Új privát üzeneted érkezett!

Ex, erőltetni nem is lehet. Szerintem akarerő kérdése a leszokás, és való igaz, hogy nem lehet könnyű, ezt elismerem.

Na tényleg megyek, jó éjt!
Vendég
 


Még mindig ezügyben! Nekem sose tiltották, hogy cigizzek, igyak, volt olyan, hogy apu cigit akart kérni tőlem, mert egy 17 évesnek úgyis mindig van cigije. Hát nem volt.
Apu is igen keményen alkoholista volt, ahogy az anyai nagyapám is, én mégis be tudtam rúgni egy fél deci akármitől is. Szóval nem szoktam rá. Egy pohár pezsgő is meg tud ártani.

Mellesleg én azt mondom, hogy a cigi eljesen ugyanolyan, mint akármilyen drog! Irtó erős függőséget okoz, és aki rászokott, bármit megtesz, hogy meglegyen a betevő cigije! Pl. hó végén is, ha már csak kajára lenne pénz, cigit akkor is kell venni! Sőt, akár a kölcsönkért pénzből is! Láttam már olyan emberkét is, aki hitelbe vitte az ismerőstől a jugóból vagy románból csempészett olcsó vackot! És nagyon helyes, hogy Unióék be akarják tiltani a nyilvános zárt helyen való dohányzást. Bár én nyilvános szabad helyen is betiltanám, de akkor meg csak otthon lehetne... Hátha könnyebben leszoknának, mert itthon meg ki van utasítva a lakásból minden bagós!

A családban már "csak" a párom, az anyukája, anyu új párja meg a nagynéném bagózik. Pont elég, minden háztartásban egy ember...

Mesivel semmi újság, rengeteget sétál, meg se áll, Lackó visszafejlődik kisbabába, furákat beszél, de ő is teljesen jól van. Semmi újdonság.

Megyek is, mert már megreggeliztek, indulunk a boltba, aztán főzés, takarítás, mosogatás, teregetés...

Ja! Az elöltöltős gépemen 2 nyomógomb van, egyik a félprogram, másik a centrifuga stop. 2 tekerő pedig egyik a hőfok, másik a program kapcsoló, de azt még Lackó se tudja eltekerni, a hőfokot meg reflexből mindig megnézem, szóval nem tudnak elállítani semmit. Nekünk a panelban 3 nm-es fürdőben is szépen elfért ez a gép, és a 400 fordulatos centrije ellenére tökéletesen jól kicsavarja a cuccost. Anyósom felültöltőse 800-as, de valami oknál fogva neki még a régi hajdúval tekerni kell a ruhákon egy kört, mert folyik belőlük a víz. Bár ez lehet, hogy a gép hibája.

Na mostmár tényleg indulok, mert már Mesi csapkodja az ivókáját.

Pusszantás!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Fú, ezt le kell írnom, mert most nagyon túltengenek az indulatok!

Hétvégén, vagyis szombat este mennünk kéne a szomszéd bácsi 72. szülinapi bulijára, ráadásul lesz a faluban valami motoros találkozó, amire jönnek anyósomék, a két 15 éves csajszival. Erre most mondja Laci, hogy vannak jegyek a forma-1-re. Háromnapos jegy... És nem megyünk miattuk!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

GAb! Ne dühöngj, ez egy adandó alkalom, alkalmazkodni kell hozzá. Ha pasi lennék bevallom én is a forma 1-et választanám. Neked is van jegy? Vagy Te maradsz a gyerkőkkel? Meg tudod oldani, hogy azurad elmegy a forma 1-re Te meg elmész a bulira anyósákkal,meg a motoros találkozóra is egy barátnőddel, vagy és a két 15 éves lánnyal. Anyós vigyéz a lurkókra 2 órát, Te meg egy barátnőddel csápolsz a motoros találkozó koncertjén!!!!!Na, jól kifundáltam?
ebből a 72 éves szomszéd megünneplése a legegyszerűbb, de szerintem a motorostalit is meg tudod szervezni. A lényeg, hgy nehogy már rosszul érezd magad. Nem vagy Te anyarabszolga. Tessék elmenni bulizni.

benianya
ákosbenianya
 
 


Én akarok menni a legjobban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És most azt mondja, hogy hogy menjünk, mikor már lebeszélte, hogy jönnek az anyjáék???

De közben megoldódott, maradnak, vigyáznak a csemetékre, mi meg lelépünk vasárnap reggel.

Már ha a nagy tökölésbe maradt még jegy... Mostmár nagyon mehetnékem van!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na! A szomszéd bácsi buliját szívesen kihagynám, 60 vad idegen rokon társasága... Brrr! Még jó, hogy jönnek is a mamáék, és lesz kibúvó, hogy hamar lelépünk. A motoros meg nem nagyon érdekel, pont a két lány akar nagyon menni. És hát bulizós barátnőm sincs. Szóval ha sikerül, vasárnap hajnalban elmegyünk a versenyre, az időmérőt kihagyjuk, így is izgi. Csak mostmár tényleg jusson abból a 150 jegyből nekünk 2! Drukk-drukk-drukk!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Jajj, de hülye vagyok! szóval a Forma 1-re nem mentek az anyósék miatt? Vagy mi van? Most nem értem!!!
De ha ez utóbbi, akkor meg nehogy már lemondj a Forma 1-ről az anyós miatt!!!!Talán a 72 éves bcsi is lesz 73 is. Szóval a Forma 1 jegy nincs mindig, akkor anyós ejtve és irány a forma 1. Na ezt is jól kifundáltam, nem? A lényeg, hogy Te jóül érezd magad. Alkalmazkodtál már eleget az elmúlt években, ideje, hogy most ők alkalmazkodjanak. Ők máskor is el tudnak menni hozzátok nem? És ha 3 napos a jegy, 3 napig leszetk? Vagy ez csak a futam idejére vonatkozik? Vagy nem tudtok hazamenni aludni? Na sebaj, ha akarsz menni, igen is menj el!!!!!!Most rajtad a sor, hogy jól érezd magad. Ha szeretnek,megértik, hogy ez most egy már fent emlitett adandó alkalom, ki kell hazsnálni, ha meg nem akkor meg mit számit mit mondanak, vagy gondolnak majd?Ha besértődnek, az is csak 3 napig tart majd.
Azt azért leirhatnád, most hova nem mentek, és hova mentek?
Na a lényeg, higy neked, nektek jó legyen. Gondolj arra, hogy forditott esetben Te is megértő lennél ha ilyen égből hullott jegy boritaná a csakádi programot.

benianya
ákosbenianya
 
 


Na, most látom, hogy közben irtál. IIIIIIGGGEEENNN, menjetek a versenyre!!!Húú, azuram, de irigy lesz ha megtudja. Szóval akkor elsőre félreértettem, másodjára fogtam fel, hogy a versenyre nem tudtatok volna menni mert jönnek az anyósék. És hogy Te is szereted a forma 1-et. Okkééé, oké, világos már. Lényeg, hogy menejetek és érezd a mellkasodban a lóerők döbörgését.Füldugót vigyetek! Engem a világból ki lehet vele kergetni, azuramnak még a telefoncsengőhangja is az, kiráz a hideg, de látom rajta milyen szenvedéllyel nézi, tudom, hgy forma 1 idején nincs strand, nincs játszó, minden programunkat a közvetitésekhez igazitjuk, még a nyaraláson is azt nézte Benivel utcsó du. mikor mi Blankával szörföztünk matraccal a nagy balatoni hullámokon. NA, akkor megoldódott!!!!Mégiscsak jók valamire az anyósok.

benianya
ákosbenianya
 
 


Na szóval akkor leírom részletesen.

