Új privát üzeneted érkezett!

Van nagy turmixunk, azzal nem jó készíteni a kajcsit, mert nem pürésít eléggé. Most kölcsön kaptuk anyutól a botmixerét, az nagyon jó!

omr
 
 


Szilvi: én eddig még csak a botmixert használtam, meg az üvegreszelőt. Szorulásra esetleg a kamillatea, vagy a meggy is hajt, ha jól tudom. De komolyan mondom, hogy a Hipp-es alma-őszi babakaja jó hashajtónak! Tündin végigrobogott pár óra alatt. Próbáld ki!

Dorka: leírod, hogy mi számít komoly alvási gondnak? Tényleg érdekel.

Kép
Kép
tinu
 
 


Követő tápszer

Hat hónapos kortól kezdve jön el az úgynevezett elválasztó, vagy más néven követő tápszerek ideje, melyek egészen hároméves korig adhatók. Ezek módosított összetételű tehéntejfehérjéből készülnek. A tehéntejhez képest a követő tápszerekben kisebb a fehérjetartalom, és magasabb a szénhidrát-koncentráció. Az optimális vitamin- és ásványianyag-bevitel érdekében a második félévben naponta félliternyi tápszer adását javasolják a szakemberek. Hasmenéses gyermekeknek nyújt segítséget a NAN 2 Bifidusszal tápszer, ami visszatelepíti a bélgyulladás esetén károsodott bélflórát. Újabb lépésnek tekinthető a nukleotidos tápszerek kifejlesztése (Similac Advance 2). Sokat bukós, refluxos babáknak javasoljuk a sűrűbb tápokat (ilyen a Sinlac), amelyek a szentjánoskenyérfa magját tartalmazzák. Az elnevezés onnan ered, hogy Szent János a sivatagban bolyongva ezzel táplálkozott. Történeti érdekesség, hogy arabul ennek a magnak a neve karát, ugyanis a magot súlymérésre is használták.

mixer:
Nekünk Zepteres van, van botos része és sima mixeres része is. A botossal nem tudom teljesen pépesre mixelni, így a keverősbe teszem, azzal szuperül összeturmixolja. Amit Dorka mondott, a Braun, az is nagyon jó!

deszilvi:
A meggy is hajt, és a szilva, azt is lehet. Bárszilvából én még csak bébiételeset adtam neki.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Nekünk csak botmixerünk van,mert amúgy nem szoktam turmixolni.Zepter termék,nagyon jó!
Vendég
 


Sziasztok!

Lázasan szoptatni: Beszti nagyon jól leírta, hogy kell.
Emlékeztetni akarlak Benneteket, hogy néhány hónappal ezelőtt is volt erről szó. A kicsikre egyáltalán nem veszélyes, sőt. Mindig arra kell gondolni, hogy a lázasság idején is ki kell teljesen ürülni a mellnek, mert az egyéb bajt tetézni mellgyuszival...
Nagyon nagy a veszély, mert ha a forró tej nem ürül ki, pang, olyan bedurranás lesz a vége, hogy aki megtapasztalta annak a fájdalmát soha el nem felejti. :oops:

Szilvi:
Ákoskád csak szopizik vagy kap már mást is? Az őszibaracklé, paradicsomlé, narancslé, ami segíteni szokott, persze cukor nélkül és inkább anyatejjel elkeverve. Narancsot én még nem ajánlom majd 10 hónapos kora körül. Laurának a kamillatea v.édesköménytea vált be. Valamilyen folyadékot iszik rendszeresen az étkezések között, vagy a melegben is csak sűrűn szoptattad?

roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Nekem babkajához a botmixer vált be, ugyanis a rendes turmix aljában nem biztos hogy ekkora adagokat el tudsz turmixolni.
Nekünk sima noname van, tescoban volt akcióban, és 3 fokozatú, és tökéletesre pépesít.Meg a másik jó dolog, az a robotgépünknek van, az a paszírozó, mert borsót parit, és olyat aminek a héját nem lehet a babának adni egy pill, alatt lepaszírozom és annak a tartójában elkészítem a babakaját.


