Új privát üzeneted érkezett!

próba
konkri
 
 


profilba az aláíráshoz másoldbe
Vendég
 


próba

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 

 
 

:lol:
újjé!
Köszi, köszi!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, ez valóban szomorú, amit anyukád tett, de azért jó lenne, ha őszintén elbeszélgetnél vele, és ismernéd az ő véleményét is. Az, hogy ti mit láttatok, hogy mennyire boldogok, nem biztos, hogy igaz. Lehet, hopgy csak fentartották a látszatot, pont miatattok, és mikor anyud úgy érezte, már elég felnőttek vagytok, akkor lépett. Lehet, hogy apukád jól érezte magát a házasságában, de nem biztos, hogy anyukád is. Nekem amikor elváltak a szüleim, mindenki csodálkozott rajta, senki nem gondolta volna, hogy apunak már 2 éve volt valakije. Szépen éltek a szüleim, nem is igen emlékszem, hogy veszekedtek volna. Egy anya sokmindent képes tűrni, lenyelni, csakhogy egybetartsa a családot, képes eltitkolni, ha nem boldog, hogy a gyerekei ne lássak boldogtalannak. Szerintem beszélgess el vele, mielőtt haragudnál rá, igazad van, akkor is az anyukád, és hidd el, ő is biztos azt gondolja, hogy ti mindíg a gyerekei lesztek, és mindíg fog szeretni titeket.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok!

Konkri, ne légy szomorú. Nagyon meg tudlak érteni, de amíg láthatod, hallhatod, érezheted Őt, addig örülj ennek, és használd ki amennyiszer csak tudod... Én elveszítettem Apukámat 3 évesen, és biztos rettenetesen haragudnék, ha külön lennének Anyummal, de ilyenkor az ember rájön, hogy mégis mennyit ér, ha bármikor felhívhatja... Bocsi, remélem nem voltam félreérthető, csak más szemszögből minden más... (Na ez most baromi értelmes lett!) Ja és attól még SZUPER ANYUKA LESZEL! MINT ITT MINDENKI!!! :D Kiv.: Aki már most is az! :lol:

Na csajok, vettünk fotogépet! Teszek fel pocifotot, de képen nem látszik akkorának, mint amilyen nagynak én érzem... Mondjuk Ti nem láttátok, előtte horpadtam... Hát nem teszem fel, mert nem sikerült, megpróbálom majd hétvégén...

Most viszont megyek is! Szép hétvégét mindenkinek! Puszi!!!

Jajj Te jó ég! Majdnem elfelejtettem ÓRIÁSI gratula az UHsoknak!!! :D Lafi, Te megváltoztatod a vonalzódat aszerint, amit mondanak? Mert én is ezen gondolkodtam, hogy lehet én is átírom... :)

Na sziasztok!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Konkri,
Szerintem meg nagyon is jó anyuka leszel pontosan azért mert tudod milyen hibákat nem szabad elkövetni! Megértem hogy félsz a szüléstől is vagyis a fájdalomtól néha én is aggódom hogy mi lesz ott hogyan bírom majd de szerintem ügyesek leszünk! Ez egy új dolog de megoldjuk majd!

Sleepin,
Bár nem engem kérdeztél de én nem változtatom meg a vonalzóm hiába vagyok uh szerint nagyobb hiszen ilyenkor már nem egyformán nőnek a babák ezért szokták az első 11 hétben megállapítani a korát. Nincs kettő egyforma baba.
Vendég
 


Sleepin, a korát nem változtatom soha, azt a mensitől számolom. A nemét meg az uhun látott jellemét írom át, múltkor ficánkolt, most meg ficánkolt és állandóan eltűnt, szégyenlős pasi lett!!!!
Vendég
 


Okés! :) Csak amikor olvastam a hozzászólásodat pont 18+1 voltál (ma) de közben rájöttem, hogy az adat viszont tegnapi! :) No nem mintha az az egy nap olyan sokat számítana... Amúgy tök poén, hogy pont akkora, mint amekkorának kell! :D

Na megyek! Puszi!

