikor esetleg újra lehet próbálni! Az értékem hétről hétre csökken: 700 ezerről már leesett 360ra ami nagyon jó, de a nulláig meg sem lehet állni. Hetente vérvétel, amikor nulla lesz, onnantól indul a fél év :(
Addig még jön egy ősz, egy kicsit elfuserált nászút ( mert hát így nem lesz a legboldogabb :cry: ), aztán mikulás, karácsony, kihalt január, és végre február. De az még bazira soká van :shock:
És onnan még ki tudja mennyi idő mire összejön a babuka :?:
Ma amúgy is jó szar levert kedvem van.
Az a legrosszabb, hogy az ember elhatároz vmit, aztán az élet közbeszól, és azt mondja, hogy márpedig NEM, ÉS KÉSZ! és mi csak alkalmazkodni és várni tudunk, és nem irányíthatjuk úgy, ahogyan nekünk tetszik! Én fel is készítettem minden barátnőmet, hogy tanuljanak az esetünkből, és ne higgyék, hogy feltétel nélkül minden rögtön simán megy, mert sajnos nagyon sok nő társunk van, aki vetél, őszintén szólva, amíg velünk nem történt meg, addig nem is tudtam, hogy ilyen sokan vetélnek!!!!!! :shock:
Szóval úgy tervezzenek, hogy lehet, hogy csúszik a program, és láttam rajtuk, hogy tényleg megfontolták amit mondok.
Remélem mihamarabb babázhatunk :D

Ti jól vagytok odahaza :?:
boo
 
 

 
 

Szia Boo! Látom nem vagy nagyon feldobódva,bár nincs is nagyon mitől!Nálunk minden rendbe van,annak ellenére,hogy a munkahelyemen kitört a botrány,mikor megtudták,hogy kismama vagyok,és a doktornő nemenged dolgozni. :oops: De hát az ember mitvárhat manapság!Épp ma voltam orvosnál délelőtt,délután meg ultrahangon.Kaptam beutalót Pestre genetikai vizsgálatra is,de oda csak szeptemberbe megyünk. Amúgy hova mentek nászútra? Mi annak idején Sopronba voltunk.Szerintem ott egy kicsit lazulj el és kapcsolj ki,és élvezd apihenést és apuci kényeztetését! :oops: Tudom,hogy nem könnyü mert én is átestem ezen tavaly nekem is nehéz volt,de sokat segített a férjem!Meglátod hamar elmegy ez a pár hónap,és minden rendbe lesz!!!!!Légy jó!!Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Sziasztok,nekem is megcsinálta Dr.Pánszki Gy. a Jónás napjaimat,de itt hallok először rizikó faktorrol,és a pontos időről,eddig csak a napokat tudtam.Tudna valaki segíteni ebben.Van már egy 5 éves kisfiam,most kislányt szeretnénk,de mégis csak a :!: z egészség a legfontosabb!!Előre is nagyon köszönöm!!!!!
moniq74
 
 


Szia !

Az alábbi oldalon tudod meg nézni a rizikó faktort.

www.lunarium.co.uk/jonas.php
Ez legyen be pipálva és az idő Daylight Saving Tima at Birth
Az időzóna pedig mind ea két helyen +1

Kép
Kép
Kép
márti80
 
 


Sziasztok!
Már igen régen jelentkeztem. Nos a teszt eredményem pozitív lett. Várhatóan április közepe az időpont. A fogamzás nem félidőben történt, nem is Jónás napon, hanem utána valószínűleg, mivel a doki szerint nagyon korai terhességről van szó, a petezsák is alig látszik. Jövő héten kell mennem ismét UH-ra, hogy van-e már szívhang. Közérzetileg most is émelygek, de nem hányok, viszont most nem keserű a szájízem, hanem olyan faramuci édeskés.

Zsuzsa

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Szia Márti,köszönöm a segíséget,bocsi hogy most írok csak,nyaralni voltunk.Minden jót!!
moniq74
 
 


Szia Moniq74!
Én már regebben irtm ide mert 2 fiam van és szeretnék egy hugit is,de egyéb okok miatt a téma lekerült a napirendről most lassan aktuális lesz újjra,én telefonon beszéltem Dr.Pánszkyval,de elég ködös volt.Nekem nagyon nem pontos a vérzésem előszőr azon kéne segíteni megírnád nekem menyíért csinál naptárt a doki?
Köszönöm! :P

szilvi78
szilvi06
 
 


Szia Szilvi!Nekem 22e.Ft volt,hogy mikor fogan kislány és mikor kisfiú.Azt hiszem ez a legdrágább,a többi pár ezerrel kevesebb,de azt nem tudom pontosan.Sok sikert!!!
moniq74
 
