Új privát üzeneted érkezett!

Kellemes jégkrémezést! Jó is az :roll: :D

KépKép
lexus

Sziasztok!

Jaj, lanyok, ne kivantassatok mar azokat a rosszulleteket :shock: :lol: Rosszul vagyok az irigysegtol :mrgreen: :oops:

Gabi!
Annyira szeretnem ha osszejonne :) +++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lexa!
Orulok neked, ugye mlyen jo hallani azt a szivverest? :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

mlyen= milyen :lol: :lol: :lol:

bangham

Lányok, isteni a szőlős Cartedor. Azért így a nap végére jó lett a "kis" gyomrocskám. Kiváncsi vagyok, hány kg leszek a végére, Milánnal 48-cal kezdtem és 70 kg lettem :shock: Most 54 kg vagyok.
Vendég

Móni! Jaja, nagyon jó érzés, teljesen el is voltunk érzékenyülve! :)

Jim! Én is kíváncsi vagyok, h mennyit hízok, 46-ról indulok. Én pizzás kiflit ettem az előbb :D A szőlős Cartedor-ról még nem is hallottam, amint lesz lehetőség, megkóstolom :D

KépKép
lexus

Sziasztok!
Magi!
örülök hogy minden jól sikerült!
Lexa!
Gratula a szívhanghoz!
Gabi!
Drukkolok ezerrel!
Móni!
hogy vagy?
Jimmorison !
üdvözöllek itt is!

Sajnálattal láttam hogy nem nagyon hiányoltatok :cry: de én azért jövök és idegesítelek benneteket!

mindenkinek puszi!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

LEXA!!!!!!!!!!
ÉN 12 ÉVESEN VOLTAM UTOLJÁRA 46 KILÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TESSÉK ENNI MERT KICSI MARADSZ!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

Jimm!!!
Ne szarj be! :wink:
Nekem is volt talán pont ennyi idős babásan, mint most Te, szerintem kiméregtelenített egy adagot a szervezeted. Amíg az ilyen cucc kifele jön és nem felszívódik nincs baj.

Ha valaki eddig nem émelygett, ettől a beszélgetéstől tuti beindul náluk is. Nekünk meg úgyis mindegy mitől.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Betti! Te a kettest nézed :?: :?: :?: :?:

Dehogynem hiányoltunk!!!!!!
TESSÉK ALAPOSABBAN VISSZAOLVASNI, most lebuktál!!

WELCOME :D

Kép
Kép

mpatr

Hellójóreggeltszéphétvégét!

Betti! Háhá, tessék figyelmesebben olvasni kéremszépen :P :P Egyébként én tegnap pl. úgy általánosan hiányoltam mkit, abba, ha emlékeim nem csalnak, te is beletartozol. Úgyhogy inkább mesélj magatokról, meg arról, h milyen a meló, mert az h jó, az nekünk sajna kevés.

Szijaaa Mpatr! :D

KépKép
lexus

Betti!

Tenyleg lebuktal :lol: Nekem szemelyesen nagyon hianyoztal :?

bangham

Tessék jönni írni MINDENKINEK!!! És vki könyörgöm mondja már el, h mikor jönnek haza Legoék!! :roll: Légyszííí! Mondjátok, h ma vagy holnap!!! :roll:

KépKép
lexus

Sziasztok

Betti dehogynem hiányoltunk, nekem is hiányoztál.

Hányinger, engem mind3 terhességnél elkerült, ellenben vbolt helyette 16. hétig tartó mindennap fejgörcs, na az sem volt semmi.

Vettem ma tesztet, meg is csináltam, de negatív, mellem nem fáj. Lehet csak bebeszélem magamnak, már magam sem tudom. De úgy döntöttem nem húzom továább az időt, mert minél többet várok, annál vasatagabb lesz a méhnyálkahártya és több vérzés nagyobb görcs, így ma reggel bevettem az első szem gyógyszert, ezt szedem naponta 2x és 5 napig.

Vettem cickafarkfű teát. és palástfüvet is.

Akkor kezdjem el amikor megjön? És hánynapig igyam, így hogy fogalmam sincs hogy hány napos a ciklus? A clostyt a ciklus 5. napjától kell elkezdenem a 10. napig. Akkor nagyjából a 14-18 nap között lesz a pe. Aki tud segítsen nekem.