Ja, tök jó, kerti partyra vagyunk hivatalosak... mindjárt szakad... gondolom csak be lehet menni! És megettem egy negyed dinnyét és akkora hasam lett, mint egy 6 hónaposnak! :) Pedig odáig még van bőven... Amúgy hogy van egy a 40 hét/9 hónap??? Nekem nem jön ki, akárhogy is számolok... Tök vicces, megkérdezik hányadik hónap, sosem tudom. :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin,
Azért mondják 9 hónapnak mert ugye amikor megtudod onnan már csak 9 hónap van mert akkor már 4 hét elment. Amúgy 10 hónap a terhesség. Mondjuk eleve az első két hétben nem is vagy terhes de azt is beleszámolják tiszta kavarás :D Jó kerti partyzást vagyis benti partyzást :wink:
Vendég
 


Csak bekukucskáltam, hogy mit csinál itt Panda. :oops: :D
A terhesség 40 hét, azaz 10 holdhónap (10 négyhetes hónap). De a köznyelvi hónap szerint ez kb. 9 hónap. :) Én inkább a hetet szoktam mondani, aztán mindenki átszámolgatja magának. :lol:

meri
 
 


Blongyi !
nekem is olyan sokszor eszembe jutottál: te fekszel egy kórházi ágyon és mennek feléd 1 hatalmas injekciós tűvel....
annyira jó,h jó élménnyel jöttél haza, gratula!

Konkri ! az én anyum is elvált a fateromtól, amikor 22 voltam. azt hittem , h ennyi idősen nem viseli meg már annyira az embert, degogynem! ráadásul én már akkor 5 éve elcuccoltam otthonról.
nekem sajnos nincs jó anyukám, úgyhogy alig látogatom, de én is arra fogom,h "beteg".na mindegy, ezt a körítést csak azért írom, mert én azért is nagyon jó anya akarok lenni és megakarom cáfolni azt, h a gyerek követi a szülői mintát. éppen ezért 13 éve bébiszitterkedem suli meg munka mellett. ki nem hagynék 1 napot sem. 9 éve élek együtt a férjemmel ( 1 hónapja az ) és most érzem úgy , h merek anyuka lenni. eddig más gyerekét szeretgettem, az anyukájuk helyett,s végre kilépek ebből a segítő szerepből, mert én leszek anyuka.csodálatos érzés,nem? viseld bátran ezt az érzést, a babádnak úgyyis csak szeretetre van szüksége, ha azt megadod neki minden rendben lesz.

tegnap voltam genetikai uh-n. nincs ott kuki, de azt mondták még nagyon kicsi. mivel még nem töltöttem be a 18.hetet, nem értették miért küldtött el idejekorán az orvosom, úgyhogy 2 hét múlva újra megcsinálják.már nem bírom ki,annyira akarom tudni, h kisfiú v. kislány.de már most úgy szeretem, úgy várom,h kibújjon végre és megnyomorgathassam.

Kép
boci1234
 
 


Hali!

Boci: az az igazság,hogy nem is láttam mekkora a tű...felfeküdtem, a szülésznő megnézte a méhszájat, közben a doki fertőtlenített, az UH készüléket becsomagolták. Na, ekkor már rátapadtam a monitorra :lol: csak vártam a szúrást. Éreztem is valami hangyacsípést, ezt lehetett az ézéstlenítő. Aztán csak erősebb bökést éreztem és már láttam is a monitoron a tűt, nagyon messze volt a babától. Azért valamije belelógott a képbe. Annyira zavarban voltam az öltözödéssel, mert a doki segített,hiába mondtam,hogy baromira elboldogulok egyedül is. Aztán megdícsért mert akkora bugyit vettem fel, hogy tüdőgyulladást tuti nem kapok. :D Gondoltam, majd megtartja a kötést is.

