Új privát üzeneted érkezett!

jimmorrison!

Mi is az Arany János utcában lakunk... :)

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki ovi-bölcsi problémákkal kűzd!
Na már most amit én hozzá tudok szólni az annyi, hogy itt Pátyon van bölcsi, a Széchenyi tér mellett! És most építettek egy új ovit is, így már nem lesz probléma. hogy felvegyenek mindenkit, lesz elég hely :)

Nem is tudom ki irta, hogy a pékség megállójától lakik, vagy fog lakni 8 percre! :roll: Csak mert én meg 5 percre lakom onnan :)
Lesz itt valaki a közelembe, ez tök jó :)

Dóri remélem sierült a vizsgád!

Jövőhét kedd egy tali?

Timi mi van Rékával, hogy eszik? Remélem minden ok most már :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok :D !

Orsi:Hogy vagytok :) ?
Mi nem túl jól :? .Két napja iszonyat nyügi a Réka.Tegnap már azt hittem megkattanok.Egész nap sírt semmivel nem lehetett megnyugtatni,aztán végül a sírástól kimerülten mindig elaludt :? .
Nem tudom hogy mi a baja.Ráadásul a 2hónapos oltásra holnap megyünk,kicsit elcsúszva.Remélem nem fogja nagyon megviselni.Nagyon izgulok.Tudod a vérszegénység miatt hajlamossabb a betegségekre :? .
Enni viszonylag eszik.Nem annyira vészes(600és 700között).
Keddet még meglátjuk.Nem ígérek semmit.
Pusz



Kép

Timi
tftimi
 
 

 
 

Szia Akira!
Mi költözünk a pékség megállójától 8 percre, a Deák utcába augusztusban. Nem ismerek még Pátyon senkit, úgyhogy nagyon jó, hogy a közelben vagytok!
Utánanézek a bölcsinek.
Kata
chaniel
 
 


Sziasztok :)

Előszöris Boldinak nagyon nagyon Boldog Születésnapot :)
Cupp neki mindkettőnktől :)

Aztán :)

Timi, ne aggódj, Kyra is borzalom két napja! Én tudom, hogy ő nagyon nehezen viseli a szelet, ugyhogy nálunk ez a probléma, meg én úgy látom a foga is jön neki, ugyhogy mi is halmozzuk az élvezeteket :lol:

Chaniel, a Deák utca közel van hozzánk! Sokat járok én is arrafele, a közvetlen szomszédos utcákba sok ismerősöm lakik :)
Összefuthatunk majd ha gondolod :)
Mekkora babód is van? Csak mert nincs vonalzód és így még nem jegyeztem meg :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia Akira!

Csak azért nincsen vonalzóm, mert még nem sikerült feltölteni. Képet is akartam feltenni a mellékletekhez, de mindig azt írja ki a gép, hogy hiba történt :oops:
A fiam, Dániel holnap lesz 2 éves. Nekünk azt mondta mindenki, hogy Pátyon nincs állami bölcsi. Ma megnéztük a "magánbölcsit", a József A. utcában. Egy óvónő a házában fogad 5-6 gyereket. Nagyon szimpatikus volt, de a ház nincs befejezve, pl. nincs kerítés, ami elég veszélyes... Az ár is elég magas, és a nő egyedül van a gyerekekkel...
Én is hallottam, hogy arrafelé több gyerekes család lakik. :wink:
chaniel
 
 


Sziasztok!

Köszi a cuppokat Boldi nevében is! Olyan jó, hogy szülinapos! Így szinte én is újra átéltem a tavaly ilyenkort... Klassz volt ez az egy év, remélem, a folytatás is hasonló lesz. :D

Egyébként Boldi is marha nyügi volt ma, meg tegnap is, szerintem is az idő viseli meg őket.

Üdv az új mamiknak!

Ja, és még egy: 5 lett az utolsó szigorlatom!!!! ÁLLAT!!
Szóval most indul a nyár! 8)

Orsi: egyelőre okés a jövő keddi tali, de egy-két barátném még nem írt vissza, hogy a jövő héten mikor akarnak meglátogatni, úgyhogy ők még közbejöhetnek, de majd megpróbálom átirányítani őket más napra.

pussz mindenkinek

Kép

Kép
odod01
 
 


SZiasztok!

Boldog szülinapot Boldi!!!!!

Már én is alig várom az első szülinapunkat :D .Kapott tortát a kis ünnepelt?Gratulálok a vizsgádhoz Dóri!

Képzeljétek megkaptuk a 2 hónapos szurinkat tegnap.Csak nagyon picit sírdogált a Réka.Nagyon büszke vagyok rá :D .Viszont már most reggel 37.3 a láza :? .Remélem estére nem megy fel nagyon :? .
Orsi:Nálatok volt láz?A 3. havi szurit már megkaptátok?Azt olvastam,hogy az 5 oltás egyben :? .Nagyon gáz :? .