Amúgy nem vagyok elkeseredve, úgy fogom fel hogy majd köv hónapban sikerül, és akkor majd megint ünnepi babám lesz, tuti így van kiszámolva.
Legalább is a 3 gyereknél ez van.

Betti karácsony után 1 nappal 27-én született hajnalban.
Norbi május 1-e előtt 1 nappal április 30-án.
Réka pedig március 15-én.

Na a nagyedikkel meg kb május elejére lennék kiírva, lehet erre pályázik. :D

Gabi

Kép
lieglgabi

Szia Betti, de jó, hogy itt vagy!

Babaprojectesek! A Gynex szirupot tudom ajánlani! Mondjuk nekem nem volt szükséges szednem, csak szeretem az ilyen természetes, gyógynövényes dolgokat, emiatt kipróbáltam. Ha nem ismernétek, ez egy peteérést elősegítő készítmény, sok orvos is elismeri. Szlovák cégtől rendeltem, az ára elég húzós volt, de azt tanácsolták, hogyha akarom forgalmazni, olcsóbban megkapom, így beléptem. Mondjuk nem akarom forgalmazni, csak úgy gondoltam, ha már saját magamnak olcsóbban megveszem, jobban járok. Ezt azért írom, mert ha esetleg ilyet akartok venni -vagy más készítményt-, akkor van itt Pesten referenciaboltjuk, ahol én olcsóbban meg tudom venni, vagy odaadom nektek a kártyámat és ti is vásárolhattok.
Amúgy megmaradt a szirupnak kb 80%-a, mert a 2. hónapban teherbe estem, így szívesen elküldöm vkinek, aki ki szeretné próbálni, hátha nektek is segít. 8)
Vendég

lieglgabi, majd a következő tesztelés + lesz :wink:
Vendég

Köszi lányok!
Csak vicceltem :lol:
Szóval van olyan kolléganő aki kostolgat de nem foglalkozok vele mert ugye nem sokára babás leszek!Reméllem!
Kicsit jó emberek között lenni de Réka nagyon hiányzik :cry:
Pénteken nagyon sírt mikor elmentem én meg az autóban de majd reméllem egyre könnyebb lesz!

Sok puszi mindenkinek és hiányoztok voltak ám elvonási tüneteim Szerdán!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Patrícia :wink: elég sz@r volt, ami azt illeti...a szó szoros értelmében :shock:
Most nézem, ma vagyok 6 hetes, hol van még, hogy érezzem a babuci mocorgását!
Lexus, lehet jót is tesz neked, hogy babás vagy, hogy hízol kicsit. Nekem is azt mondták mindig, mert a 170 cm-hez voltam 48 kg. Csak az a baj, hogy nekem szülés után már nem úgy van, hogy annyit eszem, amennyit akarok, azért jobban oda kell figyelnem. Most is 54 vagyok, de ha elszalad velem a ló...
Vendég

Sziasztok!
Én 164 cm vagyok és 53 kg szüléskor 60 kg voltam és mikor kijöttem a szülészetről képzeljétek 47 kg voltam és 2 éves volt a Réka mire újra összeszedtem magam lett valami ember formám én nem szerettem ilyen vékony lenni.
Én most így jól érzem magam több már ne legyen!
Majd csak terhesen!De reméllem most is meguszom 6-7 kg hízással!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Nekem is elvonási tüneteim keletkeznek, amikor nem tudok jönni :shock: Most azon aggódom, h a nyaralás alatt erről ne beszéljek, mert Tibi biztos nem díjazná, ha nekem a fórumon tekeregne az agyam, miközben végre sikerül kimozdulnunk vhova..

Jim! Nekem eddig, aki tudja, h baba lesz – anyu, párom, meg egy kolléganőm mindhárman azt mondják, h majd a terhességtől biztos hízok, és akkor majd milyen jó lesz nekem. Mondjuk éppenséggel engem nem zavarna plusz 3-4 kiló, de mivel anyu alkatát örököltem, akin pár héten belül már semmi nem látszott a terhességből, erre nincs sok esély :( Én egyébként 167-168 centi körül vagyok.

KépKép
lexus

Ja, még azt akartam írni, h Jim, így az avatarodra ránézve teljesen okés vagy ;)

Betti! Rád meg az anno feltöltött kép alapján vonatkozik ugyanez!