2 éve kaptunk a laktanyában F1 jegyet, de akkor csak a szabadedzésre. Akkor elhatároztuk, hogy egyszer elmegyünk a futamra is. Tavaly volt 3 napos belépő, de ugye akkor Mesi még csak 3 hónapos volt, nem mentünk, tesómnak adtuk a jegyet a szülinapjára, ő ment a párjával. Most vártuk nagyon a jegyet, nem volt róla semmi hír. Közben kaptunk meghívást a Sanyi bá bulijára, meg kiderült, hogy lesz a motoros mizéria a faluban, az egyik kis sógornőm meg irtóra motor mániás, így meg lett beszélve, hogy jönnek. Ami jó is, mert mivel vendégeink vannak, nem kell sokáig maradni a szomszédban, mert csak felköszöntjük már az öreget, ha meghívtak, és már mondtam is tegnap, hogy megyünk. Csakhogy közben ma szólt nekem Laci, hogy vannak jegyek. Mondom és? Akkor megyünk? Erre ő: hát hogy mennénk, már meg van beszélve anyuékkal, hogy ők jönnek. De mondom mondtad neki, hogy tudnánk menni F1-re? Azt mondja mondta, de hát most mondja nekik, hogy ne jöjjenek? Mondom igen! Vagy mondjad, hogy jöjjenek, de mi vasárnap lelépünk, aztán majd este jövünk. Jaj, de ez meg hogy néz már ki, és elköszönt, és lerakta a telefont. Na akkor írtam ide, panaszkodtam a tesómnak, hogy milyen mulya az én párom, hogy nem mer olyat mondani az anyukájának, hogy bocsi, de most ne gyertek már vagy akármi. Mondtam pedig neki, hogy hónapok óta várom, hogy valahova kimozdulhassak, mert tényleg minden percben a gyerekekkel vagyok, és már kezdek behülyülni, és ha anyósék miatt most ez is kimarad, irtó hisztis leszek, és hónapokig fogom emlegetni. Aztán felhívtam megint Lacit, mert kapott egy levelet, az osztálytalálkozó meghívóját, és akkor mondja, hogy beszélt az anyukájával, ittmaradnak hétfőig, vigyáznak a csemetékre, mi meg vasárnap mehetünk F1-re, és megy, kér jegyet. Remélem, jutott még neki, de már nem merem felhívni, mert kapok a fejemre, így is odaégettem a paprikáskrumplit a nagy dühöngésben! :-)

Na most ez kisregény lett, de remélem, már nem félreérthető. :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na, igen! Másodszorra azért értelmes volt. :-) Köszi a tippeket! :-)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Azonnal hivom azuramat, hogy ebben a laktanyában is osztanak-e ilyet!Csapkodná a popsiját örömében a földhöz.
Jaaa, bocs ne irjak már ilyet, tegnap összetörte magát a laktanyába menet első útján az új bicajával!!!!!Ment mint állat, hogy miylen jó a canga, aztán egyszer befékezett, mindkettővel egyszerre, a hiper-szuper bicaj meg megállt mint a sicc, azuram meg bemutatott egy szabályos előre szaltót bringával a hátán!!!!!!!Arc, tenyér, boka, lapocka sérülések, és az új bicaj jobb kormányán horzsolás. Minden csak enyhe szerencsére. Mivel mentek a nők is a laktanyába bicajjal mögötte( nagy ugye a reggeli forgalom arra) felugrott, mintha mi sem történt volna, de aztán meg kellett állnia nyögni. Szerintem én pont úgy röhögtem, mint most ti. Persze sajnálom is nagyon, de én a kandi kamerákon is annyit röhögök. Mondtam neki, hogy még jó, hogy nem az új autót törte össze.
Gab!
Vasárnap gondolok rátok!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya-Andi! A szolnoki laktanyában nem osztogatnak jegyet? Egyébként Szentes is oda tartozik, még a telefonszám is Szolnokon csörög, onnak kapcsolják a szentesi alvonalakat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Bocsi, tényleg röhögtem a baleseten! Nem mostanában bicajozott, ha így be tudott fékezni! :-)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bekukkra van időm, mert ezer dolgom van a délutáni lakógyűlésig (én mint közös képviselő.... )
Délelött vendég gyerekeim voltak, azaz a szomszéd gyerekek jöttek át egyet játszani, most hogy mindenki elment és Dani is durmol, a házimunkát csinálom, aztán neki is ugrok a képviselői beszámolómra. A hátam közepére sem kívánom ezt a lakógyűlést, de ha egyszer muszály!!!
Tegnap megint jól jártam. Szeruóintem nem az én napom volt. Ugye írtam, hogy Dani dinka volt, erre este megyünk a nődokihoz és ki van írva: a rendelés szabadság miatt elmarad!
Szóval ez van. Legközelebb jövőhéten hétfőn és szerdán rendel, de ha addig megjön piri.... Kilőve az is!

Jajajjjjjjjjjjj! Dani úrfi felébredt! Futok!!!!

Sziasztok!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Hali.

Gabella, ez ismerős, nekem is ennem kell egy pohár pezsi előtt, mert egyébként rövid időre a fejembe száll...
Ja, a nyilvános szabad helyen való cigizést én is tiltanám, marhára idegesít, amikor valaki beáll pl. a buszváróba és ránk fújja a füstjét (vagyis nem konkrétan ránk, de jut nekünk is belőle). Na és ha ezt ráadásul esőben csinálja, amikor eleve nagy alatta a tömeg, na az a pláne.
Hát az tuti, hogy a gép hibája, hogy folyik a ruhákból a víz, én 700-as centrifuga mellett néha majdnem szárazon veszem ki a ruhákat. Egyébként nálunk a rendes méretű elöltöltős tuti nem férne el, vagyis beférne, de akkor mi szorulnánk ki. :D Na meg a mostani masinákon már minden gombos, legalábbis az elöltöltőseknél, és nekem nem hiányzik, hogy ezt-azt elállítson rajta akárki is...