Nem tudom, lehet,hogy rosszul gondolom.... ez az anyaság kérdés.
Persze,hogy mi a szüleinktől látott mintát visszük tovább valamilyen szinten. De ahogyan olvasom itt mindenki nagyon szereti a babáját.
Már mindannyian felnőttek vagyunk, saját gondolkodással, elképzelésekkel, legyenek azok azonosak vagy eltérőek a szüleinktől látott mintától. Szerintem is szeretet kell neki, biztonság.
Vendég
 


én csak a statisztikára gondoltam. a bátyám pszichológus, egy időben sok könyvét olvastam meg a statisztika... 3 évig volt nevelőotthonban gyakorlaton, ahová én is gyakran bejártam, meg hetente hazavitt "mozizni "10-12 gyerkőcöt az albérletébe, akkor én is mentem neki segíteni és megdöbbentő volt 1 csomó dolog..A nevelőotthonban lévő gyerekek 3/4-e nevelőotthonban nevelkedett szülők gyerekei. azt hittem aki árvaházban élt az sose adná be a saját gyerekét, nem ? dolgozott kriminálpszichológusként, aki megerőszakolta a kislányát vagy + a kisfiát, vele is ezt tették, a bünöző fia is gyakran bünöző...ilyen hülye példák jutnak eszembe, bocs, na mindegy. a lényeg mi,akik itt vagyunk a babaneten már most is nagyon sokat foglalkozunk a kisbabánkkal, remélem érzik is :)
na megfőzöm a gyerek első vadasát, de lehet, h még 1 gulyáslevesre is beszavazok. fura, mert az időjárás miatt ez nyáron az első hétvége, amikor nem mentünk le balatonra, úgyhogy most olyan mintha végtelen szabadidőm lenne itthon és tele vagyok energiával.

nem találom azt a topicot, ahol megnézhetem, h 18 hetesen "mit tud" a baba, valahol hétről-hétre leírják,h hány mm... nem tudja vki véletlenül hol találom?

Kép
boci1234
 
 


csak beugrottam:
Béta HCG eredmények

első érték: 700 ezer (műtét előtt) :shock:

második érték: 2500 (műtét után) :?

harmadik érték: 360 (műtét után 2 héttel) + szövettan negatív :)

Azt mondta a doki, hogy reméli jövőhétre lemegy nullára! Szurkoljatok nekünk! pusza mindenkinek duplán
boo
 
 


Szia Boo!

Nagyon nagy gratulaaaaa!Ez nagyon jó hír!! :D :D Szerintem nem kell jövőig várnod,ha így haladsz,hipp-hopp 0 lesz! :D

mazsolasyl
 
 


Szia mazsola !

23cm-es a babánk és már hall minket !

azt írják a 16. héttől meg lehet állapítani fiú v lány, te mész 3D-re ?

Kép
boci1234
 
 


Boo, ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Booooooooo!

Ezek fantasztikus eredmények....látszik hogy Te is nagyon akarod a következő babát :D
Nagyon örülök, és tuti, hogy lemegy 0-ára!!!
Vendég
 


Boci:
Ja-ja :D :D Én már voltam,de a dokibácsi még nem merte egyértelműen kijelenteni,hogy mi lesz. :) Azt mondta,még a következőn még megnézzük,de egyenlőre fütyi nincs! :D Bár nekem aztán teljesen mindegy,hogy fiú,vagy lány,már most nagyon szeretjük :oops: és a lényag,hogy egészséges legyen! :)

Na,most pedig megpróbálkozom azzal,hogy feloperáljam a képeket :D

mazsolasyl
 
 


Kép 18+0

mazsolasyl
 
 


Kép 18+0

mazsolasyl
 
 


Kép 18+0

mazsolasyl
 
 


Kép Íme, poakosan.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Ja ez nem az.

Ez az
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok!

Gratula Mazsolának és Csibének is :D Lassan-lassan megismerjük egymást :lol: Már csak egy jó kis pocakos buli hiányzik. Azért azt elképzelem,hogy kb 8-an megjelennénk egy vendéglőben, jó nagy helyet elfoglalva. Mamik percenként pisilni járnak, a megrendelendő kaját másodpercenként változatnánk meg, éééééés egy qrva szavuk nem lehetne :D :oops: Mert ezt mi megérdemeljük, ugyebár.