KépKép
lexus

Sziasztok

Csak bekukk!

Jimm
Köszi,a Renniet ki fogom próbálni!
Írnál nekem részletesebben erről a készítményről?

Hú de szupervékony itt ebben a társaságban mindenki! :lol: Azt hiszem ebben a szempontból kilógok a sorból! :lol: De eddig már 8 kg minusznál tartok!Csak kár hogy nagyrészt a gyomrom miatt! :lol:

Gabi
Majd csak ránkkerül a sor és mi is zebrásodunk! :wink:
A teát akkor kezd amikor megjön,én a hőm alapján figyelem kb mikor lehet a pé-em.

Lexa Drága
Macikávé,igen,reggel gondoltam rá,mivel nem mertem rendeset inni,de én azt már az oviban is uuuuuuuuuutáltam! :? De most van olyan kis zacskósban mint a 3:1 kávé,ugyanúgy 10 db-os,gyerekeknek,tehát koffeinmentes,vettem Máténak,majd kipróbálom! :lol:

Rosszulléteseknek kitartást és sok erőt! :wink:

edoci

Edócikám! Olyan kávém nekem is van :lol: :lol: Azért vettem, mert kezdetben nem voltam biztos benne, h a kávé jót tesz a babának, és igazából még most sem vagyok az, de nem tudok nélküle létezni, reggelenként olyan vagyok, mint egy zombi. Ha majd már nem járok melózni, akkor lehet, h abbahagyom, de az még odébb van, és addig nem megy :roll: Nagyon gáz vagyok?

KépKép
lexus

Egyébként ma már nem vol gyomorégésed, ugye? Ez annak köszönhető, h beilyedt tőlem 8)

KépKép
lexus

volT :roll: inkább elhúzok alukálni.. amúgy bepakoltam ma mindent, amit viszünk hétfőn. legalábbis asziszem, h mindent, aztán majd kiderül, h a fél házat itthon felejtettem.

jó éjt! :arrow:

KépKép
lexus

Sziasztok!

Nahat, ezt is megertem! Jovok delutan es en vagyok az elso a mai napon :shock:

Igaz az utobbi idoben en sem voltam vmi bobeszedu, (kiveve az ejszakai Lexas dumcsit) ugyhogy kussolok :oops:

Edoci!
Tenyleg jo csapatba kerultunk! :lol: Nekem nem megy a fogyi, de latom te jol allsz! :wink: En tartom a 64-emet, szules elott 56-58 voltam, azt tartottam idealisnak. (bar ha visszagondolok, azzal sem voltam megelegedve akkorban :roll: )Tovabbi kitartast! :wink:

Lexa!
Akkor ma vagy utoljara? :cry: Azert tessek komolynak lenni, Parizs az Parizs :wink: :lol:

Gabi!
Ne is keseregj :wink: Talan engem akarsz bevarni tudatalatt, csak nem jottel ra :wink: :lol:
Fejgorcs :shock: Ilyet meg nem hallottam :roll:

Jim!
Miert Jimmorrison :?:

bangham

Sziasztok!

Lexus!

Köszi a hiányolást, megvagyunk! Ma apa elvitte Petit a balatonra! Engem meg itthon hagytak pihizni!:) Most már majdnem kitakarítottam teljesen a lakást,már csak a frittőzt kell kipucolnom, meg a tv-t letörölnöm, és tök kész vagyok, aztán pihizek egy kicsit (nem mintha most nem azt tenném ;) Tegnap meg elvitt vacsizni, minden alkalom nélkül! :shock: Igaz, mostanában egy kicsit többet veszekszünk, meg ordítunk egymással, mint eddig....... :?

Jimmorison!

Szia, gratulálok a babához, és vigyázz magatokra! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok 8)
Ma sikerült hánynom is, nem csak hányingerem volt. Fogmosás közben, valahogy a menthol most nem jön be :evil:

bangham, azért jimmorrison, mert a kedvencem a The Doors és az együttes énekese Jim Morrison volt 8)

Lexus, jó nyaralást 8)

puszi nektek
Vendég

Sziasztok!
A rosszullévőknek kitartást lesz ez jobb is! :wink:

A többieknek sok puszi és ahogy tudok majd jövök!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!!!