Nálunk nincs ma meleg víz, utálok így zuhanyozni...

És ma éjjel a Danitmivel 7-kor elaludt, még a kocsiban!!!Éjfélkor m,egszoptattam fél álomban, hogy nehogy egy fél óra múlva ébredjen,és mit ad Isten, reggel 7-kor kelt. Imádtam:)))

Viszon megint vagy pelustüntetés nála, szerintem holnap leviszem a dokinőhöz, hogy nézze meg őt, hátha labort, vagy valamit kell csinálni.Lehet, hoyg a pisijában van valami....

csernusn
 
 


Én csak sima turmixgépet használtam és szuperül pépesít. Aeg a típusa. Kb 3-4 napra szoktam kis adagot csinálni. Botmixer is van itthon de nem használtam még eddig dobozban van ki sincs bontva.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Niki, milyen paradicsomos kaját adtál Daninak eddig? Holnaptól nekünk is adható már sajt és joghurt, pari.
Mostmár minden főzibe kell tenni egy kajál sajtot vagy húst.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Roni nagyi! Persze, neked is elhiszem, amit Beszti is írt már. Hál Istennek sokkal jobban vagyok. Most az orrom folyik, de hőm már csak 37,2. Mint írtam, mikor egyszer megesett ez a láz velem, lefejtem a tejet és kiöntöttem. Szóval kiürült a cici és a fagyóból kapott jó kis zsíros tejcsit.
Más! tegnap néztem éppen, hogy te szegedi vagy? Végre valaki a közelből! Vasárnap menni akarunk családi hétvégénket Szegedre. Brendon nyitva van akkor? Sztem Cora lesz még belőle. Vagy tudsz valamit ajánlani?

Körkérdés: Ti miket szoktatok játszani a manókkal? Éneklés, mesélés, kukucs játék (részemről kukucs), lovaglás, hintázás ami nálunk megy. Ezen kívűl?

omr
 
 


Sziasztok!
Minden hófordulós babócának (nekünk is :oops: ) boldog hófordulót kívánunk!
Mostantól bővülhet a kajalista, amit már nagyon vártam...
:lol:

Kép
Kép
marslakocska
 
 


Isten éltesse Dorcimanót!!! :D

omr
 
 


[quote="mágnes"]K írta:mágnesövető tápszer

Ezek módosított összetételű tehéntejfehérjéből készülnek. A tehéntejhez képest a követő tápszerekben kisebb a fehérjetartalom, és magasabb a szénhidrát-koncentráció....Sokat bukós, refluxos babáknak javasoljuk a sűrűbb tápokat (ilyen a Sinlac), amelyek a szentjánoskenyérfa magját tartalmazzák. ó


Nem tudom hogy a mondatok közt lenne-e összefüggés, de mivel egy gondolatba tartozik, ezért gondolom hogy lenne.
Na de pont ez az, hogy a Sinlacban NINCS tehéntejfehérje!!! Én ezért nem nevezném tápszernek.
Ezért is javasolják anyatejes babáknak is, ha valaki az anyatejet valamivel ki akarja egészíteni.

(de bocsánat ha én vagyok a tudatlan, de én így tudom, és ezért merem adni Márknak)


Dorka

Kép
szdorka
 
 


Sziasztok!

Hú! Hát titeket követni! :lol: :lol: :lol:

Ihianya! Mi újság veletek? Meggyógyultatok?