Amióta a lepényt megvakargatták azóta a baba sokkal mozgékonyabb :roll:
Vendég
 


[quote]
írta:

...nem találom azt a topicot, ahol megnézhetem, h 18 hetesen "mit tud" a baba, valahol hétről-hétre leírják,h hány mm... nem tudja vki véletlenül hol találom?


http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/18

Erre gondoltál ??:)
Vendég
 


Köszi, Blongyinka!
Pöttye ez tök jó oldal, és nevek is vannak rajta, de jó, hogy belinkelted, nekünk még nincs fiúnevünk.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Kép 2in1 4m


mi is bemutatkozunk :)

Köszi Pötty, ez tök jó oldal !

Kép
boci1234
 
 


Boci, te így nézel ki 18 hetesen? Nagyon csini mami leszel. Nem is híztál még semmit?

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Sziasztok!
Nekem is megvolt pénteken az uh-om csak utána Balatonon voltunk.
Minden ok, BPD: 3,65 ez a fejecske lehet?
FL: 2.19 fogalmam nincs mi ez
AC: 11.9 és ez mi lehet?
Az Afp is rendben van az 32,6. A baba nagyon aranyos, tényleg mindene megvan és kisfiú 99,9%. Sajnos képet nem kaptam, ert nekem is annyira mozgott, hogy nem lehetett elkapni.

Boci! Hát nem semmi, neked szinte nem is látszik semmi. Én mintha 2 hónappal előtted járnék.
Mazsola, Csibe gratulálok Nektek!
Blongyi szerdán lesz eredmény? Szurkolok.

Kép
barbi5
 
 


Sziasztok csajok!

örülök, ha tetszik nektek. Én azért bírom nagyon, mert minden hétnél található 2-3D UH felvétel...Így lehet igazán kíváncsiskodni... :)))


Amik talán még hasznosak lehetnek:

http://www.anyaleszek.hu/
http://bebilap.hu/terhesseg/
http://babatervezok.otthona.net/terheskerdesek.shtml

boci...nem is nagyon látszódik még a picurka benned... nagyon csinos vagy! :)

Vigyázzatok magatokra Kismamák...nyaralás után jövök vissza olavsgatni titeket!!!:)
Vendég
 


Hi Csajok!

Sikerült a lekicsinyítés! Íme én (15+1):
Kép


Bocsi, de a fejem nem volt fórum-kompatibilis... :? Majd rakok arcosat is, csak ahhoz jó pillanatomban kell lennem... Nem vagyok egy húdefotogén alkat...
Én ezt a hasat már óriásinak érzem, egyébként tényleg nagyobbnak látszik... Hétvégén bedühödtem, hogy egy nadrágom sem jön rám, kimentem a piacra (nem gondoltam volna, hogy kapok gatyát). Hát vannak pontosan nekünk való nacik! Nagy széles gumis derékkal ellátott pamut naci 2000.-ért! Hát azt hittem lehidalok... Le sem bírom venni magamról, annyira kényelmes! :D Ja és csomó ilyen széles derekú naci van! Színben, méretben, fazonban. Mondta a csaj, hogy ősszel kord is jönni fog. Azt nagyon viszik a kismamák! :) Szóval van 1 "kismamanadrágom"!

BOO!!!!!! Óriási gratula!!!!!!!!!! Szuper hír!!!!!!!!!! Csak így tovább!!!!!!!!!!!! Annyira örülök!!!! :D :D

Boci! Ez komoly???? Anyám... az én hasam tényleg óriási!!!! A sima nacijaid rádjönnek???? 18 hetesen??? Atyaég! Én akkor hízok... :?

Na megyek, nem pofázok annyit...

Puszi!

Ja holnap négyes teszt reggel! Szorítsatok majd!!! Eredmény pénteken (amikor a kórházba megyek AFP-re)... Jó kis hét... 2 szúrás... :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Pöttye, jó Balcsizást!!!!!