Bénianyu, hát pl. nálunk a Forma-1 csak akkor lenne élvezetes a férjem számára, ha közelről látná, itthon képes elaludni a rajt és a cél között, ha egyébként nincs semmi különös történés.
Jó a bicajos sztori...

Andy, hát ha addigra megjön piri, akkor van esély, hogy minden OK odabent.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Gabella, ne hagyd ki a Forma 1-et!!! Én már nagyon sokszor voltam, most is megyek. Teljesen más élőben, a fealing miatt menj, azok a hangok, a hangulat, hmmm, fantasztikus. Örök élmény, az tuti. :)
Vendég
 


Sziasztok Csajok,

megjöttünk a Balcsiról.... igaz nem ma, hanem már tegnap, mert Marci belázasodott és nem volt szívünk ott maradni, hátha az éjszaka még jobban megviseli :( . Több mint valószínű, hogy a foga miatt volt, mert 5 percenkén olyan sírásba kezdett, hogy nem lehetett megnyugtatni, húzta fel a lábát, látszott, hogy szenved. Egyszerre Oriandy jutott eszembe, amikor Danit még a kórházba is be kellett vinni :( . Szerencsére nem volt olyan vészes, amikor hazaértünk már csak a hőemelkedés maradt meg a rossz élményből, azóta nem volt keserves sírás, csak lehangoltság és anya "elnemengedése" a látótérből :( . Sőőőt, a biztos az, ha az ölembe lehet a kis kópé, akkor minden rendben :) .

A nyaralás egyébként nagyon jó volt. Mivel néztem az időjárás előrejelzést, ezért kihasználtuk az első napokat a strandolásra. Marci nagyon élvezte, most a változatosság kedvéért az úszógumijában érezte magát a legnagyobb biztonságban. A gumicsónakot nem is erőltettük.
Sokat homokozott, hintázott, fürcsizett és nagyokat evett és aludt.

Gombi: gratulálok a leendő kisbabádhoz. Élvezd a pocakosodás minden pillanatát :) .

Kimi, Reni, Gabi: nagyon ügyesek a babáitok. Gratulálok az első önálló lépésekhez :) :) :) !!!

Cigi, pia: soha nem cigarettáztam (talán egyszer kipróbáltam életemben...). Az ital sem az én világom. Néhanapján egy kis Martini :) .
Anyukám és apukám dohányoztak, de mind a ketten egyik napról a másikra letették. Éppen most nyaraláskor emlegettük.
Anyukám olyan indittatásból, hogy amikor beleszólt a telefonba, akkor mindenki jobbulást kívánt neki, mert annyira mély lett a hangja, hogy aki régebben beszélt vele, nem is ismerte fel. Nagyon zavarta, ezért inkább abbahagyta a dohányzást. Ennek már lassan 8 éve.
Apukámnak pedig kilyukadt a gyomra 3 éve, akkor azt hiszem egy kicsit elgondolkodott, hogy talán nem kellene még tovább rontani a helyzeten (bár semmi köze nem volt hozzá, ha csak annyi nem, hogy a dohányzás miatt sokkal több volt a sava...). Ő is kijött a kórházból és soha többé nem gyújtott rá, bár mondja, hogy bármikor képes lenne visszaszokni. Néha álmodik is róla, hogy elszívott egy jó kis cigit :lol: .

Annak ellenére, hogy anyukám és apukám is bagóztak, amikor még "fiatal" voltam, engem inkább taszított a cigi, minthogy vonzott volna. Na meg persze, bár nem járt elő jó példával anyukám, de azt nem tudta volna elképzelni, hogy mi is bagózzunk a nővéremmel.

Mosogatógép: nekünk Bosh van, 50, 65 és 70 fokon tud mosni. Én 90%-ban a 65 fokot használom.
Nem tablettázok, hanem külön a só, külön az öblítő és a mosogatószer. Calgont használok és nagyon szépen mosogat. Akkor fordul elő, hogy marad egy kis szennyeződés a tányérokon, ha nagyon sokat teszek bele és szinte összeérnek.

Forma 1: Gabella: biztos vagyok benne, ha rajtad múlik nem hagyjátok ki :lol: :lol: :lol: !
Én is imádom, de közvetlen élményben csak egyszer volt részem. Éppen amikor Londonban nyaraltunk volt a Regent streeten egy Forma 1-es bemutató. Coulthardtól, Nigel Manselltől és még valakitől van is autogrammom :lol: . Ez 3 éve volt, abban az évben, amikor Baumgartner is versenyzett. Ő is ott volt.
Schumira kiváncsi lettem volna, de a Ferrarinak csak a tesztpilótája volt ott.
Nagy élmény volt, nem hagytam volna ki semmi pénzért :) !

Bocsi, hogy most nem tudtam mindenkinek reagálni. Mellékelek néhány képet a nyaralásról :) . Most már nem is ígérem, hogy a képtárban lesz több, mert semmi időm nincs, de talán be tudom pótolni az utóbbi 1 hónapot :( .

Kép strandon
Kép szállás
Kép Balcsiban
Kép édes kettesben
Kép szüleimmel
Kép hattyúk és kacsák

Eni

Eni
marcy
 
 


Szia marcy!!!!
Milyen szépek vagytok a képewken! Az a rózsalugas étterem? Csuda édes a kis kópé. Jó visszarázódást a mindennapokba!
Az a kérdésem, hogy a mosogatószer ami hazsnálsz folyékony vagy por? az is Calgon? Neked is az ajtóba kell beszórni?

Lányok! Óriási dolog ám, hogy elndultak a babók! Nem azért, hogy mikor, hisz ez változó, hanem gondoljatok bele mekkora "LÉPÉS" ez az életükben. Saját lábra állni és menni!!!! 8) :lol: 8) :wink:

Áll a baba áll, mint egy rózsaszál, édesanya virágszála el is indul már.
Jár a baba jár mint egy kiskirály, édesanya büszkesége ide is ér már.


Ezt a verset mondogattam, énekelgettem Blankának és nagyon imádta. Küldöm ezúőton minden járó babának.
Jelentem Beni is elfelejtett tegnap állás közben kapaszkodni, de én a gyógytorna miatt csak 4-5 hónap múlva számitot járásra. Még az álláshoz sem elég erősek az izmai.A nyár feladata, hogy edzük különböző gyakorlatokkal, aztán szeptembertől újra rágyúrunk a Dévényesnél.
Kedden megyünk nyaralni Hajdúszoboszlóra a katonai üdcsibe, addig megpróbálok sokat jönni, ma nagytakaritunk apával, a gyerkők mamánál. Tegnap megsikáltam az ablakokat, kimostam a szőnyegeket, ma az ágyneműt mosom, de nem mondott sok napsütést, nemtom hogy száradnak meg.

