Új privát üzeneted érkezett!

Tontica!
Itt vagyunk ám. MÉg egyben! :) Dehát legalább aug. végéig még fejlődnünk kellene.
A héten anyukámmal nagytakarítást csináltunk. öö, azaz inkább ő takarított én meg csak lötyögtem mellette. :oops:
Hétvégén tervezzük, hogy megvesszük a matracokat a kiságyakba, és elmegyünk az ismereősök által beígért babakocsiért.
Téged meg jól megtréfáltak a bébik. :) Na,majd legközelebb ébren lesznek!

Csilla!
Hát, nem semmi kálváriád volt. :( Reméljük többet nem fordul elő!

Autóvásárlós lányok!
Járjatok szerencsével! :)

Lili!
Szuper, hogy nincs semmi gondod, bajod!
Élvezd a babavárást! :)

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1
 
 


Sziasztok Lányok!

Dorka vagyok és szeretnék csatlakozni hozzátok.
A 23. hétben járok, 2 kislányom lesz (még nem 100% a nemük).

Próbálom átolvasni, azt a sokat, amit írtatok...és egy kicsit megismerni benneteket.

Itt egy kép rólam. Előző héten volt az esküvőnk, ott készült. A hasam pont nem látszik, pedig már jó nagy!

Üdvözlet mindenkinek és jó éjt,
Dorka

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1186081705.52.jpg[/img] [/img]
szdorottya
 
 


Sziasztok!

Dorka!
Üdv itt!
Gratulálok az esküvőhöz, nagyon csini voltál! A pocid is :) Kösd fel az alsónemüt, ha vissza akarsz olvasni, néha én is belefáradok :)

Gyors üzi csak, aztán zuhi és alvás:
Képzeljétek, nálunk mindkét baba megfordult! Eddig a fiúcska volt faros és a lány fejvégű. A tegnapi UHn meg pont fordítva voltak már...Mondjuk nem bánom, mert ált a fiúk nagyobbak, és akkor ő indul meg először, és akkor szülhetek természetesen...remélem...Mert én szeretném! :) Lánykám is úgy született.

Mi még nem teljesítettük a tervet. Az esküvőkor úgy gondoltuk, hogy 6 babót akarunk. Azért most már nem vagyok annyira bizti benne...Azért 4et mindenképpen szeretnék! (Apa még mindig a 6 mellett van... :shock: )

Kép
Kép
maminti81
 
 

 
 

Dóri!

Unokatesó képzőművésznek készül. Várom az sms-t :lol:

Dorka!

Üdv a csapatban, nagyon csini voltál :D

Szép estét!

Holnap bálnabalett :lol: :lol: :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Gica: nana hogy egyben vagytok! Amugy Te kinek kuldesz sms-t ha akcio van? En szeptemberben szeretnek szulni hogy Ok is szuzek legyenek mint az apukajuk es a testverkejuk.
A szuzek nagyon bekes termeszetuek es okosak! :D
Hat, Te mar ne is dolgozzal, hagyd az Anyukadra!!!
Nekem nincs segitsegem. :cry: :cry: :cry:

Dorka: Isten hozott!!! Meselj Magatokrol!!! Szep mennyasszony voltal, latszik a pocikad!!!

Maminti: 6 gyerek? :shock: :lol: Sok szerencset! :D Nalunk tobb mar tenyleg nem johet szoba, az uram sokkal idosebb mint en es ami nekem fontos az hogy hazautazhassak evente ketszer latni a csaladot, 3 gyerekkel meg talan menni fog de tobbel tuti nem. ( amugy az uramnak ezekkel a babakkal egyutt mar 5 gyereke lesz :shock: :lol: )
Te szeretnel termeszetesen szulni? En nagyon felek tole, inkabb a csaszi! Az utolso "szulesem" nagyon rossz elmeny volt. :( Az uh-on nem mertek le a babakat? Kepek nincsenek?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Andi
még nem voltam a 2in1-ban. Egyelőre egy szoknyát hordok, aminek oldalt a zipzárját csak félig húzom fel, meg egy pocakbetétes halászgatyát a hűvösebb napokon. Egész jól elvagyok velük. De tervezem, hogy benézek, csak most külföldi rokonok voltak itt, és nem volt időm ilyesmire.

Tontica
éppen én is ezt mondtam: de ugye ne rozsdásat? Kiderült, hogy minél rozsdásabb lesz annál jobb, az mutatja, hogy megindult a vasionok kioldódása a savas, nedves almában. Jópofa, ugye? Csak megszúrni nem szabad magad a rozsdás szöggel a mindenféle baci miatt.

Dorka
de még mennyire hogy látszik a pocakod! Csudaszép a ruhád!

Akkor megvárom míg a védőnő hív, nem fontoskodok fölöslegesen.