Barbi,

Bpd= fej
fl= láb
ac= haskötrérfogat
Vendég
 


Hali csajok! én is rakni akarok nektek pocakképet, de nem tudom hogy hogy kell. valaki? sos?

[/img]
Vendég
 


Kép
Vendég
 


oh! sikerült!:)
Vendég
 


Hello Lányok!

Nos, csak gartula a pocakképekhez , én 1 elefáni vagyok Hozzátok képest :lol: Majd teszek fel képet, csak egyszerűen az aggódástól le vagyok bénulva. Dolgozni sem tudok. :(

Sleepin: megy a drukk, ne is izgulj!

Csütörtökön megyek az eredményért, aztán beülök az UHU-ra.
Olvasgattam a chorionos topicot, egy kis reményt ad, hogy a nyakiredőnk normális 2,1 volt 13+5 hetesen, orrcsont látható. :roll:
Mindig jó volt a szívműködés is stb.
Majd csak kibírom a csütörtökig.

Barbi: köszi a drukkot :D
Vendég
 


Blongyi, nyugi!!!!!!!minden rendben van!!!!!!!!!!és a 2,1 egyáltalán nem sok 13+5 hetesen!!!!!!!!!!!!Sőőőőőt teljesen tökéj!
Vendég
 


Köszi Lafi!
Ha látnád az ujjaimat, a körmöm körül már alig van bőr :oops: Sebesre rágtam magam :twisted:
Basszus, csak ezen legyek túl, egy hegyet elviszek a hátamon :roll:
Vendég
 


Blongyi! :) Tudod, hogy minden rendben lesz!!!! Máshogy nem is lehet! Olyan egészséges a babád, hogy majd kicsattan! TUTI! :D

Baba :) Végre Téges is látni... Meséljél már, hogy vagy(tok)? És hol tartotok? Vonalzót nem csinálsz? Szép poci! :wink:

Barbi! Gratula az UH-hoz! Szuper eredmények és méretek! :D De jó lenne ezen az AFP mizérián túllenni végre! :roll: Pénteken megtudom a 4es teszt eredményét, a kórháziét meg ki tudja mikor...

Amúgy Csajok?! Szerintetek a nyaki redő miért nem "elég" a Down szűrésre? Mármint, hogy ha valakinek a jó tartományban van, akkor is van még miért aggódnia? Mert szerintem nincs... De persze lehet ez nem így van!

Lafi! Majdnem elfelejtettem PCOS-ben olvastam a csúcsszuper cukoreredményeidet! LE A KALAPPAL!!!!! Iszonyúan gratulálok! Bárcsak minden kismama így törődne már most a babájával (és persze magával). Olvastam azt is, hogy sokan ott nagyon nem tartják a diétát... Hát, Ő tudják, de elég durva játékot űznek! Amúgy nem érdekes, hogy Neked, Larának és nekem is magasabb a b-hcg? Lehet ez is valami PCOS vonulat? :roll:

ööö... valamit még akartam de elfelejtettem.... na mind1, úgyis jövök még... :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, sztem elég az uhus eredmény, de az orvoslás ma pénzből él, pláne magánban, meg hát óvatosak ők is.
énnekem is ez jutott eszembe , amikro Lara leírta az eredményeit, hogy a pcos bekavar!!!!!
diéta, hát igen, meg ami nekem fájó, hogy kb leszidnak, hogy fogyok, meg hogy diétázok, nem értik meg, hogy én mennyiről indultam,most is +40 kiló van rajtam, szóal van miből fogyni, orvos felügyelt diétán vagyok, szedem a metet, mert kell, a gyerek nő, nicsn gond,akkor nem értem, miért "szidnak", nem kell híznom, nem is szabad!
és nem akarok inzulint, így mindent megteszek, hogy jó legyen!
Vendég
 


Na, lemaradtam valamiről? Lafi, egy másik topicban szídnak a lányok?
nehogy belemenj a vitába! Ahogyan olvasom csak dícséretes, ahogyan kezeled a cukrot, ill. betartod a diétát. Orvos felügyeli, és minden rendben is van.
Nehogy törődj a csajokkal, nem a Te cipődben járnak, úgy könnyű ítélkezni és dumálni. Bármennyire is olvasottak, meg ismernek vagy 100 esetet, az KEVÉS!!!
Nyugodj meg Anya-társ!! :D Maradj ebben a topicban és kész :lol:
Vendég
 


Cső csajok!