Puszi


Kép

Timi
tftimi
 
 


Timi,
az igaz,hogy 5 betegség ellen véd a szuri,de legalább egy szúrás,és sokkal jobb ez az oltóanyag,mint régen.Meg akkor két oltás kapott a baba,ráadásul be is lázasodott és a combija is dóbedagadt a szúrás helyén!
Szóval nyugi,most csak egy oltás lesz amiben benn van minden,és sokkal kevesebb a mellékhatása.Hanna lányom egyiktől sem lázasodott be és borogatnom sem kellett.Szemben a régivel, a nagyobbak mindig lázasak voltak és még az oltás másnapján is borogattam a lábacskájukat!

Telkiben is van 2 magánbölcsi.Most járok utána a másiknak,mertén még csak az egyikről tudok-állítólag a drágábbikról-kiváncsi vagyok a másik tarifára!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


jó bedagadt-bocsi :oops:
timiban
 
 


Köszi, Timi, a jókívánságokat! Kapott Boldi egy szép piskótatortát vaníliapudinggal, a tetején meggydarabokkal, de a kis piszok meg sem kóstolta.. A fagyiból viszont annál többet akart volna enni. :shock:

Orsi: A kedd sajnos mégsem jó nekünk, mert kórházba kell mennem, de remélem, hamarosan felépülök, és akkor átugrunk valamikor. (A magzat feladta...)

puszi

Kép

Kép
odod01
 
 


Sziasztok!

Réka szerencsére jobban van már,csak 37.8-ig ment fel péntek este a láza és ma már semmi baja :D .


Timiban:Biztos jobbak ezek az oltások már mint a régiek szerencsére :) .A combiján sem látszott semmi.

Dóri:Akkor legközelebb fagyitortát kapjon a szülinapjára,azt bizti megeszi :lol: .
Valami baj van ,hogy kórházba mész :( ?
Remélem semmi komoly :? .


Orsi: Merre vagytok?Hogy vagytok? :D


PUSSZ

Kép

Timi
tftimi
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek :)

Ismét itt vagyok!
Csak párom kivette szabinak a pénteket meg a hétfőt és így nem igen értem rá jönni! Sorry
:oops:

Dóri, gratula a vizsgákhoz! Boldinak tényleg fagyitorta kell legközelebb :lol:
És milyen ajándékokat kapott?
Kyrának nemsokára névnapja lesz...alig várom :lol:
Nagyon sajnálom a dolgot! Remélem hamar túlleszel rajta, és gyorsan felépülsz testileg, lelkileg!

Timi, sajnálom, hogy Réka belázasodott, de remélem már minden ok és visszatért a jókedve!
Kyra már megkapta a 3.havit is, de szerencsére még egyiktől se lázasodott be! Bár a második kicsit bedagadt neki, de nem vészesen, és mindkettőt elég jól tűrte! Szóval remélem a következő is simán megy, és ugyanezt kívánom Rékának is!

Bölcsi ügybe mindenkinek kitartás! És szerintem Pátyon nézd meg ezt a Széchenyi tér mellettit amit mondtam, mert énnekem most is azt mondták, hogy van! És ha mész dolgozni akkor felveszik! Ha nem akkor nem kötelesek!

Na megyek mert felkelt a hercegnőm! Majd még jövök!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Ma megyek be a kórházba, pocsék állapotban vagyok lelkileg, nem tudom, mikor lesz ez jobb...

Boldi sok szép dolgot kapott a szülinapjára, kis 3kerekű biciklit, amiről még nem ér le a lába, úgyhogy tologatni kell, meg medencét, amiben már pancsolt is a múlt héten, meg kis csúszdát, meg hintát. (Persze nem mindent tőlünk, hanem a nagyik, keresztpapi/mami, dédik mind adtak valamit.)

Kép

Kép
odod01
 
 


Dóri, remélem hamrosan jobban leszel!
Gyere át nyugodtan ha van kedved beszélni róla! Vagy szólj ha segítsek bármibe! Akár még Boldit is elvállalom ha gondolod! Csak szólj! :(

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Orsi! Nagyon-nagyon aranyos vagy! Köszönöm a felajánlást! Szerencsésen túl vagyok a műtéten és már itthon is vagyok SAJÁT FELELŐSSÉGRE (meg a dokim javaslatára), csak a kórház akadékoskodott, hogy nem kéne még elmennem, de később kiderült, csak azért, mert ha nem vagyok ott 24 órán át, nem kapják meg a TB-től a beavatkozások költségeit... Ez Magyarország... (Én fel is dobhatnám a pacskert...)
Lényeg: sokkal jobban vagyok lelkileg is, miután könnytartalékaim nagy részét fél évre előre elsírtam az elmúlt héten. A dokim annyira rendes volt, hogy szavakat sem találok rá, úgyhogy azt hiszem, túl vagyok a nehezén. Boldira anyukám vigyázott tegnap estétől, és még most is ott van nála, hogy ma meg holnap még tudjak pihenni, aztán holnap este megyünk érte, mert ennyit még sosem voltunk egymás nélkül.
A jó az egészben, hogy kb. 1 éve nem történt már ilyen, hogy ülök az ágyamban és REJTVÉNYT fejtek! :lol:
Még mosogatnom sem kell, mindenki körülugrál! :D