Tegnap szörnyű élményünk volt. Külföldi rokonok ma reggel mennek vissza, tegnap beültünk vacsizni találomra egy vendéglőbe az új Váci utcai részen. Neve:Galilei. Szégyellhetnék magukat, mert ikerterhes létemre nem ettem semmit. Először hidegen hozták ki a férjem kajáját. Visszavitette, hogy melegítsék meg. Aztán hidegen hozták ki a nővérem és az én marhapörköltünket (marha = sok vas! :)), visszavitettük, hogy melegítsék meg. (Közben mindenki megette már a magáét, mert nem egyszerre hozták ki). Visszahozták, és úgy nézett ki, mint amikor 1000 fokra, 1 órára beteszünk valamit a mikróba, és rásül a kaja a tányérra úgy, hogy még a szélén is ott vannak a száraz, szétszóródott ételmaradványfoltok. És ezt még hajlandó lettem volna elfogadni, de utólag még úgy megsózták, hogy a tányér széle teljesen be volt terítve sókristályokkal. Gyakorlatilag ehetetlen volt. Szerintem direkt szívattak minket. Azt mondták, az a díszítés. És hozzá gusztustalan módon, gúnyosan mosolygott a főpincér, és még a pincérek is poénkodtak rajtunk. Visszavitettük mindketten, és nem is kértünk enni, anniyra kiakadtunk ezen az egészen. Nem folytatom. Annyira elszomorítóak ezek az állapotok, hogy nem tudtam aludni éjszaka, és még most is felfordul a gyomrom, ha arra a helyre gondolok (és nem a kaja miatt).
Szép napot, lányok!

KépKép
lili73
 
 


Lili, sajnálom a rossz élményt!
Sajnos kis hazánkban elég sok helyen tapasztalni ilyesmit :cry:

Kihozzák a szart és ha nem vagy hajlandó megenni és busás borravalót adni, akkor még Te vagy a szemét :shock:

Felejtsd el hamar, remélem jobb élményeid lesznek mostanában.

Én már alig várom a csütörtöki indulást Mezőkövesdre a sztepp-táborba.
Igaz, hogy ez olyan Zánka feeling, de a kaja jó és bőséges ( majd figyelnem kell erősen, hogy be tudjam tartani a heti fél kg-t, mert a konyhás nénik tündérek és ha meglátják a pocakot négy napig tömni fognak :lol: )

Szép napot Mindenkinek!

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!

Magamról:
31 éves vagyok.
Már régóta együtt vagyunk (úgy 10 éve), de csak most gondoltuk, hogy babánk legyen. Hát lett is rögtön... A meglepetést tovább fokozta, amikor kiderült, hogy nem is egy, hanem két kis embrió van a hasamban, főleg, hogy a családban senkinek sincsenek ikrei. Nagyon boldogok voltunk, de le is döbbentünk. Alig tudtuk elhinni.
Érdekes, hogy az első UH-ig (7.hét kb.) nem is voltam rosszul, de utána azért eléggé nehezen viseltem magam. Ez talán azért volt (szerintem), mert fel kellett dolgozni és megszokni ezt az állapotot.

Szerencsére, szép lassan helyreállt az egyensúlyom, most már nagyon jól érzem magam! Úgy a 15. hétig nem látszott rajtam semmi, már aggódtam, hogy mi van, aztán hírtelen kezdett megnőni a hasam.
Most már az is nagyon jó, hogy érzem a kisbabák mozgását szinte egész nap!


Nézegetem, hogy ki hogyan készül és hol tart, hát mindenki szorgoskodik, tök jó olvasni!
Mi eddig "csak" a konyhánkat újítottuk föl (ezt amúgy is terveztük), lecseréltük a 10 éves autónkat egy 5 évesre. Olvastam, néhányatok autómizériáját, hát mi sem értünk a kocsikhoz! Mi egy autókereskedő távoli rokont kértünk, hogy ajánljon árban elérhetőt és műszaki állapotban megfelelőt. Majd kiderül, hogy jól döntöttünk-e...

A babák helyét még nem alakítottuk ki,nem festettünk, de már megrendeltük az ágyakat! Ez is haladás!
Túrkáltam egy csomó cuccot, meg kaptunk egy nagy zsáknyi ruhát, szóval alakulnak a dolgok! Persze még annyi mindent kéne csinálni, csak úgy kavarog a fejem, ha belegondolok...

Na most nem is jut eszembe semmi

Lili
Kellemetlen lehetett ez az éttermi kaland, én is tökre ki tudok akadni, néha balhézom is. Az meg olyan kínos!

A védőnőhöz én kb 2szer mentem el eddig. Akihez tartoznék az beteg, ezért hosszasan magyaráznom kellett a helyettesítőknek, hogy ki vagyok. A kartonomat keresgélték, nem találták... nagyjából ezzel telt el a találkozás. Persze, nagyon kedvesek voltak, de ennyi.


Mindenkinek szép napot kívánok!
Dorka
szdorottya
 
 


sziasztok!

Először is csókolom az össze régi csajszit, és üdvözlöm az újakat, és nagyon-nagyon köszönöm, hogy szorítottatok, meg gratuláltatok, meg minden ilyesmi. Nem olvasok vissza, annyi időm asszem majd 3 év múlva lesz, azt tudom, hogy Timesnek két szép kisfia született utánam egy nappal, gratulálok, de a többiek egyben vannak még? Valaki foglalja légyszi össze az elmúlt 6 hét eseményeit. :lol:


Gyerekeim itt láthatók:
http://www.egoikrek.hu

Kötelező szüléssztori (én az utolsó napokban már minden ilyen elolvastam, így gondolom mást is érdekel):
Csütörtökön este be kellett feküdnöm a kórházba, nem engedte dokinéni tovább húzni a dolgot. Semmi bajom nem volt, így marha rosszul tűrtem a dolgot, ráadásul akkor már igen csak melegek kezdtek lenni. Hétfő este sétáltam egy nagyot a kórház udvarán (mint addig is minden nap). Jó nagyra sikerült a séta, mert este 11-kor ahogy fordulnék az ágyban, érzem valami csorog. Először tényleg aszittem, hogy itt a vég, és mostmár be is pisilek, de teljesen színtelen, szagtalan langyos víz volt, és akkor már tudtam, hogy nincs mese.
Egyébként pénteken már 1,5 ujjnyira ki voltam tágulva és az nst-n szép kis fájásokat is mutattak már ki, minden nap kellett menni.