Újra itthon.Sikerült visszaolvasnom,csupán 11 oldal elmaradásom volt.

Lexa
Kérdésedre válaszolva (látom senki nem tette meg): TEGNAP este értünk haza,bár úgy volt csak ma jövünk.Fújt a szél,nem volt kedvünk tovább maradni. Amúgy minden rendben volt,leszámítva az 5 napig tartó iiiiszonyatos fülfájásom és Dorka napszúrását majdnem 40 fokos lázzal... Ennyi nagyvonalakban.Írok a prividre választ.

Még jövök,valószínű...szép estét.
Viki
Vendég

Mpatr & Jimmorrison üdvözöllek Benneteket.Gratulálok a bébikhez.:)
Keresztneveket kaphatunk??? :roll: :D

Viki
Vendég

Sziasztok!

Mi ma voltunk anyósoméknál, bejelentettük nekik is a nagy hírt, hát teljesen oda voltak meg vissza! Bevallom, eléggé féltem, h mit fognak mondani, hogyan fogják fogadni, de kellemesen csalódtam, nagyon meg voltak hatva!

Legoookám!!! De jó h hazajöttetek, már baromira hiányoztál!!! :( Elolvastam a privit, mindjárt megy is a válasz ;) Sajnálom is meg nem is, h ma hazajöttetek, így legalább még egy kicsit tudunk beszélni, mielőtt elmegyünk holnap!
Egyébként Mpatr Pati-Patrícia, Jimre én is kíváncsi vagyok ;)

Móni! Nem, nem ma vagyok utoljára :) Holnap délután indulunk, reggel és délelőtt majd még benézek, hátha lesz itt vki.

Viki! Azért jófej a párod, h elvitt vacsizni! ;) Örülök, h minden OK veletek is!!

KépKép
lexus

tehát :roll: sajnálom is meg nem is, h TEGNAP hazajöttetek (Legonak)

KépKép
lexus

Én ma tiszta hülye vagyok, komolyan.. mondjuk vmiért nagyon szarul érzem magam, mármint nem hányinger v ilyesmi, hanem lelkileg..

Jim nevét is tudom! :P :D Hédi 8)

KépKép
lexus

Szia legó!
Akkor uh-ra mész majd?
Örülök hogy itthon vagytok!

Lexa!
Látod azért a baba még anyósodat is meghatotta :wink:

Viki
jó hogy te is vagy nagyon eltüntél te is!

Na megyek megfürdök és holnap újra meló :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jim!

Koszi, tudom, gimis koromban en is nagyon faltam oket 8) Ez nem azt jelenti, h most mar nem tetszik, csak, ugye, mar nem elsodleges... :roll: Nemcsak a zenejetol, voltunk elszallva, olvastam a koltemenyeit is. Annak idejen egy osztalytarsammal megegyeztuk, h csak azert elmegyunk Parizsba, h latogassuk meg a sirjanal... Persze azota sem voltam arrafele. ..Lexa? :?:

bangham

Betti!
Ne keseredj el, lesz meg jobb is! :wink: :D

bangham

Szia Vera!
Üdv köztünk, remélem, hamar összejön a baba! ;) Nekem bejött, h csatlakoztam :D Drukkolok, h pozitív legyen a teszted! Amúgy meg mesélj egy kicsit részletesebben magatokról! :)

Betti! Részvét és együttérzés a meló miatt, tudom milyen szar :?

Legoka! Gyere-gyere!!! Meg tessék mesélni, h milyen volt, lyukas lesz az oldalam a kíváncsiságtól ;) Meg képeket, meg pociképet, meg miiindent!

KépKép
lexus

Vera! Ez igen, gratula a négy fiúhoz! Az ötödik babához majd a pozitív teszt után, nem akarom elkiabálni ;) Az oldalatokba holnap belevetem magam, de most muszáj elmennem aludni, mert bazi fáradt vagyok, csak nem akar sikerülni az alvás bárányokat számolva se :?

Szép éjszakát mindenkinek!

KépKép
lexus

Sziasztok

harivera üdv közöttünk. Mi már ismerjük egymást a chetről, ott Gabi1-ként szoktam lenni.

edoci tőled akartam kérdezni hogy 2003-ban nem írtál a ma megint megjött a topikba? Akkoriban oda írkáltam, meg miután terhes letten a 2004-es tavaszi topikba, csak oda még a Gabi1 néven. Aztán átalakították a társalgót és nem fogadta el a jelszavamat, ezért lettem lieglgabi.