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok! :)
Én sajnos áprilisban elvesztettem el kisfiamat (21 hétben). Mostmár lehet próbálkozni újra.
Megnéztem visszamenőleg a Jónás naptár szerint, és tényleg akkor fogant, és tényleg kisfiú lett úgy ahogy a " nagy könyvben" meg van írva. Sikerült is megcsinálni a táblát erre az évben. És hiszek benne.
:lol:
Lenne egy kérdésem. Olvastam a rizikófaktorokról, de csak ködösen találtam infókat, mit jelentek a számozások ? Hogy 0, 4 , 2 ??????
Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv:
Nyusz :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!
Megint én :lol:

Addig kutattam, hogy : ha 0 akkor egészséges, ha 4 akkor beteg???
Mert a Jónás szerint leírt időpontban fogant a fiam, a rizikó 4 volt akkor (megnéztem visszamenőleg), és fejlődés rendellenesség miatt kellett elválnunk egymástól.
Most szeptemberre is 4-est ír. Akkor felejtsem el, és ne is próbálkozzunk akkor, pedig nagyon szeretnék már kisbabát, de félek nehogy megismétlődjön. :cry: Van olyan akinek magas volt a rizikója, és mégis egészséges lett a baba?? :roll: :roll: :roll:
Felhomályosítotok??? :shock: :shock: :shock:

Pusz
Nyusz 8)
nyuszifülû
 
 


Szia nyuszifülű!

Ha visszaolvasod a topikot(nagyon vissza) láthatod,hogy van akinak alacsony rizikóf.-nál lett beteg babája másnak meg fordítva.Van aki lányt akart csak akkor "akcíóztak" és mégis fiút vár vagy fordítva.Nekem pld nem rendszeres a vérzésem soha nem is volt az és bár a Jónás nem erre épít mégis sokan azt mondják nem jó ez így mások meg azt nem baj csak ne eggyezenek a piros és a zöld napok!
Szóval nekem kész káosz az egész,de mégis ebben reménykedem mert van két fiam így gondolhatod mit szeretnénk harmadiknak!!!!!!!!! :roll: Mindezektől függetlenül mivel neked sajna elment a baba én várnék legalább 1-es ig ,de nem vagyok szakértő!

szilvi78
szilvi06
 
 


Szilvi! Köszönöm!
Elkezdtem olvasni a topikot, kb a feléig jutottam. De rajta vagyok a témán. :lol:
nyuszifülû
 
 


Moniq74!

Szeretnék még érdeklődni:Hívtad a dokit,felmentetek Pestre,megmondtat az utolsó vérzést ,és hogy hány napos a ciklusod ő meg adta a naptárt és ez 22.e.forint?
Nézted már az itt szreplő naptárakat,olyan a tiéd is vagy a doki mást ad?
Bocsi,hogy így faggatozóm,de nagyon kéne az a kiscsajszi még nekünk!! :oops:

szilvi78
szilvi06
 
 


Szia Szilvi!Küldtem privát üzit.Üdv.:Móni
moniq74
 
 


Szióka!
Köszönöm az üzit azt hiszem meglátogatom a doktor bácsit,ha megtennéd,hogy elküldöd a címét meg köszönném ,bár ha az a cím a jó ami a honlapján van akkor meg van nekem is! Kép

szilvi78
szilvi06
 
 


Szia,igen az a címe.Kívánom,hogy a vágyad valóra váljon!! Üdv.:Móni
moniq74
 
 


Sziasztok!

Móni!

Megeggyszer köszi! Nektek ő lesz az első baba,mit szeretnétek?

Márti80!

te az a Márti vagy aki írt nekem Privibe?!Látom jön a harmadik baby :P :D :lol: ez szupi!!!!!!!!
KISLÁNY??????????????????????? :?: :?: :?: :?:

szilvi78
szilvi06
 
 


Szia Szilvi!Már van egy 5 éves kisfiunk,és most jó lenne egy kislány is.
moniq74
 
 


Sziasztok!

Rég jártam már erre..

HENUS:Milyen az új otthonotok? Írtam Neked még régebben privit, de szerintem, azóta nem olvastad. Hogy vagytok? Nálunk minden okés.
POCÓCSKA:Merre vagy? Mi volt a legutóbbi UH-on? Mekkora a fiúcska?
ZSUZSA: Gratula a pocaklakóhoz! Akkor csak fiús napokon próbálkoztatok? Kíváncsi leszek, mi lesz. Én fiút érzek Nektek! ;)
FLACSIKRISZTI: Hogy vagytok?

RÓLUNK: Pocaklakó szépen növöget. A 18.hét óta érzem a mocorgását. Sokat rugdós, sokkal aktívabb, mint Peti volt. Eddig 4kg-ot híztam, viszont a pocakom hirtelen lett nagy, félidőig szinte alig látszott. Legközelebb szeptember 17-én megyek dokihoz UH-ra.