Szólok nővérnek - még nem aludt, de ez egy másik sztori - hogy mi van, mondták cuccoljak szépen össze, megyünk át a szülészetre. Ja persze a nőgyógyászaton kellett dekkolni. Átmegyünk, ügyeletes doki megvizsgál, aranyos drága ember volt. Mondta két ujjnyi. Én meg mondtam a gyereknek, hogy harapja meg gyorsan a dokibácsi ujját, mert ez nekem eléggé fáj. Fájások egyébként csak olyan lájtos menszisz görcsök voltak, igaz, rendszeresen. Aszonta, hogy őnála senki jobban nem a természetes szülés híve, de szerinte császár lesz.

Folyt köv.

Kata
egok
 
 


Felraktak megint gépre, hogy mint vannak fájások, meg szívhangok. Minden ok volt, egyet kivéve, hogy nem voltak elég intenzívek a fájások. Mondták, menjek, feküdjek le nyugodtan, majd holnapig meglátjuk, mi leszen.
Persze azért annyira fájt, hogy aludni ne tudjak, meg marha izgatott voltam, hogy itt az idő, meg minden, így alvás nem volt. Másnap jött dokinénim, megvizsgált, látta még mindig az a kétujj, ilyenekkel bíztattak, hogy bő két ujjnyi. 1-ig várunk, mondta, akkor jöhet az oxitocin infúzió, ha nem lesz semmi. Nem lett, jött az infúzió. Előtte kérdeztem, hogy ehetek-e, mert akkor már marha éhes voltam, reggelizni nem reggelizhettem. Mondták valami nagyon keveset, egy dobozos tejberizst ettem.
Még csütörtökön apa otthon segített leborotválkozni, így azt nem kellett. Beöntést meg nem kaptam ekkor még - meg utána sem.

Na, szóval jött az infúzió, ezzel együtt a fájások is, szépek, nagyok, de igyekeztük tréfávan elütni a dolgot, de akkor már fájt rendesen. Az uram persze velem volt, és tűrt hősiesen, meg szórakoztatott. Óránként jött a dokinéni, megvizsgált, és haladtunk, mégha marha lassan is.

Este hétkor jön, megse vizsgál, csak rám néz, hogy magának meg hogy áll a hasa. Hát az történt, hogy a nagy méhösszehúzódásoknak hála a B gyerek, azaz a fenti, mai nevén Huba, fogta magát, és keresztbe fordult. Marhára nem akart még a drága megszületni, nem is az ő vize folyt, és különben is, hagyják békén, mert különben magára tekeri a köldökzsinórt is.

Dokinéni azonnali döntése, hogy elég volt az állatkínzásból, megyünk a műtőbe. Jön aneszteziológus néni, aki mikor meghallja, hogy ettem tejberizsát délre, kiborult, hogy ő ugyan nem altat. Mivel nálam altatásról volt szó a két évvel ezelőtti gerincműtétem miatt.

folyt köv.

Kata

Kép
egok
 
 


Kata!

De jó, hogy jelentkeztél!!!! Édesek a fiúk :lol:
Hogy bírod? Egyszerre szoptatsz?
Jó gyerekek?

Itt még mindenki egyben van, mindenki rendben van :D

Hatalmas autóbeszerzések folynak :)

Puszi az egész családnak!

Judit

jucicuki
 
 


sziasztok!
én ma nem nagyon leszek, mert nagyon rosszkedvű vagyok... sz*rul aludtam, és a délelőtt sem sikerült vmi fényesre.
majd jövök. üdv Dorkának és az elveszett Egoknak (édesek a drácok a képeket!!!).
:arrow:

Kép
an°°di
 
 