Legyetek jók, aztán majd beszélünk személyesen is!
sok pussz Kyrusnak is

Kép

Kép
odod01
 
 


Dóri!
Örülök, hogy jobban vagy, és remélem hamarosan újra jöttök Boldival és mosolyogni is fogsz :)
Azért ha bármi van tényleg szóljál, közel lakunk, megyek ha kellek, még ha mosogatni kell vagy takarítani, akkor is :wink:

Melyik korházba jársz most? És melyik dokihoz? Mert ugye én a Schöpfibe jártam, de oda már nem mehetek (vagyis mehetnék ha lenne annyi pénzem)! Szóval nekem kell egy jó korház és egy jó doki! És hát inkább megyek olyanhoz akiről tudom, hogy rendes, és megbízható mint egy vadidegenhez!
Szóval adjatok majd tippet :)

Kyra sajnos mostanság elég nyűgös! Jön a fogacskája valószínűleg, meg tegnap beleköltözött a kisördög! Folyamatosan visított! Akármit csináltam arra sírás volt a válasz :roll:
Remélem ma jobb napja lesz!

Ma megyek dokihoz is, mert annyira fáj a derekam és a forgóim (gondolom rendeződnek vissza a csontjaim), hogy néha meg se tudok moccanni, előre se bírok lépni, csak állok és potyognak a könnyeim! Néha a Kyrát se tudom felvenni! :shock:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!
Megkérdeztem, a Széchenyi téren a rendszerváltás óta nincs bölcsi, ezt biztosan tudom, mert a védőnők mondták. :cry: .... marad a családi napközi...
Ti a pelenkát hol veszitek? Van ott játszótér?
Dórinak jobbulást!!
Kata, aki augusztusban költözik Pátyra
chaniel
 
 


Sziasztok!

Dórinak jobbulást kívánok én is :( .

Orsi:Ha gondolod akkor péntek délután átviszem neked a megmaradt tápszereinket.Ne neked keljen ezután is rohangálni.Van elég gondod ennélkül is.De tényleg szivesen :D .Van 2doboz MilupaMilumil1,1 doboz Beba HA,
Réka meg ma volt iszonyat nyügi.Szerintem a szél miatt :( .Estére már a kezemben aludt el pocifogásban,pedig ilyen még sose volt :? .Szegény :? .

Na ha aktuális a holnap du,akkor írj!

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves "rámgondolást"! Aranyosak vagytok! Tudom, hogy szinte minden 2. nővel megesik élete során, hogy elveszít egy magzatot, mégis kiborító egy "élmény"...

Orsi: most a dokim a Schöpfiből a Péterfybe ment át (Keletinél van), ami hasonlóan jól felszerelt kórház, sőt, nekem jobb tapasztalataim vannak a "modernséget" illetően (pl: fülhőmérőt használnak, ami 2 másodperc alatt megméri a lázadat, az ágyak szélesebbek, kényelmesebbek, van saját fürdőszoba a 3 ágyas nem fizetős szobákhoz is, stb). Meleg szívvel ajánlom a dokit bárkinek, szakmailag éppúgy, mint emberileg, nélküle ez az egész megpróbáltatás még szörnyűbb lett volna. A szobatársnőim meséltek egy-két rémes dokiról, akivel összehozta őket a sorsuk... :evil:
Szóval, ha érdekel, szívesen megadom a számát.
Most egy hétig nem leszek internet közelében, de aztán jövök!
Addig sok pussz mindenkinek! 8)

Kép

Kép
odod01
 
 


sziasztok!!!
Kicsit eltűntem, mert sűrű volt a program, de holnap írok nektek, most már nagyon késő van, megyek tentibe!
Látom, írta dinyuska, hogy a szomszédban lakik, tök jóóóó
:D
jóéjt, ébredés után jelentkezem 8)
Vendég
 


Reggelt!

