Sziasztok, lányok!
Én is itt vagyok.... úgy látom, nem sokat irtatok, amig szabin voltam.
Krisz,
BOLDOG NÉVNAPOT! - nálad hogy alakul a ciklus? Megvolt a pé.?
Sajnos a bogyók, amiket Leonóra küldött nekem elkallódtak valahol, vagy valaki lenyúlta
- ennyit az itteni postáról.
Éva, sajnálom, hogy már nem volt időm belépni indulás elött, és igy nem láttam a kérdésed
- Siófokon voltunk - nagyon jól telt.
Mo, ez az!!! Juppé - elmentél a dokihoz
- a ciklus hányadik napján kell a hormonprofilt csinálni? Tudom, hogy Éva már többször irta, de eddig nem igazán érdekelt a dolog. Most már úgy érzem, hogy nagyon eljött az ideje. A héten biztos megjön a mensim, a jövő héten pedig lehet, hogy agytágitóra kell mennem. Most csak azért izgulok, hogy itthon leszek-e akkor, amikor a vizsgálatokat kell csinálni. Lehet, hogy visszamondom az agytágitót, és feliratkozok valamikor télre, habár most el tudnám képzelni, hogy 1 hetet még a Tengeren töltök. Ebben a hónapban nem mértem a hőmet, csak ma reggel - és elég alacsony volt, azért vagyok biztos, hogy a héten megjön az a fránya piri.
Andi, lehet a hormonoktól volt az érzékenységed..... már jobban vagy?
Azt hiszem még nem meséltem nektek, hogy egy reggel (2 vagy 3 hete) a párom azt mondta, hogy szürnyű álma volt. Amikor elkezdte mesélni, hogy a gyerekünkkel játszodt álmában, aki szerinte gyönyörű volt, nagyon megijedtem, hogy vajon mi lehetett szörnyű - amikor rákérdeztem, tudjátok, mit mondott? - hogy szörnyű volt felébredni, és rájönni, hogy csak álom volt
(annyira aranyos volt) - megnyugodtam, hogy nem volt semmi szörnyű az álmában, de azért már jobban szeretném, ha nem csak az álmok lennének, hanem végre összejönne a baba - de hát úgy látszik, még várat magára.
Nagyon örülök, hogy a kismamáink mind jól vannak
- azért már ideje lenne képekkel is meglepjetek
Sheila, azt mondtad szombat vagy vasárnap jelentkezel..... remélem jól vagytok!
Ind, szuper, hogy már érzed a babót! - én is szeretnék már ott tartani.....
Éva, remélem neked is nagyon jól telt a nyaralás. Gyere és mesélj!
Zora, rég nem irtál - neked használnak a bogyók? - a vonalzódat nézve, az az érzésem, hogy igen
- pont akkor volt pé-d, mikor lennie kellett. Remélem a görbéd is jól néz ki.... megmutatod?
Na, most eldugulok, és szétnézek, vár-e valami munka!
Millió puszi mindenkinek!