MArslakocska! Hát nem semmi ügyi a kislányod és különben meg boldog 8. hónapot Dorcimanónak!:) :P

Niki!
„Nekem Dani éjszaka tök sokat kel éjszaka, és szerintem én elrontottam azzal, hogy mindig etetem ha felkel.Hogy fogja így megint átaludni az éjszakát???”
Hát ez nálam is nagy kérdés, hogy akkor hogy állunk vissza a két hónappal ezelőtti átalvós éjszakákra???? :roll: :roll: :roll: De csak abba marad hamarosan!
A kis szandál nagyon szép. Tetszet Daninak? Amúgy nekünk van egy olyan kis cipőnk, ami igazából csak dísz, ha csini ruciba öltöztetem a kiscsajt. Tépőzáras és állandóan leszedi a lábáról és megnyalogatja!:) :lol: :lol: Még jó, hogy egyébként nem piszkolodik!
Mi az a pelenkafutár??? :oops: :roll:

KErnico és Rena!
De jó, hogy van mosogatógépetek! Irigy-irigy! Mióta itthon vagyok és állandóan főzni kell, sőt a gyereknek is pepecselek, azóta szinte egész nap mosogatok, vagy halomban áll a csetres!:( :oops: :? Kiarának meg boldog 8. hónapot! :P

Tinu!
Nagyon ügyi Tündike a kutyázással!:) Veronika már mindkettőnket felavatott pisivel! :wink: Kedvenc szorakozása a pelenkázó lepisilése én meg nem győzöm egy kézzel a gyereket fogni és másikkal a pelenkázót takarítani gyorsan!

Rena!

Látom ti is jót kirándultatok hétvégén! Nem csináltatok képeket? Jobbulást neked! Probálj sok c vitamint enni és esetleg probáld meg a fokhagyma mézzel való keverést. Nem túl fini, de hatásos lehet!

Roni nagyi!
Köszönjük a kiscicát és hát a köszöntést!:)
Ja és a többieknek is köszike! :P

Őzi!
Ha éjjel megyek a kiscsajhoz, akkor én is azt tapasztalom, hogy négykézláb van mozgatja a fenekét és közben hív engem nyöszörögve. Ő nincs elakadva, csak hívogat-legalábbis én ezzel magyarázom.

Beszti!
Te olyan okos dolgokat tudsz ide írni nekünk-köszike! Na ezért kellenek ide a többgyerekes anyukák! ÉS hát logikus, amit írsz!:)

Kajálás: nálunk eddig őszi, meggy, krumpli, sütötök, csirke. Szombaton csináltam csirke +krumpli+ pici meggy, de nem tetszett, csirke magában sem, erre felöntöttem még tökkel :!: az egészet és úgy bevágott kb. 1,5 dl!!!! Kicsit meg is lett a hatása, mert délutánra olyan folyós kaksit produkált hogy csak na-mondjuk nem is csodálkozom! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:
Nálunk ma alma proba lesz, találtam végre pamutalmát, megprobálom hátha annak nem csak a levét eszi. Amúgy Veronika szerintem csak az élénk sárga ételeket kedveli-mindegy miből van! :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Botmixer/Turmix: nagyon pici adagot a pici turmix (megnéztem az enyém max kapacitása 500ml, de ugye ennyi bele sem fér igazán, inkább max 300 ml ami kényelmes) jobban elvisz mint a botmixer.
Épp pár napja akartam pár falatnyi cékla/sült alma kombinációt mixelni, beleraktam a botmixerbe, szinte semmi nem csinált vele, aztán át a turmixba, és tökéletes lett. Persze a nagyobb turmix szintén semmit nem csinált volna vele.
Ezek a pici turmixok kifejezetten babakajához, fűszernövények aprításához vannak, hogy nagyon kis mennyiségű kaját is lehessen pépesíteni.

Kép
szdorka
 
 


Na tegnap meg volt a tűzkeresztség ill vízkeresztség a pancsolásból! Nem is gondoltam volna, hogy Veronikának ennyire be fog jönni a gyerekmedence. Mi jóval melegebb vizben szoktuk fürdetni és az még sem volt neki hideg. Nagyon tetszett neki az úszkálás és hogy volt sok gyerek-imádja őket. Első körben háromnegyed órát áztatta magát! Persze csak úsztattuk, nem mertünk olyat csinálni vele, mint amiket meséltetek a babaúszásokról (merülés stb). Lehet visszük legközelebb is!