Hajdúszoboszló! Vot mostanság valaki? Azt hallottam be kell menni háziorvosi beutalóval a fürdőorvoshoz, kapsz masszázst meg tangertont és ingyenes a belépő végig. 1400-as napi/fő áraknál nem mindegy, meg egy kis nyunyuzgatás sem esne rosszul. Elág egy kis hátfájás hozzá, a körzeti beutal. Nem hallottatok erről valamit? Állitólag az ország minen részéről igy mennek oda nyaralni, mert a fürdőnek ez jó sok énz a TB-től. Örülnek. Csak az a baj, hogy a lányokat öreg nyanyák, a pasikat meg öreg papák masszák. Pedig jól esne egy görög isten, azuramnak meg egy szoboszlói sellő, legalább masszázsban. :lol: :lol:
Szép napot minenkinek!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!
Leszédülök a székről! Mesivel nem tudom mi van, biztos azért kapom, mert múltkor eldicsekedtem a jó alvókájával! Már nem csak nappal alszik keveset, de az este hiába feküdtünk le időben, éjfél után aludt el. Fél 2-kor raktam a helyére, mert én is elaludtam. Aztán Lackó nyafizott, ha pisilnie kell, fel kell kelnem villanyt kapcsolni neki. Aztán visszaaludtam, nemsoká kelt a párom. Fél 5-kor. Aztán épphogy elhelyezkedtem, már Mesi nyávogott. 5 előtt fentvolt! Hulla vagyok! Most talán képes lenne elaludni, de közben felkelt Lackó, még félig alszik, tiszta kóma, de már hisztizik, hogy kéne kisautó, hozzam már be, mert ő még nem tud kimenni. Hát marha jó.

Nem élem túl ezt a napot!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!

Kitartás! Előbb-utóbb Mesi behozza az alvási lemaradást, és akkor tudsz egy cseppet pihenni! Extra rossz éjszakáink után ált. du. szokott többet aludni Misi.

Eni!

Láz miatt :cry: nyaralási képek szuperek!


Nálunk végre újra elkezdtek dolgozni a kőművesek, remélem, most már felhúzzák a falakat tényleg - a mai falazóblokkokkal igazából 5 munkanap alatt fel lehet húzni egy szintet. Remélem, addig már nem vesznek össze a vállalkozóval, és legalább a falak állni fognak. :?

ÉS: éjjel Misi betakarózott!!!! annyira örülök neki! Mindig izgultam, hogy elég meleg van-e neki, amikor kimászott a takaró alól, meg hogy biztos fázik aztán, csak nem tudja megoldani a helyzetet, néha felugráltam betakargatni. A hálózsákot nemigen tűrte, úgyhogy azt nem erőltettem. Tök jó volt látni reggel, ahogy az ágy sarkában borzasan összetekeredve szorongatta Nyúl urat és (bár fordítva) rajta volt a takaró! :lol: :lol: :lol:

Benianya!

Nekünk a mosogatógépünk két programot tud, 50 és 65 fok, de 50-en is szépen szokott mosogatni. A mosogatószer por, az öblítő meg folyékony. Külön kis helyük van az ajtóban, a sót meg a gép alján levő lukba kell önteni. Én próbálkoztam tablettával is helyettük, egy árnyalattal szebben mosogat ha külön cuccokkal dolgoztatom, nem tabival. Dzsuvás akkor szokott maradni, ha a vízsugár elől takarásban van valami, tehát nem elég ügyesen pakolok. A víz alulról jön, és a felső rekesz alján levő "propeller" forgatja, ami kb. a gép terének a közepén van, tehát elvileg az biztosítja, hogy a mosószeres víz mindenhova eljusson. Nem tudom, sikerült-e értelmesen leírnom...
Egyébként mosogatószer és egyéb cuccok tekintetében elsőre kipróbáltuk az ajánlott Calgont, aztán a DM-ben kapható dolgokat, meg a Somatot is, és az utóbbi kettő volt igazán jó. Én meglepődtem ezen...

Pussz,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok!

Benianya, mosogatógépünk nekünk Bosch van, már vagy 10 éves típus, de nagyon szeretjük, és szépen mosogat, pedig álltalában az 55 fokos programot használom. Ezen kívül 65 fokos van még rajta. Nagyon fontos, hogy pakolsz, mindent rendesen érjen a víz, a poharak edények fejjel lefelé legyenek. Figyelni kell arra, hogy ne legyen túl magas, amit beleraksz, hogy az a propeller forogni tudjon. Az spricceli körbe a vizet. Nekem az a tapasztalatom, hogy a nyitogatás, menetközbeni leállítás ( a gyártó állítása ellenére) nem tesz jót a mosogatásnak. Mosogatószerből én próbáltam a somatot és a calgont, de másokkal ellentétben nekem a calgon jobban tetszett. A tablettás változatot használom, és ha épp eszembe jut, akkor rakok bele külön öblítőt is plusszban, meg néha sót. Álltalában nekem nem kell elötte leöblögetni az edényeket, kivéve a nagyon odaszáradó dolgokat (rizs, tojás, krumpli..). És még valami: az a tapasztalat, ha lejárt a program érdemes azonnal kinyitni az ajtót, hogy a gőz kiszellőzhessen, mert így nem csapódik vissza, és nem lesznek foltosak a poharak.
Igen lehet fürdőkbe beutalót kérni, de akkor sincs ingyen, valamennyit fizetni kell. A masszázs meg... Ott nem tudom hogy van, de itt Budapesten órákat kell várni rá, mert olyan sokan vannak. Ja, és van ahol időkorlátos az ilyen jegy.

amandi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de megint csak egy villám bekukk! Délelött a városban intéztük a dolgainkat, hazafele Dani elaludt a bicajion, így ahogy volt - ruhástul tettem az ágyba és egészen fél 1-ig aludt. Megebédeltünk, most pedig pakolnom kell, mert a hétvégét anyuméknál töltjük. vagyis csak féligmeddig, mert mi holnap hazajövünk egy szülinapi partyra, Dani meg marad a mamiéknál.

Nincs valami jó ötletetek, mit lehet venni egy 18 éves csajszinak, aki él-hal a lovakért??? (lovas kép, szobor, plüss kilőve - ezer meg egy darab van már neki)

Eni!
Nagyon jók a képek! A Balcsi melyik részén voltatok? Mi 13.-án megyünk 1 hétre, remélem mi is legalább olyan szerencsések leszünk az idővel, mint ti!

Gab!
Kitartás! Nemrég nekünk is volt ilyen napunk!