A babára vágyóknak mielőbbi pocaklakót kívánok! :)
Vendég
 


Sziasztok,

jó régen írtam ide, már nem is tudom ,mikor.....
Most bekukkantottam, és látom, hogy Kerekes Zsuzsa milyen jó hírrel jött !! :lol: :lol: Jó régóta vártok ti is a 4. babára, gratulálok, és remélem, hogy valóra válik az álmotok, és kisfiút hordasz a szived alatt !! Jó egészséget kivánok !
Azért csak összejön mindenkinek előbb-utóbb... :lol: :wink:
zsizsik
 
 


Szia Betty! Már azt hittem,hogy elvesztél :!: Nálunk minden a legnagyobb rendben,mocorgunk is,10-én megyek AFP-re,24-én Pestre genetikai uh-ra.Most már sokal jobban érzem magam,nem vagyok annyira fáradékony se,mint azelső időben.Én eddig öt kilót szedtem fel.Örültem,hogy jelentkeztél,vigyázz magatokra!!! Üdv:Kriszti!

Kép
flacsikriszti
 
 


Sziaasztok!
Én ebbe a topikba még nem irogattam, viszont több másikba már igen. Sajnos most ebben a hónapban igaz hogy volt egy halványka tesztem, és a mensi is késett, de sajnos spontán vetéléssel elment a babó!
Lenne egy kérdésem...nektek tényleg bevált a Jónás-naptár? Lehetséges hogy igy mensi ideje alatt is megfoganjon a baba? Mert nekem mostani hónapra a mensim második napjára esett Jónás-nap csúcsa....és éreztem is ovulációt (amióta mensizek, mindig megéreztem). Van esély arra, hogy a vérzés mellett is megérkeztek a "kiskatonák" időben oda ahova kellett? Szerencsére mondjuk nem volt túl erős a mensim.
Válaszokat előre is köszönöm!

d.dodó
 
 


Szia d.dodó! Megmondom neked őszintén,hogy én májustól keztük el a Jónás napot számolni,de én még vettem a gyógyszertárban LH tesztet is.Nem tudom,hogy mi alapján lettem kismama,de első nekifutásra sikerült :lol: Megnyugtatlak van olyan amikor egy nő mensi alatt esik teherbe :!: Úgyhogy fel a fejjel!!Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Kriszti!
köszi a választ! Reményekkel telve várom, hogy hónap végén vagy okt elején jó hírekkel jöhessek!!

d.dodó
 
 


Sziasztok Lányok / Asszonyok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Érdeklődéssel olvastam a Jónás-módszerről csak éppen kiszámolni nem tudom... segítene valamelyiktek?

Előre is köszönöm!!!

főpocokné
fõpocokné
 
 


Sziasztok!
Én a 4. kisbabámat várom. Már van 3 kisfiam, és nagyon szeretnék egy kislányt. Sok jót olvastam a Jónás módszerről. Utánanéztem, és kipróbáltam. Nekem elsőre sikerült teherbe esnem. Remélem a kislány is összejött.

Kedves Pőpocokné!
Én a googleban találtam rá úgy, hogy beírtam a keresőbe, hogy jónás napok kiszámolása. Ekkor megtaláltam a magyarázatot hozzá, ugyanis a program, amivel ki tudod számolni, nincs meg magyarul. Olvasd el, és jegyzetelj, vagy nyomtatsd ki! Biztosan ki fogsz igazodni. Ha nem akkor segítek!
tulipán75
 
 


Kedves flacsikriszti!
Én is vettem lh tesztet is és a Jónást is néztem. Nekem volt közötte 2 hét különbség. Elsőre nekem is összejött. Az ultrahang szerint olyan korú volt a terhesség, hogy a Jónásban fogant. A doki csak petezsákot látott. Ha az lh csúcs szerint lennék terhes, akkor már embriót, és szívműködést is kellett volna látni. Állítólag a korai időben nagyon pontosan meg lehet állapítani a terhesség idejét, hiszen ekkor egy-egy héten nagy fejlődésen megy át a baba. Neked hogy volt? Mennyi idő telt el a teszt és a Jónás között?
tulipán75
 
 


Kedves Tulipán75! Nekem se esett egybe a kettő,de ettől függetlenül az utolsó vérzés első napjától számolják a terhességet!Kb a 6-dik héttől van a babának szívhangja!Nekem a teszt és a Jónás-nap közt kb pár nap telt el,pontosan már nem tudom. :oops: Ha van még kérdésed nyugodtan írj :!: Sok sikert a babához,vigyázz magatokra!Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Flacsikriszti!
Tudom, hogy a terhességet az utolsó mensitől számítják, én így kalkuláltam. Amikor elmentem a dokihoz, akkor voltam az utolsó mensi utáni 8. héten. A doki ekkor mondta, hogy az nem lehet, mert itt csak petezsák van, és ha valóban 8 hetes lennék, akkor már látná az embriót és a szívműködést is. Azt mondta, hogy ez 6 hétnek megfelelő terhesség. Azon az ultrahangképen valóban csak egy kicsi üres foltocska látszik, de az is csak a jó szeműeknek észlelhető. Ekkor gondoltam, és mondtam neki, hogy dehát az nem lehet, és biztosra tudom, hogy mikor fogant, mert az ovu teszt kimutatta... És ő erre: ez akkor is csak 6 hét. Na ebben maradtunk. Akkor két héttel fiatabb terhességről van szó a jelek szerint. Mi pedig az ovu teszt utáni két hétre voltunk is együtt, mert ekkor jelzett a Jónáska kislányt. Mit gondolsz?
tulipán75
 