Teszek fel képeket! Aztán asszem eldugulok, mert még velem lesz tele az oldal!:) :lol: :lol: :lol:

Kép végre egy kép, amin látszik a két foga
Kép jaj, úgy élvezem én a strandot...
Kép Kép
Kép

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Fnoe! Köszönöm! De, készültek képek, csak a fotógépet odaadtam anyukámnak, megy kirándulni Erdélybe. Majd utána rátok zúdítok csomó fotót. A konyhám is. Nem felejtettem el.

Szdorka! Sült alma-cékla! De jól hangzik! Hogy csináltad?

omr
 
 


Márknak is boldog hófordulót! Jó, hogy jöttél Dorka!

Na ma délután megyek fodrászhoz, Veronikát is viszem. A derékig érő hajam levágatom kb. állig érősre vagy valami hasonlóra. Még nem volt ilyen rövid hajam, úgyhogy izgulok :oops: :lol: Lehet két hónapig nem fogok kimozdulni a lakásból, max parókába! :lol: :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Ó de édes!!!! Hol voltatok helyileg?

omr
 
 


Dorka:
Ez egy patika oldaláról van. Attól, hogy tápszer, még ugyanúgy lehet jó, és ettől szerintem nem árt az ember a babájának. A Sinlac szerintem is jobb, mint más tápszerek, de tápszer.
A sógornőm gyerekápoló, és a Heim pálban is Sinlac tápszert adnak a gyerekeknek.
Sinlac:
Fehérjetartalomban gazdag, aminosavakban megfelelő arányú, magas energiabevitelt biztosító, tápanyag összetételében kiegyensúlyozott, speciális tápszer. Rizs- és szentjánoskenyérmag-alapú, tehéntej-, szójafehérje- és laktózmentes pép, mely táplálékfehérje-allergiában, illetve laktózintoleranciában, malabsorptióban szenvedő 4 hónapos kor feletti csecsemők, gyermekek és felnőttek kiegészítő táplálkozására alkalmas.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Marslakócska: boldog hófordulót Dorcinak! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


A Liberós nyuszikból mindegy hogy milyet küld az ember, vagy adott ajándékoz adott típus kell?

Van nekem 6 db sárga nyuszim, 2 db zöld, és 8 db lila (egy csomót már kidobtam, nem gondoltam hogy ennyi mindent adnak érte)
A virágnál és a könyvnél is lila színű nyuszit mutat a rajz, hogy azt küldjek, de nem írja hogy csak az lenne jó...
Egyébként a kisfiús figura az milyen csomagoláson van? Én olyat még sosem láttam...

Kép
szdorka
 
 


Sült alma - cékla: Semmi extra, sült alma és cékla kell hozzá :-) De lehet még bele krumplit, meg később husit is rakni.
Én egyébként a krumplit és a répát is sütöttem korábban (alufóliába becsavarod, aztán be a sütőbe, utána meg meghámozod), úgy sokkal finomabb, mint ha párolod.
Van egy Kismamás babakajás szakácskönyv, onnan van az ötlet.
A céklát nem én sütöttem, hanem nővérem, állítólag majdnem 2 órát sült.

Kép
szdorka
 
 


EZT TALÁLTAM A SINLACRÓL A NETEN::::



Fehérjetartalomban gazdag, aminosavakban megfelelő arányú, magas energiabevitelt biztosító, tápanyag összetételében kiegyensúlyozott, speciális tápszer. Rizs- és szentjánoskenyérmag-alapú, tehéntej-, szójafehérje- és laktózmentes pép, mely táplálékfehérje-allergiában, illetve laktózintoleranciában, malabsorptióban szenvedő 4 hónapos kor feletti csecsemők, gyermekek és felnőttek kiegészítő táplálkozására alkalmas.