akkor felhívtuk telefonon a dokibácsit, aki műtött, és a gyors konzíliumban kiderítették, hogy hová szúrjon az altaltóorvos. Később a férjemnek mondta, hogy ha előbb látja a hátamat, akkor nem beszél rá az érzéstelenítésre, mert nagyon gáz, össze vissza csúszva, tekeredve a csigolya. Utána felgyorsultak az események, a zöld leplek mögött ki tudja, mi történt, az aranyos altatóorvosnéni folyamatosan szóval tartott, közben az ajtó üvegén át láttam a férjemet, hogy nézi az eseményeket. Fájni nem fájt semmi, csak az éreztem, hogy nagyon feszegetnek, tényleg, mintha meg akarnának nyúzni. Aztán bömbölés - ez már a gyerekem volt, akit ahogy kivettek, egyből telitorokból üvöltött, én is. Aztán egy perc múlva még egy bömbölés. Szóval ne szomorkodjon senkik, akit császároznak, és nem rendesen szül, hogy bármiféle élményről lemarad. Soha se felejtem el, mikor meghallottam őket. Látni apjuk látta őket először, a gyerekellátó helységben benn lehet ő is, oda is adták neki a két gyereket. Aztán behozták hozzám, miközben engem összeraktak, hogy megpuszikálhassam őket.
Utána infuzióra akasztják az ember lányát, és tolják a szobába. Na ekkorra marha rosszul voltam már. 40 fok volt, de én úgy fáztam, hogy még soha. Vacogott a fogam, reszketett kezem-lábam, nem bírtam még szívószálon át se inni, takargattak pokrócokkal, szal nagyon rosszul voltam. Kemény hányingerrel kombinálva. Aludni nem bírtam, csak percekig. Kaptam fájdalomcsillapítót, de közben meg az infúzión át 3 palack méhösszehúzó csorgott le, azé nem volt leányálom. Hajnali négykor meg már iszonyúan kellett pisilnem. Valószínűleg kicsúszhatott a katéter, mert ilyen nem fordulhat elő, elvileg. Én már a nővért hívtam, mert csak szorítottam-szorítottam, nagyon kellett, de felállni nem lehet hamarabb az érzéstelenítés miatt. Aztán hat órakor megengedték, hogy talpra állítsanak. Az is kemény, de túl kell rajta lenni. Szédülés van rendesen, de segítséggel zuhanyoztam, meg pisiltem, és mindjárt jobban voltam egy kicsit. Még a következő feltápászkodáshoz kellett segítség, de aztán magam ügyeskedtem. Ez azért még néhány napig nehezére esik az embernek, azt mondják az óriás ikres has nem könnyíti meg.
Vegyetek gyógyszertárban ilyen szorítóövet, azzal minden sokkal könnyebb.

Innen már a gyerekekről szól a történet, majd arról is mesélek, ha kíváncsiak vagytok rá. Azt nem ígérem, hogy gyakran benézek, ha van valami, amiben segíthetek, vagy valamire kíváncsiak vagytok, akkor írjatok privit, akkor tuti elolvasom, és szívesen válaszolok.

Puszi
Kata
egok
 
 


Kata!
Bár lehet, már nem olvasod ezt, de ez az album valami elképesztő! Annyira gyönyörű! Gyerekestül mindenestül. Szerintem mi mind valami ilyesmit képzelünk el magunknak :D

Andi
Ne izgulj, én ma már bőgtem is. Csak azt nem tudom, hogy miért is.

KépKép
lili73
 
 


Hát Kata, nem semmi :shock: . Várjuk a beszámolót a srácokról is :!: :!: :!:
Azért néha dobj egy üzit, hogy megvagytok :wink:

Dóri!

Holnap kb. háromtól vagyunk itthon hétig, aztán vasárnap meg kb. kettőig, de hétfő kedden tuti egész nap, mert unokatesóm már dolgozni fog a falon, szerdán biztos el kell még ugranunk a csütörtöki indulás előtt vásárolni, de többnyire itthon leszünk.
Várlak :!: :!: :!:

Lányok!

Dorka beköltözött az alsó bordám alá és elhatározta, hogy mivel útban van neki, eltávolítja. Kb. két órája keményen dolgozik is az ügyön :shock:

Andi!

Mi történt délelőtt :?: :?: :?:
Nem szomorkodni :!: :!:
Tegnap nem hagyott le egy néni sem, bár egy kedves kb. ötvenes hölgy maga elé akart engedni a pénztárnál, mondtam, hogy maradjon nyugodtan nem sietek, de azért jól esett :D

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki
 
 


Lili, ilyet én is szoktam, pedig egy pár hétre elmúlt az érzékenységem, már kezdtem örülni, most meg megint :oops:
Szegény párom néha nem tudja mi bajom és az a legszebb az egészben, hogy én sem :roll:
Ez van :wink:

Judit

jucicuki
 
 


Tontica!
A dokim nem tud mérni UH-n, még csak gyakorolgat, nemrég óta van gépe. Jövő héten megyek a kórházba, remélem, ott már mondanak súlyt meg mindent!
Nekem szuper élmény volt a szülés, igaz, Kinga nem hagyott sokat szenvedni. Hajnali fél5re értünk be a kórházba, fél12re már kint volt a lányzó :D Igaz, utána 4 nappal elöntött a vér, kiderült, hogy bennem maradt egy méhlepénydarab, akkor egy kis műtét, az rossz volt, de szívesen végigcsinálnám még akárhányszor! :) Neked miért volt rossz élmény?

Lili!
Nekem gyerekkoromban mondták a rozsdás almát, mert vérszegény voltam, úgyhogy bizti van értelme!
Étterem :evil: Oda sem megyünk! (Ha elvetődnénk arrafelé :) )
Ja, sztem a védőnénihez jelentkezz be! Csak mert nem bizti, hogy neki eszébe jut, de kötelező elmenni, ha pénzt is akarsz kapni (asszem, min 4 alkalom) Voltál már nála?

Juci!
SZtepp-tábor? :shock: De te nem fogsz szteppelni, ugye? Vagy edzed a babókat? :)

Andi!
Itt az idő is szomorú...Szolidarít veled! De azért szép az élet! :D

Kata!
Tök jó, hogy jelentkeztél! Kitartást! Ha tudsz, gyere!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Maminti!

Amerikai sztepp :D le sem viszem a cipőmet, nehogy véletlenül késztetést érezzek. Bár ahogy mostanában mozgásügyileg érzem magam, erre nem látok nagy esélyt :wink:

Judit

jucicuki
 
 


Egok!