És akkor most egy link, tegnap csináltam ezt a videót!

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... QKnPzEXe2l

Pusz mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak szintén kialvatlan vagyok, mint Gabi. Peti később alszik el és korábban ébred, na meg persze éjjel mellettem köt ki. Szóval én jó nagyokat pihizek! :evil:

Az éjjel egyedül voltunk, mert a párom dolgozott, így este 9- ig a mamáéknál voltunk, előtte a dédinél. Hajajjj, a nagyim lassan Peti szintjén van. Ezt tegnap állapítottam meg, amikor majd kinézte Peti szájából a kekszet. Akárhányszor kínálom Petit és őt is, még sosem mondta, hogy nem kér. A másik dolog, hogy teljesen kiszolgáltatja magát. Háát gyerekek, én úgy érzem, hogy van benne egy pici rájátszás is! Félreértés ne essék, szeretem a nagyimat, de a másik pont az ellentéte, még ő ugrál hogy kiszolgáljon minket!

Eni!
Nagyon jók a képek! ( Változatlanul elcsodálkozom, hogy milyen vékony vagy!)

Andy!
Dani milyen merész! Még jó, hogy nem borul fel a szék!

Wkata!
Ezen a takaró dolgon én is mindig parázok. Petin kb. 5 percig van, ezért inkább pizsiben altatom.

Reni
Kép
prenata
 
 


Andy!

Esetleg valami ruhadarab a lovagláshoz?

Reni
Kép
prenata
 
 


Van akinek még nem jár a gyereke? Mármint Kingán kívül? (és most nehogy elkezdjetek írni, hogy ez normális, mert NORMÁLIS, csak érdeklődöm, és ilyenkor szoktak magyarázkodni az emberek, amit immáron két hónapja baromira unok.)

tjuca
 
 


Sziasztok!

Andi! Nagyon cukker Dani! Megnéztük a többi videót is, Lackó most itt nyávog, hogy ő még akarja nézni a Dani baba hogy tottyan. Minden tottynál úgy nevetett mindkét gyerek, hogy azt nekem is le kellett volna kameráznom! De nem tudok osztódni sajnos...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Juca! Mesi még csak 1 hete jár! :-) Átérzem, amit írsz! Most meg azzal jönnek, hogy na, csak megtanulta! Na mondom, mért ne tanulta volna meg???? Váááááááá!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Juca, Márk sokban hasonlít Kingához. Ő is a pillesúlyúakhoz tartozik, és még nem jár. Egy hónapja kezdett el kapaszkodás nélkül álldogálni, kapaszkodás nélkül simán feláll, és ha van mit tolnia, akkor lépked. Ha meg nincs, akkor inkább beveti a kezeit is. Talán ebben a hónapban már el fog indulni, mert ő nagyon szeretne, csak szerintem még nem meri.

Az alvással nekünk is sok gondunk van mostanában. Amikor elhagytuk a tejet, elalváshoz víz volt csak, és ennek eredménye éjjel 3-4-szeri kelés volt. Rájöttünk a megoldásra, most kap elalvás elött tápszert (nem túl lelkes érte), de ez hatott egy ideig. Egy hete meg azt játsza, hogy felébred egykor és kipeckeli a szemét, nem hajlandó elaludni, csak mellettem. Ezen szoktunk akár 2 órát is küzdeni. Ez azért furcsa, mert nálunk ez nem volt divat, közöttünk eddig mindig csak játszott. Elszúrni nem akarom most a dolgot, de ezt az éjszakázást nem nagyon bírom. Szóval most nálunk se rózsás a helyzet.

amandi
 
 


Juca!

Peti is csak járogat még! ( Főleg lendületből, mint a részeg matróz :lol: ) De! Épp a minap mesélte egy gyerekorvos ismerősünk, hogy két fiú unokája fejlődése ég és föld. És mindkettőé NORMÁLIS! Az egyik 11 hónaposan járt és 1 évesen már 10-12 szót mondott , a másik 17 (!) hónaposan indult el és másfél éves elmúlt, amikor kimondta az első érthető szót, de onnan már szinte mondatokban ( na persze egyszerűbb) beszélt!

Reni
Kép
prenata
 
 


Juca!
Láttál te már olyan felnőttet, aki mászott?? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Na persze nem részegen, mert én úgy elég sokat láttam már életemben!! :lol: :lol: :lol:


SOS:
Mi annak a homeós bogyónek a neve, ami fogzásra van????

Andy

Kép
oriandy
 
 


Ne aggódjatok, hogy elszúrjátok azzal a gyerek alvását, ha köztetek alszik! Lackó gyakorlatilag addig aludt mellettünk, amíg nem tudtuk meg, hogy Mesi jön. 4 hónapos pocaklakó volt, mikor Lackó kapott nagyfiús ágyat, így már csak közös szobában, de nem mellettünk aludt. Aztán átköltöztek külön szobába, mikor Mese 10 hós volt, Lackó azóta egyedül a helyén alszik el, mióta nem pisil be, nincs is vele semmi gond, felébred, szól, hogy pisilnie kell, kapcsolok villanyt, ha végez lekapcsolom, és alszunk tovább. Szóval nem lesz az, hogy 18 évesen is az anyjával akar aludni, ez tök hülyeség! Pont, mint ahogy az idősebbek magyaráznak hülyeségeket a hosszan tartó szoptatásról!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Olyat nem tudtok, hogy van-e valami házi praktika, mit lehet használni nyugtatónak? Egy kád meleg habfürdős víz az jó lenne, csak addig nem tudom hova rakni a gyerekeket.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Reni!
Ruhára mi is gondoltunk! De mindene megvan, hiszen verszenyez is.
Nehéz, nagyon nehéz! :(

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Marcy: nagyon szépek vagytok a képeken! Én majd ismét csak később tudom feltenni a nyaralásos képeket! A gépünk még a szervízben van, legfeljebb télen majd nosztalgiázunk! :lol:

Oriandy: nem irigyellek a lakógyűlés miatt! A chamomillára gondolsz?? De van a Viburcol kúp is!

Da a bogyó a chamomilla!

Juca: az én körkérdésem: van még fog nélküli gyerek Kornélon kívül?? Tudom, fogatlan felnőtt sincs, de hol a manóban vannak azok a fogak??

Kornél hisztis, megyek!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Gab!
Magadnak kell??? Esetleg egy tea: citromfű
Nem rossz és enyhe nyugtató hatású. Még gyerekeknek is lehet adni!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Ja még így a nyaralás előtt!

Eni!