Javallat: Táplálékfehérje iránti túlérzékenység kezelése és megelőzése, laktózintolerancia, vegetáriánus táplálkozás kiegészítése.
Ellenjavallat: A rizs és/vagy a szentjánoskenyérmag fehérjéivel szembeni túlérzékenység, glukóz fruktóz és szacharózintolerancia. Kizárólagos táplálásra nem alkalmas sem gyermekek, sem felnőttek számára. Felhasználás: 48 g (5 evőkanál) sinlac por + 150 ml (felforralt, majd 50 C fokra lehűtött) víz. Különböző ételek elkészítésére is használható.

Összetevők: Rizsliszt (részben maltózra és glukózra lebontva), szentjánoskenyérmag-őrlemény, szacharóz, növényi zsiradék, ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok. Glutén-, színezőanyag- és tartósítószermentes.
Összetétel 100 g kész pépre:
Energia 413 kJ (100 kcal)
Fehérje 3,7 g: Rizsfehérje 0,8 g, Szentjánoskenyérfamag fehérje 2,8 g
Szénhidrát 16,3 g: szacharóz 4 g, keményítő 11,8 g
Zsír 2,2 g: Linolsav 0,5 g
Élelmi rost 0,8 g
Ásványi anyagok és nyomelemek: Na 34 mg, K 98 mg, Ca 134 mg, Cl 3,8 mg, P 85 mg, Mg 22 mg, Fe 2,4 mg, I 8,75 mcg, Zn 1,7 mg.
Vitaminok: A-vitamin 108 mcg, E-vitamin 0,5 mg, C-vitamin 12 mg, B1-vitamin 0,19 mg, B2-vitamin 0,07 mg, Niacin 1 mg, B6-vitamin 0,07 mg, Folsav 5,3 mcg, B12-vitamin 0,18 mcg, Biotin 6 mcg, Pantothensav 0,36 mg
Energiamegoszlás: Fehérje 15, zsír 20, szénhidrát 65 energia%.

nika70
Salgótarján
 
 


Most értem Mágihoz olvasásban és látom ugyanazt másolta be mint én :):):):):):):):):):):):

MINDEN HÓFORDÚLÓS BABAÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT

bOCSIKA HOGY NEM KÜLÖN DE MOST ANNYIAN VANNAK EGYSZERRE :d:d:d:d:d:d:d:d

nika70
Salgótarján
 
 


Felmérgel ez az izé. Rakni akartam fel avatart, de már bolhaf..nyi és még mindig nagy neki!! :evil: :twisted:

omr
 
 


Sziasztok!

Szdorka: Mindegy, melyiket küldöd be, vegyesen is lehet, egynek számít mind. A kisgyerekes a régi csomagolásokon volt. Már nem nagyon van a boltokban.

A talira viszem a feleslegeket, aztán majd elosztjátok. Teljesen gyógyultak vagyunk jelentem, dokinéni mondta, hogy mehetünk gyerekközösségbe :D !

Mixer: nekünk botmixer van jelenleg, mert a gyümicentrifugás nagy mixergépünk elromlott kb. 6 hónapja, és ..... jól nem vittük el megjavíttatni eddig. :oops: :oops: De jó a botmixer is. Nekünk is tescos noname van belőle, szettben (botmixer, habverő és aprító-daráló). Nekünk az is tökéletesen működik, rendesen pépesít. Sőt, a karfiolt gondoltam kicsit darabosabbra hagynám, hogy szétnyomkodja az ínyével kicsit, de teljesen szétpépesítette, nem tudtam darabosra. :roll: :roll: :roll: :? :oops:

Felavatás: Engem a babauszin szokott rendszeresen lepisilni Kiara. Ahogy kiviszem a medencéhez, gondolom ahogy csobog a sok víz, egyböl pisilnie kell. Persze a kisgatyó azt nem tartja bent, így mindig így kezdjük, aztán zuhany, aztán jutunk csak a medencéhez. Apa is kapott már persze, csak ő itthon.
És nektek elmondom: Olyat is csinált a csajszi régen rendszeresen, hogy amikor pár hónapos volt, sugárban lekakilt mindig a pelenkázóról, pont, amikor leszedtem a pelust. Na nem mindig sikerült elugranom.
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg már a kórházba lepukizta az arcom. :lol: Csak puszit akartam adni a lábára. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó a kérdés! Mi is ezeket játszuk Kiarával. Hintáztatjuk, lovagolunk, kukucsolunk meg néha fogócskázunk apával. Azt nagyon szereti. Én rohanok apa után (vagy fordítva) a kezemben a csajjal, ő meg olyanokat kacarászik. :roll: :roll: De ezeken kívűl ti miket szoktatok játszani velük? Engem is nagyon érdekelne!