Szép, szívszorító történet! :lol:

És teljesen igazad van, mindegy, hogy szül az ember az eredmény a lényeg. 8)

Judit!

Akkor valószínű hétfő lesz belőle, majd vasárnap dobok még sms-t :lol:


Maminti, Tontica!

Le sem merem írni, hogy Ági 2,5 óra alatt megszületett.... :roll:
Igaz annál intenzívebb volt, de utolsó fél óra kivételével jól bírtam.
Beballagtam 6 perces fájásokkal, hogy úgyis még elküldenek, aztán kiderült hogy már bő 3 ujjnyira nyitva van a méhszáj :shock: , így roham tempóban előkészültünk és már mentünk is szülni. ( a szülésznő nem akart elengedni a zuhanyozni, nehogy ott szüljek meg :P , de azért kibuliztam...)

Dóri
Vendég
 


Lanyok!

Egy hulye kerdes! Nektek is olyan erzesetek van neha hogy mindjart kijon minden allul? :? Mert en ahanyszor felallok olyan mintha egyre lejjebb jonne a cuccos, megneztem magam allul tukorrel es nagyon csunya lilas dudorok figyelnek ki belollem. Tok gaz! :roll: :oops: Nyugtasson meg valaki hogy ez normalis!

Egok: koszi a szulestortenetedet bar a vege eleg remiszto, marmint hogy rosszul voltal, szedelegtel, stb.de megeri!

Latom mindenki hipp-hopp szult, en hetfon ejjel kezdtem fajni, kedden este hazakuldtek a korhazbol hogy ezek alfajasok es csak szerdan du. 5-kor szuletett meg a fiam.
De nem is ez volt a rossz elmeny hanem a kovetkezo, amikor meg kellett szulnom16 hetesen a babat, nagyon fajt es lelkileg nagyon megviselt a dolog, valoszinu ezert felek a termeszetes szulestol.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Az első gyermekem szülése előtt csak természetes szülésre tudtam gondolni, fullra császárellenes voltam, most fordított a helyzet. Eszembe sem jut a természetes szülés lehetősége. Hajnali háromkor elfolyt a magzatvíz, 8ig semmi fájás, rihegtem- röhögtem majd oxitocin és 13.44kor bújt ki Zsó. Ezalatt 25ször megvizsgáltak, ami k...ra fájt, szinte így tágítottak, majd amikor már kellően tágultam fekvés és nyomjon, csak fájás nélkül nehéz volt. Vákumozni akarták Zsófit, amit nem engedtem!!! A végén úgy nyomták ki belőlem a gyereket, szakadtam ki-be, le-fel mindenfelé. Odatették Zsót, amire nem emlékszem! Sőtt a varrás, nahát az is rémálmaim közé tartozik. Bár szülés után két óra elteltével le se lehetett lőni, mentem mint a mérgezett egér. Akkor már minden fájdalmam tovaszállt. Úgy kellett betessékelni az ágyikómba.

Azt mondják a császár is fájdalmas, sőtt mindenkinek a szülés is máshogy zajlik!!! Senkit se rettentsenek el a történetek, mert az én baráti társaságomban is van olyan csajszi, aki kipottyantotta a bébit, még a mentőt se tudta megvárni!! (15perc)

TONTICA

Én is úgy érzem sokszor, hogy most bizti kijön minden, főleg ha sokat fekszem és hirtelen felkelek. Én régóta viszeres vagyok, tehát full lila ott lennt.Mintha nem is én lennék alulnézetből!!!

Gratula a 30 héthez!!!

snezsanett
 
 


Zsani akkor Te is megszenvedted a szulesedet es most hogy fekszenek a bebieid?
Ja, azok viszerek? :shock: :oops: Nem tudtam, akkor ok! :lol: Gondolom a sullytol van, nem?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Zsanett!

Nekem fájt a sima is és a csaszi is, mivel nem várták meg amíg beáll az érzéstelenítő, az anesztes orvos mondta, hogy mehet, de én még éreztem egy kicsit ott lent a dolgokat :?
Ez az 50 perc volt életem legnehezebb 50 perce, de az egyik legszebb is. Én olyan feszítést, meg húzást éreztem, mintha ki akarták volna tépni a beleimet, az sem volt kellemes, amikor irányba fordították Blankát pocakon belül. Ráadásul majdnem hánytam is :roll: Arra adott az anesztes valami injekciót, meg egy tálat. A hányinger valószínű a délután megevett gofrinak volt köszönhető :roll:

Szóval már alig vártam, hogy varrjanak össze, ehhez képest a másnap reggeli zuhany sétagalopp volt.

Nálam is volt gátmetszés, de én egyáltalán nem éreztem. :P csak azt a 12 db szurit amit előtte beadott a doki 6 jobbra 6 balra, de szülés után nekem már minden mindegy volt, annyira ki voltam. :oops:
Vendég
 


Andi!
Ok,beszélek a judittal mikor talizunk és üzenek majd püben!jobb a kedved?Milyen a diétás túrógombóc?
Léda!
Húsgolyóért bármit megadok!
Dóri!
pont koruknak megfelelő a babák mérete,hiába nagy a poci,csak egymás felett vannak!
Dorottya!
Üdv itt és gratula a két lányhoz!
Nagyon szép menyasszony voltál!
Maminti!
De jó,hogy megfordultak!
Lili!
Sajnálom az éttermes sztorit!
Juci!
Jó táborozást!
Egok!
Nem semmi volt a szülés,de mindent megért!Nagyon jó a kép!
Vendég
 


Sziasztok!

