Sziasztok!
Megjöttünk NST-ről. Fájások görbéjét leginkább a nagy alföldi síksághoz tudnám hasonlítani...
Ennél még pár héttel ezelőtt is durvábbakat produkáltunk...
Utána próbáltam Szegeden beszerezni a homeós cuccokat, de azt hiszem az internetes cím, amiről néztem, nem teljesen jó. Segítsetek!
A papíromon ez volt: Caulophyllium D4/C4, Cimicifuga D1/C1, Gelsemium D4/C4. Arnicát kaptam D6-ot. Aztán vettem egy könyvet, abban meg így volt leírva: Arnica 9 CH, Caulophyllium 5CH. Szóval, mostmár állatira össze vagyok zavarodva.
Amit most
Szilvi küldött, ott meg CH15 van... Melyik a helyes? Valaki ráncba tudja szedni az infóimat? Az az Arnica sem jó, amit vettem? Mert ha nem, akkor holnap vissza tudom vinni. Pedig annyit beszéltünk már a homeopátiáról, de valahogy olyan ellentétes dolgokat lehet róla találni.
Emmamami! Ha itthon jön rám a szülhetnék, akkor írok egy pár sort, hogy elindultunk...
Több mint testőr jó volt nagyon, pedig én sem elsőre láttam...
Most a Bridget Jones naplóját szeretném beütemezni...pedig ha azt nem láttam 20szor, akkor egyszer sem!
Szoptatás alatt akkor nekem ,,annyi"!
Kitta! Jaja, én is ezt hallottam. Nekem is azt mondják, hogy nem látszik az a közel 20 kilócska...
Azért én látom a fenekem környékén és a combomon...
Sándorkám is nagyon húsos, de a kedvence a pizza, na meg a brassói...ezeket nem tudja megunni!
Csak most túlzásba vitte a szimpátiahízást...
Húha, pecázós story nem semmi!
Szilvi! Akkor a Pamperst ki sem próbálom, vagy ez annyira változó, hogy kinek mi jön be? Előbb végigmegy az ember az összes létező pelenkán, aztán az utolsó lesz a befutó...amilyen peches vagyok!
A matracnak nem mosható a huzata? Vagy aláment?
Anyudat sajnálom, de igazán megérthette volna...
Enyém nagyon hiányzik, de sajnos nem jöttünk ki olyan jól...túl nagy volt a korkülönbség, 42 éves volt, amikor születtem!
Én apummal vagyok úgy, hogy elég belőle a kis adag is...
Én most vettem a Corában valami aventes szettet: van benne bimbóvédő, bimbókiemelő meg anyatejgyűjtő. Így volt kétezervalamennyi...De én is sajnáltam rá kicsit a pénzt, mert mi kerül benne annyiba? Úgyhogy Szilvi, ügyes vagy!
Timóca! Hordozókendő= kengurú? Kicsit tudatlanka vagyok!
Remélem én is, hogy nem okoz mostmár több kellemetlenséget neked a Baross...na meg ez a seb sem...
Manóci! Arra a négyemeletesre is kivi vagyok, majd ha beállítottátok...
Eddig tényleg elégedett vagyok a dokimmal emberileg is meg szakmailag is. Kicsit szenilis (ami a korából adódik), de azért nagyon odafigyel rám!
Én is rendmániás vagyok, csak amellett lusta is... Képes vagyok több napig rosszkedvű lenni a kosz meg az összevisszaság miatt... de nem mindig megy, hogy összekapjam magam, és na megcsináljam! Erre szokta a párom mondani, hogy van ambíció, de nincs kondíció!
Bár ezt ő főleg arra mondja, ha kinézek valamit, és most nincs pénzünk rá...
A konyhától ki tudok akadni... Nekünk ugyan nem amerikai, de egybe van nyitva a nappalival, úgyhogy gyakorlatilag ugyanaz a helyzet! De azt akárhányszor takarítom, mindig csupa kosz! Bár az a kő miatt is van...nagyon ki kéne cserélni! Ahogy a nappali ablakát is...és akkor nem menne ki télen a fűtés, és nem jönne be annyi por a szobába, és tán több mint 1 napig tiszta tudna maradni!
Na, most jó sok(k) voltam!
Mostmár kíváncsivá tettél, érdekel az egész lakás, kérek képeket!
Bordós-pirosas, meg cappuccinos...
Gyerkőcök gyönyörűek, mint mindig! Nem akarsz Hannusnak is egy fotóalbumot, mert látom, Esztinek van... Meg is néztem!
Vagy ajánlom a kep.tar-at, és ott mindkettőjüké elférne!
Puszi Mindenkinek, délután sütök csupa-csokis muffinokat!