Azok a hasizmok, fujj, ollan, mint egy radiátor :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
nekem is van, kicsit girbegurbák, és szépen eltakartam őket puha párnácskákkal nyah. Így legalább nem zizeg rajta lefelé a szivacs, ha mosakodok :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Tudom, hogy nem mászva megy majd az oltárhoz, csak már kezd cikis lenni, hogy most vegyek őszi cipőt vagy ne. Na mindegy ez legyen a legnagyobb gondom. :wink:

tjuca
 
 


Hali.

Andy, nagyon jó ez a videó, ilyen fel-le dolgot Peti az ággyal szokott "játszani". :)

Kinga, egyszerűen ne vegyél cipőt, csak ha szükség lesz rá. Ennyi. Én sem vettem Petinek kapásból lábbelit, mikor megszületett. Jó, tudom, nem épp jó a példa, csak azért írtam, hogy ne aggódj már ennyit ezen!

Eni, jó, hogy szépen telt a nyaralásotok. Jók a képek... És én is irigy-irigy, hogy milyen csini vagy.

Nekem szétesik a fejem, és már 1,5 órája várom a férjemet, hogy érjen haza...lassan fel fogom hívni.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Andy! Vegyél neki egy lovat!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Na, jó: szép lovas könyv, vagy valami szerszám-jár is lovagolni, meg gondozni a lovakat? Sapka? Az olcsóbb kategória, mert tudom, hogy egy csizma, vagy nadrág iszonyú drága. Esetleg kulcstartó?Lovas mobiltartó?Lovas nyaklánc-medál? Lovas kendő?A 18 éves lányok elég hiúak, hogy hordhatót végy neki. Karkötő? Ezüstmedál?Fariba való öv helyetti kendő lovas mintával?
Szerintem egyszerűbb ha bemész egy lovas boltba, és amit látsz elérhető áron, azt megveszed. Tapasztalataim szerint ha elindulsz valamit keresni, amit elképzeltél úgysem találod, ezért jobb ha ilyen boltba mész és veszel amit látsz.
Fogzás: Homeós bogyó chamomilla-ha jól irom. Vagy viburcol kúp!!!

Juca, Beni még állni is alig áll, a járás meg még…..Ha nagyon unod mond azt nekik, hogy nem fog egész életében mászni, előbb-utóbb elindul. Kingának most ez a szexepilje. Vagy poénkodj nekik, hogy köszönöm kérdésed érettségire már 2 lábán megy. Akkor talán magukba szállnak, hogy milyen tapintatlanok.
Őszi cipőt meg ráérsz akkor venni ha elindul, akkor legalább leárazva is kapsz, nem kell most megvenned.

Gab! Cirtomfűtea, és levendula olaj.A macskagyökér azt hiszem már antidepresszáns.

Mindenkinek köszi a mosogatógép szakértést! Vettem végre port, ki is próbáltam és tényleg tök szépen elmosogatott. A poharak!!hát az valami álom. És még a kuktából is kimosta a rizst!!!Valszeg először nagyon telepokoltam és ahogy irtátok elállták a nagy edények a vizsugár útját. Még egyszer köszönöm!!! :lol: :lol: :roll:

Beni egy ördög. :twisted: :twisted: Melllette ültem, lecsúszott orral az ágyról és úgy elharapta belül fölül a száját, hogy majdnem varrni kellett, de azuram nem engedte mert ahhoz altatni kell. Mindezt itthon fundáltuk ki, már nem is vittük dokihoz. Szegénynek fel van dagadva jobb oldalon a felső ajka, deeeee így is zabál a drágám. Milyen okosak a gyerkők, az eset után szinte csak szopizott fél napig. 1 nap alatt is sokat forrt belül, elég mély és nagy vágás volt, de úgy érzem mintha a tej meg a nyál gyógyitaná.Még jó, hogy nem tört i a foga, bár nem esett csak csúszott, ez volt a szerencse. Jajj, olyan erőszakos, hisztis, kemény, minden mozdulata olyan pasis, nem ciróka, hanem maróka. :x :x Mikor szokom már ezt meg?Még a kommunikációja is erőszakos, nem szól, hanem kiabál. Héé, hee, ejjejjmejmej!!!!!!Hiába tripla oroszlán( nap, hold és rejtett asszcendes is, a sima asszc. Szűz, aminek enyhitenie kéne, de nem nagyon veszem észre. )

Amandi!Köszi a tanácsokat, azt hallottam ott nem kell várni, időpontra mész és összahangolják, hogy az apa meg az anya külön menjen, hogy tudjanak a gyerkőkre vigyázni, mig a párját masszák. Meg azt is megtudtam, hogy az egészért kell valami 300 ftot fizetni. (??) Majd beszámolok, ha hazajöttünk.

Itt esik, és hideg van. Micsoda szerencse, hogy tegnap kimostam az ágyneműket meg a szőnyegeket is és a 31 fokban meg is száradtak!!!!Ma pihi van!!!! főzés, Benizés. Blanizás. apa meg forma 1ezik. Én pipihusi levest főzök, apa meg lazanját!Hmmm. szép szombatot!

JAA, Gab! Megőrülök, hogy igy lett vége a hősöknek!!! mi lesz utána ? Tudod? Miért esett vissza hiro a múltba? És mi lett arepülő tesókkel? Ird már le,lécci, lécciiiii!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Csak röviden!
Heroest még nem néztem meg, csak 3 részt, nem tudok nyilatkozni. Most még a 4400-at nézzük, aztán a Lost 3. évadot tervezem, majd utána Heroes... A gyomrom nem nagyon veszi be azt a sok szétvágott fejet, felnyitott mellkast... Rá kell edzeni.

Köszi a nyugtatós tippeket! Néha már nagyon besokallok, annyira egyhangú az élet!

Bocs, megyek, mindjárt ittvannak anyósomék!

Kellemes hétvégét!

Ja! És lett 4 jegyünk az F1-re! Jön Lackó is meg a tesóm. És még kocsival se kell bénáznunk, légkondis busszal megyünk, tehát honvédségi busszal ingyen! Láttatok már ilyet? Mondom én mindig, hogy jó hely ez a honvédség!

Tényleg mentem! Puszka!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

Nagyon gyorsan szalad az idő, már szép lassan egy hét vagyunk itthon.
Képzeljetek, én dolgozom. Önkormányzat altal nyitva tartanak nyári ügyeletes iskolát dolgozó családok részére egész nyári szünet alatt, és ott vagyok tanítónéni! Egyik ismerősünk ajanlott nekem, augusztusban 20 napot fogom dolgozni. Napi 4 órás munka, most nekem jól esik.

Puszi, mindenkinek, jó hétvéget!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.01 23:42-kor.
Vendég
 


Kmammy!

A WC nagyon tetszik, Kinga biztosan nagyon élvezné. Kofa szerint így lehet gyorsan WC-re szoktatni a gyerekeket.
Örülök, hogy jól érzed kinn magad, és hogy tanítasz.