Próbáljátok ki és mondjatok véleményt. Akinek van "korábbi gyereke" az próbálja ki az alapján is.

Várom a visszajelzéseket!

http://www.nlcafe.hu/kalkpopup.php?submitted=1

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Tudod, van az őstopik, ahol a betegségem társai írnak.
Nem is szidnak, nem szószerint, csak van olyan, aki nem érti, kvázi miért fogyózom, nekem nem a fogyás a cél, csak a diéta okozata, arról nem is beszélve, hogy a belgyógyászom is akarja, hogy fogyjak.
Csak hogy érthetőbb legyen.

van egy alapbetegségem, pcos, policisztás petefészek, emiatt én meghíztam, van akinek nem hízásként, hanem máshogy rontja a szervezetet, de általános a meddőség, pontosabban nem meddőség, hanem nincs peteérés, csak ritkán.
van aki nem veszi észre, mert van gyereke, de akinek nincs és akar, hát hosszú út áll előtte. Előttem 3 év állt!
Nem találták a gyógymódot nálam, míg nem találtam meg a mai dokim. ő adott gyógyszert és elkezdtem fogyni, javultam, lett menstruációm és végül peteérésem, majd teherbe estem.
ez egy alattomos betegség, ha nem kezelik, akkor meddővé válik a nő.

szóval nekem kövérséget okozott, 110 voltam. De ekkor fogytam végre, pedig egész életemben fogyóztam, de nem tudtam fogyni, az akaraterőm megvolt, de a szervezetetm nem engedte.

Most már sokat fogytam január óta, de még mindig kell, és nem baj, ha a terhesség alatt is, van miből, sajnos. És mivel orvosi diétán vagyok, hát az fogyaszt szépen. Most megint lemetn 1 kiló pl.

szóval a vékonyabbak nem értik meg, hogy sajna nekem fogyni kell, még akkor is ha terhes vagyok. akik kövérebb pcosok, azok értik, és tisztelik.

nem szidnak, csak szerintük nem kéne diétázni, hanem inzulinozni a cukorbetegségéet, ami a pcos és a kövérség miatt alakult ki.

sztem meg jó ez így, nagyon keveset eszek, megvan, miből mennyit lehet enni, hogy ne ártson a babának, de a mama fogyjon.
Vendég
 


Basszus én most próbálgatom a fenti kalkulátort Lafi táblája alapján és sztem jól jött ki.
Ami kell hozzá: anya életkora, és fogamzás hónapja, így ha Vörösbegy: 35-április= fiú
Lafi: 27-április= fiú
Mazsa: 30-április=lány....

Lehet, hogy nem jókat nyomtam be, de próbáljátok ki ti is. Kíváncsi vagyok.

Nekem 27-április= fiú (mint Lafi)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, nem nyitja meg, pontosabban nem mutat semmit.
Vendég
 


biztos ez a címük,megnézném!!!!!!!mert a kínai tábla szerint nekem lány lett volna!!!!!!!!!
Vendég
 


http://www.nlcafe.hu/index.php?id=199&click=3_199

nekem ezen jött be!

Konkri, ez a kínai naptár, de itt az anya életkora a fogamzás idejének életkora, én 26 voltam akkor, mert most lettem júniusban 27, szóval 27tel fiú, 26tal lány lett volna!
Vendég
 


Halika!

nekem az előzőre kislányt írt ki, kisfiú lett. Akkor most ezen az alapon április fogantatással és 37-es éeltkorral kisfiút írt=remélem kislány lesz!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?