Noémi! nagyon jók a képek! Látszik, hogy élvezi a dolgot. Én is úgy várom már, hogy vége legyen a nyári szünetnek a babausziban. :roll:

Tényleg, most már ennyi idősen minden nap kell nekik adni husit, meg majd tejterméket????? Ezt nem tudtam. Tényleg így van? :oops: :oops:
Bár most a betegség után örülök, ha a gyümiseket megeszi megint a tejcsin kívűl. Eddig csak az volt jó megint. :roll:

Na rakok fel képet megint a csajról. Képzeljétek, van poncsója (bár a képen nem látszik rendesen, de ez az)! :lol: :D :D :D :D :D


Kép

Kép
kernico
 
 


Noémi: Tündéri Veronika, ahogy pancsikol, hiába már 8 hónapos nagylány.

Rena: többször vásároltam már a Brendonban hétköznap és szombaton. Elvileg szombathoz hasonlóan 9-16 van a kiírás szerint. Meg kell nézned, mielőtt a távolabbi Corába kimentek.

Marslakocska: Dorcinak is küldök sok szeretettel a hófordulóra Kép
roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Sziasztok lanyok.

Szeretnek en is csatlakozni hozzatok 1x mar ugyan kertem tanacsot, repulessel kapcsolatba, de utana nem tudtam nagyon irni, mert ott nem voltunk gepkozelbe. Biztos nem emlekeztek, az a lenyeg, hogy megint itt vagyok es szeretnek tarsalogni veletek :D Sokat olvaslak titeket szoval nem nagyon vagyok elmaradva :) Megyek megprobalok vonalzot csinalni.

Szilvi&Lily
sziszka27
 
 


Segitseeeeeg!!!!!!!! Miutan kivalasztottam milyen vonalzot szeretnek hogyan tudom beilleszteni? Nagyon bena vagyok :roll:
Elore is koszonom.
sziszka27
 
 


Sziszka: a BBCode-os részt másold át a Profilodba az aláíráshoz. Aztán alul mentés.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szia Sziszka!
Anglia? Na az sincs közel hozzám! :lol:
Üdv a csapatban! Mesélj!

Tinu! Nekem meg segíts már légyszi, hogy a nevem alá hogy tudok pici képet szerkeszteni????

Jelentem hőemelkedésem sincs!

Roni nagyi! Köszi! És bababarát étteremről tudsz-e? Végül is unokanővérem szegedi, csak most kint vannak Horvátba és nem tudom őt megkérdezni. De különben is, veled sűrűbben "beszélek"..

omr
 
 


REna!

Itt voltunk: www.hotelorchidea.hu -itt dolgoztam.
Egyszer már belinkeltem, de aztán nem meséltem róla, mert nem volt érdeklődés :cry:

Kernico!
Kakálás sugárban?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szegénykém!

Látom a Sinlac most már egyre több embert érdekel. Nika tulajdonképpen beszúrta az egész tájékoztatót, ami a dobozon van. Mi is ezt használjuk már 3 hónapja. Asszem 1800 Ft egy doboz= 650 g. Mi enélkül szerintem nem nagyon gyarapodnánk. Most tartunk az átlagos növekedésnél. Mivel Veronika szinte csak szomjoltásra használja a cicit, mert alig eszik (4-5 perc)

Roni nagyi! Mégegyszer szeretném megköszönni a segítséget: :P Itt az eredménye Kép
Amúgy te hivattál már elő ilyen keretes képet? A keret és a háttér színe olyan mint a képernyőn? Ez a progi most nagyon tetszik, ha lesz időm asszem egy csomót kreativoskodom. ÉS tényleg nagyon egyszerű használni- még kezdőknek is :oops: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Tinu koszonom a segitseget, de meg mindig nem tudom megcsinalni. A profilomba hol talalom az alairast? :oops:
Tenyleg ennyire nehez ezt megcsinalni vagy csak en vagyok ennyire bena? Mar Apa is megnezte es o se tudja hogy is van ez?
sziszka27
 
 


Szia Sziszka!