A férjed beszél valamit japánul? Vagy angolul kommunikál? És hogy érzi kinn magát? Ő interneten dolgozik Magyarországra, vagy ő most nem dolgozik egyáltalán?

Nagyon jók a képek! Főleg a babakosaras.

Mi is indulunk lassan nyaralni, egészen a Balatonig Meteorékhoz!

Pusza:

J.

tjuca
 
 


Juca!

Egy kicsit megkésve ( :oops: ), de nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Kép

És jó pihizést Nektek!
Meteorékat üdvözlöm!

Reni
Kép
prenata
 
 


Üdv.

Bénianyu, jó, hogy megoldódott a mosogatógépes problémád. Látod, az olcsó is lehet jó! :)
Őszintén, mit vártál Benitől? Hogy olyan lesz, mint Blani...hát azt várhatod! Egy másik fórumon van egy anyuka, van egy nagyobb fia, és két kisebb ikre, egy fiú és egy lány, és ő is mindig mondja, hogy a lánya számára a "nyugalom szigete". Hiába, a fiúk mások. Ez van. Persze mindig összehasonlítjuk a gyerekeinket, vagyis akinek van, az mindig ezt csinálja, hiába nem lesznek egyformák. :D

Ja, itt is esett tegnap, de annyira nem, még vásárolni is elmentünk az este. A levegő lehűlt egy picikét, de annyira nem, hogy be kellett volna csukni az ablakot estére (valszeg azért, mert a szél nem fújt annyira). Meg is látszott, Peti tíztől nyolcig húzta a lóbőrt.
Én tegnap este mostam egy adaggal, ma délelőtt meg egy másikkal, de az első beszáradt, mire a másodikat kitettem.

Gabella, hát a férjem nagyon irigy volt, hogy a honvédség ad ingyen jegyet. (Ne értsd félre, de erre még telik a magyar államnak.) Egyébként jó szórakozást kívánok nektek!

Kmammy, de jó neked, hogy két helyen is van állásod, nekem egy helyen sincs. Már nagyon depis vagyok, hogy sehova nem kellek. :(
Na, hallod, második életemben Japánban fogok gyereket szülni. Ezek szerint ott élni nehéz, gyereket nevelni már nem annyira. Legalábbis magyar szemmel.
Még ez a WC. Ilyet életemben nem láttam!

Na megyek, nézek vmi tennivalót, habár a mosogatáson kívül nem hiszem, hogy akad más, a mosás kész, amit kellett, már kivasaltam.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


sziasztok!

Most talán van egy kis időm, fiúk alszanak.

Ex! Nem tudok szimultán olvasni, írni, nekem az írás nagyon lassan megy, kb. mint nagyanyámnak :? . Szóval nekem az jön be, ha olvasok, jegyzetet készítek, írok. De ez sok idő, úgyhogy az előbbi 2-őt kihagytam mostanában. Meg hát az utóbbit is. :oops:
Szóval így vagyok mostanában.
Csütörtökön voltunk egy gimis barátnőmnél, van 2 lánya. Nagy ház, nagy kert. Nagyon jó volt. Vencel, mint a paradicsomban. Meg én is tudtam beszélgetni, a lányok "vigyáztak" Vencelre. Azért hoztunk haza néhány foltot.
Ma meg apukámék barátjánál voltunk grillezni. De a mai nem volt jó, Vencel lázas lett, nagyon nyügös volt. A pici lány (3 éves) is lázas lett mikor ott voltunk, torokgyuszi...
Úgyhogy hazahoztuk. A Gyuszit. :) :( .Meg a fog is jön...

Na olvasok.

Mári

Kép
mári
 
 


Kmammy!!!
Üdv újra. Kevin nagyon ügyi volt, hogy így birta az utat. Nagyon édi ahogy alszik!!
Köszi az infókat, csak ámultunk és bámultunk a férjemmel. Milyen olcsó minden. A spenótos danoninóra kicsit fintorgott, de nagyon tetszett neki a japán kiscsávó a dobozon.
Szép, vagány ruhákat vettél Kevinnek, őrület, hogy milyen olcsók!!!!
És az a gombokkal, teli WC! Csúcs! Jó ötlet ez a viztakarékosság. Csak nem jöttem rá, hol megy bele a tartályba a kézmosóviz. Nyilván a falban. Bocs.
Te, igaz hogy Japánban a nyilvános WC-kben hangosan szól a zene, hogy ne hallják egymás pukizását az emberek?
:shock: :shock: :shock: És komolyan illik hangosan büfögni ha izlett a kaja? :cry: :cry: :cry:
Tök, jó, hogy vagy nekünk, elsőkézből nyilik ki a világ Japánra.
A férjed hogy érzi magát? Hogy kapott ilyen hosszú időre szabit?
Kevin apával van, míg Te dolgozol?
És a nagyival hogy érzi magát?
Kint jobban megbecsülik anyagilag a tanitókat?
Autóztok, vagy tömegközlekedtek?
Kérlek, kérlek fotózz japán lakást!Hogyan lakberendeznek?
:D Örülök, hogy jól érzed magad, és még dolgozol is, és jól is esik. :P :lol:

Juca! Jó időt kivánok nektek a balcsira. A házban tuti jól fogjátok magatokat érezni. :lol: :lol:

Ex, vasalni ide is jöhetnél. :P
Dehogynem kellesz, csak még nem jött el álmaid állása! 8) 8) 8) Amúgy sem mennél még vissza nem?Mire vágysz? Mit szeretnél csinálni, hogy éreznéd jól magad?

Mári Vencelnek jobbulást. :lol: :lol:

Képzeljétek ma csángó néptáncos utcai buli volt nálunk. Háát lányok, egy öreg néni énekelte a csángó himnuszt, hallottam már a rádióban is, háát megsirattam olyan szép volt és annyira szivből énekelte. Meg a szövege is olyan jó: Istenem ne feledkezz meg a csángó magyarokról….fú, most nem tudom tovább, de rákeresek mindjárt a neten, mert kell ez nekünk itthonra.

Ja, Benit ma reggel levitte apa az ügyeletre, mert a sebes szája csupa fehér genny lett belül. Az a hatalmas mély seb egy nap alatt beforrt. Kiderült, hogy a zsájseb úgy gyúgyul. A nyál gyógyitja és olyan fehér sebesen gyógyul 2-3 nap alatt. ÉÉÉs az anyatej is gyorsitja, így most próbálok bespriccelni a felső fogsora és a szájbelseje közé. Jó kis móka elhihetitek. Kérdezte a doki apától, hogy eszik a gyerek? Ez?-nevet az apja,- zabál! Ez egy tironnaszaurux rex-zsarnokgyik. Hát ma valóban pont úgy viselkedett. Képzeljétek tökre bezabált, de látta, hogy mi eszünk és úgy kiabált, olyan oroszlánüvöltéssel-nem sirás!- hogy még adni kellett neki, de már komolyan aggódunk, ki ne durranjon. Egy endokrinológus ismerősöm azt mondta az ő fiának 1 évesen 5 banán volt a reggelije!!!Kicsit megnyugodtam.