Nemsokára indulunk Balatonra, de még beugrottam amíg alszik a kis családom :lol:

Timi nagyon aranyos vagy, sajnos későn láttam meg a hozzászólást :?
Bár most ugy néz ki ezt megeszi, de hát ki tudja hogy jó-e!
Vagy ha megeszi akkor biztos, hogy jó? Vagy hogyan döntsem el, hogy megfelelő-e a tápszer?
És te hogy csinálod? Feliratsz egy havi adagot a tápszerből és mindet kiváltod? Vagy mész és hetente iratod fel az új adagot? Vagy, hogy van ez?
:roll:

Csak, hogy ne csak Timi értse a helyzetet, sajnos a forgó és csípő és gerinc problémáim olyan mértékben elhatalmasodtak, hogy gyógyszeres kezelést kell, hogy kapjak és nem szoptathatom mellette Kyrust! Szóval így jártam, hogy most hiába van tejem, el kell apasztanom, mert 3 hónapig erős gyógyszereket kell kapjak :cry:

Játszótér: Fent, nem messze ahol laktok van egy lerobbant játszótér, de nm tudom az mennyire alkalmas a gyereknek! Viszont fent a Zsámbéki kanyarba van egy totál modern eu-s játszótér, elkerítve, meg minden, szóval az nagyon szupi! Ha gondoljátok majd elmehetünk oda együtt :) Boldi is jöhetne :)
Szóval szólj mikor költöztök, mikor aktuális, és akkor elsétálhatunk, megmutatom :wink:

Dóri, lehet el fogom majd kérni a számot, meg minden elérhetőséget, meg majd privibe meginterjúvollak az anyagiak miatt, hogy hogy megy ez nála! Ja meg egy kérdés! Most hogy van ez a korházasdi? Végül most kinek hol kell szülnie? Vagy mindegy, megmaradt a szabad orvos és korház vállasztás szülés szinten? Vagy mi van most? Tud valaki valamit? Mert kistesó ügyben már ezen agyalok! Bár van még idő, de én szeretek mindent előre letisztázni magamba :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok :D !

Szia Orsi :D !
Én úgy csinálom,hogy nekem 2 receptet szoktak adni,de az egyikre nem írnak dátumot,azt akkor váltom ki amikor akarom.Egy vényre 2 dobozt szoktak felírni.De ezeket csak akkor írták fel már nekem amikor már tuti volt,hogy beválik a Beba Ha/Ar.
És mennyit eszik Kyra a tápszerből?Most melyiket is eszi?
Mi átlag 700- szoktunk,de van hogy 600 vagy 840.
Egész jól belehúztunk véééééégre :D .
Remélem mihamarabb rendbe jössz.A szopi miatt meg ne aggódj!Örülj annak,hogy legalább eddig tudtad szoptatni a picit,az is nagyon sokat számít :) .

Most eltűnök egy hétre.Megyünk nyaralni Balcsira :D 8) 8) 8) .
Addig is jók legyetek!

Pussz

Kép

Timi
tftimi
 
 


Ja és Orsi:
Nagyon vigyázz amikor elapasztod a tejed,mert nekem amikor már azt hittem hogy rég elállt na akkor úúúúúgy belázasodtam........rázott a hideg :? .
Mindig ki kell fejni.
Kép

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok 8)

Na kicsit ráérek végre. A lakás ügyintézés teljesen lefárasztott, de végre találtunk egyet itt Budakeszin, a hitel folyamatban. Közben meg államvizsgáztam is, ami sikeres lett 8)
Dinyuska, melyik szám alatt laksz? Mi az Arany J. 1-ben, a 3. emeleten.

Az ovi teljesen kiakasztott. Nincs hely :cry: Az ingatlanos segített vmit, mert ismerőse az egyik vezető ovisnéni, így a Szivárványban várólistán van a kisfiam. 20 kisgyerek kimaradt, így új csoportot fognak indítani, de ez sem 100%, majd aug. 15-én kiderül, ha indul, akkor is csak október 1-jén. Nagyon frankó, mivel a Gyesem ebben a hónapban lejár, így majd 11 ezres családipótlékkal nézem a falat itthon. Azért ez nem semmi :cry: Még jó, hogy a férjem munkahelyén be tudok segíteni és a gyerek nem akadály, ha velem van. De azért szeretnék normálisan dolgozni.

Én anno a szopival sokat kínlódtam, Milán 4 hónapig szopizott, a tápszereket nem nagyon ette. Aztán kiderült, hogy nem a tápszerrel van a gond, hanem a cumisüveggel, utálta. Így 5 hósan rászoktattam a pohárra. 1 éves kora után tejjel próbálkoztam, azt kimondottan utálja szegénykém, de joghurttal, pudinggal helyettesítem mai napig. Mondjuk én sem szeretem a tejet, nem csoda ha Milóka is kiköpködte :P

Nagyon finnyás a kissrác, pedig 3 éves lesz ebben a hónapban, azt hittem, ebben a korban már nem lesz kínlódás az etetés.....pedig majdnem 4 kg-val született, most is csak 12 kg, és nagyon magas. Vigyáz az alakjára.

sziasztok, jó pihenést, aki nyaral
Vendég
 


Sziasztok!

Lakásvásárlók, költözködők, ovikeresők, bölcsikeresők kitartás! Lesz ez még jobb is :wink:

A tejem elapasztása lassú folyamat...sokkal kevesebb van csütörtök óta! Mindig akkor fejem ki amikor már érzem, hogy feszül! Addig hagyom, így apad lassan, és remélem nem gyullad be!