 


Szia tulipán75! Megmondom neked őszintén,hogy teljesen én sem vagyok tisztába azzal,hogy mit hogyan számolnak!Nekem az utolsó menstruációtól számított hatodik héten azt mondta a doki,hogy van szívműködés.Idéntől már máshogy számolnak,mert engem is későbbre irtak ki,mint ahogy én számoltam!De énszerintem az a a lényeg,hogy a baba egészséges legyen!Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Kriszti!
Biztos, hogy az a lényeg, hogy összejött és egészséges legyen. Tudod engem csak azért foglalkoztat annyira a dolog, mert kicsit hitetlen voltam a Jónás dologgal kapcsolatban. Mindig is abban hittem, amit tudományosan be tudtak bizonyítani. Ezek szerint meg lehet, hogy nemcsak a racionális dolgok bizonyosodnak be. Dehát ezt most már soha nem fogom megtudni. Neked az első babucid lesz? Én még azért is izgulok annyira, mert nekem már a 4., és tudod 3 fiú után gondolhatod, hogy mire hajtunk. Mi a + ovu teszt előtti 3-4 napon voltunk együtt a lány reményében, és ezért is lepődtem meg ennyire, hogy nem akkor foganhatott. 2 hét múlva a Jónás lányt mutatott, ezért is voltunk együtt még egyszer. Máskor nem :( , hiszen még véletlenül sem akartam, hogy becsússzon valami bibi. :wink: Ti mire hajtotok? Vagy mindegy? Nekem elsőre mindegy volt. A család a fiúnak örült. Főleg apukám. El sem hitte, hogy végre fiú unokája születik. Neki 3 lánya volt, és azt ondja, hogy a mai napig bánja, hogy nem próbálkoztak tovább, és nem született fia. Anyukám is ezt mondja. Ez adott nekem erőt ahhoz, hogy még a 4-et is megpróbáljam. Remélem sikerrel :D
tulipán75
 
 


Sziasztok!

TULIPÁN
: Legközelebb mikor mész UH-ra? Kíváncsi vagyok, tényleg Jónás baby e :) Remélem, összejön Nektek a kislány ;)
KRISZTI(flacsikriszti): Látom, túl vagy az AFP-n. Mikor lesz eredmény? Drukk a hétfői UH-hoz! Majd várjuk a beszámolót, képet.. :wink:
FŐPOCOKNÉ: Nem tudom, sikerült e azóta kiszámolni a Jónás napjaidat, ha nem, írd meg az adataidat, szívesen megcsinálom Neked :)
DODÓ: Remélem, hamarosan csatlakozhatsz Te is a kismamik táborához :)
ZSUZSA (kerekes97): Nagyon boldog szülinapot Felíciának!!!!
SZILVI, HENUS, POCÓCSKA: Mi újság Veletek?
MARICA: Már a 23.hétnél taratsz, hogy szalad az idő! Tudjátok már a nemét?
RÓLUNK: Tegnap voltam dokitól. Megvizsgált (CG: 3000) és csinált UH-t is. BPD: 75,7mm HC: 263,3mm AC: 234,7mm FEM: 54,8mm, becsült súly: 1255gramm, kisfiú és tartja magát a 2 napos "késéshez", tegnap 28+2 naposnak felelt meg. Minden oké, magzatvíz kp. mennyiségű, lepény a mellső falon tapad. Jövő héten csütörtökön (szeptember 27.) lesz a terheléses cukorvizsgálta meg a II. szűrés.
Vendég
 


Sziasztok lányok! tulipán75!Nekem már van egy 14éves fiam,és egy 8éves lányom,tavaly lett volna mégegy kisfiam,csak sajnos a 40-ik héten halvaszületett :( Ez a babóca uh szerint Jónás napon jött össze,akkorra kisfiút írt,de hétfőn megyünk genetikai vizsgálatra Pestre talán ott megmutatja magát,hogy mi lesz :lol: Nekem nem az volt most a lényeg,hogy milyen nemű legyen a baba,hanem,hogy mielőbb összejöjjön a tavalyi balszerencse után! Nagyon remélem,hogy lányotok lesz,és jó nagy szája lesz :P Betsy!Köszi az érdeklődésedet,nagyon jól vagyunk,az AFP-m 1.03 lett,ami a doki szerint tökéletes :lol: Kedden voltam itt Móron uh-on,mindent rendben van,a baba nemét sajnos nem tudta megmondani,mert hason feküdt. Vigyázzatok magatokra :!: Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Kriszti!
Szóval már van két nagy gyermeked. Gratulálok hozzá. Sajnálom amin átmentél, borzalmas lehetett. Ebbe bele sem lehet gondolni milyen. Teljesen megértelek, hogy neked mindegy a neme. Én is így lennék a helyedben. Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen. Nagyon vigyázz a picúrkádra!