Prenata! hogy megy a férjidomitás?Bejött a módszer?Jó volt a kozmetikus?

benianya
ákosbenianya
 
 


Üdv.

Lányok, help. Aki volt egyéves státuszvizsgálaton, azoknál kértek vizeletvizsgálatot?

Mári, akkor Vencusnak jobbulást. Remélem, hamar meggyógyul ő is és a kislány is.
Így már értelek, én egy txt fájlba írok, miközben elolvasok egy-egy hozzászólást, de gépírástudással könnyen megy. :D

Bénianya, röhejes, de Mo-n is lehetne a tartályban levő vízzel kezet mosni, sőt, ha olyan a tartály, még inni is, mivel a vezetékes vízzel töltődik fel. Csak hát nálunk vagy magasan van a tartály, vagy egyszerűen eszünkbe sem jut ilyen szerkezetet kitalálni...
A vasalás nem volt valami ördöngős dolog, egyébként utálok vasalni, csak azért mentem át azon a néhány kéztörlőn, konyharuhán, hogy a férjem kollégái ne szóljanak meg, hogy még erre sem vagyok képes. Itthon szinte semmit sem vasalok! A végén elmosogattam, és összedobtam egy kakaós piskótát...
Munka: könyvelés, adminisztrálás, stb. Ahogy Veráskának írtam ma, szívem szerint az asztalnál ülő léhűtők táborát gyarapítanám. Vissza nem tudok sehova menni, még nem dolgoztam sehol, mert a diplomámat már babásan kaptam kézhez. És így, hogy van gyerekem és nincs gyakorlatom...hát nem épp rózsás a helyzet. Egyébként meg mennék dolgozni...kéne az a plusz pénz.
Sebügyileg szívesen megnyugtattalak volna, emlékszem, mikor a fogászaton elzsibbasztották a fél számat, nagy unalmamban kirágcsáltam az alsó ajkamnál a bőrt. Mi tagadás, a gyógyulás során szépen nézett ki. :o

Én meg fodrásznál voltam tegnap, jaj, olyan jól esett, végre érzem, hogy van fejem, én ugyanis a rövid hajat szeretem. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Jaj, a lényeg az lemaradt.

Szóval íme az abszolút leértékelés, a'la Tesco: :roll: :lol:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok

Amint olvasni kezdtem, felébredt tűzforrón. Volt kúp, de 39,5 volt, így hűtőfürdő. Egész éjjel lázas volt, bár alig tudtuk megmérni, pedig apa lefogta. Így pontos hőt nem tudok. Kúp is 1 maradt benn.
Most nyűgös, bár láza nincs. Megyek is.
Puszi

Mári

Kép
mári
 
 


Mári! Vencelnek küldjük a gyógymanókat!!!!! :lol: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Sajna a torokgyuszi nagyon magas lázzal jár. Ha van otthon homeogéne 9-ed azt szopogathatja, de hétfőn már késő lesz, akkor hat, ha az első tüneteknél adod. Lázra Belladonna a jó. Ha semmi nincs itass vele cirtomfűteát, az virusölő!!!!Vagy ha van echinechiád az meg immunerősitő.
A láz amúgy jó jel, a szervezet öngyógyitó képességének jele!Egyértelműen jó gyorsan elkaptátok a fertőzést. Vigyázz, mert ez hamar átmegy az egész családon.

Ex! Csak nem akarsz diplomával adminisztrálni? az ücsörgéses meló oké, de valami kihivás?
WC- tartályban egyet értek, a leleményes magyarok télleg már megcsinálhatták volna.

Gab, már valszeg óton vagy a forma 1 re, de találtam neked egy nyugtató teakeveréket. Az van ráirva hogy nyugtató, Herbáriás.

Összetétele:
0,25 citromfű
0,20 macskagyökér
0,15 borsosmentalevél
0,10 ánizstermés
0,10 galagonya virágos ágvég
0,10 komlótoboz
0,10 levendulavirág


ÁÁÁÁÁ. Nyugtassatok meg( az emlitett teakeverékből ma reggel 2 bögréből ittam).
Beni ébredés utáni 2 órájának leltára:
Felboritotta a felmosóvödröt miutámn kipancsolta magát benne( ekkor merészeltem épp pisilni)
Széttépte az apja angol szótárát
Bement Blanka után a fürdőbe mikor pisilt, és mig a lány elfordult, hogy lehúzza, belemászott a WC-be és ott is jót pancsolt. (Ez már 2 váltás ruha.
Benyomta a mosogatógép ajtaját(hihetetlen milyen erős) és elkezdte nyomkodni a gombjait.
Felboritotta az 5 literes ártézi vizes kannát, és dobolni kezdett rajta.
Reggeli közben után a 4 barack maradékát szétkente a falon!!!!!
Megrágta a vasalózsinórt. Mindezt mint a villám, hármunk felügyelete mellett. 6 óta fent vagyunk, de csak most mertünk leülni reggelizni, miután elaludt.
Apával méla letargiával nézünk egymásra... Lányok! jobb vagy rosszabb lesz ha elindul?
Édes, tündér meg minden, de már most olyan fáradtak vagyunk, és még hol van a nap vége!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Anyukám elvitte Petit, így nyugodtan tudok takarítani. Most éppen szárad a parketta, gondoltam benézek.

Benianyu!
Kitartás! Minden életkornak megvan a hátulütője! Amióta Peti elindult, állandóan a nyomában kell lenni, mert megy-esik-puffan! Csak nem mindegy, hogy hogyan esik. Szerencsére még túl nagy kopp nem volt!
Peti is hihetetlenül erős. Tegnap felhúzta magát a könyvespolcon, a lába a levegőben kalimpált. Kis erőművész.

Mári!
Jobbulást Vencelnek! Kép

Kmammy!
Hogy viselte Kevin az utazást? Hány órás út volt. Mi jövő héten megyünk nyaralni és csak 2,5 órát fogunk vonatozni, de már előre parázok.

Benianyu!
Tapasztalat? Jó retkesek a vonatok, ugye? Vettem két csomag Domestos kendőt. Párom szerint ha előveszem a szállodában, hülyének fognak nézni! gondoltam majd mindig áttörlöm az ottani etetőszéket, mivel Peti többnyire a székről eszik, mint a tányéról! :oops:

Na, felszáradt, megyek pakolászni és fürdőt vízkőteleníteni!

Reni
Kép
prenata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?