Tápszerből eddig Kyra is hasonlóan eszik mint Réka, 700 és 900 között! Nem tudom elég-e!A tápszeres táblázat szerint ennyit kell ennie, viszont olyat is olvastam, hogy testkilógramm x 150el! Szóval nem tudom :roll:

Egyébként most a Humana HA1-et eszi! Ugy néz ki, hogy jó lesz, ízlik neki, van széklete is, ugyhogy nem aggódok! Csak borzasztó sokat hízott, ez az ami aggaszt! Egy hét alatt 350et! Nem akarom hogy felfújt óriás elefánt bébi legyen! :cry:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok, újra itthon!

4 napig besegítettünk a bécsi sógornőmnél, akit 2 pici gyerekkel otthagyott a szemét sztrák férje, mert nem érezte boldognak magát. :evil:
Az ilyennek kiutalnék receptre egy herélést. :evil: Most szegény csaj 2 ördögfiókával (1 és 4 évesek) kénytelen pihenés nélkül végigkínlódni a hétköznapokat. Hát, meg kell becsülni a rendes apucikat, mert nélkülük nem nagyon menne.

Orsi, sajnálom a szopi-befejezést, de tényleg az a fontos (a kistesó miatt is), hogy rendben legyél, Kyrusnak jó lesz a tápszer, ne félj, nem fog elhízni, mert amint elkezd mászni-szaladni (ez lányoknál elég hamar jön), leadja majd a felesleges kilókat.

Kép

Kép
odod01
 
 


Sziasztok :)

Látom mindenki nyaral, pihizik, nem sokat írtok, de nem is csoda ebbe a melegbe :wink:

Mi jól vagyunk, Kyra nehezen bírja ezt a meleget, de azért nem panaszkodom, elég jó kislány :)
Sokat eszik, ismerkedünk az új ízekkel, sokat játszunk, egyre érdeklődőbb, felfedezte a hangját, és marhául tetszik neki, hogy sikongathat :lol:
Szóval megzabálom olyan édes :)
Viszont igazi kis felfedező, nem akar feküdni, folyton csak ülne, menne! Olyan erő van benne, hogy hihetetlen! Ha nem fekvő helyzetbe van, hanem kicsit fejjebb, akkor simán hasizomból felhúzza magát ülő helyzetbe! Nem semmi! Szerintem hamarosan ülni fog! :shock:

Na de ennyit róla :)
Én megvagyok, folyamatosan vizsgálatokra járok, nem tudják, hogy mi a bajom, csak az derült ki eddig, hogy irtó magas értékek jöttek ki a vérvételen, de még nem találták meg az okát! Remélem hamarosan megtalálják, és kapok rá valamit, hogy gyorsan el is múljon, mert nagyon fáj már! :?

Na és veletek mi ujság?
Költözködők? Ki hogy áll? Kiváncsi vagyok :)
Timi, hogy nyaraltatok? Hogy bírta Réka a környezetváltozást? És Dóri? Veled minden ok? Sikerült valamelyest kiheverni a dolgokat?
Remélem igen!
Privibe kaphatnék infokat a nődokidról? Érdekelne nagyon valami jó doki aki jó kórházba van! Tényleg, milyen a Péterfy? Mesélnél arról is nekem? :roll:

Na megyek ebédelni amíg a lurkó alszik :)

Puszi nektek!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia Akira!
A költözködés rendben, most bírálják el a hitel kérelmünket, ha sikerül, a pátyi család augusztus 20-án átadja nekünk a házat.

Neked mi a bajod? Rájöttek már? Én ma jöttem haza a kórházból..... A gyerek emelgetésétől kijött a porckorongsérvem, és egy hétig bent kellett feküdnöm, mert kaptam fájdalomcsillapító infúziőkat, de nem sokat segített.... Alig tudok mozogni, szegény gyerek meg nem érti, kiabál, hogy szálljak ki az ágyból. Még sohasem volt nélkülem egy napot sem, most pedig nem látott egy hétig.... egész jól viselte...
Nagyon ügyes a kislányod, hogy így mozog!!
Jobbulást! Kata[/img]
chaniel
 
 


Sziasztok!