Kedves Kata,
köszönjük a szülésed történetét!
Gyönyörűek a fiúk! Gratulálok, óriási élmény lehet minden pillanat velük!

Dóri, Maminti,Tontica, Zsanett

De jó nektek, hogy már van tapasztalatotok a szülésről!

Benszi
Szia és köszi a dícséretet!

Mindenkinek szép napot!
Dorka
szdorottya
 
 


Hali!


Megvettük a festékeket a falhoz.

Tontica, uncsitesóm üzeni, hogy küldtük repjegyet és már megy is festeni :wink: :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok lányok!

Jelentem (főleg Andinak), megnéztem ma a 2in1-t a Mammut mellett a Lövőház utcában. Még d.u. 4-kor is nyitva volt, pont arra mentünk, haza, hát megálltunk. Minden 50%-kal le van árazva. Ez azt jelenti, hogy a gatyák, szoknyák 5000 ft körül vannak, a felsők olyan 3-4000. Olyan isteni kényelmes gatyát találtam végre, aminek jó vékony a hasbetétje, és nyúlik, úgyhogy szerintem nadrágügyben mindenképp megéri, mert legtöbbünknek az a kritikus ruhadarab, nem? Egyébként minden álomszép.

Van valaki köztetek fejfájós? Normális, hogy majd minden délután megfájdul a fejem?

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk csak.

Képzeljétek, kentem egy kenőccsel a hasam a striák ellen (védőnő ajánl), de a viszketés csak rosszabb lett. Tegnap erre bekentem Fenisstillel is. Majdnem rögtön utána elleptek a kiütések...Kicsi piros szem,ölcs-szerű vmik, kézefjeken, lábfejeken, csuklón, bokán, térdhajlaton, persze pocin is...Azt akartam, hogy a hasam ne viszkessen, erre az egész testem viszket :!: :!: :!: Az előző kenőcs lehet a bűnös... :cry:

Kép
Kép
maminti81
 
 


Maminti: hu ez baromi csunyan hangzik, valamelyikre allergias vagy, voltal dokinal? Szerintem feltetlen meg kellene mutatnod. Nekem ketszer jott ki az allergiam a terhesseg alatt es csak hintoport hasznalhattam, kepzelheted hogy viszketett, aztan elmult. Most viszont a pikkelysomorom jon ki egyre jobban hiaba kenem. :( :evil:

Juci: ha lenne egy szep nagy hazam es sok penzem szivesen fizetnem a barinod utjat de ilyen kis lakasba es ilyen kis fizubol nehez lenne. :oops: Na, ha egyszer nagyon sok folos penzunk lesz! :lol:

Lili: nekem is sokat fajt a fejem az elejen, paracetamolt szedhetsz nyugodtan.

En ma egesz nap henyeltem mert nem vagyok valami jol, faj a gyomrom meg szedelgek. Egy extra kerdes, 30 het koruli Lanyok Nektek meg megy a szex? :oops: :lol: Mert mi mindig elhatarozzuk es megbeszeljuk hogy mostantol mar nem aztan mindig "bunozunk" egy kicsit de ugy felek hogy nehogy baj legyen belole! :roll:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Maminti!
Fenistil tilos a terhesség alatt!Neogranormon vagy körömvirágkrém,de a patikában van terheseknek asszem Naturland termék,amit allergiára kenhetsz!Én kentem vele,mert a Johnsson olajra allergiás lettem terhesség alatt!
Tontica!
Nem gyenge 30.hét körül sexelni!Már most néha nehéz megoldani de ügyik vagytok!Szerintem lájtosan talán lehet és főleg ha nincs nyitva a méhszáj!DEEEEE,egyik doki sem ajánlja 30.hét után!
Andi!
Lelked????
Vendég
 


Andi, remélem jobban vagy!
Tessék jelentkezni.

Tontica vicc volt :wink:

Sex, nálunk még megy. 30. hétig engedte a doki, addig kihasználjuk :oops: .15-én megyek dokihoz, aztán meglátjuk mi a helyzet :shock: :?

Times :?: :?: :?: :?:

Maminti, látogass meg egy orvost, nehogy baj legyen :!:

Dorka új szórakozást talált magának. Fejét befúrja a bordám alá, talp kifeszít a méhem alján és homorít. ( főleg azt nem bírja, ha ülök ) Naggggyon kellemes :roll:
Reggel kollektíven jól megrugdosták apát :lol:

Szép napot!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Kata, nagyon meghatott a sztorid, azért nem semmi lehetett.Srácok tündésiek!Hogy bírsz velük?Alszanak rendesen?Evés?

Juci, én szívesen átvállalom a rúgdosódást, hidd el!

változatosság kedvéért fáj a hasam :cry:

Kép
numato
 
 


Sziasztok!

Miután egész éjjel nem aludtam a viszketéstől, meg már az őrület határán állok, elmentünk ügyeletre. A doki rengeteg tapasztalattal közölte, hogy allergia :D Felírt Calcimuscot, meg valami krémet, amit a férjem nem engedett kiváltani, mert hogy itthon is van krémünk :evil: Ha ma éjjel sem tudok aludni, nagyon mérges leszek rá!!!

Tontica!
Övsömör? Az nagyon kellemetlen!
Szex nekünk már nem téma, feküdni is alig tudok, annyira fáj a szeméremcsontom... :(

Benszi!
Köszi! Pedig majdnem megint bekentem magam Fenistillel!