Betsy!
Köszönöm a jókívánságot, és az érdeklődésedet. Jövő héten pénteken megyek UH-ra. Nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak. Majd jelentkezem az eredményekkel. Azt, hogy fiú lesz vagy lány nem merem megkérdezni, mert nagyon félek, hogy megint rosszat mondanak, ugyanis nekem már a 3. fiamnál kislányt mondtak kétszer is egymás után. Én akkor nagyon beleéltem magam. Még a szobácskáját is rózsaszínre festettük. Goldolhatod két fiú után milyen boldognak, és szerencsésnek éreztem magam, amikor megmutatták a "szeméremajkakat". :shock: Nem tudom hogy csinálta a doki, de felvételem is van róla. Nagyon hihetőnek tűnik. Szóval akármit mondanak most már én nem hinném el. Az nagy csalódás volt, amikor aztán a szülés előtti ultrahangon jópofán közölde a doki, hogy ott a zacsija :(

Nagyon édes kis pofija van a Petikédnek, gratulálok hozzá! :D
tulipán75
 
 


TULIPÁN: Megértem a kislány utáni vágyad, a második gyerkőcöt mi is kislánynak terveztük, de már 12 hetesen kiderült Nála is, hogy kisfiú! :lol: Remélem, Nektek sikerül negyedszerre a kislány! Lehet, hogy hülyeségnek tartod, de az ingázást nem próbáltad még ki? Nekem két fiút és egy kislányt "mondott", amiből eddig a kétf fiú bejött. :wink:
Vendég
 


Betsy!
Nekem nem jött be, amikor a másodikkal voltam terhes, akkor kislányt jósolt az inga. Nekem egy volt ismerősöm csinálta a hasam felett. Körbe-körbe ment az inga. Akkor tudtam, hogy kisfiú, mert már túl voltam az ultrahangon kétszer is. A csaj is tudta, hogy a doki kisfiút mondott. Állította a csaj, hogy pedig ez biztosan be szokott válni. Fura. Én nem hittem benne. Te jókat hallottál róla?
tulipán75
 
 


Betsy!
Elfelejtettem adni egy jótanácsot! Esetleg ha mégegy kisbabát szeretnél majd, és kislányra vágysz, akkor ne bízd az ingára, és tegyél meg mindent, amit persze az ésszerűség határain belül meg lehet tenni azért, hogy kislány legyen. Mert az ugye tudományosan is igazolt, hogy az 50%-os esélynél jóval többet adhatunk a baba nemének, ha odafigyelünk. Sajnos saját tapasztalatokkal még nem szolgálhatok. Talán nekem is sikerült, annyian beszámoltak már, hogy nekik sikerült.

Na szia!
tulipán75
 
 


TULIPÁN: Az ingázást én nem így ismerem. Én úgy tudom, hogy nem a has felett, hanem csukló felett kell csinálni, és nem csak akkor, ha terhes vagy. Tehát vegyél egy tűt, fűzz bele cérnát. Vedd fel, de úgy, hogy ne érj a tűhöz, a cérnás oldalával fogd meg. Lógasd a tűvel lefelé. Lassan rakd a bal csuklód fölé. El kezd mozogni. Amikor egyértelmű, hogy hogy mozog, akkor húzd el onnan lassan (nekem ilyenkor leállt), majd vissza a csukló fölé. Addig csináld, míg a csuklóhoz téve már nem mozog. Ha körbe körbe mozog, kislány, ha másképp, akkor fiú. Nekem így jött ki két fiú, majd harmadikra körbe körbe forgott, negyedszerre meg meg sem mozdult. Tű és cérna helyett használhatsz karikagyűrűt és hajszálat is. Majd írd meg, hogy így mi jött ki. Én a férjemnek is megcsináltam, ugyanaz lett, mint nekem. Többször, több nap is megcsináltam, mindig ugyanaz jött ki. A mostani gyerkőcnél a holdat figyeltük, tehát valamennyire a Jónás módszer szerint próbálkoztunk, de nem születési dátum szerinti Jónás napokon, hanem akkor, amikor belépett a lányos övbe, mert egy övben kb. 48 órát van, és úgy olvastam, hogy a spermák is csak 48 órát termékenyítőképesek. De ez nem jött be. Ha lesz 3.gyerkőcünk, akkor mindenképp figyelem ovu teszttel a peteérést, és próbálunk majd előtte 3 nappal akcióba lépni, illetve a joghurtos savasítást is alkalmazzuk, és még mellette a Jónást. De majd meglátjuk, hogy lesz e harmadik, egyelőre még a 2. gyerkőc sem született meg :) Hogy hívják a fiaidat? Mennyi idősek?
Vendég
 