Timi! Egy hét eltávot kaptál! Nem 20 napot! Jelentkezz! Nem leszünk így jóba! Tudom hogy meleg van, na de lányok, ez nem kifogás :D

Dóri, csütörtökön akkor várlak titeket! Van nekünk is sportbabakocsink most már, ugyhogy nem kell hoznod ha gondolod, ha megyünk valamerre költsön adom a mienket :)
Meg most már mi is mobilabbak vagyunk :)

Chaniel! Örülök, hogy már hamarosan te is Pátyi lakos leszel! Aztán összehozunk egy nagy találkát ha beköltöztetek! És bármibe kell majd segítek ha gondolod :) Én rákérdezek azért jövőhéten a bölcsi dologra, mert én most is azt hallottam, hogy 2 és fél éves kortol vagy hogy van valami bölcsi féle, ha nem is annak nevezik ponosan! Na de majd rákérdezek :)
Az én bajomra még nem jöttek rá, most vizsgálgatnak! A derekam, hátam rejtély marad, hogy mitől fáj, azt nem tudják, de az értékeim valószínűleg azért olyan magasak, mert a magzatvíz már szennyezett volt, és a császárnál meg lehetséges, hogy elfertőzött bennem valami! Szóval most ezt vizsgálják! Aztán majd meglátjuk!
Remélem te már jobban vagy, és nem fáj annyira! Óvatosan az emelgetéssel! Pihenj sokat!

Rakok fel pár képet Kyrusról ha nem baj!

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Orsi! Köszi a babakocsi-ajánlatot, bár nem tudom, milyen idő lesz, lehet, hogy nem lesz kedvünk sétálni... :D

Képzeljétek, Boldi elindult, vagyis már 3-4 lépést tud totyogni, aztán fenékre ül. Olyan édes!!! Kyrus is cuki ezeken a fotókon, látom, ő is nagy vízitündér. 8)
Ez az egy menekülés van a hőség elől, a medence. Mi is állandóan Boldi mellett ülünk a gyerekmedencében, épphogy beleférünk hárman. :lol:

További jó nyaralást/napozást/medencézést mindenkinek!

Kép

Kép
odod01
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy eltüntem,de állandóan úton voltunk :) .Most is a balatonpartról írok 8) 8) 8) :D .
Csak kedden megyünk haza 8)
Remélem mindenki jól van.
Kyra eszik rendesen?Bevált a tápszer?Tejcsi elapasztás?
Réka egész jól hamizik.Pár napja majdnem 800-akat.

Jók legyetetek!
Pussssssz

Timi
tftimi
 
 


Timi, na végre :)

Örülök, hogy minden ok! Nem akartalak ám megzavarni a nyaralásba, csak arról volt szó, hogy egy hétre mentek, és én meg már aggódtam, hogy csak nem valami baj történt! :oops:

Kyra sokat eszik, jól hízik a kis drága! Bár volt olyan, hogy alig evett meg 600at a nagy melegbe, de leginkább az a jellemző hogy 750 és 900 között eszik! Meg én adok neki délelött és délután is egy kis gyümölcsöt, vagy főzeléket! Szóval Kyra most már 7kiló felett van!
A tejem ugy néz ki elapadt, remélem nem fog begyulladni! A tápszert már teljesen elfogadta! Sőt, múltkor próba képpen odatettem a mellemhez, hogy fordul e felé mint régen, de nem! Szóval azt hiszem már nem is tudna szopizni ha lenne tejem se!

Örülök, hogy Réka is összeszedte magát! Jó lesz találkozni, kiváncsi vagyok rá :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Orsi:
Hazaértünk :D .Nagyon jókat nyaraltunk 8) .
Jók a képek küldök neked az emailedre én is,hogyha lementettem őket.
Én is szoktam adni néha gyümit a Rékának.Te hogy csinálod a főzit?Kanállal adod vagy nagyobb lukú cumisüvegből?
Mi minden nap eszünk ebédre tejbe papit :D .Van ilyen Humanas,amit 4 hónapos kortól lehet adni.Nagyon szereti :) .
Holnap megyek és veszek a bótba ilyen pürésítő-pépesítő gépet.Kinéztem a neten.Nagyon jó ,mert kis helyet foglal.

Dóri hogy vagytok?

Na pusssz mindenkinek



Kép[/img]

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok!

Timi, megkaptam az e-mailt, nagyon édes Réka! Gyertek nyugodtan amikor jó nektek! A héten is jó nekem ha tudunk egyeztetni! Péntek?

Én kanállal etetem, mert azt akarom, hogy gyorsan szokjon le a cumisüvegről, és egyen szépen kanállal! Egész jól megy neki! :lol:

Főzeléket még nem csináltam neki, majd most akarok nekiállni! Csinálhatnánk az elsőt együtt :lol: :wink:
Eddig a boltit adtam neki. Kecskemétit!
Mi milupa pépet eszünk! Nem igen szereti, csak ha gyümölccsel keverem! De úgy szívesen megeszi!

Na, ha jöttök elhozhatod a gépet és csinálhatunk vele valamit, kiváncsi vagyok! Ha jó, én is veszek! :lol: :wink:

Most megyek, mert még nem alszik igazán!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Orsi:
Akkor péntek o.k.
Képzeld jön a Réka foga.Már gyanus volt,hogy 1 hete nagyon nyügi.Főleg éjszaka,pedig eddig mindig aludt legalább 5-ig,de most is fél 3kor arra keltem,hogy sír.Bekentem neki az ínyét ilyen zselével,és egyből visszaaludt.Szegény :( .Ráadásul állandóan nyálladzik mint egy zsiráf :) .
Nem korai ez egy kicsit?Nálatok mi a helyzet fog ügyileg?