Üdv. itt nálunk!
Én is mindíg a saját profilomban kerestem a vonalzó helyét, de fent az oldal tetején lévő "segédletek"en belűl lévő profilba kell másolni, csak a BBCode-ot!

Aztán gyere,írj magatokról!!
Vendég
 


Rena koszonjuk az udvozlest.Hat igen nem vagyuk tul kozel, de ha jol tudom tobb kulfdon elo anyuka is van koztetek. Roviden rolunk a mi kis Lilykenk itt szuletett meg most mar 8 honapja,azota elunk boldog ks csaladkent itt.
Hu mennem kell,mert hiszti van megyunk pancsizni,majd meg este probalkozom a vonalzoval.
sziszka27
 
 


alexaa

megtalaltam a segedleteknel,remelem most mukodni fog.koszi.

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziszka: üdv közöttünk és tegyél fel képet is magatokról :):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Játék:
Mi kukucsolunk. Olyan édes, mert amikor elbújok az ajtó mögé, ő is dől ! :) Aztán szoktunk lovacskázni, pelussal legyezgetni, hancúrozni, a puszilgatást imádja, meg repülőzni is szeret. Apával számítógépeznek :)
Kernico:
Hát énsem adok neki minden nap husit.Kellene?

Sziszka:
Üdv itt! Én emlékszem rád! Képet szeretnék Lilyről :)

fnoe:
A Sinlac csak 1800? Akkor olcsóbb, mint a mi tápszerünk!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Rena: azért nem tudok segíteni, mert nekem is bajom volt vele, hogy addig kicsinyítettem a képet, míg már nem is látszott belőle semmi az avatarban. Aztán apjuk a mobiltelefon képszerkesztőjével valamit átkódolt (más formátumba tette a képet), amitől aztán kisebb lett és elfogadta végre ez a fránya babanet. Szóval az a lényeg, hogy valahogy kisebb méretűvé kell tenni a képet, talán ha gif-esbe átkódolod... Nem tudom.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nico!
Csoda szép lány Kiara és bájosan mosolyog ezért küldök plussz vicces képet Nektek és

Noéminek a remekül sikerűlt képért. Most leköröztél, mert az enyém nem ilyen szép színes. Most én kérdezem hogy csináltad? Gratulálok!
Kép
roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Sziasztok,

Hát egyszerű lett a keresztelős meghívó, de én sosem szerettem a csicsás dolgokat.Majd holnap megyek veszek valami szép papírt hozzá.
1186429349.43.doc

csernusn
 
 


Lilynek és Kiarának boldog 8 hónapot, MÁrknak pedig boldog felediket kívánunk!!!!

Mi lenne ha a yahoogroupsra mindenki feltltenié a naptárba a saját gyermekének szülinapját? Én Winnie szülinapját és az aznap névnaposkodó Lidit már betöltöttem....

csernusn
 
 


Jatek: en harapdalni szoktam azon hangosan kacag,mi is kukucsolunk, de azt annyira nem kedveli. Apa szoktak repuloztetni, tapsikolunk(tegnap ota mar egyedul is csinalja :D ) Eleg sokszor nezegetunk mesekonyvet, nagyon szereti a kepeket nezegetni.

Magnes

Nem gondoltam volna hogy barki is emlekszik ram, azert jol esett koszi.