Betsy!
Látom te is nagyon képben van a dolgokban. Akkor ti a másodiknál miért nem alkalmaztátok a praktikákat? Én akkor nem néztem igazán utána a dolgoknak, már megbántam, mert akkor már ha másodikra nem is sikerül ilyen módszerekkel, akkor harmadikra már biztosan összejött volna. Az ingát ki fogom próbálni. Ha megcsináltam majd írok. Bár igazán nem hiszek az ilyen hókuszpókuszokban. Remélem nem bántalak meg vele. Olyan hihetetlennek tűnik: mitől mozog ilyen vagy olyan módon? Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy így mit fog mutatni. Még ma jelentkezem, kerítek valahonnan egy tűt a lakásban. Valahogy nálam mindig eltűnnek.

A fiacskáim 13, 8, és 2 évesek. A két naggyal már könnyebb, ők sokszor besegítenek. Azért persze velük is megvan a tannivaló. Igaz öltöztetni, pisiltetni, kakiltatni nem kell őket, de én nagyon odafigyelek az iskolai eredményeikre, mindig kikérdezem, ellenőrzöm a leckéjüket. Ez bizony sok időmet elveszi, de megéri, mert jól teljesítenek az iskolában. A picikét kicsit elkényeztettük. Mindenki az ő kedvében járt, úgyhogy most egy picit nehéz vele, mert itt az ideje, hogy megtanulja, hogy neki sem szabad mindent.
tulipán75
 
 


TULIPÁN: Azért nem alkalmaztuk a praktikákat, mert én nagyon bíztam a Jónás módszerban, vagyis a holdállásos dologban, mert elég sok embernek vissza lett nézve, akik tutira tudták a fogamzás napját, és mindnek olyan nemű lett, mint amilyen nemű jegyben állt épp akkor a hold (nem születési dátum szerinti Jónás napokról van szó!!!) De ez a módszer 85%-os, mi a maradék 15%-ba estünk..
Én sem hiszek a hókuszpókuszokban, csak érdekesnek tartom, hogy ahányszor megcsináltam az ingázást, ugyanaz jött ki.. Azért kíváncsiságból próbáld meg!
:lol:
Vendég
 


Szia Betsy!
Látom nem sokkal előttem voltál itt. Kipróbáltam ma reggel. Tegnap este kiment a fejemből. Szóval nekem is az jött ki, hogy 3 fiú és utána egy kislány. Utána meg azt próbáltam ki, hogy felfprdítottam a széket, és a lábára kötöztem a cérnát, mert éreztem, hogy a kezem nem nagyon tud megállni egy helyben icipicikéket mindig mozogni akart. Ekkor meg képzeld el, hogy meg sem mozdult. Próbáld ki te is! Kíváncsi vagyok.

Szerintem, és nemcsak szerintem, hanem a szakirodalom szerint is a Jónást csak akkor szabad a baba nemére vonatkoztatni, ha születési idővel számolunk. Egyébként is kérdésesek szerintem azok a dolgok, amik Horoszkópos újságokban jelennek meg, mi szerint abban a bizonyos időben kell együtt lenni, amikor a táblázat fiút vagy lányt mutat. Egy-egy spermium akár 4 napig is elélhet. Igaz, hogy több helyen 72 órát említenek. (olvastam már 48-at is) És ha az akció a pé előtt 3 nappal van, akkor még mondjuk lányos periódus volt, de amikor megérett a pete meg már fiús van. Ilyenkor melyikkel kell számolni? Amikor pontosan nem is tudjuk mikor érik meg a peténk? Mert ha a pontos születési idővel számolunk, akkor állítólag minden hónapban pontosan tudni a pé. idejét is (mégha az nem is esik egybe a természetesen számolt idővel) Ha a petesejt akkor érik meg, amikor lányos csillagjegy alatt van a holt, akkor a petesejt burka csak a lányos spermákat engedi át. Szóval ilyenkor tök mindegy, hogy éppen fiús periódusban akcióztál, mert a petéd biztos, hogy lányosban érik be. Ezt eddig is tudtad, vagy feleslegesen fárasztottam magam? És ha nem tudtad, sikerült megérteni? Ezeket a dolgokat én csak a 4. babaprojekt előtt tudtam csak meg, mert én nagyon utána akartam nézni a dolgoknak.