Pussz

Timi
tftimi
 
 


Jimmorison, most nézem, hogy összejött a babaproject? Jajj de jó, gratula hozzá! :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia!

Hát nálunk is úgy néz ki hogy jön! Már egy jó ideje nyálzik, de semmi, most viszont egyre nyűgösebb! És sokszor nem tudom miért, egyszer csak nekiáll visítani! Semmi ok nélkül! Szóval én is erre gyanakszom! Ja, és állandóan harapdálja a kezünket, az újjunkat! Ha meg az nincs, akkor meg a sajátját, vagy bármit ami az útjába kerül! :shock: :lol:
Nem hiszem, hogy korai lenne, vagyis nagyon változó! Van olyan baba aki foggal születik! A másik topikba több babának is van már foga, és ők is csak 6 hónaposak! Emlékszel nálunk a talin? Itt is, Nikinek már két foga is volt, pedig akkor még csak 5 hónapos volt! Hát lehet mire ők 5 hónaposak lesznek nekik is lesz 2 :wink:

Akkor várlak titeket pénteken!

Ja, és hol a vonalzód? Tessék visszarakni, így nem látom, mennyi idősek is vagytok, bár tudom, csak egy hét van köztük, de jobb látni :)

Chaniel? Dinyuska? Timiban? Jimmorison?
Merre vagytok? Gyertek írjtok többet, mi ujság veletek? Rég nem hallottunk rólatok :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia akíra 8)
Nem tűntem el, csak Pécsett voltam, aztán meg itt volt nálunk anyukám a törött lábával.
Köszönöm a gratulációt, sajnos kezdek már nagyon rosszul lenni :( Mindentől undorodom, semmit nem kívánok, se enni, se inni.
Ti hogy vagytok? Nálunk Milán korán nyáladzott, de a foga csak 8 hónaposan bújt ki. Azt hittük nem lesz foga :lol: Anno vettem neki Dentinox-ot, az jó volt az ínyének, nem sírt éjszaka.
Vendég
 


Sziasztok!

Jimmorison:

NAGY GRatula!!!!

Orsi:
Képzeld csináltam őszibari+burgit a Rékának,és kevés lett a végén :D .Imádja.Ja és kanállal ettük :D .
Jó pihit a hétvégére !

Timi
tftimi
 
 


Orsi:Majdnem elfelejtettem!


Boldog névnapot kívánunk a Kyrának!!!!

A kedvenc kisbabánknak :D :D :D .

Pusziljuk,és tessék neki átadni :D !

Szia

Timi
tftimi
 
 


Timi, nagyon drága vagy, köszönjük! Már alszik de holnap reggel mindenképpen átadom neki :)
Kedden átugrotok? Jó lenne :)

megmutathatnád azt a jó kis gépet és csinálhatnánk nekik olyan finit :D

jimmorison, sajnálom a rosszulléteket, de reméljük hamar elmúlik! Nekem elmúlt a 12 hét után! Remélem a következőnél is így lesz :lol:
Remélem Kyra foga hamar kibújik és nem kínozza sokáig
:?

Most megyek, holnap jövök :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk Balcsiról, egész jó volt, bár anyóséknál nyaralni azért nem az igazi... :lol:
Azért Boldi nagyon élvezte a fürdést a Balatonban, rengeteget lubickolt. A totyogást is egyre ügyesebben csinálja, már alig akar négykézlábazni.
Hát, ezek a csajok jól elhúztak, Boldinak 8 hónaposan lett először foga, mondjuk akkor rögtön 2 is. Nagy puszi a 2 hercegnőnek, akik már kanállal eszegetnek! :D

Kép

Kép
odod01
 
 


Sziasztok!

Orsi:Kedd jó nekünk,utánna megint elhúzunk a Balcsira.Viszem a gépezetet is.Akkor küldök smst ha indulunk.Délelőtt fogunk menni ha nem gond.Szerintem 10 körül.Az jó?

Dóri:Mi is voltunk már a Balcsiban,de persze csak az karomban nézelődött a Réka,de tetszett neki :D .
Már alig várom,hogy lubickoljunk jövőre :D .Gratulálok a totyogáshoz.


Pussz
Kép

Timi
tftimi
 
 


Timi!