Juci!
Honnan tudod, hogy Dorka ilyen mutatványokat csinlá a pocidban? :)

Numa!
Pihi!

Kép
Kép
maminti81
 
 


Sziasztok!

Maminti

Drukk a nyugodalmas jó éjszakáért.

Szdorottya

Az igaz, hogy van tapasztalat, de nem biztos, hogy jó, hogy van, hiszen míg Te várakozásokkal teli éled napjaid, közülünk a többség - szerintem - szorongást érez a szülés miatt ahogy közeledünk a leendő "pillanatig".

Tontica

Igen azok viszerek és igen a súlytól van, valószínű, hogy a Te gátad sem zár már úgy a szülés végett és a tartóizmok megnyúltak, legalábbis nekem ezt mondta a prof. De nem kell tőle megijedni, majd visszahúzódik, bár az én alulnézeti képem elég borzasztó, Mország vízügyi térképe kutyaf...a hozzám képest. Időváltozáskor fájnak, amúgy csak kellemetlen. Nálunk a sex a jövő zenéje. Sajnos. Apa elég rosszul viseli a dolgokat, de milyen jó lesz majd egykor.

Andi

Jelentkezz! Mi van Veled?

snezsanett
 
 


sziasztok!
köszi a kérdéseket, de jól vagyok ám... ;)

Maminti, ezt jól kifogtad! szegény!
és 6 gyerek???? :shock: :shock: én így is sokkban vagyok! ;)

Tontica, igen, a Szüzek tök jó fejek. de én kiegyezem két Mérleggel most. de csak most! ;)
lila dudorok és visszerek sehol (megnézettem, biztos ami biztos). a bokám viszont néha fájdogál esténként, de csak ha nyomkodom, így inkább békénhagyom ;)

Dóri, most már csak akkor lesz ebből az üzletelésből vmi, ha visszajöttetek :) sebaj, ráérünk még! nektek pedig jó pihenést!

Judit, nem tudom, mi volt pénteken a baj. mostanában én (is) újra mimóza vagyok. biztos a szexhiány miatt is. mivel mi aztán semmitse :cry: :cry: borzalmas. nekem is szokta Petra (sztem) a bordámat tesztelgetni. hááááát, nem vmi kellemes... és ő is azt nem szereti, ha ülök ... hehe

Benszi, Judit oké. túrógombóc cukorhelyettesítővel kevert tejföllel szintén okés. lelkem is okés. :D mi kellhet még, nem?

Lili, köszi az infót a 2in1-ról... most épp teljesen le vagyunk égve, és különben is elédöntöttem, h csak a végső esetben veszek még ruhát... amik vannak, azokban szeretném kihúzni ezt a 11 hetet. a tesóm kifogyott egy csomó ruhát, majd megyek hozzá válogatni ;) képeket azért mutathatnál az új szerzeményekről...

Kép
an°°di
 
 


mindenkinek jó éjszakát! holnap reggel meló, utána kis teszvesz... de leszek.
:arrow:

Kép
an°°di
 
 


Maminti: szegenykem, gondoltam hogy nem adnak semmit ami hasznal :evil: :lol: sajnalom de a terhesseg alatt tenyleg nem lehet. En ilyenkor szteroidos injekciot kapok es par nap alatt eltunteti a pottyoket de most nem lehet. Az Urad ugyanolyan mint az enyem! :lol:
Nem ovsomorom van hanem pikkelysomorom, ez nem faj csak kellemetlen es csunya.

Numato: mi van a pociddal?

Juci: latom Teged is megkinoz a kislanyod! :lol: Kis mocskok! Engem is mindig Anna gyotor, Alex szepen, nyugisan elvan.

Benszi: amugy mindenfele szex tilos a 30. het utan vagy csak a behatolos szex?

Na, megyek aludni, jo ejszakat! Ezt szeretem a legjobban!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


tontica!
Szerintem a lájtos kuki ki-be huzogatás annyira nem gáz,mint a női orgazmus,mert az okoz méhösszehúzódást!Anélkül meg minek?
Maminti!
Hogy aludtál?
Andi!
Judittal szerintem ma beszélek és fincsi IKEA féle húsgolyós röffenés klassz lenne!Azt hittem valami cselt fogsz leírni a túrógombóccal!Édesítő??ennyi???


Ma éjjel a lánykám rálépett a vesémre és kétrér görnyedve sűrű hányinger közepette masszíroztam a vesémet és iscsajt,hogy kússzon arrébb,mert nagyon komoly vesegörcsöt csinált!Nem volt semmi!Régen már volt ilyenem és elfelejtettem,hogy tud at fájni!Majd 5perc múlva arrébb ment a kisluvnya!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Tök jó szülésre felkészítő program van a Szent Imre Kórházban, nem tudom érdekel-e valakit, tudtok-e róla.
Minden kedden du. 6-7 között előadás pl. most kedden: "A várandósság, a szülés és a gyermekágy pszichológiája"

Van csoportrelaxáció (szerdánként reggel 9-10 ig), lehet találkozni szülésznőkkel (most csütörtökön lesz ilyen alkalom), torna stb.