Kinek hogy telt a hétvégéje? Nekem egész jól, tegnap a gyerekkori barátnőm volt nálunk a kislányával, nagyon jól eljátszottak, egésznap itt voltak, tök jó volt. Felidéztük a régi időket, a mi gyerekkorunkat, annyit nevettünk. Nagyon jó volt. Ma nem kell főznöm tegnapról maradt brassói.
Még 3 napig kell szednem a gyógyszert, aztán várhatom hogy megjöjjön.

Gabi

Kép
lieglgabi

Szia Gabi!
Imádom a brassóit ;) Nekünk jól telt a hétvége, szombaton mondjuk a pakoláson kívül sok mindent nem csináltunk, de tegnap ugye megvolt a bejelentés anyósoméknak is, és az ő pozitív viselkedésük bearanyozta a hvg-met :P

Hjajj, lehet, h át kéne néznem a bőröndöt, h minden benne van-e. Nincs kedvem, maradok inkább itt :roll: :lol:

KépKép
lexus

lexus, de jó nektek, én is elmennék még nyaralni valamerre, valahogy most kevésnek érzem azt a kéthetet. jó lenne még egy hét.

én mindig listát készítek és úgy pakolok be, így általában nem marad ki semmi.

Kép
lieglgabi

Én is összeírtam, h mit akarok eltenni, aztán kihúzkodtam egy csomó mindent, meg hozzáírtam szintén csomó mindent.. de most asszem sikerült összepakolni! Van nálunk gyógyszer is (nem mintha én azt vehetnék be, de apának kellhet), sebtapasz, stb, stb. Csak nem marad itthon semmi!

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Lexa!
De jo neked, hogy utazol irigy vagyok megint. :mrgreen: :mrgreen:
Mikor leszel majd megint?

Gabi!
Neked megy a drukk, hogy megjojjon, ha abba hagyod a gyogyszert.

Betti!
Neked meg mindig kitartast! +++++++++++++++++++++++++

Lanyok en hulla vagyok.
Hazsnalhatatlan.
Szombaton megvolt a nagy buli.
Kb 50 fo volt.
Delutan 2-tol ejjel haromig tartott.
Masnap (vasarnap) 11-kor meg nem birtam felkelni, pedig delben Sukoron volt ebedmeghivasunk.
Meg mindig nem hevertem ki.
Olyan vagyok, mint akit agyonvertek.

Magi
Vendég

Lanyok!

Pentek este fel nyolcra megyek UH-ra.
Akkor mar kene legyen szivhang.
Drukkoljatok, hogy minden ok legyen.

Mar nagyon varom es nagyon izgulok.

Magi
Vendég

De jó mozgalmas hétvégétek volt, Magi! Ez igen!
Kedden érkezünk haza, akkor benézek, és akkor vagyok megint :)

KépKép
lexus

Lexa!

Akkor jo, mar azt hittem, hogy hosszu idore mesz.

Magi
Vendég

Hááát, nekem azt nézve, h nem leszek, ez is hosszúnak tűnik :shock: Ha viszont azt nézem, h végre pihenek, akkor meg kevés.

KépKép
lexus

Dinnye!
Jó utat és érezzétek nagyon jól magatokat! Másik topikon írta vki, hogy amíg nyaraltak, almúlt a hányingere teljesen. Remélem, nálad is így lesz!!!!
NAGYON VÁRUNK VISSZA!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Magi babája is már több, mint 6 hetes! Gratula!!! :wink:

Vera, szeretettel köszöntünk közöttünk. A fiúk elsőre összejöttek?

CSajok, tegnap megint megasz@rul voltam, testileg-lelkileg. :? MA remélem jobb lesz kicsit. Ez a több hete tartó folyamatos rosszullét nagyon igénybeveszi a szervezetemet és az idegeimet.

Kép
Kép

mpatr

mpart!
Koszonom a gratulaciot.
Igen most neztem en is, hogy mennyier telik az ido.

De bezzeg most nem.
Annyira varom, hogy hazamehessek, en nem vagyok rosszul, csak olyan vagyok mint akit agyonvertek.
Szoval ez sem jobb.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?