Szia!
tulipán75
 
 


TULIPÁN: Amiket leírtál, azt mind tudtam. Tudom, hogy a Jónás módszer akkor garantálja a nemet, ha csak a születési dátum szerinti napokon (tehát kéthavonta 1-1 nap) akcióztok, feltéve ha ezek a napok nem esnek egybe a zöld napokkal. Illetve azt is tudom, hogy nem az akciókor számít a holdállás, hogy milyen övben van, hanem peteéréskor. De mi nem tudtuk kivárni, hogy csak kéthavonta 1-1 nap.. Nem horoszkópos újságból néztem ki azt, hogy mikor kell akciózni, hanem holdnaptárból, hogy hány óra perckor lép be egy övbe (www.holdnaptar.hu).Ezenkívül még ezt találtam a Jónás módszerről, és ez miatt döntöttünk úgy, hogy akkor akciózunk, amikor épp belép lányos övbe:

"Mivel a spermiumok 60%-a még 24 óra után is életképes, de a maximum élettartamuk akár a 48 órát is elérheti, viszont a szeretkezés és a fogantatás között eltelt időt nem lehet előre tudni, ezért a módszer csak kb. 85%-ban eredményes. Elképzelhető, hogy egy pár például kisfiú reményében pozitív jelű holdállásnál szeretkezik, mégis, mire a megtermékenyülés megtörténik, a Hold már átmegy egy negatív jelbe és ezért kislányuk lesz. Ha a pár akkor van együtt, amikor a Hold éppen csak belépett egy jelbe, akkor igen nagy a valószínűsége annak, hogy a kisbaba a kívánt nemű lesz, hiszen a Hold átlagosan éppen 48 órát tölt egy jelben, ami a spermium életképességének maximuma, de ezt csak elenyésző hányaduk éri el. "

Én úgy olvastam, hogy a spermiumok akár 7 napig is életképesek maradhatnak- de csak 48 óráig termékenyítőképesek . A női petesejt csupán 2-3 napig életképes - de csak 24 óráig termékenyítoképes. De most már nem tudom, mit higyjek.
Az ingázást megpróbáltam, de nem szék lábára, hanem másra kötöttem, és úgy tettem alá a kezem, nekem sem mozdult meg. Szerintem nem véletlen, hogy fogni kell közben.. Mindegy, nincs jelentősége, de érdekes, hogy 3 fiút és egy kislányt " mondott" Neked, és a 3 fiú már meg van, a kislány meg ott lapul a pocakodban ;)
Vendég
 


Szia Betsy!
Nagyon örülök, hogy ilyen részletesen leírtad azt, hogy te mit olvastál. Ezt konkrétan én nem olvastam.

Szóval tényleg érdekes, hogy nekem is megmutatta a valóságot, a 3 fiút, az viszont nem biztos (sajnos), hogy kislányom lesz. Ugyan mint meséltem mindent megtettünk érte.

Rá fogok menni a Holdnaptáros honlapra, mert kíváncsi vagyok ott miket lehet olvasni. Lehet, hogy már régebben olvasgattam onnan, már nem tudom. Már lassan magam sem tudom milyen infót honnan veszek, de az biztos, hogy nagyon utánajártam a dolgoknak. Nemcsak interneten keresztül, hanem könyvtáraztam a témában. Ugyanis nem régóta van internetünk, eddig mindig úgy kuncsorogtam magam valahova, vagy a szomszédba, vagy a tesómhoz, hogyha tudni akartam valamit. Most már más a helyzet. Én azzal az angol nyelvű programmal számoltam ki a napjaimat. Egyébként volt egy könyv is kölcsönben nálam, a címe Holdvarázs. Onnan jegyzeteltem ki nagyon sok mindent, ami ide vonatkozik.

Tényleg elég érdekes amit a spermák élettartamáról és termékenyítőképességéről írnak. A Czeizel írja könyvében, hogy a fiúk 12-24 óráig termékenyítőképesek, a lányok 36-48 óráig. Én több helyen olvastam a 72 órát. Akkor tényleg hogy van ez? Miért nem írja Czeizel azt, hogy a lányok 72 óráig? Pedig azért ő sejt valamit.

Te nem voltál elkeseredve, amikor megtudtad, hogy megint kisfiú lesz? Én el voltam már a másodiknál is. Persze nagyon imádom őket, és nem cserélném el egyiket sem.

Szia!
tulipán75
 
 


TULIPÁN: Őszintén szólva, picit csalódott voltam, amikor megmondták 12 hetesen UH-on, hogy ismét kisfiunk lesz, mert tényleg nagyon bíztam ebben az elgondolásban, amit fentebb írtam, pláne, ha a Czeizel szerint a fiú spermák 12-24 óráig termékeníytőképesek, mert mi tényleg csak akkor akcióztunk, amikor belépett lányos övbe, és figyelembe vettem, hogy még az akció után 48 órán át lányos öv legyen.. Na mindegy.
Tudom, hogy nem biztos, hogy kislány lesz Nektek a 4.gyerkőc, de én nagyon drukkolok. Gonoldom a neve már 8 éve megvan, hisz ha már a 2. is kislánynak készült.. :)
Vendég
 