Olvasom, hogy nalatok is sokat kelnek ejszaka a gyerkocok, hat ezzel mi is igy vagyunk. Kb. 1honapja kezdte, hogy orankent kel fel(azelott semmi gondunk nem volt aludt mint a kisangyal.)En eleinte a fogara fogtam, de ugy gondolom az azert 1 honapig csak nem tart :shock: Ebbe a tajba tedtuk kulon szobaba szoval ez is lehet a problema. Nekem a vedono az tanacsolta, hogy ne vegyem ki csak menjek be hozza simogassam meg mondjam neki ,hogy este van es ilyenkor aludni kell, majd setaljak ki. Na ez igy is volt jo par ejszaka, de csak sirt en meg persze kivettem. 3 napja hajnal 2 fele megint felkelt, de most megfogadtam magamba, hogy ugy teszek ahogy a vedono mondta, mindig csak bementem majd kijottem es lass csodat kb. 15-20 perc siras utan abbahagyta a sirast es elaludt. Azota mar jobban alszik :D Egyaltalan nem sir ugy fel, mint azelott. Mondjuk meg mindig felkel de csak 2-3 alkalommal, es eleg ha csak berakom a cumit es mar alszik is tovabb. Na ezt azert irtam le hatha nektek is segit ez a modszer.

Meg csak annyit, hogy nagyon nagyon aranyosak es szepek a babaitok :)


Szilvi&Lilyke

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Niki!
Jó a meghívod! Szerintem sem kell enél több, csak egy szép papír! Én béna voltam, mert mindig elodáztam a meghívó készítését, mire már nem lett volna értelme! :oops: :oops: :oops:

Roni nagyi!
ÚGy csináltam, hogy ugye a szerkesztésbe kiválasztottam a sötét napocskát, így tudtam keretet választani és ott abban az ablakban van egy kis négyzetben: Háttér. Ha rákattintasz, akkor felugranak a színek. NEm nagyon kisérleteztem még vele többet, de nagyon tetszik! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Szia Sziszka! Üdv itt köztünk! Olyan gyönyörű neve van a babádnak, nekem nagyon tetszik! De hivatalosan is y-nal írjátok?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Szeretnénk mi is csatlakozni hozzátok..ha lehet...
Már régebben egyszer kétszer írtam ide, azóta csak néha olvaslak titeket :)
Van akit már azért ismerek itt. Nika, Őzi, Winnie...

Jöhetünk :oops: ?
Vendég
 


Szia Bacilivi! Én már itt vagyok. Úgy látszik én vagyok a fogadóbizottság!! :D Isten hozott! De édes a kislányod!!!
Olyan szép neve van itt minden gyerkőcnek!!! :wink:

Roninagyi! Hát nekem meg nem válaszoltál!! :( :roll: Bababarát étterem??? Álmomban valami tejivóban jártunk és finom rétest ettem. Szóval a Hatos rétest nem fogom kihagyni az szent. :D

omr
 
 


Üdv újak! Aki tud (és nem épp Angliában tartózkodik :wink: ), jöhet is a holnapi talira! Városliget, 14 óra, a Vajdahunyad vár bejárata előtt.

Mit süssek? Milyen muffint?

Kép
Kép
tinu
 
 


Ma megyek gyógyszertárba. Milyen homeós cuccot és milyen higításban kell vennem a fogzásra? Tünci megint óránként ébresztett, és most úgy érzem, nem a poci a ludas. Még nem érzek semmit a szájában pedig. És hogy kell adni azt a homeósat? Mikor és mennyit?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Üdv az újjaknak! :-)

Hát én ma vééégree pihentagyú vagyok! Ezer éve nem aludtam ilyen jól. Lidi nagyon rendi volt.
De tudjátok mit vettem észre, hogyha hajnalban felsír Lidi és befektetem magam mellé akkor utána olyan jól alszik és egysezr sincs felsírás. Úgyhogy hajnalban így lesz kajcsi is. Simán négy órát egyben aludt és egy felsírás nem volt de még csak nem is dobálta magát.

Kép

Kép
antekirt
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?