Részletek:
www.imreszul.neologik.hu

Benszi
Hát nem lehetett kellemes ez a kis affér! Még jó, hogy ilyen szófogadó a kislány!
Az én babáim rendesek: amikor lefekszem akkor nagyon rugdalnak, tökre hullámzik a hasam, de ahogy elalszom, ők is lenyugszanak.
Ha éjszaka felkelek, akkor is mozgolódnak, de gyorsan visszaalszanak. Reggel pedig direkt örülök, hogy újra érezhetem őket!

Szép napot mindenkinek!
Dorka
24. hét
szdorottya
 
 


Kép
ezek szerint ma megy Gica dokihoz. a többiünkre várni kell ;)

Benszi, ha jól tudom, nyaralnak... de nem tuti...
a vesédre??? :shock: én azt sem tudom, az hol van.
engem nem kínoznak a gyerekek. tök jó! :D
mit kellene még csinálni a túrógombóccal????? ;)

Dorka, remélem, más kórházban is van ilyesmi. nem lenne hülyeség talán. voltál már vmin vmikor? érdekes infók?

Kép
an°°di
 
 


Andi, mi is járunk Atival, nálunk az apás szülés feltétele, hogy apuka is képben legyen :lol:

Nálunk még csak ismerkedés volt, mindenki elmondta a félelmeit.

Unokatesóm már dolgozik a falon, pizzát sütök ebédre.

Dóriék voltak itt reggel, tündériek a lányok :lol: :lol: :lol:
És olyan kis rendesek, remélem az enyémek is ilyenek lesznek :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Andi

Dokihozmenetel időpontja: aug 14 kedd. 13án kellene, de képzeljétek babonás a prof. Kinnt dolgozott amcsiban és átvette azottani hiedelmeket sőtt alkalmazza is. Nincs 13as kórterem az osztályon, 13án nem tervez műtétet stb.

Maminti

Hogy aludtál? Apuka él még?

Lányok

Nekem a kicsi fiam az, aki egyfolytában bunyóz. Nekem a cicieimet szokta rugdosni. + a kicsi gyerekek nem bírják elviselni, hogy ha vmi van a pocakomon. Hacsak a kezemet teszem rájuk akkor is nagyon ellenkeznek.

Kicsi Zsófival ma megyünk három éves védőoltásra!

Gica jelentkezz mit mondott a dokibácsi!!!

snezsanett
 
 


Sziasztok!

Andi kérésére itt van pár kép az új szerzeményekről, azóta le sem veszem a nadrágszoknyát, abban járok-kelek.

Judittól láttam az ötletet, és inkább albumba tettem a képeket, hogy ne foglaljanak itt annyi helyet. Majd feltöltöm korábbi képekkel is.

http://www.babaszoba.hu/services/albums ... alid=28661

Ti nem aggódtok a guargumis botrány miatt így terhesen? Még jó, hogy eddig is megpróbáltam elkerülni az E számos termékeket.

KépKép
lili73
 
 


Tudja valaki, hogy hogyan lehet a már elküldött hozzászólást szerkeszteni? Vagy esetleg hova kell írni az adminisztrátornak? Elég rejtélyes módon a Gy.I.K.-ben írnak róla, de lehetőség nincs rá. Nem találok se mail-címet, se újraszerkesztési lehetőséget.

Mindegy, csatolom a babaszobás linket újra:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=28661

KépKép
lili73
 
 


Lili, helyesek a nacik :lol:

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Valakinek sztem Gicának ígértem a homeopatias szereket ami a terhesség ill. szülés alatt szedhetőek. Remélem másnak is segíteni fognak!

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=898

Majd még jövök!

snezsanett
 
 


Ugye? Köszi Judit!
Így legalább van egy nyárra, meg van egy őszre. Majd télen kell egy télre :lol: , de lehet, azt meg is úszom, mert kaptam egyet a tesómtól, hatalmas pocakra valót. Megértem Andit, én is megpróbálom a minimummal kihúzni, hogy legyen pénz inkább majd a babadolgokra.

Azt a C&A-sat még akkor visszavittem, mert két hét után már kényelmetlen volt. :?
Akkor még milyen kicsi volt a pocakom!

Ma hívtam a védőnőt, szabin volt épp (eddig egyszer voltam nála kiskönyvért). Megijedtem, hogy ha nem megyek hozzá elégszer, akkor nem kapok meg mindenféle pénzt, ami jár. De megnyugtatott, hogy ha járok rendszeresen dokihoz, ő is igazolja, amit kell.

Tontica!
majd elfelejtettem, én úgy tudom, terhesség alatt csak az Algopyrint szabad fejfájásra, a paracetamolt tiltják. Bár hallottam olyat is, hogy erről megoszlanak a vélemények.
De mivel az Algopyrin vényköteles lett (ami nonszensz azok után, hogy kismamáknak csak azt ajánlják!), el kellene mennem a házidokihoz felíratni. Inkább tűrök egyelőre. Mikor ott járok, akkor persze elfelejtem, mert épp nem fáj.
:x

KépKép
lili73
 
 


Milyen botrany? En nem tudok semmit. Hol lehet utana olvasni?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Lili en ezt pont forditva tudom, hogy az algopyrint nem szabad csak paracetamolt, nekem otthon Mo-on is ezt irta fol a doki meg itt is, szoval nem ertem.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


sztem is algopyrint lehet. paracetamolt szoptatás közben talán.. de ez nem biztos-...
na, lássuk azokat a gatyókat!
este még jövök.
:arrow:

Kép
an°°di
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?