Szia Betsy!
Hát hallod a babádnak tényleg akkor kislánynak kellett volna lennie. Átgondoltam az esetedet, hiszen ha a genetikai oldalát nézzük, akkor ha az akció után 48 órával érett meg a petéd, akkor már a fiúcskáknak el kellett volna fáradniuk. Ha 48 óra előtt, akkor meg a Hold miatt. :cry: Ilyen kitartóak lennének a férjed fiacskái? Vagy csak egyszerűen valakinek bele kell tartoznia abba a bizonyos 15%-ba? Olyan érdekes, az ember azt gondolná, hogy az a 15% olyan távol ál tőle, hiszen abba mások tartoznak bele. Ahogy ismerettségi körömből és a fórumokról tapasztalatokat hallgatok és olvasok, olyan egyszerűnek tűnik az egész. Nekem csak az rémlik, hogy olyanokat hallok, hogy nekünk bejött, sikerült..... Ilyet még nem olvastam, hogy búgja meg Jónás az egész Holdnaptárját :evil: Pedig te mondhatnád. De látom, hogy nem mondod, és ez nagyon jó, hogy így állsz hozzá.

Egyébként milyen uh-on voltál, és hányszor?

Szia!
tulipán75
 
 


TULIPÁN: Én arra gondoltam, hogy nekem magas a PH-m, így lehet, csak a y-onok jutottak be eleve.. Pedig még januárban alkalmaztuk a joghurtos savasítást, de már márciusban nem.. :lol: Szerintem egyszerűen még egy kisfiúcska gondolta úgy, hogy jó lenne, ha én lennék neki is az anyukája ;)
4D-s UH-n eddig csak egyszer voltunk 12 hetesen, de pár héten belül tervezzük a következő 4D-s UH-t, ezenkívül pedig a kötelező UH-kon voltam. Miért kérdezed? 1000%, hogy KISFIÚ!!! :) :) :) :)
Vendég
 


Betsy!
Jól érezted, azért kérdeztem, mert lehet tévedni uh-on. Bár a 4D-s gondolom elég megbízható. Én már meséltem, hogy megjártam az uh vizsgálatokkal. :cry:

Nagyon jól állsz ehhez a megint kisfiúcska lesz kérdézhez. Ez nagyon kedves gondolat, hogy biztosan egy újabb kisfiú szeretné hogy az anyukája legyél. Biztosan nekem is a sors akarta hogy így legyen, és amint látszik én is vonzó anyuka vagyok a kisfiúcskáknak. :D

Tényleg! A Ph érték is közre játszik. Látom nagyon jártas vagy te is a témában. Dehát miért nem savasítottatok tovább? :shock: Ez különben marha jó kérdés, mert abban a hónapban mi sem savasítottunk. Én a diétát egyébkét tartottam, és szedtem a kalcium és magnézium tablettákat, mert ez is a Ph-ra hat. Ja! Az aktus közben is megváltozhat a Ph, főleg ha van a nőnek orgazmusa. Úgyhogy ha kislányt akarunk, akkor csak fapofáva!!! :(

Mikor születik a kisbabád? A kis Bencéd örül a tesókának? Az én nagyfiam hallani sem akart róla, hogy lánytesója legyen. A gyerekeknek szerintem jó, hogy egyneműek. Nagyon jól fel tudják találni magukat. Az enyémek sokat fociznak együtt. Az érdeklődési körük is hasonló, ugyanazokat a számítógépes játékokat szeretik, és a tévéműsorokon sem vesznek össze. Szóval van jó oldala is az egynemű gyerekeknek. Állítólag a szocializáció szempontjából nem olyan jó. Dehát nem rajtunk múlott.

Bocs, azt hiszem megint hosszú lettem.
tulipán75
 
 


TULIPÁN: December 9-re vagyok kiírva, amint a vonalzómon is látod, már csak 2 hónap, 2 hét és 2 nap van hátra, tehát 76 nap. Hogy Bence örül e a tesónak azt nem tudom, hisz Bence a pocakomban van :) De ha azt akartad kérdezni, hogy Peti örül e Bencének, akkor erre csak azt tudom mondani, hogy szereti a gyerekeket, és szokta mondogatni, hogy "anyuci pocakjában alszik a baba", meg hogy meg akarja hallgatni a kisbabát (amikor rúg), de gondolom, majd ha megszületik, akkor fogja igazán érteni, hogy kistestvére van, és hogy onnantól már 4-en leszünk :)
Pénteken kb. hány hetes leszel, amikor dokihoz mész? Szerintem nyugodtan rákérdezhetsz a nemére (pesze ha már több leszel kb., mint 12 hetes), mert ha ovuláció előtt 3-4 nappal akcióztatok, akkor tényleg csak kislány lehet, ha meg Jónás napon jött össze 2 héttel később, akkor az megint csak garantált, pláne, hogy a zöld és piros napok nem estek egybe. :lol: Hogy miért nem savasítottunk márciusban is? Kicsit macerásnak tartottam, meg mint már írtam, nagyon bíztam benne, hogy kislány lesz :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?