Borzasztóan érzem magam! Megint le kell mondanom! :oops:
Jön a villanyszerelő! Kyra szobáját most csináljuk meg, és vési a falat, új kapcsolót, meg konnektorokat csinál, ugyhogy porolni fog, meg zajongani! Én is kinn leszek Kyrával a kertbe egész nap szerintem! Persze ha így jó nektek akkor gyertek nyugodtan, de hát azért nem lesz így az igazi! Nem tudom mennyire bírja Réka a zajt! :roll:

Olyan rosszul érzem magam! Meghívlak már másodjára, és már megint lemondom! Komolyan tiszta bunkó vagyok! :cry: :oops:

Boldi, nagyon ügyes nagyfiú :) Olyan édesen totyorog! Alig várom, hogy Kyra is ekkora legyen már :lol:

Majd még benézek, ha Timi nem írsz, akkor este küldök smst, hogy biztos legyen, hogy megkapod! :oops:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Orsi: :cry: .Na nem baj,majd máskor.Csak nekünk csütörtökön oltás (5in1) :shock: ,hétfőn meg uzsgyi Balcsi megint 8) 1 hétre .
Én úgy félek ettől az oltástól :? .Az előzőtöl is belázasodott,pedig az csak 1 oltóanyag volt :roll: .Nektek nem volt gond?

Kép

Timi
tftimi
 
 


Timi!

Tényleg ne haragudj! Nagyon szégyenlem magam, de legközelebb már tuti nem mondom vissza :cry: :oops:

Hát nekem jó a péntek ha gondolod!

Az oltások nekünk mind jól mentek! Egyik sem viselte meg! Az elsőt és az utolsót meg se érezte, a köztestől sírt egy kicsit, de azt szerintem marha bénán adta be! :evil:
De láza nem volt, meg rossz közérzete se! Szóval mi megúsztuk!
Rékának drukkolok nagyon!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok :D !

Orsi:
Nincs hari :) .Kiváncsi leszek a Kyra szobájára.Mi az elképzelés?
Szerintem pénteken nem megyünk az oltás miatt :( .
Képzeld tegnap sütőtök+krumplit csináltam,de az nem jött be neki,úgyhogy kidobtam a maradékot.Gondoltam is rátok,hogy inkább a Kyra enné meg ahelyett,hogy kidobnám,sajnáltam.Ma megint őszibari+buri kombináció készült,amit a kövi etetésnél fog megkapni.
Nagyon nyügi a Réka,bármit csinálok nem használ,már megőrülök :cry: .
Lehet,hogy a foga,vagy a vas bántja a pocóját nem tudom.
Éjszakák hogy telnek?
Mi általában 9kor elalszunk,és 5 -fél 6 körül etetés ,utánna megint 2 óra alvás.

Na jók legyetek!

Kép

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok!

Timi!

Hát nálunk sajnos még mindig éjszakázás van, és sajnos rosszabb mint régen! A multkori két hetes nagy meleg miatt rászokott, hogy éjjel felkelt, és kapott kis teát, mindig szomjas volt! Csak sajnos most ezt megszokta, és most is felkel, pedig nincs is meleg! :?
Jövőhéten párom itthon lesz szabin, na majd akkor lesz pár rossz éjszakánk, de erről leszoktatjuk! Az tuti biztos! Mert én már kivagyok! Régen 1x-2x kelt csak fel, most van olyan éjszaka, hogy 7x is fenn van! :evil:

Kyra imádja a sütőtököt! Eddig még csak Kecskemétit adtam neki, de volt olyan, hogy majdnem az egész üveggel megette! Szóval nem semmi bendője van a kis drágámnak :lol:

A szobába most már kész a villanyaszerelés! Vésni kellett csomót, ugyhogy tiszta por a lakás :cry:
Ki kellett építeni új konnektorokat, meg kapcsolót, meg falikarnak való helyet! Mert ugye ez régen konyha volt, és minden kapcsoló meg dugó konyhapult magasságba volt, na de a gyerekszobába mégse lehet olyan magason :lol:
Szóval ez most kész, most jön hétvégén a glettelés meg a festés! Még nem tudom pontosan milyen színű lesz, de valami halványsárgásra gondoltam! Hiszen ha a következő kisfiú lesz akkor nem lehet rózsaszín a szoba :lol:

Aztán meg sógornőm baromi ügyes, ő fog festeni mindenféle cuki dolgot a falra! Állandóan a netet böngészem aranyos képeket keresek :)
Sokféle eszembe jutott már, de lényeg, hogy nem Disney, mert attól rosszul lennék ha malacka meg micimackó meg ilyenek figyelnének a falról! Szóval a max. ami ilyen ismert és felkerülhet a falra az a Vuk! Meg a Kisvakond! De vannak tök jó kis figurák amik még nincsenek elcsépelve!
Szóval egyenlőre még csak ennyire konkrét az elképzelés, de ahogy megyünk előre, vesszük meg a hozzávalókat, majd kialakul! De lényeg, hogy sok élénk narancsos szín legyen benne, mert azt Kyra imádja :P

Na megyek is mert felkelt!

A talit akkor meg két hét múlvára majd megbeszéljük!
:wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Többiek! Ti is jelentkezzetek :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?